Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Leo de Rooij geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik geef nooit een 10 maar ze zijn het zeker waard.

27-02-2019
gerrit (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima monteurs en vriendelijk bekwaam personeel

27-02-2019
Hr. L.Erné (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Al bij binnenkomst word je zeer vriendelijk begroet, ze denken met al hun vakkennis mee wat de mogelijkheden zijn maar zijn ook eerlijk wat er niet kan. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Celerio.

20-02-2019
w. koper (broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deze mensen met elkaar komen goed over en zijn heel correct.

19-02-2019
José Sudmeijer geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid en hulpvaardig zijn scoren heel hoog!!!

19-02-2019
J. Kuipers (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en vriendelijk personeel, wij voelen ons zeer goed geholpen.

19-02-2019
Gerry (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Duidelijke afspraken.

12-02-2019
geert bodewits (assendelft) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kwam een aantal jaren geleden zo maar even binnen lopen uit nieuwsgierigheid en nooit meer in een andere garage geweest.

12-02-2019
Judith geeft de service van onze verkopers een
9

Warme ontvangst,servicegericht. Elke medewerker die ik tegenkwam, zei vriendelijk gedag. Wat ik een groot +plunt vind, is dat het geen grote showroom is. Doordat hij niet groot is, straalt hij veel meer warmte uit + de zeer vriendelijke ontvangst van de medewerker. Niks meer aan veranderen!!

12-02-2019
Mevr. M.H.Lodder geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles correct uitgevoerd. Prima service. Personeel vriendelijk.

05-02-2019
Peter de Graaf (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De verkoper heeft ook na een jaar nog tijd voor je. Zijn geen gladde jongens. Gewoon normale verkopers. Kom er graag.

05-02-2019
Cees (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uistekende service.

05-02-2019
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, vriendelijk personeel, kennis, meedenkend.

04-02-2019
Bert Steenbergen (Westzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage en een goede service

30-01-2019
Tim d.W. geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en goede service

29-01-2019
Mak (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, behulpzaam, staan altijd voor je klaar! Hele fijne dealer! Fijne medewerkers

29-01-2019
Zeer tevreden klant geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier gaat het om de klanten. Erg vriendelijk geholpen bij aanschaf van de auto en als deze onderhoud nodig heeft. Klanten worden hier herkend.

29-01-2019
Jan Walst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, netjes, zoals afgesproken en leenauto mee. Keurig opgeleverd, zeer tevreden.

29-01-2019
Maarten Kriz (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, goede, service en attent personeel!

29-01-2019
Bart (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke benadering en goed advies.

29-01-2019
Anneke Binken geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele gezellige en vriendelijke garage.

29-01-2019
Emmy Duijs-Otten (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke klantgerichte behandeling

29-01-2019
dick van bezooijen (neer) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima geholpen bij het maken van de juiste keus. Tevens een helder inzicht gekregen in de prijs van de nieuwe auto en de inruil van de vorige auto.

29-01-2019
Y. de Heer (Zwaag) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik kom hier al jaren, vanaf 1990 rij ik al Suzuki, Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de Suzuki Jonker Zaanstad. We zijn enkele jaren terug verhuisd naar de kop van Noord-Holland maar wel klant gebleven bij Suzuki Jonker Zaanstad. Suzuki Jonker Zaanstad heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, .

24-01-2019
Dhr j dirkson (Heiloo ) geeft de service van onze verkopers een
9

Heel correct vriendelijk

23-01-2019
Anneke Huldij (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service prima, alles volgens afspraak. Bieden reële inruilprijzen

22-01-2019
Ilja Koenen geeft de service van onze werkplaats een
9

Super goede service en heel klantvriendelijk

19-01-2019
Carlaaardenburg (Heemskerk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is de moeite waard om naar zaandam te gaan voor onderhoud zeer klant vriendelijk personeel echt het zijn toppers

15-01-2019
Gerrit Brandsma (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, denken met je mee, en dringen niks op. Alles word netjes afgehandeld en ze nemen alle tijd voor je.

15-01-2019
A. Flikweert geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een garagebedrijf dat uitblinkt door een eerlijke behandeling van zijn klanten. Iets dat ik bij garagebedrijven nog niet eerder zo heb meegemaakt. Ik ben jaren geleden klant geworden omdat een van mijn collega's er heel tevreden mee was en ik ben daar nog steeds blij mee.

15-01-2019
Fia en Klaas Danser (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage! Top personeel. Een echte aanrader. Hiervoor eerst in Purmerend geweest en gelukkig op Zaandam uitgekomen.

15-01-2019
Eric Kemp (Zwanenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne omgeving is ook goed als je zoveel geld uitgeeft. Ook de service na het kopen is heel belangrijk. Fijne dealer

15-01-2019
A.Tilleman (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

09-01-2019
Cs smit (Broek in waterland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen

08-01-2019
Dhr c.m. Birger (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk en adequaat. De mensen staan altijd direct voor je klaar!

08-01-2019
Larissa geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en goed! Top service

04-01-2019
Tim (Gennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heldere communicatie, komen afspraken na, nette service

02-01-2019
Laloli (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn gewoon goed en aardig ze staan je al tijd te woord

01-01-2019
Hans Tolstra (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke bejeging, correct voorkomen, duidelijk in afspraken maken, eerlijke bejegening, geinteresseerdheid in persoonlijke omstandigheden, sublieme service.

01-01-2019
P. Smits (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het terrein staat wel overvol met auto's dat is soms lastig met een plek zoeken

27-12-2018
Dhr. GJ Kat (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Constante goede service en klantgericht. Uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Kortom een garage waar je je auto graag koopt en laat onderhouden.

27-12-2018
J.C. van Lom (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertellen precies wat er gaat gebeuren . zeggen hoe lang of het duurt en wat ongeveer de prijs is.

21-12-2018
Nell koenen de Rooij geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt prettig en deskundig geholpen

18-12-2018
Oly (Krommenie ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage kan niet beter

12-12-2018
Peter Woud (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk ontvangst en open en eerlijke communicatie.

11-12-2018
A.A.Mooij de Goede (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als er geen klachten zijn en alles wordt naar behoren gedaan dan is dat een10

11-12-2018
Ursula Gieger (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

Dat is natuurlijk niet de auto, want die is bij iedere dealer hetzelfde. De verkoper gaf de doorslag. Een keurige en frisse verschijning die op ons kundig, geduldig en eerlijk overkwam. Hij gaf de doorslag terwijl wij eigenlijk het plan hadden om meer merken te bekijken aangezien we geen haast hadden om tot koop over te gaan. Namens ons, proficiat en bedankt.

06-12-2018
Frans Zaaijer (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat alle mensen van hoog tot laag zeer professioneel zijn en erg behulpzaam. je bent hier echt een klant en geen nummer, en geen vraag is te veel als je die stelt. en er is altijd ruimte voor een ander praatje, zeer bevlogen mensen die voor hun product garant staan . en je er alles over de auto's kunnen vertellen, ook de service staan op een hoog niveau, het is niet alleen maar verkopen. dus kom gewoon eens langs de koffie of thee staat klaar en je gaat het zelf ondervinden hoe welkom je bent.

05-12-2018
J.Schrassen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki dealer Jonker is een perfect bedrijf, zowel prijstechnisch voor opgave van een reparatie als bij inruil en verkoop. Daarnaast bestaat het personeel uit zeer kundige mensen die ook nog vriendelijk zijn. Vermoedelijk komen de meeste uit Noord Holland en dat merk je direct in de behandeling.

05-12-2018
Broeders geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een een prima garage

04-12-2018
Dhr. A.Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het verwachtingspatroon is volledig waargemaakt

04-12-2018
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

service, klantvriendelijk, kennis van zaken etc

04-12-2018
Ben van Assema (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en behulpzaam personeel. Aangename sfeer en een schone garage. Uitstekende service.

02-12-2018
Bernhard Boot (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tijdsafspraak klopte. Leenfiets aangeboden. Netjes gebeld.

29-11-2018
alice de groot luijkx (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat dat heb ik vermeld de medewerkers staan altijd voor ons klaar

28-11-2018
Ron Klaassen (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij werden vlot en zeer vakkundig geholpen door de verkoper. De verkoop verliep op een plezierige wijze, en zonder druk te zetten op verkoop. Bij het ophalen van de nieuwe auto kregen wij zeer duidelijke en uitvoerige uitleg over de wagen en zijn bediening instrumenten door de verkoper. Kortom zeer tevreden !!!.

27-11-2018
Ko Oranje geeft de service van onze verkopers een
10

heel goed en leuk gesprek over allerlei dingen ook goede uitleg en heel vriendelijke ontvangst

27-11-2018
dhr e vonk (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een hele fijne garage waar ze nog gewoon klant vriendelijk zijn

27-11-2018
Dan Boer geeft de service van onze werkplaats een
9

Service gericht. Zeer vriendelijk.

27-11-2018
Bertus (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service, prettige afhandeling Servicebeurten. Klantvriendelijk

27-11-2018
M van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren een zeer klantvriendelijke service. Onderhoud van auto is prima en je wordt voor “ kleine klusjes” altijd direct zonder afspraak geholpen.

27-11-2018
J.m.blankendaal (Obdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Netjes geholpen o.a Uitleg van uitgevorde update

23-11-2018
Mevr. E.Mooij (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met kundig en vriendelijk personeel

22-11-2018
Mevr. M. de Oude (Obdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bijzonder fijne garage met fantastische medewerkers, op alle gebieden. Er worden geen werkzaamheden verricht die extra kosten opleveren zonder met de eigenaar van de auto hier vooraf over in gesprek te gaan.

21-11-2018
D. Kuijper (Wormerver) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst vriendelijke ontvangst, je weet altijd wat het gaat kosten. HOUDEN ALTIJD REKENING MET EEN RUILWAGEN IVB MET GEHANDICAPTE VROUW. Kortom ik zou geen enkele negatieve opmerking over het bedrijf kunnen maken.

20-11-2018
J.A.Keizer (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een bedrijf waar je op kan vertrouwen.

20-11-2018
Natasja van Beijnum (assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon ruim voldoende voor alles.

20-11-2018
Ruud de Jongh (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker is een betrouwbare dealer die zijn gemaakte afspraken nakomt, zowel bij garantie/onderhoud en aanschaf nieuwe auto's.

20-11-2018
Mw.de Graaf (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling.

20-11-2018
Harry Plompen (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en heel klantvriendelijk.

20-11-2018
Willem Kitsz (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een kantvriendelijk bedrijf wat direct voor je klaarstaat ook bij vragen en kleine aanpasssingen zonder overal voor te hoeven betalen

15-11-2018
Marcel de Bruin geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wordt altijd correct, eerlijk en goed behandelt bij deze dealer bij onderhoud altijd een leenauto zonder problemen.

13-11-2018
a.m.Passchier (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer vriendelijk personeel, vakkundige uitleg. Zij geven je het gevoel dat je altijd welkom bent.

07-11-2018
Y. de Boer (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Ignis is al sinds ik hem bij Jonker heb gekocht, bij hun in onderhoud (13 jaar) en in al die jaren zijn zij betrouwbaar gebleken en zeer klantvriendelijk. Ook ben ik nog steeds heel blij met mijn Ignis, die dankzij Jonker nog steeds een zeer betrouwbare auto is.

07-11-2018
Denis Lemson (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

suzuki jonker is een top dealer, aardig personeel die je goed helpt en altijd vriendelijk is

06-11-2018
Ron van Leeuwen (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

06-11-2018
Will van Vuure (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vanaf dat ik in Zaandam woon kom ik met mijn Jimny bij Suzuki Jonker Zaanstad. ik ben zeer tevreden. ze zijn vriendelijk en behulpzaam. ze halen mijn auto en brengen mijn auto terug als het mij om medische redenen even niet lukt. zolang mijn oude Jimny mij trouw blijft zal ik bij Suzuki Jonker blijven voor onderhoud en reparatie.

06-11-2018
Gid Smolders (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar, houdt rekening met je eigen wensen en vormt zich daar een beeld van alvorens te komen tot afspraken. Als er iets mis gaat in dit proces willen ze dit bijzonder graag herstellen. Ze hechten aan een goede relatie en tevreden klanten.

06-11-2018
Conny Scholtes (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rijd al bijna 40 jaar Suzuki eerst bij Booij en nu bij Jonker. Als ik niet tevreden was, kwam ik daar nu niet meer.

06-11-2018
F.leone (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer

06-11-2018
Bert van Duijn (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al het personeel weet waar ze mee bezig zijn 3n afspraak is afspraak op alle gebied. .

30-10-2018
Dhr. J.Stobbe (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

een dealer die beseft wat de klant wil en bedoelt en zich houdt aan zijn afspraken.

30-10-2018
P.A.J.Klos (Wormer.) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn altijd gastvrij ontvangen en kregen op alle vragen een bevredigend antwoord.

30-10-2018
Hans (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare dealer, transparant, vriendelijk personeel. De mentaliteit van doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, spreek mij wel aan!

25-10-2018
Grace Deighton (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd bijzonder prettig en correct geholpen.

25-10-2018
PJH Veldt (Wijdewormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, betrouwbaar, open en zeer klantvriendelijk/service gericht. Deze opmerking telt voor de verkopers, baliemedewerkers en monteurs. Alles klopt! Dikke pluim voor Suzuki Jonker Zaandam

25-10-2018
Dhr R van Meerlant geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede dealer er bereid altijd te helpen top

24-10-2018
leo scheerman (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede service

24-10-2018
rene giebing (krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

het zijn gewone mensen ze staan met beide benen op de grond en niet uit de hoogte je word goed geholpen

23-10-2018
H.A.Heino (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke mensen

16-10-2018
M. Verschoor geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede communicatie.

16-10-2018
R. Boendermaker (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer prettige zaak waar men goed geholpen wordt en een goede voorlichting geeft over de auto die men wil kopen. Bij aflevering neemt men ruim te tijd. De ervaring bij de vorige auto was dat men goede goede service geeft bij onderhoud.

16-10-2018
Peter Hoenderdos (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn al denk ik 10 jaar klant en als je binnen komt weten ze precies met wie ze te maken hebben.

10-10-2018
H.P.J. Vijn (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Bij Jonker heerst een prettige sfeer er is oog voor de klant. Prijzen zijn onderhandelbaar. het enige wat soms lastig is dat de werkplaats erg druk is waardoor het af en toe wel drie weken duurt om geholpen te worden. Gelukkig heb ik het er graag voor over.

10-10-2018
Dick Voorthuijsen. (Oostzaan.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Eerste keer slecht behandeld.Auto uitgezocht,door omstandigheden konden wij geen proefritmaken.De auto stond ons heel erg aan,wat wij wel lieten blijken.Afgesproken om maandag een proefrit te maken.Toen we maandag kwamen was de auto verkocht. Wij waren toen heel erg kwaad, en wilden niets meer van Suzuki weten.ï

10-10-2018
Familie de Saegher (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker Zaanstad voldoet aan al mijn verwachtingen . Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam en eerlijk. Zijn al jaren met onze Suzuki in onderhoud bij Suzuki Jonker en nog nooit teleurgesteld.

10-10-2018
Peter Borreman (Zuid Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele goede dealer en een prima service.

09-10-2018
j.m. beijer (koog aan de zaan ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel. Zoeken snelle en juiste oplossing bij schade. Service met vervoer , als je auto gerepareerd moet worden

09-10-2018
ben (amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne sfeer en goede service. Geven je het gevoel dat je als klant belangrijk bent

09-10-2018
P.A.G. Koomen (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en professionele bediening. goed bereikbaar, prettige uitstraling

09-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen