Garage Westend Uw dealer
0222-318396

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

31 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
P H DE PORTO (Den Burg ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Top garage. Betrouwbaar en klantvriendelijk

13-06-2019
M.Stevens (Den.Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar en kundig. Auto wordt door een werknemer 'morgens thuis opgehaald en 's avonds weer thuis gebracht. Deze werknemer woont net als wij niet in hetzelfde dorp als de garage. Prima opgelost . Doen we al jaren zo.

13-06-2019
G.j.p. Jansen (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes enbehulpzaam

11-06-2019
Henk jan (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

29-05-2019
N van Leeuwen (Oosterend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke kundige medewerkers en keurig een telefoontje als er iets moet gebeuren wat niet was voorzien. Heel goede snelle service.

26-03-2019
Ton Hendriks (De Cocksdorp/ Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, correct en deskundig.

12-03-2019
Astrid (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer zit 8 km verderop het zou makkelijk zijn als hij om de hoek zou zitten

07-03-2019
H.A. Santema-Lode geeft de service van onze werkplaats een
9

Een garagebedrijf waar ze weten wie je bent en waar conform de afspraak wordt gewerkt. Altijd leenauto beschikbaar. Prima!

12-02-2019
Jolanda Evers geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgericht, prima service en heerlijke koffie! Kortom, een Topteam in een Topgarage!

05-12-2018
Daan Welboren geeft de service van onze werkplaats een
8

Spreekt voor zich

05-12-2018
Mevr. JE Kuijper de Ridder (Verzetstraat 66 Den Burg Texel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zo als ik al zei het zijn vriendelijke mensen. en wanneer je belt staan ze zo voor je klaar. Ik durf deze garage met een gerust hart aan famiie en kennissen aanraden.

11-10-2018
Dick Symon van der Kooi (De Cocksdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luisteren goed en lossen eventueel alles netjes voor je op, zeer vriendelijke mensen om mee om te gaan.

09-10-2018
Symon Hovinga (De Koog) geeft de service van onze verkopers een
10

Garage Westend is een prima garage met veel vakkennis in huis. En de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, ook een leenauto is nooit een probleem als je auto een onderhoud beurt krijgt.

14-08-2018
Marius Stevens (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij kennen de mensen van garage Westend . Wij zijn al vele jaren klant en.zeer tevreden . Zowel over de service als over de behandelingen aan de auto.

19-06-2018
P H DE PORTO (Den Burg ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar vriendelijk en correct

19-06-2018
Arend Wassink (De Cocksdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriedelijk, servicegericht en bovendien een aardig mens

23-05-2018
Neeltje Langeveld geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage, wordt altijd vriendelijk geholpen.

08-05-2018
Ton Hendriks (De Cocksdorp/Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, zeer deskundig, goede service en altijd vriendelijk.

01-05-2018
D.S.van der Kooi (De Cocsdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk,garage is over gegaan van vader op zoon. Zeer kundig personeel en zeer betrouwbaar.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prettige samenwerking en goede service

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijke uitleg en informatie over de verschillende modellen, geduldig, vriendelijk, niet opdringerig, gewoon eerlijk!!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden over deze garage

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Garage Westend heeft deskundig personeel, helpt prima in voorkomende gevallen. Ze zijn goed op de hoogte van de Suzuki. Bij een onverwacht mankement, bv. een lekke band of een kapot lampje, wordt je onmiddellijk geholpen een aanrader voor elke Suzuki rijder

29-08-2017
Harry de Graaf (De Koog (Texel)) geeft de service van onze verkopers een
10

Een gerenommeerd bedrijf met nuchtere mensen die hun vak verstaan en die ik goed ken.

29-08-2017
martin vermeulen (oudeschild) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer netjes geholpen

22-08-2017
Ton Hendriks (Haarlem/De Cocksdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk en altijd behulpzaam indien nodig.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijke mensen, vakmensen. Niet opdringerig. Behulpzaam.

23-05-2017
Bram & Dide van Dijk (Oosterend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij komen er al jaren

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk,correct afgehandeld en snelle levering

29-03-2017
Jolanda (Den Burg) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies, uitstekende service!

31-01-2017
Dhr. Ran (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier word je geholpen, ben je geen nummer, en word er meegedacht.Kortom prima voor elkaar !

17-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Garage Westend in OOSTEREND NH
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen