Corona: informatie over onze dienstverlening

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor jouw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten. Volgens de huidige richtlijnen gelden deze maatregelen tot en met 28 april 2020.


Een veilig bezoek aan je dealer

Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM op. Heb je specifieke vragen aan je dealer neem dan contact op met je Suzuki-dealer.


Werkplaats 

Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken bij onze dealers doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden neemt je dealer tijdig contact met je op. Wij verzoeken je om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken. Heb je al een afspraak gepland staan en voel je je fit, maar heb je een kwetsbare gezondheid en/of wil je liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact op met je Suzuki-dealer.


Verkoop 

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands buitenboordmotor? Wij begrijpen we het als je liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek model. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een buitenboordmotor, inclusief inruil.