Luykx Heemstede B.V. Uw dealer
023-5285950

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Meelis geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige garage. Goed onderhoud en uitleg over eventuele aankomende kosten. Een goede , gezellige sfeer in de receptie en koffiehoek. Goede service.

20-11-2019
Jolanda Smit (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, leggen alles goed uit, vriendelijke mensen, auto zag er weer top uit!

30-10-2019
Louis Wijers (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn. Vandaar deze zeer positieve, maar niet perfecte score.

29-10-2019
Mevr. B.Mroczkowska Engelkes geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een nette dealer met vriendelijke mensen, zowel in de werkplaats als in de showroom/receptie.

29-10-2019
Coby van den Ban (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een fijn familiebedrijf die altijd klaarstaan voor hun klanten! Een eerlijk en transparant bedrijf.

25-10-2019
A.Kalkman (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is bijzonder goed.

23-10-2019
rwm.strikkers (nieuw vennep) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn naar Heemstede gegaan omdat 1 vestiging in Hoofddorp wordt gesloten 2 omdat de verkoper de kleinzoon van de oud eigenaar was die ons de eerste nieuwe auto in 1997 verkocht en swift

23-10-2019
Bouke van der Weide (Aerdenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Luykx wordt mijn Suzuki Jimny onderhouden, dat doen ze uitstekend!

17-10-2019
Mevr. Karin (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg vriendelijk,behulpzaam en bekwaamde verkopers die voor alle vragen je te woord staan. Bij aflevering van mijn lease auto een bloemetje gekregen vond ik een zeer mooi gebaar,goede uitleg gekregen over de auto.

13-10-2019
Dhr. bc kanselaar (capelle aan de ijssel) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede uitstraling van de showroom en prettig personeel.

24-09-2019
Dhr.W. Van Dalen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al sinds begin jaren 80 cliënt. Destijds bij garage Peeters daarna bij Kunst en nu sinds bijna een jaar bij Luykx. Alles in Heemstede. De service en betrouwbaarheid is in al die jaren erg goed geweest en zelfs op tijd verbeterd.

11-09-2019
Sandra (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede ervaringen met Suzuki Luyks Heemstede. Professionele en prettige medewerkers. Als klant voel je je koning. Top dealer met een geweldige sevice en meedenken met de klant. Klasse!!!!

05-09-2019
Niek Kuijper (Hoofddorp ) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar

29-08-2019
Alan Barker (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraken gemaakt. Regeling heb kunnen afspreken voor betaling in termijnen.

27-08-2019
Mevr J.C. Nuyten Schade (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel erg te reden zowel over de ontvangst en bespreken van de reparatie En de uitvoering

15-08-2019
Fam. K. Huijer (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Er werd vriendelijk, correct en heel duidelijk info gegeven. Verder werd ons direct aangeboden een proefrit te maken en zijn wij tijdens het hele verdere proces uitstekend op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, een heel fijne ervaring, wij gaan zeker terugkomen bij deze fijne dealer!

13-08-2019
Henk Luske geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, klantvriendelijke mensen. Uitermate tevreden over de dealer.

06-08-2019
N. Witte (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel tezamen met transparantie. Service is top!

06-08-2019
Jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenlijk altijd tevreden

24-07-2019
J.H.V. Groen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt goed ontvangen en men luistert naar je.

17-07-2019
Trudi Stortenbeeker geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel , men weet wie je bent en naar mijn idee kundig ,

09-07-2019
Dhr. C. van Dijk (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Vitara 1.4 stijl. Maar toch een minpunt: ik mis de aanduiding in welke versnelling ik rij dit in tegenstelling tot de vele andere info op mij dashboard ! Graag een update om dit wel te kunnen zien !

09-07-2019
Hr P.Wilschut (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettig contact met het verkoopteam, goede deal en perfect volgens afspraak afgeleverde Vitara gekocht. Binnen een maand 3000 km mee gereden, bevalt prima!

05-07-2019
Wilma Laqueuille (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prettige dealer, ik kom er al jaren. Ook voor kleine vragen tussendoor iwordt er tijd Vrij gemaakt. Je wordt als klant correct ontvangen en te woord gestaan.

26-06-2019
Els en Jos Berkhout geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, meedenken en vriendelijke persoonlijke benadering.

17-06-2019
Mevr. Basten (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bekwame vriendelijke mensen. Heldere uitleg en ze laten merken dat ze je als klant waarderen.

12-06-2019
F. Lafargue geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en bekwaam. Afspraken keurig nagekomen. Fijn bedrijf!!!

11-06-2019
mevr. Marly Strengers (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact met receptionist,snelle afhandeling,telefonisch gesprek over extra werkzaamheden bij de onderhouds beurt.

30-05-2019
Wilma Laqueuille (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Suzuki Heemstede is een vriendelijke en service-gerichte dealer. Ik rij al bijna mijn hele leven Suzuki, ben daar nog steeds erg tevreden over, en geef mijn auto daar ook in onderhoud. Ik heb vertrouwen in hun deskundigheid, en wordt als klant altijd aardig ontvangen en geholpen.

22-05-2019
Fam. J.C. Mettes (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

De benadering naar de client toe was zeer prettig! Ondanks dat de levering van de auto niet op tijd gehaald kon worden zijn wij tot tevredenheid en in overleg tot de aanschaf van de huidige auto overgegaan.

21-05-2019
Jaap Beenders (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

De behandeling was correct en voldoende.

20-05-2019
mevrouw Lubbers (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hoop dat de firma Luykx het even goed doet als de firma Kunst. Heb nog niet zoveel ervaring doch gezien de overname van medewerkers neem ik aan dat er niet zoveel zal veranderen.

15-05-2019
Gert de Kruif (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen problemen met Luykx Heemstede. Een prima garage- en dealerbedrijf. Wel met de vraagstelling. Hoe kan men bij het inleveren van de auto met een prijs/tarief aankomen? Tijdens de beurt kan van alles geconstateerd worden. Daarover wordt door Luykx Heemstede helder gecommuniceerd. Boven deze enquete hangen de namen Suzuki en Kantar. Ik vind Kantar niet passen in dit verband. Het woord doet denken aan een bromscooterauto -ofzo- die niet past bij Suzuki-produkten.

07-05-2019
J.C,F,van Vliet (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

03-05-2019
A.Zijlstra (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk,en menselijke behandeling

03-05-2019
mevr.K.Prins (Heemstede ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige garage dit was mijn eerste kennismaking met de garage, van tevoren prijsopgave, echter mij auto heeft weinig kilometers op de teller en xij hebben de vos beurt daar dan ook op aangepast. Dus bedrag e was uiteindelijk lager, netjes??

30-04-2019
Shakti Hofstee (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst, vertrouwd personeel van de overgenomen fa. Kunst, koffie terwijl ik moest wachten op de uitvoering van de garantie-service. Van tevoren opgave van de werkzaamheden en prijsopgave. Geen onverwachte kosten. Kortom, heel tevreden.

16-04-2019
Esther Hendriksma (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service top!!!

09-04-2019
Roos de Haan (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beste auto op de markt voor mij.

02-04-2019
Henny vd Veldt-Woning (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon uitstekend goede service fijne medewerkers. al 25 jaar!!!

20-03-2019
Mevr. Oosterwijk-van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd vriendelijk behandeld, en de pepermuntjes en de flyer met klantwaardering in de schone (!) auto deden me goed!

26-02-2019
Jouke van der Weerden (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over service.

26-02-2019
JJ Evers (Hoofddorp.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid en nette showroom/werkplaats

26-02-2019
Willem Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Hulde voor het personeel dat na een toch wel ingrijpende tijd en verandering de werkzaamheden “als vanouds” voortzet. Ook hulde aan de firma Luykx die dit heeft mogelijk gemaakt.

26-02-2019
Mevr. EACA Draijer (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Luykx is klantvriendelijk, onderhoud altijd in overleg, voor kleine dingen meteen geholpen, handig dat alles goed doorgesproken wordt voordat er actie wordt ondernomen. Afspraken zijn altijd op korte termijn te plannen.

18-02-2019
J. van Dobben (Spaarndam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, goede service, overleg mogelijk over nu of later te verrichten reparaties etc, snelle afhandeling van service of reparatie.

13-02-2019
Edwin Mooijekind (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant en wordt steeds zeer goed rn netjes geholpen

30-01-2019
Henny Jansen (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kom al ruim 4 jaar bij deze dealer, en zowel de verkopers, receptionist en monteurs zijn allemaal even vriendelijk en gastvrij. Je voelt je zeer welkom.

29-01-2019
frans martron (bennebroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden klant

23-01-2019
Jac van den Berg (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

rij al 20 jaar zonder problemen,wie doen dat na alleen suzuki

11-01-2019
Dhr. I.H.M. van Liemt (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jarenlang prima ervaringen betreffende ontvangst,onderhoud en reparaties. Enige nadeel zijn de fietsen die tijdens het onderhoud aan de klanten wordt meegegeven; trappen erg zwaar zonder versnelling. Voor mij als 73 jarige en lichamelijk lijdende vanwege diabetes type 1 een zware opgave.

11-01-2019
Mijers geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel fijne garage.

08-01-2019
A. Siezenga (Heemstede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede Suzuki-dealer die nergens een probleem van maakt en goed met je meedenkt. Altijd correct behandeld in 24 jaar.

03-01-2019
Swart A mm (Vogelenzang ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen als er een onderdeel vervangen moet worden dan geven zij aan wat en de kosten

02-01-2019
Ruud Boldingh (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en 'to the point', prima garage medewerkers. En altijd op tijd en via e-mail of telefoon goede informatie. Uitstraling van het bedrijf in Heemstede, zeker naar de klanten toe, is perfect! Niets dan lof!

29-12-2018
A.Walraven (Cruquius) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al het personeel voldoet prima

27-12-2018
H icke (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zijn betrouwbaar

26-12-2018
Hoek Maarten (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

13-12-2018
Jacq Spann (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct, goede sfeer, vakkundig; je voelt je er "klant".

11-12-2018
G. Weke (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor mij is dit een top dealer en garage!

04-12-2018
corry boon (heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

De vriendelijkheid.

09-11-2018
G.Blok geeft de service van onze werkplaats een
10

Op tijd volgens afspraak geholpen, prijs was in overeenstemming met de kosten weergegeven op internet. Onderhoudsafspraak eenvoudig te maken via internet.

02-11-2018
Mw Aarsen (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service gastvrij vriendelijk

30-10-2018
Lammers (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en staan altijd voor je klaar

23-10-2018
Johan C. Vos. (Heemstede.) geeft de service van onze werkplaats een
9

(klant)vriendelijk en meedenkend personeel in een prettige setting...

09-10-2018
Mirjam Balkenende (Vijfhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en dienstverlenend

03-10-2018
A. v.d. Pols geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor zover ik kan beoordelen kundig, eerlijk, meedenkend.

02-10-2018
P.J. Slootheer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik vind het prettig dat de eigenaar van dit bedrijf ook daadwerkelijk binnen het bedrijf aanwezig is, in tegenstelling tot een anonieme bedrijfsleider zoals ik dat gewend was.

02-10-2018
A.Kalkman (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer goede service en behandeling

25-09-2018
Chris (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig klein autobedrijf! Hier heeft men nog aandacht voor de klant. Altijd perfect geholpen. Vooraf een keurige prijsopgave, geen onnodige kosten en geen verrassingen achteraf. Gemoedelijke sfeer, prettige medewerkers, kortom: TOP!! Het is voor mij niet de dichtstbijzijnde Suzuki dealer, maar ik rijd graag een stukje verder voor deze service.

25-09-2018
Kees van Zonneveld (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 35 jaar een goede ervaring, qua service, klantvriendelijkheid. Bij het aanschaffen van een nieuwe auto heb je het gevoel dat er samenspraak is. Gaat met een blij gevoel naar buiten.

30-08-2018
Alan Barker (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst door de front office is altijd correct en toch vriendelijk. Men geeft vakkundig advies en de reparaties/keuringen worden efficient, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd.

22-08-2018
Mevr Z de Vries (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijk service.wten wasr je aan toe bent

21-08-2018
J. Groen (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
8

Bij het monteren van andere speakers eerst contact op nemen met de koper alvorens deze te monteren. De gemonteerde speakers zijn waardeloos. Als het goed is wordt het probleem netjes opgelost en is iedereen te vreden.

21-08-2018
Dhr.W. van Dalen. geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd paraat en behulpzaam. Ook de betrouwbaarheid is voor mij uiterst belangrijk.

14-08-2018
E. Scholier (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professioneel, snel & vriendelijk.

14-08-2018
Meike (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette behandeling en altijd snel worden geholpen

31-07-2018
mevr. A. Nowee (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar. Je voelt je welkom. Je kunt rustig rondkijken ,alles vragen . Er wordt tijd voor je genomen.

30-07-2018
dhr. Hoppenbrouwer geeft de service van onze verkopers een
9

Een prima dealer. Al vele jaren zeer tevreden over de service van deze garage. Wij hebben er dan ook in de loop der jaren al zes nieuwe auto's gekocht.

27-07-2018
Dhr. Jan W. van Straten (Vogelenzang) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst. Prettig verblijven in de wachtruimte met goed koffie. Op tijd werken en goede uitleg na de controle.

25-07-2018
c van der Zwaan (kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
8

afspraak klopte . afspraak gepland via internet

25-07-2018
Willem Dekker (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden om het persoonlijk contact en uitleg van werkzaamheden.

24-07-2018
Hans geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en goede prijsopgaaf van reparaties. Zeer goede communicatie vooraf en achteraf. Wat ik vooral erg leuk vond is dat bij het belletje voor gereedmelding de receptionist zei "uw mooie Suzuki staat weer klaar"!

17-07-2018
B.G.J.van Maas. (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word altijd prettig ontvangen en geholpen en dat is erg fijn en daarom geef ik alle medewerkers van Suzuki Kunst een 10.

11-07-2018
Wollepopje (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaren, naar volle tevredenheid, bij automobielbedrijf Kunst. Alles is bespreekbaar, ook als er iets aan mijn auto is kan ik altijd bellen of langskomen en ze helpen altijd deskundig en vriendelijk. Gelukkig geen neppe, gladde autoverkopers :-)

10-07-2018
Henny an der Veldt-Woning (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben al lang klant en heb alleen positieve ervaringen.

09-07-2018
Rien Vink (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben al vanaf juni 2007, dus almeer dan 11 jaar een tevreden klant van garage Kunst.

05-07-2018
Evert Duk (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
9

de ontvangst en het gesprek met de verkoper vond op een prettige manier plaats, kopje koffie er werd rustig de tijd genomen voor het gesprek prima geregeld

03-07-2018
Irene Warmerdam (Limmen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers, geen moeite is teveel, en als er al wat probleempjes zijn, worden die keurig en tijdig opgelost.

03-07-2018
Jan ven Vliet (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren ben ik klant bij SUSUKI met zeer tevreden adviezen

27-06-2018
Dhr. R.H.A. Buijs (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

100% tevreden (vestiging,ontvangst,vriendelijkheid,correct afhandelen van de zaken,duidelijke uitleg en motivatie,werkzaamheden goed uitgevoerd) ........ (maar ik geef nooit hoge cijfers)

27-06-2018
A.v.Horssen (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn goed tevreden

19-06-2018
Ad van der Wal (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijke en vakkundige mensen.

06-06-2018
Hetty knoeff (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer voor je auto ,en zeer tevreden over de service.

05-06-2018
Mevr van der Steen - Meiland geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke benadering. Betrouwbaar. Servicegericht. Lekkere koffie. Afhandeling conform afspraak

31-05-2018
J.J. Evers (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Hebben nog niet zo vaak gebruikgemaakt van de diensten van SUZUKI KUNST.

30-05-2018
Dhr. H.B. Arends (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik vind een 8 een heel hoog cijfer. Maar, dat verdienen ze ook.

29-05-2018
Marion Haak (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

je ervaart bij binnenkomst een rustige en vriendelijke uitstraling en zo wordt je ook te woord gestaan, er wordt tijd voor je genomen en alles wat uitleg nodig heeft wordt ook gegeven

23-05-2018
mevr. th. van Vlijmen- Reijmer (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word zeer correct en vriendelijk behandeld.

22-05-2018
Sonja Muller (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, snel en meedenkend!

20-05-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx Heemstede B.V. in HEEMSTEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen