Garagebedrijf Korterink B.V. Uw dealer
0522-291346

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

73 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr.P.J de Vries (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top bedrijf

13-08-2019
fam. van Buiten geeft de service van onze verkopers een
9

zeer kundig en erg vriendelijke mensen

02-08-2019
Mevr Doorn (Hasselt) geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jaren een garage naar ons zin

07-07-2019
Cees van Beek (Genemuiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon goed!

02-07-2019
Fam Trapman geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer nette showroom, mooie plaats om proefrit te kunnen maken. Gelijk begroet en netjes behandeld.

11-06-2019
Kees Nijhuis (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel betrouwbaar meedenkend

05-06-2019
Gerard van den Belt (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk bekwaam en belangstellend leveren god werk af.

05-06-2019
Rudi de Groot (Zwolle.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant is de belangrijkste persoon in huis en wordt altijd 100% vrolijk en deskundig door dit personeel geholpen. Lossen alle problemen en probleempjes moeiteloos op.IK ga nooit van garage veranderen en ik ben al 40 jaar een zeer tevreden klant.

22-05-2019
Jan de Weerd (Staphorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima en betrouwbare Garage

21-05-2019
A de lange (Kooltuinen 19 te urk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij de koop van mijn nieuwe vitara

30-04-2019
Jurry Dijkstra (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service,klantvriendelijk

16-04-2019
Inge Kooistra (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Korterink word je zeer hartelijk ontvangen en de service is perfect. Je krijgt goede adviezen en problemen worden opgelost. Daar wordt alle tijd voor genomen. Er wordt mee gedacht in het belang van jou als klant kortom deze garage bevelen we ten zeerste aan.

09-04-2019
Stelma geeft de service van onze verkopers een
10

Top bedrijf..zeer tevreden... Vriendelijk personeel... goede service...

02-03-2019
Gert Bosch (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantgerichtheid, service, vriendelijkheid staat bij deze dealer hoog in het vaandel. Alles klopt aan dit bedrijf.

02-03-2019
J.krikken (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende begeleiding.

26-02-2019
Gerrit van der vegt (Ijsselmuiden) geeft de service van onze verkopers een
9

Je word daar behandelt als klant ergens anders is het wel eens anders daar word je ook wel eens mee gedeeld van voor jullie heb ik geen auto !

26-01-2019
Irma Hoefman (Staphorst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare dealer. Al jaren klant

02-01-2019
Jan Bisschop (Rouveen) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik denk dat wat we zochten prima is gerealiseerd door garage Korterink, een betrouwbaar afdak op wielen, waar vrouw en kinderen zich veilig van a naar b in kunnen verplaatsen. de service was prima en de koffie lekker!

18-12-2018
Rudi de Groot (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken komen zij altijd na. Auto is altijd op tijd klaar, zoals gepland. Krijg altijd een leenauto(gratis).Een evt. klacht wordt direct verholpen. Chef werkplaats staat direct klaar, met zijn monteurs, als ik kom, en handelt het probleem direct af.

22-11-2018
Jan (Dalfsen) geeft de service van onze verkopers een
10

Correct, niet opdringerig en goede service.

22-11-2018
jan roffel (nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk

20-11-2018
José Koorn (Hasselt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word er zeer vriendelijk geholpen,alles word netjes geregeld. Het bedrijf heeft een goede uitstraling.

05-11-2018
H Tuin (Balkbrug) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct is

09-10-2018
Van der Veen (Ruinen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling en vriendelijk tegenover de klant en altijd staat de koffie klaar

18-09-2018
P.J de Vries (Meppel) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn niet gebeld door de verkoper , dit kwam omdat ik een paar dagen later in de showroom was, Korterink is een fantastisch bedrijf , zeer goede service , en zeer vriendelijk personeel!

04-09-2018
h.j.ten berge (meppel.) geeft de service van onze verkopers een
9

Klant vriendelijk.

21-08-2018
Dhr H Mooiweer (Zwartsluis) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niets te wensen

09-07-2018
Gerard van den Belt (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, werken goede vakmensen . altijd een leenauto voor je als je er om vraagt en vriendelijk en gastvrij.

05-07-2018
Dhr B.Krol (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
10

service is top.

14-06-2018
A de lange (Urk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer prettige verkoper en goede zweer

16-05-2018
Truus Reumer-Pullen (Meppel) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantgericht.

24-04-2018
Mevr.B.van der Schoot (Nijensleek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat een prettige sfeer is, of je een auto koop-of je komt voor een onderhoud beurt. Wachtruimte is fantastisch, met koffiehoek en lekkere stoelen. Professionele mensen. Wij komen daar heel graag.

11-04-2018
jenny heetebrij geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service.nette garage

04-04-2018
Gert Timmermans (Hasselt) geeft de service van onze verkopers een
10

Een garage die doet wat hij zegt en beloofd

20-03-2018
Klaas Wemmenhove (Coevorden ) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk behandeld. Goede adviezen. Auto stond onder een hoes die je er zelf af moest halen. Vele auto's gehad, maar dit was mij nog niet overkomen. Prettig voor de inruil was dat het zowel Suzuki als Skoda dealer is

20-03-2018
alberts (zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

daar wordt je nog als klant behandeld ook achteraf

23-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Erg prettige behandeling. Een in mijn ogen gunstige financiële deal.

03-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke mensen bij de receptie, netjes.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Goede en duidelijke uitleg bij de aankoop van een nieuwe auto.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Echte aanrader. Goede services.

07-11-2017
Gerard de Jong (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
8

Het gehele verkoopprovisie verliep snel en goed, zonder al te veel druk. Proefrit gemaakt. 2 auto.s ingeruild Rustige en ervaren verkoper, vonden wij wel prettig

07-11-2017
J. van Zwolle (Kampen) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat ik al 12 jaar bij Korterink B.V. klant ben geweest tot en met 1914, 3 x een nieuwe Skoda-Octavia heb aangeschaft tegen volle tevredenheid, vandaar dat ik weer terug ben gegaan naar Korterink om te kijken wat hij voor nieuws had.

07-11-2017
Yvonne van brussel (Zwolle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen er al jaren omdat we zeer tevreden zijn over de service en de kwaliteit. Ook de vriendelijkheid van al het personeel is geweldig

01-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en altijd koffie en behulpzaam

30-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service verstand van zaken.

27-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

De prachtige uitstraling van het bedrijf geeft vertrouwen. Hartelijke ontvangst door vriendelijke medewerkers. Deskundige voorlichting door verkoopadviseur. Werd een uitgebreide gebruikstoelichting gegeven bij aflevering welke werd vergezeld met een hartige traktatie. Top!

27-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Ik vind het een hele fijne garage korterink anders had ik het geen jaren volgehouden .

26-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie garage, showroom en vriendelijke verkoper die vertrouwelijk over komt.

13-09-2017
Mevr. Lubberink geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk accuraat en een zeer vlotte afwerking

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Ondanks een uitgevoerde APK keuring en een onderhoudsbeurt startte de auto helaas na 2 dagen al niet meer en moest ik al gebruik maken van de Suzuki 24 service. Het bleek een kleine moeite om de auto weer aan de praat te krijgen...de accu bleek niet juist te zijn aangesloten.

05-09-2017
aw spijker (dedemsvaart) geeft de service van onze verkopers een
8

8 is mooi cijfer

29-08-2017
Gerard van den Belt (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede servise ,klant vriendelijk ,en goed personeel.

08-08-2017
Han Verhoeven (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren klant! Problemen etc altijd goed te overleggen!

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, servicegericht, deskundig en professioneel autobedrijf.

12-07-2017
dhr J.W.van de Belt (Zwartslius) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en klantvriendelijk

12-07-2017
Enno Knispel (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer kundig, vlot en gemoedelijk personeel. het is nooit een probleem om een leenauto (in woon in Zwolle) mee te geven. ik kom al meer dan 30 jaar bij Garage Korterink en ben ook nooit van plan om van garage te veranderen. ik voel mij bij deze garage als kind aan huis en er staat altijd een kopje koffie klaar. Mocht er onverhoeds bij een onderhoudsbeurt een technisch mankement worden geconstateerd dan word ik daar telefonisch van in kennis gesteld en word ik tevens op de hoogte gebracht wat dit voor consequenties dit heeft voor de eindafrekening. Met de kerst ontvangen alle klanten een leuke uitnodiging om een heerlijk krentenbrood op te komen haten. Alle lof voor Garage Korterink uit Rouveen.

25-06-2017
G Doorn (Hasselt) geeft de service van onze verkopers een
8

goede service en altijd vriendelijk

30-05-2017
Mevr. A.Soer (Ruinerwold) geeft de service van onze verkopers een
8

MOOIE GARAGE LEKKER DICHT BIJ HUISEN GOEDE ONTVAGST

27-05-2017
P. Schaap (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurige garage nette behandeling vriendelijke behandeling.

16-05-2017
C.E.J.Koster (Staphorst) geeft de service van onze verkopers een
10

Mooi, nieuw bedrijf met vriendelijke mensen

14-05-2017
jenny heetebrij geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, staan direct voor je klaar.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Goede verkopers

09-05-2017
Henk hagenbeek (Giethoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende behandeling

25-04-2017
R.Peeters (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gehele service klopt als een bus. En zijn uiters te vreden

11-04-2017
fbieman (Hasselt) geeft de service van onze verkopers een
10

eerlijke behandeling en heel duidelijke afspraken prima sevice

11-04-2017
Toon Goos (Havelte) geeft de service van onze verkopers een
9

Gaat op de wensen van de klant in en komt met een goede oplossing

25-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige binnenkomst in mooie showroom,geen gladde verkooppraatje's ,nette inruilprijzen

23-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

weinig tot geen aanmerkingen.

15-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

op zichzelf goede service

07-03-2017
Familie Hoefman (Staphorst) geeft de service van onze verkopers een
8

Dit aragebedrijf is een klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Daarom zijn wij al jaren vaste klant.

14-02-2017
Dhr. F.Fridrichs (Staphorst) geeft de service van onze verkopers een
9

Zoals reeds aangegeven al meer dan 45 jaar een zeer tevreden klant bij garage Korterink

13-02-2017
Dhr Schouten (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zie eerdere antwoorden. Ben goed ,vriendelijk en des kundig geholpen.

20-12-2016
Mevr. Lubbering (Havelte) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende service. Zeer correcte behandeling en geen poes pas.

11-10-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Garagebedrijf Korterink B.V. in ROUVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen