Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Kreijne Hilversum B.V. Uw dealer
035-6243944

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
J A Snel (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, behulpzaam en vrolijk.

22-09-2020
marijke mensink (baarn) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima garage, goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

22-09-2020
R.V.M. van Heijnsbergen (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kreijne Hilversum is weliswaar niet zo groot, maar de service is top en ze zijn erg klantvriendelijk. Ze doen altijd hun best om duidelijk te zijn over de te verwachten kosten en geven heldere indicaties.

08-09-2020
E. Lusink geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn, hulpvaardig en klantgericht! Dik tevreden.

21-08-2020
Dhr Venema geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken die gemaakt zijn worden nagekomen. Zeer klant- en servicegericht. Vervangend vervoer (fiets) is een hele verbetering ten opzichte van vorig jaar. Prijs komt overeen en tussendoor wordt je keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

19-08-2020
Reen Eversdijk (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Buitengewoon effectief gemanaged bedrijf met vriendelijk/deskundige medewerkers, zowel aan de telefoon als aan de (werkplaats) balie. Afspraak is afspraak en dat zorgt voor minimaal tijdsverlies bij brengen en halen voor serviceonderhoud.

11-08-2020
Ellen Grave (vecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende garage ik kom er al jaren, Duidelijk in afspraken en nooit geen onverwachte kosten.

04-08-2020
Wim v d Linden (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk.

04-08-2020
Mevr. A. Marcus (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Mijn auto blijft daar in onderhoud.

28-07-2020
B J Soeurt (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen en bijbehorend goed conact.

19-07-2020
gm de gier (kortenhoef) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werken op afspraak, kosten vooraf besproken, is er wat dan bellen ze. Er werd gebeld dat de voorbanden slecht waren. Dat wist ik al, ze waren uitgedroogd, scheurtjes zo van komt nog wel, toch maar besloten, na het bellen, voor 2 nieuwe voorbanden, super.

01-07-2020
Gert van Brummelen (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Men houdt zich aan de ( prijs) afspraken.

30-06-2020
Barend van Alst6 (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, plezierige leeshoek, nette showroom, mooi sanitair, goede koffie, altijd overleg over (extra) werkzaamheden, netjes uitgevoerd, auto na onderhoud correct afgeleverd.

23-06-2020
Mevr, W.J.B. Kramer Cuppers (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al 35 jaar klant bij Kreijne en door al het personeel keurig en snel geholpen.

17-06-2020
Mevr.K.E.Huydts-Mooiweer (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
9

Heeft uiteraard te maken met de goede ontvangst door de medewerker.

11-06-2020
Diana van Erkel (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik 8 een mooi cijfer vind, meer dan voldoende toch.

04-06-2020
Willem Kralendonk (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nog steeds blij met de auto en de garage. Een van de beste auto's die we hebben gehad en dat waren er 27.

02-06-2020
H.Stijker (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden over hun aanpak en werkwijze..

26-05-2020
E.F.Drost geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het gevoel dat ik zeer welkom ben als klant.

19-05-2020
Karin van der Span geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk, zeer tevreden.

12-05-2020
Dhr. R Nijhof (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
9

De medewerker heeft ons prima geholpen, zodat het geen probleem voor ons was om te besluiten over te stappen naar Suzuki. Prima service.

12-05-2020
Mw. P.Kerkhoven (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Enorm servicegericht. Zelfs kleine reparaties uitgevoerd zonder meerprijs. Auto blinkend schoon terug.

06-05-2020
G. Schoen (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede communicatie met hart voor de auto en de klant.

05-05-2020
Dhr B J Soeurt (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Receptie heeft rekening gehouden met mijn bijzondere wensen tav, niet wassen geen ruitensproeiervloeistof aanvullen. Werkplaats let niet op tav bijzondere wensen van de klant. Heeft dus toch gewassen met als gevolg verlies afdekking achterruitwisser. Door receptie keurig opgelost. Ben dus uiteindelijk erg tevreden.

05-05-2020
Hedwig Gemser (Nn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid. Zakelijk correct. Deskundige medewerkers.

05-05-2020
Marjolein en Timo Fontijn (Blaricum) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima, rustig en welkom gevoel.

05-05-2020
Eugenie Vesters geeft de service van onze werkplaats een
10

De vriendelijkheid het geduld voor als je iets niet meteen begrijpt. Zij vertellen het met een lach nog een keer.

28-04-2020
M. Jacobs geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig contact, alleen de leenauto was een koekblik. Ben nog blijer met onze huidige auto.

28-04-2020
Dorris Hensen (Naarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

zoals al gezegd je wordt zeer prettig geholpen. sinds enige tijd is er een doorkies nummer dit vind ik alleen erg vervelend en onpersoonlijk. Helemaal als je wordt doorgeschakeld naar de centrale. Dit vind ik wel vervelend en het gemoedelijke en directe contact wordt helaas minder hierdoor. Maar dit doet niets af aan de inzet van de personen achter de balie.

22-04-2020
Hendriks (Almere ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel goed bedrijf, iemand van de monteurs haalt de auto op en brengt deze s’avonds terug.

07-04-2020
KAC Vos-de Zeeuw (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hebben altijd goede service, staan je netjes te woord en een kop koffie of thee is er ook bij.

01-04-2020
Mevr: Veraar. geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage, duidelijke communicatie, deskundig personeel, vriendelijk, een goed gevoel.

31-03-2020
Marianne (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Voor elk probleem een oplossing.

31-03-2020
Annet Manten (Breukeleveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn ontvangst, keurig verzorg, mooie schone auto.

25-02-2020
Dhr W. Janssen (HIlversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Grote beurt gebeurde netjes volgens afspraak.

25-02-2020
Mw. Schemkes (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word vriendelijk te woord gestaan, goed geïnformeerd en jullie staan altijd voor mij klaar! Top.

24-02-2020
h schaap (hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben echt tevreden goede service auto rijd altijd nooit problemen over prijzen valt soms te onderhandelen

12-02-2020
Ilonja Fabries (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke mensen

05-02-2020
H. Bastiaanse (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden en benaderbaar! Denken mee als er problemen zijn.

20-01-2020
Mevr. Zandstra geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vakkundig en aandacht voor de klant.

07-01-2020
Dhr. Piet Legerstee (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Nooit eerder zo positief behandeld. Hele proces op een prettige manier verlopen

12-11-2019
Karin van der heijden (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niks negatiefs te melden, altijd goed.

29-10-2019
Eveline (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al heel lang bij Kreijne en heb alleen maar goede ervaringen.

29-10-2019
Mieke Beugelaar (Kortenhoef) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen, goede service en altijd duidelijk als er wat aan de hand is.

25-10-2019
P. van Overeem (Bussum) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke medewerkers, vlotte bediening en lekkere koffie tijdens vrij korte wachttijden.

22-10-2019
Arie bruijns (Loosdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer netjes geholpen vriendelijk personeel en ruime keuze

19-10-2019
visser h (loosdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige ontvanst

11-10-2019
Marijke Mensink (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk, duidelijk en correct. Ze doen wat ze beloven en de kostprijs wordt vooraf doorgenomen. Daar houden ze zich aan. De auto wordt gewassen en schoon opgeleverd.

01-10-2019
C. J. Zandstra geeft de service van onze verkopers een
8

Helaas weinig parkeerruimte, vriendelijke medewerkers, voelt vertrouwd en kennis van zaken.

24-09-2019
W.van den driesschen (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd adres.

18-09-2019
Piet (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind de service bij Kreijne goed na 2 jaar ervaring.

10-09-2019
W G Bams (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Problemen worden opgelost

05-09-2019
A. Overgaauw (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik was al 10 jaar tot volle tevredenheid bij deze garage!

28-08-2019
Albert (Almere) geeft de service van onze verkopers een
2

Ik ben niet tevreden over de parkeersensoren die pipen maar niet aangesloten op led display dat je kan zien of dat rechts op links pipt

20-08-2019
Michel vd Roest geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en kundige monteurs

15-08-2019
Mevr. Vermeij geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer sympathieke, Persoonlijke, no-nonsens verkoper, die meedenkt met klant en geen gladde praatjes verkoopt. Neemt de tijd, geen gehaast.

13-08-2019
P.S. van der Pas (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een betrouwbaar adres als garage maar ook als dealer van Suzuki

31-07-2019
Wim v d linden (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Receptie is regelmatig druk met van alles en nog wat

23-07-2019
Anneke majoor (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom er 1 x per jaar en ondervind geen problemen dan. Heb nooit problemen met de auto. Keurig afgeleverd deze keer. Netjes schoongemaakt.

19-07-2019
Barend van Alsté (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie accomodatie, vriendelijk personeel, mooie wachtruimte, prima cappuccino, duidelijk prijs opgave.

03-07-2019
Mevrouw G.A.Kroon (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

vlot geholpen, vriendelijk personeel, meegedacht over apk en groot onderhoud

02-07-2019
Eugenie Vesters (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Medewerkers zijn vriendelijk, af en toe een grapje, heel gezellig. Een luisterend oor, en nemen de tijd voor je.

30-05-2019
Tim Balvers (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede klantgerichte dealer met goed persoonlijk contact

29-05-2019
Mevr.R.Raven (Bussm) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel prettig om een betrouwbare garage in de buurt te hebben met vriendelijk personeel

16-05-2019
Dhr B J Soeurt (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en vriendelijk personeel kom hier al meer dan 20 jaar met diverse Suzuki autos.

14-05-2019
Mevr. Koning (Ijzendoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klant vriendelijk, meedenkende, bereidwillig, geen voorstellen van overbodige onderhoud, zelfs een gratis taxiservice, heel aardige mensen!! Schone auto mee naar huis, betrouwbaar in alles!

14-05-2019
Dhr rogge (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke service, duidelijke uitleg over reparaties en onderhoud. Vooraf duidelijke prijsopgave en geen verassingen achteraf.

14-05-2019
Ivonne Lek (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het zeer op prijs gesteld dat er goed naar me geluisterd werd, dat ik serieus genomen werd en dat er op al mijn vragen een goed antwoord kwam.

23-04-2019
Mw. H. Vlaar geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over de werkzaamheden van Kreijne-Hilversum. Het contact met de medewerkers is altijd prettig.

12-04-2019
I.F.Mouissie (Bussum ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig personeel en goede service.

02-04-2019
H.J.K. Bastiaanse (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals als eerder gezegd plezierige benadering altijd correcte afhandeling van de beurten

20-03-2019
Mevr. Vervoort (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt bij Kreijne, ik word prettig te woord gestaan, ik wordt op de hoogte gehouden en geïnformeerde als er iets extra's gedaan moet worden, ik krijg er koffie en kan er m'n krantje lezen ... dat was ik niet gewend toen ik in een Chrysler reed, die ik van mijn man geërfd had.

19-03-2019
Mevr. Groen geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er prettig en goed geholpen. Altijd vriendelijke mensen. Ook fijn is dat je een leenfiets mee krijgt om thuis te komen.

21-02-2019
Dhr.F.C.Weiss (Eemnes) geeft de service van onze verkopers een
9

10 is uitmuntend maar de parkeerruimte om de vestiging is onder de maat.

12-02-2019
Goof (Soest) geeft de service van onze verkopers een
9

Na het invullen van een aanvraag op de site van Suzuki werd ik kort daarna door de verkoper gebeld. Fijn gesprek. Hierna afspraak. Proefrit gemaakt en daarna werd alles duidelijk uitgelegd. Hij heeft alles in het werk gesteld om op 15012019 de auto af te leveren. Hield ons ook op de hoogte. Bij de aflevering werd de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

05-02-2019
h schaap (hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon goed direct wilt u koffie? bij reparatie naar huis gebracht

30-01-2019
Dirk van Kammen (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Onderhoudsbeurt was goed. Wel had ik verwacht, dat de voorste banden zouden zijn verwisseld inzake te weinig profiel. Dat is dus niet gebeurd.

29-01-2019
Margo Schoote (Ankeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot nu toe heel goed, prettig en vriendelijk geholpen.

29-01-2019
vlaanderen geeft de service van onze werkplaats een
8

zoals uit mijn antwoorden blijkt

18-01-2019
Quino van der Velden (Nederhorst den Berg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is allemaal voor elkaar en vlotte afhandeling, eaar nodig meedenken voor een oplossing

08-01-2019
B vaqn Heijnsbergen geeft de service van onze werkplaats een
10

goede samenwerking en direct hulp bij problemen super te vreden

08-01-2019
Mevrouw Van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
8

Kreijne Hilversum gaf mij op mijn verzoek vooraf een prijsopgave en achteraf hoefde ik zelfs minder te betalen.

08-01-2019
Bep de Groot (Nieuwersluis) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, kundige en betrouwbare medewerkers. Zeer prettige sfeer in het bedrijf.

31-12-2018
Joop Planken (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldige service vriendelijk auto wordt keurig en weer schoon afgeleverd naar service.

18-12-2018
R.Heus geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn bedrijf, vriendelijk en kundig personeel. Komen gemaakte afspraken na en geven duidelijke uitleg in alles. Keurige showroom! Alleen het parkeren is een minpunt maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen

11-12-2018
N v d Weerd (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

05-12-2018
Diny Veltman geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt

04-12-2018
Weijers geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijke mensen.

04-12-2018
mevr. i. Voorn (Hilversum) geeft de service van onze verkopers een
10

Afspraak is afspraak en klantvriendelijkheid

04-12-2018
F. Mulder (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

snelle service en vriendelijke medewerkers en afspraken komen ze na

28-11-2018
Jan van Helvert (Hilvers) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat blijkt toch al uit alle voorgaande antwoorden!

28-11-2018
Andre Westgeest (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
8

mensen met kennis van zaken en met humor hun werk goed doen

27-11-2018
W.v.d.driesschen (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goed bedrijf ,met goede bedieningen goede koffie ! Vr gr

27-11-2018
W G BAMS (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed voor mij

21-11-2018
Dhr. O. van Schaick (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, goed inzicht in de eventuele kosten. Er staan je bij Kreijne geen nare verrassingen te wachten. Vrij uniek in autoland.

09-11-2018
Mevr Luider geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed ontvangen bij binnenkomst kopje koffie aangeboden. De mensen zijn vriendelijk en zoals wij in Utrecht zeggen doe maar normaal dan doe je gek genoeg.

07-11-2018
H.j.hendriks geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage en leuk aardig en goed personeel

01-11-2018
Verbraak (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en deskundig en vriendelijk personeel. Zelfs de auto is gewasen en gestofzuigd. Top

31-10-2018
I m van baaren (Hilversum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt prettig geholpen

31-10-2018
v brouwer geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik altijd goed door ze geholpen wordt

31-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Kreijne Hilversum B.V. in HILVERSUM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten