Jacob Schaap Suzuki B.V. Uw dealer
0320-253053

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
J. de Witte (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed

22-10-2019
Rob van den Braak (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer goede dealer wat mij betreft

22-10-2019
E. Jager (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn betrouwbaar en netjes, vriendelijke sales en werkplaats mannen. Advies is goed en eerlijk, ze denken echt met je mee.

15-10-2019
Dhr. R. de Jong (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

In het verleden hebben wij een slechte ervaring gehad met een Suzuki dealer uit Almere. Het vertrouwen in een dealer was bij ons weg. Dealer Jacob Schaap heeft dit gevoel al redelijk goed hersteld en zullen onze Suzuki dus ook in onderhoud houden bij Jacob Schaap in Lelystad.

26-09-2019
Daniella van der Hoek (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede organisatie waardoor kleine groep mensen veel kan betekenen op alle afdelingen.

24-09-2019
Bart van De Nesse (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke benadering en vakkundig personeel!

24-09-2019
H.D.Maijer (Emmeloord) geeft de service van onze verkopers een
9

Hartelijke ontvangst. Deskundig en vriendelijk personeel. Goede voorraad van te kopen modellen. Zeer redelijk in het overleggen van de inruilwaarde.

24-09-2019
E H Jacobson (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage is alles perfect , dus blijft het voor onze familie, 3 auto,s gewoon “ Top “ . Een dealer waar de klant zeer gewaardeerd is !!!

27-08-2019
Bert Jansen (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
8

De service is prima. Je wordt correct geholpen

27-08-2019
Ans Westra (Naarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling en duidelijke afspraken!

18-08-2019
Hr v/d blom (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon top eerlijk en beleeft

13-08-2019
Yvonne Bruggink (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke, deskundige en goede service

06-08-2019
Mevr. W. v. Mourik (Lelystad ) geeft de service van onze verkopers een
9

We zijn goed en gezellig geholpen en alle afspraken waren op tijd.

06-08-2019
Dhr S. Roos (Biddinghuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zoals al genoemd, correct eb betrouwbaar bedrijf.

01-08-2019
Dht S.Kenter (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede behandeling, goede voorlichting en correcte prijsopgave

23-07-2019
Jos Koenders (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen opmerking

22-07-2019
FENKO VAN ZOEST (LELYSTAD) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en zeer goede communicatie!

10-07-2019
H Brethouwer (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word vriendelijk behandeld, personeel is kundig, netjes, kortom: dik tevreden. Ook over de Celerio trouwens!

09-07-2019
C.A. Beckers (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd correct te woord gestaan en geholpen, ik vind dat belangrijk.

14-05-2019
Mevr. A. Hogerheide (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes te woord gestaan, goed en correct geholpen. Heel fijn dat ik altijd mag wachten tot de auto weer klaar staat.

14-05-2019
Dhr. Hans de vries (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop er met de klant gecommuniceerd wordt!

07-05-2019
P. Schaap (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette behandeling en prima service

07-05-2019
W Hoft (Schoener 35-27) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijkheid en Correct

25-04-2019
M. vd Horst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage, ga vanuit Almere speciaal naar Lelystad

09-04-2019
Hr. G.de Groot (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service, zeer goed. Reparaties, zeer goed uitgevoerd. Klantvriendelijkheid, zeer hoog.

26-03-2019
F. Jongejan (Lelystad ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede uitleg service en kostenplaatje. Gratis haal- en brengservice of ander vervoer.

20-03-2019
Mevr. massee (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, goeie uitleg, gewoon een prettige garage.

19-03-2019
J.Butter (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik geef nooit een 10 maar de dealer is zeer prettig. De weinige garantie gevallen werden altijd direct uitgevoerd. Goede uitleg over gedane werkzaamheden.

13-03-2019
Albert Peelen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klein bedrijf met oog voor de klant. D.w.z. continu een persoonlijke benadering waaruit klantkennis spreekt.

05-03-2019
Mevr. de Hollander geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen. Vriendelijke personeel.

22-01-2019
Hans Brethouwer (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een kundig, vriendelijk, behulpzaam, vertrouwenwekkend team. En ze leveren fantastische auto’s!! Kritiekpuntje: het koffieapparaat is aan vervanging toe. Dit is geen Suzukikwaliteit.

16-01-2019
w.VAN DER wERVE (dRONTEN) geeft de service van onze werkplaats een
8

ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR KLEINE VERBETERINGEN

16-01-2019
Jaap Sijtsma (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een eerlijke dealer vriendelijke en deskundige medewerkers zowel verkoop als monteurs. Kortom degelijke dealer hier kan je met gerust hart een auto kopen en laten onderhouden.

08-01-2019
Mevr L van de Breevaart (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
8

Een 8 is voor mij een goed, dan is het goed gedaan en ben ik zeer tevreden.

12-12-2018
Van Beveren (Lelystad ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik vind Suzuki wel goed maar ook best prijzig

11-12-2018
Wilco Broekhuizen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een 'kleine' garage waardoor je als klant persoonlijk en snel wordt behandeld. Je kent de gezichten en dat geeft een vertrouwd gevoel.

06-12-2018
A.D. Gerrits (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en service gericht en tevreden

04-12-2018
Dhr.G.Meisner geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jarenlang een prima ervaring met deze garage . Ben nooit onverwachte dingen/zaken tegengekomen .

23-11-2018
Albert Peelen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is klantgericht d.w.z. men staat je vriendelijk te woord en is gaarne bereid iets extra's voor je te doen. Bijvoorbeeld oliepeil controleren of de bandenspanning checken en zo nodig in orde maken.

22-11-2018
N van Bunningen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden maar er is altijd ruimte voor verbetering.

06-11-2018
Janneke Vonkeman (Lelystad ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb geen klachten . Bij de vragen zag ik : schoon opleveren . Dat verwacht ik niet maar zou wel heele leuke extra zijn

30-10-2018
Gozien van Deelen-Rikken (Lelystad/Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een mooie shop met super aardig personeel en niet geheel onbelangrijk, kundig.

25-10-2018
Dhr. Arendshorst (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

De klantvriendelijke en vertrouwen wekkende behandeling. De wensen van de klant worden zoveel mogelijk ingevuld.

03-10-2018
Rob van den Braak (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer verleent zeer goede service

03-10-2018
Mevr. de Wolff (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, leen auto,Kan vaak snel terecht.Wordt in 1x goed gerepareerd. Elk jaar winter check gratis.Denken met je mee. Vaste medewerkers gezichten die je blijft zien is vertrouwd.

02-10-2018
mevr. Jager (Dronten) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel, goed advies, gewoon goed!

27-09-2018
Bart van De Nesse (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig onderhoud, vriendelijke benadering van de klant! Uitstekende service!

25-09-2018
Van Veen geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Schaap, toegankelijk, open, klantvriendelijk.

19-09-2018
R.L. van Lente (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel is hoffelijk en vriendelijk. Ik mag altijd alles vragen en dan neemt men even de tijd voor mij. Krijg ook goede voorlichting.

18-09-2018
J. Suiker (Lelystad ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom nu een aantal jaren bij Jacob Schaap en elk bezoek is probleemloos. Alles wordt duidelijk uitgelegd, er is ruimte voor vragen, prijsopgave van te voren, vriendelijke medewerkers enz. Ik heb geen problemen ervaren tot nu toe!

14-09-2018
Monica van Langen Wijers (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn fantastisch geholpen door een superfijn verkoopteam met veel kennis en wat fijn is dat ze niks opdringen maar geheel open zijn in de verkoop. Dat geeft ruimte om op je gemak te kijken en een goede keus te maken. De aflevering was een klein feestje, daar hebben we van genoten. Hartelijk dank. ***

05-09-2018
Dhr. O.postma geeft de service van onze verkopers een
9

Positieve mensen goede service

04-09-2018
Ans Westra (Naarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sinds de aanschaf van mijn Suzuki Jimny, 10 jaar geleden, heb ik hem in deze garage in onderhoud gehouden en dat bevalt tot nog toe zeer goed.

25-08-2018
Dhr Huisman geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word gewoon netjes behandelt.

15-08-2018
splint (lelystad) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer kundige en flexibele verkoper ,die goed aanvoelt wat de klant wil.

14-08-2018
F.w Van der blom (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zijn gewoon toppers en klant vriendelijk

07-08-2018
Dhr F. van Moppes geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar, iha korte wachttijd

01-08-2018
Mevr. M. Visser (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede klantservice, meedenkend, vriendelijk en verstand van zaken

24-07-2018
Hans Sips (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

personeel is vriendelijk, prijzen zijn normaal, werk gaat volgens afspraak, geen verrassingen achteraf

18-07-2018
Sietske Schaefers geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een vriendelijk en professioneel bedrijf met heel goed personeel en verkopers. De dealer staat bij ons bekent als een uitstekend bedrijf.

10-07-2018
M. van der Horst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima onderhoud, ondanks een kleine storing een dag later, is dit na het weekend direct opgelost. Kon in het weekend terug komen om een leenauto op te halen. Maandag om 8:00 stond mijn auto weer klaar, menselijke fouten kunnen. Nog fijner als deze ook weer opgelost worden. Prima service zeer klantvriendelijk. Reden te meer mijn auto hier in onderhoud te laten ook al woon ik niet in Lelystad . Service maakt een hoop goed zo niet alles!

04-07-2018
F.A. van Zoest (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

efficient, to the point en als je er om vraagt krijg je een bos schapenwol.

04-07-2018
Jaap Butter (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik geef nooit een 10

27-06-2018
J.H.vd.Bosch (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage en de service is goed! Bij de receptie is men attent en geeft goede feedback! De monteurs in de werkplaatst kundig en leggen vragen goed uit!

19-06-2018
Wilco Broekhuizen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een prettige en klantvriendelijke garage waarbij je op een persoonlijke manier behandeld wordt.

06-06-2018
P. s geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette en keurige benadering van gebruiker. Afspraken worden netjes nagekomen

05-06-2018
DHR R.HUIZINGA (LELYSTAD) geeft de service van onze werkplaats een
7

VOOR MIJ EEN PRIMA CIJFER EB DUS DIK TEVREDEN

29-05-2018
Lange (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een goede Suzuki dealer.

25-05-2018
Huib Hessels (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie reeds eerdere beoordeling

24-05-2018
Mevr A Hogerheide (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes te woordgestaan, vriendelijk , en bereid tot een gezellig gesprek..

23-05-2018
henk schols (lelystad) geeft de service van onze verkopers een
8

ontvangst en uitleg prima.

04-05-2018
Bert geeft de service van onze werkplaats een
7

Zo doorgaan

01-05-2018
J.vellema van Rooijen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige garage waar je vlot en vriendelijk geholpen wordt

27-04-2018
H. de Graaf-Besselsen (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op basis van de zeer positieve ervaringen van mijn ouders, die al jaren klant zijn van Jacob Schaap Suzuki Lelystad, heb ik hier ook een auto gekocht. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid van de showroom- /receptiemedewerkers. Ze nemen de tijd voor je, ook aan de telefoon. Kortom, een prettige dealer!

24-04-2018
E c koning-gulicher (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig en voorkomend personeel

04-04-2018
F. Jongejan (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is heel goed en er wordt naar de klant geluisterd en denken mee.

24-03-2018
Aafke van den Hoed geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk,behulpzaam en geduldig bij de uitleg enz. Als er iets is proberen ze je meteen te helpen.Ze pompen zelfs mijn banden op .helemaal toppie. Er is eigenlijk maar een klein - puntje. Het ontbreken van een vervangende automaat.

23-03-2018
Kirsten geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en eerlijke service, betrouwbaar! Vooraf wordt eerst doorgebeld wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. De kosten kloppen ook altijd als de auto wordt opgehaald. Daarnaast ben ik altijd blij met het advies wat ik krijg en worden mijn vragen goed beantwoord door het vriendelijke personeel!

14-03-2018
YB (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en zij doen hun werk heel goed. Ben altijd heel tevreden over hun werkzaamheden en communicatie.

12-03-2018
Cn schijffers (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een tien haalt niemander valt altyd wel wat te verbeteren

27-02-2018
Bert Maatman (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Onderhoudswerkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Goede uitleg van het waarom, laten zien welke onderdelen moesten worden vervangen en inzicht gegeven in de kosten.

27-02-2018
V Steenbrugge (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed, klant vriendelijk

13-02-2018
Jaap Sijtsma (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare dealer zeer correcte behandeling. Zowel vooraf als achteraf, vakkundige monteurs. Kortom hier kan je je auto wel kopen en laten onderhouden.

06-02-2018
M van den Bos geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel. Goede klantenservice. Het voelt vertrouwd. Alles goed geregeld.

31-01-2018
Hans Brethouwer (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer behulpzaam, gaven graag een leenauto toen ik zonder vervoer zat.

24-01-2018
S.C.Kwee (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gemotiveerde medewerkers en goede dienstverlening.

24-01-2018
Mevr. de Hollander (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam, meedenkend. Geen lange wachttijd voor afspraak.

23-01-2018
G.J van Lenthe (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf met vakbekwaam personeel

04-01-2018
Dhr. C. Besselsen (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
10

Mijn vrouw en ik hebben reeds enkele malen een nieuwe Suzuki bij Jacob Schaap gekocht. Wij zijn zeer tevreden over deze dealer, want wij worden als goede klanten geholpen, ook als het om inruilen gaat. Al het personeel, verkopers, receptie, ook werkplaatspersoneel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier graag.

02-01-2018
Mevrouw .C.Peters-Buhler (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

prettige ontvangst en fijne mensen. geen toestanden als kleinigheden even verholpen worden kan meestal direct. alleen.....gaarne een paar tijdschriften op tafel als er gewacht moet worden. dat beetje informatie over auto,s is niet erg interessant.

29-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom er al jaren en ben tot nog toe altijd goed en correct geholpen

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service

23-12-2017
Hans van de Glind (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Jakob Schaap Suzuki B.V. werkt deskundig. Is transparant, duidelijk in nodige reparaties en kosten. Onze Splash is bejaard, rijdt door goed onderhoud als een tierelier.

22-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd goed en vakkundig geholpen.

20-12-2017
G. van Beveren geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel en niet opdringerig

20-12-2017
Dhr R. Ruiten (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het hele plaatje klopt. Showroom heeft een lichte en prettige uitstraling, medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, en afspraken worden netjes nagekomen??

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Het betreft hier een kleinschalig bedrijf gericht op het merk Suzuki, bijzonder vriendelijk personeel met oog voor de klant, dus geen autobedrijf met meerdere merken waar je bij binnenkomst als een nummer wordt behandeld.

06-12-2017
Rob van den Braak (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier snel, en correct geholpen.

05-12-2017
De hr. B.van De Nesse (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
10

De 10 is vooral gegeven voor de vriendelijke benadering door het personeel naar mij toe!

05-12-2017
J. Van Grieken (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf

05-12-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Jacob Schaap Suzuki B.V. in LELYSTAD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen