Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Blitterswijk V.O.F. Uw dealer
0345-641263

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Leon van Veen (Meteren. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor ons al vele jaren een zeer betrouwbaar garagebedrijf. Met medewerkers die altijd voor je klaarstaan en in voorkomend geval een pasklare oplossing hebben.

08-09-2020
Joke de Vries (Maarssenbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren een tevreden klant, personeel staat je altijd vriendelijk en vakkundig te woord! Krijg goed advies. Altijd tijd voor je als je belt om iets te vragen, of je te woord te staan als je in de werkplaats bent voor een afspraak. Hoop nog jaren van de service te genieten, al moet ik er wat verder voor rijden, staat dan wel altijd keurig een leenauto voor me klaar.

08-09-2020
Wilco Veerman (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze een goede service bieden en het aardige mensen zijn.

18-08-2020
Bert van Lavieren (Hei en Boeicop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al 38 jaar bij Blitterswijk en ze behandelen me altijd correct.

19-06-2020
andries kers (culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met zeer technisch, vakkundig, maar vooral vriendelijk personeel, waar ik al jaren kom. En waar echte service de normaalste zaak van de wereld is.

17-06-2020
de Ridder (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk contact met personeel.

16-06-2020
G Boere geeft de service van onze verkopers een
10

Bekend. Wordt eerlijk geholpen. Betrouwbaar.

10-06-2020
M vd Berg (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

05-06-2020
G Breukel geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijn bedrijf, deskundig en betrouwbaar.

06-05-2020
Marja Groen (Leerdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom er al 20 jaar. Of je nu belt of bij de receptie óf in de werkplaats komt, je wordt er altijd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Reparaties en onderhoud worden prima uitgevoerd. Een betere garage kan ik mezelf niet wensen.

28-04-2020
Mw.M.Liefhebber -Klein (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al 50 jaar klant bij Blitterswijk en zijn nog nooit onheus bejegend of met een kluitje in het riet gestuurd. Het zijn gewoon fijne en correcte mensen.

25-04-2020
Mevr. J. Abelskamp (Zijderveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik (en andere familieleden) al jaren lang ervaring hebben met deze garage en altijd uitstekend behandeld worden.

23-04-2020
aart vos (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen die goede service leveren en waar je alles mee kan bespreken.

22-04-2020
Eric Borggreve (Arkel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en goed.

22-04-2020
Fam. van de Grint (Hedel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf, ze weten van aanpakken en doen wat ze beloven. Bij de balie altijd in voor een geintje en een bakkie koffie is geen probleem.

17-03-2020
Annemarie Bax geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige en deskundige mensen, komen afspraken na, service gericht en Kees is een topper!

11-02-2020
J. Vermeij (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige, klantgerichte en deskundige garage!

06-02-2020
Van Dijk-Roodenburg (Geldermalsen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

28-01-2020
Mevrouw H.Raijer geeft de service van onze werkplaats een
10

goeie service, persoonlijke behandeling

21-01-2020
Jacqueline van Dam Vos (Leerdam.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed garagebedrijf,medewerkers zijn klantvriendelijk. Service is top.

03-12-2019
Ilona de jong (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede betrouwbare zaak . Eerlijk en oprecht.

29-10-2019
A den bol (Heukelum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie service gezelligheid leuke eerlijke mensen

22-10-2019
Dhr. G.Laponder (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede Service staat voor klant tevredenheid !

15-10-2019
Van Dijk-Roodenburg (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, wordt direct geholpen bij vervanging lampje enz. Enkele steenslag beschadiging weer prima behandeld.

09-10-2019
A. Groenendijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede, betrouwbare garage!

24-09-2019
Aart Simons (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beter kan niet.

06-09-2019
Dhr. J.H. Krikke, (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben daar al een jaar of twintig klant, dat zegt genoeg.

27-08-2019
Dirk de Ridder (Werkendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij komen al 12 jaar bij deze fijne garage en moeten er niet aan denken dat ooit dit bedrijf zou stoppen i.v.m. leeftijd van de eigenaar. Het zijn sociale betrokken mensen , eerlijk, werken snel en hebben oog voor de portemonnee van de klant. Die is van iedereen niet even dik! Als de tijd het toelaat willen ze ook even een kort praatje met de klant maken, hierdoor voel ik mij geen nummer.

14-08-2019
C de bruijn (Vianen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klein bedrijf met goede service

13-08-2019
Bert van Lavieren (Hei en Boeicop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam Aardig en goed.

29-06-2019
Mw. I.M. Hanff ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en correct behandeld, garage in een dorp, behandeling zoals je hoopt en mag verwachten.

15-06-2019
Gert Collé geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren lang klant en nog nooit teleur gesteld. Service altijd klasse.

08-05-2019
Truus van Gemert (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een familiebedrijf. Als je daar als klant komt voelt het aan alsof je zelf familie bent en niet zomaar een klant. Een fijn gevoel. Ik kom er graag!

01-05-2019
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden er altijd goed geholpen. Vriendelijk en kundig personeel. Kortom een prima garage bedrijf

30-04-2019
Trudy Raymakers (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate kundig, de tijd nemend voor advies, conform afspraken, bereikbaar. Heel plezierige ontvangst, wachtruimte. Garage die ik iedereen zou aanbevelen.

30-04-2019
Eric borggreve (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn vriendelijk en de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

24-04-2019
dhr.A.Vos (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke mensen, kan er altijd terecht.

24-04-2019
Leon van Veen (Meteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij garagebedrijf Blitterswijk laat je met vol vertrouwen in de ochtend je auto achter voor een onderhoudsbeurt om je auto aan het eind van de middag weer op te halen. Verrassingen zijn er niet, omdat eventuele bijzonderheden die zich tijdens het onderhoud voordoen, direct worden teruggekoppeld. Dat maakt het een zeer betrouwbaar adres waar je altijd met een betrouwbare auto van het terrein rijdt.

18-04-2019
Anja van de wijngaard (Kedichem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel werken vlotte afhandeling, en correcte mensen in dienst. Zelfs de prijs was redelijk.

09-04-2019
andries kers (culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een super garage waar service boven aan de lijst staat!!!

02-04-2019
W.Kruijs (Schoonrewoerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en enthousiast personeel, staan altijd gelijk voor je klaar om je verder te helpen. Top garage.

02-04-2019
p van felius (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevredeb over van Blitterswijn

13-03-2019
A. Groenendijk (Leerdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service. Prima garage

05-03-2019
Ineke van Bruggen (Heukelum) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben zeer tevreden over Garage blitterswijk in alle opzichten

26-02-2019
A van Wijk (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed en betrouwbaar.

19-02-2019
Els van 't Hoff geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, betrouwbaar, vriendelijke mensen, altijd behulpzaam.

14-02-2019
A Bloemendal (Lexmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed Garagebedrijf.

13-02-2019
H.C.M.Vermeij (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zéér klantvriendelijk, Goede service. Goede informatie. Datgene wat je van een goede garage mag verwachten!

05-02-2019
Wilma van Buuren geeft de service van onze verkopers een
10

Open, eerlijk, transparant en daadkrachtig.

05-02-2019
J.Rademaker (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en klantvriendelijke behandeling en redelijke prijsstelling

30-01-2019
Dhr. JW de Vries geeft de service van onze werkplaats een
8

Het zijn vriendelijke en eerlijke mensen. Komen de afspraken goed na. Je wordt er menselijk behandeld. Dus garage Blitterswijk komt bij ons positief over.

29-01-2019
dhr J.A. van Es (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer correcte en aangename behandeling in de ruimste zin van het woord.

17-01-2019
Dhr. Oudshoorn geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk & professioneel personeel die je graag voorzien van de juiste, passende antwoorden op jouw vragen en daarnaast je goed begeleiden in het proces naar een nieuwe auto toe.

08-01-2019
PWM Imhoff (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare informatie en klantgericht

04-01-2019
Elly Blokzijl geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel en gezellige sfeer!

27-12-2018
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is gewoon perfect,je belt en je wordt geholpen.

18-12-2018
J.Bos (Meerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd personeel en dichtbij

18-12-2018
Koen Bijl (Herwijnen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en no-nonsens garage

18-12-2018
Mevr. Bouman geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, vakkundige monteur. Hoop nog jaren hier gebruik van te mogen maken!!!

02-12-2018
Jan Horde (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

27-11-2018
Tom (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima persoonlijke service...

27-11-2018
mw. de Wit (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne, oprecht geïnteresseerde en professionele garagebedrijf

23-11-2018
Van Dijk-Roodenburg (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

In een woord een goede garage met fijne personen,

22-11-2018
A den bol (Heukelum) geeft de service van onze verkopers een
9

Goeieservice

07-11-2018
G.Laponder (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden en goede service

30-10-2018
l de jong (schoonreowerd) geeft de service van onze werkplaats een
10

aardig vakkundig klantvriendelijke garage

24-10-2018
D.Scherpenzeel (Meerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige en behulpzame mensen. Alleen heb ik vanaf de aflevering van de auto problemen met de voor parkeersensoren. *** heeft er alles aangedaan om dit op te lossen maar als de Suzuki importeur inferieure imitatie materialen levert die de totale werking van de auto beïnvloeden die dan op een nieuwe auto gemonteerd worden is het voor Blitterswijk ook niet mogelijk dit op te lossen.

24-10-2018
T.Pijnenburg (Vuren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig bedrijf.

24-10-2018
Mevr.den Hartog (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reeds gedaan.

17-10-2018
Erik van Weverwijk (Schoonrewoerd ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service

09-10-2018
Mevr. R Blok (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is den prettige samenwerking en een goede service.

25-09-2018
Ron janssen (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel Goede service

25-09-2018
E.C de Klerk (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage bedrijf, zonder poespas. Ze doen wat nodig is en gevraagd wordt.

14-09-2018
M.l.van Ditmarsch (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom al meer dan 25 jaar bij Blittterswijk en inmiddels 7 auto's gekocht tot tevreden heid

05-09-2018
Carla de Leeuw (Schoonrewoerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 9 omdat er altijd verbeterpuntjes zijn, hoewel mij nu niets te binnen schiet. Ben al jaren zeer tevreden over de service. Ook vind ik de werknemers erg vriendelijk. Kom ik even langs voor een kapotte lamp of ander klein probleempje, het wordt altijd direct verholpen.

28-08-2018
T.P Jansen (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik kwam met een klein budget en had een auto nodig .samen gekeken wat er beschikbaar was .verder afhandeling oude wagen inname werd geregeld ik ben een alleenstaande dame al boven de 50 ben blij dat ik met een gerust hart daar ook voor een leuke 2e hands terecht kan zonder lease .zonder financiële zorg ,

23-08-2018
Mevr. van der Vlies geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig bedrijf en vriendelijk personeel. Korte lijnen en informele sfeer.

21-08-2018
Aad Knijff (Ottoland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben een tevreden klant.

16-08-2018
Dirk de Ridder (Werkendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Blitterswijk is betrouwbaar, hierdoor houden zij veel klanten uit een groot rayon. Het personeel is vriendelijk en heeft ook oog en oor voor de eigenaar vd auto, erg prettig!! Er wordt erg meegedacht in de breedste zin des woords.Dit zijn mensen waar wij als klanten blij van worden en blijven. Er wordt een goed doordachte bedrijfsvoering gehanteerd. Ga zo door! Hart.dank voor jullie goede/fijne inzet. Ik hoop voor nieuw onderhoud weer terug te komen bij jullie.

15-08-2018
A.kers geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf die echt met je mee denkt en altijd bereid is te helpen en waarbij service en eerlijkheid heel belangrijk is..

24-07-2018
Fam. v.Doorn-Nieuwenhuizen (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat wij altijd goed zijn behandeld, aardige mensen en we kennen de garage al meerdere jaren.

10-07-2018
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is daar perfect op orde.

10-07-2018
Jaap Rademaker (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage Blitterswijk geeft een familiaire uitstraling. Ook het personeel weet goed met de klanten om te gaan en geeft alle informatie. Bij grote en dure reparaties worden alternatieven gezocht om de kosten te drukken. Gewoon een prettige garage

05-07-2018
Hermien middelkoop (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst vriendelijk en deskundig personeel en attente directie

27-06-2018
Bert van lavieren (Hei en Boeicop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk.Vakmensen en als er kosten zijn wordt je keurig gebeld.

26-06-2018
P. van Dommele (Culemborg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hebben een goed en vakbekwaam personeel

19-06-2018
Tim Nieuwenhuize (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en eerlijke service van alle medewerkers. Er heerst ook een gezellige en persoonlijke sfeer.

05-06-2018
Cj de leeuw (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Om dat alles super goed naar wens verloop.

30-05-2018
Gea breukel (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed service aardige mensen

09-05-2018
H van Santen (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
8

Als ik bij Blitterswijk binnenloop heb ik het idee dat ik thuiskom.

28-04-2018
DHR. E. van der Ven (Asperen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kennis van zaken , vriendelijk en behulpzaam

25-04-2018
ERIC Borggreve (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed met alles

24-04-2018
B.woudstra (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer te vreden over de werkzaam heden en de vriendelijke behandelingen van het personeel echt een aanrader om naar dit garage bedrijf te gaan

12-04-2018
Hans Schuhmacher (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne garage, vriendelijk personeel en de persoonlijke behandeling en uitleg over de uitgevoerde reparatie

12-04-2018
Dhr. A van der Kaaij (Ameide) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk,leuke mensen

27-03-2018
Jan Arie van Es (4124ae Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

er is altijd een correcte en vriendelijke behandeling. goede raad en afwerking van problemen.

21-03-2018
Rico (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De prijs en kwaliteit zijn in balans.

13-03-2018
arie de jong (spijk) geeft de service van onze verkopers een
9

geen problemen

22-02-2018
Jaap de Vries geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zijn hartelijke jongens. Je word er altijd klant vriendelijk ontvangen. Met koffie en een praatje. Ook in de werkplaats zijn het vriendelijke jongens en worden je vragen netjes beantwoord. En ze zijn behulpzaam.

14-02-2018
A van Wijk (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

als er problemen zijn ,ze staan direckt voor je klaar.

13-02-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Blitterswijk V.O.F. in SCHOONREWOERD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten