Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Driessen Suzuki Uw dealer
040-2646655

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Van IJzerloo (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gratis vervangend vervoer en reinigen auto zou er bij mogen, vind ik.

01-07-2020
R. Schouten geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer aangenaam gesprek/ontvangst, waarin er goed naar ons werd geluisterd en met ons werd meegedacht.

30-06-2020
Herman van Veldhuijzen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte en accurate behandeling van de onderhouds-afspraak en de uitvoering daarvan!

10-06-2020
RMMJ Koetsier (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals het hoort te verkopen goed geholpen.

10-06-2020
Angela Louwerse (Best) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant is hier Koning. Oog en oor voor de klant. Geen vraag is te veel en altijd staat er een kopje koffie/thee klaar. Nette verblijfsruimte en helderheid en duidelijkheid wordt gegeven. Top garage!

09-06-2020
Dhr. Reimerink (Eindhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede ontvangst met in acht neming van de Corona regels. Prima geholpen alles netjes afgehandeld.

02-06-2020
Anja sengers (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben van mening dat er altijd wel iets verbeterd kan worden maar ik ben zeer tevreden.

19-05-2020
J.broers geeft de service van onze werkplaats een
3

Slechte communicatie.

12-05-2020
Coen Cozijnsen (Vlijmen) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed contact.

28-04-2020
B. de Boer (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over de wijze waarop je als klant behandeld wordt. Goede service bij kleine gebreken.

15-04-2020
Merian (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nu in Corona tijd toch mijn auto een beurt en APK. Top dat jullie er zijn.

14-04-2020
Sandra Peeters (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, helder advies en vooraf duidelijkheid over de kosten.

14-04-2020
C.honcoop (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij vriendelijk en deskundig geholpen zijn.

07-04-2020
H. Marks geeft de service van onze verkopers een
8

Prima. Vriendelijk en duidelijk geholpen.

24-03-2020
Hendriks (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg tevreden over alle punten.

03-03-2020
Hennie de Groot (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan niet beter.

03-03-2020
G Huijbers (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier altijd juiste afspraken, helder communicatie

25-02-2020
Jan Lemmens (Eindhoven.) geeft de service van onze verkopers een
10

Perfecte adviseur/verkoper.

25-02-2020
Hans Boets geeft de service van onze verkopers een
8

Aflevering kan beter er zaten krassen op de auto en de navigatie werkte niet.

22-01-2020
T.F.C. Verwer (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede dealer die zijn werk goed doet en afspraken na komt.

29-10-2019
Martien van Gessel (Best) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en vriendelijk geholpen.

29-10-2019
Hr C Michels (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en vakkundig welkom en het verkoopproces verliep prettig en duidelijk. Alle tijd voor de klant.

22-10-2019
Marja Janssen (Son) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke , behulpzame mensen. Houden zich aan afspraken. Je staat nooit voor verrassingen.

16-10-2019
fam. van deursen (eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

super nette service, van begin tot eind , gewoon top!

08-10-2019
Lia Mohr (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes, vriendelijk, behulpzaam en correct.

02-10-2019
Mevr. B.Rooijackers (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
0

Jammer, ik was altijd zeer tevreden.

11-09-2019
Marianne den Ouden (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tot nog toe heb ik alleen prettige ervaringen gehad.

10-09-2019
Michiel Louwe (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
6

Al (meer dan) elf jaar tevreden over deze dealer. Echter: Ik was zeer verrast toen ik 2 maanden na een grote beurt met APK werd geconfronteerd met een uit te voeren reparatie van het remsysteem waarbij een remschijf en de blokken moesten worden vervangen i.v.m. - een dus gebleken ernstige - slijtage. Deze slijtage moest ik zelf constateren doordat tijdens het rijden/remmen het geluid van metaal op metaal hoorbaar werd. Tevens zijn toen de achter-remmen gereinigd moeten worden. Onverwachte (extra) kosten van bijna € 400,-

03-09-2019
Dhr ea faber (Leens) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en goed geholpen, technische kennis van de verkoper zou beter kunnen

27-08-2019
Ans (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
7

Service aflevering niet naar tevredenheid

20-08-2019
H.J. van Gool (Best) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al jaren tevreden over de afhandeling van mijn bezoeken aan Driessen Suzuki.

20-08-2019
J.Beuger (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, al 10 jaar een zeer tevreden klant!

06-08-2019
S van IJzerloo (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ignis is voor jaarlijkse beurt geweest. Aardige mensen. Van tevoren is doorgenomen wat de bedoeling was en heb ik een prijsopgaaf gekregen. Eind van de dag autootje klaar. Keurig gepoetst stond hij te blinken!

06-08-2019
H. van Veghel geeft de service van onze werkplaats een
7

informatie over de algehele status van de auto kan beter, informatie verstrekking wat er precies gedaan is, kan beter. Informatie over eventueel aankomende kosten kan beter.

11-07-2019
Kees Smetsers (Oostelbeers) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service was weer goed. Het enige minpunt was het feit, dat ik bij het inleveren van de auto na het voltanken merkte dat de leenauto niet vol was geweest toen ik hem kreeg. Ik heb namelijk bijna 9 liter getankt en maar 50 kilometer gereden. Dit heb ik aan de werkplaats gemeld met de opmerking dat de service zo goed was dat ik geen compensatie hoefde te hebben.

02-07-2019
Angela Louwerse (Best) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundigheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan hier hoog in het vaandel.

12-06-2019
Yvonne Hoek (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk, representatief, gewoon een goed merk

12-06-2019
Dhr. T. Theunissen (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
7

Afhandeling klacht was goed, bereikbaarheid telefonisch minder. Anders was het een 8 geweest.

30-05-2019
Jos Peters (Gemert) geeft de service van onze werkplaats een
9

De vriendelijkheid van het personeel.

14-05-2019
Arnold Houkes (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden met suzuki Driessen.

07-05-2019
Frank van Winkel (Heeze) geeft de service van onze werkplaats een
10

Via een prettig gesprek, met kennis van zaken en een via omwegen met extra inspanning geregelde proefrit wederom tot een deal gekomen bij Suzuki Driessen.Perfect gedaan.

04-05-2019
B. E. Blok van Enck geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd perfecte service bij Diessen. Goede deskundigheid, duidelijke communicatie, nette en schone zaak.

09-04-2019
G.J.Rorije (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden over de werkzaamheden van suzuki. Ook zeer tevreden over het personeel. Mijn volgende auto zal opnieuw een suzuki zijn als mijn financiële toestand het toelaat.

02-04-2019
Nelly van Leerdam v d Goor (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben heel goed tevreden

20-03-2019
Huijbers (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel direct en zonder problemen

06-03-2019
m.j.vermulst v.d. heijden (eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima garagebedrijf met goede en snelle service

26-02-2019
Dhr. H.P. de Groot (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een fijne dealer

26-02-2019
Mw. Balandyte geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben met alles zeer tevreden, alleen uurtarief kon wat lager zijn, voor mij als alleenstaande vrouw het is echt duur.

30-01-2019
Ruud Mulders (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omderhoud aan je auto door Driessen is een kwestie van vertrouwen. Ik vertrouw Driessen.

29-01-2019
John Beuwer geeft de service van onze werkplaats een
7

Net bedrijf goede service prijs servicebeurt vind ik erg hoog

29-01-2019
Dhr. G. Poulissen (Nuenen) geeft de service van onze verkopers een
10

Een verkoper van Driessen Suzuki krijgt van mij een dikke tien. Hij hoefde mij niet te bellen om te vragen hoe de auto was na het inrijden. Na de proefrit was ik als zeer tevreden.

29-01-2019
Mevr. Berkelmans (Son & Breugel) geeft de service van onze werkplaats een
10

kom er al jaren en wordt er altijd goed behandeld

23-01-2019
Nettie geeft de service van onze werkplaats een
9

Susuki Vitara automaat luxe is een geweldige auto, zuinig en makkelijk, aan te bevelen ,evenals de garage en de verkoper van Driessen Eindhoven Susuki

15-01-2019
Jack van de Mortel (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en betrouwbaar personeel

15-01-2019
Mevr. Wijnen/van der Vorst (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst, prima hulp, uitleg en advies.

15-01-2019
mvr meulders verhappen geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat je netjes behandeld wordt

15-01-2019
Christ van Kemenade (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijkheid over wat er gaat gebeuren en wat er gebeurt is. Deskundigheid en vriendelijkheid. Prettig dat er al jaren lang vertrouwd en betrouwbaar personeel staat!

08-01-2019
Schoenmakers geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel

03-01-2019
Barbara (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijke prijsopgave vooraf, prima uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

02-01-2019
Ruud (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

service gericht, jammer dat de prijsopgaaf niet klopte kwam ineens geld bij voor een leenauto, dat was NIET vooraf gecommuniceerd dan had ik dat absoluut niet gedaan

27-12-2018
Hans de Korte (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige receptionist of planner, auto op tijd klaar en een prettige wachtruimte met goede koffie

11-12-2018
AMJ Smits (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
6

Schokken bij wegtrekken met koude motor is NOG niet verholpen

11-12-2018
a.p.j . koevoets (best) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede ervaring ook met de medewerkers van de firma driessen

28-11-2018
Mevr. Bruurs (Veldhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben goed geholpen en ze zijn super vriendelijk.

27-11-2018
Mevrouw M.P. van Gansewinkel geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben naar volledige tevredenheid behandeld.

25-11-2018
Martien van Gessel (Best) geeft de service van onze verkopers een
9

Positieve ervaring. Zeer tevreden.

22-11-2018
Paul v Oirschot (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn zeer tevreden

22-11-2018
Ger Vennegoor (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed,vriendelijk,deskundige Verkoper en behulpzaam personnel.

21-11-2018
jan verhoeven (eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben al jaren dik tevreden met driessen als mijn dealer.

20-11-2018
Mevr. Willems (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima behandeld.

10-11-2018
Luuk (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
7

Geen bijzonderheden

06-11-2018
Jan v d Broek geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst en snelle service

01-11-2018
Math Graumans (Geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kan altijd beter

31-10-2018
Annemieke Scharloo (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Voor vervanging van mijn auto kom ik toch weer terug bij dezelfde dealer: goede service, persoonlijke benadering, klantvriendelijk.

30-10-2018
mw. Renske Smits (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat er meegedacht wordt en zeker om de vriendelijkheid van het personeel

30-10-2018
hermes (eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

al eerder suzuki gereden toen ook goed behandeld

30-10-2018
Mevr. Adriaans (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben super klantvriendelijk geholpen via de telefoon om een afspraak te maken. Alles is goed gegaan en kreeg al snel op de dag een bericht dat mijn auto klaar was zonder problemen.

16-10-2018
Hr v Roosmalen (Sint-- Oedenrode) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke deskundige service.

16-10-2018
Gert-Jan van Geel (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijke service.

09-10-2018
Paul Vioen (Son en Breugel) geeft de service van onze werkplaats een
9

van het moment dat ik de afspraak voor een servicebeurt maakt, tot en met het moment dat ik de autosleutel terugkreeg, is alles prima en naar wens verlopen

09-10-2018
Angela van de Ven geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne nette zaak, je wordt tot nergens toe gedwongen. Ze laten je goed uitpraten wat je wensen zijn. Goede uitleg voor het vervolg als je een andere auto zou gaan kopen. Ze nemen alle tijd voor je.

09-10-2018
Mw. Soffner GPM geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk ontvangst nemen alle tijd voor je antwoord op iedere vraag correcte en respectvolle aandacht kan niet anders beoordelen dan alleen maar Positief

03-10-2018
J.a.Keizer geeft de service van onze verkopers een
9

goed behandeld door verkoper met duidelijke uitleg en veel kennis

02-10-2018
mevr wbj van bruchem (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijk en duidelijk geholpen

02-10-2018
Mevr. I. Pulles geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden m.b.t. afspraken, reparaties en prijsopgave vooraf!

21-09-2018
Puk van Tuijl (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima en snelle service door altijd vriendelijke mensen

19-09-2018
Jan van Kessel (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben altijd tevreden geweest over Driessen ook met mijn Citroën , maar met mijn leeftijd en korte afstanden wilde ik een kleinere auto voor stadsverkeer en is mijn keuze op suzuki gevallen

11-09-2018
JWHM Jansen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben tevreden

28-08-2018
Kariman Abdoel (Eindhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn goed behandeld ,en eerlijk onder elkaar .

25-08-2018
Jan van Dijk (Nuenen) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke en vakkundige informatie

14-08-2018
Corry Kokke (Eindhoven.) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed personeel,gastvrij,hulpvaardig,zeer vriendelijk.B ij binnenkomst word je begroet bij je naam.

08-08-2018
Wouter Dronkers (Mierlo) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte behandeling. Vlekken op de motorkap van een splinter nieuwe auto die kennelijk over het hoofd gezien waren door het poets bedrijf werd snel en keurig opgelost. Kortom, een fout werd gebruikt om de klant te tonen dat zo’n situatie bij de aflevering van een nieuwe auto wordt aangegrepen om te laten zien dat wat Driessen belooft ook werkelijk gebeurt als het nodig is.

07-08-2018
A.a. Wedding geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam, welkom

07-08-2018
Ruud Mulders (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze houden zich aan de afspraken. Geen verrassingen achteraf.

07-08-2018
Mieke (Mierlo ) geeft de service van onze verkopers een
9

Met een Suzuki van Driessen heb je weinig meer te wensen.

28-07-2018
D. Welten geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over onderhoudswerkzaamheden. Rustige wachtruimte met voldoende kranten en tijdschriften, tv en koffieautomaat. Auto was zelfs gewassen na de onderhoudsbeurt! Minpunt is dat de kosten een stuk hoger zijn dan van te voren in mail kenbaar wordt gemaakt, omdat er meer moet gebeuren dan alleen de vos- beurt. Daardoor duurt het ook langer dan van te voren is aangegeven.

26-07-2018
J. Schutters geeft de service van onze werkplaats een
10

Super

24-07-2018
A Esters (eiondhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

was bij de vorige garage wel anders

19-07-2018
K.Horsten (Herveld ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, kan er rustig even wachten met bakje thee of koffie en wat lezen. Was erg verrast toen ik mijn auto terugkreeg, die was aan de buitenkant keurig schoon gemaakt.

17-07-2018
E. Broek (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
5

Personeel is vriendelijk en toegankelijk en nemen de tijd. Echter het feit dat bij probleemanalyse onderdelen besteld moeten worden die achteraf niet te retourneren zijn is voor mij een enorm struikelblok. Mij is niet meer duidelijk wat de voordelen van de officiele dealer zijn. Onderdelen moeten betalen die het probleem niet blijken op te lossen i.c.m. Een uurtarief over de € 100 vind ik een punt dat verbeterd of anders moet.

14-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Driessen Suzuki in EINDHOVEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten