Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Gerrit v Zanten (Honselersdijk) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer prettig geholpen.

20-08-2019
W.M. Baak (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer. Wij zijn goed begeleidt bij de aanschaf van onze auto. Alle vragen werden keurig beantwoord, alle zaken goed geregeld. Wij kregen al snel de indruk dat wij een Klant zijn en dat Service ook hoog in het vaandel staat.

20-08-2019
Mieke Horn geeft de service van onze werkplaats een
10

een fijne garage

19-08-2019
de Moed geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind de ontvangst normaal als mens voel ik mij op mijn gemak de mensen zijn niet opdringerig wel vriendelijk en beleefd of je nou komt om een servicebeurt of om een auto te kopen geen verschil

19-08-2019
J.Molenaar (Westland) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt goed geholpen Nemen de tijd voor je Denken oplossingsgericht met je mee Je gaat met een goed gevoel de garage uit.

14-08-2019
c w oversloot.cornelis wilhelmus (naaldwijk.) geeft de service van onze werkplaats een
9

om dat de afspraken altijd goed worden nagekomen.

13-08-2019
Paula Arkesteijn (Den haag) geeft de service van onze verkopers een
3

Geen 3 gegeven.zijn zeer te vrede over Balvert

13-08-2019
Mw Toet (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service vriendelijk te woord gestaan

06-08-2019
Ilona Thoen (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn een zeer fijne dealer, altijd vriendelijk en behulpzaam.

06-08-2019
Marco (Honselersdijk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn allemaal zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Als je wat vraagt gaan ze er vrijwel direct voor je aan de slag. En bij kees balvert gaat iedere klant met een goed gevoel de deur uit. Het team van Kees Balvert GA ZO DOOR TOP.

06-08-2019
Fam. Van Helden (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige kleine dealer met prettig en goed personeel waar je opk voor een praatje langs kan komen.

31-07-2019
Arrend. v.d.Bos (sGravenzande.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik goed geholpen ben.

31-07-2019
Anita Sulsters (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk en kundig personeel. Zorgen er voor, dat je maar 1x per jaar naar de garage hoeft.

31-07-2019
S.L. van der Linden (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bejegening, prettig personeel, prijsafspraken. Dus niets onverwachts. Ik zou er zo weer een auto kopen

30-07-2019
Kelder (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, duidelijk en vriendelijke werknemers en dit autobedrijf geeft ons een goed gevoel. Wij hebben nooit problemen ervaren.

30-07-2019
H. Boelkens (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede begeleiding van de aankoop van een nieuwe auto. De verkoper was niet opdringerig, maar erg vriendelijk en behulpzaam. Niet al te grote dealer wat een fijn gevoel geeft.

30-07-2019
Dhr Kees Meeuwisse (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraak is afspraak daar kan je op bouwen

24-07-2019
Edwin Candel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles netjes volgens afspraak, goede communicatie en zeer vriendelijke mensen.

23-07-2019
Koos terlouw (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

een hele goede service ,en goed personeel, een hele goede directeur , en goede koffie.

23-07-2019
Sabine (Monster ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prettige medewerkers, vriendelijk en leggen uit waarom bepaalde reparaties nodig zijn. Vooraf even bellen wat de onkosten gaan zijn, is er prettig.

23-07-2019
Fam van Vliet (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, staan voor je klaar. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd

18-07-2019
John Koster (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een autobedrijf met hart voor de zaak. Van af verkoop tot de after Sale is perfect.

16-07-2019
Elly Berger (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er goed geholpen en staan altijd voor je klaar. Ze zijn er vriendelijk en behulpzaam.

09-07-2019
p.brunott (monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig vriendelijk service

09-07-2019
Dhr.C.de Groot (de Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettig bedrijf, goede service,koffie staat klaar.

04-07-2019
Richard Hensen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig ontvangst en uitstekende service!

04-07-2019
J.Buis (den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij er altijd tevreden over zijn.

02-07-2019
Bart Duijvesteijn (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik goed geholpen ben door de verkopers en een prima keuze heb kunnen maken tussen verschillende suzuki modellen. Daarnaast enorm geholpen met het optijd afleveren van de nieuwe auto.

02-07-2019
Gerja (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, vriendelijk

19-06-2019
Dhr. G.H. Kalloe (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk, vriendelijk en professionele benadering van de klant

18-06-2019
Anita & Eddy (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb daar mijn auto gekocht en volste vertrouwen in hun goede service.

18-06-2019
Mevr De Jong (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne en vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg

18-06-2019
Leny Schulting geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Deskundige medewerkers. Vriendelijke bejegening.

14-06-2019
G.S. van Bergenhenegouwen (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

blijf altijd een te vrede klant

13-06-2019
Peter Tetteroo (Kwintsheul) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne mensen achter de receptie en werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

12-06-2019
Dick van der Marel (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantgerichtheid, persoonlijke omgang van alle medewerkers (hoog tot laag als dat er zou zijn) straalt er vanaf.Je voelt je serieus genomen met vragen etc. Er is door de jaren heen een goede vertrouwensband ontstaan en ik mij zeer gewaardeerd voel.

06-06-2019
Leen v d Ende (Terheyde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben volledig tevreden over deze garage

05-06-2019
N. van der Hout geeft de service van onze werkplaats een
8

Service. Kwaliteit. Klantvriendelijk.

05-06-2019
libbe douma geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en betrouwbaar

05-06-2019
Mw. Lida Schulte geeft de service van onze werkplaats een
9

staat dicht bij de klant, voel me er “thuis”

04-06-2019
C. M. Schellevis ( '"'s-Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer

29-05-2019
D. Vermeer geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

29-05-2019
Kees van Nieuwkerk (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is bij Suzuki Kees Balvert echt een goed gevoel, fijne sfeer en zeer prettig geholpen.

29-05-2019
Ineke Klein (den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf. Altijd vriendelijk. Goede service.

21-05-2019
CJ Sellmeijer (s`Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik zeer tevreden ben over hoe de koop van de Ignis gegaan is.

16-05-2019
C.Zuyderwijk (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon een goed garagebedrijf met goed en vriendelijk personeel en eigenaar

15-05-2019
k spaargaren (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

eerlijke klantvriendelijke garage waar ik mijn onderhoud tot volle tevredenheid aan toe vertrouw

14-05-2019
Johan van Tuyn (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon erg goed

08-05-2019
JFNG van Doorn (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
5

Ja, dit is natuurlijk een ingewikkelde vraag. Ik was altijd zeer tevreden maar door de recente ontwikkelingen moet ik toch negatief zijn.

07-05-2019
Th. van der Kaaij (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is altijd prettig als je er bent. Aandacht voor je en behulpzaam. De laatste keer, had ik vooraf geen prijsopgave van het totaalbedrag gekregen. Anders altijd wel. De chef monteur belde wel of hij een filter van € 30,= mocht vervangen. Verder gaf hij dit keer nogmaals geen totaalbedrag op, dus niet wat ik moest verwachten.

07-05-2019
fam Eilering (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en goed geholpen

07-05-2019
Rinus Bolle (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service die dit bedrijf verleent heb ik nog niet eerder ervaren. Ik ben 75 jaar en heb ruime ervaring met garagebedrijven. Kees Balvert steekt er met kop en schouders boven uit. Met mijn vorige Suzuki had ik problemen met de besturing. De manier waarop de problemen verholpen zijn verdienen een hoog cijfer. Begonnen werd met bijstellen, nieuwe software enz. Het resulteerde uiteindelijk in een nieuwe besturingsunit. En dat zonder gezeur. Ik hoefde nimmer actie te ondernemen. Dat deed het bedrijf. Ik ben zeer, zeer tevreden. Mijn laatste ervaring was een lekke band. Die werd op zaterdagmiddag meteen gerepareerd. En zonder kosten. De service zoals ik die ervaren heb verdient een 10. Maar dat is volmaakt en dat kan niet. Dus werden het negens. Dat is het hoogste wat ik geef.

07-05-2019
Henk van Hees (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben over deze dealer uiterst tevreden. De afspraken die gemaakt worden, worden ook nagekomen. Het is een enthousiast team van medewerkers, zijn uiterst vakkundig, en klantvriendelijk. Het is een plezier om in de werkplaats/receptie terug te komen.

30-04-2019
K.van den Berg (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al lange(+ 14 jaar) tijd klant en ga nog steeds naar de dealer, Kees Balvert , terug omdat ik tevreden ben. Vriendelijk personeel en eigenaar en bekwaam personeel

27-04-2019
ellen klapwijk (Honselerdijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vooralsnog alles goed.

24-04-2019
Kees van der Pol (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben nog nooit eerder zo goed geholpen dan bij Kees Balvert. Geen onzin verhalen, gewoon wat er aan de hand is en er naar handelen. Super.

24-04-2019
Diny Jansen-van der Linden (Vleuten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk, deskundig, dringen niets op en laten de uiteindelijke beslissing over aan de klant.

23-04-2019
Antoine en Wilma Brons (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne, betrouwbare garage met vakkundig en erg behulpzaam personeel.

23-04-2019
Johan van Winden (De Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede vriendelijke personeelsleden en directie die je een thuis gevoel geeft

23-04-2019
Dhr. TOmey geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vakkundige uitleg wat er is gebeurd.

23-04-2019
Dhr.& mevr. Plugge (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Advies en uitleg tijdens bezoek waren uitstekend en bij de aankoop verrast met fijne inruil/aanschaf-prijs.

18-04-2019
Mevr. H.v.d.Ruijtenbeek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en behulpzame mensen, je goed op de hoogte gebracht van de resultaten, alles wordt besproken. Als garage een aanrader voor het onderhoud van je Suzuki!

16-04-2019
wim van dijk (poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke ontvangst bij receptie en er is herkenning van hun kant naar de klant. daarna vakkundige reparatie en kosten vo;lgens vooraf verkregen informatie. super

16-04-2019
Mevrouw A.M.A. van Lier (Den-Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

dealer weet en voelt hoe hij met zijn klanten wilt omgaan.

16-04-2019
H.Suijdendorp ('s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd persoonijke en deskundige service. Ik kom er al jaren!

10-04-2019
Dhr.Duijvestein (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is gewoon een goed en betrouwbaar bedrijfmet goede service

10-04-2019
M de Bruin (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betaalbare service zonder poespas

09-04-2019
dhr Evert van Welie (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima sfeer en keurig en vriendelijk personeel

09-04-2019
Jan De greef (Honselersdijkijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede kennis van zaken en vriendelijke mensen

09-04-2019
Harrie H. Sondagh (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wat ik al eerder opmerkte vriendelijkheid personeel en een goede service

09-04-2019
Ed Luiten geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, aardige werknemers en ze hebben verstand van auto's

04-04-2019
An koppenol (Denhaag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor ons is het top bedrijf waar wij graag ons auto brengen voor reparatie of voor de apk. De mannen daar staan altijd voor je klaar voor elke vraag.

02-04-2019
mw. O.Rizzo-Vrolijk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Behulpzaam en vriendelijk en dit al 14 jaar lang.

27-03-2019
Edwin Swiers (‘S gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
5

Vriendelijke mensen die nog wel wat bij kunnen leren omtrent communicatie Auto afgeleverd voor APK en een VOS duurde 6,5 uur eer ik een tel kreeg met de stand van zaken. Zeer vervelend dat het zo lang moet duren En de klacht die ik had doorgegeven is niet opgepakt Jammer

26-03-2019
Ger Pronk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goed en betrouwbaar bedrijf.

26-03-2019
M.E de Jong (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd zeer correct geholpen. Men is zeer flexibel als het gaat om bijvoorbeeld de grote beurt Er wordt rekening gehouden met het aantal gereden kilometers. Dit scheelt natuurlijk in de kosten. De aflevering van de auto was perfect. Snel en de afgesproken zaken waren correct uitgevoerd. Met andere woorden een zeer goede service ook after sale.

20-03-2019
Hans Weurman geeft de service van onze werkplaats een
9

alles netjes uitgevoerd

20-03-2019
Truus Rottier-Nijssen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en belangstellend en zeer deskundig.

19-03-2019
hanskouters@msn.com (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

mooie en eerlijk behandeling van de auto.s die ze verkopen

19-03-2019
Familie Dekker (Maasland) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service en klantvriendelijkheid staan bij Autobedrijf Kees Balvert BV hoog in het vaandel! Wij zijn super tevreden!

17-03-2019
miranda heilbron (scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

dit is een geweldige garage en ze helpen je met alles. je krijgt een ruilwagen mee, ze houden zich aan gemaakte afspraken. ze bellen je op als de auto klaar is. de rekening viel lager uit dan dat die was opgegeven en ik vind het fantastisch dat je in termijnen mag betalen. zo kan je met een kleineren beurs toch je auto blijven rijden. het is een top team !!!

14-03-2019
Joop Hamerslag (DenHaag) geeft de service van onze werkplaats een
10

service,vriendelijkheid,coulance,technischinzicht, perfect geholpen, zeer aantebevelen

13-03-2019
T rieff geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uitleg vriendelijk

12-03-2019
E. Valenti geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, goede uitleg, terugkoppeling over extra vervanging.

12-03-2019
schoonhoven dirk (hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

erg klant vriendelijk en de auto was op tijd klaar en de rekening klopte met de opgave.

12-03-2019
A.F.J.Knul (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren klant. dat zegt gemoeg,

07-03-2019
Berry (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is nog een echt familiebedrijf die eerlijk en goed werk levert. Je krijgt vooraf te horen wat iets gaat kosten en er komen geen "verborgen" gebreken naar boven zoals bij veel andere garagebedrijven. Het personeel geeft goed advies, helpt altijd vriendelijk en weet waar ze over praten. Je bent hier niet de zoveelste klant die weer binnenkomt, maar wordt echt goed geholpen.

06-03-2019
Mevrouw. M.van de Velde (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel. Het wachten in de "wachtruimte" was heel plezierig.

05-03-2019
G.C. Riezebos geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid en duidelijke informatie door de verkoper.

05-03-2019
j Zoutendijk (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

nogmaals een geweldig goede dealer

26-02-2019
S. Van der Maat (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

De service is goed en men hoort wat je zegt..

26-02-2019
Agnes Buis -Teeuw (Schiedam) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn erg fijn geholpen zowel door een medewerker en zijn collega's en wat zo leuk was dat de auto ingepakt was als een kado erg jammer wel dat er geen navigatie in zit bij dit model suzuki ignis select en dat je hem dan moet kopen voor €300,- erg duur

26-02-2019
M.Sandtke (vr.) (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het een héél prettig en persoonlijk bedrijf en zal het aan iedereen aanbevelen. Ben ook tevreden over het werk dat er in de werkplaats verricht wordt.

19-02-2019
Mevr van der linden burger geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn goed in wat ze doen.

19-02-2019
peter brouns (hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette behandeling, goede afspraak die ook klopte.

17-02-2019
RGDudink (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke behandeling.

14-02-2019
Peter van Berkel (De Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijn garage waar je goed als klant wordt behandeld.

13-02-2019
M Fieret Vermeulen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles naar wens verlopen is.

13-02-2019
Conny Hulzinga (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, je kan er voor kleine zaken altijd direct terecht. Vervangend vervoer is netjes geregeld. Als er zaken uit de onderhoudsbeurt naar voren komen, wordt eerst overlegd.

13-02-2019
cees van otterlo (2691lh9) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer te vrede

06-02-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen