Autobedrijf Kees Balvert Uw dealer
0174-247204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr R Dussel (Rijswijk ZH ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is vertrouwd en betrouwbaar

15-10-2019
Louise Barendse (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wilde aanvankelijk geen Suzuki kopen. Maar ze zeiden bij Balvert U kan ook een andere RKC kopen en voor het onderhoud bij ons komen Dat vond ik heel mooi aangeboden, maar moreel gezien kon ik dat niet en ik heb nu een Suzuki Baleno en ik ben uiterst tevreden.

15-10-2019
Th. van der Kaaij (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een prettig bedrijf, mijn vrouw en ik zijn al jaren cliënt en dat naar alle tevredenheid. Fijn bedrijf, prettig personeel en service gericht.

09-10-2019
Gerrit van der Sluijs (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Word als klant behandeld en prettig te woord gestaan. Bij onderhoud ben je in enkele ogenblikken geholpen. Na onderhoud prettig gevoel naar huis. Is gewoon top.

09-10-2019
Piet Kaman ('S-Gravenzande. ) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en menselijk

09-10-2019
René v d elst (Poeldijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al 20 jaar en altijd vriendelijke woord altijd netjet geholpen

08-10-2019
A.Nederveen (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en tijdens wachten van grote beurt werd me een kop koffie aangeboden met een krantje helemaal top. Werkzaamheden goed uitgevoerd alleen ruitensproeier vloeistof was helemaal vol en toch in rekening gebracht

02-10-2019
Chris Timmermans (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

02-10-2019
AM ton van der hoeven (S,gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het er niet over gehad,maar ik heb een een longprobleem en thuis afhaal en breng service zou een mooie uitkomst zijn.

01-10-2019
P van Baarle (S gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, geen druk om te beslissen, en attent dat de Suzuki op mijn verjaardag af geleverd is.

01-10-2019
E.Bruno geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk. Ik word als klant persoonlijk herkend. Er wordt niet aangedrongen om een auto te kopen, men laat de klant vrij en men komt waar nodig tegemoet aan de wensen van de klant. Goede serviceverlening. Prettig zaken doen.

24-09-2019
Marion van de Voort (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al jaren bij Kees Balvert. Erg prettig.

18-09-2019
John Haffert (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al jaren en ben nooit teleurgesteld in het werk of contact.

17-09-2019
sylvia bontenbal (naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

dit is een HELE SPECIALE DEALER! het is niet alleen een autodealer, maar vooral een warm mooi mens! je kunt bespreken wat er met de auto aan de hand is, mochten er kosten op wat voor manier bij komen, u word altijd van tevoren op de hoogte gebracht, er word tevens altijd gekeken, naar de allerbeste oplossing die voor jou van toepassing is! wat is het speciaal, als je mag ervaren dat iemand Zeer deskundig is, maar hoe dan ook een warm mens is met allebij zijn voeten op de grond. kijk het is dat ik hier alleen maar een 10 mag geven, wij hadden graag voor deze dealer een 12 gegeven!!!!

17-09-2019
A. van der Harst (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt vriendelijk geholpen en als je vragen hebt krijg je goede uitleg. Betrouwbaar. Staan voor je klaar als je hulp nodig hebt.

14-09-2019
J. Bayarri (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rij met Suzuki auto`s al 10 jaar. Van begin af aan ben ik benaderd met aandacht en vriendelijkheid. Ik wordt altijd en op tijd goed op de hoogte gehouden als er iets met de auto moet gebeuren. Kort gezegd: Ik ben heel tevreden met deze dealer.

11-09-2019
A.Dekker (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dik tevreden.

11-09-2019
Berry vd meulen (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbare garage. Ik kom hier al jaren en adviseer iedereen tot vervelens toe hier zijn auto te brengen. Niets dan goeds over deze Suzuki dealer.

10-09-2019
Thijs den hartog geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie zaak, goede kwaliteit.

10-09-2019
Anja Tettero (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed personeel die je als klant serieus neemt en luistert naar je vragen.

10-09-2019
Aad Schojf (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf. Geen dubbele bodems. Keurig op tijd informatie als reparatie duurder uit kan vallen. Alles goed in overleg. En ook nog eens vriendelijke mensen.

04-09-2019
Margreet Schrader (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

De uitermate vriendelijke ontvangst een goede en duidelijke website waarop je makkelijk de gegevens en afspraken kunt vinden en regelen

04-09-2019
'Dhr PF Boers geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals voor de goede service en voorlichting die ik gehad heb van het personeel

04-09-2019
Mevr, E. Wyczynski (Scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitmuntende service. Voor een kleine reparatie zoals een lamp verwisselen e.d. Kun je zo binnenrijden en wordt je geholpen.

03-09-2019
Barendse (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Kees Balvert Monster super garage, ga zo door. Zeer vriendelijk personeel, staat altijd klaar. TOPPER

03-09-2019
E. Vijfhuizen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk, verstand van zaken, goede service en goede koffie.

29-08-2019
A.L. De Bruyn Kops (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct, vriendelijk, dit geldt zowel voor het verkoopteam als voor de werkplaats en receptie medewerkers.

27-08-2019
Rene Habets (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 20 jaar tot volle tevredenheid mijn dealer, ik heb er inmiddels een stuk of vijf auto's gekocht en in onderhoud gehad.

27-08-2019
Vincent Henri Smid (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service.

27-08-2019
Gerda van Weele geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik wordt altijd keurig te woord gestaan, krijg goed advies. Alles wordt perfect afgehandeld en volgens afspraak.

27-08-2019
De her de wit (De lier) geeft de service van onze verkopers een
10

De vriendelijk van de verkoper

27-08-2019
Gerard van Noord (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Klant vriendelijk ontvangen

23-08-2019
grace heine (den haag) geeft de service van onze verkopers een
8

tevreden over de afhandeling

23-08-2019
Gerrit v Zanten (Honselersdijk) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer prettig geholpen.

20-08-2019
W.M. Baak (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer. Wij zijn goed begeleidt bij de aanschaf van onze auto. Alle vragen werden keurig beantwoord, alle zaken goed geregeld. Wij kregen al snel de indruk dat wij een Klant zijn en dat Service ook hoog in het vaandel staat.

20-08-2019
Mieke Horn geeft de service van onze werkplaats een
10

een fijne garage

19-08-2019
de Moed geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind de ontvangst normaal als mens voel ik mij op mijn gemak de mensen zijn niet opdringerig wel vriendelijk en beleefd of je nou komt om een servicebeurt of om een auto te kopen geen verschil

19-08-2019
J.Molenaar (Westland) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt goed geholpen Nemen de tijd voor je Denken oplossingsgericht met je mee Je gaat met een goed gevoel de garage uit.

14-08-2019
c w oversloot.cornelis wilhelmus (naaldwijk.) geeft de service van onze werkplaats een
9

om dat de afspraken altijd goed worden nagekomen.

13-08-2019
Paula Arkesteijn (Den haag) geeft de service van onze verkopers een
3

Geen 3 gegeven.zijn zeer te vrede over Balvert

13-08-2019
Mw Toet (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service vriendelijk te woord gestaan

06-08-2019
Ilona Thoen (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn een zeer fijne dealer, altijd vriendelijk en behulpzaam.

06-08-2019
Marco (Honselersdijk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn allemaal zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Als je wat vraagt gaan ze er vrijwel direct voor je aan de slag. En bij kees balvert gaat iedere klant met een goed gevoel de deur uit. Het team van Kees Balvert GA ZO DOOR TOP.

06-08-2019
Fam. Van Helden (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige kleine dealer met prettig en goed personeel waar je opk voor een praatje langs kan komen.

31-07-2019
Arrend. v.d.Bos (sGravenzande.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik goed geholpen ben.

31-07-2019
Anita Sulsters (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk en kundig personeel. Zorgen er voor, dat je maar 1x per jaar naar de garage hoeft.

31-07-2019
S.L. van der Linden (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bejegening, prettig personeel, prijsafspraken. Dus niets onverwachts. Ik zou er zo weer een auto kopen

30-07-2019
Kelder (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, duidelijk en vriendelijke werknemers en dit autobedrijf geeft ons een goed gevoel. Wij hebben nooit problemen ervaren.

30-07-2019
H. Boelkens (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede begeleiding van de aankoop van een nieuwe auto. De verkoper was niet opdringerig, maar erg vriendelijk en behulpzaam. Niet al te grote dealer wat een fijn gevoel geeft.

30-07-2019
Dhr Kees Meeuwisse (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraak is afspraak daar kan je op bouwen

24-07-2019
Edwin Candel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles netjes volgens afspraak, goede communicatie en zeer vriendelijke mensen.

23-07-2019
Koos terlouw (Poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

een hele goede service ,en goed personeel, een hele goede directeur , en goede koffie.

23-07-2019
Sabine (Monster ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prettige medewerkers, vriendelijk en leggen uit waarom bepaalde reparaties nodig zijn. Vooraf even bellen wat de onkosten gaan zijn, is er prettig.

23-07-2019
Fam van Vliet (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, staan voor je klaar. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd

18-07-2019
John Koster (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een autobedrijf met hart voor de zaak. Van af verkoop tot de after Sale is perfect.

16-07-2019
Elly Berger (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er goed geholpen en staan altijd voor je klaar. Ze zijn er vriendelijk en behulpzaam.

09-07-2019
p.brunott (monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig vriendelijk service

09-07-2019
Dhr.C.de Groot (de Lier) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettig bedrijf, goede service,koffie staat klaar.

04-07-2019
Richard Hensen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig ontvangst en uitstekende service!

04-07-2019
J.Buis (den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij er altijd tevreden over zijn.

02-07-2019
Bart Duijvesteijn (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik goed geholpen ben door de verkopers en een prima keuze heb kunnen maken tussen verschillende suzuki modellen. Daarnaast enorm geholpen met het optijd afleveren van de nieuwe auto.

02-07-2019
Gerja (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, vriendelijk

19-06-2019
Dhr. G.H. Kalloe (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk, vriendelijk en professionele benadering van de klant

18-06-2019
Anita & Eddy (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb daar mijn auto gekocht en volste vertrouwen in hun goede service.

18-06-2019
Mevr De Jong (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne en vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg

18-06-2019
Leny Schulting geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Deskundige medewerkers. Vriendelijke bejegening.

14-06-2019
G.S. van Bergenhenegouwen (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

blijf altijd een te vrede klant

13-06-2019
Peter Tetteroo (Kwintsheul) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne mensen achter de receptie en werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

12-06-2019
Dick van der Marel (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantgerichtheid, persoonlijke omgang van alle medewerkers (hoog tot laag als dat er zou zijn) straalt er vanaf.Je voelt je serieus genomen met vragen etc. Er is door de jaren heen een goede vertrouwensband ontstaan en ik mij zeer gewaardeerd voel.

06-06-2019
Leen v d Ende (Terheyde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben volledig tevreden over deze garage

05-06-2019
N. van der Hout geeft de service van onze werkplaats een
8

Service. Kwaliteit. Klantvriendelijk.

05-06-2019
libbe douma geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en betrouwbaar

05-06-2019
Mw. Lida Schulte geeft de service van onze werkplaats een
9

staat dicht bij de klant, voel me er “thuis”

04-06-2019
C. M. Schellevis ( '"'s-Gravenzande ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer

29-05-2019
D. Vermeer geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

29-05-2019
Kees van Nieuwkerk (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is bij Suzuki Kees Balvert echt een goed gevoel, fijne sfeer en zeer prettig geholpen.

29-05-2019
Ineke Klein (den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf. Altijd vriendelijk. Goede service.

21-05-2019
CJ Sellmeijer (s`Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik zeer tevreden ben over hoe de koop van de Ignis gegaan is.

16-05-2019
C.Zuyderwijk (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon een goed garagebedrijf met goed en vriendelijk personeel en eigenaar

15-05-2019
k spaargaren (s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
10

eerlijke klantvriendelijke garage waar ik mijn onderhoud tot volle tevredenheid aan toe vertrouw

14-05-2019
Johan van Tuyn (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon erg goed

08-05-2019
JFNG van Doorn (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
5

Ja, dit is natuurlijk een ingewikkelde vraag. Ik was altijd zeer tevreden maar door de recente ontwikkelingen moet ik toch negatief zijn.

07-05-2019
Th. van der Kaaij (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is altijd prettig als je er bent. Aandacht voor je en behulpzaam. De laatste keer, had ik vooraf geen prijsopgave van het totaalbedrag gekregen. Anders altijd wel. De chef monteur belde wel of hij een filter van € 30,= mocht vervangen. Verder gaf hij dit keer nogmaals geen totaalbedrag op, dus niet wat ik moest verwachten.

07-05-2019
fam Eilering (Honselersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en goed geholpen

07-05-2019
Rinus Bolle (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service die dit bedrijf verleent heb ik nog niet eerder ervaren. Ik ben 75 jaar en heb ruime ervaring met garagebedrijven. Kees Balvert steekt er met kop en schouders boven uit. Met mijn vorige Suzuki had ik problemen met de besturing. De manier waarop de problemen verholpen zijn verdienen een hoog cijfer. Begonnen werd met bijstellen, nieuwe software enz. Het resulteerde uiteindelijk in een nieuwe besturingsunit. En dat zonder gezeur. Ik hoefde nimmer actie te ondernemen. Dat deed het bedrijf. Ik ben zeer, zeer tevreden. Mijn laatste ervaring was een lekke band. Die werd op zaterdagmiddag meteen gerepareerd. En zonder kosten. De service zoals ik die ervaren heb verdient een 10. Maar dat is volmaakt en dat kan niet. Dus werden het negens. Dat is het hoogste wat ik geef.

07-05-2019
Henk van Hees (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben over deze dealer uiterst tevreden. De afspraken die gemaakt worden, worden ook nagekomen. Het is een enthousiast team van medewerkers, zijn uiterst vakkundig, en klantvriendelijk. Het is een plezier om in de werkplaats/receptie terug te komen.

30-04-2019
K.van den Berg (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al lange(+ 14 jaar) tijd klant en ga nog steeds naar de dealer, Kees Balvert , terug omdat ik tevreden ben. Vriendelijk personeel en eigenaar en bekwaam personeel

27-04-2019
ellen klapwijk (Honselerdijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vooralsnog alles goed.

24-04-2019
Kees van der Pol (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben nog nooit eerder zo goed geholpen dan bij Kees Balvert. Geen onzin verhalen, gewoon wat er aan de hand is en er naar handelen. Super.

24-04-2019
Diny Jansen-van der Linden (Vleuten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk, deskundig, dringen niets op en laten de uiteindelijke beslissing over aan de klant.

23-04-2019
Antoine en Wilma Brons (Monster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne, betrouwbare garage met vakkundig en erg behulpzaam personeel.

23-04-2019
Johan van Winden (De Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede vriendelijke personeelsleden en directie die je een thuis gevoel geeft

23-04-2019
Dhr. TOmey geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vakkundige uitleg wat er is gebeurd.

23-04-2019
Dhr.& mevr. Plugge (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Advies en uitleg tijdens bezoek waren uitstekend en bij de aankoop verrast met fijne inruil/aanschaf-prijs.

18-04-2019
Mevr. H.v.d.Ruijtenbeek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en behulpzame mensen, je goed op de hoogte gebracht van de resultaten, alles wordt besproken. Als garage een aanrader voor het onderhoud van je Suzuki!

16-04-2019
wim van dijk (poeldijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke ontvangst bij receptie en er is herkenning van hun kant naar de klant. daarna vakkundige reparatie en kosten vo;lgens vooraf verkregen informatie. super

16-04-2019
Mevrouw A.M.A. van Lier (Den-Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

dealer weet en voelt hoe hij met zijn klanten wilt omgaan.

16-04-2019
H.Suijdendorp ('s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd persoonijke en deskundige service. Ik kom er al jaren!

10-04-2019
Dhr.Duijvestein (Naaldwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is gewoon een goed en betrouwbaar bedrijfmet goede service

10-04-2019
M de Bruin (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betaalbare service zonder poespas

09-04-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Kees Balvert in MONSTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen