Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Luykx Heemstede B.V. Uw dealer
023-5285950

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M. Sibbel geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd betrouwbare service. Duidelijke prijsopgave en vriendelijke en nette mensen.

02-04-2020
Mevr. Mannering (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer kundig, super vriendelijk.

01-04-2020
Anna Cohen (Zandvoort) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon prettig.

31-03-2020
Ronald Hohle (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al bijna 30 jaar bij deze dealer, eerst in Hoofddorp, nu in Heemstede. Hier in Heemstede een veel mooiere showroom en wachtruimte.

31-03-2020
Mvr. Hoftijzer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd voor je klaar om tussendoor langs te komen bij problemen. Uitgebreide uitleg over kostenplaatje en de beslissing ligt altijd bij de klant.

31-03-2020
Ton Andernach. geeft de service van onze verkopers een
8

Goed ontvangen. Goed gesprek en goede informatie gekregen van beide adviseurs.

31-03-2020
Regina Flu (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Als ik de zaak binnen stap word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik kom er al jaren en heb nog nooit een norse medewerker ontmoet. Telefonisch ook nog nooit enige wrevel ervaren. De sfeer is warm.

31-03-2020
H.Lubbers (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze zijn zeer vriendelijk en de koffie stond gelijk klaar.

25-03-2020
Karin Koets (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel fijn bedrijf! Kennis van zaken en altijd persoonlijk!

24-03-2020
Mevr Willemse geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het een overzichtelijke zaak, duidelijk prijzen, zichtbaar en vriendelijk personeel bij de balie, de werkplaats en de verkopers.

10-03-2020
Robert Appelman (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is echt een bedrijf waar de klant nog koning is. Ze doen wat ze beloven en komen altijd hun afspraken na of zorgen op tijd voor een andere oplossing. En denken met je mee over oplossingen.

10-03-2020
Betty Nederstigt (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
8

Ontvangst en de koffie was ook goed. Voelde me op mijn gemak om alles te vragen.

10-03-2020
M van der Leden (Nieuw vennep) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen.

10-03-2020
Margriet Timmerman (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn contact met goede eerlijke informatie. Het was een 'feestje' om de auto samen te stellen samen met de dealer.

10-03-2020
Mevr. Selie geeft de service van onze verkopers een
10

Top service! Al bijna 20 jaar vaste klant.

06-03-2020
P.Mahakena (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Elke keer als we langskomen, voelt het heel familiare en vertrouwd. Krijgen het gevoel dat er echt mee gedacht wordt.

03-03-2020
Mevr.D.v.Huet (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en correct.

03-03-2020
Emma Eekhoudt (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, uitleg en kostenoverzicht die na reparatie correct blijkt te zijn. Meedenkend personeel erg klantvriendelijk. Min puntje leenauto was niet gelijk beschikbaar.

03-03-2020
Marcel (Zwanenburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze helpen je altijd goed,je kan altijd meteen terecht als je belt

26-02-2020
A.J. Hommes geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig

25-02-2020
Mevr Nijenkamp (Badhoevedorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki luykx Heemstede is zeer betrouwbaar en zeer klantvriendelijk, de service is zeer goed en de werkzaamheden zijn zeer correct uitgevoerd.

25-02-2020
Peter (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit was mijn eerste contact met deze dealer omdat ik sinds een jaar Suzuki rijdt. Hiervoor 9 jaar Mitsubishi gereden. Het is een kleine garage met vriendelijk en deskundig personeel. Er is een flinke onderhoudsbeurt uitgevoerd met een goede opgaaf van kosten vooraf. Over extra kosten werd netjes telefonisch overlegd. De auto kan er weer een tijdje tegen en rijdt een stuk beter was het eerste wat mij opviel en dat zegt wel genoeg over de uitgevoerde werkzaamheden.

25-02-2020
Ha drost (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed service en vriendelijkheid personeel

25-02-2020
Cherida (Montfoort ) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, betrokken en zeer servicegericht

25-02-2020
Ada van der Mik (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Luykx Heemstede is een bijzonder klantvriendelijke, met de klant meedenkende, gastvrije garage.

19-02-2020
Peter Ophuijsen (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gehuisvest in een verzorgd en schoon pand. Nette ontvangst, lekkere koffie en een ontspannen sfeer. Deskundig personeel, zowel aan de receptie, als in de werkplaats. Werkzaamheden conform afspraak en op tijd uitgevoerd. Luykx moet niet groter worden. Juist de korte lijnen en de persoonlijke benadering maken het tot een fijne en betrouwbare dealer.

12-02-2020
Jouke van der Weerden (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Werk goed, afspraken nagekomen en vervangauto zeer gewaardeerd.

11-02-2020
F.Hirs (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en vak kundig

04-02-2020
I Paalman (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne dealer met goede service. Ze herkende mij ondanks dat ik vier maande geleden daar was.

29-01-2020
Pieter van der Valk (IJmuiden ) geeft de service van onze verkopers een
8

Hoe kan je een toelichting geven over its waar we nog verder geen evaring mee hebben , dus deze vraag is niet relevant , dank u

28-01-2020
Ria van der Stad (Lijnden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk je kan zien dat het een Fam bedrijf is,goede service netjes geholpen kan altijd gauw terecht als er iets is zou het iedereen aanbevelen om naar Luykx te gaan

28-01-2020
B.koole (Hoofddorp ) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke mensen.

28-01-2020
Ed&Karin Duurland (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

leuk en goed geholpen door een medewerker,goede service! ik kan het iedereen adviseren om daar een kijkje te nemen (als je een nieuwe auto wilt aanschaffen).

28-01-2020
Erik Kroon (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. Altijd een vrolijke lach en uitstraling, van verkoper tot magazijn/werkplaats. Mooie showroom, fris, schoon en overzichtelijk; ook boven. Een koffie-corner waar in goede stoelen van een 'lekker bakkie' genoten kan worden. Gewoon een top-dealer!

22-01-2020
Joop Kuijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Ik ben al heel lang klant en nog nooit teleurgesteld.

22-01-2020
Dhr,L.J.G.Engwerda (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige ervaringen! Nooit problemen!

21-01-2020
Soekdew geeft de service van onze verkopers een
9

Hele goede dealer , vriendelijk . Weet goed op vragen te antwoorden Uitstekende service

21-01-2020
Henrie van Hensbergen (Bennebroek) geeft de service van onze verkopers een
10

Een zaak met prima producten en waar de klant nog koning is

21-01-2020
Marja Slothouber (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben zeer tevreden over Suzuki, heb al vele Suzuki’s gehad, en over het team, de service en de werkplaats.

07-01-2020
Gerrit Harting (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en attent en vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima uitstraling van de showroom.

24-12-2019
Karin de Regt geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service, zeer capabel personeel en geen vraag is te gek. Customer service pur sang!

27-11-2019
J.Beenders (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat je correct en vlug wordt geholpen.

27-11-2019
mevr. Bos geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk en niet opdringend, gaf goed gevoel

26-11-2019
Mevr. Meelis geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige garage. Goed onderhoud en uitleg over eventuele aankomende kosten. Een goede , gezellige sfeer in de receptie en koffiehoek. Goede service.

20-11-2019
Jolanda Smit (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, leggen alles goed uit, vriendelijke mensen, auto zag er weer top uit!

30-10-2019
Louis Wijers (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn. Vandaar deze zeer positieve, maar niet perfecte score.

29-10-2019
Mevr. B.Mroczkowska Engelkes geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een nette dealer met vriendelijke mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom/receptie.

29-10-2019
Coby van den Ban (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een fijn familiebedrijf die altijd klaarstaan voor hun klanten! Een eerlijk en transparant bedrijf.

25-10-2019
A.Kalkman (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is bijzonder goed.

23-10-2019
rwm.strikkers (nieuw vennep) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn naar Heemstede gegaan omdat 1 vestiging in Hoofddorp wordt gesloten 2 omdat de verkoper de kleinzoon van de oud eigenaar was die ons de eerste nieuwe auto in 1997 verkocht en swift

23-10-2019
Bouke van der Weide (Aerdenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Luykx wordt mijn Suzuki Jimny onderhouden, dat doen ze uitstekend!

17-10-2019
Mevr. Karin (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg vriendelijk,behulpzaam en bekwaamde verkopers die voor alle vragen je te woord staan. Bij aflevering van mijn lease auto een bloemetje gekregen vond ik een zeer mooi gebaar,goede uitleg gekregen over de auto.

13-10-2019
Dhr. bc kanselaar (capelle aan de ijssel) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede uitstraling van de showroom en prettig personeel.

24-09-2019
Dhr.W. Van Dalen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al sinds begin jaren 80 cliënt. Destijds bij garage Peeters daarna bij Kunst en nu sinds bijna een jaar bij Luykx. Alles in Heemstede. De service en betrouwbaarheid is in al die jaren erg goed geweest en zelfs op tijd verbeterd.

11-09-2019
Sandra (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede ervaringen met Suzuki Luyks Heemstede. Professionele en prettige medewerkers. Als klant voel je je koning. Top dealer met een geweldige sevice en meedenken met de klant. Klasse!!!!

05-09-2019
Niek Kuijper (Hoofddorp ) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar

29-08-2019
Alan Barker (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraken gemaakt. Regeling heb kunnen afspreken voor betaling in termijnen.

27-08-2019
Mevr J.C. Nuyten Schade (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel erg te reden zowel over de ontvangst en bespreken van de reparatie En de uitvoering

15-08-2019
Fam. K. Huijer (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Er werd vriendelijk, correct en heel duidelijk info gegeven. Verder werd ons direct aangeboden een proefrit te maken en zijn wij tijdens het hele verdere proces uitstekend op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, een heel fijne ervaring, wij gaan zeker terugkomen bij deze fijne dealer!

13-08-2019
Henk Luske geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, klantvriendelijke mensen. Uitermate tevreden over de dealer.

06-08-2019
N. Witte (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel tezamen met transparantie. Service is top!

06-08-2019
Jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenlijk altijd tevreden

24-07-2019
J.H.V. Groen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt goed ontvangen en men luistert naar je.

17-07-2019
Trudi Stortenbeeker geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel , men weet wie je bent en naar mijn idee kundig ,

09-07-2019
Dhr. C. van Dijk (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Vitara 1.4 stijl. Maar toch een minpunt: ik mis de aanduiding in welke versnelling ik rij dit in tegenstelling tot de vele andere info op mij dashboard ! Graag een update om dit wel te kunnen zien !

09-07-2019
Hr P.Wilschut (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettig contact met het verkoopteam, goede deal en perfect volgens afspraak afgeleverde Vitara gekocht. Binnen een maand 3000 km mee gereden, bevalt prima!

05-07-2019
Wilma Laqueuille (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prettige dealer, ik kom er al jaren. Ook voor kleine vragen tussendoor iwordt er tijd Vrij gemaakt. Je wordt als klant correct ontvangen en te woord gestaan.

26-06-2019
Els en Jos Berkhout geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, meedenken en vriendelijke persoonlijke benadering.

17-06-2019
Mevr. Basten (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bekwame vriendelijke mensen. Heldere uitleg en ze laten merken dat ze je als klant waarderen.

12-06-2019
F. Lafargue geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en bekwaam. Afspraken keurig nagekomen. Fijn bedrijf!!!

11-06-2019
mevr. Marly Strengers (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact met receptionist,snelle afhandeling,telefonisch gesprek over extra werkzaamheden bij de onderhouds beurt.

30-05-2019
Wilma Laqueuille (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Suzuki Heemstede is een vriendelijke en service-gerichte dealer. Ik rij al bijna mijn hele leven Suzuki, ben daar nog steeds erg tevreden over, en geef mijn auto daar ook in onderhoud. Ik heb vertrouwen in hun deskundigheid, en wordt als klant altijd aardig ontvangen en geholpen.

22-05-2019
Fam. J.C. Mettes (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

De benadering naar de client toe was zeer prettig! Ondanks dat de levering van de auto niet op tijd gehaald kon worden zijn wij tot tevredenheid en in overleg tot de aanschaf van de huidige auto overgegaan.

21-05-2019
Jaap Beenders (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

De behandeling was correct en voldoende.

20-05-2019
mevrouw Lubbers (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hoop dat de firma Luykx het even goed doet als de firma Kunst. Heb nog niet zoveel ervaring doch gezien de overname van medewerkers neem ik aan dat er niet zoveel zal veranderen.

15-05-2019
Gert de Kruif (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen problemen met Luykx Heemstede. Een prima garage- en dealerbedrijf. Wel met de vraagstelling. Hoe kan men bij het inleveren van de auto met een prijs/tarief aankomen? Tijdens de beurt kan van alles geconstateerd worden. Daarover wordt door Luykx Heemstede helder gecommuniceerd. Boven deze enquete hangen de namen Suzuki en Kantar. Ik vind Kantar niet passen in dit verband. Het woord doet denken aan een bromscooterauto -ofzo- die niet past bij Suzuki-produkten.

07-05-2019
J.C,F,van Vliet (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

03-05-2019
A.Zijlstra (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk,en menselijke behandeling

03-05-2019
mevr.K.Prins (Heemstede ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige garage dit was mijn eerste kennismaking met de garage, van tevoren prijsopgave, echter mij auto heeft weinig kilometers op de teller en xij hebben de vos beurt daar dan ook op aangepast. Dus bedrag e was uiteindelijk lager, netjes??

30-04-2019
Shakti Hofstee (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst, vertrouwd personeel van de overgenomen fa. Kunst, koffie terwijl ik moest wachten op de uitvoering van de garantie-service. Van tevoren opgave van de werkzaamheden en prijsopgave. Geen onverwachte kosten. Kortom, heel tevreden.

16-04-2019
Esther Hendriksma (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service top!!!

09-04-2019
Roos de Haan (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beste auto op de markt voor mij.

02-04-2019
Henny vd Veldt-Woning (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon uitstekend goede service fijne medewerkers. al 25 jaar!!!

20-03-2019
Mevr. Oosterwijk-van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd vriendelijk behandeld, en de pepermuntjes en de flyer met klantwaardering in de schone (!) auto deden me goed!

26-02-2019
Jouke van der Weerden (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over service.

26-02-2019
JJ Evers (Hoofddorp.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid en nette showroom/werkplaats

26-02-2019
Willem Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Hulde voor het personeel dat na een toch wel ingrijpende tijd en verandering de werkzaamheden “als vanouds” voortzet. Ook hulde aan de firma Luykx die dit heeft mogelijk gemaakt.

26-02-2019
Mevr. EACA Draijer (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Luykx is klantvriendelijk, onderhoud altijd in overleg, voor kleine dingen meteen geholpen, handig dat alles goed doorgesproken wordt voordat er actie wordt ondernomen. Afspraken zijn altijd op korte termijn te plannen.

18-02-2019
J. van Dobben (Spaarndam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, goede service, overleg mogelijk over nu of later te verrichten reparaties etc, snelle afhandeling van service of reparatie.

13-02-2019
Edwin Mooijekind (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant en wordt steeds zeer goed rn netjes geholpen

30-01-2019
Henny Jansen (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kom al ruim 4 jaar bij deze dealer, en zowel de verkopers, receptionist en monteurs zijn allemaal even vriendelijk en gastvrij. Je voelt je zeer welkom.

29-01-2019
frans martron (bennebroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden klant

23-01-2019
Jac van den Berg (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

rij al 20 jaar zonder problemen,wie doen dat na alleen suzuki

11-01-2019
Dhr. I.H.M. van Liemt (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jarenlang prima ervaringen betreffende ontvangst,onderhoud en reparaties. Enige nadeel zijn de fietsen die tijdens het onderhoud aan de klanten wordt meegegeven; trappen erg zwaar zonder versnelling. Voor mij als 73 jarige en lichamelijk lijdende vanwege diabetes type 1 een zware opgave.

11-01-2019
Mijers geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel fijne garage.

08-01-2019
A. Siezenga (Heemstede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede Suzuki-dealer die nergens een probleem van maakt en goed met je meedenkt. Altijd correct behandeld in 24 jaar.

03-01-2019
Swart A mm (Vogelenzang ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen als er een onderdeel vervangen moet worden dan geven zij aan wat en de kosten

02-01-2019
Ruud Boldingh (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en 'to the point', prima garage medewerkers. En altijd op tijd en via e-mail of telefoon goede informatie. Uitstraling van het bedrijf in Heemstede, zeker naar de klanten toe, is perfect! Niets dan lof!

29-12-2018
A.Walraven (Cruquius) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al het personeel voldoet prima

27-12-2018
H icke (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zijn betrouwbaar

26-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx Heemstede B.V. in HEEMSTEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten