Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr. D. Brown (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en begripvol autodealer.

31-07-2019
j. van Nimwegen (Boxtel) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitermate vriendelijke ontvangst door medewerkers. Zijn bereid om in alle mogelijke opties mee te denken en wijzen je ook op alternatieven waaraan je zelf niet direct zou denken. Top! De koop van een nieuwe auto wordt daardoor een stuk persoonlijker.

30-07-2019
DHR R Borgmeijer (Wolk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en kan me auto meestal vantevoren inleveren en leen auto mee nemen

09-07-2019
Mar Knipps (Oud Heusden) geeft de service van onze werkplaats een
10

De juiste medewerker (s) op de juiste plaats

03-07-2019
Theo Muller (Loon op Zand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct en maken uitstekende afspraken die ze ook nakomen.

02-07-2019
J h de Bie Broeks (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd erg goed behandeld

19-06-2019
Arnoud van Gulik (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom voor mijn SX 4 ,alweer 6 jaar,altijd naar volle tevredenheid naar deze dealer. Reden, wordt netjes behandeld door alle medewerkers en komen alle afspraken uitstekend na. Pluim voor deze dealer!!

19-06-2019
mevr de Jong geeft de service van onze werkplaats een
8

Doen hun werk goed. Ik denk dat er niet gesjoemeld is met de uren

18-06-2019
Mevr. A.B. van Andel geeft de service van onze werkplaats een
10

goed bedrijf betrokken medewerkers terzake kundige technische mensen en mijn verkoper van destijds (voormalige buurjongen) houdt zich correct aan de gemaakte afspraken (inmiddels al 12 jaar!). alle vertrouwen in deze zaak.

17-06-2019
aj de Hoogh (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ze doen wat ze beloven en onmiddelijk geholpen wordt een dikke 10

13-06-2019
familie ym vos (veen) geeft de service van onze werkplaats een
8

leuke mensen goed goed bedrijf.

13-06-2019
Harrie witlox (Haaren) geeft de service van onze werkplaats een
9

HET IS GEWOON GOED

12-06-2019
A.P.Kerkhof (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
7

Wij zijn tevreden met de service en de manier van werken. we worden altijd vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan en krijgen altijd een bakje aan geboden!

07-06-2019
P. de Rooi (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

06-06-2019
Frits Dollekens (Drunen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon alles goed gegaan lekker bakje koffie op en op tijd klaar??

05-06-2019
Leo van der Giessen (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede ontvangst, correcte behandeling en toelichting van uit te voeren werkzaamheden.

21-05-2019
Peter Lodewijkx ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meerdere jaren een tevreden klant bij De Graaff Autobedrijven. Zowel voor de aankoop van nieuwe auto's als voor service en onderhoud. Vriendelijke en klantgerichte manier van aanpak. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Past helemaal bij bij. Gewoon een goed bedrijf, zoals het hoort.

20-05-2019
mevrouw PJM Lukkenaar (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn tevreden over dealer de Graaff

15-05-2019
goed zo geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word er altijd netjes te woord gestaan

09-05-2019
de heer van Hulten geeft de service van onze werkplaats een
8

De Graaff is een betrouwbare garage met vriendelijk en goed personeel.

30-04-2019
ljc donkers (waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
7

omdat het wel overeen komt met de kosten ik zelf voud het een beetje te hoog

13-03-2019
C v Leijsen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer te vrede over het kontact en de manier waarop ik geholpen word

05-03-2019
Mw. C. Rog geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over verkoper toen ik de auto kocht. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ben onlangs geweest voor de 1e onderhoudsbeurt van de auto, ook dit is prima en prettig verlopen.

26-02-2019
Dhr. P. Mangels en Mevr. J.Mangels de Nijs (Kaatsheuvel) geeft de service van onze verkopers een
8

Altijd netjes ontvangen, geen slechte ervaringen, anders was ik niet teruggegaan.

12-02-2019
Jan spiir (S-hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik was blij verrast toen ik bij autobedrijf de graaf met mijn nieuwe suzukie van bijna een jaar oud aankwam met een paar kleine probleempjes die ik bij een ander dealer had gekocht hij moest een service beurd krijgen en zou gelijk naar de problemen gekeken worden omdat het wat langer zou duren zou ik een ander auto mee krijgen snel een afspraak gemaakt ik kon al erg snel terecht binnen paar dagen auto gebracht ander auto mee daags erna werd ik netjes gebeld dat de auto klaar was ook volgens afspraak top bedrijf dank u namens fam spoor uit s-hertogenbosch

08-02-2019
G.R.Kuis (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service,erg klanten vriendelijk!!!

29-01-2019
LIDIE DE GEUS - VAN DE MORTEL ('S GRAVENMOER) geeft de service van onze verkopers een
8

WAS AL ERG TEVREDEN OVER MIJN VORIGE SUZUKI JIMNY DIE IK RUIM 15 JAAR HEB GEREDEN, GA MET PLEZIER NU MIJN NW SUZUKI VITARA UITPROBEREN EN WEET ZEKER DAT ALS IK PROBLEMEN HEB ALTIJD BIJ GAR. DE GRAAF WELKOM BEN. AARDIGE MENSEN, VRIENDELIJK EN HULPVAARDIG.

18-01-2019
D (Geertuidenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles volgens afspraken

17-01-2019
P.M.F.M. Verhagen geeft de service van onze werkplaats een
7

Contact met werkplaats (monteurs) is er niet. Alles loopt via de receptie.

15-01-2019
Marianne Zegers (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel.

15-01-2019
Mevr C Koks (Terheijden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn altijd vriendelijk, je wordt er netjes geholpen en ze geven goede uitleg

11-12-2018
Clasien Bogaers (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede en vriendelijke personeel

11-12-2018
Mayers joep (Sprang capelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle monteurs zowel als directie en verkoopstaf chapeau ook in deze tijd zo n zaak te runnen valt niet mee zoals deze mensen doen.

06-12-2018
Dhr van de Poel geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben van mening dat De Graaff Autobedrijven een goed, en eerlijk bedrijf is. Ik kreeg hier meer waar voor mijn geld dan bij een ander. (Ook een Suzuki Dealer). We werden netjes ontvangen en kregen een goede uitleg. vragen werden netjes beantwoord. De service is tot nu toe goed. Dus ik hoop hier nog lang gebruik van te kunnen maken.

04-12-2018
Joop Kivits geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd keurig behandeld.

27-11-2018
Dhr. G. Janssen (Aalst) geeft de service van onze werkplaats een
8

De auto is niet schoon na de beurt afgegeven De servicebeurt is exact volgens protocol na behoren uitgevoerd echter er worden geen extra controles uit zichzelf uitgevoerd bijvoorbeeld bandenspanning controleren en in orde maken heb ikmzelf de volgende dag gedaan. Vindt dat de baliemedewerkers een meer verwarmde werkplek krijgen nu werken ze met de jas aan. Verder ben ik zeer tevreden met deze dealer

27-11-2018
Frans Pijnenburg (Den Bosch) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage en een vriendelijke verkoper die verstand van de auto heeft en goed adviseert . Ook een hoog inruil bod op onze 12 jarige Suzuki . Eens een Suzuki altijd een Suzuki

22-11-2018
Jos M.Krijnen (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed.

20-11-2018
Walter van Gool (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben heel te vreden met de medewerkers van de Graaf zijn vriendelijk , en geven uitleg wat er aan de auto is gedaan.

20-11-2018
Mevr Lobbezoo geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraken worden na gekomen op juiste tijdstip Vriendelijk

06-11-2018
j.a.h. Maartens (s, Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

de dingen die ze afspreken komen ze na . zijn aardig ook telefonisch goede ontvangst , de tijds duur is bijna 100% van wat er op de afspraak staat

30-10-2018
Peter Lodewijkx ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meerdere jaren volledig tevreden over De Graaff Autobedrijven in Waalwijk. Of het nu de Alto, de SX4 of de Ignis betreft, steeds opnieuw prettige contacten met Verkoop, Werkplaats en Service-balie. Vriendelijk, zonder onnodige poespas. Precies zoals ik het wens het zoals het hoort.

30-10-2018
Esther haring (Drunen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Autobedrijf de graaf is voor mij ...een zeer goed Autobedrijf, ook de vriendelijke wijze waarop ze je Direct helpen. . Een hele fijne sfeer dat er is dat alles samen maakt het perfect.

25-10-2018
Dhr van nimwegen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gastvrije ontvangst, professioneel personeel.

23-10-2018
Jan van Heeswijk (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de behandeling van mij als persoon en over mijn Suzuki. De volgende controle/reparatie gaat weer bij de Graaf plaatsvinden.

23-10-2018
Johan v.d. Linde geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel, alles verloopt in een gemoedelijke sfeer.

23-10-2018
hans overbeek (nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
8

ze zijn erg klantvriendelijk, zien de toekomstige klant zien tijdens het hele proces.

09-10-2018
dhr jos de Brabander (rijswijk) geeft de service van onze verkopers een
10

ik wordt altijd goed en correct geholpen

04-10-2018
P Kamerman geeft de service van onze verkopers een
10

Correct behandeld ( dat is weleens anders als vrouw alleen) prima inruilwaarde en prima service.

30-09-2018
Dorus Pullens (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
0

Heel onduidelijke rekening!

25-09-2018
Arnold H M van Gulik (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles verloopt zoals afgesproken .

11-09-2018
C rokven (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bedrijf

28-08-2018
Dhr Mari Knippels (Oud Heusden (gem Heusden)) geeft de service van onze werkplaats een
10

BIJ AUTOBEDRIJVEN WORDT IK ALTIJD GEZIEN ALS EEN KLANT EN ZO WORD IK DAAR DAN OOK BEHANDELD ZE ZIJN ZEER CORRECT WAT AFSPRAAK BETREFT U WORD ALTIJD VRIENDELIJK TE WOORD GESTAAN ZOWEL AAN DE TELEFOON OF AAN DE BALI DE ONTVANGST IS ALTIJD VRIENDELIJK EN ZE HEBBEN GOEDE KOFFIE

14-08-2018
ym vos (veen) geeft de service van onze verkopers een
7

had een andere verkoper moet nog veel leren.

17-07-2018
Theo Muller (Loon op Zand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en afhandeling

04-07-2018
Harrie witlox geeft de service van onze werkplaats een
9

,tien is volmaakt dat is niemand

26-06-2018
leny te pas-snijders (drunen) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik wordt er netjes en correct behandeld

19-06-2018
Dhr LJ Smits (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service,goed en aardig personeel.

12-06-2018
Van der kamp (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kom er zekeral 20 jaar misschien wel langer dat is een reden dat wij positief over dit bedrijfdenken.

12-06-2018
Peter Lodewijkx (Den Bosch) geeft de service van onze verkopers een
9

al jaren lang klant bij deze dealer, zowel voor Suzuki als Nissan. fijne mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. de manier van werken, zowel receptie, werkplaats als verkoop passen bij mij als persoon. gewoon goed en verder geen poespas. een 10 zou kunnen, maar dan kun je nooit stijgen. een 9 is op z'n plaats en biedt ruimte voor "groei"

12-06-2018
F.dollekens (Drunen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Helaas te hoge rekening voor het gedane werk.

05-06-2018
Conny Zweistra (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte , vriendelijke, en zeer informatieve verkoper, wat mij betreft een 10+ Dit is een goede klantenbinding, dezelfde week de ook een 2e suzuki gekocht

01-05-2018
Susanne van Rootselaar (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom hier al vele jaren; altijd correct en duidelijk over uit te voeren werkzaamheden.

17-04-2018
S geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer en werkplaats. Juiste informatie, snelle service en klantvriendelijk personeel

04-04-2018
ljc donkers (waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
8

ondat alles naar wens was

27-03-2018
DHR v d Wiel geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn zeer tevreden

21-03-2018
RB geeft de service van onze verkopers een
8

klantvriendelijk

13-03-2018
Sijaan van Oosterhout (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nogmaals ik wordt goed en keurig geholpen en uitvoerig ingelicht. ik vind het een goede en fijne garage.

07-03-2018
M.W.T.J.janszen (`s-Hertogenbosch) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede Service.

08-02-2018
Jos Lemmens (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima zaken doen, een verkoopadviseur zonder kapsones. Ben tot nu toe snel en netjes geholpen. Hopelijk kunnen we dit vasthouden.

06-02-2018
piet saakes (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

ik ben al jaren lang betrokken bij dit bedrijf en bevalt me prima. Als je ergens iets tot volle tevreden koopt ga je snel weer terug als dit nodig is.

23-01-2018
Franklin Bok geeft de service van onze werkplaats een
8

een 8 is een goed cijfer aangezien een 10 aangeeft dat er geen verbeteringen meer kunnen worden gedaan. Zoals b.v. de sluiting van de onderdelen balie en magazijn tijdens de pauzes. Kom je toevallig begin pauze dan moet je een kwartier wachten en dat is lang.

17-01-2018
Christ dirven (Geertruidenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt goed geholpen,kan misschien nog beter??

16-01-2018
rokven (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles correct

16-01-2018
René Eveleens (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer met fijne vakbekwame medewerkers

09-01-2018
M.A.C.Zegers (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, niets op aan te merken.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

03-01-2018
Mw SmuldersWaspik (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
7

Bieden haal en breng service aan bij een beurt maar wanneer je daar gebruik van wenst te maken kan dit ineens niet . Dan moet je t niet aanbieden. Verder ben ik tevreden over het onderhoud

31-12-2017
Jac Benders (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk ,attent, mooie showroom, komen afspraak na

29-12-2017
Wouter De Croon (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldig goed geholpen. Aardige verkoper die goed advies gegeven heeft betreffende mijn nieuwe aanschaf, in eerste instantie voor een Baleno. De keuze is echter gewijzigd omdat ik na de proefrit niet geheel tevreden was. Er was ook een Swift aanwezig waarin ik óók een proefrit kon maken, op dat zelfde moment nog. Deze beviel zo goed dat ik voor de Swift gegaan ben. Ik heb alle vragen kunnen stellen die ik wilde stellen en heb ook eerlijk antwoord gekregen op die vragen, ook betreffende de beste restwaarde en eventuele opties. Ik ben goed op de hoogte gehouden en na een week of 3 had ik een nieuwe auto.

28-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en goede service !

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte en vriendelijke behandeling

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze staan mij altijd netjes te woord

19-12-2017
Frans (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon een uitstekend bedrijf. Vriendelijk en bekwaam personeel zowel achter de balie als het technisch personeel waarmee ik te maken had.

19-12-2017
Dhr. Bogaers (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
5

Ik voel me opgelicht voor de banden wisel

13-12-2017
Dhr Jos M.Krijnen (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en beleefd

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen/geadviseerd

12-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

de kennis van de verkoper was top

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes ontvangen. Keurig te woord gestaan. Vriendelijke mensen.

05-12-2017
Dhr ab v wijngaarden (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Klant vriendelijk en er werd tijd voor je genomen

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

goede uitleg,goede service en klantvriendelijk.

02-12-2017
Arjan van Os (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldige service. Verkoper nam de tijd en heeft alles duidelijk uitgelegd, Extra moeite genomen om de auto zsm uit te kunnen leveren. Zeer tevreden

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

geef nooit een 10

22-11-2017
Dhr. J. v.d. Linde geeft de service van onze verkopers een
9

Alles verloopt in een gemoedelijke sfeer. Er wordt bij de verkoop geen druk uitgeoefend bij het maken van keuzes en verder worden er praktische oplossingen aangedragen.

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en ze nemen de tijd nadeel er kan nog geen bloemetje af

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

alles op juiste en correcte manier afgehandeld.

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Correcte benadering en afhandeling van de koop.

31-10-2017
André Smits (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb geen klachten over De Graaf Autobedrijf

31-10-2017
Clemens & Marianne van Gestel (Waalwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Kom al jaren bij De Graaff en ik kan er ook met onze nieuwe camper terecht voor onderhoud.

31-10-2017
DOORAKKERS (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professioneel team, vriendelijk en eerlijk

17-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen