Autobedrijf Jos van Boxtel B.V. Uw dealer
073-5233815

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

52 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
L Medina (Vught) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer professioneel en behulpzaam

03-09-2019
Jan.Rombout (Vught) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer goed geholpen goede uitleg

27-08-2019
J. Willems geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals omschreven

20-08-2019
Justin (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Servicegericht, fijn een leenfiets, afspraak inplannen makkelijk

30-07-2019
N.J. Tousain (`s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Twee banden bleken een te laag profiel te hebben. Dit vond ik bij de huidige km stand van 34000 en na 12000 km na aankoop (sept 2018) erg veel. De garage bood aan de kosten voor een band voor hun rekening te nemen. Dit vond ik zeer attent.

30-07-2019
Dhr.van Mierlo geeft de service van onze werkplaats een
7

Zie voorafgaande!

23-07-2019
Johan en Agnes Beaard (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden hier al jaren door dezelfde verkoper op een zeer nette manier geholpen.

16-07-2019
mevr. Sidler (vught) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wat ik al in het voorgaande geschreven heb ben ik tot heden zeer tevreden over de forma Jos van Boxtel

19-06-2019
David Timmer (Ammerzoden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vanwege de vrij moeilijke communicatie

05-06-2019
Marianne (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super service en altijd bereikbaar voor vragen. Dat vind ik het belangrijkst. En mijn Ignis rijdt als een droom. Bedankt team Jos van Boxtel

27-05-2019
Annelies de Laat (Vlijmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer correct en uiterst bekwaam geholpen.

21-05-2019
F de Corte (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk goede service

21-05-2019
Frans Robben geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk

06-04-2019
C. van Gasteren (Den bosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed

02-04-2019
jan van der doelen (oss) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat het gewoon een super garage is.

21-02-2019
lunenburg ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede ontvangst en fijn geholpen en deskundig meedenkend advies.

19-02-2019
Irini Dimitriadou (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Hebben er echt een feestje van gemaakt! Heel leuk!

19-02-2019
Dhr. Schippers geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, goed in omgang. goede sfeer

31-01-2019
Dhr. C. van Grinsven (Gemonde) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede advisering en correcte benadering tijdens de koop van onze nieuwe Suzuki. Tevens goede nazorg bij de levering van de auto.

28-01-2019
K.Henskens (Den Bosch ) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn goed geholpen. Alles is gegaan volgens afspraak. Ook was er vervoer naar huis na het wegbrengen van de auto.

22-01-2019
Boom geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en kundige behandeling

08-01-2019
mevr kuipers geeft de service van onze verkopers een
9

prima te woord gestaan

13-12-2018
2017 Rasenberg en Rasenberg van Dongen (Rosmaledn) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriendelijk

12-12-2018
H.v.Schijndel (Helvoirt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst door vakkundige medewerkers en snelle service

11-12-2018
joop guilliamse (Middelrode) geeft de service van onze verkopers een
10

De vriendelijke ontvangst, de duidelijke uitleg, de inzet om de lease goed te regelen.

11-12-2018
GTM hollander (Den bosch) geeft de service van onze werkplaats een
5

Ik val niet graag in herhaling

04-12-2018
Theo Geerings (,s-Hertogenbosch) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon zo doorgaan , het is voor mij een fijn bedrijf,mooie zaak ,goed personeel, snelle hulp.

01-12-2018
C. Kooijmans (Engelen) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel goede service

30-10-2018
Dhr. Vos geeft de service van onze werkplaats een
8

netjes behandeld, duidelijk en tevreden over de service.

30-10-2018
Wil Beuvink (Sint-Michielsgestel) geeft de service van onze werkplaats een
8

De manier waarop ik door de receptie ben behandeld tijdens het maken van afspraken voor apk-keuring en de onderhoudsbeurt van mijn auto. Ik kreeg zelfs een herinneringsmail voor de onderhoudsbeurt.

30-10-2018
Femke (Nuland) geeft de service van onze verkopers een
10

We hebben een heel goed advies gehad bij de koop van onze nieuwe auto en de verkoper was erg vriendelijk en heeft ons goed op de hoogte gehouden omtrent de levering van onze nieuwe auto. De aflevering van de auto was erg leuk. We reden na een goede instructie met heel veel plezier weg in onze nieuwe auto.

16-10-2018
Naamloos ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct behandeld

02-10-2018
monique van steeden-martin (de3n bosch) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima en fijne garage.

28-09-2018
S van Trier (Zeeland) geeft de service van onze verkopers een
10

Meteen bij binnenkomst werd ik gezien door een van de medewerkers en er ontstond een fijn en spontaan gesprek. Hierdoor voelde ik en mijn man ons erg op ons gemak. Geen opdringerigheid geen overmatig aanprijzen van hun merk maar juist goed te luisteren naar wat ik als klant aan het zoeken was. Na ook de spontane proefrit (zonder hiervoor een afspraak te hoeven maken)mij de ruimte te geven in het maken van een keuze auto, heeft mij doen beslissen voor deze dealerplaats Den Bosch te kiezen. Maar zeker niet onbelangrijk ook voor de mooie nieuwe Suzuki :) Ook kan ik het zeer waarderen dat de verkoper mij na een paar dagen deze auto te rijden, belangstelling toonde en belde of ik tevreden ben over mijn aankoop. Nou meer dan dat ben ik tevreden .

26-09-2018
Mevr.Heesakkers (Schijndel) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, erg klantvriendelijk

19-09-2018
B.A.de Waal (Drongelen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed duidelijk en vriendelijk geholpen.

11-09-2018
h.g.tromp (kerkdriel) geeft de service van onze verkopers een
10

de toelichting is heel goed

11-09-2018
S.Sea-Jan (Vught ) geeft de service van onze verkopers een
9

De manier waarop we geholpen zijn.

05-09-2018
w.j. h. van grinsven (mierlo) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goede service, zeer klantvriendelijk.

27-08-2018
Marga van Rooij (‘s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom van Nieuwkoop af waar ik de auto gekocht heb, dus dit was mijn eerste bezoek aan deze garage.Mensen zijn vriendelijk en helpen zoals het in hun vermogen ligt. Dus niet te klagen.

14-08-2018
Mevr.C M B Pennock (Vught) geeft de service van onze verkopers een
8

De Verkoper was prettig en deskundig ,ik vind het verschil tussen de celerio en de Nissa Micra wat betreft het opschakelen ,niet prettig en heb wat dat betreft liever een gewone automatische transmissie en geen Semi transmissie.

26-07-2018
Jan Kuiper (shertogenbosch) geeft de service van onze verkopers een
10

kennis en vriendelijk

24-07-2018
Monique Steenvoorden (Hedel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed

17-07-2018
Leo Pardoel (Kerkdriel) geeft de service van onze verkopers een
10

ik ben daar al jaren klant ik ou niet anders willen altijd vriendelijk en eerlijk advies.

17-07-2018
Gérard Beukers ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben erg tevreden over deze dealer. Heb al meerdere auto's bij deze dealer gekocht. Vooral de service is voor mij erg belangrijk. Vriendelijk personeel.

10-07-2018
Nico Kremers ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben er prima ontvangen en behandeld, de werkzaamheden zijn allen naar wens uitgevoerd.

26-06-2018
Dhr.Eikemans (Den bosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vrindelijk en behulpzaam

12-06-2018
Couwenberg geeft de service van onze verkopers een
7

dit is de eerste keer dat ik met Jos Van Boxtel Den Bosch zaken doe zij moeten ons nog eerst over tuigen van hun kunnen en vriendelijk heid wand bij de vorige deler waren wij niet te spreken wij hopen dat het hier anders gaat zodat wij ook te vrede zijn ,en hun kunnen aan bevelen bij vrienden en familie

02-06-2018
Marko de Leeuw (Rosmalen) geeft de service van onze verkopers een
8

Alles is geregeld zoals afgesproken. Het enige wat tegen viel is dat ik er zelf achter kwam dat de auto niet op de afgesproken datum klaar was. Dit was even een teleurstelling maar dit is zeer goed opgelost.

29-05-2018
David Timmer (Ammerzoden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een negen is volgens mij een uitstekend cijfer

26-05-2018
Pjm Smulders (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen en vriendelijk personeel

24-04-2018
Wil Pennings (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk ontvangen. Ondanks dat het een leasewagen betreft was meer informatie omtrent de uitgevoerde werkzaamheden voor mij wenselijk geweest.

24-04-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Jos van Boxtel B.V. in S-HERTOGENBOSCH
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen