Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Willem Kitsz (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een kantvriendelijk bedrijf wat direct voor je klaarstaat ook bij vragen en kleine aanpasssingen zonder overal voor te hoeven betalen

15-11-2018
Marcel de Bruin geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wordt altijd correct, eerlijk en goed behandelt bij deze dealer bij onderhoud altijd een leenauto zonder problemen.

13-11-2018
a.m.Passchier (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer vriendelijk personeel, vakkundige uitleg. Zij geven je het gevoel dat je altijd welkom bent.

07-11-2018
Y. de Boer (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Ignis is al sinds ik hem bij Jonker heb gekocht, bij hun in onderhoud (13 jaar) en in al die jaren zijn zij betrouwbaar gebleken en zeer klantvriendelijk. Ook ben ik nog steeds heel blij met mijn Ignis, die dankzij Jonker nog steeds een zeer betrouwbare auto is.

07-11-2018
Denis Lemson (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

suzuki jonker is een top dealer, aardig personeel die je goed helpt en altijd vriendelijk is

06-11-2018
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

06-11-2018
Will van Vuure (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vanaf dat ik in Zaandam woon kom ik met mijn Jimny bij Suzuki Jonker Zaanstad. ik ben zeer tevreden. ze zijn vriendelijk en behulpzaam. ze halen mijn auto en brengen mijn auto terug als het mij om medische redenen even niet lukt. zolang mijn oude Jimny mij trouw blijft zal ik bij Suzuki Jonker blijven voor onderhoud en reparatie.

06-11-2018
Gid Smolders (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar, houdt rekening met je eigen wensen en vormt zich daar een beeld van alvorens te komen tot afspraken. Als er iets mis gaat in dit proces willen ze dit bijzonder graag herstellen. Ze hechten aan een goede relatie en tevreden klanten.

06-11-2018
Conny Scholtes (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rijd al bijna 40 jaar Suzuki eerst bij Booij en nu bij Jonker. Als ik niet tevreden was, kwam ik daar nu niet meer.

06-11-2018
F.leone (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer

06-11-2018
Bert van Duijn (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al het personeel weet waar ze mee bezig zijn 3n afspraak is afspraak op alle gebied. .

30-10-2018
Dhr. J.Stobbe (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

een dealer die beseft wat de klant wil en bedoelt en zich houdt aan zijn afspraken.

30-10-2018
P.A.J.Klos (Wormer.) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn altijd gastvrij ontvangen en kregen op alle vragen een bevredigend antwoord.

30-10-2018
Hans (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare dealer, transparant, vriendelijk personeel. De mentaliteit van doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, spreek mij wel aan!

25-10-2018
Grace Deighton (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd bijzonder prettig en correct geholpen.

25-10-2018
PJH Veldt (Wijdewormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, betrouwbaar, open en zeer klantvriendelijk/service gericht. Deze opmerking telt voor de verkopers, baliemedewerkers en monteurs. Alles klopt! Dikke pluim voor Suzuki Jonker Zaandam

25-10-2018
Dhr R van Meerlant geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede dealer er bereid altijd te helpen top

24-10-2018
leo scheerman (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede service

24-10-2018
rene giebing (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

het zijn gewone mensen ze staan met beide benen op de grond en niet uit de hoogte je word goed geholpen

23-10-2018
H.A.Heino (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke mensen

16-10-2018
M. Verschoor geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede communicatie.

16-10-2018
R. Boendermaker (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer prettige zaak waar men goed geholpen wordt en een goede voorlichting geeft over de auto die men wil kopen. Bij aflevering neemt men ruim te tijd. De ervaring bij de vorige auto was dat men goede goede service geeft bij onderhoud.

16-10-2018
Peter Hoenderdos (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn al denk ik 10 jaar klant en als je binnen komt weten ze precies met wie ze te maken hebben.

10-10-2018
H.P.J. Vijn (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Bij Jonker heerst een prettige sfeer er is oog voor de klant. Prijzen zijn onderhandelbaar. het enige wat soms lastig is dat de werkplaats erg druk is waardoor het af en toe wel drie weken duurt om geholpen te worden. Gelukkig heb ik het er graag voor over.

10-10-2018
Dick Voorthuijsen. (Oostzaan.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Eerste keer slecht behandeld.Auto uitgezocht,door omstandigheden konden wij geen proefritmaken.De auto stond ons heel erg aan,wat wij wel lieten blijken.Afgesproken om maandag een proefrit te maken.Toen we maandag kwamen was de auto verkocht. Wij waren toen heel erg kwaad, en wilden niets meer van Suzuki weten.ï

10-10-2018
Familie de Saegher (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker Zaanstad voldoet aan al mijn verwachtingen . Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam en eerlijk. Zijn al jaren met onze Suzuki in onderhoud bij Suzuki Jonker en nog nooit teleurgesteld.

10-10-2018
Peter Borreman (Zuid Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele goede dealer en een prima service.

09-10-2018
j.m. beijer (koog aan de zaan ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel. Zoeken snelle en juiste oplossing bij schade. Service met vervoer , als je auto gerepareerd moet worden

09-10-2018
ben (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne sfeer en goede service. Geven je het gevoel dat je als klant belangrijk bent

09-10-2018
P.A.G. Koomen (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en professionele bediening. goed bereikbaar, prettige uitstraling

09-10-2018
SJEF SWOLFS (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk bekwaam en huiselijk gevoel,met vakbekwame mensen,

09-10-2018
Anne van Assema (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker geeft aan wat zij gaan doen met je auto, en wijken daar ook niet van af. De service die zij aanbiedne komt overeen met dat wat zij zeggen te gaan doen en daar houd ik van. Is vaak toch een kwestie van vertrouwen hoe een garage met jouw auto omgaat, en aangezien dit pas de 2e keer is dat mijn auto hier onderhoud krijgt ben ik tevreden (mijn broer, waar de auto eerst van was, zit al volgens mij 6 jaar bij Suzuki Jonker). Mijn broer, tevens ooms, raden deze garage dan ook ten zeerste aan. Ik kan mij daarin vinden.

09-10-2018
Dhr. F. van Eck (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Medewerkers zijn heel vriendelijk, meedenkend en attent. Het onderhoud is prima uitgevoerd en in de afgesproken tijd. Suzuki is een prima dealer met oog voor service en zeer klantgericht.

09-10-2018
Dhr H.A.Smit (Koog aan de Zaan ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst, altijd enthousiaste medewerkers of het nu gaat over de onderhoudsbeurt of het geven van advies.

09-10-2018
Dhr. Th. van der Wiel (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gelet op de correcte uitvoering van het onderhoud en de uitstekende service in een pech geval.

08-10-2018
MEVR C WIRSCHING (ZAANDAM) geeft de service van onze verkopers een
9

je word goed geholpen en prima service

04-10-2018
Dolf de Roeck (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ivm de vriendelijkheid De deskundigheid De Service Het contact met de monteurs, de goede uitleg Van de gedane werkzaamheden

03-10-2018
Myrna Sattler (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een hele goede en gerenomeerde dealer, altijd vriendelijk en behulpzaam.goed advies. Hebben weer voor Suzuki gekozen. Goede betrouwbare auto en een hele goede werkplaats. Tot nu toe al 9 jaar klant en zeer tevreden.

03-10-2018
G s geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede hulp aan de balie, gevolgd door het efficiënt opvolgen van de gemaakte afspraken.

03-10-2018
HJJM. Vet Sicking (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekend bedrijf! Wat moet ik zonder deze monteurs beginnen, ik ben dol op mijn Suzuki. Julli monteurs houden mijn auto op de weg .

03-10-2018
Alexander Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb niets anders dan goede ervaringen!

02-10-2018
Mevr. De Boer (Assendelft ) geeft de service van onze verkopers een
9

Je wordt gewoon goed geholpen. Als er problemen zijn met de auto, dan wordt het snel opgelost.

02-10-2018
S.aydogdu (Wormerveer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn net als mijn vriend,ze willen graag helpen,aardige mensen.

02-10-2018
Berry geeft de service van onze verkopers een
9

Prima dealer. Ze luisteren goed en denken echt met de klant mee.

02-10-2018
w.schroder (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk er wordt aan de wensen en problemen aandacht besteed en het wachten is toch wel comfortabel door de cornerhoek

26-09-2018
J. van Duijn (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige, betrouwbare, vriendelijke benadering

25-09-2018
H wiertzema (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles zeer goed geregeld

25-09-2018
J.Wolff (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd op vragen een antwoord ook van de monteurs alles word geregeld.

25-09-2018
Dhr. C van der Ende geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service, uitstekende medewerkers in werkplaats

25-09-2018
Elly van de Stadt (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel. Prima garage ben zeer tevreden.

20-09-2018
Mvr Siljaden (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en betrouwbaar.

18-09-2018
Dhr. J.Aten geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf de aankoop van de auto (nieuw) nimmer problemen gehad.

12-09-2018
Fam. Dreuning-Wasseur (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service, de mannen zijn nergens te beroert voor, Suzuki heeft mannen met harten van goud, een 10 met vlag en wimpel, hebben niet voor niks al onze auto's daar vandaan.

11-09-2018
Ton Sonneveld (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer / problemen worden snel en kundig opgelost. Vriendelijke ontvangst.

01-09-2018
Chantal (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en duidelijk en vriendelijke medewerkers

31-08-2018
F.Schijf (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd zeer duidekijk telefonisch geholpen. De prijsopgave is netjes qua kosten en komt altijd precies overeen zoals doorgegeven. De wachttijd is ook altijd precies de tijd die ze doorgeven. Ben uitermate tevreden over alles.

29-08-2018
dhr H.Klaver (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen met kennis van zaken en je weet wat de kosten zijn vooraf.

29-08-2018
H.van der Eerden (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Kundig, prettig en bieden een goede prijs

29-08-2018
Smit geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en vriendelijk geholpen. Als je zit te wachten kin je zelf koffie/thee of water pakken zoveel je wilt. De reparatie wordt indien mogelijk vooraf gegaan door een geschatte prijsopgave

28-08-2018
G Schaafsma (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Seernetjus geholpen kon alles vragen en er bui zijn

28-08-2018
Yvonne geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig geholpen niet dat zakelijke maar een goede sfeer en heel vriendelijk

28-08-2018
F. Thewessen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is een erg fijne dealer waar je je als klant gewaardeerd voelt.Vinden het niet erg om dingen uit te leggen als je een vraag hebt. Ook vind ik de service erg goed.

20-08-2018
Tineke Alberts (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker Zaanstad is voor mij een prettig bedrijf omdat het teamgeest uitstraalt, ik veel hetzelfde personeel al jaren achter elkaar zie en ik vertrouw ze.

14-08-2018
mw. Kat-Tates (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

kundigheid / vriendelijkheid / perfecte service

14-08-2018
Hr. Nierop (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkzaamheden goed uitgevoerd. Vriendelijk en netjes geholpen .

09-08-2018
Frank (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd behulpzaam, vriendelijk personeel, duidelijk ( prijs ) afspraken

08-08-2018
Fam. Geerlings (Stadskanaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer Prettige en persoonlijke benadering. Reeds vele jaren klant. Ivm verhuizing 1 keer bij andere dealer in Stadskanaal Suzuki Celerio gekocht. Niet tevreden. SubdealerToyota in Stadskanaal redelijk tevreden maar bij Suzuki Jonker weer gevoel van "thuiskomen " Zeer tevreden en aan te bevelen.

07-08-2018
Marielle ten Bergen (Honingh) (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen en goede service. Al vele jaren klant bij hun.

07-08-2018
e.kemp (zwanenburg) geeft de service van onze verkopers een
9

een zeer goede inruil prijs van mijn inruil auto . Kon alles proberen niets moest. open en eerlijk geholpen vrolijke mensen wel heeeeel erg druk met klanten... Maar dat zal de reden van kwaliteit van verkopen wel zijn.. Als ik in de toekomst met onderhoud en dergelijke ook zo goed geholpen worden ….blijf ik hier graag klant..

07-08-2018
Matthijs Does geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk ter zake zeer deskundig en oplossing gericht. Afspraak is afspraak ga zo door.

31-07-2018
Melvin postma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel goede dealer altijd vrolijk mensen en denk altijd mee met mensen en help de mensen met lach

31-07-2018
Leo hulsker (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd buitengewoon vrtiemdelijk en behulpzaam

31-07-2018
Mevr M.Venema (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en behulpzaam Klantgericht denken!

31-07-2018
Andre.bosman (De.kiel.zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Is.goed

31-07-2018
Dhr. Haanstra geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijke ontvangst en altijd in staat een voor mij handige afspraak te maken.

25-07-2018
Nicole Boom (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Suzuki wordt niet voor niets al jaren prima onderhouden bij Suzuki Jonker Zaanstad. Altijd een goede service, de garage houdt zich aan de gemaakte afspraken en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

25-07-2018
mevr bruitzman (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

voel me er thuis

25-07-2018
Frits Korzilius (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijke personeel. van hoog tot laat.

24-07-2018
mevr Bosman-visser (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundigheid en vriendelijkheid

24-07-2018
D Swartsenburg (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klant vriendelijkheid

24-07-2018
J.Everaerts (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een zeer goede dealer en garage.

24-07-2018
L.W. van Giessen geeft de service van onze verkopers een
10

De klantvriendelijkheid, de klant is daar echt koning. Goede uitleg, en het gevoel dat je altijd even kan bellen als je een vraag of probleem hebt. Laagdrempelig, eigenlijk gewoon gezellig als je daar bent.

24-07-2018
P. klinkhamer (zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Van aankoop tot verkoop zeer goed verlopen

20-07-2018
jan waijboer (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden

19-07-2018
j . v meurs (zaans) geeft de service van onze verkopers een
7

zijn klantvriendelijk en bereid tot overleg

18-07-2018
Diana bekker (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en erg aardige mensen

18-07-2018
Ilma den Braver-Kok (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service en Maikel is the best!

17-07-2018
Peter Schweisshelm (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam

17-07-2018
Rita de Jong (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men luistert altijd goed en daarna wordt het uitgevoerd. Zijn er bijkomende kosten, wordt je eerst telefonisch op de hoogte gebracht.

17-07-2018
Peter Belde (Middelburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

In september 2017 kocht ik voor mijn dochter een Alto uit 2004 voor 2200 euro; Chapeau !

17-07-2018
Hr P.B.Kaarsgaarn (Zaandijk) geeft de service van onze verkopers een
9

ben hier al jaren klant

17-07-2018
Peter Langkemper (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben gewoon zeer tevreden.

17-07-2018
Gonnie van Lom (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

De wijze waarop het personeel met de klanten omgaat stel ik zeer op prijs.Ook hetgeen wat afgesproken is wordt keurig zo afgehandeld.

14-07-2018
Mevr. en Dhr. Noens geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker staat garant voor snelle correcte service, meedenken, warme en persoonlijke aandacht, goed advies, duidelijkheid, mooie en betaalbare producten, humor service met een lach. We komen hier graag!

13-07-2018
Barbara Kuijper (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker Zaanstad is een garage waarbij je vriendelijk wordt geholpen. Men is duidelijk in de communicatie en handelt snel en doeltreffend. Behulpzaam en oplossingsgericht. Voel me gehoord. Respectvolle behandeling.

12-07-2018
Monique Ziere (Wormerveer) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al vele jaren klant bij Suzuki Jonker. Zeer vakkundig, zeer klantvriendelijk, eerlijke behandeling waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Ben zeer blij met deze garage. Ook hier dank aan allemaal!

10-07-2018
F.W. Stork (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Goede dealmakers

10-07-2018
N. de Waard (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen bij de garage zijn zeer klantvriendelijk. Geven van tevoren alvast aan wat er in ieder geval moet gebeuren bij een APK of beurt. Als het hoger uitvalt bellen ze ruim van tevoren en ze doen alleen wat noodzakelijk is.

10-07-2018
San der van de Wouw (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn contact met de dealer en medewerkers is goed.

05-07-2018
Carla Franschman-Rabbie (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn service beurt was keurig gedaan alleen hadden zij niets teruggezet in de stand waarin ik het had. zoals radio mobile licht en dat is iedere keer wat voor mij storend is.

05-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen