Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autobedrijf Kreijne Uw dealer
033-4564500

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Els van der Laan (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en behulpzame verkoper, nam alle tijd. Veel uitleg en ik kon met alle vragen terecht. Goede service, ik mag altijd bellen of mailen.

26-09-2020
Calis (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en plezierig bedrijf komen afspraken na en zijn erg vriendelijk

22-09-2020
Piet Kohnen geeft de service van onze verkopers een
9

De ontvangst, vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn zeer hoog bij deze dealer.

22-09-2020
Mevr.G.Wierenga (Amersfoort.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Persoonlijke benadering. Juiste info over het onderhoud. Bij het ophalen van de auto volledig geïnformeerd over de gedane werkzaamheden.

25-08-2020
dhr. J.G.A. (Hans) Batenburg (Bunschoten) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende, deskundige, vriendelijke en niet opdringende manier geholpen bij mijn keuze voor Suzuki.

25-08-2020
Dhr. S. Verdoes (Bunschoten-Spakenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vriendelijk personeel in een mooi bedrijf.

18-08-2020
P . Scheggetman (leusden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goeie service en vriendelijk personeel.

18-08-2020
van Goor (Nijkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Overzichtelijk showroom, schone en prettige indruk, aangeboden koffie, vriendelijke, vakbekwame medewerkers.

11-08-2020
D. Peters (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima sfeer, klantvriendelijk personeel. Denken altijd mee.

04-08-2020
Han en Martine Eijbergen (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke, persoonlijke benadering. Aandacht voor de klant. Eerst besproken wat er moest worden gerepareerd en wat de kosten zouden zijn. Auto netjes gewassen weer terug gekregen. Top.

28-07-2020
Mevr. M. Snijders (Amersfoort ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijke en meedenkende en flexibele verkoper, heel tevreden.

28-07-2020
Marian Bezemer Geurtsen (Soesterberg ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijn geholpen.

28-07-2020
Dhr CJ Severijnse (BUNSCHOTEN ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de garage.

07-07-2020
S de Kanter (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen afspraken na en vertellen precies wat wel en niet noodzakelijk is.

23-06-2020
Mevr van Dijk (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben vriendelijk en goed geholpen.

17-06-2020
C.Tielkemeijer (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een professionele organisatie, met prettig en behulpzaam personeel.

16-06-2020
Dhr Hulsker (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Vorige Suzuki wad 5 maanden oud, werd total los gereden. Garage heeft veel uit handen genomen bij schade afwikkeling en is coulant omgegaan met verschuldigde onkosten. Zeer attent en pro actief bij aanschaf vervangende Swift.

16-06-2020
N.Wiench (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed om te helpen bij mijn auto.

02-06-2020
A.J.Boersen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig, beleefd, gastvrij en adviserend gevraagd en ongevraagd. De entourage van receptie en showroom is zeer uitnodigend en net.

20-05-2020
Marijke Snelder (Blaricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en net bedrijf.

19-05-2020
Mevrouw P Buring (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf, fijne en ervaren mensen die een geweldig team vormen. Kortom: een aanrader.

12-05-2020
Dhr. R. van Veenschoten geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg goede garage, vriendelijk en bekwaam personeel. Geven goede adviezen.

12-05-2020
L.G. Cseke (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld.

12-05-2020
TJE Biezeman (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service en klantvriendelijkheid.

07-05-2020
C.schaft (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een top bedrijf en niks anders.

23-04-2020
Aart van Halteren (Bunschoten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte garage en vlot met reparatie en beurten. Altijd vooraf overleg als er iets gerepareerd moet worden.

21-04-2020
Henk Haagsma (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf.

15-04-2020
Mevr. Roedelof (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede en eerlijke service, vriendelijk personeel.

15-04-2020
Jan Post (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top service en vriendelijke mensen.

14-04-2020
Ed Veldhuizen (Leusden) geeft de service van onze verkopers een
9

ik ben zeer professioneel te woord gestaan en alles is vrij snel geregeld.

14-04-2020
Willem Verhoog geeft de service van onze werkplaats een
10

Kreijne Suzuki is een betrouwbare en servicegerichte dealer.

07-04-2020
Mevr. Kloek geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds 2006 klant bij Kreijne en altijd correct behandeld. Goede informatie en (voor)overleg over wat er moet gebeuren en reparaties worden evenzo goed uitgevoerd. Heb volledig vertrouwen in deze dealer en hun medewerkers.

07-04-2020
Piet Heijers (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Helemaal niets op aan te merken!

31-03-2020
G.A. de Gast (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 15 jaar klant bij de firma Kreijne, om de 2 jaar nieuw auto's gekocht, altijd een prima service en bijzonder klantvriendelijk, denken goed mee een prima bedrijf.

31-03-2020
Kitty Polderman (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Dit is een heel prettig bedrijf. Erg klantvriendelijk en ze komen altijd hun afspraken na. De klant staat echt op de eerste plaats.

31-03-2020
Ton van Londen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zelden een garage meegemaakt waar ik met zoveel genoegen naar toe ga .

26-03-2020
Rob Meier (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind het een prettig bedrijf met vriendelijke en deskundige mensen zowel receptie, werkplaats als verkopers.

22-03-2020
g koenen van koot (amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat wij het prettig hebben gevonden.

04-03-2020
Jan Ekelschot geeft de service van onze werkplaats een
10

Service is goed, prijsopgave komt overeen met de afspraak. Thuisbreng en ophaalservice is zeer goed. Auto wordt schoon afgeleverd, inclusief de automatten. Vriendelijke medewerkers. Daarom ben ik al zolang klant bij Kreijne.

04-03-2020
W van Gammeren (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig geholpen, duidelijke informatie over de beurt en gebeld met de resultaten na inspectie.

03-03-2020
Mulder (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk en kundig, niks op aan te merken.

03-03-2020
P.J. Vlugt (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik werd hier altijd vriendelijk adequaat geholpen. bij problemen helpen ze je ook zo snel mogelijk.

26-02-2020
r. fennema (amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
8

zeer vriendelijk

25-02-2020
H malestein (Bunschoten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze vakkundig hun werk doen en geen dingen zoeken

21-02-2020
J van Hamersveld (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles volgens afspraak en heel netjes geholpen

20-02-2020
Cees ligthart (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige en betrouwbare vakkundige dealer

18-02-2020
Allie Duijst (b) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne zaak. Alles wordt snel en doeltreffend geregeld. Vooraf prijsopgave en indien dit veranderd overleg. Aardige vriendelijk personeel. Rij al meer dan 20 jaar Suzuki!!

12-02-2020
B.Sneijder (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super fijne garage

11-02-2020
A. Van den Hoek (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige dealer. Goede service, vriendelijk personeel en voorruit duidelijkheid over de werkzaamheden.

04-02-2020
Simone (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top

28-01-2020
Richard de Bruijn (Amersfoort ) geeft de service van onze verkopers een
10

10 Zeer betrouwbaar en kundig bedrijf. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het voelt meteen vertrouwd en goed en dat merk je ook in de absoluut klantgerichte benadering.

28-01-2020
I de Bleyser (Amersfoort ) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima garage, maar duur wat betreft onderhoudsbeurten

28-01-2020
Mevr. Van Dijk geeft de service van onze verkopers een
9

Ik voelde mij n speciale gast.

21-01-2020
Ans boute (Amersfoort ) geeft de service van onze verkopers een
10

We worden bij Suzukii Kreijne altijd super fijn geholpen.

24-12-2019
Wilma Boersma-Bax (Baarn) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben bijzonder prettig behandeld door een eerlijke en absoluut niet opdringerige verkoper die de tijd nam voor mijn vragen en opmerkingen. Daarnaast een goede uitleg over de verschillende modellen en opties, plus een goede inruilprijs.

20-12-2019
Charles (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
10

TOP dealer & verkoopmedewerkers ! Vriendelijk en deskundig! Een betere zult u niet vinden.

17-12-2019
Frank Steenmeyer (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Bijzonder klantvriendelijk en deskundig.

01-12-2019
Marrie Janne (Leusden Zuid) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede zaak, prima service, vriendelijke mensen.

27-11-2019
Mevr. van Vliet Voorn geeft de service van onze verkopers een
10

Prima verkoper, goede uitleg en aangename sfeer.

25-11-2019
Konny Schoonheijm (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Hele vriendelijke verkoper, niets is te veel, heel rustig, een "ouderwetse" verkoper, denkt ook met je mee. Receptie ook zowel telefonisch als bij een bezoek vriendelijk en staan voor je klaar.

12-11-2019
Y. Hansen (Drunen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik tevreden ben over Kreijne.

29-10-2019
Mevr.A.P.Brink-Serné dus niet H.P. (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, wordt echt als een klant behandeld, wordt met je meegedacht, service is prima. Toppie zeggen ze tegenwoordig.

29-10-2019
Mevr. H.J.Meertens (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam eerst naar de garage om advies. Door ziekte had de auto lang stilgestaan. Er is goed meegedacht en een afspraak gemaakt. Ik kon blijven wachten. De auto kreeg een VOS beurt en er moest een rem worden gemaakt. Het werd online getoond aan mij en alles werd gerepareerd. ik was daar heel blij mee ook al moest ik langer wachten. Ik ben mindervalide en afhankelijk van de auto. Het geeft mij een goed gevoel dat alles goed bekeken wordt. Dank voor de goede service.

27-10-2019
Toon van de Wolfshaar (Hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

22-10-2019
Dhr. JP van Vliet (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben uitstekend geholpen en geïnformeerd zonder verrassingen. Het vervangend vervoer is zonder problemen aangepast. Kreijne geeft je een goed klantgevoel en kom er graag.

22-10-2019
Sylvia (Soest) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke benadering bij binnenkomst. Deskundig en correct. De kleur van de Vitara was niet aanwezig en heeft ons er naar toegereden om te laten zien. Service!!!! Uitstekende betrouwbare garage. AANRADER

22-10-2019
Frenk Burer (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk. Nemen de tijd voor je. Denkt mee en geeft top uitleg. Koppelt terug. Top

20-10-2019
Linda van Schoondrager (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, goede service.

15-10-2019
Th. Vas Dias (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden.

15-10-2019
Mw. Van den Broek geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, goede service. Komt afspraken na en is duidelijk.

15-10-2019
Annette Alitsi (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Kreijne Suzuki! Het personeel is altijd vriendelijk , behulpzaam en kundig!

15-10-2019
Mevr. G. van der Hart (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Goed bereikbaar voor afspraak. Vriendelijke medewerkers. Duidelijkheid over kosten.

09-10-2019
dhr j f de Boer (hoogland) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is goed .hoe minder ik er kom hoe beter. een fijne garage.

08-10-2019
Vincent (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer. Fijne mensen om mee te schakelen en erg behulpzaam.

08-10-2019
Bonouvrie (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
0

Omdat ik niet prettig geholpen ben als je binnen komt Deze meneer bepaalt daar de sfeer in mijn ogen geen positieve ervaring

08-10-2019
Tjalda Severs (Hooglanderveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima bedrijf met goede service en met aandacht voor auto en klant.

01-10-2019
Peter Calis (Eemnes) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg overzichtelijk en alle gegevens die je graag wil weten staan er in prijs en type en accessoires.

01-10-2019
Dhr. K. de Bruin (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Volgens ons is er geen klantvriendelijker bedrijf. Niets was ze teveel, fijn contact en goede kennis van zaken. Heerlijke koffie toe. Geweldige service!

01-10-2019
G. van Bezooijen (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een bedrijf dat een goede indruk achterlaat en waar je altijd terecht kunt voor problemen.

24-09-2019
Ans Boute (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd goed en vriendelijk en bekwaam geholpen.

20-09-2019
J v Oostveen (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer.

17-09-2019
Renes (Baarn) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk en goede service

17-09-2019
Th.Robbemond (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en klantvriendelijk.

11-09-2019
Maas geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling.

10-09-2019
Frans Rijnders (Hoevelaken) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service overtrof mijn verwachtingen.

04-09-2019
Anneke (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik nergens anders zo'n geweldige service krijg, wat een vriendelijke mensen !!

28-08-2019
Oost geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service en vriendelijke personeel

27-08-2019
herby geeft de service van onze werkplaats een
0

totaal niet bezig met waar ze mee bezig zouden moeten zijn : klanten, auto's, kennis en hoe moeten we de toekomst in.

22-08-2019
Jan v. Ballegoijen (Amersfoort) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is gewoon een prettige garage. We hebben nu de 5e Suzuki bij Kreijne gekocht. Over 4 jaar zal ook wel de 6e van Kreijne komen.

15-08-2019
Ralph (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne, betrouwbare dealer. Service staat hoog in het vaandel, kunnen altijd terecht voor grote en kleine dingen.

14-08-2019
John van Ouwerkerk geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijke en behulpzame mensen, die bij vragen snel reageren en het uiterste doen om te komen met antwoorden. En de Suzuki Swift is snel geleverd!

11-08-2019
D.Monnickendam geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig personeel die je netjes en vriendelijk te woord staan. Ook goed geholpen met advies over reparatie / vervanging.

09-08-2019
Alma (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top

08-08-2019
J. Floor- Knecht (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en eerlijke service

06-08-2019
Marja van Meerveld (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Vindt ze top mensen.

06-08-2019
Jan v Goor (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, to-the-point, rustig

06-08-2019
Peter calis (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage en vriendelijke mensen

31-07-2019
Oost (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service

30-07-2019
Piet van't Riet (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden en netjes en korrekt afspraken

23-07-2019
Dhr. H. Kok (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ontvangst en goede afhandeling van het probleem

23-07-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kreijne in AMERSFOORT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten