Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Diana bekker (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en erg aardige mensen

18-07-2018
Ilma den Braver-Kok (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service en Maikel is the best!

17-07-2018
Peter Schweisshelm (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam

17-07-2018
Rita de Jong (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men luistert altijd goed en daarna wordt het uitgevoerd. Zijn er bijkomende kosten, wordt je eerst telefonisch op de hoogte gebracht.

17-07-2018
Peter Belde (Middelburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

In september 2017 kocht ik voor mijn dochter een Alto uit 2004 voor 2200 euro; Chapeau !

17-07-2018
Hr P.B.Kaarsgaarn (Zaandijk) geeft de service van onze verkopers een
9

ben hier al jaren klant

17-07-2018
Peter Langkemper (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben gewoon zeer tevreden.

17-07-2018
Gonnie van Lom (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

De wijze waarop het personeel met de klanten omgaat stel ik zeer op prijs.Ook hetgeen wat afgesproken is wordt keurig zo afgehandeld.

14-07-2018
Mevr. en Dhr. Noens geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker staat garant voor snelle correcte service, meedenken, warme en persoonlijke aandacht, goed advies, duidelijkheid, mooie en betaalbare producten, humor service met een lach. We komen hier graag!

13-07-2018
Barbara Kuijper (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Jonker Zaanstad is een garage waarbij je vriendelijk wordt geholpen. Men is duidelijk in de communicatie en handelt snel en doeltreffend. Behulpzaam en oplossingsgericht. Voel me gehoord. Respectvolle behandeling.

12-07-2018
Monique Ziere (Wormerveer) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al vele jaren klant bij Suzuki Jonker. Zeer vakkundig, zeer klantvriendelijk, eerlijke behandeling waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Ben zeer blij met deze garage. Ook hier dank aan allemaal!

10-07-2018
F.W. Stork (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Goede dealmakers

10-07-2018
N. de Waard (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen bij de garage zijn zeer klantvriendelijk. Geven van tevoren alvast aan wat er in ieder geval moet gebeuren bij een APK of beurt. Als het hoger uitvalt bellen ze ruim van tevoren en ze doen alleen wat noodzakelijk is.

10-07-2018
San der van de Wouw (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn contact met de dealer en medewerkers is goed.

05-07-2018
Carla Franschman-Rabbie (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn service beurt was keurig gedaan alleen hadden zij niets teruggezet in de stand waarin ik het had. zoals radio mobile licht en dat is iedere keer wat voor mij storend is.

05-07-2018
T. op den Akker (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goede betrouwbare dealer met goede service

04-07-2018
Ineke Hordijk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon de beste en kom er al 11 jaar mijn eerst suzuki altijd in onderhoud en nieuw gekocht altijd behulpzaam en correct. Volgende auto wordt ook weer een suzuki bij Jonker.

04-07-2018
N.Porsius (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Jonker is een goede dealer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt zowel in uitvoering onderhoud en verkoop als met de inruilprijzen.

03-07-2018
Ron & Betty Taams (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig en correct geholpen.

03-07-2018
Jan Zegers (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig inruil gesprek. Verkopers geven je een goed gevoel. Afspraken worden stipt nagekomen. Gemeend bloemetje bij aflevering. Bij deze dealer zal ik vaker komen

03-07-2018
D.Peters (zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

ik ben perfect geholpen en de levertijd hebben ze voor me aangepast vanwege mijn vakantie.

03-07-2018
G.G.Beenhakker (oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

tevreden

27-06-2018
J. van den Bergh (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Je komt in een prettige sfeer terecht met verkopers die weten waar ze het over hebben. Tevens wordt er de tijd genomen en je niets opgedrongen. Al met al, al zo'n 17 jaar onze dealer en de 6e nieuwe auto. Ook voor een 2e hands kun je hier prima slagen.

23-06-2018
J.jansen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot nu toe onze beste dealer

20-06-2018
John de koning (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zie vorig anwoord en daarbij bij de vraag hoe is de werkplaats?. Nogmaals vriendelijke enthousiaste mensen in het algemeen die een goed product willen verkopen en luisteren naar de klant.

20-06-2018
M. Dekker geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne deskundige mensen die met je mee denken en je niet op kosten willen jagen.

19-06-2018
wil komen mevr. (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

geen klachten vriendelijke mensen als er extra kosten komen bij een beurt word ik keurig gebeld

15-06-2018
Marion (Epe) geeft de service van onze werkplaats een
7

Het is een prima garage en de auto was op tijd weer gereed na de onderhoudsbeurt.

12-06-2018
mw. M. Jager (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ken Suzuki al heel lang en ben tot op heden altijd zeer tevreden.

12-06-2018
J.Boon geeft de service van onze werkplaats een
8

Alle medewerkers voeren hun werkzaamheden correct en goed uit. Alles in goede harmonie , super.

12-06-2018
Ingrid van Os-Woldhuis (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Jonker heeft vriendelijke, ervaren en behulpzame medewerkers in dienst. Koffie is prima! Ik ga er met plezier naar toe!

12-06-2018
Dhr. Brouwer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen. Afspraken worden na gekomen. Top service.

10-06-2018
P.J. Van Mourik (Broek in Waterland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte behandeling met snelle afhandeling van zaken. Bovendien wordt geadviseerd in belang van de klant.

05-06-2018
Rob Witte (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dicht bij huis deskundig personeel,vriendelijk en geduldig.

05-06-2018
A.Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men luistert goed naar je verhaal, denkt daarbij puur oplossingsgericht en probeert zo snel mogelijk te helpen.

05-06-2018
Marion Tilleman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier kent men zijn klanten, wordt men vriendelijk en vakkundig geholpen.

03-06-2018
G Dongelmans geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden met Suzuki Jonker als dealer omdat ze je altijd zullen helpen en het omdat met name het verkoop team naar mijn mening zeer deskundig is en jouw als klant altijd voorop stelt. Ook nemen ze de tijd voor je.

02-06-2018
R van den Boogert (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke behandeling.

31-05-2018
Frans Elkerbout (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men heeft altijd tijd voor je. Bij vragen direct antwoord. De koffie staat klaar en de toiletten zijn schoon.

31-05-2018
Pieter Knap (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk gewoon een top garage

30-05-2018
Willem Vloon (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Eigenlijk een 10 maar dan verslappen ze misschien :-)

30-05-2018
MAJ Flens v.d Hurk (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

krijg altijd een eerlijk antwoord ze zijn altijd erg vriendelijk

29-05-2018
Janna Boet (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij een eerdere probleem van de navigatie hebben ze alles gedaan om het goed te krijgen. Alleen nu hadden ze niet de auto gewassen zoals met de kleine beurt wel was gebeurd. Dat bedenkt ik net.

29-05-2018
Aafke Prins (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over mijn Suzuki Dealer Jonker Zaanstad al jaren een tevreden klant goede service en vriendelijk personeel

29-05-2018
mevr. Lingers (oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service...goede sfeer...gewoon top

29-05-2018
tom westerdijk (assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

zijn zeer klant vriendelijk

27-05-2018
Carin Kroon (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk personeel, waarbij de verkoper precies aanvoelde wat ik wilde. Eigenlijk nog eerder dan ik (hahaha). Ben erg blij met mijn nieuwe auto!

27-05-2018
Konz geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt goed te woord gestaan en vrijblijvend

23-05-2018
N. Kleijn (Wormer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, duidelijk in de kosten en afspraken worden nagekomen.

23-05-2018
J. Berkhout (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Zaanstad is een no-nonsens dealer. Zowel het verkoopteam, de receptie en de monteurs in de werkplaats hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Iedere keer weer!

23-05-2018
Wim van Laar (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles was correct

23-05-2018
M van der starre. Krijt (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed geholpe

22-05-2018
Mevr. T. verra (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede dealer/garage zeer vriendelijk personeel, altijd behulpzaam en meedenken GEWOON TOP

22-05-2018
W.A Brakenhoff (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat zij de afspraken keurig nakomen, en ook de prijs van te voren doorgeven wat het kost , en als het later bij het halen van de auto , de reparaties die niet hoeven , keurig van de rekening wordt afgehouden, dit vind ik klasse.

15-05-2018
F.Kemp (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede service, lekker kopje koffie en vriendelijk personeel.

15-05-2018
Willy Andriol (Wormer) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb na aflevering een mail gestuurd naar Suzuki Jonker om uit te leggen waarom ik toch juist weer voor Suzuki heb gekozen terwijl mijn gevoel me meer zei hybride te gaan rijden. U kunt deze mail opvragen bij de dealer en plaatsen. Ik ben telkens weer verrast door de vakkundigheid, sfeer, snelheid en vooral duidelijkheid vooraf van deze dealer. Ik sta hier niet alleen in deze want ook collega´s, vrienden en kennissen zijn "klant" bij Suzuki Jonker en ieder gesprek over deze dealer is positief. Ik ben trouwens zeer tevreden met de nieuwe Celerio Nangano automaat en vind het prettig om ook af en toe even zelf te kunnen schakelen.

15-05-2018
andre dijkman (castricum) geeft de service van onze verkopers een
10

verkoper die ons geholpen heeft doet wat er gevraagd wordt en wat hij zegt. prima!

15-05-2018
S.Tenty (Krommenie) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk kundig goede service

15-05-2018
Dhr. D. van Leijden geeft de service van onze werkplaats een
8

Een fijne, professionele garage waar het hele team elke dag keihard werkt om het hoge serviceniveau waar te maken, en daar slagen ze met vlag en wimpel voor.

09-05-2018
Olga de Haas (Bussum) geeft de service van onze verkopers een
9

vakkundig en vriendelijk personeel.

09-05-2018
Philippe geldhof (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig correct vrindelijk goede service

08-05-2018
dick.van Den heuvel (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

top garage en personeel

08-05-2018
L. Bongers (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd bereid om mee te denken, service gericht, vriendelijk. Ik ben er al jaren trouwe klant en ik zou deze garage beslist aanbevelen

08-05-2018
p krul geeft de service van onze verkopers een
9

alle tijd om uitleg te geven laten je een proefrit maken en zeer vriendelijk geholpen.

08-05-2018
Karin Koetsier (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben prima geholpen, netjes leenfiets ter beschikking tevreden klant

06-05-2018
Marijke Rijken (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een betrouwbare dealer met mensen die over goede kennis beschikken en bijzonder klantvriendelijk zijn in alle facetten.

02-05-2018
C.J.F. Harms (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijk, rustig, behulpzaam. Kortom, een sympathieke groep mensen.

01-05-2018
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is zeer vriendelijk en de service is heel goed.

30-04-2018
Arno Apel (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn er heel klantvriendelijk en je bent er geen nummer. En als er een probleem is (wat niet vaak gebeurd bij een Suzuki) proberen ze je altijd zo snel mogelijk te helpen....echt een top garage!!

29-04-2018
a.tillema (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke mensen zonder het gevoelmte geven dat ze je willen bedonderen

27-04-2018
Jan Betlem (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

De meest vriendelijke garage die ooit heb bezocht en daar naast doen ze hun werk ook uitstekend en wordt ik altijd als een vriend behandeld van dat is het jammer dat ik er maar 1 of 2 keer per jaar kom.

25-04-2018
Mevrouw Peters geeft de service van onze werkplaats een
10

10 men neemt uitgebreid de tijd met het luisteren naar het “ probleem” wat je op dat moment hebt, zeker bij een nieuwe auto.

24-04-2018
Mw. H. M. Dil (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men heeft een luisterend oor, denkt mee, zeer klantvriendelijk, behulpzaam, verstand van zaken. Fijne garage.

24-04-2018
Alice.de.Groot Luijkx (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als wij onverwachts iets hebben en komen plotseling bij hun binnen worden wij gelijk geholpen.

24-04-2018
Rob van Meerlant (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt net geholpen het is een super team goed op elkaar ingespeeld

19-04-2018
Hans Pelt (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel in de showroom als bij de onderhoudsbalie is het personeel zeer klantvriendelijk. De afspraken voor het onderhoud van de auto kunnen online worden geregeld hetgeen ik zeer prettig vind. De prijs van een servicebeurt wordt van tevoren vermeld waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, je wordt als klant behandeld in de goede zin van het woord. Zeer tevreden!!

17-04-2018
[mw] Will van Vuure (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki staat altijd voor me klaar zijn zeer behulpzaam en vriendelijk ik ben gewoon happy met hen ;-)

13-04-2018
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk, kwalitatief goed en flexibel personeel zowel verkoop alsmede werkplaats

12-04-2018
A te Brake (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beurt en APK gedaan. Geen cent meer dan prijs via de website betaald. Telefonisch vooraf een en ander besproken en eerlijk advies gehad. Onwijs tevreden!

08-04-2018
Joke van der Blom (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima auto, vriendelijke mensen.

07-04-2018
J. Schenk (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct vriendelijk gemaakte afspraken komen ze na of bellen en het is er gezellig.

06-04-2018
mevr. H. Kok (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

zij zijn vriendelijk en correct, en de onderhoudsbeurt werd snel uitgevoerd.

04-04-2018
j.moos (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette mensen ,keurige afspraken goed gevoel om daar te komen. onderhoud erg duur

04-04-2018
gerrit (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke medewerkers en vakkundige monteurs.

03-04-2018
Dhr. S.G. van Veen (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk personeel

03-04-2018
HOVEL (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

SUZUKI is de best

29-03-2018
Dhr. R. Mulder (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kan niets negatiefs over de firma Suzuki Jonker zeggen en hoop nog vele jaren in goede gezondheid van hun diensten te mogen gebruik maken

29-03-2018
Hans de Waal (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke benadering en alles volgens wens en afspraak behandeld

28-03-2018
J.bouwman geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd behulpzaam, beleefd ! Tot nu toe absoluut geen klachten !

27-03-2018
L de Rooij (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf het eerste contact, een goed gevoel en bewaarheid.

27-03-2018
Cees Stam geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Jonker Zaanstad is een deskundige dealer met aandacht voor de klant en een prima service. Het is prettig communiceren en het komt familiair over. Je voelt je thuis en wordt ook zo behandeld.

27-03-2018
Schut (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed contact met de afdeling verkoop en werkplaats.

27-03-2018
Mw. M. Muller (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service bij Jonker Zaanstad. Ook als je voor iets even langs komt, ze zijn altijd bereid om even kijken wat er aan de hand is. Al met al een top dealer.

27-03-2018
Cees Steijn (Zaandijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende service en afspraak is afspraak.

27-03-2018
Richard Venema (IJmuiden ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed contact met de verkoper en die bood gelijk aan om proefrit te maken. We zijn leuk geholpen en zeer tevreden

22-03-2018
Kathy Stokman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb nu een jaar mijn auto. Ben erg tevreden over Suzuki Jonker Zaanstad. Het advies de service en de klantvriendelijkheid vind ik erg belangrijk. Jonker heeft deze 3 allemaal!

20-03-2018
Johan eijkhoudt (Zaandam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon top niet meer en niet minder.

20-03-2018
Mevr. Mikhail (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Concrete uitleg

20-03-2018
Kelly Woud (Zaanstad) geeft de service van onze verkopers een
9

Super service, fantastische auto

20-03-2018
Harry Plompen (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds deskundig en servicegericht advies, dat geldt ook voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden.

20-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen