Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Jonker Suzuki Zaanstad Uw dealer
075-6123885

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Willem Hetteling (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goede betrouwbare dealer, waar je echt van op aan kan.

30-06-2020
Mevr A.Kemperman (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele fijne en prettige garage inclusief alle personeel.

28-06-2020
Truus Beenhakker (Oostzaan.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar en hele vriendelijke mensen achter de balie.

23-06-2020
Frans Wolf (Koog aan de Zaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Jonker handelt volgens afspraken onderhoud correct af en tegen een van tevoren afgesproken prijs.

23-06-2020
N.Boonstra geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er vriendelijk en uitmuntend geholpen, ook voor kleine tussendoortjes hebben ze altijd even tijd voor je.

23-06-2020
Marion Tilleman (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers weten wie ik ben en welke auto er bij mij hoort. Dit is niet alleen bij mij zo, maar voor zover ik kan beoordelen geldt dit voor de meeste klanten. Ik vind dit fijn. Als je op een reparatie wil wachten is dit mogelijk. Koffie en een krantje zijn voorhanden. De opgegeven prijs klopt altijd en als er extra werkzaamheden moeten worden gedaan wordt dit altijd overlegd.

17-06-2020
R van Stigt (Alkmaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.

16-06-2020
Reda Ayou (Wormerveer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij de aanschaf van de huidige Swift had ik graag cruise control gewild. De laatste twee auto’s zat het erop. De verkoper had iets meer daarbij stil kunnen staan.

16-06-2020
G van ooijen geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is daar nummer een en uitleg over de auto ook, vervangende Suzuki voor die dag is waardevol. Ik blijf daar komen.

16-06-2020
Martijn (Nieuw Vennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Suzuki Jonker Zaanstad werken mensen met hart voor de zaak en klant. Je wordt altijd vriendelijke en deskundig geholpen.

16-06-2020
Rita de Jong (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men spreekt altijd van tevoren af wat er wel of niet moet gebeuren. Terwijl men bezig was, werd ik nog gebeld, om te vertellen wat men nog was tegen gekomen, om op deze manier geen misverstand te krijgen over de rekening. Deze keer werd hij gehaald en weer keurig schoon thuis afgeleverd. Ben heel erg blij met deze service van de garage.

16-06-2020
Mevrouw Mirella Kalksma (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, wordt altijd netjes te woord gestaan. Allemaal leuke mensen.

16-06-2020
De hr. Rob Witte (Amsterdam-Noord ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede inruil-rijstepap kan er altijd terecht.

09-06-2020
Ingrid van Os-Woldhuis (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaring met het personeel is heel positief! Ze zijn vriendelijk en weten waar ze over praten. Duidelijke uitleg over de onderhoudsbeurt.

09-06-2020
Willem Vloon (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Moet eigenlijk een 10 zijn maar moet ze scherp houden :)

03-06-2020
P. Klinkhamer geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service en een goede auto geleverd.

02-06-2020
Dhr. J.Moraal (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen en ze hebben netjes gebeld dat ze iets tegen kwamen wat binnen kort vervangen moest worden, als ze dat mochten vervangen en meteen de prijs erbij gezegd. Al met al erg tevreden.

20-05-2020
Nico Kleijn (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service , goede communicatie en vriendelijke behandeling waarbij humor niet ontbreekt.

19-05-2020
t westerdijk (assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat klacht serieus werd genomen en op juiste wijze is opgelost.

19-05-2020
Robert van Meerlant (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel de verkopers als monteurs staan mits ze tijd hebben altijd meteen klaar voor je.

19-05-2020
Mevr Fruijtier (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer prettig geholpen.

19-05-2020
M.F.van den Houten (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk behandeling en deskundige werkuitvoering.

19-05-2020
Hen Bleeker (beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen hier al jaren.

13-05-2020
Mevrouw H.R.Wink (Zaandijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al ruim 20 jaar zeer goede ervaring, gezellig team, goede service en niets is te veel!

12-05-2020
Anneke Vredenbregt-Vredenburg (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en voorkomend personeel. Vakkundige monteurs. Duidelijke uitleg over de reparaties. Vooraf bericht en kostenopgaaf bij onverwachte reparaties. Zeer redelijke prijs voor reparatie en onderhoudsbeurt.

12-05-2020
Renske (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel, gewoon een top garage.

12-05-2020
Joke en Lex Buskens (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Jonker is een betrouwbare dealer en afspraken worden nagekomen. Ze staan bij Jonker altijd voor je klaar als je vragen hebt. Een prettige bedrijf met een ongedwongen sfeer en open communicatie.

12-05-2020
Renata Pen (Akersloot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is al jaren het voor mij beste adres om een auto te kopen en te laten onderhouden. Vriendelijk, eerlijk, meedenkend, aardig. Dus ik kom er graag en vind de kosten voor onderhoud erg redelijk. Suzuki als automerk en Jonker als garage ideaal.

05-05-2020
Joop de Kamper (Zaandijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en betrouwbaar.

05-05-2020
Fokke Eliveld (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, service.

28-04-2020
Mevrouw E. Smulders geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer word je nog echt als mens gezien en niet als potentiële koper. Er wordt met je meegedacht en discreet gehandeld. Fijne mensen en een goede, complete en eerlijke service!

28-04-2020
Jan Carel Nijdam (Jan Carel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfect geholpen, is aan te bevelen.

24-04-2020
Kitty Brandsma (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat mijn auto kosteloos gehaald en gebracht werd voor zijn eerste onderhoudsbeurt. De eigenaar/directeur kwam hem persoonlijk halen, omdat deze ook in Heerhugowaard woont. Daarbij een prettige persoonlijkheid. Auto werd keurig gemaakt en advies werd gegeven. Voor de prijs die werd afgesproken.

21-04-2020
Dhr van Laar (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige ontvangst, goede inruilprijs en denken mee met keuze van aanschaf.

14-04-2020
Rene Veen (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede en vriendelijke service.

14-04-2020
T van huizen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben mega tevreden.

08-04-2020
Ronald Bijl (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fantastische service, zoals het voorgeschreven staat in het boekje. Erg tevreden en zullen jaren klant blijven.

07-04-2020
Carel Prins (Assendelft) geeft de service van onze verkopers een
10

In een prettige sfeer geholpen, niet te opdringerig, prima.

07-04-2020
Dhr M. De Vries (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Jonker is een klantvriendelijke garage. Met mijn Suzuki Swift is zelden tot nooit iets aan de hand, maar ik word altijd op prettige manier geholpen.

31-03-2020
Mevr.E. M. Temme (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al jaren graag bij Suzuki. 2x nieuwe Alto gekocht. Zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel. Suzuki is thuiskomen.

31-03-2020
Antje Schenk (Oostzaan) geeft de service van onze verkopers een
10

Vakmensen. Goede sfeer, zeer klantgericht en altijd goed contact, ook na de aankoop. Servicebeurten altijd keurig uitgevoerd.

31-03-2020
Frans van Overloop (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en eerlijk personeel.

31-03-2020
Th.M.Rohof (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
8

Denkt mee met de klant. Prima service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er eventueel nog meer moet gebeuren. Kortom een prima adres voor onderhoud en eventuele aanschaf.

24-03-2020
Dhr. E. Brouwer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden.

24-03-2020
D. Möring (Krommenie) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ken de medewerkers goed, altijd wel wat te lachen, ongedwongen sfeer, receptiemedewerkers altijd vriendelijk en servicegericht!!

24-03-2020
Mevr. Marquerinck (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ter zake kundig en zeer klantgericht, met andere woorden: Suzuki Jonker is er voor ons, de klant.

24-03-2020
Marcelle verwilt (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed, aardig personeel. Nemen de tijd om dingen uit te leggen, behulpzaam. Ook voor simpele dingen, niets is teveel.

19-03-2020
Leo de Rooij (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier praat je over team Jonker met als resultaat altijd een gewonnen race, en dit in mijn ervaring al 7 jaar.

17-03-2020
mw. Bastein geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid en servicegerichtheid is geweldig. Ze doen alles voor de klant voor zover dat in hun mogelijkheden ligt. Straalt vertrouwen uit.

17-03-2020
Mevr. C.J Hordijk (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede garage, vriendelijk en correct.

11-03-2020
A. Flikweert geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een bedrijf waar betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

10-03-2020
H. Magnin (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Menselijke benadering.

07-03-2020
Kees Heistek (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige informele sfeer, persoonlijke benadering, geen gladde kletskloek.

04-03-2020
.a geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig om met die mensen een deal aan te gaan voor het kopen van een auto een goed bedrijf dat voor zijn klanten altijd klaar staat en nooit het antwoord nee krijgt..

28-02-2020
Mevr v.d.Wal geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne en goede service

25-02-2020
Henk vd Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, duidelijk en behulpzaam

20-02-2020
Joke van der Blom (Oostzaan) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze doen hun werk goed en zijn vriendelijk. En ze hebben goeie koffie

19-02-2020
Joost Kuipers (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is voor mij een zeer betrouwbaar adres voor het onderhoud van mijn Suzuki. Prima service met aardige mensen.

18-02-2020
Pasterkamp (Westzaan) geeft de service van onze verkopers een
10

goede service en vriendelijke mensen.

11-02-2020
R sijmons (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Van wege de hele manier zoals je behandeld word, ik heb slechter mee gemaakt

10-02-2020
Bart (Oostzaan ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit bedrijf, de mensen die er werken ademen klant vriendelijkheid uit. Je komt er graag terug.

04-02-2020
Mw Zuiderwijk (Zwanenburg ) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijkheid

04-02-2020
Richard (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke en ontspannen sfeer. Geen opdringerige verkoper. Ik ging alleen maar kijken en was gelijk verkocht.

28-01-2020
Jan sellmeijer (Zaandam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer kort het zijn toppers.

28-01-2020
w.schroder (amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

klant vriendelijk verstand van de auto,s waar het over gaat

28-01-2020
G.J. Kat geeft de service van onze verkopers een
10

Goede dealer die betrokken is bij de klant. Eerlijke, betrouwbare informatie en goede service.

22-01-2020
Erna Landman (Zaandam ) geeft de service van onze verkopers een
10

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door alle medewerkers.

21-01-2020
Peter jansen (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijke dealer met goede service

07-01-2020
Els van Drie (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sympathiek, deskundig, personeel, vooral meneer aan de balie.

31-12-2019
T. Verra (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super garage, vriendelijk personeel, toppertjes.

24-12-2019
Jetske Klompmaker (Zaanstad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bekwaam, liefde voor het vak, altijd bereid tot uitleg of toelichting. Prettige sfeer in de garage. Medewerkers vriendelijk.

24-12-2019
Silvianne Tenty (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel tevreden

17-12-2019
Gerard van ooijen geeft de service van onze werkplaats een
10

Bekwaam oplossingen zoeken. Is niks op aan te merken en klantvriendelijk

17-12-2019
eric vonk (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben heel tevreden over suzuki jonker je wordt er altijd prettig en eerlijk geholpen

10-12-2019
J.Wolff (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd bereid om een vraag te beantwoorden zeer vriendelijk en alles netjes afleveren.

03-12-2019
Irene Dreuning-Wasseur (Wormerveee) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top bedrijf, zeer netjes en correct

02-12-2019
De graaf (Zaandam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel en altijd snel geholpen

26-11-2019
Beerepoot (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvrindelijk spreek je aan met een glimlag ik heb 2 auto.s gekocht

26-11-2019
Mw. J.Peters (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De vriendelijkheid, het goed kunnen luisteren naar het eventuele probleem met de auto.

26-11-2019
HEN BLEEKER (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles goed geregeld ende service is zeer goed

22-11-2019
D van S geeft de service van onze verkopers een
10

Komen hier al jaren en zijn niet van plan dit te veranderen

21-11-2019
J. Stoeltjes geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik heel tevreden ben, en ook over het personeel alle maal prima.

21-11-2019
W. Mak (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Winkel zéér prettig, en nogmaals zeer kundig personeel die hun vak verstaan

21-11-2019
Robert van meerlant geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrouwbare en vakkundige dealer en monteurs en de baliemedewerkers in een woord super je bent altijd welkom.

20-11-2019
Klaas mazereeuw (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en alles te proberen bij de verkoop...

20-11-2019
Jan Heijne (Krommenie) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk en positieve benadering

19-11-2019
Martin van den Berg (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige zaak, vriendelijk personeel en goede service.

12-11-2019
Marcel Rempt (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en persoonlijke hulp gekregen, fijne mensen.

05-11-2019
Martijn van Tienen En (Assendelft ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden, heel professioneel en leuke auto die Swift.

05-11-2019
G.J. Hoogenkamp (Zaanstad ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgerichtheid, hoog serviceniveau.

01-11-2019
Mevr. Ursula Gieger (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke begroeting. Bezoeker wordt meteen opgemerkt (prettig). Prettig geholpen. Alles goed voor de tijd afgesproken en prijs gehad. De tijd wat ze nodig hadden hebben ze goed aangehouden. Telefoontje gehad dat onze auto klaar is

31-10-2019
Ben van Assema geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jonker is een uitstekend bedrijf met uitstekend en vriendelijk personeel.

31-10-2019
Willem Roderkerke (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de plezierige ontvangst met een praatje en altijd een kopje koffie. Men zal altijd informeren of er klachten zijn en zo ja welke dan, maar ook over trips die wij gemaakt hebben met onze Vitara. Iedereen, de monteurs incluis zijn bereid tot een praatje, maar de auto is altijd op tijd weer klaar voor gebruik. Trouwens ook een heel prettig onderhoudend gesprek gehad met de nieuwe receptioniste van Suzuki Jonker. Kortom, een dealer om te blijven.

30-10-2019
Noty Bakker- Visser (zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk, goede afspraken, lekkere koffie.

29-10-2019
Gerard Schavemaker (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goed georganiseerde garage waar de gemaakte afspraken punctueel worden opgevolgd.

23-10-2019
Dick Keijer (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en werkzaamheden worden correct utgevoerd.

22-10-2019
Mevr. D. Admiraal geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig team van enthousiaste mensen. Klantvriendelijke benadering en overtuigd van hun product.

21-10-2019
Ruurd (Westzaan) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

19-10-2019
Harry Plompen (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds een uitstekende service en vlotte afhandeling

15-10-2019
Hr.P.A.J.Klos (Wormer.) geeft de service van onze werkplaats een
8

De verkoper en monteurs zijn vriendelijk en kunnen alle vragen naar tevredenheid beantwoorden.

15-10-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jonker Suzuki Zaanstad in ZAANDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten