Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Luykx Amsterdam B.V. Uw dealer
020-6148933

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
J. Ricker (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben erg tevreden met de service en klantgerichte instelling van Suzuki Luykx. Ik vind het jammer dat zij niet meer in Amsterdam Zuidoost zitten, maar voorlopig neem ik de extra rijtijd voor lief.

23-09-2020
Wendy (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Buitengewoon vriendelijke en behulpzame staf, met name tijdens het verkoopproces. Prima onderhoud!

15-09-2020
stuart vernon gilman (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Excellent service and staff.

15-09-2020
P.C. Van Beusekom (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het enige puntje was dat bij mijn eerste bezoek ook de airco gerepareerd zou worden. De monteur legde mij uit dat dit beter was van niet, anders zou ik te lang moeten wachten. Ik zei dat ik dit niet erg vond, want dat ik anders toch weer terug zou moeten komen. ( toch 25 km heen en 25 km terug). Later bleek dat er bepaalde rubbertjes niet aanwezig waren, waardoor iets niet gemaakt kon worden. Dus het voorstel om de airco later te repareren in mijn belang, bleek later het belang van Suzuki te zijn. Maar in alle jaren, 20 jaar? heeft Luyckx bij mij wel veel krediet opgebouwd.

08-09-2020
Van der plas (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niets te wensen.. Duidelijk...

08-09-2020
Dick Brouwer (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf. We wonen niet in de buurt van Amsterdam maar met zoveel kennis en vakmanschap, goede service en humor rijden we er graag een paar kilometer voor om de auto in een goede conditie te houden.

27-08-2020
T. Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze garage is eerlijk, vakkundig en zeer betrouwbaar.

26-08-2020
R. Weyt (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer. Geven goed advies. Vriendelijk personeel. Proberen je niets aan te smeren.

25-08-2020
Marleen M (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar familiebedrijf, kleinschalig ook al zijn er aantal filialen, persoonlijke en gemoedelijke sfeer; goede info vooraf over evt te maken kosten, en je kan er met je vragen terecht.

25-08-2020
W.H.C. Driessen (Amsterdam-Zuidoost) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een lease-auto is makkelijk en zij vertellen wanneer de auto naar een servicebeurt moet.

25-08-2020
Ron van der Werk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er werken zeer vriendelijke mensen en de voorlichting is ook altijd correct. Werkzaamheden aan de auto worden vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.

18-08-2020
T.Soldaat (Aalsmeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik zou een 10 gegeven hebben als de contactdoos van de trekhaak niet verkeerd was aangesloten, moest nu terug vanuit Aalsmeer, er zat een draad verkeerd, zou je toch moeten zien als je het controleert.

11-08-2020
JD geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele vriendelijke en betrouwbare garage. De service is snel en uitstekend. Ik ging laatst spontaan langs om ze naar een kras te laten kijken en deze werd meteen weggepoetst. Top, bedankt!

11-08-2020
N Ulken (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede kwaliteit.

11-08-2020
René Post (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eerder met mijn auto in zuidoost en nu in westpoort, de tevredenheid is zeker niet afgenomen.

11-08-2020
Mevr. Steen (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. De auto kwam als nieuw weer terug.

28-07-2020
R.D. Tewarie geeft de service van onze verkopers een
8

Vanwege de goede info, goede ontvangst en tekst en uitleg.

28-07-2020
M Kramer raangs (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Zijn goed geholpen.

25-07-2020
Hr. W. Reiman (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en betrokken bij het "welzijn" van mijn auto.

22-07-2020
V zanten (Halfweg) geeft de service van onze verkopers een
9

Alles zeer correct, ook de service er na.

21-07-2020
Mevr. S. Tee (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tot dusver ben ik altijd correct, eerlijk en netjes behandeld, ook door de rest van het personeel (werkplaats).

07-07-2020
Annie Schuuring geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima werknemers.

07-07-2020
Henny van Laar geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden maar vind het heel jammer dat de garage gaat verhuizen. Een bezoek aan het nieuwe adres wordt wat problematisch.

30-06-2020
Mevr. AE Faanhof (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden met de service, vriendelijkheid en het geleverde werk.

30-06-2020
Mevr. Dr Somviele (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke intake en ik kon snel terecht voor een Voordelige service beurt. Er worden geen overbodige kosten gemaakt en er wordt veel aandacht besteed aan alle punten! Gratis leenauto en een gratis pechhulpdienst voor een jaar meegekregen. Als je vragen hebt, krijg je bovendien meteen iemand aan de telefoon: niets is teveel gevraagd. Dit is een uitstekende dealer die Suzuki eer aandoet. Als mijn auto ook nog was schoongemaakt dan had ik een 10+ gegeven :)

24-06-2020
Dhr. A. Wallace (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundig, professioneel, efficiënt, beleefd en behulpzaam.

23-06-2020
Fontaine (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk mensen, stáán direct voor je klaar.

23-06-2020
Koeman (Halfweg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijke medewerkers en prima geholpen.

27-05-2020
Henrie Uitermark (Zwanenburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Na 20 jaar Citroen gereden te hebben nu overgestapt op Suzuki. Tot nu toe zijn wij zeer correct geholpen bij de overstap naar een Suzuki Vitara, ruime mogelijkheden met het proefrijden werden geboden en afspraken worden keurig nagekomen. Klantvriendelijkheid heel goed.

26-05-2020
Olaf (Monnickendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed, snel en vriendelijk.

19-05-2020
P van leeuwen ruhl (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed geholpen.

12-05-2020
Hans (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, goede kennis.

12-05-2020
Dorine van de Graaf (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar en eerlijk, goede communicatie!

15-04-2020
Mevr. Els Kok (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk deskundig meedenkend.

14-04-2020
Bill Parnell (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goede werkplaats. Ook de gratis leenauto is voor mij echt een plus.

01-04-2020
Ymkje swart (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als ik bij garage Luykx ben is het alsof je er bij hoort. Vriendelijk en het belangrijkste is dat ze goed hun werk doen. Ik zou nooit een andere garage zoeken.

31-03-2020
de Groot geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Aardig en eerlijk.

17-03-2020
C. Wendel (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top serrvice en kwaliteit, duidelijkheid in alles

26-02-2020
R. Huijbrechtse geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en heel vriendelijk personeel

25-02-2020
Henk. Janssen (Pieter Calandlaan 1173 1069 SE Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al vele jaren klant van Luykx en altijd tot tevredenheid geholpen.

10-02-2020
Ingrid de Jong (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al bij jullie vanaf mijn eerste auto toen het bedrijf nog in de Jan van Galenstraat zat. Ben ook altijd bij jullie gebleven denk dat dat voor zich spreekt. Kortom altijd goed en vriendelijk behandeld overal een oplossing voor. Ik kan niet anders zeggen toppers!!!!

04-02-2020
Sandra den Boeft (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en betrokken. Topservice!

25-12-2019
Mevr. H. Postma geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk. Hart voor de zaak en de klant!

17-12-2019
Jan Akkerman (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar

17-12-2019
Martin Gravemaker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en gemotiveerd personeel, professionele uitstraling, servicegerichtheid, transparantie en duidelijkheid

03-12-2019
Trudi de Ruig-Woelders (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

we kunnen niet allen een tien hebben.

23-11-2019
Idoe (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komt altyd betrouwbaar

20-11-2019
Paulina Heuvers (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en een goede service.

30-10-2019
A.de Ruyter (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd en goed .

23-10-2019
Mevr. Soerip geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rij al zeker 30 jaar in een Suzuki en was al klant bij het bedrijf voordat deze overgenomen was door Luykx. De service is goed en ik heb nog steeds vertrouwen in de mensen die er werken.

16-10-2019
Sonja (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn personeel. Goede service.

15-10-2019
L van der Wielen (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendlijk en goede begeleiding en uitleg bij aflevering.

15-10-2019
T Janssen (Halfweg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze garage is uiterst betrouwbaar gebleken in de vele jaren dat ik daar klant ben. Een aanrader!

09-10-2019
Mw. C. Huisman (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer, goede locatie, persoonlijke aandacht en uitstekende service en advies.

02-10-2019
Rob Alberding (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer deskundig en vriendelijk personeel, voel me op mijn gemak bij het wachten, Mooie inrichting showroom.

01-10-2019
Anne Veldhuizen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, goede service en goede prijsopgave vooraf.

27-09-2019
Jiska Smink (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel die uitleg geven over de prijs en werkzaamheden. Denken met de klant mee en de service met leenauto is ideaal.

26-09-2019
T. van Lil (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Professionele en klantvriendelijk bedrijf.

24-09-2019
Noor Bruns (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima service !!

18-09-2019
Ed Voulon geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze daar met plezier werken, komt dat ook zo over op de klanten.

17-09-2019
W. Boonstra (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

De service tijdens het inruil- en aanschafproces was meer dan uitstekend. Wij waren "lastige" klanten en de werknemer is ons geweldig van dienst geweest

03-09-2019
Jan Notenboom (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is correct afgehandeld. Rekening kwam overeen met de opgaven. Klantvriendelijk personeel.

27-08-2019
Aaf Bongaardt (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er vriendelijk, snel en goed geholpen

22-08-2019
Henk Baks (ALmere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dealer is altijd correct en handeld alles efficient en netjes af. Jammer dat het raamrubber eerder dit jaar verkeerd om geplaatst was. Dit is tijdens laatste bezoek gecorrigeerd

14-08-2019
Mevrouw Roelofs (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

prima dealer

13-08-2019
Robert Robert (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede behandeling en zeer betrouwbaar,Nooit loze beloftes,kortweg een heel goede dealer.

01-08-2019
Perlee (Badhoevedorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon goed

30-07-2019
William Lambert (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er moet altijd wat te wensen overblijven, daarom geen 10

09-07-2019
Harry Blei (Wilnis ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die daar werken zijn zeer professioneel en klantvriendelijkheid

04-07-2019
Mevr. Tee geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot dusver altijd correct en eerlijk behandeld

03-07-2019
Caroline wendel (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken. Afspraken komen ze ook na. Net zo betrouwbaar als de auto’s van Suzuki

02-07-2019
Mevr MH Saal-Snoek geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen op en aanmerkingen

18-06-2019
paul hofman (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar vriendelijk personeel goede monteurs en niet te duur

16-06-2019
J. Bakker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, snelle service. Vriendelijk en bekwaam personeel

12-06-2019
Ttudy geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is een prima cijfer, ga zo door

05-06-2019
Liesbeth ten Houten geeft de service van onze werkplaats een
9

snel, duidelijk en de auto is geweldig!!!!

05-06-2019
A. Smit (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kreeg een lekke band vlak in de buurt van de Suzuki garage. Aldaar konden ze mij gelukkig snel weer op weg helpen. Ik was blij dat ze het benodigde materiaal op voorraad hadden. De chocolade tijdens het wachten was ook lekker.

29-05-2019
Dhr Christopher Zackary (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is goed om stap in een bedrijf en worden begroet vriendelijk, werk efficiënt uitgevoerd, en beste vriendelijk personeel

15-05-2019
henk smit (amstertdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk en vakkundig

07-05-2019
Sandra den Boeft (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, redelijke prijzen, duidelijke prijsopgave, correct, goede wachtruimte, schone toiletten en deskundig personeel.

30-04-2019
Dhr. R. Snel geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct te woord gestaan, duidelijke info over de kosten

16-04-2019
Ymkje Swart (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het wordt een beetje saai want de antwoorden die ik tot nu gegeven heb slaan op de garage Luykx. deze garage en de mensen die er werken zijn vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig en eerlijk.

09-04-2019
P.deWit (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke , betrokken houding. Goede service.

05-03-2019
H Postma (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke geduldige mensen. Nemen de tijd voor hun klanten. Goede service.

26-02-2019
A.Schoen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en service gericht

26-02-2019
Keskin (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

26-02-2019
Marcel Kunnen (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke mensen. Vaak dezelfde vertrouwde mensen in de winkel.

26-02-2019
Nico van sloten (Heemstede) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door enthousiast personeel wat ik als zeer prettig ervaarde. In de aanloop naar de aankoop van mijn nieuwe Jimny werd ik steeds goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen

20-02-2019
Jan voorn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon klantvriendelijk, goede service. Bij Luykx ben je klant en geen nummer

19-02-2019
Henk Janssen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik altijd keurig en snel wordt behandeld.

13-02-2019
L.v.Rietbergen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn accu was leeg omdat ik de deur niet goed had afgesloten, pechhulp gebeld en vrij snel een monteur om te helpen. Bij afspraak apk had ik een vergissing gemaakt (door prive zorgen) maar ben door Sukuzi prima geholpen. Al geef ik geen 10 in ben toch dik tevreden

07-02-2019
Ronald Huijbrechtse geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette dealer en werkplaats met een goede service.

05-02-2019
Mevr. I.V. Steba (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Aardig, integer en deskundig personeel.

05-02-2019
J Clarijs geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al sinds de jaren '90 een tevreden klant van Luykx Amsterdam

29-01-2019
Robert Vleer (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantgericht - Klant vriendelijk - je kunt er altijd terecht ook zonder afspraak, ze zullen je altijd helpen, ze zullen je nooit wegsturen ook al moet er eerst een noodreparatie gedaan worden ze zullen je altijd weer veilig de deur uitsturen en als het niet anders kan is er in de meeste gevallen een leenauto beschikbaar. Luykx heeft service hoog in het vaandel staan en dat geeft vertrouwen.

28-01-2019
B.Brouwenstijn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerdere toelichting

23-01-2019
Maya Schroder (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb weinig technische kennis wat betreft auto's, dus is het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in medewerkers van de garage, en dat heb ik, mijn auto rijdt altijd weer als een zonnetje als ik er vandaan kom.Er worden geen onnodige kosten gemaakt en de mensen zijn super vriendelijk, ik ben heel blij met ze,en al is het niet zo in de buurt ik rijd graag een stukje verder naar deze daeler.

08-01-2019
mevr. m. asser (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk en deskundig personeel

01-01-2019
Leny Schut (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd aardig en correcte behandeling wat je krijgt

27-12-2018
Frank Joos (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen die doen wat ze beloven. Leenauto geen probleem. Ga er met alle plezier naar toe.Ze proberen je niets aan te smeren maar geven wel een hele goede toelichting en nemen de tijd voor je . top garage . Mijn volgende auto komt hier zeker weer vandaan.

25-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Luykx Amsterdam B.V. in AMSTERDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten