Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rob van Meerlant (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt net geholpen het is een super team goed op elkaar ingespeeld

19-04-2018
Hans Pelt (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel in de showroom als bij de onderhoudsbalie is het personeel zeer klantvriendelijk. De afspraken voor het onderhoud van de auto kunnen online worden geregeld hetgeen ik zeer prettig vind. De prijs van een servicebeurt wordt van tevoren vermeld waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, je wordt als klant behandeld in de goede zin van het woord. Zeer tevreden!!

17-04-2018
[mw] Will van Vuure (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki staat altijd voor me klaar zijn zeer behulpzaam en vriendelijk ik ben gewoon happy met hen ;-)

13-04-2018
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk, kwalitatief goed en flexibel personeel zowel verkoop alsmede werkplaats

12-04-2018
A te Brake (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beurt en APK gedaan. Geen cent meer dan prijs via de website betaald. Telefonisch vooraf een en ander besproken en eerlijk advies gehad. Onwijs tevreden!

08-04-2018
Joke van der Blom (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima auto, vriendelijke mensen.

07-04-2018
J. Schenk (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct vriendelijk gemaakte afspraken komen ze na of bellen en het is er gezellig.

06-04-2018
mevr. H. Kok (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

zij zijn vriendelijk en correct, en de onderhoudsbeurt werd snel uitgevoerd.

04-04-2018
j.moos (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette mensen ,keurige afspraken goed gevoel om daar te komen. onderhoud erg duur

04-04-2018
gerrit (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke medewerkers en vakkundige monteurs.

03-04-2018
Dhr. S.G. van Veen (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk personeel

03-04-2018
HOVEL (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

SUZUKI is de best

29-03-2018
Dhr. R. Mulder (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kan niets negatiefs over de firma Suzuki Jonker zeggen en hoop nog vele jaren in goede gezondheid van hun diensten te mogen gebruik maken

29-03-2018
Hans de Waal (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke benadering en alles volgens wens en afspraak behandeld

28-03-2018
J.bouwman geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd behulpzaam, beleefd ! Tot nu toe absoluut geen klachten !

27-03-2018
L de Rooij (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf het eerste contact, een goed gevoel en bewaarheid.

27-03-2018
Cees Stam geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Jonker Zaanstad is een deskundige dealer met aandacht voor de klant en een prima service. Het is prettig communiceren en het komt familiair over. Je voelt je thuis en wordt ook zo behandeld.

27-03-2018
Schut (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed contact met de afdeling verkoop en werkplaats.

27-03-2018
Mw. M. Muller (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service bij Jonker Zaanstad. Ook als je voor iets even langs komt, ze zijn altijd bereid om even kijken wat er aan de hand is. Al met al een top dealer.

27-03-2018
Cees Steijn (Zaandijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende service en afspraak is afspraak.

27-03-2018
Richard Venema (IJmuiden ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed contact met de verkoper en die bood gelijk aan om proefrit te maken. We zijn leuk geholpen en zeer tevreden

22-03-2018
Kathy Stokman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb nu een jaar mijn auto. Ben erg tevreden over Suzuki Jonker Zaanstad. Het advies de service en de klantvriendelijkheid vind ik erg belangrijk. Jonker heeft deze 3 allemaal!

20-03-2018
Johan eijkhoudt (Zaandam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon top niet meer en niet minder.

20-03-2018
Mevr. Mikhail (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Concrete uitleg

20-03-2018
Kelly Woud (Zaanstad) geeft de service van onze verkopers een
9

Super service, fantastische auto

20-03-2018
Harry Plompen (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds deskundig en servicegericht advies, dat geldt ook voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

20-03-2018
Peter Helmerhorst (Wormer) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantgericht en klantvriendelijke Suzuki dealer, eerlijk en goed advies, denkt mee en alles conform afspraak!

18-03-2018
M. Oosterwal (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, ter zake kundig personeel die er alles aan doen om het je naar de zin te maken en te helpen. Daarbij hebben we in alle jaren dat wij daar komen, nog nooit iets negatiefs meegemaakt. kosten van een beurt worden niet extra hoog gemaakt en alles wordt voor je opgelost. Kortom, fantastische zaak zowel de garage als de showroom!

13-03-2018
de Graaf (Zaandam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke medewerkers. Gewoon normaal en geen poeha. En uiterst deskundig

13-03-2018
Franco D'Errico (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat is een zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en nemen de tijd voor hun klanten en geven duidelijk informatie zonder verassing achteraf , TOP garage

07-03-2018
Martin Keppel (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, er wordt mee gedacht en heldere afspraken, geen verrassingen achteraf.

07-03-2018
Marja Aafjes geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed bedrijf Zij staan altijd voor je klaar Geven een goede service en wordt op alle vlakken goed geïnformeerd zowel bij de aanschaf van een auto en het onderhoud ! Zeker een aanrader !

06-03-2018
Mevrouw. Ruyter geeft de service van onze werkplaats een
8

Heel klantvriendelijk. Wordt prettig geholpen.

06-03-2018
Margriet luken (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een tevreden klant!

06-03-2018
Dhr. J.kuijper geeft de service van onze werkplaats een
8

Goeie klup.

06-03-2018
Ad en Ans Woestenberg (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

worden prima geholpen. De prijs viel tegen! De auto is in Maart 1 jaar oud.

28-02-2018
Mevr haan geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele goede sevice

28-02-2018
Peter Postma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede klantvriendelijke service

27-02-2018
Mark Witte (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over Suzuki Jonker Zaanstad. Sinds de aanschaf van mijn Suzuki Swift ben ik altijd super goed geholpen en ik ben nog nooit voor verassingen komen te staan. Het personeel is altijd erg vriendelijk, ze denken in oplossingen en zijn erg behulpzaam. Een aanrader voor de Suzuki rijder!

24-02-2018
Mw Steenkist Bron (Nieuw Vennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

De behandeling naar de klant laat niets te wensen over. Zelfs een verzoek achteraf nadat de factuur betaald is wred een verzoek t.b.v. strepen op de sierlijsten opgelost. Men liep mee naar buiten met een spuitbus en weg waren de strepen.

20-02-2018
Gid Smolders/Anja van der Meulen (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage, betrouwbare auto (Swift) al vier jaar zonder gebreken. Prettig en behulpzaam personeel.

17-02-2018
L.Rozendaal (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede afspraken, altijd vriendelijk. Werkzaamheden met tussentijds overleg.

15-02-2018
dhr.p.boodt (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben van start jonker in Zaandam klanten ben al die jaren zeer tevreden over personeel en werkzaamheden

15-02-2018
Mevr. C. Zwart geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Jonker Zaanstad hebben wij een 9 gegeven omdat er zeer vriendelijke en ervaren mensen werken, en je wordt altijd geholpen. Ook als je problemen met de auto heb kan je vrijwel meteen langs komen.

14-02-2018
Mevr. E. Van Drie (-) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, deskundig, nemen alle tijd en ruimte voor vragen..

13-02-2018
Frieda Prins-van der Horst (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

geeft gewoon een pittig gevoel als je daar binnen stapt en doen al het mogelijke om mee te denken en service te verlenen, zonder gelijk met een factuur klaar te staan. we hebben bv winterbanden te leen gehad voor een spoedgeval in de familie garage heeft dit heel soepel opgelost

13-02-2018
Maarten Kriz (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en vriendelijke service

13-02-2018
J. HULDIJ (ASSENDELFT) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service

13-02-2018
G.J. Kat (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service. Men luistert goed en denkt mee in oplossingen. Constante goede sfeer bij het gehele team. Goede prijsafspraak en vakmanschap.

11-02-2018
dhr.J.Heijkoop (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

service vriendelijk behulpzaam.

07-02-2018
H.A. van der Eerden (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed, prettig en op tijd

07-02-2018
Sandra Schouten Huijbregtse (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Door de vriendelijke verkoper en de ongedwongen sfeer bij deze garage.

06-02-2018
w. koper (broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

zij komen goed over naar een klant en proberen door goed te luisteren naar zijn wensen hieraan te voldoen.

06-02-2018
P.v.d.Kolk (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nieuwe banden trilden in stuurkolom. Probleemloos vervangen door andere banden ten gevolge van fabrieksfout. Geen discussie over geweest.

06-02-2018
H. Wiertzema (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en dito informatie erg positief

06-02-2018
Van Den berg (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
8

Hartelijk ontvangen. En werd vooral mee gedacht over de keuze van mijn nieuwe auto. Ben heel erg blij met de auto die ik heb gekocht. Min puntje wel dat mijn safehamer niet goed bevestigd was.

04-02-2018
Lotte geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel met kennis en een superfijne sfeer!

30-01-2018
Matthijs Does geeft de service van onze verkopers een
10

Professionele behandeling van de klant vriendelijk en geduldig. Klant is hier nog echt koning die op vriendelijke wijze informatie krijgt en een op maat gemaakte duidelijke offerte zonder kleine lettertjes.

30-01-2018
Ruud Marquerinck (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

Klant vriendelijk en nemen de tijd voor je. Denken mee.

30-01-2018
van Leeuwen (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Niks is te veel. Erg bevlogen medewerkers waar erg prettige gesprekken mee te voeren zijn. Komen zeer betrouwbaar over.

23-01-2018
Dhr. N.Porsius (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel verkoop als receptie voor onderhoud zijn zeer behulpzaam en geduldige personen. Faire/goede uitleg en transparante prijzen. Komen hun afspraken ook uit de reclames na. Geen problemen goede service en zonodig garantie als dat nodig mocht zijn.

23-01-2018
Johannes.N.C Brouwer (Zaanstad) geeft de service van onze verkopers een
9

Vanwege de goede service en verstand van zaken hebben en de gastvrijheid , kan altijd naar binnen gaan als je onverwachts wat krijgt met je auto,als dit snel opgelost kan worden helpen ze je direct.

23-01-2018
Joop Keizer (Hoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, eerlijk en alle tijd voor je vragen , geen druk of pressie bij het bekijken van je eventueel te kopen Suzuki.

23-01-2018
Hr v d Hoff (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij Zijn zeer tevreden.

21-01-2018
Mevr. M. de Oude (Obdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer toont 100% betrokkenheid bij zijn klanten. De inzet voor de klant is uitstekend. De werknemers van zowel de afdeling verkoop als de garage zijn vakkundig, denken absoluut mee met de klant en zullen proberen op kosten te besparen waar dat kan. Ik kan deze Suzuki-dealer aan iedereen aanraden!

17-01-2018
Fam. K. Danser (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage met ontzettend fijn personeel!!! Het voelt heel goed bij Suzuki Jonker Zaanstad!!

16-01-2018
J. de Bie (Schagerbrug) geeft de service van onze werkplaats een
8

net als bij de aankoop van de auto was de eerste servicebeurt prima in orde op tijd tegen afgesproken prijs

16-01-2018
mevrouw Bouwman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

je voelt je er vertrouwd

16-01-2018
hans Bruine de Bruin (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig betrouwbaar fatsoenlijke tarieven en goede service

16-01-2018
H.Ankele (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt naar je geluisterd en er wordt actie ondernomen als je een probleem met je auto hebt.

11-01-2018
Dhr. G.B.D. van Schaik (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende behandeling, zowel qua onderhoud als in de communicatie .

10-01-2018
Peter Duin (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima, duidelijk in prijs en snelle onderhoudsbeurt

06-01-2018
J.Biemans geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel met verstand van zaken,je voelt je welkom,ook als je maar een keer per jaar komt,prima!

05-01-2018
M van der Elst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Behulpzaam en men neemt tijd voor je waardoor je het gevoel heb dat je serieus wordt genomen.

03-01-2018
Dhr. S.E. Liesdek (Diemen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en attent. Zijn goed oplossingsgericht bij de problemen die aandienen.

02-01-2018
f holzmann (oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en vriendelijk behandeling. Zijn vakkundig en behulpzaam. Na de servicebeurt duidelijk dat hij nagekeken is.

02-01-2018
Gerhard de droog (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
9

Tevreden

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en allemaal aardige kerels :-)

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage met een prima uitstraling waar ik me erg thuis voel

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

dringen niet aan bij rond kijken

27-12-2017
HAA van Gestel (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

de garage is profesioneel ingericht en geeft een gezellige uitstraling. Het personeel weet wat service betekend. De lokatie kan wat beter gezien het aantal plekken nieuw en gebruikt.

27-12-2017
Reny Oudkerk Pool (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
7

zeer tevreden over de behandeling

26-12-2017
I. Slemmer (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd zeer correct geholpen en de service is zeer goed

26-12-2017
Marianne (R) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn allemaal even vriendelijk etc etc!!! En super team

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling.Vriendelijk

26-12-2017
Dm de jager (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een geweldige garage,met een persoonlijke benadering.

20-12-2017
Fred Smit (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik daar altijd prettig en ontspannen goed word geholpen ,en weer zorgeloos in mijn Suzuki kan rondrijden !

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede prijs afspraak en altijd vriendelijk.

20-12-2017
w.h.swart (wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

wel garage licht goed langs de weg wordt er netjes geholpen en ook overde factuurs wordt niet moeilijk gedaan .

20-12-2017
Diana bekker (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de dienstverlening. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Goede uitleg en bellen altijd als er iets vervangen moet worden. Topgarage

19-12-2017
Marcelle verwilt (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendeliijk personeel, altijd bereid te helpen. Aardige verkopers. Top zaak

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijke benadering. Voor wat betreft het onderhoud doet men het nodige en laat het onnodige achterwege.

19-12-2017
Bobeldijk (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik kreeg alle ruimte om her show model te bekijken

19-12-2017
sander van de Wouw. (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker is voor mij een zeer prettige dealer.

16-12-2017
j.s.koning (zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede prijs afspraak,netjes en beleeft personeel,men neemt de tijd voor uitleg,de reparatie/onderhoud word geweldig gedaan. ben zeer tevreden.

16-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk, ze houden rekening met de omstandigheden

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede sfeer aardige mensen

12-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

12-12-2017
mariette (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is altijd heel aardig en behulpzaam. Iedereen staat me prettig te woord. De koffie staat klaar. Ik kom normaal mijn Alto 1 x per jaar voor onderhoud brengen (altijd starten en rijden), een paar weken terug was er een lamp kapot, werd zonder afspraak zo vervangen, kon ik op wachten. Een week later zou ik voor groot onderhoud komen, het bedrag van de lamp zou op die rekening gezet worden. Goed van vertrouwen, geeft een fijn gevoel.

12-12-2017
Gonnie van Lom (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

10-12-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen