Luykx Amsterdam B.V. Uw dealer
020-6148933

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Paulina Heuvers (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en een goede service.

30-10-2019
A.de Ruyter (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd en goed .

23-10-2019
Mevr. Soerip geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rij al zeker 30 jaar in een Suzuki en was al klant bij het bedrijf voordat deze overgenomen was door Luykx. De service is goed en ik heb nog steeds vertrouwen in de mensen die er werken.

16-10-2019
Sonja (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn personeel. Goede service.

15-10-2019
L van der Wielen (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendlijk en goede begeleiding en uitleg bij aflevering.

15-10-2019
T Janssen (Halfweg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze garage is uiterst betrouwbaar gebleken in de vele jaren dat ik daar klant ben. Een aanrader!

09-10-2019
Mw. C. Huisman (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer, goede locatie, persoonlijke aandacht en uitstekende service en advies.

02-10-2019
Rob Alberding (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer deskundig en vriendelijk personeel, voel me op mijn gemak bij het wachten, Mooie inrichting showroom.

01-10-2019
Anne Veldhuizen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, goede service en goede prijsopgave vooraf.

27-09-2019
Jiska Smink (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel die uitleg geven over de prijs en werkzaamheden. Denken met de klant mee en de service met leenauto is ideaal.

26-09-2019
T. van Lil (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Professionele en klantvriendelijk bedrijf.

24-09-2019
Noor Bruns (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima service !!

18-09-2019
Ed Voulon geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze daar met plezier werken, komt dat ook zo over op de klanten.

17-09-2019
W. Boonstra (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

De service tijdens het inruil- en aanschafproces was meer dan uitstekend. Wij waren "lastige" klanten en de werknemer is ons geweldig van dienst geweest

03-09-2019
Jan Notenboom (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is correct afgehandeld. Rekening kwam overeen met de opgaven. Klantvriendelijk personeel.

27-08-2019
Aaf Bongaardt (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er vriendelijk, snel en goed geholpen

22-08-2019
Henk Baks (ALmere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dealer is altijd correct en handeld alles efficient en netjes af. Jammer dat het raamrubber eerder dit jaar verkeerd om geplaatst was. Dit is tijdens laatste bezoek gecorrigeerd

14-08-2019
Mevrouw Roelofs (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

prima dealer

13-08-2019
Robert Robert (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede behandeling en zeer betrouwbaar,Nooit loze beloftes,kortweg een heel goede dealer.

01-08-2019
Perlee (Badhoevedorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon goed

30-07-2019
William Lambert (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er moet altijd wat te wensen overblijven, daarom geen 10

09-07-2019
Harry Blei (Wilnis ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die daar werken zijn zeer professioneel en klantvriendelijkheid

04-07-2019
Mevr. Tee geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot dusver altijd correct en eerlijk behandeld

03-07-2019
Caroline wendel (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken. Afspraken komen ze ook na. Net zo betrouwbaar als de auto’s van Suzuki

02-07-2019
Mevr MH Saal-Snoek geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen op en aanmerkingen

18-06-2019
paul hofman (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar vriendelijk personeel goede monteurs en niet te duur

16-06-2019
J. Bakker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, snelle service. Vriendelijk en bekwaam personeel

12-06-2019
Ttudy geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is een prima cijfer, ga zo door

05-06-2019
Liesbeth ten Houten geeft de service van onze werkplaats een
9

snel, duidelijk en de auto is geweldig!!!!

05-06-2019
A. Smit (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kreeg een lekke band vlak in de buurt van de Suzuki garage. Aldaar konden ze mij gelukkig snel weer op weg helpen. Ik was blij dat ze het benodigde materiaal op voorraad hadden. De chocolade tijdens het wachten was ook lekker.

29-05-2019
Dhr Christopher Zackary (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is goed om stap in een bedrijf en worden begroet vriendelijk, werk efficiënt uitgevoerd, en beste vriendelijk personeel

15-05-2019
henk smit (amstertdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk en vakkundig

07-05-2019
Sandra den Boeft (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, redelijke prijzen, duidelijke prijsopgave, correct, goede wachtruimte, schone toiletten en deskundig personeel.

30-04-2019
Dhr. R. Snel geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct te woord gestaan, duidelijke info over de kosten

16-04-2019
Ymkje Swart (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het wordt een beetje saai want de antwoorden die ik tot nu gegeven heb slaan op de garage Luykx. deze garage en de mensen die er werken zijn vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig en eerlijk.

09-04-2019
P.deWit (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke , betrokken houding. Goede service.

05-03-2019
H Postma (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke geduldige mensen. Nemen de tijd voor hun klanten. Goede service.

26-02-2019
A.Schoen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en service gericht

26-02-2019
Keskin (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

26-02-2019
Marcel Kunnen (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke mensen. Vaak dezelfde vertrouwde mensen in de winkel.

26-02-2019
Nico van sloten (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door enthousiast personeel wat ik als zeer prettig ervaarde. In de aanloop naar de aankoop van mijn nieuwe Jimny werd ik steeds goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen

20-02-2019
Jan voorn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon klantvriendelijk, goede service. Bij Luykx ben je klant en geen nummer

19-02-2019
Henk Janssen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik altijd keurig en snel wordt behandeld.

13-02-2019
L.v.Rietbergen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn accu was leeg omdat ik de deur niet goed had afgesloten, pechhulp gebeld en vrij snel een monteur om te helpen. Bij afspraak apk had ik een vergissing gemaakt (door prive zorgen) maar ben door Sukuzi prima geholpen. Al geef ik geen 10 in ben toch dik tevreden

07-02-2019
Ronald Huijbrechtse geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette dealer en werkplaats met een goede service.

05-02-2019
Mevr. I.V. Steba (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Aardig, integer en deskundig personeel.

05-02-2019
J Clarijs geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al sinds de jaren '90 een tevreden klant van Luykx Amsterdam

29-01-2019
Robert Vleer (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantgericht - Klant vriendelijk - je kunt er altijd terecht ook zonder afspraak, ze zullen je altijd helpen, ze zullen je nooit wegsturen ook al moet er eerst een noodreparatie gedaan worden ze zullen je altijd weer veilig de deur uitsturen en als het niet anders kan is er in de meeste gevallen een leenauto beschikbaar. Luykx heeft service hoog in het vaandel staan en dat geeft vertrouwen.

28-01-2019
B.Brouwenstijn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerdere toelichting

23-01-2019
Maya Schroder (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb weinig technische kennis wat betreft auto's, dus is het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in medewerkers van de garage, en dat heb ik, mijn auto rijdt altijd weer als een zonnetje als ik er vandaan kom.Er worden geen onnodige kosten gemaakt en de mensen zijn super vriendelijk, ik ben heel blij met ze,en al is het niet zo in de buurt ik rijd graag een stukje verder naar deze daeler.

08-01-2019
mevr. m. asser (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk en deskundig personeel

01-01-2019
Leny Schut (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd aardig en correcte behandeling wat je krijgt

27-12-2018
Frank Joos (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen die doen wat ze beloven. Leenauto geen probleem. Ga er met alle plezier naar toe.Ze proberen je niets aan te smeren maar geven wel een hele goede toelichting en nemen de tijd voor je . top garage . Mijn volgende auto komt hier zeker weer vandaan.

25-12-2018
van Groeningen. Hendrik. (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij worden er goed geholpen en iedereen is vriendelijk en behulpzaam

21-12-2018
Robert Robert (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam,kortom een zeer proffesionele dealer

18-12-2018
Mevr A de Groot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je krijgt heel goede service en wordt altijd vriendelijk geholpen. En je krijgt altijd meteen een bakje koffie aangeboden. Niks te klagen dus.

15-12-2018
joop hagens (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles komt goed over

14-12-2018
Lisette Luijkx (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan zorgeloos genieten van mijn auto, Suzuki, hapert nooit, al > 5 jaar. ik dank dit mede aan de goede service en goede onderhoud. Hierbij tref ik vakkundige en vriendelijke medewerkers. Behulpzaam, correct. Gewoon een fijn bedrijf.

14-12-2018
mme voogdt en ft nicolaas (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

bij de suzuki Luykx word je goed geholpen vriendelijke mensen als je schade aan je auto heb word het perfect gemaakt ,kom er al 30 jaar rij altyd suzuki

13-12-2018
Anja Kraaier (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze geven je altijd het gevoel welkom te zijn, service is goed en snel. De koffie staat altijd klaar.

11-12-2018
# (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en eerlijk

11-12-2018
carla kist (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

het is een goede dealer met uitstekende service en lief personeel heel behulpzaam voor al je vragen

11-12-2018
Els Kok (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en vriendelijk personeel.

04-12-2018
P.G. vd Hoorn (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gelijk aan begonnen op afgesproken tijd, vriendelijk ontvangen en auto netjes terug.

30-11-2018
Rob Castenmiller (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een autobedrijf waar je als klant merkt dat al het personeel vriendelijk is naar de klanten en aandacht hebben voor de mening van de klant .

22-11-2018
Ton (A.F.) Resseler (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

heel prettige en voorkomende dealer met prima personeel. Ik ben al jaren klant en word altijd uitstekend geholpen.

22-11-2018
Martin Gravemaker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze streven naar en willen tevreden klanten die ook weer terugkomen voor een Suzuki te kopen

21-11-2018
DHr. Ad Visser (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al eerder antwoord gegeven op zo'n vraag maar ben al jaren klant en wil geen andere dealer.

21-11-2018
C van der vlugt geeft de service van onze werkplaats een
7

Er kwamen extra kosten bij waarbij mij in eerste instantie geen andere keuzes werden aangeboden.

14-11-2018
Karlien Huisman (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer heeft een prettige, persoonlijke aanpak, geeft duidelijk uitleg wat er moet gebeuren bij servicebeurten met correcte kostenspecificatie.

06-11-2018
henk smit (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer vriendelijk, behulpzaam en weten waarover ze spreken

06-11-2018
Dhr. M. Duursma geeft de service van onze verkopers een
7

Informatie tijdens verkoopproces is goed, proefrit altijd mogelijk. Kwaliteitscontrole voordat de aflevering plaatsvindt zou iets nauwkeuriger mogen, zodat vette/vieze ruiten schoongemaakt zijn wanneer de klant de nieuwe auto komt ophalen.

01-11-2018
ronald van den berg (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk snel en behulpzaam

31-10-2018
Jan van Wouw (Heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je kunt er altijd makkelijk terecht, als je belt weten ze gelijk wie je bent.

30-10-2018
Henk laloli (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ja zo ik zij goed personeel en correct geholpen fijne zaak ze staan altijd voor je klaar topper.

30-10-2018
Dhr.E. Voulon geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Deze dealer is een echte aanrader Familie Voulon

24-10-2018
T Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

de mensen in deze garage geven je het gevoel dat men eerlijk en oprecht zaken doet. Zeer prettig om met hen zaken te doen.

23-10-2018
Mevr. N. Kuyten (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid

18-10-2018
Dhr P.H.J.Kuipers (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

al jaren klant ;prima service ;vriendelijk personeel

10-10-2018
caro de Boer (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig personeel. juiste prijs opgave. Controleren waarom dingen niet goed werken en indien mogelijk maken zonder er meteen nieuwe zaken te in staleren

09-10-2018
GG Ubels (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er wordt zeer vakkundig aan de auto gewerkt en klantvriedelijk geholpen.

05-10-2018
Rob Alberding (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige sfeer, fijn personeel, zeer vakkundig, neemt de tijd om dingen uit te leggen.

04-10-2018
H.v.p.plas (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het kan altijd beter maar ik zou niet weten wat...

25-09-2018
Nora Bruns (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, ter zake kundig, prima service !!

22-09-2018
Arnold Paalvast (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

In mijn inmiddels jarenlange ervaring is Luykx Amsterdam een garage met vakbekwame medewerkers en een zeer klantvriendelijke opstelling, een absolute aanrader.

18-09-2018
Mevrouw Soerip geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al vele jaren bij Luykx Amsterdam omdat ik tevreden ben over de service die men verleent.

18-09-2018
M.T. Douglas geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig familiebedrijf

18-09-2018
Caroline wendel (Amstetdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top gewoon goede service fijne medewerkers

11-09-2018
mevr. A. Bongaardt (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers en afspraken worden nagekomen. Heb nu 3 keer mijn auto voor een beurt bij deze garage gebracht. Je kunt er op wachten of een vervangende auto of een leenfiets nemen. Als het klaar is word je gebeld, handig om te weten wanneer precies je auto klaar is. Klein minpuntje soms moet je lang wachten bij de balie. Maar wel een klein rolletje pepermunt in de auto na de beurt, leuk.

02-09-2018
C Tel (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Na een misverstand over wachttijd perfect opgelost. En ik ben blij met de pechhulp die Suzuki gratis bijlevert.

31-08-2018
Mevr. Y.J. Pape (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben erg prettig geholpen en de onderhoudsbeurt en APK zijn goed uitgevoerd.

23-08-2018
J.C. Steen van Bueren (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service,

15-08-2018
Dhr. Weenink (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben prettig geholpen.

28-07-2018
Marlon Stuger (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over Suzuki dealer Luykx Amsterdam vanwege de service die wordt verleend en transparantie die wordt getoond.

26-07-2018
liesbeth ten houten (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

prima garage en prima informatie

10-07-2018
Mw. Hoogeboom geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijke medewerkers, goede service en lekkere koffie, alleen de toiletgroep mag wel vaker schoongemaakt worden. prullenbakje was erg vol ( terwijl het s"morgens 10.00 was en het licht was kapot.

04-07-2018
Jan kouwenhoven (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn erg klantvriendelijk en ze hielpen mij direct

04-07-2018
Trudi de Ruig-Woelders (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel goede service, een goede verstandhouding daarbij komen wij al jaren over de vloer tot volle tevredenheid.

02-07-2018
W. Reiman (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkzaamheden zijn immer naar tevredenheid uitgevoerd. De verklaring van mijn vragen is niet altijd tevredenstellend.

22-06-2018
kees cpj overhaart (bussum) geeft de service van onze werkplaats een
3

nou dat is nog al duidelijk er ging van alles mis

12-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx Amsterdam B.V. in AMSTERDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen