Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Luykx Heemstede B.V. Uw dealer
023-5285950

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
H.J. Opdam (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Gericht op de klant. Ter zake kundig en duidelijk en helder in de uitleg.

21-10-2020
Hans Vonk (Kudelstaart.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Zeer prettige persoonlijke benadering. Prima uitleg over de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden. Bijv. spijker in achterband ontdekt. Heel tevreden mee. Deze dealer voorbeeld voor anderen!

21-10-2020
Mevr (.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over de hele lengte van de behandeling. Je wordt netjes te woord gestaan.

20-10-2020
Ton Ouwens geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, altijd netjes geholpen en prima koffie.

20-10-2020
Chris (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service; ik krijg goed advies over de voorgenomen onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties worden snel uitgevoerd. Mijn Suzuki is er al jaren in onderhoud.

16-10-2020
A.Kalkman (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn auto wordt van huis opgehaald voor de jaarlijkse servicebeurt en weer teruggebracht, zonder kosten.

15-10-2020
Mevr. Smit (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben zowel bij het kopen als bij een onderhoudsbeurt zeer klantvriendelijk, deskundig en snel geholpen.

14-10-2020
Dhr. G.Blok geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben tevreden over het onderhoud, al jaren klant en rijdt sinds 1991 Suzuki.

13-10-2020
dhr J. Deken (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en attente mensen. Goed team en zichtbare goede samenwerking. Punctueel en erg vriendelijk. Zowel voor als na de autobehandeling een klein gesprek. Duidelijk uitleg van hetgeen gaat gebeuren en later wat er gebeurd is. Vertrouw deze mensen mijn auto toe.

07-10-2020
Van den Bosch (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij ervaren deze Suzuki dealer in alle aspecten positief.

07-10-2020
rwm.strikkers (nieuw vennep) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is de 10e auto bij de zelfde dealer dus ben ik zeer tevreden.

06-10-2020
Dhr.van der Pol (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke verkoper.

06-10-2020
Tina Bos (Zwanenburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Luykx is al 25 jaar mijn dealer en garage voor onderhoud. Zij zijn zeer service gericht, denken altijd met je mee en staan voor je klaar. Beter kan niet lijkt mij.

06-10-2020
Dhr Wim Smit (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
7

Leuke professionele mensen, maar nogmaals erg duur.

06-10-2020
V.M.Geevers-Sluitman (Aalsmeerderbrug) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een klein puntje: Ik heb zelf om het kostenplaatje móeten vragen en uitleg van de werkzaamheden. Verder was alles prima!!!!

23-09-2020
Mevr K Hopman (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om je te helpen als je met vragen komt.

22-09-2020
Vd Hoorn (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, kwam er voor een 2e hands ging met een nieuwe private lease de deur uit. Erg tevreden met het concept.

15-09-2020
E. de Vries (IJmuiden) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, goed zaken doen.

15-09-2020
P. Loos (Zandvoort ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig , vriendelijk en behulpzaam personeel.

08-09-2020
Dhr. R. le Bruyn geeft de service van onze verkopers een
7

Correct en vriendelijk geholpen bij aflevering en kan pas zeggen hoe de service verder is na 2 of 3 jaren

08-09-2020
Arie Blok (Nieuw Vennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling en klantvriendelijk. Nette aflevering van de auto.

01-09-2020
Marjo Stoekenbroek (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb totaal geen klachten en wordt correct behandeld. Sympathieke mensen die daar werken.

01-09-2020
Jaap Wolse (HOOFDDORP ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijk personeel.

27-08-2020
N. Van Amsterdam geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, doen wat ze zeggen.

18-08-2020
Casper Philippo (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Vriendelijke medewerkers. Onderhoud conform afspraak. Duidelijke communicatie en telefonische gereedmelding.

18-08-2020
Hans van Laar geeft de service van onze werkplaats een
8

Het voelt vertrouwd.

18-08-2020
Joyce Verduijn (Amstetdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vooral de vriendelijkheid, persoonlijke benadering en service gerichtheid zijn voor mij de reden dat ik mijn auto bij Suzuki Heemstede voor onderhoud breng. Daarbij komt natuurlijk ook de goede kwaliteit van de geleverde service. Ik ben al een aantal jaren heel tevreden!

13-08-2020
Dhr C.A BUIS (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel/medewerkers, goede en duidelijke uitleg over wat er wel/niet gedaan wordt. Ook afdeling verkoop was zeer vriendelijk en heeft mij direct uitstekend geholpen.

11-08-2020
mevr,,J.M.,v,d,Heijden (badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd voorkomend - duidelijk en vriendelijk - en familie bedrijf.

09-08-2020
Wouter van Kan (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prettige showroom met vriendelijk personeel en een goede wachttafel.

05-08-2020
Ans Korringa (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer deskundige en fijne garage.

04-08-2020
dhr jch kanters (hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik het idee heb dat ik behandeld word als een klant.

04-08-2020
Mevr. CEE Groen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke dealer.

28-07-2020
Joop van der Sluis (Oude Wetering) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is 100% geleverd!!

28-07-2020
wim verlinden (Halfweg) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijne zaak zonder opdringerige verkopers. Je wordt als klant echt ontvangen.

28-07-2020
Hans van der Steen (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne persoonlijke behandeling. Ook in verleden prima ervaringen met Alto van mijn vrouw.

28-07-2020
Martha Scholten (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel klant vriendelijk, goede service. Correcte afhandeling van de reparatie, of onderhoudsbeurt. Niet opdringen bij twijfel of je al dan niet een nieuwe auto wilt kopen.

21-07-2020
Andre Wegewijs (Den Ilp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen je kan van alles vragen en word goed geholpen.

21-07-2020
N. van Yperen geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke, vriendelijke en correcte benadering, komen afspraken na. Wij zijn al meer dan 10 jaar klant en tot volle tevredenheid!

15-07-2020
Fam. Zijlstra (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

14-07-2020
H de Bruin (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en vriendelijke mensen.

14-07-2020
Jan Pieter Bart (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een zeer vertrouwde dealer. Ik ben er "kind aan huis", zo voelt dat.

14-07-2020
JOKE VAAN RUITEN (HOOFDDORP) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige mensen die zowel geïnteresseerd zijn in de auto als in de mens zelf.

09-07-2020
H. Springer (Nieuw vennep ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service over het geheel.

07-07-2020
Jan van den B. (Zandvoort ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Netjes punctueel en duidelijke afspraken.

07-07-2020
Esther (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, servicegericht, zij weten wie je bent, voelt je welkom, aandacht, kaartje in de auto van monteur. En doen wat ze moeten doen goed!

07-07-2020
Fred Righarts (de Kwakel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en hulpvaardig personeel. Snelle en nette afhandeling. Nog geen enkele klacht kunnen verzinnen.

07-07-2020
Fred Claase (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak is afspraak en daar houdt Suzuki Luykx Heemstede zich aan. Zonder problemen krijg je, indien nodig, vervangend vervoer. Trof het dat het afrekenen wegens internetproblemen niet lukte echter daar deed men niet moeilijk over. Een stempel op de factuur met verzoek om binnen 14 dagen te betalen en ik kreeg de sleutels weer mee. Top!

07-07-2020
Wim hei (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage. Afspraken kloppen en vriendelijk personeel.

30-06-2020
Pauline Moolhuysen (Vijfhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en betrouwbare dealer met snelle en vakkundige hulp en redelijke prijzen.

23-06-2020
Mw Westdijk (zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg vriendelijk en correct personeel. Zeer goede service.

23-06-2020
Clara Lubbers Hartrman (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een prettige garage.

17-06-2020
van der Pol (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service.

16-06-2020
Fons van Tongeren (Hillegom ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en oprechte aandacht voor de klant!

16-06-2020
Ian (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer klantvriendelijke merkdealer met veel kennis van hun producten. Nemen echt de tijd voor je en denken met je mee door eerlijk advies. Echt een super Suzuki dealer!!!

16-06-2020
Dino Rasmijn (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Professioneel, vriendelijk, gezellig en eerlijke goede service.

10-06-2020
Mevrouw J. Van Dobben geeft de service van onze werkplaats een
10

Sympathieke medewerkers, goede service, goed overleg over uit te voeren onderhoud.

09-06-2020
Ineke de Jong (Zandvoort. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, vriendelijk en deskundig dus zeer tevreden.

09-06-2020
Thijs Jansen (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Zonder overdrijven een perfecte ontvangst bij de aanschaf van mijn nieuwe auto (Ignis allgrip). De verkoper luisterde heel goed naar mijn wensen en ideeën en bood een perfecte oplossing aan. De service is in mijn geval meer dan goed geweest, van oriëntatie tot afleveren. Grote klasse dat er zo veel klantgerichtheid en vriendelijkheid bestaat. Uitstekende ervaring, en dat bij een dealer die ik vooraf helemaal niet kende.

09-06-2020
Dhr. J. Meuzelaar (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is een fijne dealer. Alleen na ontvangst en rijden naar huis bleek dat er veel instellingen veranderd waren. Dit heb ik als hinderlijk ervaren.

02-06-2020
J.W Pikee (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en keurig te woord gestaan.

27-05-2020
Hr P Wilschut (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Professioneel bedrijf, vriendelijk,eerlijk en attent personeel.

26-05-2020
Wim Wesselius (Burgerveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Luyks Heemstede is een prima dealer/ bedrijf. Als klant wordt je netjes behandeld en zowel de medewerkers als de eigenaar neemt de tijd op een prettige informele wijze.

19-05-2020
Mevrouw Hoekman (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage.

19-05-2020
S.lakeman (Nieuw vennep) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind ze top daar.

19-05-2020
Mevr. S. Hofstee (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf, prima service.

16-05-2020
Marly Strengers (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik was erg blij met de haal- en breng-service.

12-05-2020
Evert Duk (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontvangst aan de balie is op een prettige manier, na de service beurt stond de auto keurig netjes op mij te wachten.

12-05-2020
Hendrikx (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

12-05-2020
Nick Witte (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service staat hoog in het vaandel bij Luykx. Uitmuntende service en behulpzaam en kundig personeel.

05-05-2020
Valck Lucassen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne dealer, rustig, vriendelijk. je kan er rond kijken en als je geholpen wilt worden is er iemand direct beschikbaar. Service is goed en snel. Je maakt een afspraak en je wordt dan ook direct geholpen.

28-04-2020
Marion landman (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden.

28-04-2020
Kitty Prins (Heemstede ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurige uitleg en gebeld dat er 2 nieuwe banden onder moesten. Meteen toen het factuur bedrag doorgegeven.

28-04-2020
Jan Snoeks (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Ondanks beperkingen vanwege Corona, vriendelijk en attent geholpen, en prima zaken gedaan.

24-04-2020
Dorus Goossens (lisse) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie. Proactief en meedenkend. Zeer goede uitleg en begeleiding tijdens en na verkoopproces. Ik raad de dealer zeker aan!

15-04-2020
Leibbrand (Nieuw - Vennep) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, mooie wachtruimte, vriendelijk personeel.

14-04-2020
Harald Palm (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en accuraat geholpen! Duidelijke communicatie over de werkzaamheden!

08-04-2020
Eric (Hoofddorp ) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke vakkundig personeel.

07-04-2020
M. Sibbel geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd betrouwbare service. Duidelijke prijsopgave en vriendelijke en nette mensen.

02-04-2020
Mevr. Mannering (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer kundig, super vriendelijk.

01-04-2020
Anna Cohen (Zandvoort) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon prettig.

31-03-2020
Ronald Hohle (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al bijna 30 jaar bij deze dealer, eerst in Hoofddorp, nu in Heemstede. Hier in Heemstede een veel mooiere showroom en wachtruimte.

31-03-2020
Mvr. Hoftijzer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd voor je klaar om tussendoor langs te komen bij problemen. Uitgebreide uitleg over kostenplaatje en de beslissing ligt altijd bij de klant.

31-03-2020
Ton Andernach. geeft de service van onze verkopers een
8

Goed ontvangen. Goed gesprek en goede informatie gekregen van beide adviseurs.

31-03-2020
Regina Flu (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Als ik de zaak binnen stap word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik kom er al jaren en heb nog nooit een norse medewerker ontmoet. Telefonisch ook nog nooit enige wrevel ervaren. De sfeer is warm.

31-03-2020
H.Lubbers (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze zijn zeer vriendelijk en de koffie stond gelijk klaar.

25-03-2020
Karin Koets (Hoofddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel fijn bedrijf! Kennis van zaken en altijd persoonlijk!

24-03-2020
Mevr Willemse geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het een overzichtelijke zaak, duidelijk prijzen, zichtbaar en vriendelijk personeel bij de balie, de werkplaats en de verkopers.

10-03-2020
Robert Appelman (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is echt een bedrijf waar de klant nog koning is. Ze doen wat ze beloven en komen altijd hun afspraken na of zorgen op tijd voor een andere oplossing. En denken met je mee over oplossingen.

10-03-2020
Betty Nederstigt (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
8

Ontvangst en de koffie was ook goed. Voelde me op mijn gemak om alles te vragen.

10-03-2020
M van der Leden (Nieuw vennep) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen.

10-03-2020
Margriet Timmerman (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn contact met goede eerlijke informatie. Het was een 'feestje' om de auto samen te stellen samen met de dealer.

10-03-2020
Mevr. Selie geeft de service van onze verkopers een
10

Top service! Al bijna 20 jaar vaste klant.

06-03-2020
P.Mahakena (Hoofddorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Elke keer als we langskomen, voelt het heel familiare en vertrouwd. Krijgen het gevoel dat er echt mee gedacht wordt.

03-03-2020
Mevr.D.v.Huet (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en correct.

03-03-2020
Emma Eekhoudt (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, uitleg en kostenoverzicht die na reparatie correct blijkt te zijn. Meedenkend personeel erg klantvriendelijk. Min puntje leenauto was niet gelijk beschikbaar.

03-03-2020
Marcel (Zwanenburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze helpen je altijd goed,je kan altijd meteen terecht als je belt

26-02-2020
A.J. Hommes geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig

25-02-2020
Mevr Nijenkamp (Badhoevedorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki luykx Heemstede is zeer betrouwbaar en zeer klantvriendelijk, de service is zeer goed en de werkzaamheden zijn zeer correct uitgevoerd.

25-02-2020
Peter (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit was mijn eerste contact met deze dealer omdat ik sinds een jaar Suzuki rijdt. Hiervoor 9 jaar Mitsubishi gereden. Het is een kleine garage met vriendelijk en deskundig personeel. Er is een flinke onderhoudsbeurt uitgevoerd met een goede opgaaf van kosten vooraf. Over extra kosten werd netjes telefonisch overlegd. De auto kan er weer een tijdje tegen en rijdt een stuk beter was het eerste wat mij opviel en dat zegt wel genoeg over de uitgevoerde werkzaamheden.

25-02-2020
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx Heemstede B.V. in HEEMSTEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten