Kreijne Hilversum B.V. Uw dealer
035-6243944

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Karin van der heijden (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niks negatiefs te melden, altijd goed.

29-10-2019
Eveline (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al heel lang bij Kreijne en heb alleen maar goede ervaringen.

29-10-2019
Mieke Beugelaar (Kortenhoef) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen, goede service en altijd duidelijk als er wat aan de hand is.

25-10-2019
P. van Overeem (Bussum) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke medewerkers, vlotte bediening en lekkere koffie tijdens vrij korte wachttijden.

22-10-2019
Arie bruijns (Loosdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer netjes geholpen vriendelijk personeel en ruime keuze

19-10-2019
visser h (loosdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige ontvanst

11-10-2019
Marijke Mensink (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk, duidelijk en correct. Ze doen wat ze beloven en de kostprijs wordt vooraf doorgenomen. Daar houden ze zich aan. De auto wordt gewassen en schoon opgeleverd.

01-10-2019
C. J. Zandstra geeft de service van onze verkopers een
8

Helaas weinig parkeerruimte, vriendelijke medewerkers, voelt vertrouwd en kennis van zaken.

24-09-2019
W.van den driesschen (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd adres.

18-09-2019
Piet (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind de service bij Kreijne goed na 2 jaar ervaring.

10-09-2019
W G Bams (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Problemen worden opgelost

05-09-2019
A. Overgaauw (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik was al 10 jaar tot volle tevredenheid bij deze garage!

28-08-2019
Albert (Almere) geeft de service van onze verkopers een
2

Ik ben niet tevreden over de parkeersensoren die pipen maar niet aangesloten op led display dat je kan zien of dat rechts op links pipt

20-08-2019
Michel vd Roest geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en kundige monteurs

15-08-2019
Mevr. Vermeij geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer sympathieke, Persoonlijke, no-nonsens verkoper, die meedenkt met klant en geen gladde praatjes verkoopt. Neemt de tijd, geen gehaast.

13-08-2019
P.S. van der Pas (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een betrouwbaar adres als garage maar ook als dealer van Suzuki

31-07-2019
Wim v d linden (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Receptie is regelmatig druk met van alles en nog wat

23-07-2019
Anneke majoor (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom er 1 x per jaar en ondervind geen problemen dan. Heb nooit problemen met de auto. Keurig afgeleverd deze keer. Netjes schoongemaakt.

19-07-2019
Barend van Alsté (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie accomodatie, vriendelijk personeel, mooie wachtruimte, prima cappuccino, duidelijk prijs opgave.

03-07-2019
Mevrouw G.A.Kroon (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

vlot geholpen, vriendelijk personeel, meegedacht over apk en groot onderhoud

02-07-2019
Eugenie Vesters (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Medewerkers zijn vriendelijk, af en toe een grapje, heel gezellig. Een luisterend oor, en nemen de tijd voor je.

30-05-2019
Tim Balvers (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede klantgerichte dealer met goed persoonlijk contact

29-05-2019
Mevr.R.Raven (Bussm) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel prettig om een betrouwbare garage in de buurt te hebben met vriendelijk personeel

16-05-2019
Dhr B J Soeurt (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en vriendelijk personeel kom hier al meer dan 20 jaar met diverse Suzuki autos.

14-05-2019
Mevr. Koning (Ijzendoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klant vriendelijk, meedenkende, bereidwillig, geen voorstellen van overbodige onderhoud, zelfs een gratis taxiservice, heel aardige mensen!! Schone auto mee naar huis, betrouwbaar in alles!

14-05-2019
Dhr rogge (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke service, duidelijke uitleg over reparaties en onderhoud. Vooraf duidelijke prijsopgave en geen verassingen achteraf.

14-05-2019
Ivonne Lek (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het zeer op prijs gesteld dat er goed naar me geluisterd werd, dat ik serieus genomen werd en dat er op al mijn vragen een goed antwoord kwam.

23-04-2019
Mw. H. Vlaar geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over de werkzaamheden van Kreijne-Hilversum. Het contact met de medewerkers is altijd prettig.

12-04-2019
I.F.Mouissie (Bussum ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig personeel en goede service.

02-04-2019
H.J.K. Bastiaanse (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals als eerder gezegd plezierige benadering altijd correcte afhandeling van de beurten

20-03-2019
Mevr. Vervoort (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt bij Kreijne, ik word prettig te woord gestaan, ik wordt op de hoogte gehouden en geïnformeerde als er iets extra's gedaan moet worden, ik krijg er koffie en kan er m'n krantje lezen ... dat was ik niet gewend toen ik in een Chrysler reed, die ik van mijn man geërfd had.

19-03-2019
Mevr. Groen geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er prettig en goed geholpen. Altijd vriendelijke mensen. Ook fijn is dat je een leenfiets mee krijgt om thuis te komen.

21-02-2019
Dhr.F.C.Weiss (Eemnes) geeft de service van onze verkopers een
9

10 is uitmuntend maar de parkeerruimte om de vestiging is onder de maat.

12-02-2019
Goof (Soest) geeft de service van onze verkopers een
9

Na het invullen van een aanvraag op de site van Suzuki werd ik kort daarna door de verkoper gebeld. Fijn gesprek. Hierna afspraak. Proefrit gemaakt en daarna werd alles duidelijk uitgelegd. Hij heeft alles in het werk gesteld om op 15012019 de auto af te leveren. Hield ons ook op de hoogte. Bij de aflevering werd de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

05-02-2019
h schaap (hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon goed direct wilt u koffie? bij reparatie naar huis gebracht

30-01-2019
Dirk van Kammen (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Onderhoudsbeurt was goed. Wel had ik verwacht, dat de voorste banden zouden zijn verwisseld inzake te weinig profiel. Dat is dus niet gebeurd.

29-01-2019
Margo Schoote (Ankeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot nu toe heel goed, prettig en vriendelijk geholpen.

29-01-2019
vlaanderen geeft de service van onze werkplaats een
8

zoals uit mijn antwoorden blijkt

18-01-2019
Quino van der Velden (Nederhorst den Berg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is allemaal voor elkaar en vlotte afhandeling, eaar nodig meedenken voor een oplossing

08-01-2019
B vaqn Heijnsbergen geeft de service van onze werkplaats een
10

goede samenwerking en direct hulp bij problemen super te vreden

08-01-2019
Mevrouw Van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
8

Kreijne Hilversum gaf mij op mijn verzoek vooraf een prijsopgave en achteraf hoefde ik zelfs minder te betalen.

08-01-2019
Bep de Groot (Nieuwersluis) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, kundige en betrouwbare medewerkers. Zeer prettige sfeer in het bedrijf.

31-12-2018
Joop Planken (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldige service vriendelijk auto wordt keurig en weer schoon afgeleverd naar service.

18-12-2018
R.Heus geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn bedrijf, vriendelijk en kundig personeel. Komen gemaakte afspraken na en geven duidelijke uitleg in alles. Keurige showroom! Alleen het parkeren is een minpunt maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen

11-12-2018
N v d Weerd (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

05-12-2018
Diny Veltman geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt

04-12-2018
Weijers geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijke mensen.

04-12-2018
mevr. i. Voorn (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Afspraak is afspraak en klantvriendelijkheid

04-12-2018
F. Mulder (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

snelle service en vriendelijke medewerkers en afspraken komen ze na

28-11-2018
Jan van Helvert (Hilvers) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat blijkt toch al uit alle voorgaande antwoorden!

28-11-2018
Andre Westgeest (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

mensen met kennis van zaken en met humor hun werk goed doen

27-11-2018
W.v.d.driesschen (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goed bedrijf ,met goede bedieningen goede koffie ! Vr gr

27-11-2018
W G BAMS (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed voor mij

21-11-2018
Dhr. O. van Schaick (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, goed inzicht in de eventuele kosten. Er staan je bij Kreijne geen nare verrassingen te wachten. Vrij uniek in autoland.

09-11-2018
Mevr Luider geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed ontvangen bij binnenkomst kopje koffie aangeboden. De mensen zijn vriendelijk en zoals wij in Utrecht zeggen doe maar normaal dan doe je gek genoeg.

07-11-2018
H.j.hendriks geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage en leuk aardig en goed personeel

01-11-2018
Verbraak (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en deskundig en vriendelijk personeel. Zelfs de auto is gewasen en gestofzuigd. Top

31-10-2018
I m van baaren (Hilversum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt prettig geholpen

31-10-2018
v brouwer geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik altijd goed door ze geholpen wordt

31-10-2018
mvr. de Zeeuw (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ze eerlijk zijn, precies weten waar ze over spreken. niet opdringerig maar goed advies verstrekken.

30-10-2018
A. Mekes geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook na de aanschaf van een nieuwe auto, ruim 2 jaar geleden, blijven zij vriendelijk en behulpzaam.

24-10-2018
Van Nunen geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel.

23-10-2018
Phia M geeft de service van onze werkplaats een
9

Coulant, vriendelijk, maak gebruik van ophaal en terugbrengen van de auto, zo fijn!

23-10-2018
Arie Bruijns geeft de service van onze werkplaats een
10

goed bedrijf goede serivce.

17-10-2018
Sabine de Haan (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles prima.

16-10-2018
Yvonne Walraven geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijke en uitgebreide ontvangst, begeleiding en levering van de auto.

02-10-2018
Jordi Meesterman (Bussum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service gericht. Nette prijzen en prettige medewerkers.

02-10-2018
H.J. van der Zouwen (Soest) geeft de service van onze verkopers een
9

Netjes ontvangen en een duidelijke offerte van de verkoop.

02-10-2018
Barbara Bult-Koolhoven (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel, snelle en correcte be-/afhandeling

18-09-2018
JA. Rakowski geeft de service van onze werkplaats een
7

€ 240.= betaald. I.p.v. € 180.= na 1 jaar en 5000 km gereden te. Hebben viel dit tegen

12-09-2018
Mevrouw V. Bouman (Naarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, betrouwbaar en vooraf inzicht in de werkzaamheden. Geweldige ophaal- en terugbreng service van de auto.

12-09-2018
Fred Vloo (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige betrouwbare mensen. Doen wat ze beloven. Aflevering was een feestje.

11-09-2018
marijke mensink (baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

De behandeling aan de balie is vriendelijk en duidelijk. de garage werkt goed en er zijn nooit problemen. De afspraken kloppen, kortom een prima garage.

05-09-2018
Gerda Kroon (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

auto goed nagekeken en nota was was lager omdat sommige werkzaamheden niet uitgevoerd hoefden te worden

21-08-2018
WF van der Linden (BAARN) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede garage, goede service, vriendelijke deskundige verkoper.

16-08-2018
Van der meulen (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als ik problemen heb met de auto staan ze gelijk klaar

15-08-2018
Ton Koekkoek (Laren NH) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima geholpen vriendelijke personeel en de koffie is er lekker !,,,

14-08-2018
Jan en Roelie Blom (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Allereerst het prettige ontvangst door de verkoper,deze stelde voor om een proefrit te maken met de Suzuki Ignis. Deze proefrit voldeed zo goed, zodat wij afzagen van verdere proefritten van andere merken. Bij aflevering van de wagen heeft de verkoper duidelijk en adequaat uitleg gegeven over alle mogelijkheden van de auto. Bovendien ontvingen wij een leuke attentie van de firma Kreijne . Wij hebben er nu al 600 KM meegereden, de auto rijdt fantastisch!!!!

31-07-2018
Dhr B J Soeurt (s-Graveland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen gratis leenauto en de nota viel mij nogal tegen voor een nieuwe auto!

26-07-2018
Cuno J.N. Lavaleije (Huizen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kreijne Hilversum is een dealer garage die gespecialiseerd is in Suzuki. Ze geven duidelijke voorlichting. Denken mee met de klant en proberen zijn wensen voor een billijke prijs in te vullen.

24-07-2018
Marjon de Vries (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkzaamheden zijn altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd en de medewerkers van de receptie zijn altijd hulpvaardig.

24-07-2018
Anneke Woering-Gersons. (Baarn) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben al meer dan 20 jaar een tevreden klant.

20-07-2018
G.de Wit (Weesp) geeft de service van onze verkopers een
9

goed lopende garage met dito personeel

19-07-2018
Mevr. A.M. van der Graaf (Laren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaren bij deze dealer. Ben zeer tevreden over de algehele werkwijze. Zeer klantvriendelijk, denken mee in oplossingen. Komt nooit voor verrassingen te staan. Goede vakmensen.

11-07-2018
Mevr. A.de Groot (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik altijd op een prettige manier geholpen word.

08-07-2018
Verhagen geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage en adequate behadeling

26-06-2018
Jacob Veenstra (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben een tevreden klant

19-06-2018
M Verbruggen (Hilversum ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

12-06-2018
L Heise (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk behulpzaam duidelijke afspraken

12-06-2018
Rigter p (Laren nh) geeft de service van onze werkplaats een
10

Worden altijd goed behandeld,en geinformeerd.

30-05-2018
Bert geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze halen de auto op en ik krijg gratis een leenauto ter beschikking. De auto wordt gewassen afgeleverd

30-05-2018
C. Knaapen geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurig geholpen toen ik voor een beurt van mijn Alto kwam Werd een foutje gemaakt met het ophalen, auto was nog niet gedaan maar super opgelost. Kan gebeuren dus geen punt

29-05-2018
ans bos (hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk.

23-05-2018
Willem Kralendonk (Hilversum ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en adequaat

23-05-2018
T. Morren (Naarden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is een prima garage

23-05-2018
J.W.F. Van hemert van der pluijm (Breukelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct personeel en ook de afhandeling van de keuring. Zeer tevreden.

23-05-2018
Trudie (Almere ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Twee auto’s verder en nog steeds dezelfde vriendelijle mensen om je heen. Niets is te veel. Je auto wordt zelfs thuis omgeruild.

17-05-2018
De heer B J Soeurt (‘s-Graveland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig personeel en dienovereenkomstige behandeling in alle opzichten.

08-05-2018
Linden (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk

08-05-2018
Hedwig Gemser geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, zakelijk correct. Voorziet in een bijzondere serviceverlening. Ontvangst is altijd héél érg gastvrij.

04-05-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Kreijne Hilversum B.V. in HILVERSUM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen