Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
L.Rozendaal (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede afspraken, altijd vriendelijk. Werkzaamheden met tussentijds overleg.

15-02-2018
dhr.p.boodt (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben van start jonker in Zaandam klanten ben al die jaren zeer tevreden over personeel en werkzaamheden

15-02-2018
Mevr. C. Zwart geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Jonker Zaanstad hebben wij een 9 gegeven omdat er zeer vriendelijke en ervaren mensen werken, en je wordt altijd geholpen. Ook als je problemen met de auto heb kan je vrijwel meteen langs komen.

14-02-2018
Mevr. E. Van Drie (-) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, deskundig, nemen alle tijd en ruimte voor vragen..

13-02-2018
Frieda Prins-van der Horst (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

geeft gewoon een pittig gevoel als je daar binnen stapt en doen al het mogelijke om mee te denken en service te verlenen, zonder gelijk met een factuur klaar te staan. we hebben bv winterbanden te leen gehad voor een spoedgeval in de familie garage heeft dit heel soepel opgelost

13-02-2018
Maarten Kriz (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en vriendelijke service

13-02-2018
J. HULDIJ (ASSENDELFT) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service

13-02-2018
G.J. Kat (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service. Men luistert goed en denkt mee in oplossingen. Constante goede sfeer bij het gehele team. Goede prijsafspraak en vakmanschap.

11-02-2018
dhr.J.Heijkoop (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

service vriendelijk behulpzaam.

07-02-2018
H.A. van der Eerden (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed, prettig en op tijd

07-02-2018
Sandra Schouten Huijbregtse (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Door de vriendelijke verkoper en de ongedwongen sfeer bij deze garage.

06-02-2018
w. koper (broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

zij komen goed over naar een klant en proberen door goed te luisteren naar zijn wensen hieraan te voldoen.

06-02-2018
P.v.d.Kolk (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nieuwe banden trilden in stuurkolom. Probleemloos vervangen door andere banden ten gevolge van fabrieksfout. Geen discussie over geweest.

06-02-2018
H. Wiertzema (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en dito informatie erg positief

06-02-2018
Van Den berg (Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
8

Hartelijk ontvangen. En werd vooral mee gedacht over de keuze van mijn nieuwe auto. Ben heel erg blij met de auto die ik heb gekocht. Min puntje wel dat mijn safehamer niet goed bevestigd was.

04-02-2018
Lotte geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel met kennis en een superfijne sfeer!

30-01-2018
Matthijs Does geeft de service van onze verkopers een
10

Professionele behandeling van de klant vriendelijk en geduldig. Klant is hier nog echt koning die op vriendelijke wijze informatie krijgt en een op maat gemaakte duidelijke offerte zonder kleine lettertjes.

30-01-2018
Ruud Marquerinck (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

Klant vriendelijk en nemen de tijd voor je. Denken mee.

30-01-2018
van Leeuwen (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Niks is te veel. Erg bevlogen medewerkers waar erg prettige gesprekken mee te voeren zijn. Komen zeer betrouwbaar over.

23-01-2018
Dhr. N.Porsius (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel verkoop als receptie voor onderhoud zijn zeer behulpzaam en geduldige personen. Faire/goede uitleg en transparante prijzen. Komen hun afspraken ook uit de reclames na. Geen problemen goede service en zonodig garantie als dat nodig mocht zijn.

23-01-2018
Johannes.N.C Brouwer (Zaanstad) geeft de service van onze verkopers een
9

Vanwege de goede service en verstand van zaken hebben en de gastvrijheid , kan altijd naar binnen gaan als je onverwachts wat krijgt met je auto,als dit snel opgelost kan worden helpen ze je direct.

23-01-2018
Joop Keizer (Hoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, eerlijk en alle tijd voor je vragen , geen druk of pressie bij het bekijken van je eventueel te kopen Suzuki.

23-01-2018
Hr v d Hoff (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij Zijn zeer tevreden.

21-01-2018
Mevr. M. de Oude (Obdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer toont 100% betrokkenheid bij zijn klanten. De inzet voor de klant is uitstekend. De werknemers van zowel de afdeling verkoop als de garage zijn vakkundig, denken absoluut mee met de klant en zullen proberen op kosten te besparen waar dat kan. Ik kan deze Suzuki-dealer aan iedereen aanraden!

17-01-2018
Fam. K. Danser (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage met ontzettend fijn personeel!!! Het voelt heel goed bij Suzuki Jonker Zaanstad!!

16-01-2018
J. de Bie (Schagerbrug) geeft de service van onze werkplaats een
8

net als bij de aankoop van de auto was de eerste servicebeurt prima in orde op tijd tegen afgesproken prijs

16-01-2018
mevrouw Bouwman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

je voelt je er vertrouwd

16-01-2018
hans Bruine de Bruin (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig betrouwbaar fatsoenlijke tarieven en goede service

16-01-2018
H.Ankele (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt naar je geluisterd en er wordt actie ondernomen als je een probleem met je auto hebt.

11-01-2018
Dhr. G.B.D. van Schaik (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende behandeling, zowel qua onderhoud als in de communicatie .

10-01-2018
Peter Duin (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima, duidelijk in prijs en snelle onderhoudsbeurt

06-01-2018
J.Biemans geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel met verstand van zaken,je voelt je welkom,ook als je maar een keer per jaar komt,prima!

05-01-2018
M van der Elst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Behulpzaam en men neemt tijd voor je waardoor je het gevoel heb dat je serieus wordt genomen.

03-01-2018
Dhr. S.E. Liesdek (Diemen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en attent. Zijn goed oplossingsgericht bij de problemen die aandienen.

02-01-2018
f holzmann (oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en vriendelijk behandeling. Zijn vakkundig en behulpzaam. Na de servicebeurt duidelijk dat hij nagekeken is.

02-01-2018
Gerhard de droog (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
9

Tevreden

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en allemaal aardige kerels :-)

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage met een prima uitstraling waar ik me erg thuis voel

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

dringen niet aan bij rond kijken

27-12-2017
HAA van Gestel (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

de garage is profesioneel ingericht en geeft een gezellige uitstraling. Het personeel weet wat service betekend. De lokatie kan wat beter gezien het aantal plekken nieuw en gebruikt.

27-12-2017
Reny Oudkerk Pool (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
7

zeer tevreden over de behandeling

26-12-2017
I. Slemmer (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd zeer correct geholpen en de service is zeer goed

26-12-2017
Marianne (R) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn allemaal even vriendelijk etc etc!!! En super team

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling.Vriendelijk

26-12-2017
Dm de jager (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een geweldige garage,met een persoonlijke benadering.

20-12-2017
Fred Smit (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik daar altijd prettig en ontspannen goed word geholpen ,en weer zorgeloos in mijn Suzuki kan rondrijden !

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede prijs afspraak en altijd vriendelijk.

20-12-2017
w.h.swart (wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

wel garage licht goed langs de weg wordt er netjes geholpen en ook overde factuurs wordt niet moeilijk gedaan .

20-12-2017
Diana bekker (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de dienstverlening. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Goede uitleg en bellen altijd als er iets vervangen moet worden. Topgarage

19-12-2017
Marcelle verwilt (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendeliijk personeel, altijd bereid te helpen. Aardige verkopers. Top zaak

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijke benadering. Voor wat betreft het onderhoud doet men het nodige en laat het onnodige achterwege.

19-12-2017
Bobeldijk (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik kreeg alle ruimte om her show model te bekijken

19-12-2017
sander van de Wouw. (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker is voor mij een zeer prettige dealer.

16-12-2017
j.s.koning (zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede prijs afspraak,netjes en beleeft personeel,men neemt de tijd voor uitleg,de reparatie/onderhoud word geweldig gedaan. ben zeer tevreden.

16-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk, ze houden rekening met de omstandigheden

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede sfeer aardige mensen

12-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

12-12-2017
mariette (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is altijd heel aardig en behulpzaam. Iedereen staat me prettig te woord. De koffie staat klaar. Ik kom normaal mijn Alto 1 x per jaar voor onderhoud brengen (altijd starten en rijden), een paar weken terug was er een lamp kapot, werd zonder afspraak zo vervangen, kon ik op wachten. Een week later zou ik voor groot onderhoud komen, het bedrag van de lamp zou op die rekening gezet worden. Goed van vertrouwen, geeft een fijn gevoel.

12-12-2017
Gonnie van Lom (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

10-12-2017
Bernhard Boot (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij het onverwachts langsrijden met een paar vragen/probleempjes was het direct reageren, uitleggen en oplossen van deze probleempjes zeer aangenaam. De prijs voor de eerste controlebeurt na 1 jaar leek mij aan de hoge kant.

08-12-2017
R Hansen (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een goede garage met prima personeel.

07-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Niet alleen de auto maar ook privé veel belangstelling.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Het warme gevoel naar de koper toe is in deze jachtige tijd een verademing. Ga zo door.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik daar altijd heel goed geholpen ben, iedereen heel voorkomend is en dat ik uit ervaring weet dat ik snel en goed geholpen wordt.

05-12-2017
Leo Reitsma (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een dealer, die meedenkt met de klanten en altijd bereid is tot overleg indien er iets niet naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

05-12-2017
D.Kuijper (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Plezierige omgang, prima voorlichting en prima service.

29-11-2017
All.bosman (De.kiel.zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is.goed

29-11-2017
Ineke Hordijk (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en prettig personeel en vakkundig

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Bijzondere plezierige verkoop. Aardige medewerkers en strakke deal. Zeer tevreden!

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan .kom je zo langs met een vraag of er moet iets kleins gebeuren word het meteen geregeld

28-11-2017
M van den Berg (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, vriendelijk personeel

28-11-2017
Henny Bos (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
9

Een ieder die van Plan is een Suzuki te kopen zal ik Suzuki Jonker Zaanstad adviseren! De medewerkers die ik in de showroom sprak of tegenkwam, stralen vriendelijkheid uit. Ik werd zeer gastvrij/vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen, er wordt alle tijd voor je genomen. Ook wetende dat ik te allen tijde welkom ben voor vragen of advies. Een extra dikke pluim voor "mijn" verkoper!!

28-11-2017
A van veen (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed

22-11-2017
A. Lingers geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service vriendelijke mensen top gewoon

21-11-2017
John Zwiebel (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hartelijk personeel,goed advies en service.

21-11-2017
Myrna Sattler steenbergen (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Een goede verkoop en goede klandizie en altijd even vriendelijk. Vandaar dat wij weer voor suzuki gekozen hebben. Top auto en weinig problemen meegehad. Kan een ieder suzuki swift aanbevelen en ook de garage jonkers, zaandam

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Verkoper heeft kennis van zaken en denkt zeker met je mee.

21-11-2017
Dhr: P. Veldt (Wijdewormer) geeft de service van onze verkopers een
10

Eerlijk, vriendelijk, kennis van zaken en service gericht. Kortom: Je komt in een warm bad bij Suzuki Jonker

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Hartelijke onthaal, gemoedelijke sfeer de mannen zijn heel vriendelijk. Voor ons geen andere dealer meer dan Suzuki Jonker Zaanstad.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Wij zijn hartelijk en netjes behandeld en er werd direct koffie aangeboden.

14-11-2017
bos (purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

de mensen nemen de tijd voor je maar dringen zeker niets aan heb een zeer prettig gevoel aan over gehouden de volgende keer dat wij een Suzuki gaan kopen is zeker daar

14-11-2017
A.Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat de mensen van Garage Jonker je zo snel en zo goed mogelijk proberen te helpen en ook meehelpen met het zoeken van oplossingen.

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Er valt naar mijn mening niets te verbeteren ik ben zeer te vreden..

08-11-2017
Willem Roderkerke geeft de service van onze werkplaats een
10

Men wordt op en prettige persoonlijke manier ontvangen, de service is uitstekend, de eventuele werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd. Plus, de koffie is heerlijk. Kortom een zeer goede zaak!

07-11-2017
Just Out (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke sympathieke benadering, niet het gladde verkopers praatje,waarbij je haren overeind gaan staan. Maar ook de medewerkers er om heen, vriendelijk en ze zien je staan. zeer content!

07-11-2017
D van Stipriaan geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, fijne mensen. Leveren goed werk. Lekkere koffie :-)

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Goed personeel maar de tijd voor een serviceafspraak duurt te lang ook voor de wisseling van winterbanden

07-11-2017
Aj laanstra (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is onze vijfde auto van de Suzuki jonker Zaanstad dus wat ons betreft komt er nog een zesde

07-11-2017
ben (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd tijd voor je en doen waar je ze voor nodig hebt, prima service

07-11-2017
Willem Kitsz (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

Een dealer welke de klant nog als klant behandelt met een goede inruilprijs voor de aangeboden auto.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke benadering, geen opdringerige verkooppraatjes, heldere uitleg over uitvoeringen. Altijd goede inruilprijs.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede offerte (realistisch), bij aankoop goede voorlichting en documentatie en zeer bekwame aflevering van de auto. Personeel doet alle mogelijke moeite om het de klant naar de zin te maken.

02-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer. Klant gericht handelen.

01-11-2017
Familie Hoogenkamp (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en lage prijzen.

24-10-2017
C. M. Burger (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraak is afspraak! Ik oest in de garage zijn om 15.30 uur, en ik werd geholpen om 15.30. En de koffie stond klaar.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik heb nog te weinig ervaring met deze dealer

24-10-2017
Johan eijkhodt (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat je er goed geholpen wordt. Het is er top.meer heb je er niet nodig .

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede vakmensen

24-10-2017
O. Elema (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
8

Het persoonlijke contact tussen de medewerkers van het dealerschap en mij als klant. Geen vraag is te veel en men is behulpzaam bij het vinden van een oplossing als er iets is.

18-10-2017
Alice de Groot Luijkx (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je voelt je daar thuis

11-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen