Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M.Sandtke (vr.) (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het een héél prettig en persoonlijk bedrijf en zal het aan iedereen aanbevelen. Ben ook tevreden over het werk dat er in de werkplaats verricht wordt.

19-02-2019
Mevr van der linden burger geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn goed in wat ze doen.

19-02-2019
peter brouns (hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette behandeling, goede afspraak die ook klopte.

17-02-2019
RGDudink (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke behandeling.

14-02-2019
Peter van Berkel (De Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijn garage waar je goed als klant wordt behandeld.

13-02-2019
M Fieret Vermeulen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles naar wens verlopen is.

13-02-2019
Conny Hulzinga (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, je kan er voor kleine zaken altijd direct terecht. Vervangend vervoer is netjes geregeld. Als er zaken uit de onderhoudsbeurt naar voren komen, wordt eerst overlegd.

13-02-2019
cees van otterlo (2691lh9) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer te vrede

06-02-2019
H. Luxemburg geeft de service van onze werkplaats een
10

Een autobedrijf met vriendelijk personeel en waar ik het gevoel heb een gewaarde klant te zijn.

05-02-2019
Fam m van der Velden (S-Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ken dit bedrijf al zeker 25 jaar. De dealer is begonnen met een kleine showroom. Later verbouwd en meerdere filialen. Bij deze dealer word je met respect behandeld en is de klant nog ouderwets de koning. Met alle vragen kan je altijd terecht en mede door de vakkundige medewerkers die daar ook al jaren werken voelt dit zeer vertrouwd.

05-02-2019
L.van eeden (Hoek van holland) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede voorlichting en informatie

29-01-2019
Aad Hogervorst (s-Gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede zaak en fijne medewerkers

22-01-2019
Ria en Ed Franso (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Er is maar een Kees Balvert dus er is maar een Suzuki dealer voor ons als trouwe Suzuki rijder al 25 Jaar.

22-01-2019
Patrick (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een nette en goede zaak met goede klantomgang en meedenken positief voor de klant .monteurs zijn ook netjes en leveren goed werk af

22-01-2019
mevr,T van Leest (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijk ,betrouwbaar, vriendelijk, Professioneel Fijne wachtruimte, heerlijke capucino.

22-01-2019
R. Vermolen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede service en prettig peroneel

22-01-2019
Dhr voogd geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangt werd gelijk of we koffie wilden zag er schoon uit

22-01-2019
Dhr.A.vd.Graaf (Den Haag.) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel en goede service.

22-01-2019
maarten kleijn (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat we altijd direct en prettig worden geholpen

17-01-2019
bert v d meer (sgravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede verkopers die hun woord nakomen en goed personeel dat goed vakkundig werk leveren

16-01-2019
W.Verhoorn (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, vakbekwaam. Bij niet aangekondigd bezoek toch altijd de tijd nemen.

16-01-2019
Kees vd Gaag geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en vakkundig personeel, komen afspraken correct na en geven goede en betrouwbare infornatie

15-01-2019
Mevrouw Jolanda Meere - Nijdam (Scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Echt een topgarage met zeer vakkundige en lieve medewerkers, gewoon de beste garage.

15-01-2019
Mike (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correct, kundig en klantvriendelijk! Wat men zegt maakt men waar.

15-01-2019
Fred van der Lugt (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede communicatie en goed werk geleverd.

15-01-2019
Peter Brand (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service

15-01-2019
Carina van Voskuilen (DenHaag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Weer de goede service en de vriendelijkheid

15-01-2019
Martin van der voort (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon perfect personeel je bent daar gewoon op je gemak niks moet, en alles wordt goed uit gelegd en nemen gewoon de tijd voor je.

08-01-2019
mw. W.C. Jongmans (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is top niet alleen receptie maar ook de werklui/monteurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

08-01-2019
Els Bode (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

‘n Heel prettig bedrijf waar je meteen voelt dat het goed zit, dat het een betrouwbaar bedrijf is. Dit komt door oa een medewerker, de man die mij heeft geholpen en heel open en prettig was in zijn aanpak. En ben super blij met mij mooie Suzuki Ignis??

08-01-2019
Bas Molenaar (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een schone prettige zaak. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Personeel is deskundig.

05-01-2019
H.jans (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een heel prettig bedrijf

01-01-2019
Oudenijhuis (Den Haag ) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service

27-12-2018
AC (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage met vriendelijk vakkundige mensen

19-12-2018
p.brunott (monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede dealer. Service gericht. Vriendelijk. Prettige medewerkers

19-12-2018
Hans Eijlander geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit is een heel prettig bedrijf. De mensen zijn heel vriendelijk en ook heel vakbekwaam. Niets te klagen.

11-12-2018
Jolijn Jansen (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk personeel, humor, gezellig

11-12-2018
H.J.van.Dijk (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik een tevreden klant ben !

05-12-2018
Wesley geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, en ze denken met je mee bij verzoeken. Wel opletten, sommige Suzuki extra's zijn NIET gratis terwijl dat wel zo geadverteerd wordt.

04-12-2018
Ton Penders (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb altijd het gevoel in het vertrouwde *nest* te komen tijdens een bezoekje voor onderhoud op afspraak, maar ook voor een quick scan, als er een lamp het niet doet of een te zachte band, die lek blijkt altijd wordt er snel een reparatie uitgevoerd.

01-12-2018
J.C. TIMMERMAN (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende service, goede aandacht, volledige verzorging, uiteraard zeer warme douche.

28-11-2018
Frans Straathof (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

27-11-2018
V emmerik (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn dik tevreden...altijd zijn ze vriendelijk en correct...

27-11-2018
Jan van der Kruk (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage, vriendelijk en kundige mensen

27-11-2018
arie brugman (hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

kom hier al jaren altijd vriendelijk ontvangen en prima service en vakmanschap

27-11-2018
H. Brandenburg (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar en klantgericht bedrijf die zijn afspraken goed nakomt.

23-11-2018
Joop Bok (Naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie en nette showroom (Monster). Voldoende parkeergelegenheid. Lekkere koffie. Meedenkende verkoper, die alle tijd voor je neemt en bij wie je het gevoel krijgt dat hij naar je luistert en die je niet het gevoel geeft dat zijn doel vast wel het verkopen van een Suzuki is. Heldere uitleg bij aflevering door hem en één van zijn collega's. Prima dus.

22-11-2018
C. Bovenlander geeft de service van onze werkplaats een
9

Er wordt vakwerk geleverd. Dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om gaat. Maar bovendien is men uiterst correct in de omgang, wordt er een billijke prijsstelling gehanteerd en wordt de van te voren afgesproken prijs ook nagekomen.

22-11-2018
Mevr. W. Smit-Soeterbroek (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar en klantvriendelijk

21-11-2018
Peters th h (rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

altijd goed

20-11-2018
Pim Reijntjes (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam als je langs komt met vragen of pech aan de auto!

20-11-2018
B. Schuurman (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze verkopers een
9

Na 20 jaar Honda gereden te hebben ben ik overgestapt naar Suzuki. Dit was een hele stap voor mij. Maar door vakkundig advies door medewerker bij de vestiging Monster heb de keuze gemaakt en ben de trotse bezitter van een Swift Sport Line. Nogmaals super bedankt Hans!

13-11-2018
Mieke Horn geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne garage, staan onmiddellijk voor je klaar.

12-11-2018
Wim de Koning (Monster) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en bekwaam

07-11-2018
George Cromberge (Dem Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden.

07-11-2018
E Hermans (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Alle onderhoud en check binnen de tijd.

07-11-2018
Rene v d elst (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service goed, prettige mensen.

06-11-2018
L.Th. Denkers (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

We zijn nog steeds goed behandeld en voelen ons vertrouwd en niet in de maling genomen.

06-11-2018
Harry (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne kleinschalig bedrijf, met goede aandacht voor de klant en zijn/haar wensen.

06-11-2018
Mevrouw Emeh (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Iedereen die bij Balvert zijn vriendelijk en behulpzaam, vooral bij bv een reparatie dat niet kan wachten helpen ze je gelijk en dat is fijn.

01-11-2018
Mw. H.Mallee (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik wordt er goed geholpen, als ik iets aangeef om na te kijken dan wordt dat gedaan. Hoeft iets niet vernieuwd te worden dan zegt men dat eerlijk tegen mij. Het personeel is correct en vriendelijk.

30-10-2018
Marion Smit (Hoek van Holland) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service vriendelijk en vooral niet overdreven

30-10-2018
Eric Bruno (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Kleinschalig bedrijf met aandacht voor de klant . Prettige en gemoedelijke manier in de omgang met klanten.

23-10-2018
Roy Dussel (Rijswijk Zuid Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al jaren bij Balvert zal er ook nog komen nu ik geen Suzuki meer rij tenminste ik mijn vrouw heeft nog altijd een Alto ,Ook mijn auto komt voor onderhoud en APK bij Balvert vertrouwen en deskundigheid zijn voor mij het belangrijkst

23-10-2018
J.Eilering (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en goed verteld wat er gedaan werd.

23-10-2018
F.J.I. Vermaesen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, geweldig personele bezetting kortom de beste dealer die ik ooit heb meegemaakt.

23-10-2018
Mevr. Nederlof (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en goede sevice! Bijvoorbeeld de gratis leenauto.

17-10-2018
Jan van der Form (sGravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zakelijk,Klantvriendelijk,goede service en nette behandeling

16-10-2018
L. van Esch (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
7

Het bedrijf moet zich meer inzetten bij de fabrikant/importeur als bepaalde onderdelen kwalitatief niet voldoen.

16-10-2018
Angela de Witte (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

vlot geholpen , leenauto top !

16-10-2018
Gerrit van der Sluijs (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

wordt als klant geholpen en niet als nummer. Service staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

16-10-2018
Mevr.Schaap (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige behandeling en aandacht voor je wensen!

16-10-2018
Mevr.C.Koper geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk,informatief,prettig gesprek.

16-10-2018
Jo (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk bedrijf zeer gastvrij duidelijk antwoord op alle vragen ,kunnen altijd vrij snel terecht als er iets is. Toppertjes

10-10-2018
Mevr. A. Millenaar geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraken, aardig voor klanten. Prettige omgeving om te wachten.

10-10-2018
Dhr. M.A. Zeeman (Ter Heijde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie betrouwbare garage met vriendelijke en behulpzame uitstraling. Top !!

09-10-2018
Hennie Boer (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, hoog kwaliteitsbesef. Er wordt meegedacht met de wensen en het budget. Onderscheidend ten opzichte van concurrenten !

02-10-2018
J. Bayarri (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ken meneer al een geruime tijd en wel 7 jaar toen ik mijn eerste auto (SX4) kocht. De openheid van zaken en de vriendelijkheid van begin tot einde hebben mijnhart gestolen. Niet alleen dat, het is de volledige informatie die ik krijg als ik vragen heb. Dat is de manier om om te gaan met de klant. Ik voel me bij deze dealer als een echte koning (de klant is koning).

02-10-2018
Ton (Dhr van der hoeven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een eerlijk en fijn bedrijf is

02-10-2018
Mw J Langeveld (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij raden al jaren Suzuki en alles via Autobedrijf Kees Balvert geregeld. Dat verloopt prima. Goede service, vriendelijk en deskundig personeel, gunstige ligging voor ons.

02-10-2018
A. de Wilde (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en vakkundig personeel.

02-10-2018
Dhr A Dekker (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben gewoon heel tevreden.

01-10-2018
Debbie Marshall (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Ik ben zeer tevreden. Ik hoefde niet op mijn auto te wachten, ik kreeg een leenauto mee, zo kon ik toch op tijd naar mijn werk gaan. Wat wil je nog meer. Ik kom al bijna 15 jaar bij hun.

26-09-2018
Arie Pronk (Scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede dealer , zo zijn er nog weinig van . Persoonlijk , je voelt je nog cliënt . Luisteren goed naar je , top

25-09-2018
CJ Sellmeijer (s`Gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer duidelijk over de Suzuki behulpzaam op alle vragen een goed en duidelijk antwoord heel prettig in de omgang en zeer correct.

18-09-2018
Dhr J.B.A.van Bockxmeer (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Meerdere auto's gekocht en altijd op een correcte en vriendelijke manier behandeld.

16-09-2018
Nanda (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen, vriendelijke mensen

13-09-2018
mevr. R.C. Dille (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden

11-09-2018
Henk van Hees (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een fijn bedrijf waar de klant nog altijd koning is. Dit blijkt uit de uitstekende service, klantvriendelijkheid en het persoonlijke contact van alle medewerkers.

11-09-2018
Edwin Candel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen, duidelijke prijsopgave en goede service.

04-09-2018
J.M Hamerslag (DenHaag) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service vriendelijk en correct

04-09-2018
Piet van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima behandeling en service

28-08-2018
Mevr. van Wingerden (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel.

28-08-2018
H. Flaton (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Dealer Kees Balvert is gewoon een buitengewone dealer. Receptie medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend. Monteurs zijn ook allemaal even vriendelijk en vakbekwaam. kortom bij dit bedrijf hebben zei het goed voor elkaar, een dikke! 10

23-08-2018
S.G.AALBREGT (NAALDWIJK) geeft de service van onze verkopers een
8

Autobedrijf *** is een betrouwbaar bedrijf. Monteurs zijn technisch technisch goed onderlegd.

22-08-2018
Aad Schijf (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte afhandeling. Goede communicatie. Informatie vooraf niet achteraf. Prettig in de omgang en klantvriendelijk.

21-08-2018
C. v.d. Valk (De Lier ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een fijne garage komen hun afspraken na. Je kan tussendoor ook terecht voor advies of vragen. ??

21-08-2018
P.kaman geeft de service van onze werkplaats een
9

Dik tevreden zijn menselijk

21-08-2018
A.J.B.Tetteroo (Wateringen) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze zijn vriendelijk en deskundig en dringen niet aan

16-08-2018
P Hendriks (S,Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke mensen

16-08-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen