Blitterswijk V.O.F. Uw dealer
0345-641263

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Ilona de jong (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede betrouwbare zaak . Eerlijk en oprecht.

29-10-2019
A den bol (Heukelum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie service gezelligheid leuke eerlijke mensen

22-10-2019
Dhr. G.Laponder (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede Service staat voor klant tevredenheid !

15-10-2019
Van Dijk-Roodenburg (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, wordt direct geholpen bij vervanging lampje enz. Enkele steenslag beschadiging weer prima behandeld.

09-10-2019
A. Groenendijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede, betrouwbare garage!

24-09-2019
Aart Simons (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beter kan niet.

06-09-2019
Dhr. J.H. Krikke, (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben daar al een jaar of twintig klant, dat zegt genoeg.

27-08-2019
Dirk de Ridder (Werkendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij komen al 12 jaar bij deze fijne garage en moeten er niet aan denken dat ooit dit bedrijf zou stoppen i.v.m. leeftijd van de eigenaar. Het zijn sociale betrokken mensen , eerlijk, werken snel en hebben oog voor de portemonnee van de klant. Die is van iedereen niet even dik! Als de tijd het toelaat willen ze ook even een kort praatje met de klant maken, hierdoor voel ik mij geen nummer.

14-08-2019
C de bruijn (Vianen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klein bedrijf met goede service

13-08-2019
Bert van Lavieren (Hei en Boeicop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam Aardig en goed.

29-06-2019
Mw. I.M. Hanff ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en correct behandeld, garage in een dorp, behandeling zoals je hoopt en mag verwachten.

15-06-2019
Gert Collé geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren lang klant en nog nooit teleur gesteld. Service altijd klasse.

08-05-2019
Truus van Gemert (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een familiebedrijf. Als je daar als klant komt voelt het aan alsof je zelf familie bent en niet zomaar een klant. Een fijn gevoel. Ik kom er graag!

01-05-2019
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden er altijd goed geholpen. Vriendelijk en kundig personeel. Kortom een prima garage bedrijf

30-04-2019
Trudy Raymakers (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate kundig, de tijd nemend voor advies, conform afspraken, bereikbaar. Heel plezierige ontvangst, wachtruimte. Garage die ik iedereen zou aanbevelen.

30-04-2019
Eric borggreve (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn vriendelijk en de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

24-04-2019
dhr.A.Vos (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke mensen, kan er altijd terecht.

24-04-2019
Leon van Veen (Meteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij garagebedrijf Blitterswijk laat je met vol vertrouwen in de ochtend je auto achter voor een onderhoudsbeurt om je auto aan het eind van de middag weer op te halen. Verrassingen zijn er niet, omdat eventuele bijzonderheden die zich tijdens het onderhoud voordoen, direct worden teruggekoppeld. Dat maakt het een zeer betrouwbaar adres waar je altijd met een betrouwbare auto van het terrein rijdt.

18-04-2019
Anja van de wijngaard (Kedichem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel werken vlotte afhandeling, en correcte mensen in dienst. Zelfs de prijs was redelijk.

09-04-2019
andries kers (culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een super garage waar service boven aan de lijst staat!!!

02-04-2019
W.Kruijs (Schoonrewoerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en enthousiast personeel, staan altijd gelijk voor je klaar om je verder te helpen. Top garage.

02-04-2019
p van felius (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevredeb over van Blitterswijn

13-03-2019
A. Groenendijk (Leerdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service. Prima garage

05-03-2019
Ineke van Bruggen (Heukelum) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben zeer tevreden over Garage blitterswijk in alle opzichten

26-02-2019
A van Wijk (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed en betrouwbaar.

19-02-2019
Els van 't Hoff geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, betrouwbaar, vriendelijke mensen, altijd behulpzaam.

14-02-2019
A Bloemendal (Lexmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed Garagebedrijf.

13-02-2019
H.C.M.Vermeij (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zéér klantvriendelijk, Goede service. Goede informatie. Datgene wat je van een goede garage mag verwachten!

05-02-2019
Wilma van Buuren geeft de service van onze verkopers een
10

Open, eerlijk, transparant en daadkrachtig.

05-02-2019
J.Rademaker (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en klantvriendelijke behandeling en redelijke prijsstelling

30-01-2019
Dhr. JW de Vries geeft de service van onze werkplaats een
8

Het zijn vriendelijke en eerlijke mensen. Komen de afspraken goed na. Je wordt er menselijk behandeld. Dus garage Blitterswijk komt bij ons positief over.

29-01-2019
dhr J.A. van Es (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer correcte en aangename behandeling in de ruimste zin van het woord.

17-01-2019
Dhr. Oudshoorn geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk & professioneel personeel die je graag voorzien van de juiste, passende antwoorden op jouw vragen en daarnaast je goed begeleiden in het proces naar een nieuwe auto toe.

08-01-2019
PWM Imhoff (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare informatie en klantgericht

04-01-2019
Elly Blokzijl geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel en gezellige sfeer!

27-12-2018
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is gewoon perfect,je belt en je wordt geholpen.

18-12-2018
J.Bos (Meerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd personeel en dichtbij

18-12-2018
Koen Bijl (Herwijnen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en no-nonsens garage

18-12-2018
Mevr. Bouman geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, vakkundige monteur. Hoop nog jaren hier gebruik van te mogen maken!!!

02-12-2018
Jan Horde (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

27-11-2018
Tom (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima persoonlijke service...

27-11-2018
mw. de Wit (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne, oprecht geïnteresseerde en professionele garagebedrijf

23-11-2018
Van Dijk-Roodenburg (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

In een woord een goede garage met fijne personen,

22-11-2018
A den bol (Heukelum) geeft de service van onze verkopers een
9

Goeieservice

07-11-2018
G.Laponder (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden en goede service

30-10-2018
l de jong (schoonreowerd) geeft de service van onze werkplaats een
10

aardig vakkundig klantvriendelijke garage

24-10-2018
D.Scherpenzeel (Meerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige en behulpzame mensen. Alleen heb ik vanaf de aflevering van de auto problemen met de voor parkeersensoren. *** heeft er alles aangedaan om dit op te lossen maar als de Suzuki importeur inferieure imitatie materialen levert die de totale werking van de auto beïnvloeden die dan op een nieuwe auto gemonteerd worden is het voor Blitterswijk ook niet mogelijk dit op te lossen.

24-10-2018
T.Pijnenburg (Vuren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig bedrijf.

24-10-2018
Mevr.den Hartog (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reeds gedaan.

17-10-2018
Erik van Weverwijk (Schoonrewoerd ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service

09-10-2018
Mevr. R Blok (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is den prettige samenwerking en een goede service.

25-09-2018
Ron janssen (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel Goede service

25-09-2018
E.C de Klerk (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage bedrijf, zonder poespas. Ze doen wat nodig is en gevraagd wordt.

14-09-2018
M.l.van Ditmarsch (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom al meer dan 25 jaar bij Blittterswijk en inmiddels 7 auto's gekocht tot tevreden heid

05-09-2018
Carla de Leeuw (Schoonrewoerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 9 omdat er altijd verbeterpuntjes zijn, hoewel mij nu niets te binnen schiet. Ben al jaren zeer tevreden over de service. Ook vind ik de werknemers erg vriendelijk. Kom ik even langs voor een kapotte lamp of ander klein probleempje, het wordt altijd direct verholpen.

28-08-2018
T.P Jansen (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik kwam met een klein budget en had een auto nodig .samen gekeken wat er beschikbaar was .verder afhandeling oude wagen inname werd geregeld ik ben een alleenstaande dame al boven de 50 ben blij dat ik met een gerust hart daar ook voor een leuke 2e hands terecht kan zonder lease .zonder financiële zorg ,

23-08-2018
Mevr. van der Vlies geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig bedrijf en vriendelijk personeel. Korte lijnen en informele sfeer.

21-08-2018
Aad Knijff (Ottoland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben een tevreden klant.

16-08-2018
Dirk de Ridder (Werkendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Blitterswijk is betrouwbaar, hierdoor houden zij veel klanten uit een groot rayon. Het personeel is vriendelijk en heeft ook oog en oor voor de eigenaar vd auto, erg prettig!! Er wordt erg meegedacht in de breedste zin des woords.Dit zijn mensen waar wij als klanten blij van worden en blijven. Er wordt een goed doordachte bedrijfsvoering gehanteerd. Ga zo door! Hart.dank voor jullie goede/fijne inzet. Ik hoop voor nieuw onderhoud weer terug te komen bij jullie.

15-08-2018
A.kers geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf die echt met je mee denkt en altijd bereid is te helpen en waarbij service en eerlijkheid heel belangrijk is..

24-07-2018
Fam. v.Doorn-Nieuwenhuizen (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat wij altijd goed zijn behandeld, aardige mensen en we kennen de garage al meerdere jaren.

10-07-2018
Fam. van de Grint geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is daar perfect op orde.

10-07-2018
Jaap Rademaker (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage Blitterswijk geeft een familiaire uitstraling. Ook het personeel weet goed met de klanten om te gaan en geeft alle informatie. Bij grote en dure reparaties worden alternatieven gezocht om de kosten te drukken. Gewoon een prettige garage

05-07-2018
Hermien middelkoop (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst vriendelijk en deskundig personeel en attente directie

27-06-2018
Bert van lavieren (Hei en Boeicop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk.Vakmensen en als er kosten zijn wordt je keurig gebeld.

26-06-2018
P. van Dommele (Culemborg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hebben een goed en vakbekwaam personeel

19-06-2018
Tim Nieuwenhuize (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en eerlijke service van alle medewerkers. Er heerst ook een gezellige en persoonlijke sfeer.

05-06-2018
Cj de leeuw (Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Om dat alles super goed naar wens verloop.

30-05-2018
Gea breukel (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed service aardige mensen

09-05-2018
H van Santen (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
8

Als ik bij Blitterswijk binnenloop heb ik het idee dat ik thuiskom.

28-04-2018
DHR. E. van der Ven (Asperen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kennis van zaken , vriendelijk en behulpzaam

25-04-2018
ERIC Borggreve (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed met alles

24-04-2018
B.woudstra (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer te vreden over de werkzaam heden en de vriendelijke behandelingen van het personeel echt een aanrader om naar dit garage bedrijf te gaan

12-04-2018
Hans Schuhmacher (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne garage, vriendelijk personeel en de persoonlijke behandeling en uitleg over de uitgevoerde reparatie

12-04-2018
Dhr. A van der Kaaij (Ameide) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk,leuke mensen

27-03-2018
Jan Arie van Es (4124ae Hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
9

er is altijd een correcte en vriendelijke behandeling. goede raad en afwerking van problemen.

21-03-2018
Rico (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De prijs en kwaliteit zijn in balans.

13-03-2018
arie de jong (spijk) geeft de service van onze verkopers een
9

geen problemen

22-02-2018
Jaap de Vries geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zijn hartelijke jongens. Je word er altijd klant vriendelijk ontvangen. Met koffie en een praatje. Ook in de werkplaats zijn het vriendelijke jongens en worden je vragen netjes beantwoord. En ze zijn behulpzaam.

14-02-2018
A van Wijk (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

als er problemen zijn ,ze staan direckt voor je klaar.

13-02-2018
Fam. Den Hartog (IJsselstein) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en persoonlijk geholpen goede uitleg en hij is de eerste keer meegereden omdat het een automaat was.

13-02-2018
J.Bos (Meerkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk goede uitleg en niet opdringen

30-01-2018
Gert van Baren (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ervaringen

30-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer betrouwbare garage, waar we ook altijd heel vriendelijk worden behandeld.

09-01-2018
Henk Bogaard geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service,betrouwbaar,kan er altijd terecht

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk, eerlijk en betrokken personeel

22-12-2017
JHGroenendijk (Krimpen ad Lek) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd een vriendelijk woord, altijd netjes geholpen, ik kan geen betere garage vinden al moet ik een 100 km. rijden voor mij geen probleem wordt altijd netjes geholpen

16-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne, professionele benadering. Eerlijk en oprecht. Geen "gladde" verkooppraatjes. What you see is what you get!

14-12-2017
C.A.J. (Carla) de Leeuw (Schoonrewoerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij garage Blitterswijk wordt je door alle medewerkers correct en vriendelijk te woord gestaan. Bij kleine mankementen worden deze zo mogelijk direct verholpen. Reparaties worden volgens afspraak en prijsopgaaf uitgevoerd. Je komt niet voor verrassingen te staan.

13-12-2017
E.M. van Klei-Remijnse (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ervaren en deskundig. Tevens heel prettige mensen.

13-12-2017
A.vos (leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel en er wordt goed naar je probleem geluisterd

08-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

alles klopt daar. niets aan veranderen.

08-12-2017
Familie van Dijk (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige en vriendelijke monteurs, onze beide Suzuki's zijn in goede handen en nooit geen problemen.

05-12-2017
c van Loopik (Kedichem) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze hebben altijd tijd voor je wik zouden geen andere garage bedenken met de zelfde cervice

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ondanks dat er geen prijsopgave wordt gegeven, is er wel een goede afhandeling

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, men kent de klant. Men denkt mee.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Blitterswijk is een vertrouwd en kundig adres. Door het vriendelijke personeel word ik altijd vakkundig geholpen, zodat ik met een veilig gevoel mijn autootje kan rijden

12-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette en correcte mensen bij dit bedrijf.

07-11-2017
Ton Wildner (Leerdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel vakkundig en vriendelijk personeel. Je bent daar geen nummer.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij garage Blitterswijk weten ze wat service is. Je wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen. Al het personeel verdient een dikke 10 ??

31-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Blitterswijk V.O.F. in SCHOONREWOERD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen