Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
mevr MAJ Flens v.d. Hurk (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word altijd prettig geholpen

04-09-2019
J.Aten (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals eerder aangegeven denkt garage Jonker met de klant mee, en geeft aan wat er noodzakelijk gedaan moet worden.

04-09-2019
Dick van den heuvel (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

top garage en kundig personeel

03-09-2019
Fam. K. Danser (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage. Betrouwbaar. Vriendelijke mensen. Hier voelen wij ons goed bij.

03-09-2019
Dhr. R. Bleeker (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals gezegd een vlotte afwikkeling van de grote beurt van mijn Suzuki Alto in ca. 1 uur! En goede uitleg van de gedane werkzaamheden. En heel klantvriendelijk.

03-09-2019
Dhr. F. van Eck (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, informatief, vrijblijvend (dus geen druk om maar te verkopen) en meedenkend. En grote kennis van de te leveren producten.

03-09-2019
Karin Laenen (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, deskundig, eerlijk, geen poespas, geen druk, duidelijk.

27-08-2019
C D M Harzing (Blokker) geeft de service van onze verkopers een
9

Kundig vriendelijk correct personeel

27-08-2019
Dhr. J. Bakker (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
8

Aardige en deskundige mensen

27-08-2019
Chiel Bont (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zie ook voorgaande. verder een laagdrempelige dealer waar je gemakkelijk voor wat dan ook even naar binnen stapt omdat je keurig geholpen word.

23-08-2019
w.schroder (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid, kan ook rustig in de showroom kijken zonder dat er een verkoper er bij komt, kan op de reparatie wachten zoniet krijg je een leenauto mee er is een koffie en thee corner zelfs een speelgoed voor kleine kinderen

21-08-2019
de Heer Brouwer (zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ze verstand van zaken hebben ,vooral de mensen waar ik contact mee heb gehad, goede uitleg en redelijke prijzen , wat altijd beter kan natuurlijk , hahaha. koffiehoekje kan beter .

20-08-2019
Peter Borreman (Zuid Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer goede garage, klantvriendelijk en een prima service.

13-08-2019
Ron Bergers (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Garage is goed, mankeert niks aan. Suzuki Nederland is niet conform onze eisen, gelukkig dat een verkoper de sleutels in ontvangst nam op zaterdag terwijl de onderhoudsbeurt op maandag was en deze de order overlegde met ons, waardoor er werkzaamheden op stonden waar wij niet om gevraagd hadden, dit heeft een grote discussie achteraf voorkomen. Mijn conclusie: uw website deugt niet!

13-08-2019
Co Mulder (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd correct en snel geholpen en prijzen worden VOORAF gecommuniceerd.

13-08-2019
Mevr Korver geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en persoonlijk advies. Wij zijn met 2 splinter nieuwe auto's de deur uit gegaan. De verkoper kwam nog met een leuk idee om 2 opeenvolgende kentekens aan te vragen. Zo gezegd zo gedaan. Bij het ophalen 2 mooie rode strikken op de auto's. Uitgebreide uitleg gehad over de auto voordat we ermee de garage uit reden. Super en volledig geholpen.

13-08-2019
Nils Groenewold (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke medewerkers welke de tijd voor je nemen. Service is niets op aan te merken. Van eerste keer ontvangst tot aflevering was het erg prettig en ben ik goed op de hoogte gehouden. Alle afspraken nagekomen. Ze doen zeker hun best om de verwachting te overtreffen!

13-08-2019
Dhr. J. Hakvoort geeft de service van onze werkplaats een
10

perfecte afhandeling en vriendelijke bediening

10-08-2019
Mevr F Prins (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel gastvrij en behulpzaam kortom een vertrouwelijk gevoel en een geweldig team

06-08-2019
W h schraal geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt er fijn geholpen leuk personeel

30-07-2019
Jan mand (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Werd goed geholpen deden ook niet moeilijk En de wensen werden nagekomen

30-07-2019
Monique van Scheijndel (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed ontvangst en zeer gastvrij

28-07-2019
Willy (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende service, een duidelijk verhaal, persoonlijke aandacht, geen enkele druk om over te gaan tot koop, kortom een aan te bevelen dealer

24-07-2019
Nicky geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, altijd vriendelijk en altijd alles netjes in overleg en keurig afgehandeld.

24-07-2019
jan Waijboer (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en vertrouwd

23-07-2019
Thea Boomars geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage, vriendelijk personeel

23-07-2019
Fam. van der Hoeven (Amsterdam Noord) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en aardige medewerkers. De showroom laat wel iets te wensen over.

23-07-2019
Hanna kooyman (westzaan) geeft de service van onze verkopers een
8

Leuk geholpen

23-07-2019
Grace Deighton geeft de service van onze werkplaats een
9

Sinds vele jaren ben ik klant van Suzuki Jonker Zaanstad en ik kan alleen zeggen prima service, zeer klantvriendelijk en altijd bereid mij te helpen ook zonder afspraak, zij moeten natuurlijk wel tijd hebben.

19-07-2019
Jaap boon (oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alle medewerkers van Suzuki zijn oke .

17-07-2019
Bert van Duijn (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk doen wat zij beloven veel kennis

16-07-2019
N.I. ten Seldam (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is een goeie garage

16-07-2019
hennie jan de smit (assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en vriendelijk personeel

16-07-2019
Mw. C.C. Kat-Tates (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker bied perfecte service / bellen van te voren als er niet vervangen moet worden en wat daarvan dan de kosten zullen zijn. Ook in de garage is wachten geen straf onder het genot van prima kopje koffie.

16-07-2019
t bruitzman (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig geholpen het is in de buurt

10-07-2019
AnneMarie geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle service en goede communicatie

10-07-2019
Dhr F. Broeksma (Oostzaan ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Op en top Suzuki jonker Zaanstad lost het voor je op.

10-07-2019
Dhr. G .van der Laan (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn vrouw heeft een Suzuki Swift en is zeer tevreden over de service en onderhoud. Dat heeft mede bepaald dat ik daar mijn oog op de Suzuki sport heb laten vallen.

09-07-2019
T. De Groof (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik was blij dat mijn band dezelfde dag nog vervangen kon worden. Het enige wat ik vond dat beter kon is de communicatie. Als ze me de doorlooptijd van ruim een uur hadden doorgegeven met als reden dat het bijvoorbeeld nogal druk is dan had ik daar alle begrip voor gehad. Dit is bedoeld als positieve kritiek want verder ben ik hartelijk ontvangen en goed geholpen.

09-07-2019
Mevr. L. Oosterbaan (Zuid-Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
9

kundig, vriendelijk personeel.

09-07-2019
Janna Boet (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat dit een goed bedrijf is met persoonlijke aandacht en tijd voor de klanten.

04-07-2019
peter (zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service en vriendelijke personeel

03-07-2019
DHR g.kRUITHOF (TROMPETHOF 22 1544xs zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een goed bedrijf dat respect verdiend

02-07-2019
Rita de Jong (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik voel me daar altijd welkom, men ontvangt mij met open armen, luistert en doet meteen. Altijd staat er ook iets te drinken voor je klaar. De auto wordt altijd keurig behandeld en altijd in overleg, mits er iets extra nodig is.

02-07-2019
Hanna de Jong (Westzaan ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Transparant, eerlijk, super aardige mensen!

02-07-2019
Jennifer Aikman geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en klantgericht. Mijn auto wordt goed onderhouden en ik krijg advies over de staat waarin mijn auto verkeert en wat er eventueel vervangen moet worden en wanneer, zodat je er de volgende keer rekening mee kan houden. Veiligheid staat hoog in het vaandel evenals een goede sfeer. Je ben een gewaardeerde klant bij een ieder in het bedrijf en men is altijd correct, zakelijk en toch vriendelijk.

02-07-2019
Huipen (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd ruimte voor verbetering. Ik ben zeer tevreden over suzuki jonker. De factuur dit keer viel mij reuze mee. Alleen had ik gevraagd om mijn auto zo snel mogelijk weer terug te krijgen omdat ik nog meer moest doen die dag. Uiteindelijk word ik op 16:00 pas gebeld dat de auto klaar staat. Dat noem ik niet echt zo snel mogelijk

24-06-2019
Reda Ayou (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrokken team, ik voelde me welkom en werd goed geholpen.

18-06-2019
D.Hellinx (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed wederzijds contact en deskundige uitleg

14-06-2019
Cramer geeft de service van onze werkplaats een
8

Mensen zijn klantgericht en vriendelijk en ze zijn open als iets defect is je mag mee kijken in de werkplaats en ze laten precies zien wat het euvel is dus duidelijk!

14-06-2019
H.de geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, klantvriendelijk, professioneel

13-06-2019
Ruud Marquerinck geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit heb ik reeds in de vorige vragen laten weten. Suzuki Jonker Zaanstad is er voor mij, en dat is belangrijk.

12-06-2019
Robert Witte (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, goede monteurs. Snelle hulp. Goede wachtruimte,

12-06-2019
R van Meerlant geeft de service van onze werkplaats een
10

Het zijn zeer vriendelijke verkopers en je merk dat ze goed samen werken met de jongens van de werkplaats in kort gezegd een goed team

11-06-2019
A.Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik weet niet van hoe lang geleden dat is, maar u kunt zich voorstellen da ik niet alle opmerkingen aan derden registreer. Met andere woorden: ik ben zeer tevreden!

05-06-2019
Rob Groot (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
6

omdat er bougies na 40.000 km moesten vervangen worden en een hoop geld 78 euro hoop geld voor 4 bougies

29-05-2019
Kees Wijngaard (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

No-nonsense garage. Betrouwbaar merk. Echte mensen en geen blabla bij Jonker

29-05-2019
Rob Droog (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Contact, service en ontvangst

22-05-2019
Alice deGroot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij daar altijd goed geholpen

21-05-2019
Marianne (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen, tijdens het wachten altijd lekkere koffie.

21-05-2019
H. M. Dil (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijne, betrouwbare garage. Er werken vriendelijke, deskundige mensen met een luisterd oor naar eventuele opmerkingen over de auto. Je wordt fijn geholpen en niets is ze teveel.

14-05-2019
Jan Betlem (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is de meest vriendelijke, behulpzame en vriendelijke garage die ik in de 50 jaar, die ik auto rij, heb gehad.

14-05-2019
Henk op den Akker (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker is een goede betrouwbare dealer met een no nonsens filosofie. Bij onderhoud wordt gedaan wat nodig is en geen onnodige kosten.

14-05-2019
G.M .Spekkels de Waard (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd goed geholpen en er werd van tevoren gevraagd of er iets vervangen mocht worden

07-05-2019
Guus Sarelse (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Laten je rustig in ons geval met partner in de showroom rondneuzen en laten weten dat ze beschikbaar zijn vragen te beantwoorden (geen agressieve verkoopmethode) Praktisch geen verloop van personeel wat prettig is.......niet eindeloos bieden en laten maar gelijk een serieuze inruilprijs werd genoemd door verkoper(s)

07-05-2019
Willy Andriol (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker gééft je niet het gevoel een gewaardeerde klant te zijn: je bént een gewaardeerde klant en dát voel je. Immer correct. Zowel de verkoop als de werkplaats. Als er nou eens geen ruitensproeiervloeistof opgenomen zou zijn in de factuur krijgen ze een 10. Het is een standaard bij iedere dealer vrees ik. Ik vul altijd vóór het onderhoud zelf bij tot de rand en vind het knap dat er dan toch weer voor zo´n 4 euro bijgevuld kan worden. Tuurlijk zit bij de VOS in, maar correcter om de VOS goedkoper te maken en extra te berekenen wat je daadwerkelijk toevoegt.

04-05-2019
Dhr Pelt (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Bij onderhoudwerkzaamheden kom je niet voor verrassingen te staan. Je wordt goed geinformeerd. De communicatie met het bedrijf verloopt voortreffelijk, zowel persoonlijk als via e-mail of via de website. En misschien wel het belangrijkste: de Suzuki Vitara bevalt uitstekend!

30-04-2019
H.A.Heino (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijk en goede monteurs

30-04-2019
C J Bruijn (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wíj vonden de service uitstekend, en het meedenken met de klant centraal ,een dikke pluim.

30-04-2019
Jhr arnout (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

30-04-2019
A. Adan (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker heeft direct gereageerd op het probleem dat ik met mijn auto had, die ik gekocht had bij een dealer die geen onderhoud gedaan had, waardoor ik in de problemen kwam. Zij gaven duidelijke uitleg en zijn direct aan het werk gegaan, tijdens de werkzaamheden kreeg ik direct een terugkoppeling van de gevonden problemen en zij hebben het heel goed werk afgeleverd met duidelijke uitleg van de gedane werkzaamheden.

24-04-2019
Christa outhuijse (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen

23-04-2019
T. Verra geeft de service van onze werkplaats een
10

Superrr vriendelijk, altijd behulpzaam in 1 woord geweldige dealer

23-04-2019
Frans (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

10

23-04-2019
Dhr. T. de Wildt geeft de service van onze werkplaats een
9

In het verleden altijd prettig geholpen waarbij de service en klantvriendelijkheid voorop stonden. Dat was ook de reden dat ik wederom bij Suzuki Jonker een andere nieuwe auto heb aangeschaft.

23-04-2019
Paul Moester (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Safari

18-04-2019
familie Oosterveld (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

17-04-2019
Dhr. C. van der Ende (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, klantvriendelijk etc etc

09-04-2019
H. van Mameren (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
7

Komen de gemaakte afspraak na.

02-04-2019
Mevr I vd Wal geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel.

02-04-2019
Mevr. P. Harms (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is prettig personeel. Allemaal even aardig. Wordt ook meteen geholpen. Kortom, ik, een vrouw, heb geen drempelvrees.

02-04-2019
Irene kloek (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geduldig

02-04-2019
Tom Swart (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer correct en vriendelijk tewoort gestaan.

27-03-2019
Dhr.E.Brouwer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service en vriendelijk personeel. Helemaal top.

26-03-2019
C van oerle (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel, eerlijke beoordeling over het onderhoud wat gedaan moet worden.

26-03-2019
Martin Kesselaar (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen. Behulpzaam en de auto komt ook nog eens schoner terug dan hij was ingeleverd. Mensen zijn in voor een praatje waardoor je niet het gevoel hebt een nummer te zijn.

26-03-2019
wim swart (wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

je word netjes behandeld als klant auto word netjes nagekeken en gerepareerd dus geen bijzonderheden.

24-03-2019
Monique Ziere geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker een echte aanrader! Zeer vriendelijk, vakkundig en altijd bereid je te helpen bij kleine en grote problemen. Duidelijke uitleg en altijd een prijsopgave die klopt. Altijd tijd voor een lolletje. Inmiddels mijn 5e Suzuki bij hun gekocht en zal om alle positieve redenen zeker bij hun blijven komen!

20-03-2019
Klaas mazereeuw (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewone mensen....duidelijk...geduld. ..niets is te veel om het de klant naar zijn zin te maken.

19-03-2019
John.Eshuijs (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over de servicebeurd.En er is ruimschoots de tijd genomen. voor bijkomende vragen van mijn kant.ik geef een 9 om dat geen mens perfect is en voor mij een 9 het hoogste cijver is

19-03-2019
Ben Sprokholt (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik er niets op aan te merken heb, en nogmaals ik vind dit een top dealer met een top team wat betreft de medewerkers, dus ik ben een heeeeeeeeeel tevreden klant.

13-03-2019
Just Out (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nogmaals de persoonlijke benadering de uitleg,etc. En niet het gladde wat je bij andere dealers nog vaak tegenkomt!

13-03-2019
Dhr. W. Duivis (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer Goede service Houden zich aan hun afspraken Vriendelijk en behulpzaam

13-03-2019
Mevr. Bosman-Visser (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en en zeer vriendelijk personeel

12-03-2019
Peter Duin (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel erg tevreden over hoe er gecommuniceerd wordt, wat er gedaan wordt in een onderhoudsbeurt, wat er is gedaan, hoe dit is gedaan, de kosten hiervan en niet te vergeten een goed en leuk team van mensen.

10-03-2019
Ineke Hordijk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk kennis van zaken en zeer behulpzaam en duidelijk door geven wat het kostenplaatje is. Ben al 12 jaar erg tevreden over de garage. Gewoon een top garage.

08-03-2019
Henk vd Berg (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijk, inzichtelijk en in een prettige sfeer.

07-03-2019
Mw. Muller (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker Zaanstad is een zeer goed autodealer, met vriendelijk en deskundig personeel. Dus als je op zoek bent naar een goede autodealer, dan moet je bij Suzuki Jonker Zaanstad zijn.

05-03-2019
P.J. van Mourik (Broek in Waterland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke en perfecte service. Geen verrassingen. Uitstekende advisering en overleg. Personeel altijd uiterst flexibel rondom de wensen van de klant.

05-03-2019
B. Spaamer geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is een uiterst betrouwbare dealer. Er werken niet alleen mensen met verstand van zaken (doen) maar ze zijn ook allemaal bijzonder vriendelijk. Je voelt je er welkom.

05-03-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen