Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Peter van Berkel (De Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Toen wij voor een nieuwe auto kwamen kijken werden wij goed geholpen en de verkoper wist alles van de auto die wij uiteindelijk hebben gekocht. Zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, fijne dealer en garage.

14-02-2018
M Wessteijn (s Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en super goede service

13-02-2018
H hoogelander (S-gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk bedrijf

13-02-2018
Dhr. D.Robert (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraak Betreffende kosten.Leenauto beschikbaar.Je wordt netjes ontvangen.

11-02-2018
Rob de Jongh ('s-Gravenhage) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima medewerkers, luisteren naar de wens van de klant en lossen indien nodig direct problemen op

06-02-2018
Jan Zoutendijk (Delft ) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende garage met uitstekende service en vriendelijk personeel

03-02-2018
teun van der Veen (sGravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima geholpen en netjes kosteloos vervangend vervoer gekregen!

30-01-2018
W.verhoorn (Hoek van Holland) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijk, hartelijk, meedenkend, maar toch zakelijk

30-01-2018
janet (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en prettig werknemers die met je meedenken

24-01-2018
M prins (honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze staan altijd voor je klaar helder en duidelijk overzicht

23-01-2018
Peter Brand (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en heel klantvriendelijk

17-01-2018
Martien Hendriks (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt direct geholpen zodra je binnenkomt. Bij onderhoud aan de auto wordt je naar huis gebracht. Auto wordt thuis gebracht. Zeer klantvriendelijk. Prijs en Kwaliteitverhouding ook prima. Ik ben zeer tevreden.

14-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer klantvriendelijk autobedrijf waar wij al jaren klant van zijn.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Voelt goed aan, wordt serieus genomen.

09-01-2018
Van Eeden l w (Hoek van holland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom al meer dan 25 jaar bij dit bedrijf en heb er ongeveer 9 nieuwe auto's gekocht, en ben altijd naar grote tevredenheid behandeld.

05-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst en goed verzorgde wachtruimte na een redelijke indicatie van de werkzaamheden

04-01-2018
Linda van de Velde geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaren bij deze dealer. Ben Suzuki fan. Wordt altijd klantvriendelijk geholpen en als het kan staan ze direct voor je klaar! In goede en in slechte tijden! Hiermee bedoel ik, dat als het je als consument tegenzit, men er ook voor je is en elke klant welkom is met ieder budget! Een goede service en ze komen hun afspraken na. Neemt het niet teveel tijd in beslag, dan kun je wachten met een lekker bakkie. Al met al voor mij een 10 waard, een zeer tevreden klant en Suzuki rijdster

03-01-2018
Ron de Bruin (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwen is groot in deze zaak dus koop daar graag een auto. Voel me er goed bij om bij deze zaak te kopen en het onderhoud te doen.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een prettige zaak om te komen en netjes geholpen

27-12-2017
dhr. JP Tomeij (Rijswik zh) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerste bezoek (prettig) --- afspraak en werkzaamheden correct

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk, snel geholpen

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd correct geholpen. Uitleg vooraf wat er aan de auto gedaan moet worden. Komen afspraken na. Geven een leenauto mee. Kortom een topper??

27-12-2017
Peter van Mil (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, geen verrassingen, ze doen wat ze moeten doen, goede prijs kwaliteit.

26-12-2017
Lex de Heer ('-Gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
10

Een uitstekende garage met vriendelijk en zeer betrokken personeel en een geweldige service.

26-12-2017
J.C. TIMMERMAN (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende service en aandacht voor de klant. Houden zo!!!

26-12-2017
L. Schulting geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, vakkundige medewerkers.

26-12-2017
Fam. Van Helden (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige kleinschalige dealer met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

26-12-2017
Th H Peters (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon goed

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel gastvrij

20-12-2017
Ingrid Bruggeling (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Altijd een warm welkom

20-12-2017
Jan Geleijnse (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vriendelijk /behulpzaam personeel

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Correcte behandeling.

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

het is een nette gezellige showroom waar je keurig te woord wordt gestaan er is altijd koffie / thee of warme choco en internet dus ik heb gewoon zitten werken tijdens de service beurt, daar ik in De Lier woon en erna naar mijn werk in Monster moest dus heen en weer is zonde

19-12-2017
Peter v Holstein (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
9

10vriendelijk , accuraat galant , bekend , snel .

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke service

17-12-2017
Ton Penders (Kijkduin) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eigenlijk pas een jaar klant bij Kees Balvert, in het verleden wel eens bezocht maar geen deal kunnen maken, maar ook toen met een goed gevoel vertrokken. Tot afgelopen jaar een snelle transaktie gedaan tot volle tevredenheid, een nieuwe aankoop gaat hier zeker gedaan worden t.z.t. Ik heb dezelfde reactie ook al eens eerder aan verschillende medewerkers gegeven . Geweldig om alle medewerkers steeds zo scherp te houden met trots voor hun eigen merk en bedrijf

15-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam klantvriendelijk en goed

14-12-2017
Dhr. R.H.Batavier (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig bedrijf met prettig personeel. Ook bij een onderhoudsbeurt voel je jezelf een gewaardeerde klant. Nooit onderhoud dat niet van te voren is gemeld. Verkopen toevallig ook nog eens goede auto's.

13-12-2017
pjg raboen/korte (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben erg tevreden wordt optijd van alees op de hoogte gehouden

13-12-2017
Antoine (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een dealer, die altijd de klant op de eerste plaats stelt. Vakkundig personeel, die goed luistert naar de eventuele klachten en hiervoor een goede oplossing heeft (reparatie en/of vervanging, wel of niet kosteloos). Kom je met een klacht/storing dan wordt je z.s.m. geholpen.

13-12-2017
Harrie Sleijser (Kijkduin) geeft de service van onze werkplaats een
9

**** is een plezierig bedrijf inzake goede afspraken maken, rep. goed en kundig te verichten en rekening te houden met mijn extra wensen. Qua verkoop ook prima, de verkoper Hans en zijn baas Kees handelen de zaken fijn af, al div. typen auto daar betrokken van Swift tot SX Cross4.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een prettig bedrijf waar ik me meteen welkom voel. Er is een juiste balans gevonden tussen je klant laten zijn en amicaal met je omgaan. Er wordt goed naar je geluisterd. Ook zijn de verkopers niet bang om gekozen opties nogmaals met je door te nemen wanneer zij van mening zijn dat het de auto geen recht doet. Daar heb je wat aan!

12-12-2017
C v Dijk (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed geholpen.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd blije en vriendelijke mensen, schappelijke prijzen en deskundig.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en persoonlijke benadering

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Goede uitleg en vragen werden goed en duidelijk beantwoord

02-12-2017
Wessel Roda (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel in alle rangen en standen. Bedrijfsvoering top. Wij zijn erg tevreden.

30-11-2017
rene van der elst (poeldijk) geeft de service van onze verkopers een
10

top

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klant vriendelijk. Goede service .

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Netjes en vriendelijk te woord gestaan, en goede service.

23-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en prettig personeel.

22-11-2017
Silvia de Bruin (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel erg klantvriendelijk Goede service Voel mij gerespecteerd als klant Niets te wensen over gewoon een top bedrijf.

22-11-2017
Corry Wiegmann (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd zeer vriendelijk als ik kom. Ook als ik zomaar even langs rij omdat er iets niet goed is wordt ik gelijk geholpen . En dat vind ik erg fijn .

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uitermate tevreden over deze dealer

21-11-2017
Mw. H.van de Ruijtenbeek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage. ???? Zeer kundig personeel en een zeer klantvriendelijke benadering.????

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service. Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan.

21-11-2017
A.J.C. de Ruijter (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd correct te woord gestaan en vriendelijk benaderd.

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze garage en de gehele crew is echt TOP, al vele jaren ben ik een tevreden klant en kan iedereen deze super garage met enorm lieve en deskundige mensen aanbevelen. Hopelijk mag ik nog heel lang van jullie diensten gebruik maken.

21-11-2017
G van der Wel (Maassluis) geeft de service van onze verkopers een
10

Al mijn auto`s bij Balvert gekocht. Hieruit blijkt een heel aangenaam bedrijf en goede behandeling.

21-11-2017
Emmy van Wijk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik om 1x per jaar bij Autobedrijf Kees Balvert B.V. in Monster. vorig jaar 2x, vanwege een schade. Op het moment dat je bij de receptie komt, neemt het personeel alles over en regelt alles naar grote tevredenheid. Koffie en een krantje tijdens het wachten. En je hebt nooit vragen, want alles is goed geregeld. Voor mij een reden om Suzuki te blijven rijden. Want de auto is ook nog eens erg goed.

21-11-2017
Mevr. W.M.M. Smit-Soeterbroek (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen.

17-11-2017
Gerrit van der Sluijs (Naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Vanaf het moment van binnenkomen in de showroom, werd je gelijk ontvangen als klant en kon rustig mijn gang gaan de modellen te bekijken en daarna voor uitleg met een kopje koffie werd alle tijd genomen. Gewoon top.

14-11-2017
Mevrouw jw bouwhuizen geeft de service van onze verkopers een
9

We werden prettig geholpen

14-11-2017
Kloosterman geeft de service van onze werkplaats een
8

dat verdienen ze.

09-11-2017
dreumel (honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

blijft aangenaam en vertrouwd.

07-11-2017
dirk van dullemen (monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

een top bedrijf met goede vakmensen die aanvoelen wat een klant wil en zoekt en goede aanvullende adviezen geven

07-11-2017
J. Bayarri (Hoek van Holland) geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een uitstekend bedrijf. 6 jaar geleden kocht ik mijn nieuwe Suzuki sx4 en toen was de aandacht, attentie, behulpzaamheid heel goed. De medewerkers hebben zich tegenover mij (klant) heel aardig gedaan met het verstrekken van alle informatie die ik nodig had tot mijn totale tevredenheid. Nu is idem dito precies zo gegaan met het aanschaffen van mijn nieuwe Baleno.

07-11-2017
sylvia bontenbal (naaldwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

hele fijne garage, waar je graag komt, en waar de klant nog koning is

01-11-2017
Dhr J.J. van Winden (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hun service en uitvoering van grote maar ook kleine reperaties of beurten doen ze super top

31-10-2017
Dhr T van der vis (den haag ) geeft de service van onze werkplaats een
8

klant vriendelijk en keurig in gelicht wat de kosten zijn ,

31-10-2017
daan kloppenburg. (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

heel veel vertrouwen hebben we in onze garage en deze is nooit beschaamd. heldere communicatie. geen woorden,maar daden!

30-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben erg tevreden over het Autobedrijf Kees Balvert B.V en mijn auto bevalt mij prima.

27-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Een goed ontvangst bij de locatie Den Haag waarbij ruim de tijd is genomen voor uitleg over het leasen van een auto, alsmede uitleg van de Suzuki Ignis. Verder zeer tevreden over de oplevering van de auto locatie in Monster.

26-10-2017
hr. v d Meer geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden

25-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, duidelijkheid over de kosten, goede uitleg over extra werkzaamheden, fijne wachtruimte en heerlijke koffie.

25-10-2017
Arie Pronk (Scheveningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service , Onze dochter heeft een suzuki en enkele Vrienden van ons , Die zijn altijd uiterst tevreden over balvert

24-10-2017
Leen v/d hooven (Honselersdijk) geeft de service van onze verkopers een
9

ze zijn erg klantvriendelijk en als het even kan word je gelijk geholpen

24-10-2017
M. Biegel (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaaaren bij Kees Balvert en word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan door zowel receptionist als monteur als Kees zelf! Service tip top, nog nooit klachten!

24-10-2017
Ruurdje Dille mevr. (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ze goed zijn

24-10-2017
Ruud A.M.Suijkerland (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er wordt altijd gezocht naar een de juiste oplossing onder de gegeven omstandigheden

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Kleinschalig garage in Monster spreekt mij erg aan je bent daar nog klant.

24-10-2017
Loek Overweter (Hoek va Holland) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er klantvriendelijk geholpen. Als er problemen zijn kan je altijd direct komen. Dit geldt ook voor de garage.

22-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben heel tevreden met mijn Suzuki die ik nu ruim een jaar geleden bij Kees Balvert gekocht heb. Geen problemen gehad. Onderhoudsbeurt is ook prima, ik werd snel op de hoogte gebracht wat er ging gebeuren en wat de totaal kosten werden.

18-10-2017
Antoinette Eilering (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte behandeling. Prijsopgaaf is van te voren gegeven. Reparaties worden confor opgaaf gedaan. Bij bijzonderheden nemen ze contact op. Altijd vervangend verver aanwezig bij aangeven.

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst. Goede advisering. Proefrit aangeboden.

17-10-2017
HWM van der Plas.sr (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot heden geen klachten bij dit bedrijf, alles correct uitgevoerd

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

ik beoordeelt ook van eerdere goed!

03-10-2017
Dhr F Verbaan (Poortugaal) geeft de service van onze verkopers een
10

De service van Kees Balvert is 100%. Dit naar aanleiding dat ze mij een nieuwe Suzuki Ignis ter beschikking hebben gesteld , nadat de bestelde order over mijn bestelde Ignis na 4 maanden bij de importeur zijn te zijn verdwenen .

27-09-2017
Jan Mazure Sr (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
7

Een keer slechte ervaring gehad maar die hakte er ook in.

27-09-2017
Margreet de Zwijger-Schrader ('s-Gravenhage) geeft de service van onze verkopers een
10

De ontspannen ontvangst, de vakkundige informatie, de behulpzame monteurs en het vriendelijke personeel

19-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar. uitstekende service. en natuurlijk vriendelijk.

11-09-2017
Henk van Hees (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een fantastisch bedrijf waar de klant centraal staat.

09-09-2017
Piet van Dijk (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en afhandeling

06-09-2017
Vincent Smid (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word al jaren goed geholpen.

05-09-2017
piet. kaman ('s-gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de mensen vriendelijk correct en niet opdringerig zijn

05-09-2017
Rijk van Alfen ('s-Gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
9

De sfeer in de showroom is prettig. Contact was vriendelijk en correct.

23-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Komt betrouwbaar over

22-08-2017
Dhr H. Kwint (DenHaag) geeft de service van onze verkopers een
10

Een gezellig en professioneel bedrijf met kundige medewerkers waar je altijd met vragen terecht kunt en waar ze je altijd ontvangen met een kopje koffie.

22-08-2017
A.L. De Bruyn Kops (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto gekocht bij Autobedrijf Kees Balvert te Monster. Correct, vakkundig, meedenkend, prettige ontvangst en begeleiding, afspraken correct nagekomen.

22-08-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen