Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Jose Harmsen (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze zijn bij Jonker zeer gastvrij, geven je een goed gevoel. En hebben een persoonlijke benadering.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geholpen ook zelfs in drukke periode, prima hoor ? Kunnen sommige collega bedrijfen van leren ! Jongens ga zo door !

15-08-2017
Jan waijboer (krommenie) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer tevreden

15-08-2017
Ronny (Krommenie) geeft de service van onze verkopers een
10

Het hele bedrijf met alle medewerkers zijn bijzonder vriendelijk, goed gekwalificeerd, kundig het is gewoon kortweg gezegd een super topteam!

15-08-2017
Mevr. A. Ruig (Oostzaan ) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service en echt kennis van zaken. Geen verkooppraatjes maar gewoon oprecht enthousiasme over het product dat zij verkopen. Snap ik. Zijn ook gewoon echt fijne en mooie auto"s . Ik ben in ieder geval een hele blije klant van Suzuki Jonker Zaanstad!

15-08-2017
Dirk van Leijden (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vakkundig en vriendelijk personeel, zonder poespas. En dat al sinds ik mijn auto in 2011 bij Suzuki Jonker Zaanstad in onderhoud gaf. Ik voel me er altijd welkom.

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en kundig personeel

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, op tijd geholpen, goede wachtruimte en mogelijkheid om de stad in te gaan tijdens de werkzaamheden.

09-08-2017
J.C van der Wardt (Koog aan de Zaan ) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne dealer, goede service, belangstellende verkoopmedewerkers.

08-08-2017
PINO geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki voertuigen bij jonker Zaanstad is de place to be als je goed service en een verstouwd product wilt kopen.

08-08-2017
Leo hulsker (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fantastische bereidwillige mensen met eerlijke bedoelingen

08-08-2017
Hr H.F Jonker (Wieringerwerf) geeft de service van onze verkopers een
10

het is een bedrijf dat achter het product staat. Vriendelijk en behulpzaam. de koffie staat altijd klaar. Dit bedrijf kan ik iedereen aan raden

08-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Men heeft mijn auto´s altijd goed onderhouden en iedereen was/is altijd ter zake kundig en vriendelijk.

03-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke ontvangst, goede service.

02-08-2017
Dhr G Terhaag (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service Vriendelijk personeel En de koffie staat altijd klaar

01-08-2017
P.A.H. Smits (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst was prettig en de werkzaamheden zijn (grote beurt) zijn keurig uitgevoerd, tevens is mij verteld wat er aan extra kosten aan gaat komen voor vervanging bij de volgende onderhoudsbeurt

01-08-2017
Mevr Bruitzman (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden, men is altijd vriendelijk en behulpzaam. Als ik vragen heb luistert men altijd naar me laat me uitpraten en geeft me antwoord en uitleg.

01-08-2017
Linda Scheepbouwer (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze doen wat je vraagt en geven direct antwoordt op je vraag of wens

01-08-2017
C Baarslag (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoonweg een super garage

01-08-2017
W. Ceelie (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker Zaandam, beschikt over vakkundige monteurs en dito verkopers. We worden altijd vriendelijk geholpen en er wordt tijd voor je genomen ook als je eventueel een klacht of vraag heb. We hebben dan ook de indruk dat we niet als geld verdienen worden gezien maar als mens, ongeacht of kopen of niet

01-08-2017
G Schaafsma (Wormerveer) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk behandeld persoonlijk

01-08-2017
Dhr. L.Erné geeft de service van onze verkopers een
10

De ontvangst, de vriendelijkheid en de kennis hebben voor ons weer de doorslag gegeven. Bij deze de mannen van Suzuki Jonker hartelijk dank.

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk sfeer , personeel zeer behulpzaam

29-07-2017
Frans Wolf (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij zijn bij Jonker Zaanstad zeer vriendelijk ontvangen en hebben uitgebreid uitleg gekregen over de diverse beschikbare types Suzuki. Via de mail hebben we verder goed contact gehad en we zijn uiteindelijk gekomen tot de aankoop van de Suzuki S-Cross. Ook bij de aflevering werd voldoende tijd genomen om zaken door te nemen. Wij zijn tevreden over de aankoop en begeleiding.

26-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk receptie en telefoon personeel,snel plekje voor APK ondanks vakantie drukte,duidelijk gevoel dat auto beter loopt,afspraak over de reparatie kosten duidelijk,kortom kom zeker weer terug met mijn Suzuki.

25-07-2017
Roelof Mulder (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijn Personeel en een vriendelijk woord en een heerlijk kopje koffie

25-07-2017
Dhr. D haan geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en klantvriendelijk

25-07-2017
Nicole Boom-Becker (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage!! Mijn (oude) Ignis wordt hier al jaren in prima conditie gehouden door de zeer klantvriendelijke medewerkers. Er wordt altijd eerst overlegd alvorens er een reparatie wordt verricht en dat is wel zo prettig, we staan nooit voor verrassingen!! Wij raden iedereen deze garage aan hoor!!

25-07-2017
c.g. ijtsma (beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd goed en vriendelijk geholpen

25-07-2017
C.Kragt (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is hoogst klantvriendelijk en bieden een uiterst goede service.

25-07-2017
Peter Schweisshelm (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima bedrijf, goede service

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze hebben vakkundig personeem, denken met je mee en heel hulpvaardig. Dus beslist een goede garage!

20-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Reparaties/beurten altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd.

20-07-2017
Hhr.E.B.vanTiel (wormer) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon een goede service

20-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al 35 jaar bij deze dealer. Dat zegt genoeg.

19-07-2017
GA Dongelmans (Heerhugowaa) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede voorlichting en altijd bereid om te helpen

19-07-2017
Meike (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden altijd rustig, uitgebreid en vriendelijk geholpen :)

19-07-2017
Rita de Jong (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men werkt keurig netjes en alles wordt besproken en uitgelegd, wat men kan doen. Achteraf kan je niet schrikken van het bedrag, want dat is eerst besproken, voor men het gaat doen. Iedereen is vriendelijk, van verkoper tot monteur en ook de eigenaar is vriendelijk.

18-07-2017
f holzmann (oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk medewerker, vakbekwaam, prettig in de omgang.

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk, sympathiek en serieus personeel

18-07-2017
Dhr N. de Waard geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen achter de receptie zijn zeer vriendelijk en staan je gelijk te woord. Verder wordt altijd vooraf een prijs afgesproken van de werkzaamheden als het gaat om APK of beurt. In 99% van de gevallen komt dit altijd overeen. Mocht het door iets wat meer worden wordt er altijd vooraf gebeld om dit door te geven voordat ze het maken. Zeer goeie service. Wordt met de klant meegedacht.

18-07-2017
Willem V (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kan wel een 10 geven maar dan denken ze dat er niks meer gedaan hoeft te worden. Ze zullen er altijd aan moeten blijven werken om goed te blijven.

15-07-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prima dealer en zeer vriendelijke verkopers.

14-07-2017
Folkert jonker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Soms de afspraken en tijden wat beter nakomen

13-07-2017
Ben Sprokholt (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik had bijna een 10 gegeven, die 9 is om ze scherp te houden, nogmaals ik ben zeer tevreden over Suzuki Jonker in Zaandam.

12-07-2017
Jan van Keulen (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service, vriendelijke mensen en ik wordt al vele jaren goed geholpen als er problemen zijn.

12-07-2017
Henriette Vet Sicking (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden, auto snel klaar, aangezien wij in het zelfde dorp wonen , wordt auto gehaald en gebracht met rekening. Fatastisch!!! .

12-07-2017
E. van den Heuvel (Hoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage service is heel goed!!!!

12-07-2017
M.Colijn (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop met de klant wordt omgegaan. Afspraken worden nagekomen en in het geval dat een onverwachte situatie zich voordoet, wordt dit ook soepel opgelost. Gewoon dat wat je van een goede dealer mag verwachten.

12-07-2017
Henk op den Akker (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Zaanstad s een prima dealer voor aankoop en onderhoud. Helaas is de tijd om een onderhoud of bijvoorbeeld bandenwissel wel erg lang. Laatste keer meer dan 6 weken.

12-07-2017
J. Berkhout geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf waar klantvriendelijkheid, begrip en vakkundigheid hoog in het vaandel staat. Zoals het eigenlijk hoort, maar veel bedrijven zijn dit uit het oog verloren.

12-07-2017
René de Best (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en uitleg. Men neemt de tijd om je te woord te staan

28-06-2017
M.j.de wolff (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
3

Niet voor het personeel toffe jongens. Ledverlichting met icebleu gekocht bij me nieuwe suzuki op aanraden van de verkoper.Na 4of5x lampen stuk,kreeg ik geen nieuwe meer,had geen garantie meer.jullie verkopen een ondeugdelijk product. Had optie om xenon lampen te nemen met bijbetaling van 150 euro. Dat had al gemoeten aan het begin. Hoop van jullie te horen of er een andere oplossing is.

27-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

professioneel, eerlijk en altijd goed op de hoogte. Zeer klantgericht en vriendelijke medewerkers.

27-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

wordt correct geholpen

27-06-2017
Diana bekker (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed

26-06-2017
Aafke Prins (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren klant van Suzuki Jonker Zaanstad word altijd correct en vriendelijk geholpen

22-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar, vriendelijk, oplossingsgericht. TOP

21-06-2017
Mirella kalksma (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service nette behandeling. Altijd erg behulpzaam

21-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Goede klandizie en je word normaal geholpen geen aandringen.

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Jonker heeft op een klein schoonheidsfoutje tijdens het afleveren (bij plaatsen trekhaak stekkertje vergeten) waardoor de deurvergrendeling niet optimaal werkte onze Suzuki Ignis keurig afgeleverd.

20-06-2017
R. Nijman (Den ilp ) geeft de service van onze verkopers een
10

nette behandeling en goede uitleg

20-06-2017
J de Bie (Schagerbrug) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede afhandeling, nette behandeling

13-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage, vriendelijk en vakkundig personeel,

07-06-2017
tom westerdijk (assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

proberen het de klant als nummer 1 te zien

06-06-2017
Leony geeft de service van onze verkopers een
9

Goed verkopers en duidelijke info

06-06-2017
Wim van Laar (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij garage Jonker heerst een goede vertrouwde gezellige sfeer. Alle werkzaamheden worden conform afspraak gedaan en er werkt prettig personeel

06-06-2017
Beuker (Heemskerk.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klant vriendelijk en toont belangstelling in de klant niet alleen wat de auto aangaat.

05-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een net bedrijf met erg vriendelijke medewerkers.

01-06-2017
W.A Brakenhoff (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik heel goed en vriendelijk wordt behandeld.

31-05-2017
All.Bosman. (De.kiel.77.1502gr.zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hij.is.goed

31-05-2017
Robert van Meerlant (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Nogmaals goede info meedenkend en vriendelijkheid??

30-05-2017
F Roolker (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima service , aardige medewerkers

30-05-2017
N. Kleijn geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken zijn duidelijk, persoonlijke benadering en kosten zijn vooraf netjes opgegeven waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

30-05-2017
Sjef swolfs (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede vaklieden, goede uitleg van gedane werkzaamheden , en prettige sfeer

30-05-2017
Isa Slemmer (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Hele goede service

30-05-2017
rc van genderen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het zijn zeer vriendelijke mensen staan je goed te woordt

29-05-2017
Ronald Aarts (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

een prijsopgave vooraf, een goede service en klantvriendelijk

29-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling, goede uitgevoerd technisch onderhoud, service prima, ook al vast waarschuwingen voor in de nabije toekomst uit te voeren handelingen en vervangingen

24-05-2017
Marion Tilleman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is hartelijk men komt zijn afspraken na. Men weet in welke auto je rijdt. Gratis koffie/thee tijdens het wachten.

24-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

opnieuw, zeer tevreden. vriendelijk personeel.

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, betrouwbaar, ongedwongen sfeer, klant staat voorop.

23-05-2017
mevr.J.Peters (zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

de manier van verkopen, uitgebreidde tijd er voor nemen ,ook na de koop. de begeleiding in het begin, toen ik met de nieuwe auto ben gaan rijden.

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word bij ieder bezoek vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook als ik tussendoor met een vraag zit, word ik snel en goed geholpen

23-05-2017
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

persoonlijke belangstelling

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig en vriendelijk personeel, ik weet vooraf waar ik aan toe ben met de kosten van onderhoud en daarnaast ben ik heel tevreden over de betrouwbaarheid van de Suzuki zelf

22-05-2017
B. Brons (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen bij Suzuki Jonker Zaanstad zijn allemaal heel vriendelijk, zowel in de showroom als op de werkplaats. Als vrouw zijnde voel ik me niet altijd op mijn gemak bij veel autodealers of garages, maar bij Suzuki Jonker heb ik daar totaal geen last van. Je wordt er altijd goed en netjes geholpen.

20-05-2017
A van der Meulen (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over het merk en over de dienstverlening

17-05-2017
DHR. johannes (ASSENDELFT) geeft de service van onze werkplaats een
8

Werken goede mensen , altijd vriendelijk begroet door de receptie , vakkundig uitleg over de reparatie's en servicebeurten. Koffie kan beter !!

17-05-2017
Henny en Karin Koetsier (Almere buiten ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede verkoper goede inruil en telefonische geregeld..... top

16-05-2017
J.v.d. Vaart (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
7

De eerste beurt is goed uitgevoerd binnen de tijd.De wat slappe voorvering,al gemeld bij vorige Swift,isweg gewuifd als onhebbelijkheid van de auto en nooit aandacht aan besteed Enigszinds fluitend geluid in 4° en 5° verssnelling is bestreden door het portier wat strakker af te stellen.Oorzaak waarschijnlijk versnellingsbak.Verder geen opmerkingen.

16-05-2017
A.Zwiebel (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en deskundige verkoper.Goede inruilprijs.

16-05-2017
dick van bezooijen (neer) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima begeleiding en deskundige voorlichting

16-05-2017
Ben van Assema (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is top!

12-05-2017
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nog nooit problemen gehad en de service is uitstekend.

12-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Die 10 is verdiend omdat ik zeer tevreden ben over mijn garage in alle opzichten tot op heden.

11-05-2017
Heijn (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bedrijf

11-05-2017
Aart Stad (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle en keurige afhandeling van de afgesproken reparatie.

11-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed ontvangen netjes en beleefd

10-05-2017
Heins (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage

10-05-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen