Luykx B.V. Uw dealer
023-5638838

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
V.d.Heijden j.m. (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kennis van zaken /mooie presentatie /transparant naar de klant toe /gastvrij ontvangst

03-09-2019
C.j. Baars geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel en afspraak is afspraak top

03-09-2019
Frans Geldman (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, betrouwbaar en vooral duidelijk

30-08-2019
'n de Weerd (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar je je thuis voelt, en daar wordt je als klant gewaardeerd. Een echt familie bedrijf!

20-08-2019
Yvonne Wielart (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk personeel! Zeer goede service! Met de auto aanschaffen ook zeer goed en geduldig geholpen. Kan met alles bij hun terecht! En niet te vergeten Suzuki rijd heerlijk!

20-08-2019
Jaap Wolse (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service

20-08-2019
Brugman (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk

20-08-2019
Paul Amlacher (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, monteurs soms slordig!

13-08-2019
Bm joling (Hdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service Vriendelijk personeel

13-08-2019
Fons van Tongeren (Hillegom ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en geweldige medewerkers

16-07-2019
dhr. G. Slingerland (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege snelle en juiste oplossing van de problemen

11-07-2019
dhr j.g. van gelder (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

netjes gebeld voor een beurt en daarna een afspraak gemaakt

12-06-2019
Hans Bottelier (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf met fantastische vriendelijke mensen!

12-06-2019
Jerry van Asperen (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service en vriendelijke mensen, ik ben altijd vrolijk als ik daar vandaan kom.

05-06-2019
Mevr.de Jager (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanaf het begin goed ontvangen verkoper kwam op mij betrouwbaar over en toonde ook echt interesse in mijn situatie. Niet het bekende verkoop verhaal maar wederzijds goed overleg. Ook na de aankoop contact via de mail en telefoon met dezelfde persoon. Heb ik heel fijn ervaren.

04-06-2019
Mevrouw Johanna Samson geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service vriendelijk personeel

30-05-2019
Righarts (DevKwakel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals altijd, uitstekende service. Geen enkele klacht. Alleen zonde dat dealer gaar verhuizen, naar een voor mij verdere afstand. Afwachten of deze afstand voor ons realiseerbaar is, zonder extra kosten

21-05-2019
Judith van Velse (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel heeft me altijd vriendelijk en correct behandeld, mijn auto is al sinds de eerste beurt bij Luykx in onderhoud en heeft me nog nooit in de steek gelaten. En ook de Suzuki-service vond ik erg snel en correct bij een lekke band. Ik kom al bijna 30 jaar bij Luykx met diverse Suzuki's en zal de komende jaren nog dankbaar gebruik blijven maken van hun diensten.

20-05-2019
Marianne de Jong (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals ik al eerder zei, prima garage, aardige mensen, niets op aan te merken.

15-05-2019
Emily Gale (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette, snelle service met oog voor uitleg en heldere toelichting op de werkzaamheden

10-05-2019
Mary Weijers (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg blij met Luykx als dealer / garage en onze Suzuki Vitara. Ik word altijd vriendelijk, snel en accuraat geholpen. Het zijn toppers daar bij Luykx in Hoofddorp!

27-04-2019
Karin Sprangers-Harting geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede communicatie. Top service en altijd bereid om mee te denken.

23-04-2019
Lia (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Fijn contact.

23-04-2019
Ellis van Lunteren geeft de service van onze werkplaats een
9

Een betrouwbaar adres. Het personeel is altijd vriendelijk, duidelijk en zeer service gericht. Een minder puntje is dat ze gaan verhuizen naar een locatie buiten Hoofddorp. maar daar hebben ze een oplossing voor is mij verzekerd .

17-04-2019
Mevr. Mannering (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en ontzettend aardige mensen .

09-04-2019
Marjo Stoekenbroek (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn heel klantvriendelijk en doel gericht.

04-04-2019
J.w.g.m. Beentjes (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig en zeer service gericht ! Altijd vriendelijke ontvangst en afhandeling !

26-03-2019
Mevr L van den Berg (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen, kundig en behulpzaam, nemen je serieus.

19-03-2019
P.Vogel (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze denken met de klant mee doen moeite om klant tevreden te stellen

13-03-2019
J.C.Sprenkeling (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer van Suzuki. Deskundig en correct en vriendelijk.

07-03-2019
Bianca (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundig personeel goede service

06-03-2019
Dhr. Grauwels (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede persoonlijke service.

05-03-2019
Mevr. Prins geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service, duidelijke kostenpost voor de auto, vriendelijk en welwillend personeel, zeer tevreden.

05-03-2019
A.J. Hommes (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voelde mij meteen op mijn gemak en pretig Er werd geluistert naar mij en geadvizeert en meteen geholpen bij kleine detais over de bedining

27-02-2019
Henny van der Zee (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kennis van zaken en klantvriendelijk

26-02-2019
M. Nijenkamp (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Receptie is zeer klantvriendelijk , de werkplaats komt voordat ze aan de onderhoudsbeurt beginnen naar je toe om de offerte te bespreken. Zeer deskundig. Ben zeer tevreden .

26-02-2019
Mevr. A Brouwer (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden.

12-02-2019
Mevr. Lampe geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Bekwaam en eerlijk advies. Professioneel en goed telefonisch bereikbaar.

09-02-2019
Dhr H.J.P.Landman (Dhr H.J.P.Landman Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend verzorgd, en super tevreden.

07-02-2019
Marianne de Ridder (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, vakbekwaam, wordt altijd goed geholpen en ga tevreden weer weg

05-02-2019
Jan Pieter Bart (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer en alle medewerkers zijn super vriendelijk. Zij verdienen een "pluim".

05-02-2019
Jan Meijer (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede ontvangst, duidelijke uitleg,men dacht mee en er kon veel.

01-02-2019
G.van Wees geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed

30-01-2019
fam. van der Werf (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Door de ervaringen van m'n schoonmoeder, die al vele jaren zeer positief was over de vriendelijkheid en deskundigheid van Luykx Hoofddorp, zijn wij jaren geleden over gestapt. Wij zijn ook zeer te spreken over Luykx Hoofddorp. Duidelijk in communicatie en zeer deskundig.

29-01-2019
L. Huizing (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Luykx voel ik mij een zeer gewaardeerde klant. Iedereen, ook de mensen in de werkplaats zijn even vriendelijk. De ontvangst is uitermate vriendelijk en daarnaast worden de werkzaamheden kundig uitgevoerd. Er wordt niets extra''s gedaan zonder overleg. Zij krijgen van mij een dikke 10.

22-01-2019
Hans Petrie (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima sfeer, vriendelijkheid, kwaliteit. Perfecte service.

22-01-2019
theo de groot. (scherpenzeel gld) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer vriendelijke en vakkundige benadering. aflevering was een feestelijke gebeurtenis.

22-01-2019
Henk en Laura de Vries (Velsen Noord is ) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service, klantvriendelijk, kennis van zaken, attent, ook aandacht voor kinderen

22-01-2019
Myra Schoemaker (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn vriendelijk. Duidelijk. Vooraf prijs vermeld. Kreeg een leenauto.

21-01-2019
Karin geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne dealer! Prettige mensen! Altijd gezellig, duidelijk en service-gericht!

15-01-2019
Evert van der Voort geeft de service van onze verkopers een
10

Erg prettig ontvangen. In goede sfeer een en ander besproken.

15-01-2019
Gerard van alen (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles perfect geregeld,zeer vriendelijk goede uitleg enz ,ga zo door

10-01-2019
C.A. Witte (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

01-01-2019
A.de Droog (bennebroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat zowel de afspraak als de werkzaamheden voor 100% zijn uitgevoerd en ook het vervangende vervoer was oké!

28-12-2018
L. Butt (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, duidelijk, professioneel, meedenkend en behulpzaam.

27-12-2018
van Zuijlen (hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig om bij dit bedrijf te komen

24-12-2018
Jack Varkevisser geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij komen graag bij Luykx omdat men de klant uitstekend behandeld, verstand van zaken heeft en de koffie prima is ??

19-12-2018
Theo Blijleven (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is er goed

18-12-2018
Jan van Zijp (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

kom er al 21 jaar,spreekt voor zich

11-12-2018
G J Vink. (Lisse.) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ik er correct ben behandeld.

11-12-2018
Mev.Tabak (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klant is heel belangrijk en wordt op handen gedragen.

07-12-2018
Mevr. Amlacher geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer professioneel en vriendelijk.

06-12-2018
Jan Piet van der Meulen (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vertrouwd. klantvriendelijk. Goede sfeer. informatief tav. wat er gebeuren gaat aan de auto.

05-12-2018
Hans (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf met goede vakkundige medewerkers!

04-12-2018
Jaap Wolse (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, klantvriendelijk. Niets is te veel en ze weten waarover ze het hebben. Komen hun afspraken na.

04-12-2018
Klaas Hoekstra (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

vanwege klantvriendelijkheid ,vlotte afwerking en goede uitvoering werkzaamheden

04-12-2018
Mevr. M. T (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, goed contact, goede service, vriendelijk en gezellig

30-11-2018
annalies lunenborg (hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd vriendelijk ontvangen, plus een een goede service.

28-11-2018
Dhr Korringa geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne garage en vriendelijk personeel

28-11-2018
Ton Fokker (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service. Vriendelijk en bekwaam personeel. Grote aanrader.

27-11-2018
Huub Draijer (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer goed te spreken over het personeel Zeer kundige nette en vriendelijke mensen die hier werkzaam zijn Koffie tijdens wachten is ook lekker :-)

27-11-2018
Henny Terwijn (Halfweg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd perfecte hulp, prima geschoold personeel, vriendelijk naar klanten, wie je ook aanspreekt iedereen geeft een meer dan voldoende antwoord.

22-11-2018
Bert Groeneveld (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Een zeer vriendelijke benadering met deskundige medewerkers. Met veel geduld voor de klant. Geweldig team gewoon ! Het woord opdringerigheid kennen ze gelukkig niet.

22-11-2018
A.Roos (Badhoevedorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kan bijna niet beter

22-11-2018
Gerda Hougardy (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Niets is teveel en snelle service

22-11-2018
Mevrouw van Zoomeren (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Luykx bezit over vriendelijk en bekwaam personeel. Voelt als klant erg betrouwbaar. Er wordt snel gehandeld, goed gecommuniceerd en mee gedacht met klanten. Conclusie: zeer bekwaam en klantvriendelijk.

22-11-2018
D. de Liever (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, aardige mensen.

20-11-2018
Fred Righarts (de Kwakel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en afspraak wordt keurig op tijd uitgevoerd. Geen enkele klacht over dit bedrijf.

20-11-2018
Verwoerd P.C. (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er zijn altijd punten om tot een 9 of een 10 te komen maar ik weet ze niet 123.

07-11-2018
Henk van der Flier (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Iedereen is erg vriendelijk tegen mij. Heb vrijwel nooit klachten. Altijd behulpzaam geweest.

06-11-2018
Robert Appelman (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfect familiebedrijf waar je nog echt persoonlijke service krijgt.

06-11-2018
Anoniempje (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden over de service en onderhoud. Het personeel is uiterst vriendelijk.

31-10-2018
Jose geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki luykx levert altijd zeer complete en goede service! Er word duidelijk uitgelegd welk onderhoud nodig is en welke kosten daar aan verbonden zijn, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

30-10-2018
Dhr. S. Reurts (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, duidelijke uitleg bij gevonden problemen en de oplossing en zeer vriendelijk personeel.

24-10-2018
Hr. N.A. de Graaf. (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Met een Suzuki van luykx Komt u overal op tijd

23-10-2018
Rob en Coby van den Ban (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is zo een fijn bedrijf! Het is een familie bedrijf voor ons een soort van thuiskomen! Komen er al vele jaren met plezier!

23-10-2018
Lia Rus (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat ik al eerder zei. Het zijn zeer vriendelijke mensen.

17-10-2018
Raymond Peereboom geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke medewerkers die altijd zoeken naar de juiste oplossingen.

16-10-2018
Hans Vonk (Kudelstaart.) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettige benadering,service en eerlijk handelen.

16-10-2018
Hr.W. Meijer (Hoofddorp.) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en vriendelijke personen (en laat dat altijd zo blijven dan kan dit bedrijf niet stuk)

09-10-2018
Dhr caspers (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke ontvangst Goede uitleg als er vragen zijn

09-10-2018
Arnold Eelzak (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, duidelijke afspraken vriendelijk personeel, je wordt altijd erkend dus voel je je hier thuis als vriend

03-10-2018
Dhr : C.A Buis (Badhoevedorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Zoals ik eerder al aan gaf ik ken de eigenaar,personeel al van vroeger toen de firma gevestigd was in Badhoevedorp.

02-10-2018
C. Emans (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luykx Hoofddorp heeft zeer vriendelijke en ervaren medewerkers. Zowel in de werkplaats als in de verkoop. Ze zijn vriendelijk en weten echt waar ze het over hebben.

02-10-2018
Mevr. Swertz (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

De persoonlijke aandacht, goede service en klantvriendelijkheid zijn voor mij de reden dat ik voor de tweede keer een nieuwe Suzuki heb gekocht bij deze dealer. Ben in het bijzonder heel tevreden over de verkoper die met name aandacht besteedt aan het creëren van lange termijn relaties i.p.v. snelle verkoop.

02-10-2018
A Bokhorst geeft de service van onze verkopers een
10

Al jaren een zeer betrouwbare garage.

25-09-2018
Bernhard Overmars (Rijsenhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Net bedrijf ,staan je goed te woord en doen wat ze sfspreken.

20-09-2018
Stephanie Deen (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een goede dealer is waar ik goed ben geholpen

19-09-2018
Imro (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professioneel , duidelijk en emphaties klant en service gericht klopt gewoon en dat geeft een thuis gevoel

18-09-2018
Marjo Stoekenbroek (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben helemaal tevreden. Woon nu in Middenbeemster, maar blijf in Hoofddorp komen.

18-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx B.V. in HOOFDDORP
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen