Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Meekes (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klant vriendelijk en zoals altijd een prima service.

24-06-2020
Andre Kuipers (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zijn vriendelijk en houden je op de hoogte.

23-06-2020
Fam daling (Amsterdam zuidoost) geeft de service van onze verkopers een
10

Servicegericht, denken in oplossingen. Geen gladde verkopers met een fake smile, maar een hecht team en allemaal even vriendelijk. Wij zijn zo goed geholpen tijdens de aanschaf van onze auto, geen vraag was te gek en toen we de auto op mochten halen was het echt een feestje.

16-06-2020
A.Bachofner (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, word heel goed op de hoogte gehouden van reparatie's prima service. Top!

09-06-2020
Tiny Steensma (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren ben ik altijd netjes behandelt door al het personeel.

19-05-2020
Mevrouw C.Galenkamp (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, vakmensen en een persoonlijke benadering. Wees zuinig op deze medewerkers!

12-05-2020
Nikki (Almere ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luykx Amsterdam Zuidoost B.V. is een vestiging met kanjers die passie hebben voor hun vak. Na elk bezoek verlaat je de garage met een glimlach, of het nou pijn doet in je portemonnee of niet. Zeer service- en klantgericht, betrouwbaar en klantvriendelijk!

12-05-2020
van Osta (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd constante kwaliteit, zowel van de service als het onderhoudswerk. Je weet precies wat je kan verwachten, en dat is wel zo fijn.

12-05-2020
Phillip A. Brink (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren zijn wij uiterst tevreden, dit bedrijf heeft ons vertrouwen.

05-05-2020
Hr. Heemskerk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.

22-04-2020
C.Voorneveld (Maarssen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed bedrijf, goede service en altijd behulpzaam. Top mensen die altijd klaar staan.

21-04-2020
Dhr Tower geeft de service van onze werkplaats een
10

Het gevoel van klant is koning is duidelijk voelbaar. Het personeel is vakbekwaam ze weten waar ze het over hebben. Er heerst liefde voor het vak onder het personeel.

21-04-2020
M. De jong (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zelfs in huidige tijd/situatie blijven ze klantvriendelijk en netjes.

08-04-2020
Dhr ger schrijver (Amstedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer geeft een heel goede service.

31-03-2020
Peggy van der Putten (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ondanks de problemen rond Corona is de afspraak goed afgewikkeld, een vervang-auto omdat wachten niet mogelijk was. Men hield afstand. Afrekenen met handschoenen aan. Fijn contact, goede service.

31-03-2020
Eric de vos (Weesp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is de eerste dealer waar ik echt vertrouwen in heb. Ik ben er al een een aantal keer geweest en altijd snel, beleefd, en volgens (prijs)afspraak geholpen. Gewoon een dikke 10.

21-03-2020
Carel schuszler geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, niet opdringende dealer.

08-03-2020
John Barlag (Amsterdam Zuidoost) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luykx is een vriendelijk en klantgerichte autodealer, staan altijd voor de klant klaar. Al een aantal jaren een goede ervaring met dit bedrijf.

03-03-2020
R van Vark (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, vakkundig en gastvrij.

03-03-2020
I. Mater geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor de aankoop kregen wij een goed en vriendelijk advies waardoor wij uiteindelijk besloten om de auto te kopen. Tijdens de overdracht waren er enkele problemen doordat wij niet alles op orde hadden. Wij zijn enorm geholpen door het personeel zodat het toch allemaal voor elkaar kwam. Ook alle aangeboden service komen zo ook echt na. Hierdoor hebben ze ook echt al ons vertrouwen en zijn wij nog steeds heel blij met onze aankoop.

05-02-2020
Dick Brouwer (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig bedrijf fijn gevoel om hier klant te mogen zijn we zijn bij verkoop en aflevering bijzonder goed en deskundig geholpen.

01-02-2020
Pia Schuuring (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, goede service, duidelijke informatie, goede koffie

29-01-2020
Jan en Irma (Amselveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, altijd erg aardig en komen afspraken na. En de koffie is heerlijk

14-01-2020
Dhr. P. de Groot geeft de service van onze verkopers een
9

ben zeer tevreden

08-01-2020
Nanning punt (Monnickendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed ontvangen en de mensen zijn vriendelijk

08-01-2020
Dhr. Michel Stam (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Altijd een leen auto als het nodig is.

10-12-2019
Langerak (Ouderkerk aan de Amstel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en zeer gastvrij

04-12-2019
Peter Brom (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Wordt goed geholpen, geen poespas en afspraken worden nagekomen.

03-12-2019
Henk de Goede (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn eerste kennismaking met Luykx Amsterdam Zuidoost was heel positief. Ik werd goed ontvangen en er werd duidelijke uitleg gegeven. Ik heb een gebruikte Suzuki Alto gekocht. De aflevering ging goed en correct. Wel is er achteraf nog een reparatie uitgevoerd. Er bleek dat er een voorwiellager moest worden vervangen. Deze reparatie is naar volle tevredenheid verricht onder de garantievoorwaarden. Kortom ik ben een tevreden klant.

21-11-2019
Mevr. W.E.C. Kuiper - van Emmerik (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede uitleg snelle afspraak service

21-11-2019
A.Bachofner (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden, vriendelijk personeel en uiterst nette behandeling

20-11-2019
Mevr R. BUITENMAM (Bussum) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, gastvrije, hulpvaardige en deskundige verkopers.

20-11-2019
Angela Negru (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

I am so happy to get this new Car Suzuki, thank you all, specially to the dealer, the best Car Dealer !

29-10-2019
P.C.van Beusekom-Ostendorf (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige bediening, goede service. Ze dringen ook niet aan op snellle vervanging van onderdelen of extra reparaties. Altijd correct.

29-10-2019
D van Zalk (Nunspeet) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima bedrijf van A tm Z fijne afhandeling heel vriendelijke en deskundige medewerkers 10+!!! Hartelijk Bedankt, Groet'n uut Nunspeet.

29-10-2019
Erg cd pil gerdez (Amsterdam zo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk

08-10-2019
H.J. van Blitterswijk (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

25-09-2019
Willem BRINK (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al 4 jaar, intussen al mijn 2e auto en dat zegt voldoende.

24-09-2019
Joke Hagedoorn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst, goede koffie! Duidelijke uitleg van werkzaamheden/onderhoud. Kosten kwamen overeen met het bedrag dat als indicatie vooraf was gegeven. Kortom, ik ben een tevreden klant!

22-09-2019
P.B.Westerink (Velsen Zuid) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben heel tevreden zijn altijd heel vriendelijk Niks gehaast maar nemen alle tijd

10-09-2019
Adri de Kok (Diemen) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima geholpen .vriendelijke verkopers.

10-09-2019
W. BUISING (AMSTERDAM) geeft de service van onze werkplaats een
9

efficient en vriendelijke mensen, ze vinden klanten ECHT belangrijk en nemen de tiijd en aandacht die gewenst is

03-09-2019
dhr w.h.c. driessen (Asd) geeft de service van onze verkopers een
9

Bij Luykx altijd op hun woorden geloof en over de jaren heen een goed contact gehad

27-08-2019
Diana (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers

20-08-2019
Jan Schaap (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Wat niet beter kan, kan niet beter.

20-08-2019
René Post (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ik tevreden ben, fatsoenlijke mensen, service gericht, proberen de kosten binnen de perken te houden

13-08-2019
Ton Oliemans ter Burg (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden kom er al jaren altijd goed geholpen, hoop er nog lang gebruik van te maken, zowel voor de dagelijkse auto als de oldtimer. er zijn altijd wel kleine verbeter puntjes dat hoort zo. Ga niet voor niets naar Amsterdam vanuit Almere terwijl de suzuki dealer bij mij om de hoek zit

13-08-2019
de Heer L.S Bergkamp (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

wij komen al jaren bij Suzuki dealer en zijn ook altijd prettig behandeld en tevreden over het onderhoud van onze auto

09-08-2019
Dhr cardozo (Terrrasson) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen bij een noot probleem

31-07-2019
P W van ZWOL (amsterdam ijburg) geeft de service van onze verkopers een
9

het dichts bij mijn huis

31-07-2019
E. Römer (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima tent en personeel.

31-07-2019
Cornelis Arends (Diemen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen geduldig met ons. Onze aller eerst nieuwe auto. En zijn 70 jaar

30-07-2019
Annie Schuuring (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

De mensen die bij Luyks werken, zijn zonder uitzondering prima te benaderen en bieden waar ze kunnen, uitzonderlijk goede service. Niets is te veel. Wat ook erg opvalt aan Luykx, is, dat er geen chef werkplaats is, geen verkoop leider, geen baliemedewerker, maar daar wordt ingesprongen waar op dat moment om inzet wordt gevraagd. Wij kregen een voorstel thuisgestuurd, terwijl wij niet hadden besloten een nieuwe auto aan te schaffen. Dit voorstel bood zoveel mogelijkheden, dat we snel hebben toegehapt. Kortom prima ervaringen, met een prima bedrijf.

30-07-2019
Albert Piet (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Algehele entourage en de prettige sfeer

23-07-2019
Danielle (Duivendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel. Gemaakte afspraken worden nagekomen en kostenoverzicht is vooraf duidelijk. Bij wijzigingen gaat dit eerst in overleg.

23-07-2019
A.J.Boelen (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel aardige mensen en alles ziet er keurig uit.

16-07-2019
Dhr. E.I.M. Steur (Amsterdam Z.O) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als klant werd ik voorkomend en vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden beantwoord. Zelf ben ik van beroep automonteur en is dit de 2e nieuwe auto in mijn leven op 69 jarige leeftijd. Dat ik geen klachten heb spreekt terecht in hun voordeel. Dat ik voor de Celerio heb gekozen in plaats van de Picanto komt omdat de Celerio wel een aanhanger totaal 400kg mag trekken en de Picanto niet meer. Voor veel kleinere lichtere auto,s geldt dit tegenwoordig.

18-06-2019
Cor boode (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer doet wat ze beloven en vriendelijk personeel

13-06-2019
Svea Cuppé-Kamphuis (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk, behulpzaam, correct

05-06-2019
Ron ter Mijtelen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en vrindelijk geholpen met begrip voor mijn situatie

21-05-2019
Cees Voorneveld (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden over de service

11-05-2019
R.Duisdeiker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en het personeel is top en een 10 voor de verkoper

07-05-2019
Mevrouw N. Burnet (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele doch zeer vriendelijk aanpak van het personeel, zowel bij ontvangst als bij het beantwoorden van vragen. Na een service beurt wordt de auto schoon en keurig afgeleverd met een verrassing op de stoel van de bijrijder.Top!

01-05-2019
M.Dekker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

eerlijk-duidelijk-vriendelijk-vakkundig

23-04-2019
Ruud van lent (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uitleg over de auto en vriendelijke verkopers

23-04-2019
Joey (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen met eerlijk en vriendelijk advies, goede service!

23-04-2019
Pas (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik had mijn winterbanden laten wisselen voor mijn zomerbandenset. Van de zomerbanden waren de twee achtervelgen gewoon schoon, maar de voorbandvelgen waren pikzwart van het vuil kostte mij zelf met een lapje 1 minuut per velg om ze schoon te maken. Had Luykx zelf ook kunnen doen. Gemiste kans daarom een 8 en geen 9 of 10.

09-04-2019
tiny steensma (amsterdam zuidoost) geeft de service van onze werkplaats een
10

rij al 25 jaar Suzuki en altijd keurig geholpen

09-04-2019
Ruud Doves (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Luykx Amsterdam Zuidoost B.V. is een eersteklas betrouwbare dealer waar je terecht kunt voor koop, verkoop onderhoud en het grotere werk. De medewerkers zijn sympathiek en kundig. Aanbevolen!

09-04-2019
Mevrouw Steunenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst is erg vriendelijk. Zij luisteren goed. Afhandeling is correct en perfect. Kortom een fantastisch en klantvriendelijk bedrijf met heel fijn personeel. Zij zijn altijd erg behulpzaam. Ik kom er graag.

26-03-2019
Denise van der Heijden (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle en vriendelijke service.

26-03-2019
Arie Brink (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je voelt je er welkom.

19-03-2019
A.j.ENGEL (Amsterdam zuidoost ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel betrouwbaar, klantvriendelijk en correct. Service heel goed, zoals toelichting bij vragen.

15-03-2019
Dhr. R. Prade (Amsterdam zo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd correct te woord gestaan. Ik werd op tijd gebeld . Ik kreeg ook een gratis leenauto daar was ik erg blij mee. Ik hoefde het zelf niet te vragen. De leenauto stond ook klaar. Ik hoefde niet te wachten.

26-02-2019
Jan van Blaricum (Bunschoten) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijke dealer

26-02-2019
dHr T,van Zeeland (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vlotte behandeling, goede en vriendelijke ontvangst, komen afspraken na.

14-02-2019
Mevr. Cohen Paraira geeft de service van onze werkplaats een
9

Professioneel, vriendelijk en vakbekwame dealer. Ik ben erg tevreden.

12-02-2019
Mevr.Appel-Kok (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd keurig en adequaat geholpen. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.

05-02-2019
D. Barbé geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam.

05-02-2019
S. Kerssenberg (Amstelveen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben goed geholpen en de service is naar wens.

29-01-2019
Mw piers (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk snel en professioneel. Zeer tevreden!

29-01-2019
A Kolk (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed contact en prettig geholpen

22-01-2019
Willem Beusekamp (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer secure inspectie en onderhoud in de werkplaats. Fijne ontvangst. Geen poeha. Geen onaangename verrassingen. Een verademing vergeleken met menig andere garage.

15-01-2019
V. Zondervan (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Zeer goed geholpen en heel erg blij met mijn nieuwe auto. Dit is mijn 3de auto die ik hier heb gekocht en kom zeker weer terug.

02-01-2019
E. Mangal (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel, geduldig en kundig.

26-12-2018
Dr. Alexander F. van Meeuwen (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

De aankoop van de Suzuki Ignis via Luykx was een extreem fijne ervaring en beveel hen van harte aan voor diegenen die overwegen een Suzuki te kopen of te leasen.

21-12-2018
Amanda geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Luykx Amsterdam zuidoost behandelen ze klanten zoals het hoort. Een professioneel team dat erg betrokken is bij de klanten. Je krijgt absoluut het gevoel niet dat er iets opgedrongen wordt. Ze zijn duidelijk en transparant. Ze zijn ontzettend behulpzaam bij het kiezen en samenstellen van de auto die bij jouw wesen en budget horen. Dank jullie wel Team.

18-12-2018
Mevr C Kempers geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik erg tevreden ben en geen punt van verbetering zou kunnen noemen

18-12-2018
Mevr. L. Portier (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke ontvangst; goede sfeer. Verder een correcte afhandeling van zaken.

13-12-2018
Jan v/d Oudeweetering (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk bediening

04-12-2018
R.zweers (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Word correct en vriendelijk behandeld en krijg zonder vragen een leen auto mee. En word goed uitgelegd wat er gedaan word

04-12-2018
m. De Jong (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer

27-11-2018
J.E.Lobatto (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en kundig

27-11-2018
AKS (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
5

De reparatie kost veel geld en veel vrije tijd.

21-11-2018
P.C. Ostendorf (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima personeel aardige behandeling begrip voor mijn keuze.

20-11-2018
Adriaen de Haer (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige medewerkers. Jammer dat bij de bandenwissel niet meteen de wintercontrole is uitgevoerd. Eén dag later kreeg ik een brief van Suzuki met het aanbod voor € 15,- extra de winter controle uit te voeren. Nu moet ik opnieuw een afspraak maken voor controle.

06-11-2018
Mw voor pol (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ontvangst en informatie over benodigde werkzaamheden volgens de regels kilometer beurt en de kosten zeer compleet besproken.

06-11-2018
j elstrodt (hoodddorp) geeft de service van onze verkopers een
10

goede service vriendelijk personeel weten overal een antwoord op en anders wordt het opgezocht of uitgezocht prima ga zo door

06-11-2018
Dhr.J.van Raam (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het rapport cijfer 9 betekende zeer goed op school. Dit is dan ook mijn mening over Luykx Amsterdam ZO

31-10-2018
Arie Blok (Nieuw Vennep) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke en persoonlijk ontvangst bij binnenkomst en een goede uitleg over de mogelijkheden . En zeker niet opdringerig ! Top !

31-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten