Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Herman Abbenhuis (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er altijd vlot en vriendelijk behandeld en in de wachtruimte staat altijd de koffie klaar en ligt er voldoende leesvoer om de tijd te doden. M.i. goed opgeleide monteurs die van wanten weten.

18-04-2018
Dhr. v d Kruk geeft de service van onze werkplaats een
10

Problemen worden altijd goed opgelost. Medewerkers staan altijd voor je klaar. Een betrouwbaar bedrijf met een top service!!

12-04-2018
Mevr vd Scheer (S' Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst Er word goed naar je geluisterd Ze denken mee Word snel geholpen prima service Zeer gastvrij

12-04-2018
Mevr. Gonneke Bolt (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende en vriendelijke service.

12-04-2018
Fam W.J.Goudriaan. (Rijswijk ZH.) geeft de service van onze verkopers een
10

Na jarenlange Suzuki ervaring was dit onze eerste kennismaking met Autobedrijf ** B.V. en het bleek een aanzienlijke verbetering qua klantvriendelijkheid, voorlichting en vooral eerlijkheid vergeleken bij onze vorige Suzuki-dealer. Kortom het was gewoon een gezellig feestje een nieuwe auto aan te schaffen.

12-04-2018
R.Baas geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en prettig personeel

12-04-2018
C Stougie (S Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je ben daar nog klant, en zo wordt je ook geholpen

04-04-2018
R. De Jong (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf. En dan over de hele linie. Dus zowel bij de verkoop als de after sales. De service is uitstekend. Men past bijvoorbeeld de beurt aan aan het aantal gereden kilometers en voert niet blindelings een grote beurt uit. Dus kostenbesparend. We zouden zo weer een auto kopen en bevelen dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.

04-04-2018
Nico Hartgring (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn eerlijk en oprecht.

03-04-2018
Wolfgang van der Hoek (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles oke

29-03-2018
Dhr Pieter DIJK ('s-GRAVENHAGE) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden en zeer korrekte behandeling.

29-03-2018
Frans en Paula Straathof (Monster ) geeft de service van onze verkopers een
10

Niet opdringerig, sympathieke verkopers, informatief, met humor, geen poeha

28-03-2018
R. Hartman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer prettige, klantvriendelijke service. Ik ben nieuwe klant dus een definitief oordeel vormt zich na meerdere ervaringen maar voor nu een zeer positieve eerste indruk en alle vertrouwen dat dit zich zal voortzetten.

27-03-2018
Cees antonisse (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardig geholpen door medewerkers en op tijd geïnformeerd over meerkosten

27-03-2018
Ferry van den Berg (Monster) geeft de service van onze verkopers een
9

Bij deze dealer wordt je hartelijk ontvangen, nemen ze de tijd voor je en doen een goed aanbod. Van de aflevering van de auto maken ze een feestje.

27-03-2018
Mw. I. Roelofs (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en correct personeel, duidelijke uitleg over reparatie, ik voel me er altijd welkom.

24-03-2018
Ben Timmerman (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke ontvangst, veel kennis van zaken en ruim de tijd genomen voor uitleg etc. Niet opdringerig en de zaak gaf een prettig gevoel. De doorslag gaf natuurlijk de auto!

20-03-2018
T van der Knaap (Uithuizen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede ontvangst, duidelijke uitleg van auto, onderhandelings mogelijkheden, leuke en spontane verkopers,een aanrader om daar je auto te kopen, terwijl ik in Groningen woon en in het westland mijn auto koop.

20-03-2018
Mevrouw van den Ende (Westland ) geeft de service van onze verkopers een
9

Geen gladde verkooppraatjes maar na een prettige ontvangst werd mij direct een proefrit aangeboden om zelf te kunnen ervaren. Ook het gesprek om te komen tot de aankoop was ontspannen en prettig. De aflevering van de auto was een speciale gebeurtenis. Kortom een bedrijf met een persoonlijke touch

15-03-2018
Piet van der Beek geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was blij verrast door de service die ik ondervond, zowel bij de aankoop van de auto als bij de gesprekken betreffende de onderhoudsbeurt. Al met al een prettige dealer.

14-03-2018
mw.W. Wannée (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor mijn APK/grote beurt onlangs; het zijn aardige behulpzame mensen, laten het eventuele kostenplaatje zien en gaan dan met de toestemming aan de slag.

14-03-2018
M.Bos (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, komen afspraken na.

14-03-2018
T.Nijssen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima sevice en vriendelijk

13-03-2018
mevr.J.C.O. van Venetië (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik zou niet weten wat ik verbeterd zou willen zien.

08-03-2018
Van der meer ('S-Gravenzande ) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk

07-03-2018
J Bogaard (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er prima geholpen netjes te woord gestaan. Ze met je meedenken als er een probleem is. En ze hebben goede auto's voor een smallere beurs.

06-03-2018
Dhr.G.E.van Zwet geeft de service van onze werkplaats een
9

Een heel correct bedrijf dat doet wat het beloofd.

06-03-2018
SusanSmith (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

positief vriendelijk correct

06-03-2018
H. van Opstal (Naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk, service gericht, prima adviezen, eerlijkheid, duidelijke offerte en ruimte voor onderhandeling.

06-03-2018
R.G.Dudink (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd naar tevredenheid te woord gestaan en geholpen

06-03-2018
Paul (Kwintsheul ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fantastisch bedrijf. Met oog voor wat de klant wil, maar ook oog voor wat het personeel wil. Zo hangt er een heel prettige sfeer in het bedrijf en is het ronduit gezellig om te wachten tot je auto klaar is.

28-02-2018
Harrie H. Sondagh (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen die erg begaan zijn met de klanten en hun problemen met de auto. Je krijgt een goede uitleg over wat de monteurs tegen zijn gekomen. En de daarbij geraamde kosten. En ook een persoonlijk praatje kan altijd. Ja dit bedrijf is geweldig daar kan menig garagebedrijf een voorbeeld aan nemen.

27-02-2018
Rob van Zijll (Schipluiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ze altijd proberen mee te denken aan oplossingen. je word,als je langskomt altijd vriendelijk geholpen.

27-02-2018
Mevr. N. van Velsen geeft de service van onze werkplaats een
8

- Goede service - professionele aanpak - Gratis leenauto

27-02-2018
Gaatze van der bijl (Hoek van Holland ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage en vriendelijk personeel.

23-02-2018
Mevr. M.P.W. van de Velde (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

uitstekende service, prettig personeel. De wachtruimte ziet er heel verzorgd uit.

23-02-2018
Kees van der Gaag (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare onderneming die afspraken trouw en correct nakomt en een uitstekende service verleent.

21-02-2018
Peter van Berkel (De Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Toen wij voor een nieuwe auto kwamen kijken werden wij goed geholpen en de verkoper wist alles van de auto die wij uiteindelijk hebben gekocht. Zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, fijne dealer en garage.

14-02-2018
M Wessteijn (s Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en super goede service

13-02-2018
H hoogelander (S-gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk bedrijf

13-02-2018
Dhr. D.Robert (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraak Betreffende kosten.Leenauto beschikbaar.Je wordt netjes ontvangen.

11-02-2018
Rob de Jongh ('s-Gravenhage) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima medewerkers, luisteren naar de wens van de klant en lossen indien nodig direct problemen op

06-02-2018
Jan Zoutendijk (Delft ) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende garage met uitstekende service en vriendelijk personeel

03-02-2018
teun van der Veen (sGravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima geholpen en netjes kosteloos vervangend vervoer gekregen!

30-01-2018
W.verhoorn (Hoek van Holland) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijk, hartelijk, meedenkend, maar toch zakelijk

30-01-2018
janet (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en prettig werknemers die met je meedenken

24-01-2018
M prins (honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze staan altijd voor je klaar helder en duidelijk overzicht

23-01-2018
Peter Brand (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en heel klantvriendelijk

17-01-2018
Martien Hendriks (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt direct geholpen zodra je binnenkomt. Bij onderhoud aan de auto wordt je naar huis gebracht. Auto wordt thuis gebracht. Zeer klantvriendelijk. Prijs en Kwaliteitverhouding ook prima. Ik ben zeer tevreden.

14-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer klantvriendelijk autobedrijf waar wij al jaren klant van zijn.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Voelt goed aan, wordt serieus genomen.

09-01-2018
Van Eeden l w (Hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom al meer dan 25 jaar bij dit bedrijf en heb er ongeveer 9 nieuwe auto's gekocht, en ben altijd naar grote tevredenheid behandeld.

05-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst en goed verzorgde wachtruimte na een redelijke indicatie van de werkzaamheden

04-01-2018
Linda van de Velde geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaren bij deze dealer. Ben Suzuki fan. Wordt altijd klantvriendelijk geholpen en als het kan staan ze direct voor je klaar! In goede en in slechte tijden! Hiermee bedoel ik, dat als het je als consument tegenzit, men er ook voor je is en elke klant welkom is met ieder budget! Een goede service en ze komen hun afspraken na. Neemt het niet teveel tijd in beslag, dan kun je wachten met een lekker bakkie. Al met al voor mij een 10 waard, een zeer tevreden klant en Suzuki rijdster

03-01-2018
Ron de Bruin (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwen is groot in deze zaak dus koop daar graag een auto. Voel me er goed bij om bij deze zaak te kopen en het onderhoud te doen.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een prettige zaak om te komen en netjes geholpen

27-12-2017
dhr. JP Tomeij (Rijswik zh) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerste bezoek (prettig) --- afspraak en werkzaamheden correct

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk, snel geholpen

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd correct geholpen. Uitleg vooraf wat er aan de auto gedaan moet worden. Komen afspraken na. Geven een leenauto mee. Kortom een topper??

27-12-2017
Peter van Mil (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, geen verrassingen, ze doen wat ze moeten doen, goede prijs kwaliteit.

26-12-2017
Lex de Heer ('-Gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
10

Een uitstekende garage met vriendelijk en zeer betrokken personeel en een geweldige service.

26-12-2017
J.C. TIMMERMAN (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende service en aandacht voor de klant. Houden zo!!!

26-12-2017
L. Schulting geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, vakkundige medewerkers.

26-12-2017
Fam. Van Helden (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige kleinschalige dealer met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

26-12-2017
Th H Peters (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon goed

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel gastvrij

20-12-2017
Ingrid Bruggeling (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Altijd een warm welkom

20-12-2017
Jan Geleijnse (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vriendelijk /behulpzaam personeel

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Correcte behandeling.

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

het is een nette gezellige showroom waar je keurig te woord wordt gestaan er is altijd koffie / thee of warme choco en internet dus ik heb gewoon zitten werken tijdens de service beurt, daar ik in De Lier woon en erna naar mijn werk in Monster moest dus heen en weer is zonde

19-12-2017
Peter v Holstein (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
9

10vriendelijk , accuraat galant , bekend , snel .

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke service

17-12-2017
Ton Penders (Kijkduin) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eigenlijk pas een jaar klant bij Kees Balvert, in het verleden wel eens bezocht maar geen deal kunnen maken, maar ook toen met een goed gevoel vertrokken. Tot afgelopen jaar een snelle transaktie gedaan tot volle tevredenheid, een nieuwe aankoop gaat hier zeker gedaan worden t.z.t. Ik heb dezelfde reactie ook al eens eerder aan verschillende medewerkers gegeven . Geweldig om alle medewerkers steeds zo scherp te houden met trots voor hun eigen merk en bedrijf

15-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam klantvriendelijk en goed

14-12-2017
Dhr. R.H.Batavier (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig bedrijf met prettig personeel. Ook bij een onderhoudsbeurt voel je jezelf een gewaardeerde klant. Nooit onderhoud dat niet van te voren is gemeld. Verkopen toevallig ook nog eens goede auto's.

13-12-2017
pjg raboen/korte (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben erg tevreden wordt optijd van alees op de hoogte gehouden

13-12-2017
Antoine (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een dealer, die altijd de klant op de eerste plaats stelt. Vakkundig personeel, die goed luistert naar de eventuele klachten en hiervoor een goede oplossing heeft (reparatie en/of vervanging, wel of niet kosteloos). Kom je met een klacht/storing dan wordt je z.s.m. geholpen.

13-12-2017
Harrie Sleijser (Kijkduin) geeft de service van onze werkplaats een
9

**** is een plezierig bedrijf inzake goede afspraken maken, rep. goed en kundig te verichten en rekening te houden met mijn extra wensen. Qua verkoop ook prima, de verkoper Hans en zijn baas Kees handelen de zaken fijn af, al div. typen auto daar betrokken van Swift tot SX Cross4.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een prettig bedrijf waar ik me meteen welkom voel. Er is een juiste balans gevonden tussen je klant laten zijn en amicaal met je omgaan. Er wordt goed naar je geluisterd. Ook zijn de verkopers niet bang om gekozen opties nogmaals met je door te nemen wanneer zij van mening zijn dat het de auto geen recht doet. Daar heb je wat aan!

12-12-2017
C v Dijk (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed geholpen.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd blije en vriendelijke mensen, schappelijke prijzen en deskundig.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en persoonlijke benadering

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Goede uitleg en vragen werden goed en duidelijk beantwoord

02-12-2017
Wessel Roda (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel in alle rangen en standen. Bedrijfsvoering top. Wij zijn erg tevreden.

30-11-2017
rene van der elst (poeldijk) geeft de service van onze verkopers een
10

top

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klant vriendelijk. Goede service .

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Netjes en vriendelijk te woord gestaan, en goede service.

23-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en prettig personeel.

22-11-2017
Silvia de Bruin (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel erg klantvriendelijk Goede service Voel mij gerespecteerd als klant Niets te wensen over gewoon een top bedrijf.

22-11-2017
Corry Wiegmann (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd zeer vriendelijk als ik kom. Ook als ik zomaar even langs rij omdat er iets niet goed is wordt ik gelijk geholpen . En dat vind ik erg fijn .

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uitermate tevreden over deze dealer

21-11-2017
Mw. H.van de Ruijtenbeek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage. ???? Zeer kundig personeel en een zeer klantvriendelijke benadering.????

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service. Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan.

21-11-2017
A.J.C. de Ruijter (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd correct te woord gestaan en vriendelijk benaderd.

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze garage en de gehele crew is echt TOP, al vele jaren ben ik een tevreden klant en kan iedereen deze super garage met enorm lieve en deskundige mensen aanbevelen. Hopelijk mag ik nog heel lang van jullie diensten gebruik maken.

21-11-2017
G van der Wel (Maassluis) geeft de service van onze verkopers een
10

Al mijn auto`s bij Balvert gekocht. Hieruit blijkt een heel aangenaam bedrijf en goede behandeling.

21-11-2017
Emmy van Wijk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik om 1x per jaar bij Autobedrijf Kees Balvert B.V. in Monster. vorig jaar 2x, vanwege een schade. Op het moment dat je bij de receptie komt, neemt het personeel alles over en regelt alles naar grote tevredenheid. Koffie en een krantje tijdens het wachten. En je hebt nooit vragen, want alles is goed geregeld. Voor mij een reden om Suzuki te blijven rijden. Want de auto is ook nog eens erg goed.

21-11-2017
Mevr. W.M.M. Smit-Soeterbroek (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen.

17-11-2017
Gerrit van der Sluijs (Naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Vanaf het moment van binnenkomen in de showroom, werd je gelijk ontvangen als klant en kon rustig mijn gang gaan de modellen te bekijken en daarna voor uitleg met een kopje koffie werd alle tijd genomen. Gewoon top.

14-11-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen