Autobedrijf H. Kroon Ede B.V. Uw dealer
0318-616111

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M. Oosterlee (Rozenburg ZH) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke behandeling door medewerkers die mij en mijn auto kennen. Gewoon goede behandeling, goede informatie hierover en regelmatig wat extra service (bijv. betreffende leenauto o.i.d.).

03-11-2019
Dhr Hercules geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, professioneel, goede service, eerlijk.

29-10-2019
Dhr. A. van Veldhuizen geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en correcte behandeling.

24-10-2019
Jos (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Adequate behandeling als klant, met goede informatie en uitvoering van de werkzaamheden

15-10-2019
laurens geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service

09-10-2019
K. Simonis geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer fijne garage, vriendelijk personeel, je word netjes bij naam genoemd. behulpzaam, eerlijk, doen hun werk goed. Ik ben al jaren klant en zou de garage bij iedereen aanbevelen.

20-09-2019
Bianca Slangen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleine maar fijne dealer met veel verstand van zaken. Betrokken medewerkers die netjes de gemaakte afspraken nakomen.

17-09-2019
Melle de Vries (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben heel tevreden over deze garage. Ik kan ze vertrouwen en men denkt met mij mee. Ik blijf zeker klant.

13-09-2019
Robert van den Berg (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, vriendelijk, deskundig. En dat allemaal voor een keurige prijs.

11-09-2019
H. Makkinga (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke benadering. Vriendelijk en behulpzaam.

10-09-2019
Sjaak Driessen geeft de service van onze werkplaats een
9

Super service, klantvriendelijk en altijd behulpzaam, heldere antwoorden op vragen.

06-08-2019
Hans van Wijk (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel, perfect uitgevoerde werkzaamheden

03-07-2019
n Rheenen geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf Kroon heeft terzake deskundige en vriendelijke medewerkers. Afspraak is snel gemaakt en men is goed klant gericht.

02-07-2019
Bert van Wingerden (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

aardig - deskundig - betrouwbaar - altijd tijd voor je.

29-05-2019
Hr W Hendriksen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijk en vak bekwaam personeel

21-05-2019
Postma (Valburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top

14-05-2019
Henk Stoelwinder (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service, vakmensen aan het werk.

23-04-2019
K.J. de Rijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig en vakbekwaam personeel en een werkplaats chef die top is!

16-04-2019
E van veldhuisen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service

03-04-2019
Reinier Bouman (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig en vriendelijk personeel.

02-04-2019
Nico Vogelpoel (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant- en servicegericht.

26-03-2019
W. Vos (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en staan direct voor je klaar.

12-03-2019
Gerard Derksen (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is snel, betrokken, kent de klant. Men is altijd vriendelijk en correct. Geven uitleg bij alles wat ze doen. M.a.w. niets is teveel. Een prettig bedrijf met fijne medewerkers.

19-02-2019
Barbara (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Prima service, voor herhaling vatbaar!

30-01-2019
m (ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk behulpzaam personeel prima te woord gestaan

27-01-2019
Arie Melissen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service en vriendelijk en deskundig personeel

15-01-2019
Ingrid Burg (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk Als er iets is wordt je gebeld Vooraf hoeveel t gaat kosten Als de auto eerder klaar is bellen ze ook even

08-01-2019
Dhr. A. van der Waal (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel commercieel als technisch prima ervaringen. Klantgericht, hulpvaardig, attent etc.

27-12-2018
Wouter Van wakeren (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat daar een prettige sfeer is

18-12-2018
Van limbeek (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goeie garage vriendelijk mensen je wordt snel geholpen.denken met je mee

18-12-2018
Ton Matser (Otterlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

no nonsens bedrijf / afspraak is afspraak / gouwe kerels

18-12-2018
Dhr. J Hercules (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en een goede service.

04-12-2018
Mw H Makkinga (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk , ik kom er graag. Geven me een goed gevoel.

04-12-2018
Frits Adams (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke benadering, eerlijke voorlichting en deskundige mensen. Zo hoort het overal te zijn.

27-11-2018
Mevr G Vossers (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles is prima

31-10-2018
Mevr J Nederstigt (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen, met duidelijke uitleg over de extra kosten en goed advies

23-10-2018
Theo Weijde (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en vakkundige uitleg

23-10-2018
Roy Smits (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goede service! Staan altijd klaar om te helpen ook al is het rond sluitingstijd.

23-10-2018
I. Bruin (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 lijkt goed voor een bedrijf dat ik nog maar kort ken.

16-10-2018
Mevr. E. Windhouwer (Renkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden over de auto en de manier waarop hij wordt onderhouden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam .

03-10-2018
Dhr. Schuurman geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede service en zeer klantvriendelijk

05-09-2018
P.Zwitserloot (Valburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer waar menig merk dealer een voorbeeld aan kan nemen, hoe je hier behandeld word in positieve sfeer heb ik nog nooit bij een andere dealer meegemaakt . Super dealer

04-09-2018
T. van Mil (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

07-08-2018
Willem Hendriksen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk goed advies en een goede service

25-07-2018
NN (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, doen wat ze zeggen, en denken mee. Alleszins aan te bevelen.

24-07-2018
Gert Visser (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zéér tevreden ben over Autobedrijf H.Kroon Ede B.V.

23-07-2018
Gerard de Rover (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

nogmaals goede ontvangst in garage ,en prettig geholpen.

18-07-2018
H van den Ennde (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niets anders dan lof

17-07-2018
Dhr. E. Van de Bospoort (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige, vakkundige en behulpzame mensen. Geven goede adviezen.

17-07-2018
V.Schaap (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed vrede

13-06-2018
Henk Bosch (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar en altijd aandacht voor de klant

12-06-2018
dhr. H. Kniest geeft de service van onze werkplaats een
8

Men is zeer klantvriendelijk en nog nooit hebben we een negatieve ervaring gehad met afspraken en behandeling. Er wordt van te voren keurig geïnformeerd over eventuele niet geplande kosten en de rekening is altijd conform de afspraak.

08-06-2018
Henk Stoelwinder (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, bekwaam en klant gericht personeel. Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klant Klasse personeel zuinig op zijn !!!!!!!!!!!!!

05-06-2018
J.Westhoff (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage met super service. Vriendelijke mensen en altijd vriendelijke ontvangst.

31-05-2018
Bert van Wingerden (EDE) geeft de service van onze werkplaats een
8

mensen die belangstelling voor je hebben. Er hangt een goede sfeer,ik kom er graag,

29-05-2018
True Love Wedding (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden, klantvriendelijk en punctueel

16-05-2018
H van Yperen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren met veel tevredenheid en plezier klant bij Kroon. Goede service, vriendelijk personeel en tot nu toe altijd prima geholpen. Heb ze gelukkig niet erg vaak nodig want een Suzuki geeft niet veel problemen;)

08-05-2018
Mevr. A. Snitselaar geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf H. Kroon Ede B.V. is een klantvriendelijk bedrijf. Je wordt door alle medewerkers keurig te woord gestaan, er wordt uitgebreid uitleg gegeven over de verrichte werkzaamheden en men is altijd bereid tot overleg. Afspraken worden te allen tijde nagekomen.

08-05-2018
E van veldhuisen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed

01-05-2018
T. Postma (Valburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer correcte en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Geen onnodige handelingen, dus ook geen hoge rekening. Wel bruikbaar (gratis) advies

24-04-2018
dhr R Bosveld (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

om dat ik heel tevreden ben met ze ze doen hun werk goed en ze zijn altijd vriendelijk

11-04-2018
mevr molenaar geeft de service van onze werkplaats een
10

fijn personeel die de klant nog als koning behandelen

07-03-2018
Gerard Derksen (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voor een afspraak ben je snel aan de beurt. Leiding en personeel zijn vriendelijk en professioneel. Met een klein probleempje kom je gewoon langs en het wordt direkt opgelost. Een fijne garage.

28-02-2018
M. Lub (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Perfecte service

13-02-2018
Loek van Bokhoven (Ede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, deskundig, stipt op afgesproken tijdstip.

07-02-2018
Mw. Makkinga geeft de service van onze werkplaats een
8

Het kan altijd beter dus daarom geen 10 al twijfelde ik wel

06-02-2018
AA Melissen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en uitstekende service

23-01-2018
Theo Weijde (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette ontvangst en duidelijke uileg van wat er gaat gebeuren

23-01-2018
E. Windhouwer (Renkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind het prima. Goed contact en behulpzaam.

23-01-2018
Drs. F. van Gorkum. (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben, hetzij nogmaals gezegd, over het totaal van doen en laten van de garage zeer tevreden.

16-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakkundige dealer die luistert naar de wensen van de klant.

09-01-2018
Kees Huikeshoven (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat HET EEN GEWELDIGE surfers GEEFT en niets te wensen overlaat GEWELDIG!!!!! Fijne mederwerkers en ook NETJES.!!!!

28-12-2017
Ronald & Ingrid (Veenendaal en Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

komen al jaren lang bij deze dealer hebben al de 6e suzuki en ze hebben ons allemaal nog nooit langs de weg laten staan en als er iets is staan ze altijd voor je klaar ook al heb je geen afspraak

28-12-2017
Henk Stoelwinder (Efe) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage met een goede klant gerichte service. Een verdiende 10

13-12-2017
F.P. Adams (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer persoonlijke benadering en uitmuntende service. Klasse!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldig pesoneel,wordt goed geholpen,alleen de garage, en het voorplein mag groter!

22-11-2017
Ria.Huibers (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn meer dan tevreden met Autobedrijf H. Kroon uit Ede. Zowel verkopers al personeel werkplaats zijn klantvriendelijk, hulpvaardig, denken mee en zorgen dat je tevreden bent, ze werken altijd oplossingsgericht!

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een eerlijk, deskundig en klantvriendelijk autobedrijf met fijne medewerkers die goed luisteren en vragen en/of klachten op correcte wijze afhandelen.

31-10-2017
Karin Simonis (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd super blij met Kroon EDE, Vriendelijk Verstand van zaken. Je word altijd heel fijn geholpen. Gewoon een top garage.

08-10-2017
Douglas Roest (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar..snelle en goede service...behulpzaam...eerlijk..vriendelijk

03-10-2017
melle de vries (ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al een aantal jaren klant bij Autobedrijf Kroon in Ede en alle contacten zijn altijd tot mijn volle tevredenheid geweest. Men is correct, vriendelijk en denkt mee. Ik blijf klant bij deze garage.

24-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Eerlijk en bereid om mee te denken om zo onnodige (extra)kosten te voorkomen.

23-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige contacten, duidelijke afspraken en snelle service!!

17-08-2017
H.van Den Ende (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb nergens aanmerkingen op.service is zeer goed.

18-07-2017
Mw. Roelofs (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.

13-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Is gewoon een goede e n betrouwbare garage met vriendelijke mensen !

21-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

kan altijd beter dus geen 10 maar zeer tevreden

06-06-2017
Wouter van wakeren (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nogmaals je word er fijn behandeld

23-05-2017
Roy Slangen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurige garage waar afspraken netjes worden nagekomen en prima onderhoud wordt uitgevoerd

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundig personeel en je bent geen nummer maar een klant welke met respect wordt bejegend

11-05-2017
Mw. C j felkers (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk vriendelijk met uitstekende service.

18-04-2017
Dhr. J. Burgers (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is gewoon goed

18-04-2017
R. Bosveld (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

om dat ik heel te vreden ben met ze

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben klantvriendelijk geholpen, persoonlijk en ben goed geïnformeerd. De wachtruimte mag iets aantrekkelijker zijn.

28-03-2017
dhr. A. Stam (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Kroon geeft je auto die perfectie behandeling die ik iedereen toewens. Professioneel en betrouwbaar. Reparaties die bijna onmogelijk lijken, zijn bij hen mogelijk. Zelfs de inbouw van een cruise control in onze Suzuki Swift. De ontvangst van de auto en schone aflevering van de auto na een beurt is een vanzelfsprekendheid. Zeer aan te bevelen.

23-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

je word altijd na behoren geholpen op welk moment je ook zomaar kom binnen vallen zijn zeer vriendelijk

22-03-2017
Dhr.AWijveen (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig,en snel geholpen!

22-03-2017
Bert van Wingerden (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

garage heeft uitstekende monteurs en werkplaatschef. Garage is mensvriendelijk en snappen hoe het in de verkoop toegaat. Is gewoon een prettig bedrijf om binnen te stappen.

21-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijkheid

14-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al enige jaren bezitter van een Suzuki, de laatste twee heb ik via autobedrijf Kroon aangeschaft. De info en de inruilwaarde van mijn vorige auto's lag altijd hoger dan bij andere garages en merken en was het precies duidelijk welke voorwaarden gesteld waren. Ook voor vragen en problemen nam men de tijd om het uit te zoeken en evt. te repareren. De onderhoudsbeurten werden goed uitgevoerd. Het personeel was ook goed op de hoogte van evt. afspraken, hierdoor hoefde ik niet te wachten als er iemand niet aanwezig was.

28-02-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf H. Kroon Ede B.V. in EDE GLD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen