Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Kees Balvert Den Haag B.V Uw dealer
070-3098950

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Ingrid Roelofs (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, goede service en betrouwbaar.

12-08-2020
Reinier Paludanus (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en netjes geholpen ook door baliemedeweker.

11-08-2020
Mw Kreulen (Voorburg ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

04-08-2020
Mw. Neeleman geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk, kundig personeel. Je bent geen nummer, zeer persoonlijke benadering.

04-08-2020
Ph van (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk, neemt de tijd om een en ander uit te leggen.

04-08-2020
R. Vesters (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage.

30-07-2020
Dhr. G.A. Sterk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Totale ervaring prima, van de afspraak tot het ophalen. Alle kleine klachtjes en verzoeken netjes afgehandeld. Enige ‘minpuntje’ is dat de auto niet was gewassen, had het kersje op de taart kunnen zijn. Maar hoe dan ook volgend jaar gewoon weer naar Kees Balvert Den Haag.

29-07-2020
Albertus van Elsen (Voorburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, goede deal gemaakt.

28-07-2020
Mahdjoeb (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Van begin tot eind ervaarde ik ontspaning en werd super goed op de hoogte gehouden.

28-07-2020
Rein Ouwerling geeft de service van onze verkopers een
10

Na teleurstellende ervaringen bij de dealer van mijn vorige merk auto, via een collega die al ca. 20 jaar klant is bij Suzuki dealer Kees Balvert, terechtgekomen bij vestiging Den Haag voor een Hybrid proefrit, en ik werd daar gelijk zo goed en betrouwbaar geholpen met ouderwetse betrouwbare service, dat schepte meteen vertrouwen. Dus daar mijn nieuwe Suzuki aangeschaft!

28-07-2020
A.S.M.Jansen-Lelieveld (Leidschendam) geeft de service van onze verkopers een
10

Dit is een zeer betrouwbare dealer en de service is top.

23-07-2020
Ben van dam (Rijswijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen, komen afspraken na. Enige puntje wat erg tegenviel was de inruilwaarde die men opgaf voor mijn auto. Eigenlijk is dit bod in mijn ogen een schande voor het eigen merk Suzuki.

21-07-2020
Bakker (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Kees Balvert wordt je vriendelijk en vakbekwaam telefonisch te woord gestaan. Bij inlevering van de auto voor een lekke band werd de rest ook gelijk gecontroleerd, dit met het naar voren halen van een servicebeurt scheelt mij een dag zonder auto en ben ik verzekerd van veilig op weg met een zeker en goed gevoel. Dank voor de goede en snelle service, zo ook voor het gebruik een leenauto, waardoor ik, vanwege het slecht ter been zijn, gewoon thuis kon wachten op de auto. Mensen bedankt.

21-07-2020
Ton van der Linden (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Uiteraard moeten wij afgaan op onze eerste indrukken en die zijn louter positief. Mooie grote showroom, voldoende parkeergelegenheid en prettig gelegen bij de af/uitrit van de A12.

21-07-2020
B.Bakker (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke en prettige benadering.

14-07-2020
Cijntje (Pijnacker) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd als iemand aan komt wordt je met een vriendelijk gezicht ontvangen.

14-07-2020
Steven van Wijk (Zoetermeer ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke en uitgebreide uitleg gekregen over de nieuwe auto.

14-07-2020
Rogier (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Topgasten.

09-07-2020
Lw.Abspoel (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.

07-07-2020
Mevrouw Van Ooy (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prettig en vlot contact, vriendelijke, behulpzame medewerkers en nooit gedoe, ze houden zich altijd aan de afspraken!

01-07-2020
Els de Lange (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er wordt altijd super vriendelijk MET mij gesproken en er wordt naar mij geluisterd! Er wordt meegedacht en vervolgens wordt alles zoals afgesproken afgehandeld. Mocht het een keer iets anders worden, dan wordt er altijd met mij vooraf overlegd. En als ik een keertje mijn auto niet echt kan missen, mag ik altijd als eerste om 08:00 uur en kan ik wachten met een heerlijk bakkie koffie EN gratis wifi. Kortom: alles is daar prima geregeld! Mannen bedankt weer! Ze rijdt weer als een zonnetje!

23-06-2020
John Nijman (voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vriendelijke ontvangst.

17-06-2020
Gerrit Mooiman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gemaakte afspraken worden in goed overleg met de klant nagekomen.

11-06-2020
liesbeth ten houten geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen, goed werk en een fijne auto.

10-06-2020
Heemskerk (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact. Goede service. Eerlijk verhaal.

09-06-2020
Henk Paling geeft de service van onze werkplaats een
8

Dat is een mooi cijfer, niemand is perfect.

09-06-2020
Albertus van Elsen (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, deskundig, snel en goedkoop.

09-06-2020
Dhr. van rhijn (Rijswijk(Z.H)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig, klantvriendelijk en een prettige omgeving.

09-06-2020
Simone Eering (Pijnacker) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede ontvangst en leuke deal.

03-06-2020
E.Rodríguez (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uiterst tevreden met hoe ze me behandelen, hun uitleg, hun diensten, hun nauwkeurigheid.

02-06-2020
Peter de Lange (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer bekwame en vriendelijke ploeg medewerkers!

26-05-2020
Serge (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt de tijd genomen en heeft een betrouwbare uitstraling. Erg klantgericht.

26-05-2020
kool (pijnacker) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel. Heel bekwaam personeel.

19-05-2020
Rene Verhaar (Da) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn eerlijk bedrijf, met een zeer leuk team.

19-05-2020
C.J. Kuhne (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct, snel en duidelijk naar de klant toe.

14-05-2020
Hannie Nierop (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele, vriendelijke medewerkers. Goede service, heldere communicatie over werkzaamheden, prijzen etc.

14-05-2020
Ruud Vermeulen (Nootdorp.) geeft de service van onze werkplaats een
7

De prijsstelling voor de 1 ste beurt gezien de km stand van 2257 enorm hoog. € 215,95 incl. Uitgaande van een onderdelenprijs van hooguit € 60. (3,3 ltr olie, oliefilter met ring, cleaner ten behoeve van de 10 benzine en wat ruitenvloeistof. Duidelijk een gigantisch uurloon voor minder dan een half uurtje werk.

12-05-2020
Stephen Hoogenboom (Wassenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen en ze zijn duidelijk.

12-05-2020
H. Verhaar (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
10

Enthousiast en professioneel personeel.

29-04-2020
Vanessa (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers, heldere communicatie, auto gemaakt en voor de APK gekeurd. Precies wat de bedoeling was.

28-04-2020
Marianne Emmerzaal (Rijswijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijn geholpen. Gaf me een goed gevoel.

28-04-2020
Jacqueline van Boheemen geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne dealer, waar je als klant op een prettige wijze wordt geholpen. Attente en aardige medewerkers. Een bedrijf welke ik kan aanbevelen.

23-04-2020
Peter Allebes geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede dealer met de verkoop op een 7 en de werkplaats op een dikke 10. Zeer vriendelijk en gedreven.

22-04-2020
F.wagter (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correcte service.

21-04-2020
Annemarie (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd goed geholpen, klantvriendelijk.

21-04-2020
Pronk ld (Denhaag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

21-04-2020
Mevr. R. Gerritsen (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed verzorgd bedrijf, mooie showroom. Prettig en kundig contact.

14-04-2020
Hans van Rhijn (Zoetermeer ) geeft de service van onze verkopers een
9

Open transparante en eerlijke voorlichting.

07-04-2020
Gerbrands (Rijswijk zh) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig en betrouwbaar.

31-03-2020
Hans-Werman (Denhaag.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd zeer klantvriendelijk geholpen en er wordt naar je geluisterd.

19-03-2020
Vera Blom (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat een verademing. Altijd een top service, zeer vriendelijk en oplossingsgericht personeel.

18-03-2020
Fred van Reijsen (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Weer heel vriendelijk ontvangen en het personeel is zeer professioneel. Ik kom er heel graag en weet dat mijn auto in goede handen is en krijg hem weer netjes en schoon terug. Blijf zo doorgaan.

17-03-2020
Rudi Komaromi (Den Haag.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en no nonsense service.

10-03-2020
Michelle Hament geeft de service van onze werkplaats een
10

Balvert is een bedrijf waar ik graag kom, ze doen wat ze moeten doen en zijn vriendelijk en zorgen goed voor mij en mijn auto!

10-03-2020
Lilian Van den berg (Rijswijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen en uitleg gegeven. Gezegd wat de kosten waren

25-02-2020
Yvonne van den Berg (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, plezierige medewerkers. Het is nu 3 jaar geleden dat ik deze auto heb aangeschaft, maar zowel de verkoopmedewerker als de baliemedewerker hebben mijn naam onthouden. Daardoor voel je je welkom

20-02-2020
Hanno (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prettige sfeer, vriendelijk personeel.

19-02-2020
Deborah vd Kuil (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ervaar Suzuki Balvert Den Haag B.V. als zeer prettig. Altijd even klantvriendelijk en behulpzaam. Ze komen afspraken na en meer zonder dat daar extra kosten tegenover staan.

11-02-2020
W. Badoux (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijne zaak,Fijn personeel en goede voorlichting.

11-02-2020
Yvonne (Rijswijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Zeer vriendelijke medewerkers. Uitleg over wat er gedaan moet worden. Koffie en literatuur aanwezig tijdens wachten.

04-02-2020
Dhr G. van den Haak geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige ontvangst, deskundige verkoper. Eén minpuntje. De cruise control was nog niet ingebouwd; deze wordt pas over een aantal weken erin gemaakt. En dat is jammer, vooral als je er aan gewend bent.

04-02-2020
Barbara vd Peppel-Oldenhof (Vlaardingen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel, goede service. Verkopers luisteren goed naar de wensen van klanten. Mooie rustige showroom.

31-01-2020
Ronald Goulooze (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en klantvriendelijk. De ligging van het bedrijf zeer gunstig.

29-01-2020
Miriam geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je en geven goede informatie.

28-01-2020
Ruud van Broekhoven (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette zaak en geweldig personeel. De klant is daar echt koning.

28-01-2020
Harry Andriessen geeft de service van onze verkopers een
10

Van eerste gesprek tot en met aflevering uiterst vriendelijk en professioneel geholpen.

31-12-2019
niewzwaag (zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
9

prima verkoper!

17-12-2019
Piet Heijne geeft de service van onze verkopers een
9

Prima bedrijf goed geholpen klantvriendelijk

17-12-2019
A.J.Feenstra (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een perfecte dealer

03-12-2019
Gerard Amiabel (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk duidelijk met zorg geholpen

20-11-2019
Gerard Nijskens (Voorburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles klopt perfect. Wat ze beloven dat doen ze ook, ze houden zich prima aan hun afspraken. Het kan naar mijn mening gewoon niet beter!!!

07-11-2019
Mevrouw Westerneng geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke medewerkers, bij onvoorziene kosten altijd eerst overleg.

29-10-2019
Monique van Welie geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Autobedrijf Kees Balvert is de klant echt koning. Snelle service, duidelijke prijsopgave, professioneel personeel en lekkere koffie!

29-10-2019
LMarja Elderhordt (Rijswijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service klantvriendelijk.

22-10-2019
Hans Nieuwenbroek (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben netjes en correct behandeld i.v.m. schade aan mijn leaseauto

22-10-2019
Willem van Ee (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom hier al jaren, vriendelijke mensen, duidelijk in alles,denken met je mee

17-10-2019
P. Klaver (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is eenvoudig mogelijk digitaal een afspraak in te plannen die binnen de kortste keren wordt bevestigd. Op dat moment is er al indicatief een prijsopgaaf beschikbaar, wel zo prettig. De afhandeling verder van de onderhoudsbeurt/keuring is prima en er wordt tijdig en duidelijk teruggekoppeld over de bevindingen.

17-10-2019
Pauline van Rhee (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

In dit bedrijf heb je vertrouwen. De werknemers zijn vakmensen, ze zijn behulpzaam en heel erg vriendelijk.

09-10-2019
Rob Steegers (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, meedenkend en oplossend vermogen

08-10-2019
Johan (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Iedereen is erg behulpzaam en aardig en vakbekwaam.

02-10-2019
Caminada (Scheveningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige omgang en goede service.

02-10-2019
Willem den Heijer (Den Haag ) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij ons eerste bezoek zijn we op een buitengewoon prettige manier door de dealer ontvangen. Hij stelde ons op ons gemak en bood een drankje aan en vroeg waar onze interesse naar uitging. Hierna is bijna alles als vanzelf gegaan. Hij heeft ons tussentijds goed geïnformeerd over de voortgang. Ook bij het ophalen kregen wij een soort VIP behandeling. Wij zijn nog niet eerder zo prettig behandeld.

02-10-2019
Jan de Lange (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige sfeer en vakmanschap. Ik voel me hier thuis.

01-10-2019
Ron Ulveling (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gede toelichting, zeer goede service, en klantvriendelijkheid.

26-09-2019
Ns nieuwveen (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn erg goed en leuk geholpen

25-09-2019
A. D’hondt (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, hoef nooit lang te wachten. Uitleg is duidelijk en ter zake.

24-09-2019
Anita Middendorp (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige dealer met deskundig en service gericht personeel waar er duidelijke afspraken worden gemaakt en ook worden nagekomen. Ga zo door!

11-09-2019
dhr.h.godwaldt (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bekwaam en vriendelijk personeel. Altijd en dat is mijn ervaring zeer behulpzaam.

10-09-2019
Robert Loof geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Rustig. Je wordt snel geholpen. Ziet er allemaal keurig uit.

10-09-2019
Kavita Parbhudayal (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de klantgerichte service, en de prijs en kwaliteit verhouding.

05-09-2019
J W Fraeyhoven (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is zeer aardig en hulpvaardig, ondanks het de eerste keer is in Den Haag. Te voren kwam ik altijd in Monster. Dit adres is voor mij dichter bij huis.

03-09-2019
Eric's Optiek (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij binnenkomst vriendelijk begroet, mijn probleem met de auto goed aangehoord en genoteerd. Auto binnen een dag perfect gemaakt met duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Kortom een zeer goede ervaring en kom zeker terug.

03-09-2019
Ron Pieper (Wijk bij Duurstede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfect geholpen wat ik overigens van Suzuki gewend ben. Super en tot volgend jaar.

27-08-2019
Marianne de Bruin (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn bedrijf, attente medewerkers, goede service.

26-08-2019
Sylvia van der Most (Den hoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de aankoop en reparatie van mijn auto. Het gevoel dat het er eerlijk aan toe gaat

22-08-2019
Mevr. I. Roelofs (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede service, vooraf prijsopgave, na controle van de auto aanbevelingen om e.e.a. te vernieuwen/herstellen.

21-08-2019
Rensen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel die snel en kundig hun werk doen

14-08-2019
B Schoemaker (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, reeel, klantvriendelijk, uitstekende service

07-08-2019
E Trapman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klant gericht

06-08-2019
Henry (S,gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat de klant hier altijd op nr 1 staat

06-08-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Kees Balvert Den Haag B.V in 'S-GRAVENHAGE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten