Autobedrijf Berenpas B.V. Uw dealer
0545-471280

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

13 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
h te vaanholt (neede) geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijke behandeling en voldoende service

13-06-2017
Mevr. J te Hennepe (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is toch een mooi cyfer!

23-05-2017
H.H Mensink (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles gebeurt na overleg

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige personeel Goed overleggen voor er een extra handeling moet gebeuren.

16-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer te vreden

18-04-2017
Gerard Klanderman (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantgericht en correcte uitvoering van de afspraken

09-03-2017
J blanken (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed en netjes behandelt

07-03-2017
Hassink (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service is klantvriendelijk

28-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat het een goed garage bedrijf is waar ik vertrouwenin heb,

28-02-2017
TH. Brummelhuis (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik er al 46 jaar klant ben en tot op heden nooit in al die jaren problemen heb gehad Alle lof voor dit bedrijf dank u.

26-02-2017
S.gebbinck (Lichtenvoorde) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk correct

14-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgericht en correct zoals je dat tegenwoordig helaas nog maar weinig tegenkomt. Dikke pluim voor dit bedrijf.

23-11-2016
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk,zakelijk en niet opdringerig,zoals het hoort. alles wat afgesproken is zijn ze nagekomen.

22-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Berenpas B.V. in EIBERGEN
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen