Autobedrijf Kreijne Uw dealer
033-4564500

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Frans Rijnders (Hoevelaken) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service overtrof mijn verwachtingen.

04-09-2019
Anneke (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik nergens anders zo'n geweldige service krijg, wat een vriendelijke mensen !!

28-08-2019
Oost geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service en vriendelijke personeel

27-08-2019
herby geeft de service van onze werkplaats een
0

totaal niet bezig met waar ze mee bezig zouden moeten zijn : klanten, auto's, kennis en hoe moeten we de toekomst in.

22-08-2019
Jan v. Ballegoijen (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is gewoon een prettige garage. We hebben nu de 5e Suzuki bij Kreijne gekocht. Over 4 jaar zal ook wel de 6e van Kreijne komen.

15-08-2019
Ralph (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne, betrouwbare dealer. Service staat hoog in het vaandel, kunnen altijd terecht voor grote en kleine dingen.

14-08-2019
John van Ouwerkerk geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijke en behulpzame mensen, die bij vragen snel reageren en het uiterste doen om te komen met antwoorden. En de Suzuki Swift is snel geleverd!

11-08-2019
D.Monnickendam geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig personeel die je netjes en vriendelijk te woord staan. Ook goed geholpen met advies over reparatie / vervanging.

09-08-2019
Alma (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top

08-08-2019
J. Floor- Knecht (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en eerlijke service

06-08-2019
Marja van Meerveld (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Vindt ze top mensen.

06-08-2019
Jan v Goor (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, to-the-point, rustig

06-08-2019
Peter calis (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage en vriendelijke mensen

31-07-2019
Oost (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service

30-07-2019
Piet van't Riet (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden en netjes en korrekt afspraken

23-07-2019
Dhr. H. Kok (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ontvangst en goede afhandeling van het probleem

23-07-2019
Willy Mathijssen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en betrouwbaar en vriendelijke professionele benadering

23-07-2019
H v Westerlaak (Hoogland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima zaak

23-07-2019
Theo Kreijne (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak makkelijk te maken en alles klopte en auto netjes gewassen terug gekregen

23-07-2019
Henk van Dasler (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede, vriendelijke no-nonsens service met duidelijke uitleg en goed overleg wat er aan de auto moet worden gedaan.

22-07-2019
Rob Meier (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een bedrijf is waar de mederwerkers je altijd vriendelijk en goed helpen, en je een goed advies krijgt als dat nodig is.

18-07-2019
Hr. A.C. Fieseler (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

De ontvangst is prettig en vriendelijk. De werkzaamheden worden gespecificeerd en voorzien van de kosten getoond. De mogelijkheid om te wachten tot de werkzaamheden gereed zijn, is uitnodigend. Zo hoort naar mijn mening omgegaan te worden met klanten. Een goede dealer, dus een 8.

16-07-2019
Jan van Loenen (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de tweejaarlijkse beurt en ook het advies om de banden langer op de gewenste spanning te houden met stikstof.

16-07-2019
Dhr. C.Tielkemeijer (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

het hele traject van verkoop , levering en service doen ze prima

16-07-2019
Hans Stap (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer, waar je je altijd prettig geholpen wordt. Persoonlijke benadering en altijd vriendelijk en een luisterend oor! Al jaren zeer tevreden!

16-07-2019
Ada Verhoeven (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig personeel en zeer vriendelijk

02-07-2019
Joop Boere (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer

02-07-2019
EVM geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt altijd fijn en goed geholpen. Soms is de communicatie per telefoon en aan de balie wat bot. Service lijdt daar niet onder.

18-06-2019
Hans Stap (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig personeel, duidelijke uitleg wbt de werkzaamheden en de daartoe behorende kosten. Geen verrassingen achteraf.

12-06-2019
Dhr. Groenendijk (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service voor een goede prijs. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel.

11-06-2019
Hans Kalshoven (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd beleefd en behulpzaam

05-06-2019
mevr. h. van der geest geeft de service van onze werkplaats een
9

een vertrouwd adres, vriendelijke mensen. vervoer bij inlevering auto goed geregeld. weinig problemen met kreijne tot nu toe.

30-05-2019
Ad van de Kamp (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare garage en vriendelijk benadering

29-05-2019
Jeroen (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf met een Topservice!

23-05-2019
Dhr. W.A. Rensen (Soesterberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als trouwe klant voelen we ons altijd “thuis” bij Kreijne Amersfoort. Alles gaat altijd in goed overleg. Ze willen je graag als klant houden en denken mee. Ze gaan daar echt heel ver in. Tot een cappuccino met een croissantje aan toe als je even miet wachten. En bel je ze op, dan weten ze bij ons al wie we zijn en om welke auto het gaat. Enne... altijd een gewassen en uitgezogen auto terug! Ga zo door.

21-05-2019
Renes (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd netjes geholpen. En goede service

21-05-2019
Dhr. M.Baas (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een zeer nette en correcte afhandeling. Kom zelf uit Almere en blijf wachten op de onderhoudsbeurt (zie het als een ontspannen uitje) Al jaren een tevreden klant en ook meerdere auto's mogen aanschaffen bij Suzuki Kreijne

21-05-2019
Hilda de Jong geeft de service van onze werkplaats een
10

Kreijne Suzuki is een betrouwbare dealer, klantgericht, eerlijk, heel benaderbaar, komen met een oplossing en er staat altijd een kop koffie klaar.

15-05-2019
M. van Brakel (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom al geruime tijd bij Kreijne Suzuki in Amersfoort terwijl ik zelf in Almere woon. Ik heb destijds mijn auto hier gekocht en zij doen nog steeds het onderhoud voor mij. Ze hanteren een professionele aanpak en zijn eerlijk en klantvriendelijk. Ook de afdeling verkoop staat altijd voor je klaar als je vragen hebt over de mogelijkheden voor een nieuwe auto of occasion.

15-05-2019
Mevrouw R. Stoops geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben niet in de werkplaats geweest, dus weet niet hoe de sfeer daar is, maar ik werd alle keren, dat ik een vraag had, vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Na de apk-keuring zag mijn auto er spic en span uit en ik blij.

15-05-2019
Henk Hoogendam (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede zaak fijne mensen

15-05-2019
Ruud van Veenschoten (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Gewoon een zeer goede garage.

14-05-2019
H.J.Goor (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Over Kreijne heb ik niets te klagen alleen over de radio die in de auto zit , ik kan geen eigen muziek draaien zoals vroeger met een cdtje, dat vindt ik jammer

14-05-2019
Josta Rietveld (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik al jaren klant ben en de onderhoudsgarage is heel goed.

07-05-2019
Dhr Theo Biezeman (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
9

vakkundig en klantgericht

07-05-2019
J.J.Tebbe (Amersgfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

30-04-2019
Dhr Blom (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed personeel. Goede informatie

30-04-2019
Frank de Man (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ervaringen met Kreijne.

28-04-2019
F. Van Nieuwburg (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Worden goed en vriendelijk ontvangen en de service is prima. ??

23-04-2019
Dhr. Rademakers (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
5

De manier van klantbehandeling/-benadering, welke persoon met welk type auto staat er nu daadwerkelijk aan de balie, wordt niet serieus genomen. Er is geen juiste afstemming. Na 10jaar klant zijnde zien we duidelijk hierin een achteruitgang. Een voorbeeld mijnerzijds: bij de jaarlijkse beurt wordt er al 4 jaar uitgelegd/ meegenomen dat de airco wordt onderhouden, ondanks dat ik ieder jaar aangeef dat ik geen airco heb. En in de zogenoemde Controle VOS onderhoudsbeurt staat alles op groen. Dus geen gebreken of bijzonderheden. Ook bij de onderdelen die niet van toepassing zijn op mijn type auto [AWD check/ Diesel roetmeting / Airco check e.d.].

23-04-2019
Dhr. J. Hoogenraad (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede kundige informatie en advies, duidelijke offerte en alle rust en gelegenheid om tot een goede beslissing te komen.

10-04-2019
Ank Verrips (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kreijne Suzuki is een deskundige dealer. De medewerkers zijn helder en communicatief. Je wordt vriendelijk behandeld en het werk wordt correct uitgevoerd tegen de afgesproken prijs. Ik ben keurig van te voren op de hoogte gesteld van gewenst extra onderhoud en er was volstrekte helderheid over de kosten en het tijdstip waarop de auto weer klaar zou staan.

10-04-2019
Mevr. W. Jonk-Brouwer (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. De auto is prima voor elkaar.

09-04-2019
Wim en Hilde Mercuur (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een warm welkom en vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben. Het merk Suzuki bevalt ons uitstekend en over de dealer Kreyne Amersfoort zijn wij zeer tevreden.

07-04-2019
M. Mulder (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam, vriendelijk en verstaan hun vak.

02-04-2019
Ton van Londen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlot en vriendelijk.

02-04-2019
Marijke Roedelof (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd goede ervaring.

02-04-2019
F van Dijk (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service top garage

26-03-2019
CJ Severijnse (Bunschoten) geeft de service van onze werkplaats een
8

vindt ik een mooi cijfer voor de garage

20-03-2019
Jan Ekelschot geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer veel ervaring en service gericht.

06-03-2019
Roest (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze leggen alles uit wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn.

26-02-2019
Christian Riksen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vrolijke en beleefde mensen die met je meedenken.

20-02-2019
Henk Offermans (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte behandeling van receptie personeel en tevreden over de werkzaamheden.

19-02-2019
Hans van Eck (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant bij garage Kreijne Suzuki, en ik kan melden dat ik alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf heb.

14-02-2019
Fam. van Gelderen (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bevalt zeer goed.

12-02-2019
Berthy Sneijder (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al heel lang en met heel veel plezier.

12-02-2019
Dhr.h.smit (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede werkplaats, service is prima goede. Service balie is goed en wordt altijd goed geholpen.

05-02-2019
Mv. G.D.Vermaas-Broer (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg. Lekkere koffie.

05-02-2019
Han en Martine Eijbergen (Hoogland) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima persoonlijke aanpak door een vakbekwame medewerker. Ontspannen ontvangst in het bedrijf met goede analyse van wat je wensen zijn als klant. Vervolgens zeer adequaat doorpakken op bijzondere vraag t.a.v. kleur waardoor we toch nog voor de jaarwisseling de aankoop van onze S Cross konden afronden.

05-02-2019
Henk.Lokhorst (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede sfeer. Duidelijke afspraken ook over de prijs.

05-02-2019
Mevr van Hamersveld (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

De service was geweldig. Ook de uitleg en offerte was geweldig

30-01-2019
Sjentien Kammeijer (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer prettig personeel, leuke receptie en prima entourage

23-01-2019
P.van der Meer (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Werd goed ontvangen en goed te woord gestaan.kom zeker terug sturen

22-01-2019
Gerrit van den Hoogen (Bunschoten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals reeds gezegd: een prettige, klantvriendelijke en deskundige garage.

22-01-2019
Adri Schaap (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service en je wordt altijd van te voren op de hoogte gebracht van de kosten.prima leenauto,

08-01-2019
Ben de Jong (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eerste service beurt gehad van mijn Vitara, vooraf duidelijke uitleg over de kosten vriendelijk te woord gestaan. Op afgesproken tijdstip geholpen prima service.

06-01-2019
H.J.van der Wal (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke behandeling en een zeer goede uitleg van evt reparaties.Ook een zeer goed kostenplaatje vooraf. Zeer tevreden over deze mensen.

27-12-2018
Onno geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage die zijn afspraken nakomt en een duidelijke en eerlijke prijsopgave heeft.

27-12-2018
Dhr. R.O.Renkema (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben In alle opzichten zeer tevreden

23-12-2018
D. Van Oostrom geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam.

18-12-2018
G.A. De Gast (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant bij Krijne elk twee jaar voor mijn vrouw een nieuwe auto elk keer prima service en vriendelijk mensen je wordt daar gewaardeerd

12-12-2018
Peter van Draanen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Hoger dan een 8 geef ik nooit. En dat cijfer is dubbel en dwars verdiend. Van receptie, verkopers of werkplaatspersoneel, iedereen doet de uiterste best om het voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen waardoor we met de auto weer probleemloos de weg op kunnen gaan.

11-12-2018
Simone van Dorresteijn (Soest) geeft de service van onze verkopers een
10

Onlangs mijn 4e nieuwe Suzuki Swift opgehaald bij Kreijne Suzuki. De aflevering was een waar feestje! Persoonlijke aandacht en goede service.

10-12-2018
Vincent Mossing geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen en goede service.

05-12-2018
Calis (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen en nette garage je weet waar je aan toe bent

04-12-2018
Rob Meier (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede dealer, prettig om te komen en altijd vriendelijk te woord gestaan, door zowel de receptie als verkoop Top

30-11-2018
Hermsen (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima!

27-11-2018
Pim de Boer (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Modern bedrijf met klantgericht personeel. Ondanks de moderne tijd krijg ik het gevoel klant te zijn bij een ouderwetse dorpsgarage waar je als klant graag terug blijft komen

27-11-2018
Linda van Schoondrager (Baarn) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke verkoper gehad en de dingen die niet goed waren gewoon opgelost. De medewerker gisterenavond gesproken tijdens het VIP etentje dat wij kregen vanwege de aankoop Mazda cx5. Heel leuk gesprek gehad. Het is een garage boven verwachting echt super.

21-11-2018
V.d.Biezen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig personeel, dat de tijd voor je neemt en goede service.

20-11-2018
N.M.Duister (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd snel en goed geholpen en je kunt er goed zaken mee doen.

20-11-2018
Henk Beekhuis (Spakenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette, eerlijke garage. Met eerlijke prijzen en vriendelijk personeel.

13-11-2018
Abdoelwahied (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijk, geen onbetrouwbare informatie of opdringen om een auto te kopen. Goede professionele houding

13-11-2018
Monique Verhagen (Hoogland) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en veel kennis van zaken.

13-11-2018
E Hommes (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke bejegening ,goede service heldere uitleg , reparatie conform de afspraak. Reparatie prima uitgevoerd.

13-11-2018
Jolanda Coenen (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is heel vriendelijk, duidelijke uitleg, hielden zich aan hun woord. Geeft vertrouwen.

06-11-2018
Y.Hansen (Drunen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon omdat het goed is.

06-11-2018
Gert van Soelen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik altijd van te voren ingelicht word wanneer het weer tijd is voor de beurten zowel telefonisch als vis mail , door vriendelijk personeel aan de balie als op de werkvloer kortom ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken.

06-11-2018
jan de Boer (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is gezellig gemoedelijk .na al die jaren is het net of je thuis komt .het is een fijne garage

06-11-2018
Ans Boute (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uistraling vriendelijk en goed personeel

02-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kreijne in AMERSFOORT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen