Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Ginjow de Jong geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service van alle medewerkers en al jaren lang prettige ervaringen met autobedrijf.

30-06-2020
Van etten (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service, alles op tijd en correct afgehandeld en altijd even tijd voor een praatje, top dealer.

30-06-2020
leny van der burg (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al 25 jaar over de vloer, altijd goed.

30-06-2020
Koos terlouw (poeldijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd zeer goed geholpen.

29-06-2020
A.Boxsem ('s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en komen de afspraak na.

23-06-2020
Dhr R vd Velden geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren goede ervaring met deze garage, ook prima advies, gewoon goed.

23-06-2020
A.v.d.Akker (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben volledig tevreden.

16-06-2020
Senay (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk betrouwbaar personeel super goed.

16-06-2020
sjaak alleblas (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

16-06-2020
G. Kalloe (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke, persoonlijke en goede behandeling als klant. Je hebt echt niet het gevoel een nummer te zijn zoals bij vele andere garages!

10-06-2020
J geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer met vriendelijk personeel wat ze ook uitstralen. Jullie zijn Top.

09-06-2020
Jolanda Meere - Nijdam (Den Haag / Scheveningen .) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren kom ik bij garage Balvert. Echt top en geweldig, deze hardwerkende, kundige en lieve mensen weten wat een klant toekomt.

09-06-2020
AW Boot geeft de service van onze verkopers een
10

Deze eerste kennismaking met de dealer was een hele positieve. Relaxte sfeer tijdens het aankoopproces. Verkoper kundig, goede uitleg, niet opdringerig, realistisch, fijn om zaken mee te doen. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en de medewerkers.

09-06-2020
Dick van der Marel geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, goede informatie, allen prettig in omgang. Goede service.

26-05-2020
Rob (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
0

Auto is afgeleverd op de afgesproken tijd voor een eerste jaars beurt. Dit zou 1 uur duren. Toen ik na 1 uur terugkwam lagen mijn sleutel en autokaart onaangeroerd op dezelfde plek. De receptioniste vroeg me om nog even te wachten omdat de monteur nog bezig was. Om een lang verhaal van de receptie kort te maken: de receptie gaf er maar een draai aan want de monteurs waren niet aan de auto begonnen omdat de receptie niet aan hen had gemeld dat ik was gearriveerd. Door de monteurs is excuses gemaakt voor iets waar ze niets aan kunnen doen. De receptioniste maakte geen excuses, bood me niet eens iets te drinken aan omdat ik door haar nalatigheid moest wachten.

26-05-2020
ijbeck (Loosduinen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en snel geholpen.

19-05-2020
Mr Paulette Marie (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant bij Balvert. Altijd het gevoel gehad dat men in dat bedrijf ook op mijn portemonnaie lette. Er werd gedaan wat er moest worden gedaan. Meer niet. Als er eens een dure reparatie moest worden verricht dan was ik van de noodzaak ook overtuigd. Nooit het gevoel gehad dat ik voor de gek werd gehouden. En zo kwam dat vertrouwen tot stand en ik prijs mezelf gelukkig dat ik dat heb, want ik hoor vaak anders van vrienden en kennissen.

19-05-2020
Mevr Emeh geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het fijn dat de medewerker, altijd belt als er iets is aan de auto, je krijgt een goede leenauto als de auto apk gekeurd moet worden. Zéér tevreden.

12-05-2020
Sabine Berendse geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service!

12-05-2020
bert renz (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer, perfecte service, vriendelijk personeel!

12-05-2020
ecm balvert (westmaas) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gastvrij en vriendelijk.

05-05-2020
Bram den Heijer (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden.

05-05-2020
Gaatze van der Bijl (Hoek van Holland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede afhandeling van alle nodige werkzaamheden.

29-04-2020
Mw.H.v.d.Ruijtenbeek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, vriendelijke en vakbekwame medewerkers.

21-04-2020
Jaap Zandbergen (Den haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed en gezond bedrijf met een hoop kennis van zaken en zij doen echt aan klantenbinding.

21-04-2020
K Spaargaren (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals eerder aangegeven vakkundig personeel die er vol voor gaan.

14-04-2020
Mevrouw B.M. Jansen-van der Linden (Vleuten) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen zijn deskundig, vriendelijk, behulpzaam en je kunt er op vertrouwen dat de prijs overeenkomstig de benodigde werkzaamheden is. De wachttijd is niet te lang en overeenkomstig de afspraak en je kunt er rustig gaan zitten met een kop koffie en lectuur. Er wordt ook nooit iets opgedrongen. Beter kun je het niet treffen!!!

14-04-2020
Ron van Renen (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en betrouwbaar.

08-04-2020
Roy van Gurp (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
8

Het bedrijf ademt een prettige sfeer.

07-04-2020
W. Jillissen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. De klant staat centraal. Er wordt meegedacht in de oplossing.

26-03-2020
Mevrouw Smits (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf, goed bereikbaar, komen afspraken goed na en zijn klantvriendelijk.

25-03-2020
Rien van der Pluijm (Monster ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede service.

17-03-2020
Truus Rottier-Nijssen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en alles volgens afspraak.

17-03-2020
P.Wolff (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, eerlijke voorlichting en je voelt je daar geen nummer.

11-03-2020
Mevr.K.Dahoe (Hoogvliet ) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk.

10-03-2020
A. M. Moesman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden.

10-03-2020
Dhr. Arthur Steenmeijer (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar en al vele jaren ons vertrouwde adres. Vooral de afdeling verkoop, die altijd op de hoogte is van de Suzuki nieuwtjes, is een vriendschappelijke relatie geworden. Leuk en waardevol contact.

10-03-2020
Dhr. F. Straathof (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en kundig personeel.

10-03-2020
Ben Timmerman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke en persoonlijke dealer. Goede service.

26-02-2020
Arie V. (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige garage met fijne normale mensen

25-02-2020
cees antonisse (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

auto volgens afspraak direct in onderhoud genomen en servicebeurt perfect uitgevoerd

25-02-2020
Dhr. R.P. van Utrecht geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende garage en vriendelijk personeel. Problemen en onderhoud wordt prima uitgevoerd.

18-02-2020
Dhr. J.f. ipenburg (Naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijkheid en mee denkend met de klant en naar tevredenheid afgehandeld

18-02-2020
H.Kwint (Kijkduin) geeft de service van onze werkplaats een
10

Iedereen is vriendelijk, er wordt netjes gewerkt, en de afspraken zijn duidelijk.

13-02-2020
Agnes Buis -Teeuw (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne garage vriendelijke mensen ook aan de telefoon verstand van zaken zouden deze garage aan iedereen aan bevelen

11-02-2020
EH van Geest (Naaldwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig relaxed bedrijf. Aardige mensen

11-02-2020
Bolt (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende en vriendelijke service, blijf hier zeker klant

11-02-2020
Mevr. Gordijn (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het bedrijf is deskundig en geeft een goede service. Prijs / kwaliteitsverhouding is prima. Zijn klantgericht. Werken op afspraak, verloopt goed. Wanneer je tussendoor is hebt kun je altijd langsrijden.

10-02-2020
Joke de Bode. (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een super bedrijf!!kom nergens anders dan bij Suzuki Kees Balvert Monster ,ik ga daar altijd met een fijn gevoel vandaan !!!Vriendelijke Groet,

04-02-2020
rans Boers (Monster) geeft de service van onze verkopers een
10

Als ik binnenkomt in de zaak word ik direct geholpen als er geen andere klanten zijn,de service is goed ben erg tevreden,niets is te veel

28-01-2020
m prins (honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles wat je vraagt wordt in overleg besproken en daarna uitgevoerd geweldig gedaan compliment

15-01-2020
Mevr.B.C. Vermeulen Fieret (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles goed en fijn gegaan is.

14-01-2020
Hans Eijlander (Honselersdijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel prettig bedrijf. Altijd klaar om snel te helpen. Bovendien zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

07-01-2020
W.Verhoorn (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk vriendelijk vakbekwaam

07-01-2020
dirk van dullemen (monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

het personeel is zeer professioneel en doet dan ook dat stapje extra

07-01-2020
Dhr. P. Schrever (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige omgang, professioneel maar toch ook heel persoonlijk. Ze kennen je en nemen alle tijd voor uitleg en informatie. Goede service en altijd welkom.

24-12-2019
Rien huijgen (Nocturne straat 142. Den haag.) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat ze ons heel goed geholpen hebben met het. Oplossen van onze problemen.

17-12-2019
K. Van den Berg (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds jaar en dag tevreden over Kees Balvert en zijn personeel . Altijd correct en problemen worden opgelost als die er zijn . Ook belangrijk: afspraak is afspraak.

12-12-2019
Edwin Swiers (s Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
7

vriendelijk en respectvolle medewerkers je voelt je er zeer welkom

26-11-2019
Aline geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar, Vriendelijke medewerkers, Spontaan, helpen je altijd met vragen, Ze weten waar ze over praten.

26-11-2019
Ellen (Rijswijk ) geeft de service van onze verkopers een
10

De verkoper Philip een duidelijke man . Heeft ons goed geholpen geen rare overdreven praatjes . Gewoon een prettig mens

26-11-2019
John Koster (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Vanaf de eerste stap in de showroom tot aflevering auto, was een geweldige ervaring. Bij Kees Balvert komen we vanaf het eerste uur. Alle medewerkers zijn eerlijk en betrouwbaar. Vertellen precies wat wel of niet kan. En dat is waar wij voor gaan. Geen gezeur en altijd denken in oplossingen. Dat is weer een paar jaar zorgeloos rijden.

19-11-2019
fred broekman (den haag) geeft de service van onze verkopers een
10

buitengewoon prettige ontvangst en uitleg

12-11-2019
Ron van Pelt (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

06-11-2019
Bert Kole (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat dit een dealer is die zijn vak verstaat en uiterste best doet om klant tevreden te houden.

05-11-2019
D.W. van der Houwen-van Dalen (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben erg tevreden over monteurs, staan altijd voor mij klaar, maar ik heb ook geen klachten over mijn Suzuki Alto.

30-10-2019
Frits van Leeuwen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zaak waar de professionaliteit voorop staat en waar de klant geen nummer is.

29-10-2019
Mw vd Velden (S-Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant, goede service, dorps en gezellige medewerkers. Garage en showroom team al jaren het zelfde, dat straalt vertrouwen uit. Denken met de klant mee.

29-10-2019
Conny Hulzinga (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word prettig geholpen. Wanneer ik niet kan wachten, krijg ik een leenauto mee.

23-10-2019
Jo (Wateringen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk profesioneel.

22-10-2019
Margreet Schrader (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
8

De uitstekende ontvangst en informatie door het gehele personeel

22-10-2019
Jan (Maasdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed!

20-10-2019
Dhr R Dussel (Rijswijk ZH ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is vertrouwd en betrouwbaar

15-10-2019
Louise Barendse (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wilde aanvankelijk geen Suzuki kopen. Maar ze zeiden bij Balvert U kan ook een andere RKC kopen en voor het onderhoud bij ons komen Dat vond ik heel mooi aangeboden, maar moreel gezien kon ik dat niet en ik heb nu een Suzuki Baleno en ik ben uiterst tevreden.

15-10-2019
Th. van der Kaaij (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een prettig bedrijf, mijn vrouw en ik zijn al jaren cliënt en dat naar alle tevredenheid. Fijn bedrijf, prettig personeel en service gericht.

09-10-2019
Gerrit van der Sluijs (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Word als klant behandeld en prettig te woord gestaan. Bij onderhoud ben je in enkele ogenblikken geholpen. Na onderhoud prettig gevoel naar huis. Is gewoon top.

09-10-2019
Piet Kaman ('S-Gravenzande. ) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en menselijk

09-10-2019
René v d elst (Poeldijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al 20 jaar en altijd vriendelijke woord altijd netjet geholpen

08-10-2019
A.Nederveen (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en tijdens wachten van grote beurt werd me een kop koffie aangeboden met een krantje helemaal top. Werkzaamheden goed uitgevoerd alleen ruitensproeier vloeistof was helemaal vol en toch in rekening gebracht

02-10-2019
Chris Timmermans (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

02-10-2019
AM ton van der hoeven (S,gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het er niet over gehad,maar ik heb een een longprobleem en thuis afhaal en breng service zou een mooie uitkomst zijn.

01-10-2019
P van Baarle (S gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, geen druk om te beslissen, en attent dat de Suzuki op mijn verjaardag af geleverd is.

01-10-2019
E.Bruno geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk. Ik word als klant persoonlijk herkend. Er wordt niet aangedrongen om een auto te kopen, men laat de klant vrij en men komt waar nodig tegemoet aan de wensen van de klant. Goede serviceverlening. Prettig zaken doen.

24-09-2019
Marion van de Voort (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al jaren bij Kees Balvert. Erg prettig.

18-09-2019
John Haffert (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al jaren en ben nooit teleurgesteld in het werk of contact.

17-09-2019
sylvia bontenbal (naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

dit is een HELE SPECIALE DEALER! het is niet alleen een autodealer, maar vooral een warm mooi mens! je kunt bespreken wat er met de auto aan de hand is, mochten er kosten op wat voor manier bij komen, u word altijd van tevoren op de hoogte gebracht, er word tevens altijd gekeken, naar de allerbeste oplossing die voor jou van toepassing is! wat is het speciaal, als je mag ervaren dat iemand Zeer deskundig is, maar hoe dan ook een warm mens is met allebij zijn voeten op de grond. kijk het is dat ik hier alleen maar een 10 mag geven, wij hadden graag voor deze dealer een 12 gegeven!!!!

17-09-2019
A. van der Harst (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt vriendelijk geholpen en als je vragen hebt krijg je goede uitleg. Betrouwbaar. Staan voor je klaar als je hulp nodig hebt.

14-09-2019
J. Bayarri (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rij met Suzuki auto`s al 10 jaar. Van begin af aan ben ik benaderd met aandacht en vriendelijkheid. Ik wordt altijd en op tijd goed op de hoogte gehouden als er iets met de auto moet gebeuren. Kort gezegd: Ik ben heel tevreden met deze dealer.

11-09-2019
A.Dekker (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dik tevreden.

11-09-2019
Berry vd meulen (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbare garage. Ik kom hier al jaren en adviseer iedereen tot vervelens toe hier zijn auto te brengen. Niets dan goeds over deze Suzuki dealer.

10-09-2019
Thijs den hartog geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie zaak, goede kwaliteit.

10-09-2019
Anja Tettero (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed personeel die je als klant serieus neemt en luistert naar je vragen.

10-09-2019
Aad Schojf (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf. Geen dubbele bodems. Keurig op tijd informatie als reparatie duurder uit kan vallen. Alles goed in overleg. En ook nog eens vriendelijke mensen.

04-09-2019
Margreet Schrader (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

De uitermate vriendelijke ontvangst een goede en duidelijke website waarop je makkelijk de gegevens en afspraken kunt vinden en regelen

04-09-2019
'Dhr PF Boers geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals voor de goede service en voorlichting die ik gehad heb van het personeel

04-09-2019
Mevr, E. Wyczynski (Scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitmuntende service. Voor een kleine reparatie zoals een lamp verwisselen e.d. Kun je zo binnenrijden en wordt je geholpen.

03-09-2019
Barendse (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Kees Balvert Monster super garage, ga zo door. Zeer vriendelijk personeel, staat altijd klaar. TOPPER

03-09-2019
E. Vijfhuizen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk, verstand van zaken, goede service en goede koffie.

29-08-2019
A.L. De Bruyn Kops (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct, vriendelijk, dit geldt zowel voor het verkoopteam als voor de werkplaats en receptie medewerkers.

27-08-2019
Rene Habets (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 20 jaar tot volle tevredenheid mijn dealer, ik heb er inmiddels een stuk of vijf auto's gekocht en in onderhoud gehad.

27-08-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten