Freeroad Suzuki Uw dealer
036-5494249

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
K Liebenberg (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een top team!

29-10-2019
Roos Pieters-visser (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne zaak leuke behulpzame mensen gezellige ontvangst en de volgende keer gaan wij beslist weer naar Freeroad

22-10-2019
Fam. J. v. Raan (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles naar wens.

17-09-2019
Joke (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, je krijgt altijd wat drinken aangeboden, luisteren goed ,hebben geduld en nemen de tijd zeker een aanrader om er heen te gaan.

17-09-2019
Dhr. Edward Aaftink (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage, lekker kleinschalig met fijn personeel.

17-09-2019
M. Schuurman (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over deze garage, super service!

10-09-2019
Yvonne Bunschoten geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne persoonlijke benadering, goed advies en geduldige uitleg

03-09-2019
Annemarie Arbeek (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, bekend met de klant, geen verrassingen, goed vakmanschap

20-08-2019
C.Didden (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

de service is prima, snel, goed uitgevoerd, krijg de auto altijd schoon weer mee en men denkt ook met mee je als er mogelijk kosten zijn die wat hoger uitvallen.

14-08-2019
Dhr. F.A. van Aalst (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

prima service en afhandeling

07-08-2019
Jeroen en Sigrid Elenga (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke medewerkers,fijne ongedwongen sfeer,kennis van zaken

06-08-2019
Sander Wisman (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn en goed geholpen door een medewerker. Dusdanig dat mijn broer twee weken later ook een Suzuki besteld heeft.

30-07-2019
Heleen Wagtman (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service, geen stiekeme “dit komt er nog bij” dingetjes. Bovendien de auto schoongemaakt!

03-07-2019
Richard Hartsuijker (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Compleet, netjes, betrouwbaar, duidelijk.

24-06-2019
Francisca/Richard/Pauline (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige mensen en een WAANZINNIGE mooie nieuwe Suzuki Vitara!

05-06-2019
Mevrouw Majokko (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer met vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Ik word altijd snel en goed geholpen. Denken met je mee. Daar kunnen andere dealers wat van leren!

17-05-2019
Mevr. W.G.Zeggelaar (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik was eerder niet helemaal gelukkig met telefoongesprek met vertegenwoordiger. Heel gehaast kreeg indruk dat iedere vraag teveel was. Mogelijk was meneer erg druk op dat moment. Medewerkster doet haar werk voortreffelijk. Ze heeft hart voor klanten en voor haar werk. Top. Dat komt echt heel prettig over. Compliment.

07-05-2019
Marja Neeleman geeft de service van onze werkplaats een
9

De hoge mate van klantvriendelijkheid wat betreft: - maken afspraak - ontvangst bij de receptie - prima onderhoud verricht en de auto werd netjes en schoon afgeleverd.

23-04-2019
Mevr. Reintjes (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle zaakjes op orde, van ontvangst tot vertrek. Vriendelijk, deskundig personeel!

26-03-2019
RGSM Verboom (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgericht, vriendelijk, kundig en snel.

26-03-2019
John (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Moet altijd verbeterpuntje over blijven, alleen zou ik nu niet weten wat. Alles zeer correct en prima uitgevoerd.

20-03-2019
Marion Bruls (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima professioneel bedrijf.

19-03-2019
Ruud Rif (Almere buiten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aandacht en goede hulp bij vragen over onderhoud.

12-03-2019
Daniella Buis (Almere ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en erg klantvriendelijk.

07-03-2019
Hans van der Pijll (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid, nette ontvangst correcte benadering, uitstekende service!

05-03-2019
Mevr. Boutkan (Almere Buiten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

14-02-2019
slokker.lieke. (huizen) geeft de service van onze verkopers een
9

De verkoper nam alle tijd en gaf een goede prijs voor onze lancia.

05-02-2019
Frans Dijst (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Ontvangst is prima en je voelt je direct op je gemak.

30-01-2019
Marcel vd Werff (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben heel tevreden, afspraken worden nagekomen, prijsopgave klopte.

22-01-2019
Marjan (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige ontvangst en duidelijke uitleg. Prima wachtruimte en goede koffie wat wil je nog meer.

18-01-2019
Peter van der Pol (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige sfeer leuke ontvangst vakbekwame medewerkers (sters)

15-01-2019
Phillipson (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk hè bent nog niet binnen of wordt al drinken aan geboden zeer tevreden en top personeel

08-01-2019
M van Wolde geeft de service van onze verkopers een
8

Goede dealer, vriendelijk en kundig personeel. Altijd bereid gelijk te helpen als er iets met de auto is.

27-12-2018
Mevr. J. de Bruijn (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijk met aandacht voor de vragen van de klant.Goed op de hoogte van het merk Suzuki

18-12-2018
B.Gulec (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk verhaal bij verkoop en vriendelijke mensen en bij vragen word je altijd geholpen of je kan meteen langs komen voor 1op 1 antwoord.

12-12-2018
Theresa Versteegt (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Het personeel van werkplaats, receptie tot verkoper zijn allen zeer vriendelijk. De sfeer is heel ontspannen en heb echt het gevoel of ze me persoonlijk kennen. Top dealer!

26-11-2018
E.J. van den Berg (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen vanaf het eerste contact t/m de aflevering van onze nieuw Suzuki Ignis. Ook zijn we nog na gebeld om te informeren of we tevreden zijn over onze Suzuki.

23-11-2018
E. Slijkhuis geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en snel werk geleverd

22-11-2018
Mevr Jansen geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke beleefde ontvangst en kwaliteit is geleverd en duidelijke uitleg over de winterbanden

22-11-2018
Ad Lambregts (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Doen alleen wat echt nodig is en jagen je niet onnodig op kosten.

10-11-2018
Agnes de Waard (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot volle tevredenheid behandeld door zowel de mensen in de showroom alsmede de medewerker die mij wegbracht en ophaalde.

06-11-2018
Mevr. Eckhardt geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed tevreden over deze dealer!

06-11-2018
Dhr. B. Millerson (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik beoordeeel Freeroad Suzuki met een 9 om de volgende redenen. - de bejegening en het meedenken om problemen op te lossen stel ik zeer op prijs - de balie, de wachtruimte en de garage zien er overzichtelijk en uitnodigend uit - het contact met de medewerkers is laag drempelig.

31-10-2018
Han Elshof (Zwartebroek) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte en vakkundige behandeling

17-10-2018
Jm Van Der hoorn (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel erg behulpzaam.

16-10-2018
Henk Homma (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goed werkend bedrijf met een gezellig en hulpvaardig team medewerkers. goede uitleg en gezellige koffiecorner met goede koffie. goede gastvrouw/receptioniste.

09-10-2018
Edward Aaftink (Barendrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Een aanrader, top bedrijf.

25-09-2018
Joop op den Akker (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geholpen,fijne garage, goed advies

12-09-2018
Joop Morees (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

mooie showroom en leuk personeel, word vriendelijk geholpen.

11-09-2018
MF. Schreurs (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Correcte behandeling!

30-08-2018
Mevr. Dikkeboom geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben over hoe ik (en mijn auto) behandeld worden bij Freeroad

28-08-2018
L van der Schoot (Almere) geeft de service van onze verkopers een
8

We zijn prettig geholpen

23-08-2018
Brigit (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service

21-08-2018
M. Schuurman geeft de service van onze werkplaats een
10

Aankoop nieuwe auto was al heel prettig. Nu voor eerste beurt geweest. Ongelooflijk goede service, keurige rekening. Hoop nog lang klant te blijven.

21-08-2018
Hans Dijk (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

De verkoper was voor ons TOP. bij aflevering was het iemand anders, die deed voorkomen dat hij "alles" wel wist. Maar heeft door ons achteraf gezien een aantal dingen geheel niet of te kort uitgelegd van de auto. Helaas was de verkoper op vakantie en kon de auto niet afleveren.

21-08-2018
Wim Ruijs (Almere ) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en empathisch

21-08-2018
René Eveleens (Almere ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig, vriendelijk en zeer voorkomend

14-08-2018
H.Musters (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is allemaal ok

14-08-2018
G. Bouwmeester geeft de service van onze verkopers een
8

goed en vriendelijk geholpen

08-08-2018
Frank Rademaker (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn prima geholpen, vriendelijke meedenkende medewerkers.

07-08-2018
M fleur (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden

31-07-2018
C,de Wit (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen niets was teveel om je een tevreden klant te maken.

31-07-2018
C.Didden (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel vriendelijke mensen, snelle service, auto rijdt weer super lekker, kosten zeer redelijk

24-07-2018
2011 (Almere) geeft de service van onze verkopers een
9

keurige zaak, positief personeel

10-07-2018
M. Bruls (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben erg tevreden. Zeer goede service!

27-06-2018
van der Tonnekreek (AlmerevAn der) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en duidelijk

19-06-2018
Mevr Barneveld van geeft de service van onze werkplaats een
9

Freeroad is een jong klantvriendelijk bedrijf waar je je als klant prettig voelt

12-06-2018
Mevrouw Postma geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen klachten of opmerkingen.

06-06-2018
C. Terscgegget (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden over de service en klant vriendelijkheid.

05-06-2018
Mevr. Postma (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Freeroad Suzuki in Almere is een prettige garage met klantvriendelijk personeel en een goede service.

15-05-2018
Ruud Rif (Almere buiten ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg en geeft goede informatie over de auto. Probeerd beslist niet de duurste auto aan de klant te verkopen, maar in overleg waar voor en waarom gebruikt men de auto.

15-05-2018
Wim Pieters (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed ontvangen, daarna goede uitleg en heel relaxed en gaf een goed gevoel.

08-05-2018
LOUIS VAN DE HEISTEEG (ALMERE.) geeft de service van onze verkopers een
8

Vindt ik prima zo.

01-05-2018
Dhr. F.A. van Aalst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben volledige tevreden over de afhandeling van de jaarlijkse beurt van mijn Suzuki Vitara

25-04-2018
Dhr GP Rif (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uitleg van de SERVICE beurten. Veilig gevoel dat de auto ook echt in orde is. Met nieuwe koop auto eerlijk wat nodig is en wat niet nodig is. Geeft een vertrouwd gevoel.

24-04-2018
MarjanRusch (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

17-04-2018
Irene Visser geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke behandeling, goede informatie, met ons meedenken.

12-04-2018
A.J. Maas (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne, betrouwbare dealer, met openheid van zaken. En duidelijke afspraken waar men zich ook aan houdt.

11-04-2018
Harmen Draak (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed. Correct, netjes en zonder poeha.

05-04-2018
John Broeder (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat mij betreft had het ook een 10 kunnen zijn, maar stukje ruimte om toch nog verder te perfectioneren moet er over blijven

28-03-2018
Dhr A v Beusichem (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben altijd vriendelijk en goed te woord gestaan . en zij komen de afspraken na.

27-03-2018
j.r.carciotto geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service echter bij aflevering zaten nog wel enkel handpalmen van de " schoonmaker aan de binnenkant van de ramen"

27-03-2018
Ron Mittemeijer (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers. Duidelijke communicatie. Goede service

21-03-2018
Mevr. K. van Rijswijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service en vriendelijk en bekwaam personeel

20-03-2018
Frank Stokman (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke mensen. Nemen tijd voor je. Ook na de verkoop.

13-03-2018
Jeannette Bandell (Driebergen Rijsenburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik werd op een vriendelijke manier ontvangen. We hadden een afspraak gemaakt. Met de verkoper een prettig, open en eerlijke voorlichting gehad. Binnen een uur hebben we de auto gekocht.

06-03-2018
Dirk Dolderman (Muiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd

18-02-2018
Peter van der Pol (Almere) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en deskundig

07-02-2018
Hennie brands (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk

30-01-2018
Lagers (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben goed en naar tevredenheid geholpen.

23-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke bediening aan de receptie, duidelijke afspraken, prijsopgave vooraf, prima prijs, factuur conform prijsopgave, auto netjes afgeleverd. Verder niets te wensen.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Freeroad Suzuki is een prettige dealer. Je kunt in alle rust rondkijken maar wordt vriendelijk en niet opdringerig geholpen wanneer je meer informatie wilt. Ook het aankoop traject was prettig en verliep soepel.

26-12-2017
Alwine Lindeboom geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er zeer vriendelijk ontvangen, aardig en kundig personeel. Goede service

26-12-2017
J.Daalder (Almere) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed en vakkundig geholpen.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben er keurig geholpen

16-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service

14-12-2017
D v Hoepen (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto kwam voor een servicebeurt en APK. Werd hier voor afgekeurd maar wordt bij de volgende afspraak verholpen en afgemeld.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Ze doen wat ze beloven

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

professionele uitleg en vriendelijke ontvangst

28-11-2017
vera kamminga (almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk. Als de auto gerepareerd wordt brengen zij je naar huis. Zeer prechtig.

28-11-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Freeroad Suzuki in ALMERE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen