Garage Cupido Uw dealer
0562-442361

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

53 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mijn naam hoeft er niet bij geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals ik al zei, ze zijn betrouwbaar.Prima met afspraken.

03-09-2019
j de Beer (West-Terschelling) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk lekkere koffie duidelijke taal meedenkend ook technisch goed meedenkend

03-09-2019
C. Kat-Hek geeft de service van onze werkplaats een
8

Garage Cupido is zeer correct en behulpzaam met mogelijke oplossingen.

28-08-2019
h.buren (terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
9

nette ,eerlijke en behulpzame dealer

20-08-2019
Johan kooijman (Terschelling west) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles goed gedaan

30-07-2019
Mimi Kuijper-Heeres (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage; klantvriendelijk optreden;zeer behulpzaam bij panne; punctueel met de afspraken; aardige mensen

17-07-2019
David Smit (Terschelling Midsland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn auto wordt opgehaald en terug gebracht en als wordt keurig uitgevoerd.

14-05-2019
Buren ( welke ) (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede complete garage met meedenkende medewerkers

27-02-2019
Vd heide (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is prima. Er is geen bedrijf dat perfect is#10

01-02-2019
Gerrie Roos (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
7

wij kunnen prima met het personeel van garage Cupido overweg

19-12-2018
Tjally Schaap (Midsland) geeft de service van onze werkplaats een
10

je word Correct behandeld

23-11-2018
Joan van Berkel-Smit (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word er altijd vriendelijk en correct behandeld

31-10-2018
Willemijn Steentjes (Terschelling Hoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, degelijk, vriendelijk personeel, snelle service en denken mee over passende oplossingen.

10-10-2018
Marion Plooyer (Terschelling - Lies) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de goede service en vriendelijkheid van de dealer en het personeel

04-10-2018
Tjarda (Hoorn Terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en snel geholpen

18-09-2018
g.a bos (terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

18-09-2018
Teun de Vries geeft de service van onze werkplaats een
9

De auto wordt voor onderhoud thuis opgehaald op de afgesproken tijd en tevens weer teruggebracht. Uitstekende service.

04-09-2018
Rijk van Veen (West-Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Onze Suzuki Grand Vitara is gekocht en in onderhoud bij garage Cupido. Het onderhoud wordt adequaat en deskundig uitgevoerd. De communicatie tijdens APK-keuringen is prettig, tijdig en correct.

11-08-2018
Roelof Bouma (West Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
9

De afspraak is goed nagekomen en de reparatie is goed uitgevoerd. Ook nog haal en terug breng service. Top!!

31-07-2018
Mevr. M. Wortel (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer klantvriendelijke en klantgerichte dealer van Suzuki.

04-07-2018
C Bierman (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vakkundig en altijd vriendelijk.

03-07-2018
Dhr. R.S. Knop (Midsland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Relatie met garage Cupido is prima

20-06-2018
Richard klopper (West terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer behulpzaam en vriendelijk en bij calamiteiten wordt alles edaan om de problemen op te lossen

05-06-2018
Jaap Gerrits (West Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

In de beoordeling speelt mee dat we hier op een eiland leven en dat we het bedrijf al van kleins af kennen. Kortom een strikt zakelijk benadering is eigenlijk hier niet mogelijk daarvoor kennen we elkaar te goed en komen we elkaar te regelmatig tegen. Blijft dat ik deze garage een door en door betrouwbaar bedrijf vind en ik derhalve ervan overtuigd ben niet te worden bedot op wat voor manier dan ook.

28-05-2018
Hans buren (Alhier) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service ,vlotte bediening

02-05-2018
mevr.G.j.Bakker-Wierdsma (Terscheling en Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstraling bedrijf en medewerkers geven bij binnenkomst al een gevoel dat je gewaardeerd wordt als klant en geen nummer zoals helaas te vaak voorkomt bij andere garages.Bieden een koffie aan en tijdschriften liggen klaar wanneer je voor een kleinigheid komt en waar op gewacht kan worden. Een zeer nette garage en omgeving.

21-04-2018
Johan kooijman (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service

12-04-2018
Jaap Gerrits. geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen en ik geloof dat ze eerlijk zijn, kortom een bedrijf waarmee je wel zaken wilt doen. De werkplaats levert degelijk werk, is evenwel niet goedkoop.

13-03-2018
Frank Schaafsma (West-Terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, en een bedrijf die altijd voor je klaar staat.

28-02-2018
Evert van Urk (Terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar prima service ,klantvriendelijk !

13-02-2018
Elly Meuldijk (West Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede voorlichting bij het kopen , leasen van een auto. Reparaties worden prima uitgevoerd. Goede prijsafspraken. Een prima klantvriendelijke garage. Garage Cupido " Toppy "

13-02-2018
Marion Plooyer (Terschelling - Lies) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ze bij Garage Cupido uiterst klant vriendelijk en behulpzaam zijn !

06-02-2018
Roelof Bouma (West Terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zelfs halen en retour brengen van de auto!

23-01-2018
J.M. Smit (West-Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, de auto is ook zó nieuw dat er weinig mis kan gaan. Ik heb al drie generaties garage-eigenaren 'Cupido' meegemaakt en het is een soort 'vanzelfsprekendheid' voor het onderhoud geworden.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

bereidheid om over problemen te praten en uitstekende service

25-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Korte lijnen, persoonlijk advies.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Was tevreden

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb een opmerking voor Suzuki auto is besteld in April en geleverd in September dat is wat mij als 80 jarige tegenstaat er is namelijk op de deze lijftijd niet zo veel tijd meer. Over de dealer niets dan goeds

29-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijkheid en prima service

06-09-2017
1Rinske Bouma (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze behandelen je met veel respect en met humor,er moet wel gelachen worden in dit aardse leven.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik heel tevreden ben,en snel geholpen word.

03-08-2017
Mevr. E.J.Meuldijk (West Terschelling) geeft de service van onze verkopers een
10

Dat is moeilijk, want ik heb al een beoordeling gegeven. 1 Goede service 2 Altijd vriendelijk 3 Het is een goede garage met verkoop Suzuki en andere 2 de hands auto's. 4 Prima voorlichting.

18-07-2017
S.Lambregts (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Garage Cupido voor een eerlijk advies en hulp. Ze staan je vriendelijk te woord via email, persoonlijk, telefonisch. Het is er ruim en geordend. Je wordt van te voren geïnformeerd met een prijsopgave. Ook kunt u die natuurlijk zelf aan Garage Cupido vragen.

20-06-2017
Rijn Roos (Terschelling.) geeft de service van onze werkplaats een
7

ben aardig tevreden.

06-06-2017
Richard kloppers (West terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
9

Balie personeel zeer klantvriendelijk met professionele begrijpbare uitleg.De garagehouder is altijd bereid om achtergrond informatie tegeven,als men er om vraagt en is zelf ook een bekwame technischie geschoolde man.De monteurs zijn zeer bekwaam en het is een hecht team.Er is een ontspannen sfeer en straalt vertrouwen uit.

05-06-2017
Johan Kooijman (Terschelling-west) geeft de service van onze verkopers een
10

Service en contact is prima

30-05-2017
Berend, Snijder Persoonlijk (Hoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig onderhoud en persoonlijke service !

17-05-2017
h.buren (midsland) geeft de service van onze werkplaats een
8

altijd vriendelijke benadering van de mensen die daar werken,zowel de eigenaar als de rest

10-05-2017
Jaap Gerrits (Terschelling West.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Jelle Cupido is een aardige vent, wekt vertrouwen en verkoopt geen zwampraatjes. Het personeel is voor zover ik kan beoordelen ervaren en ter zake kundig.

12-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn zeer tevreden over de afhandeling .

04-04-2017
Dhr. J.a. Van roosmalen (West Terschelling ) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk

04-04-2017
nynke miedema (terschelling west) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid Het plaatje klopt gewoon

07-03-2017
Gerrit van Goor (West Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is voor ons een zeer vertrouwd adres, waar bij graag onze auto's kopen en in onderhoud geven. Worden altijd op een uiterst plezierige wijze geholpen.

03-10-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Garage Cupido in TERSCHELLING WEST
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen