Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rob Droog (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Contact, service en ontvangst

22-05-2019
Alice deGroot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij daar altijd goed geholpen

21-05-2019
Marianne (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen, tijdens het wachten altijd lekkere koffie.

21-05-2019
H. M. Dil (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijne, betrouwbare garage. Er werken vriendelijke, deskundige mensen met een luisterd oor naar eventuele opmerkingen over de auto. Je wordt fijn geholpen en niets is ze teveel.

14-05-2019
Jan Betlem (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is de meest vriendelijke, behulpzame en vriendelijke garage die ik in de 50 jaar, die ik auto rij, heb gehad.

14-05-2019
Henk op den Akker (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker is een goede betrouwbare dealer met een no nonsens filosofie. Bij onderhoud wordt gedaan wat nodig is en geen onnodige kosten.

14-05-2019
G.M .Spekkels de Waard (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd goed geholpen en er werd van tevoren gevraagd of er iets vervangen mocht worden

07-05-2019
Guus Sarelse (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Laten je rustig in ons geval met partner in de showroom rondneuzen en laten weten dat ze beschikbaar zijn vragen te beantwoorden (geen agressieve verkoopmethode) Praktisch geen verloop van personeel wat prettig is.......niet eindeloos bieden en laten maar gelijk een serieuze inruilprijs werd genoemd door verkoper(s)

07-05-2019
Willy Andriol (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker gééft je niet het gevoel een gewaardeerde klant te zijn: je bént een gewaardeerde klant en dát voel je. Immer correct. Zowel de verkoop als de werkplaats. Als er nou eens geen ruitensproeiervloeistof opgenomen zou zijn in de factuur krijgen ze een 10. Het is een standaard bij iedere dealer vrees ik. Ik vul altijd vóór het onderhoud zelf bij tot de rand en vind het knap dat er dan toch weer voor zo´n 4 euro bijgevuld kan worden. Tuurlijk zit bij de VOS in, maar correcter om de VOS goedkoper te maken en extra te berekenen wat je daadwerkelijk toevoegt.

04-05-2019
Dhr Pelt (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is zeer klantvriendelijk. Bij onderhoudwerkzaamheden kom je niet voor verrassingen te staan. Je wordt goed geinformeerd. De communicatie met het bedrijf verloopt voortreffelijk, zowel persoonlijk als via e-mail of via de website. En misschien wel het belangrijkste: de Suzuki Vitara bevalt uitstekend!

30-04-2019
H.A.Heino (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijk en goede monteurs

30-04-2019
C J Bruijn (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wíj vonden de service uitstekend, en het meedenken met de klant centraal ,een dikke pluim.

30-04-2019
Jhr arnout (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

30-04-2019
A. Adan (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker heeft direct gereageerd op het probleem dat ik met mijn auto had, die ik gekocht had bij een dealer die geen onderhoud gedaan had, waardoor ik in de problemen kwam. Zij gaven duidelijke uitleg en zijn direct aan het werk gegaan, tijdens de werkzaamheden kreeg ik direct een terugkoppeling van de gevonden problemen en zij hebben het heel goed werk afgeleverd met duidelijke uitleg van de gedane werkzaamheden.

24-04-2019
Christa outhuijse (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen

23-04-2019
T. Verra geeft de service van onze werkplaats een
10

Superrr vriendelijk, altijd behulpzaam in 1 woord geweldige dealer

23-04-2019
Frans (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

10

23-04-2019
Dhr. T. de Wildt geeft de service van onze werkplaats een
9

In het verleden altijd prettig geholpen waarbij de service en klantvriendelijkheid voorop stonden. Dat was ook de reden dat ik wederom bij Suzuki Jonker een andere nieuwe auto heb aangeschaft.

23-04-2019
Paul Moester (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Safari

18-04-2019
familie Oosterveld (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

17-04-2019
Dhr. C. van der Ende (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, klantvriendelijk etc etc

09-04-2019
H. van Mameren (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
7

Komen de gemaakte afspraak na.

02-04-2019
Mevr I vd Wal geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel.

02-04-2019
Mevr. P. Harms (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is prettig personeel. Allemaal even aardig. Wordt ook meteen geholpen. Kortom, ik, een vrouw, heb geen drempelvrees.

02-04-2019
Irene kloek (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geduldig

02-04-2019
Tom Swart (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer correct en vriendelijk tewoort gestaan.

27-03-2019
Dhr.E.Brouwer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service en vriendelijk personeel. Helemaal top.

26-03-2019
C van oerle (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel, eerlijke beoordeling over het onderhoud wat gedaan moet worden.

26-03-2019
Martin Kesselaar (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen. Behulpzaam en de auto komt ook nog eens schoner terug dan hij was ingeleverd. Mensen zijn in voor een praatje waardoor je niet het gevoel hebt een nummer te zijn.

26-03-2019
wim swart (wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

je word netjes behandeld als klant auto word netjes nagekeken en gerepareerd dus geen bijzonderheden.

24-03-2019
Monique Ziere geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker een echte aanrader! Zeer vriendelijk, vakkundig en altijd bereid je te helpen bij kleine en grote problemen. Duidelijke uitleg en altijd een prijsopgave die klopt. Altijd tijd voor een lolletje. Inmiddels mijn 5e Suzuki bij hun gekocht en zal om alle positieve redenen zeker bij hun blijven komen!

20-03-2019
Klaas mazereeuw (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewone mensen....duidelijk...geduld. ..niets is te veel om het de klant naar zijn zin te maken.

19-03-2019
John.Eshuijs (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over de servicebeurd.En er is ruimschoots de tijd genomen. voor bijkomende vragen van mijn kant.ik geef een 9 om dat geen mens perfect is en voor mij een 9 het hoogste cijver is

19-03-2019
Ben Sprokholt (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik er niets op aan te merken heb, en nogmaals ik vind dit een top dealer met een top team wat betreft de medewerkers, dus ik ben een heeeeeeeeeel tevreden klant.

13-03-2019
Just Out (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nogmaals de persoonlijke benadering de uitleg,etc. En niet het gladde wat je bij andere dealers nog vaak tegenkomt!

13-03-2019
Dhr. W. Duivis (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer Goede service Houden zich aan hun afspraken Vriendelijk en behulpzaam

13-03-2019
Mevr. Bosman-Visser (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en en zeer vriendelijk personeel

12-03-2019
Peter Duin (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel erg tevreden over hoe er gecommuniceerd wordt, wat er gedaan wordt in een onderhoudsbeurt, wat er is gedaan, hoe dit is gedaan, de kosten hiervan en niet te vergeten een goed en leuk team van mensen.

10-03-2019
Ineke Hordijk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk kennis van zaken en zeer behulpzaam en duidelijk door geven wat het kostenplaatje is. Ben al 12 jaar erg tevreden over de garage. Gewoon een top garage.

08-03-2019
Henk vd Berg (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijk, inzichtelijk en in een prettige sfeer.

07-03-2019
Mw. Muller (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker Zaanstad is een zeer goed autodealer, met vriendelijk en deskundig personeel. Dus als je op zoek bent naar een goede autodealer, dan moet je bij Suzuki Jonker Zaanstad zijn.

05-03-2019
P.J. van Mourik (Broek in Waterland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke en perfecte service. Geen verrassingen. Uitstekende advisering en overleg. Personeel altijd uiterst flexibel rondom de wensen van de klant.

05-03-2019
B. Spaamer geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is een uiterst betrouwbare dealer. Er werken niet alleen mensen met verstand van zaken (doen) maar ze zijn ook allemaal bijzonder vriendelijk. Je voelt je er welkom.

05-03-2019
Leo de Rooij geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik geef nooit een 10 maar ze zijn het zeker waard.

27-02-2019
gerrit (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima monteurs en vriendelijk bekwaam personeel

27-02-2019
Hr. L.Erné (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Al bij binnenkomst word je zeer vriendelijk begroet, ze denken met al hun vakkennis mee wat de mogelijkheden zijn maar zijn ook eerlijk wat er niet kan. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Celerio.

20-02-2019
w. koper (broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deze mensen met elkaar komen goed over en zijn heel correct.

19-02-2019
José Sudmeijer geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid en hulpvaardig zijn scoren heel hoog!!!

19-02-2019
J. Kuipers (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en vriendelijk personeel, wij voelen ons zeer goed geholpen.

19-02-2019
Gerry (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Duidelijke afspraken.

12-02-2019
geert bodewits (assendelft) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kwam een aantal jaren geleden zo maar even binnen lopen uit nieuwsgierigheid en nooit meer in een andere garage geweest.

12-02-2019
Judith geeft de service van onze verkopers een
9

Warme ontvangst,servicegericht. Elke medewerker die ik tegenkwam, zei vriendelijk gedag. Wat ik een groot +plunt vind, is dat het geen grote showroom is. Doordat hij niet groot is, straalt hij veel meer warmte uit + de zeer vriendelijke ontvangst van de medewerker. Niks meer aan veranderen!!

12-02-2019
Mevr. M.H.Lodder geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles correct uitgevoerd. Prima service. Personeel vriendelijk.

05-02-2019
Peter de Graaf (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De verkoper heeft ook na een jaar nog tijd voor je. Zijn geen gladde jongens. Gewoon normale verkopers. Kom er graag.

05-02-2019
Cees (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uistekende service.

05-02-2019
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, vriendelijk personeel, kennis, meedenkend.

04-02-2019
Bert Steenbergen (Westzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage en een goede service

30-01-2019
Tim d.W. geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en goede service

29-01-2019
Mak (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, behulpzaam, staan altijd voor je klaar! Hele fijne dealer! Fijne medewerkers

29-01-2019
Zeer tevreden klant geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier gaat het om de klanten. Erg vriendelijk geholpen bij aanschaf van de auto en als deze onderhoud nodig heeft. Klanten worden hier herkend.

29-01-2019
Jan Walst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, netjes, zoals afgesproken en leenauto mee. Keurig opgeleverd, zeer tevreden.

29-01-2019
Maarten Kriz (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, goede, service en attent personeel!

29-01-2019
Bart (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke benadering en goed advies.

29-01-2019
Anneke Binken geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele gezellige en vriendelijke garage.

29-01-2019
Emmy Duijs-Otten (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke klantgerichte behandeling

29-01-2019
dick van bezooijen (neer) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima geholpen bij het maken van de juiste keus. Tevens een helder inzicht gekregen in de prijs van de nieuwe auto en de inruil van de vorige auto.

29-01-2019
Y. de Heer (Zwaag) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik kom hier al jaren, vanaf 1990 rij ik al Suzuki, Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de Suzuki Jonker Zaanstad. We zijn enkele jaren terug verhuisd naar de kop van Noord-Holland maar wel klant gebleven bij Suzuki Jonker Zaanstad. Suzuki Jonker Zaanstad heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, .

24-01-2019
Dhr j dirkson (Heiloo ) geeft de service van onze verkopers een
9

Heel correct vriendelijk

23-01-2019
Anneke Huldij (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service prima, alles volgens afspraak. Bieden reële inruilprijzen

22-01-2019
Ilja Koenen geeft de service van onze werkplaats een
9

Super goede service en heel klantvriendelijk

19-01-2019
Carlaaardenburg (Heemskerk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is de moeite waard om naar zaandam te gaan voor onderhoud zeer klant vriendelijk personeel echt het zijn toppers

15-01-2019
Gerrit Brandsma (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, denken met je mee, en dringen niks op. Alles word netjes afgehandeld en ze nemen alle tijd voor je.

15-01-2019
A. Flikweert geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een garagebedrijf dat uitblinkt door een eerlijke behandeling van zijn klanten. Iets dat ik bij garagebedrijven nog niet eerder zo heb meegemaakt. Ik ben jaren geleden klant geworden omdat een van mijn collega's er heel tevreden mee was en ik ben daar nog steeds blij mee.

15-01-2019
Fia en Klaas Danser (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage! Top personeel. Een echte aanrader. Hiervoor eerst in Purmerend geweest en gelukkig op Zaandam uitgekomen.

15-01-2019
Eric Kemp (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne omgeving is ook goed als je zoveel geld uitgeeft. Ook de service na het kopen is heel belangrijk. Fijne dealer

15-01-2019
A.Tilleman (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

09-01-2019
Cs smit (Broek in waterland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen

08-01-2019
Dhr c.m. Birger (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk en adequaat. De mensen staan altijd direct voor je klaar!

08-01-2019
Larissa geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en goed! Top service

04-01-2019
Tim (Gennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heldere communicatie, komen afspraken na, nette service

02-01-2019
Laloli (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn gewoon goed en aardig ze staan je al tijd te woord

01-01-2019
Hans Tolstra (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke bejeging, correct voorkomen, duidelijk in afspraken maken, eerlijke bejegening, geinteresseerdheid in persoonlijke omstandigheden, sublieme service.

01-01-2019
P. Smits (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het terrein staat wel overvol met auto's dat is soms lastig met een plek zoeken

27-12-2018
Dhr. GJ Kat (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Constante goede service en klantgericht. Uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Kortom een garage waar je je auto graag koopt en laat onderhouden.

27-12-2018
J.C. van Lom (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertellen precies wat er gaat gebeuren . zeggen hoe lang of het duurt en wat ongeveer de prijs is.

21-12-2018
Nell koenen de Rooij geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt prettig en deskundig geholpen

18-12-2018
Oly (Krommenie ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage kan niet beter

12-12-2018
Peter Woud (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk ontvangst en open en eerlijke communicatie.

11-12-2018
A.A.Mooij de Goede (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als er geen klachten zijn en alles wordt naar behoren gedaan dan is dat een10

11-12-2018
Ursula Gieger (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

Dat is natuurlijk niet de auto, want die is bij iedere dealer hetzelfde. De verkoper gaf de doorslag. Een keurige en frisse verschijning die op ons kundig, geduldig en eerlijk overkwam. Hij gaf de doorslag terwijl wij eigenlijk het plan hadden om meer merken te bekijken aangezien we geen haast hadden om tot koop over te gaan. Namens ons, proficiat en bedankt.

06-12-2018
Frans Zaaijer (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat alle mensen van hoog tot laag zeer professioneel zijn en erg behulpzaam. je bent hier echt een klant en geen nummer, en geen vraag is te veel als je die stelt. en er is altijd ruimte voor een ander praatje, zeer bevlogen mensen die voor hun product garant staan . en je er alles over de auto's kunnen vertellen, ook de service staan op een hoog niveau, het is niet alleen maar verkopen. dus kom gewoon eens langs de koffie of thee staat klaar en je gaat het zelf ondervinden hoe welkom je bent.

05-12-2018
J.Schrassen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki dealer Jonker is een perfect bedrijf, zowel prijstechnisch voor opgave van een reparatie als bij inruil en verkoop. Daarnaast bestaat het personeel uit zeer kundige mensen die ook nog vriendelijk zijn. Vermoedelijk komen de meeste uit Noord Holland en dat merk je direct in de behandeling.

05-12-2018
Broeders geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een een prima garage

04-12-2018
Dhr. A.Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het verwachtingspatroon is volledig waargemaakt

04-12-2018
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

service, klantvriendelijk, kennis van zaken etc

04-12-2018
Ben van Assema (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en behulpzaam personeel. Aangename sfeer en een schone garage. Uitstekende service.

02-12-2018
Bernhard Boot (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tijdsafspraak klopte. Leenfiets aangeboden. Netjes gebeld.

29-11-2018
alice de groot luijkx (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat dat heb ik vermeld de medewerkers staan altijd voor ons klaar

28-11-2018
Ron Klaassen (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij werden vlot en zeer vakkundig geholpen door de verkoper. De verkoop verliep op een plezierige wijze, en zonder druk te zetten op verkoop. Bij het ophalen van de nieuwe auto kregen wij zeer duidelijke en uitvoerige uitleg over de wagen en zijn bediening instrumenten door de verkoper. Kortom zeer tevreden !!!.

27-11-2018
Ko Oranje geeft de service van onze verkopers een
10

heel goed en leuk gesprek over allerlei dingen ook goede uitleg en heel vriendelijke ontvangst

27-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen