Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Garage Westend Uw dealer
0222-318396

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

49 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Famile Ran (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier word je goed geholpen, je bent met je auto een naam (en ze kennen je !) en geen nummer . Heeft service hoog in het vaandel staan. Vriendelijke prijzen, wat kleins kan vaak ter plekke aangepakt worden. Is er wat groters, dan ben je ook zo aan de beurt. Ben erg blij met Suzuki, en dat ligt niet alleen aan de auto's maar ook zeker aan deze dealer !

21-10-2020
Jolanda Evers (Texel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitmuntende service met een glimlach!

20-10-2020
Ed Vorst (Oudeschild) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, kundig en vriendelijk garagebedrijf!

25-08-2020
Cor (Den Burg.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Over de garage niets dan lof alleen dat ik steeds door een of ander callcenter gebeld wordt namens Suzuki vind ik knap irritant.

18-08-2020
dhr (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, houden zich aan afspraken, deskundig, snel geholpen.

04-08-2020
Harry de Graaf (De Koog) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen van Westend stellen zich nuchter en informatief op, zonder 'gladde praatjes'.

04-08-2020
Henk jan visser (Texel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en correcte service.

30-06-2020
Douwe Vonk (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en altijd vriendelijk. Overleggen waar nodig mochten er hoge kosten komen en anders vervangen ze het.

30-06-2020
M.Stevens (Den.Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij doen al meer dan 50 jaar zaken met deze familie. Nooit klachten gehad.

17-06-2020
Martin Lubach (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en betrouwbaar.

19-05-2020
Henk van Sambeek (Oosterend_Texel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Westend is een betrouwbare, vriendelijke, schone en zorgvuldige garage. Personeel met hart voor de garage en ook zeer bekwaam.

25-03-2020
Ton Hendriks (Haarlem/de Cocksdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al jaren bij deze garage. Altijd heel prettig en goed geholpen.

11-03-2020
jh arnout (den burg) geeft de service van onze werkplaats een
8

De mensen geven je een vertrouwt gevoel.

10-03-2020
H.A.Santema-Lode (Grijpskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben erg tevreden over garage Westend. Al jaren bij deze garage en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad.

11-02-2020
Marian geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraken over de planning, snelle service, duidelijke informatie

11-12-2019
Sijbrand (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb al heel wat merken automobielen gehad , maar Suzuki is en blijft nummer 1 voor mij en mijn gezin . Niet in de laatste plaats omdat garage Westend de klant op nummer 1 heeft staan . Never change a winning team zeggen we dan !

10-12-2019
C. Timmer (Oosterend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar, na vele jaten

26-11-2019
Harry de Graaf (De Koog (Texel)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik daar vakkundig, correct en vriendelijk wordt geholpen.

22-10-2019
P H DE PORTO (Den Burg ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Top garage. Betrouwbaar en klantvriendelijk

13-06-2019
M.Stevens (Den.Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar en kundig. Auto wordt door een werknemer 'morgens thuis opgehaald en 's avonds weer thuis gebracht. Deze werknemer woont net als wij niet in hetzelfde dorp als de garage. Prima opgelost . Doen we al jaren zo.

13-06-2019
G.j.p. Jansen (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes enbehulpzaam

11-06-2019
Henk jan (Den burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

29-05-2019
N van Leeuwen (Oosterend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke kundige medewerkers en keurig een telefoontje als er iets moet gebeuren wat niet was voorzien. Heel goede snelle service.

26-03-2019
Ton Hendriks (De Cocksdorp/ Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, correct en deskundig.

12-03-2019
Astrid (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer zit 8 km verderop het zou makkelijk zijn als hij om de hoek zou zitten

07-03-2019
H.A. Santema-Lode geeft de service van onze werkplaats een
9

Een garagebedrijf waar ze weten wie je bent en waar conform de afspraak wordt gewerkt. Altijd leenauto beschikbaar. Prima!

12-02-2019
Jolanda Evers geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgericht, prima service en heerlijke koffie! Kortom, een Topteam in een Topgarage!

05-12-2018
Daan Welboren geeft de service van onze werkplaats een
8

Spreekt voor zich

05-12-2018
Mevr. JE Kuijper de Ridder (Verzetstraat 66 Den Burg Texel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zo als ik al zei het zijn vriendelijke mensen. en wanneer je belt staan ze zo voor je klaar. Ik durf deze garage met een gerust hart aan famiie en kennissen aanraden.

11-10-2018
Dick Symon van der Kooi (De Cocksdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luisteren goed en lossen eventueel alles netjes voor je op, zeer vriendelijke mensen om mee om te gaan.

09-10-2018
Symon Hovinga (De Koog) geeft de service van onze verkopers een
10

Garage Westend is een prima garage met veel vakkennis in huis. En de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, ook een leenauto is nooit een probleem als je auto een onderhoud beurt krijgt.

14-08-2018
Marius Stevens (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij kennen de mensen van garage Westend . Wij zijn al vele jaren klant en.zeer tevreden . Zowel over de service als over de behandelingen aan de auto.

19-06-2018
P H DE PORTO (Den Burg ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar vriendelijk en correct

19-06-2018
Arend Wassink (De Cocksdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriedelijk, servicegericht en bovendien een aardig mens

23-05-2018
Neeltje Langeveld geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage, wordt altijd vriendelijk geholpen.

08-05-2018
Ton Hendriks (De Cocksdorp/Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, zeer deskundig, goede service en altijd vriendelijk.

01-05-2018
D.S.van der Kooi (De Cocsdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk,garage is over gegaan van vader op zoon. Zeer kundig personeel en zeer betrouwbaar.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prettige samenwerking en goede service

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijke uitleg en informatie over de verschillende modellen, geduldig, vriendelijk, niet opdringerig, gewoon eerlijk!!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden over deze garage

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Garage Westend heeft deskundig personeel, helpt prima in voorkomende gevallen. Ze zijn goed op de hoogte van de Suzuki. Bij een onverwacht mankement, bv. een lekke band of een kapot lampje, wordt je onmiddellijk geholpen een aanrader voor elke Suzuki rijder

29-08-2017
Harry de Graaf (De Koog (Texel)) geeft de service van onze verkopers een
10

Een gerenommeerd bedrijf met nuchtere mensen die hun vak verstaan en die ik goed ken.

29-08-2017
martin vermeulen (oudeschild) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer netjes geholpen

22-08-2017
Ton Hendriks (Haarlem/De Cocksdorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk en altijd behulpzaam indien nodig.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijke mensen, vakmensen. Niet opdringerig. Behulpzaam.

23-05-2017
Bram & Dide van Dijk (Oosterend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij komen er al jaren

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk,correct afgehandeld en snelle levering

29-03-2017
Jolanda (Den Burg) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies, uitstekende service!

31-01-2017
Dhr. Ran (Den Burg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier word je geholpen, ben je geen nummer, en word er meegedacht.Kortom prima voor elkaar !

17-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten