De nieuwe Suzuki DF20 met acculoze elektronische brandstofinjectie

DF20 injectorSuzuki DF20Voor 2012 introduceert Suzuki de nieuwe DF20, uitgerust met het extreem zuinige “Lean Burn” systeem en een geheel nieuw ontwikkeld elektronisch brandstofinjectiesysteem (EFI). Met dit innovatieve systeem is er nu geen accu meer nodig, wat een wereldprimeur in z’n klasse is!

Meest compacte lichtgewicht

Bij de ontwikkeling van dit nieuwe acculoze

brandstofinjectie systeem hebben de Suzuki ingenieurs van alle componenten het gewicht en formaat zo laag mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor is de nieuwe Suzuki DF20 met slechts 44 kilogram de meest compacte en lichtgewicht 20 pk buitenboordmotor in de markt!

 

Op en top performance

Door de toegepaste state-of-the-art technieken heeft de nieuwe Suzuki DF20 een zeer goede gasrespons, gelijkmatige vermogensafgifte en is de DF20A bovendien extreem zuinig met brandstof. De vernieuwde “Easy Start” techniek zorgt tevens voor een zeer eenvoudige en lichte bediening van de handstarter.

 

 Suzuki Lean Burn


Het Suzuki “Lean Burn Control System” is een elektronisch regelsysteem dat voortdurend zorgt voor het meest optimale brandstoftmengsel voor de motor en wordt al toegepast op alle High Performance modellen en de DF300. In 2011 heeft de met “Lean Burn” uitgeruste DF40/50 de prestigieuze “NMMA Innovation Award” behaald, waarmee Suzuki het meest innovatieve buitenboordmotormerk is.

 

De nieuwe DF20 is leverbaar vanaf juni 2012 voor de adviesprijs van € 3.649,- voor de kortstaart uitvoering en € 3.699,- voor de langstaart uitvoering.

Kijk hier voor de officiële Suzuki dealers.

Of kom naar de HISWA stand 04.100.