Kees Balvert Den Haag B.V Uw dealer
070-3098950

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Kavita Parbhudayal (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de klantgerichte service, en de prijs en kwaliteit verhouding.

05-09-2019
J W Fraeyhoven (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is zeer aardig en hulpvaardig, ondanks het de eerste keer is in Den Haag. Te voren kwam ik altijd in Monster. Dit adres is voor mij dichter bij huis.

03-09-2019
Eric's Optiek (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij binnenkomst vriendelijk begroet, mijn probleem met de auto goed aangehoord en genoteerd. Auto binnen een dag perfect gemaakt met duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Kortom een zeer goede ervaring en kom zeker terug.

03-09-2019
Ron Pieper (Wijk bij Duurstede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfect geholpen wat ik overigens van Suzuki gewend ben. Super en tot volgend jaar.

27-08-2019
Marianne de Bruin (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn bedrijf, attente medewerkers, goede service.

26-08-2019
Sylvia van der Most (Den hoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de aankoop en reparatie van mijn auto. Het gevoel dat het er eerlijk aan toe gaat

22-08-2019
Mevr. I. Roelofs (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede service, vooraf prijsopgave, na controle van de auto aanbevelingen om e.e.a. te vernieuwen/herstellen.

21-08-2019
Rensen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel die snel en kundig hun werk doen

14-08-2019
B Schoemaker (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, reeel, klantvriendelijk, uitstekende service

07-08-2019
E Trapman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klant gericht

06-08-2019
Henry (S,gravenzande) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat de klant hier altijd op nr 1 staat

06-08-2019
Jan van Zelm (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Sinds 2016 zijn we klant bij Kees Balvert. Met onze toenmalige Suzuki konden we daar direct terecht voor de onderhoudsbeurten. Nu waren we toe aan iets anders: weer een jonge gebruikte auto? Of toch eens laten berekenen wat een nieuwe Suzuki zou kosten? De laatste keuze werd het uiteindelijk. Een Suzuki rijden, daar hoefden we na zo veel jaar niet over na te denken. Maar de stap voor een nieuwe werd na een paar gesprekken wel erg gunstig en we zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. kortom: een aanbeveling om hier rond te kijken en een mooie keuze te maken.

03-08-2019
K. Sewbalaksing geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al meer dan 20 jaar. De medewerkers kennen mij en proberen in mijn voordeel mijn auto zo goed mogelijk af te leveren

23-07-2019
Harrie Kruif (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de behandeling door het personeel en de autos was op tijd klaar.

23-07-2019
René Verhaar (den ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een ouderwetse service die je nergens meer ziet, houden zo, bescherm/ waardeer je personeel ze zijn goud waard.

23-07-2019
Mevrouw de Koster (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en vakkundig

23-07-2019
Gerit Mooiman (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, duidelijke afspraken en snel geholpen.

16-07-2019
Rene Boorsma (Pijnacker) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede communicatie over wat er gedaan wordt, de reparaties en kosten

09-07-2019
Joachim Lubberts (Wassenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb het cijfer 9 gegeven omdat er eigenlijk altijd weel iets te verbeteren over moet blijven. De service is fantastisch, goede uitleg over alle werkzaamheden, telefonisch kreeg ik een prijsopgaaf. De service reikt verder dan alleen APK en onderhoud, ook met persoonlijke omstandigheden wordt rekening gehouden en naar een oplossing gezocht. Zo kon ik een leenauto iets eerder meenemen en iets later terugbrengen i.v.m. slecht ter been zijn. De mensen van Balvert geven je het gevoel niet zomaar een klant te zijn. Men heeft ook echt interesse in de mens achter de klant.

24-06-2019
Ditt van Eeden-Kindt (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijke medewerkers en staan te allen tijde voor je klaar.

19-06-2019
Loes van Hemert-Wallenburg (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uiterst vriendelijk en vakkundig personeel.Altijd heel prettig geholpen.

13-06-2019
Henk van Doorn (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat het een goede garage is met een goede service en kundig en vriendelijk personeel

12-06-2019
Familie den Otter (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontzettend vriendelijk, eerlijke antwoorden op reparaties of zij noodzakelijk zijn of nog even kunnen wachten. Klasse dealer en werkplaats!

12-06-2019
Dhr. R. Remmerswaal (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke personeelsleden bij receptie, werkplaats en verkoop. Aandacht voor de klant. Vakkundigheid. Oplossingsgericht meedenken.

05-06-2019
Marieke Treebusch (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele vriendelijke mensen, geen vraag is te gek, uitstekende service. Geweldige hulp bij pech. Ik ben dan ook zeer te spreken over autobedrijf Kees Balvert.

04-06-2019
Dhr. Kruisbergen (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
8

De service is goed, werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en extra wensen worden besproken. Het enige wat ik mis is dat de auto gewassen is bij ophalen. Bij het uitzoeken van een auto, inmiddels 3 jaar geleden, vond ik het ontvangst en de omgang het meest prettig bij deze dealer. Dat is voor ons ook belangrijk geweest bij het kiezen van de auto.

30-05-2019
Ferdinand Langeveld (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle service, adequaat, vriendelijk .

29-05-2019
K Wijnstroot (Den haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer is het nog klant is koning Altijd een vriendelijke benadering van het personeel Je wordt altijd netjes over de kosten geïnformeerd bij eventuele gebreken van de auto die ze tegen zijn gekomen . Dit bedrijf denkt mee in oplossingen Autodealer voor het leven

21-05-2019
Christo Kriek (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel. Mooie showroom. Geen opdringerige verkoop. Uitmuntende communicatie via mail, telefoon en Whatsapp.

21-05-2019
Marcel van Boheemen (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanaf het eerste bezoek is deze dealer uiterst vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar overgekomen. Tot en met de aflevering zijn alle afspraken keurig nagekomen. Al met al een naar wens verlopen proces met als slot akkoord een fijne auto! Wat wil je nog meer?

15-05-2019
Ineke kemp (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede kennis van zaken. Klantvriendelijk

14-05-2019
Marianne geeft de service van onze werkplaats een
10

Kees Balvert is een prettige dealer met vriendelijk personeel. Mijn ervaring is dat ze eerlijke prijzen berekenen en helder communiceren. Ik ben blij met ze!

08-05-2019
A van Rhijn (Rijswijk(Z.H.)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en een zeer correcte benadering .

07-05-2019
Trudy Verrij (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

De sfeer is goed. De mensen zijn vriendelijk. De service is heel goed.

01-05-2019
Els de Lange (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd fijn, om vriendelijk te woord gestaan te worden, dat men luistert waarom je komt, vervolgens daar een afspraak over maakt, en zich er dan ook nog aan houdt. En na de koffie wordt de rekening aan je uitgelegt en dat komt altijd overeen met wat je had afgesproken. Het werkt elke keer weer perfect voor mij!

30-04-2019
Cliff neervoort (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al een tijd klant bij kees en als er iets is staan ze meteen voor je klaar. Ze geven goed advies en ze zijn eerlijk doen geen dingen die niet gedaan hoeven te worden.

30-04-2019
johanplugge (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

je wordt er goed geholpen ze lich ten je in over de werkzaam heden en als ze er langer werk er aan hebben krijg je een leen auto mee goeie service kan niet beter ze zijn goed personeel is vriendelijk en behulpzaam geven goeie info.

23-04-2019
Pronk (Denhaag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tevreden

23-04-2019
JvdRovaart (Den Haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als ik een afspraak maakt, dan kunt je er op aan dat je goed geholpen wordt, bij extra kosten word je van te voren op de hoogte gehouden

23-04-2019
G.A.A. Kraaijeveld (Rijswijk Z.H.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben door bekwame mensen geholpen die mij gebeld hebben en die mij er op gewezen hebben dat mijn remolie vervangen moest worden en dat één band tegen vervanging aan zit. Zonder hen zou dat niet gebeurd zijn!

16-04-2019
Dennis flink (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede klantenservice en erg klantvriendelijk personeel, ze helpen je graag.

09-04-2019
Vanessa Drese (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, werken snel, heldere communicatie, denken mee en zijn vriendelijk

09-04-2019
Jan de Lange (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service en persoonlijke benadering. Vakmanschap

09-04-2019
Mike (DEN Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg happy als klant. Erg blij met de auto en kwaliteit ervan.

07-04-2019
Dhr. M. van kampen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, behulpzame en bekwame medewerkers en een prettige sfeer. Tevens een goed bereikbare locatie.

04-04-2019
R. van den Hil (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reeds eerder antwoord gegeven op voorgaande vragen. Fijne en zeer kundige mensen, zowel in de verkoop als bij de balie en in de werkplaats.

02-04-2019
Remco (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vind 8 een mooi cijfer, 10 geef ik niet. En de negens ga ik geven als ik 4 jaar lang gratis in een auto mag rijden. 8 is helemaal top.

02-04-2019
Mevr. C.L. van Vogelpoel (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer vriendelijk behandeld door de werknemer van de werkplaats, hij heeft mij zelfs opgehaald van het tankstation omdat ik in de stress was.

02-04-2019
mevrouw mulder (den haag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is erg goed.

02-04-2019
J. Vooijs geeft de service van onze werkplaats een
8

Aankoop Suzuki swift sport. Ontspannen sfeer. De verkoper legt het initiatief bij de klant. Bij de aflevering rustig de tijd genomen voor de uitleg. Alleen jammer dat de aflevering twee keer was uitgesteld, hoewel de dealer daar niet veel aan kan doen.

02-04-2019
Mevr. Meijer geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd netjes en behulpzaam geholpen bij de receptie. Wanneer ik denk dat er iets mis is met de auto, is men meteen bereid dit te verhelpen .

19-03-2019
Fred van Reijsen (Wateringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden zowel over het onderhoud als over het personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Perfect ++++

14-03-2019
Oscar van der Aar (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

nette prijzen, netjes te woord gestaan en de afspraken worden nagekomen.

13-03-2019
Ben van Dam (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima geholpen , volgens de gemaakte afspraak

12-03-2019
r.ulveling (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service

12-03-2019
JK (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kees Balvert is een prima dealer met een goede deskundige aftersales

12-03-2019
Mevr. Koote geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd een goede service en een vriendelijk gezicht. Je kunt merken dat de mensen van hun werk houden.

02-03-2019
Kim geeft de service van onze werkplaats een
8

Echt een hele fijne garage! Vriendelijke, behulpzame, vakmannen met oog voor service en kwaliteit. Hoef er met m’n trouwe Suzuki zelden te zijn maar kom er graag.

28-02-2019
John Kreeft (De lier) geeft de service van onze werkplaats een
7

Inruilprijs veel te laag

27-02-2019
Dhr. J.M. van Ooi (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en snelle service.

26-02-2019
René Kielema (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, goede kwaliteit, en komt afspraken na.

17-02-2019
Ronald Goulooze (Leidschendam) geeft de service van onze verkopers een
9

Een fijne dealer waar service hoog in het vaandel staat met prettige medewerkers.

05-02-2019
Dhr. R. de Roy (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Onderhoud is vakkundig uitgevoerd.

30-01-2019
Chris Teske (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

benaderbaar en primaservice.

30-01-2019
h.godwaldt (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer goede service,een goede voorlichting en uitleg en zeer behulpzaam.

30-01-2019
Henny (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na sluiten van mijn autodealer witte, autobedrijf Kees Balvert als uitstekende plaatsvervanger gevonden. Ik ben blij met mijn keuze : )

29-01-2019
Gerrit .Bron (DenHaag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk goede aandacht voor de klanten ! en een lekker bakkie koffie kan pakken !, en ze denken mee aan de klant

29-01-2019
Peter de CvC (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede service en vriendelijke behandeling tot aan de hoogste baas toe. De monteurs zijn erg goed en bereidwillig te luisteren.

29-01-2019
Margo van Vugt geeft de service van onze verkopers een
8

Een prima, met aandacht en uitleggende (voor mij/ons) verkoper.

22-01-2019
Zarina (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kwalitatief goede, eerlijke en vriendelijke service!

22-01-2019
Nathalie de jager (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service aardige en duidelijk personeel

22-01-2019
cees groenendaal (den haag) geeft de service van onze verkopers een
10

goede voorlichting

22-01-2019
Gerlof van Driel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn eerst Suzuki kocht ik bij Kees Balvert Den Haag, o.a. omdat de verkoper zeer coulant was wat betreft het kunnen testrijden met een auto. Er werd niet moeilijk gedaan over de tijd dat ik de auto meekreeg. Het was niet alleen de prijs en kwaliteit waardoor ik de auto kocht, maar ook het vertrouwen in de dealer. Uiteraard vond (en vind ik nog) de Suzuki een fijne auto. Na de SCross heb ik nu een Vitara S 1.4 Boosterjet automaat. Geweldige auto. Bij de receptie wordt je altijd keurig en professioneel geholpen: gratis vervangend vervoer, prijsopgave vooraf en mocht er tijdens de reparatie/onderhoud iets extra's nodig zijn, wordt je daarvan op de hoogte gebracht. Kortom, ik blijf voorlopig klant van Kees Balvert Den Haag.

16-01-2019
Albert Volders geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf, personeel neemt de tijd om naar je te luisteren, en geeft duidelijk advies. Je voelt je hier een gewaardeerde klant.

15-01-2019
Hr Prins (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurige garage. Net personeel. Duidelijkheid en eerlijkheid.

15-01-2019
Charlotte Wouters-Leenders (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en professioneel personeel dat mij altijd keurig te woord staat. Werkzaamheden worden keurig uitgelegd en prijsopgave, voor deze werkzaamheden, wordt keurig uitgelegd. Rekening wordt bij teruggave auto ook uitgelegd. Super tevreden klant!

15-01-2019
Mevr.H.M.v.Oijen-Zonneveld (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd correct en vriendelijk

08-01-2019
Mevr. C. Lange (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd het gevoel welkom te zijn! Zeer vriendelijk personeel! Werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

08-01-2019
Raul Adrian (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super geholpen, super tevreden en super resultaat

03-01-2019
Ditt van Eeden-Kindt (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, Klantvriendelijk en deskundig personeel. Kan altijd bij ze terecht.

27-12-2018
Peter Kelfkens (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgericht, meedenkend, goede service, goed aanbod

27-12-2018
A. Dasburg (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keer op keer tevreden over de service. Goede monteurs, prettig ontvangst, transparant, meedenkend en flexibel. Voor mij geen andere dealer meer.

12-12-2018
Rebecca Brekelmans (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het bedrijf komt zeer betrouwbaar over. Kundig en erg aardig personeel. En mijn auto is weer tip top in orde. Komen nooit voor verassingen te staan. Alles gaat in goed overleg. Zeer tevreden.

11-12-2018
Aad Feenstra (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb nog nooit zo`n fijne dealer gehad heb heel merken gehad maar deze steekt er met kop en schouder boven uit PRIMA

04-12-2018
Dhr. R. Remmerswaal (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd betrokken, kundig, meedenkend en vriendelijk personeel om je te helpen met alle vragen over uw Suzuki.

04-12-2018
Jan Berteling (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is doelgericht, klantvriendelijk, geeft een keurige toelichting en het werk ziet er goed uit.

04-12-2018
René Kielema (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke mensen goede service, de werknemers weten waar ze over praten.

02-12-2018
Gerard. Nijskens (Voorburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed. Precies zoals het hoort.

29-11-2018
Naomi geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede betrouwbare service

28-11-2018
S.van der Wal (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare dealer, geeft tijdig info over aanvullende kosten.

27-11-2018
Danny Noteboom (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt door Autobedrijf Kees Balvert zeer goed geholpen, alles volgens afspraak, geen enkel minpunt te bedenken

27-11-2018
Eduard Meijer (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ken alleen Kees Balvert autobedrijf dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar het belangrijkste is dat de klant tevreden is... en, dat ben ik!

22-11-2018
Henk van Doorn (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon een goede garage zonder poespas en een geweldige service en medewerkers

22-11-2018
M.Romer (Den-Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie hiervoor

21-11-2018
Dhr van der Zwaan (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer professioneel autobedrijf.

20-11-2018
Ruud van Broekhoven (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer met zeer vriendelijk personeel, heb er een heel goed gevoel over.

13-11-2018
m.post (zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd correct en vriendelijk geholpen en bij voorbeeld een lampje verwisselen is gratis uiteraard moet je wel het lampje afrekenen en heel belangrijk je wordt ook altijd direct geholpen .

13-11-2018
Hans Werman. (Denhaag.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne mensen die daar werken en zeer klantvriendelijk en niet te vergeten zeer gastvrij.

10-11-2018
Ruud Vrekke (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer, afspraken worden nagekomen. Service is ok. Eén minpuntje bij de laatste beurt, men was schijnbaar vergeten om de ruitensproeiervloeistof bij te vullen. Niet zo heel erg. Ben ook niet terug gegaan, heb het zelf even bijgevuld. Aandachtspunt of servicepunt: bij mijn vorige auto, een Opel Corsa welke in onderhoud was bij het Motorhuis van Opel, deze werd steevast na elke beurt, groot of klein keurig gewassen terug gegeven. Zonder extra kosten. Zou een tip kunnen zijn voor Suzuki in het algemeen. Het zijn altijd de kleine dingen die het hem doen, toch? Voor de rest, prima dealer, geen klagen.

07-11-2018
Alex Deckers (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel erg klantgericht.

06-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Kees Balvert Den Haag B.V in 'S-GRAVENHAGE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen