De Limo B.V. Uw dealer
079-3631111

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Stofbergen (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben ongeveer 16 jaar, tot volle tevredenheid, klant bij deze dealer.

31-10-2019
Suzanna van Tartwijk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen.

30-10-2019
Dhr. J. van Reeuwijk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ervaar de Limo als een serieus, goed funktionerend bedrijf dat handelt in klasse auto's van een merk dat mij zéér aanspreekt!

29-10-2019
L.Leeuwenburgh-Don (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel.

16-10-2019
John Heemskerk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en service is prima.

11-09-2019
Eric vd Ende (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Staan altijd klaar om te helpen of uitleg te geven.

10-09-2019
C.Pannekoek. (Zoetermeer.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de serves en de behandeling als ik een klacht heb.

28-08-2019
Dhr Bergman geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij vinden de Limo een eerlijke en vriendelijke dealer.

28-08-2019
A. Krapels (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd even vriendelijk, correct en deskundig!

27-08-2019
Mevr. Wieser (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, duidelijk.

20-08-2019
J. Snijders (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ervaringen mbt de service en word altijd geholpen door de vriendelijke en pro-actieve medewerkers!

14-08-2019
J.A.L. Velner geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige dealer die altijd direct voor je klaar staat

13-08-2019
Frans Stalenberg (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam, neemt de tijd en deskundig

13-08-2019
Mevr. Pronk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede informatie en overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Snelle en efficiente uitvoering van de werkzaamheden. Vervangend vervoer is goed geregeld.

03-08-2019
Monique den Dulk (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, eerlijk, goede service

01-08-2019
Dhr. G.A. Sterk (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijn klein bedrijf, vooral veel contact gehad met een medewerker gedurende de periode tussen bestellen en afleveren. Dat was op zich prima. De levertermijn bleek iets langer dan vooraf ingeschat, toen daar wat onduidelijkheid over ontstond ook een aantal keer contact gehad met ene Sander. Dat was niet zo’n succes, deze was erg horkerig op momenten en zei zelfs dat wij ‘maar’ een lease auto hadden en daar zat de dealer ‘maar tussen’. Met andere woorden, het was minder boeiend als dat wij de auto ‘gewoon hadden gekocht’. Deze Sander is eigenlijk het enige minpunt aan onze ervaring bij de Limo!

30-07-2019
p.schneider geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk ontvangst, heldere afspraken, goede service, voor een nette prijs

17-07-2019
I warnaar geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf .. goede service.. was goed op de hoogte van de komende kosten. Wel een ding: niet iedereen is even gemotiveerd (was niet éénmalig)

17-07-2019
Wim Kiewiet (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed geholpen, maar zeker ook prettige houding van het personeel

10-07-2019
A.G.N. van de Putte (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitermate tevreden over zowel de verkoop van de nieuwe auto als de inruil van de oude auto.

05-07-2019
Dieter Clotman (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds een perfecte service, heel veel informatie, zelfs bij kleine werkzaamheden... je komt hier als mens, niet als melkkoe... Steeds overleg bij onderhoud en eventuele kosten.... mijn vertrouwen meer dan waard!

13-06-2019
wim geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto keurig afgeleverd

05-06-2019
L.Ipema (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk/ meedenkend

22-05-2019
Rob Streur (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne medewerkers die wensen van de klant serieus nemen. Op de hoogte houden van bijkomende werkzaamheden en kosten. Geeft de klant een vertrouwd gevoel.

21-05-2019
Mevr. R. Gerritsen (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige benadering en goede service.

15-05-2019
Emidio Barreto (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn zeer positieve ervaringen heeft betrekking op het hele bedrijf. Ze stralen betrouwbaarheid uit en zijn betrokken en gedreven om de klant echt te laten ervaren hoe het is om als een koning behandeld te worden. De service en ondersteuning zijn uitzonderlijk goed. Voor zowel een nieuw, gebruikt of lees contract is ierdereen op het juiste adres bij hen.

07-05-2019
J. B. geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel Goed overleg / uitleg over kosten Auto netjes en schoon terug Fijne service

07-05-2019
Dhr. J.A. Beljaars (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jarenlang klant en steeds tot volle tevredenheid geholpen, terwijl de garage immer prima werk aflevert.

07-05-2019
Mevr. D. Pronk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke ontvangst en duidelijk wat er wel en niet aan de auto wordt gedaan. Geen verassingen achteraf.

01-05-2019
Arris Ouwehand (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
7

Betrouwbaar. Goede service

01-05-2019
Margreet Steenbergen-Roubos (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede sfeer.

09-04-2019
Ben Blaauw (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk,behulpzaam.

09-04-2019
Dhr. Rykala (Delfgauw) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik was goed geholpen.

26-03-2019
Ron (Pijnacker) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrokken receptie en goede monteurs.

26-03-2019
Cor Korving (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren zijn wij zeer tevreden klanten van De Limo B.V. te Zoetermeer.

26-03-2019
Paul Janssen (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd nette en correcte behandeling en duidelijke prijsopgave

19-03-2019
Judith Boon (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij denken mee om een goede oplossing voor een mooie prijs te bewerkstelligen. In mijn geval waren bij inleveren van de auto de kosten nog niet bekend maar hierover is meerdere malen telefonisch contact geweest. Bij elke verandering in de eerder gemaakte afspraak wordt er contact gelegd om te overleggen. Ik stel dit zeer op prijs. Het aanbod voor een leenauto was ook heel fijn, op het moment dat duidelijk werd dat de reparatie langer zou duren. Goede service voor een acceptabele prijs.

13-03-2019
Dennis van onselen (Berkel en rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen klachten aardige mensen en behulpzaam

13-03-2019
Dhr. R.Hoogeveen (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer, je krijgt er als klant netjes aandacht en dat is niet altijd meer het geval bij grote merken en dan ga ik er ook weg. Prima service, correcte informatie en meedenken doen ze en antwoorden op je vragen krijg je ook prima.

05-03-2019
J.A,Looije (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede deskundig heid en vriendelijk e medewerkers.

27-02-2019
Koos van der Spek geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correcte en professionele behandeling. Veel aandacht voor de wensen van de klant.

26-02-2019
Frans v.d. Bos (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden aan onze auto en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo zou het op iedere plek moeten zijn.

26-02-2019
R R (Berkl rodenrijs ) geeft de service van onze werkplaats een
9

-

16-02-2019
Daniëlle (Den haag ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super garage met vriendelijk personeel en altijd keurig geholpen.

13-02-2019
Marike Wallenburg (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat éénmaal een Suzuki, altijd een Suzuki, voor mij klopt. Voor de 2 e keer, een Suzuki Celerio gekocht, een fijne probleemloze auto. Vriendelijk personeel, goede service.

12-02-2019
severt van der stad (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede afspraken en uitleg en service. zeer tevreden.

06-02-2019
Joop Wijsman (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Recentelijk gesproken over een lease contract en hierbij duidelijk geïnformeerd over de eventuele nadelen zoals inruil huidige auto, verzekering na beëindiging lease overeenkomst en mogelijke prijswijzigingen.

29-01-2019
C.J.G. Henzen (Berkel en Rodenrijs ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede kwaliteit en klantvriendelijk

29-01-2019
Ruud Winkels (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk ontvangen bij receptie, komen afspraken na. Goede service en prijs.

29-01-2019
Fam Vlok (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk correct verstand van zaken en behulpzaam waar nodig

29-01-2019
Nol Franssen (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer behulpzaam, eerlijk, oprecht

29-01-2019
Co van beijeren (Den haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Kleinschalige garage met veel service naar de klant

27-12-2018
Henk Mulder (Benthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Volledige informatie, accuraat, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Gewoon prima!

12-12-2018
Wytze Sloot (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en ter zake kundig

11-12-2018
Familie Eenink (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en kundig personeel. Leuke aanbiedingen en goed gespijsde occasions.

11-12-2018
Fam Vlok (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakbekwaam Vriendelijk en behulpzame medewerkers

11-12-2018
F.T. Kortekaas (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid, goede communicatie.

05-12-2018
Wouter Palm (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij De Limo word ik altijd goed en snel en naar volle tevredenheid geholpen.

04-12-2018
T de Jong (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en snel geholpen

04-12-2018
G.Totik (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk ,hulpzaam

01-12-2018
Dhr. Zondag (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima vak garage

22-11-2018
Marry v d voort geeft de service van onze werkplaats een
5

Ik ben een tevrede klant kreeg zelf een fiets te leen om weer thuis te komen

20-11-2018
Elles vooijs (Den haag) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben heel prettig geholpen door de medewerker, hij is erg betrokken bij zijn klanten, zelfs na enige tijd en bij ziekte neemt hij kontakt op hoe het gaat!

20-11-2018
Henk Kooi (Zoetermee) geeft de service van onze verkopers een
8

Over de contacten met Limo b.v. Ben ik zeer tevreden.

13-11-2018
S van Tartwijk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super service.

08-11-2018
DhrJan.Heijdra (Bleiswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben jaren klant bij de Limo in Zoetermeer. Medewerkers zijn uiterst correct. Je wordt vooraf geïnformeerd bij reparatie of aankoop. Kan deze dealer bij iedereen aanbevelen

06-11-2018
G.A.Poot van der Krabben (zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word altijd goed geholpen ,en het sociale komt hier zeker aan de orde top

05-11-2018
Jaap van Reeuwijk (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zéér serieus en vakkundig bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop en onderhoud van wereldauto's die luisteren naar de naam Suzuki!

31-10-2018
Bert Everts (Benthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze denken met je mee, zijn flexibel in het maken van afspraken, ze zijn kostenbewust en informeren volledig over de servicebeurt mbt kosten en tijdstip gereed.

30-10-2018
mevrouw M M van Gemert (zoetermeer ) geeft de service van onze verkopers een
10

goede service en klantvriendelijk en duidelijke informatie

30-10-2018
Ben luitjes (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de behandeling bij ***

17-10-2018
Jan Velner (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en klantgerichtheid.

16-10-2018
Dhr. M.A.Slis (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraken worden nagekomen en prettige omgang met personeel.

16-10-2018
Ria Bakker (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima mensen, goede service

12-10-2018
Nieuwe klant geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, persoonlijke benadering, snelle service.

02-10-2018
Willem Varenkamp (Amstelveen, 1187WD23) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service zijn heel erg goed en heel erg vriendelijk. Zij houden zich aan de afspraak. Bij LIMO is de klant koning (dit gevoel heb ik)!!

19-09-2018
Frans Stalenberg geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige sfeer en uitstekende afhandeling van het verkoopproces. Een uitgebreide proefrit is geen enkel probleem. De Suzuki S-Cross bevalt zo goed dat eens een Suzuki altijd een Suzuki.

18-09-2018
Ron Endlich (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen en de service is goed

11-09-2018
Ester Compeer geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel, houden zich aan de afspraken, zijn flexibel, denken mee en alles is altijd dik in orde.

11-09-2018
dhr. F.Pieroen (Berkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

auto(splash)uitstekend,service uitstekend, showroom zou iets meer uitstraling mogen hebben.

11-09-2018
Mevr. A. Krapels geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 10 jaar klant! Altijd uitstekend geholpen!

28-08-2018
Laura Snel (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijn personeel. Goed geholpen.

28-08-2018
Sherzai (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke collega's, leuke sfeer, betrouwbare dealer

14-08-2018
Elisabeth Van den Boomen (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Een paar weken geleden was ik voor een batterij voor mij autosleutel die leeg was , moest ik ineens € 5,- betalen ik kreeg geen bon , het ging een beetje vreemd. Bij me vorige auto hoefde ik niks te betalen voor een batterij ik vind dit geen service. Ik ben al 30 jaar klant.

02-08-2018
Ria blaas geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed werk wordt gedaan

31-07-2018
Ian (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima zaak.. mag wat vrolijker en groter

31-07-2018
Dhr. S.P.M.Mulder (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

De duidelijke uitleg over de kosten , de klantvriendelijkheid en de vriendelijke uitstraling van het personeel.

31-07-2018
Wim Kiewiet (Zoeter) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantbenadering, zie voorgaande antwoorden.

19-07-2018
Mevrouw J.C. van Dierendonck (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik verder niets te wensen heb. Men is altijd correct, vriendelijk en behulpzaam. Ik word altijd op de hoogte gebracht over de werkzaamheden die men gaat verrichten. Laatst wilde mijn auto voor het eerst in 14 jaar niet starten en men beloofde mij binnen tien minuten te komen ophalen op het aangegeven adres. En uiteraard gebeurde dat ook binnen die tijd. En ik kon ook weer met een perfecte auto de zaak verlaten.

18-07-2018
Dirk Pents (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Capabel personeel en vriendelijke ontvangst

18-07-2018
joke kolenbrander (zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij voldoen aan mijn verwachtingen

13-07-2018
Paul Duurkoop (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
8

We zijn er vriendelijk geholpen. Bij de verschillende modellen kregen we duidelijke uitleg. De verkoper was niet opdringerig en liet ons rustig alles bekijken.

05-07-2018
Mw. D.Paap (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben heel tevreden over het hele bedrijf, prima vriendelijk hulpvaardig personeel, altijd gezellig

04-07-2018
RC l ecluse (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam, duidelijke afspraken en betaalbare prijzen en zeer prettig is dat je een leenauto of fiets kunt mee krijgen.

04-07-2018
Mevrouw L. Oud geeft de service van onze werkplaats een
7

betrouwbaar en deskundig

26-06-2018
Sander Schell (Lansingerland) geeft de service van onze verkopers een
8

De Limo BV ervaren als een eerlijk bedrijf. Geen druk van de verkopers, deze laten de auto zich zelf verkopen.

23-06-2018
P. Odekerken (Zoetermeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, behulpzaam, doch niet opdringerig personeel. Kwaliteits auto's voor een redelijke prijs.

12-06-2018
C. Berkhof (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede prijs-kwaliteit verhouding met excellente service. Altijd bereid ene stapje extra te doen en je echt te helpen. Ik heb veel zeer goede ervaringen met Suzuki Limo. Zelfs bij een issue wat geheel tussen mij en een schadebedrijf afspeelde, hebben ze proactief geholpen met bemiddeling en het verstrekken van een leenauto. Ik wil echt niet meer naar een andere dealer.

12-06-2018
C. de Kuijper (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
7

Nette en goede behandeling. Erg vreemd dat de rekening niet is gespecificeerd in hoeveel en welke olie. Gebruikte onderdelen, arbeidsloon etc.

12-06-2018
J.Borsboom (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Méér dan klantvriendelijk handelen!! Auto punctueel schoon afgeleverd!!

05-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
De Limo B.V. in ZOETERMEER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen