Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

20 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rigt Bosma (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wordt vriendelijk te woord gestaan en de reparaties indien nodig worden vooraf met mij besproken en uitstekend uit gevoerd.

04-11-2019
Brouwer (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men heeft persoonlijke aandacht, komt afspraken na en levert goed werk.

09-04-2019
Andries swart (Sint Annaparochie) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles werd uitstekend geregeld

14-08-2018
dhr. J.v.d.Meulen (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het hele garagebedrijf is een plezierige zaak met betrouwbare mensen

09-08-2018
p.brouwer (harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed bereikbaar, altijd een luisterend oor, goed overleg aanvang werkzaamheden, vriendelijk personeel, receptioniste vakkundig en flexibel in het maken van de afspraken en werkzaamheden naar tevredenheid verricht.

09-08-2018
g de boer (harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

om dat ze gewoon heel goed in hun werk en snel

31-07-2018
Tj.de Jong (Harlingen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heeft de werkzaamheden vakkundig gedaan en alles naar wens behandeld.

24-07-2018
Mevr. M.A.E. Overdijk (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage . Vriendelijke mensen.

12-06-2018
Mevr. Posthuma geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel prettig geholpen en te woord gestaan door vriendelijk en behulpzaam personeel.

27-02-2018
dhr. J.v.d.Meulen (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat de problemen die je als automobilist ondervindt, door de receptie attent worden aangehoord en er daarna adequaat op wordt gereageerd, de monteurs doen hun werk zorgvuldig en de hele garage wat betreft directie en personeel straalt uit dat je als klant belangrijk bent en op prijs wordt gesteld.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Service prima,vriendelijke werknemers,wordt keurig teruggebeld.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen klachten, alles is in orde.

26-09-2017
Tj.de Jong (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
8

een acht omdat er een paar puntjes zijn van verbetering.

25-07-2017
Inge van den Bosch (Kimswerd) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Goede service. Krijg altijd een leenauto mee.

08-06-2017
Sjors en Alie dotinga (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig team

30-05-2017
Mevr. M.A.E.Overdijk (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage.Correct en vriendelijk personeel.

11-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele goede service. Vriendelijk ontvangst. Goede reparatie

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima. Ik ben tevreden.

29-03-2017
O.Bleeker van der Veen (Harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een goede service

30-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten