Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Avenue Tilburg B.V. Uw dealer
013-5443330

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
j.wieggers geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben.

19-03-2020
Theo Uijens (Tilburg ) geeft de service van onze verkopers een
8

Als de verkoper geen andere zaken tussen door deed terwijl hij eigenlijk met mij bezig was, zou het cijfer hoger zijn.

17-03-2020
Wouter sol (Tilburg ) geeft de service van onze verkopers een
9

Een zeer fijn bedrijf. Na alle dealer bedrijven gehad te hebben en niet overal klantvriendelijk geholpen te worden, toch eens bij Suzuki op de Auto Avenue gaan kijken. Hier werd ik uiterst vriendelijk ontvangen. Er wordt in tegenstelling tot de meeste andere dealers naar de wensen van de klant geluisterd. En niet op aangedrongen een voorraad auto te kopen die niet helemaal naar wens is. Na samenstellen van de nieuwe auto werd er alles aan gedaan de auto helemaal naar wens snel af te leveren. Een duidelijke eerlijke offerte zonder gekke dingen en nette aflevering. Bij terugkomst bij de Auto Aveneu word je vriendelijk verwelkomd en word er ook een grapje gemaakt. Vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden!

10-03-2020
Frans de Rooij geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage houd zich aan de afspraken. Weet van te voren wat het kost.

03-03-2020
Muskens GTH (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed personeel en luisteren goed

27-02-2020
Mevr. M Bonants (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijkheid, klantvriendelijk en prettige garage

25-02-2020
Sylvia Hanhart (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijk personeel. Fijne wachtruimte met alle voorzieningen om te werken. Prima sfeer!

29-01-2020
Mevr. Twilhaar (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een prima service en iedereen denkt goed met je mee.

28-01-2020
Margo Crombach (Goirle ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling door alle medewerkers en uitstekende service voor de auto

28-01-2020
Nick Willemsen geeft de service van onze verkopers een
8

Mijn allereerste gesprek vond ik niet zo plezierig ,met die persoon had ik de proefrit afgesproken , van die afspraak wisten ze op de dag van de proefrit niets ,daarna hebben wij een andere verkoper gesproken die voor ons alsnog een proefrit regelde , daarna liepen alle gesprekken heel plezierig en hebben we uiteindelijk een nieuwe auto gekocht ,we gingen eigenlijk voor een tweedehands

28-01-2020
Mevrouw Henny Adriaanse. geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al jaren bij deze garage, dus heel vertrouwd. Blijf altijd wachten, ongeveer 2 uur, voor een jaarlijkse beurt. Er is koffie, lectuur, nieuwe auto's bekijken. Ik verveel me daar niet.

22-01-2020
Yvonne Janssens geeft de service van onze werkplaats een
8

Een vakkundige garage met vriendelijk personeel.

21-01-2020
Paans geeft de service van onze verkopers een
8

voor een goed gesprek en een goede afwerking.

21-01-2020
Piet Saakes (Waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst met koffie en hele aardige medewerkers.

08-01-2020
2019 (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk, altijd meedenkend. Nooit het geval dat je belazerd wordt.

07-01-2020
L.J. van Gils (Tilburg ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wegens de goede ontvangst en service.

07-01-2020
Robert geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, klantgericht en professioneel. Vriendelijke mensen.

17-12-2019
C Verbraak van der Linden (Goirle) geeft de service van onze verkopers een
10

Al meer dan 20 jaar klant en meerdere auto,s daar gekocht ,steeds vriendelijke en goede ervaringen

10-12-2019
Ilse van Dun (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen, goede uitleg en eerlijk

26-11-2019
T de Jong (Oisterwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben gewoon zeer tevreden over deze garage

26-11-2019
jeanne hermsen (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel deskundig personeel in de werkplaats en nu maar hopen dat het koppelingsprobleem van de ignis net zo netjes opgelost wordt wat ik ook verwacht

22-11-2019
MJAM Heeffer de Kok (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden

20-11-2019
J.Peijs (TIlburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en prijs afspraak

20-11-2019
Hans geeft de service van onze werkplaats een
9

een bedrijf met korte lijntjes, afspraken die nagekomen worden en je wordt vriendelijk, snel en kordaat te woord gestaan.

20-11-2019
Antoon Torremans A.f.a.c. (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Een geweldige garage altijd mee denkend, personeel uiterst vriendelijk koffie staat altijd klaar.

19-11-2019
annette witlox (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden.

07-11-2019
Dhr. C. Dumont (Berkel-Enschot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij nemen de tijd om klanten op een rustige en duidelijke wijze uitleg te geven {evt. bij een kop koffie} over datgene waar de klant vragen over heeft gesteld.

29-10-2019
Kees Dielissen (Berkel-Enschot) geeft de service van onze verkopers een
9

Een welkom gevoel, een thuisgevoel. Er straalde ‘warmte’ vanaf.

29-10-2019
Dhr. Bub Engelen (Loon op Zand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Avenue Gijsbers B.V. is net zoals vroeger Gijsbers Automobielen al was, een keurige, nette en aanbevelenswaardige (Suzuki-)autodealer. Handelt alles konform gemaakte afspraken af. Géén nare achteraf-tegenvallers. Chapeau voor zowel (werkplaats-)receptie als voor afd. verkoop, die ook zeer adequaat gereageerd heeft op een mogelijke aankoop van een andere auto. Hier kun je nog wat afspreken. Zou hier zonder problemen wederom een andere auto kopen.

22-10-2019
M.g.m. Van Kempen (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al ruim 40 klant. Een vertrouwd adres voor mij.

22-10-2019
j h m van hooff (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word er altijd vriendelijk en netjes geholpen.

02-10-2019
Nel van Kasteren (Berkel-Enchot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon Goed. Vriendelijk.

01-10-2019
JM Haneveer (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goed.

01-10-2019
ahh van dun (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is naar wens. Dikwijls is ontvangst minder. Hier uitstekend.

01-10-2019
C. H. A. V Summeren (Sint Odenrode ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben er heel erg goed tevreden over

17-09-2019
Mevr. van den Bosch (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen en erg vriendelijk.

10-09-2019
Mevr van Steen geeft de service van onze werkplaats een
8

Deze dealer zou ik iedereen aanbevelen, goede service, ze staan altijd vriendelijk te woord,zowel via telefoon of mail. Ik ben ronduit tevreden.

08-09-2019
P vd Dries (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik vind het een prima garage met vriendelijk en kundig personeel. Auto wordt altijd prima onderhouden en als er iets aan mankeert of men stelt iets vast dan informeren ze me altijd vooraf. Zo krijg ik niet te maken met onverwachte kosten.

03-09-2019
Kees Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne zaak waar we graag komen en altijd goed worden geholpen

03-09-2019
Anja Arnold (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk, leggen uit wat er moet gebeuren en denken met je mee.

03-09-2019
Marc Verheijen (Udenhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles klopt, afspraken worden nagekomen snelle levering vd auto.

20-08-2019
R van Uden geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden

16-08-2019
Belinda van Alphen (TILBURG ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uiterst tevreden over De Auto Avenue Gijsbers. Daar kan ik echt van op aan!

13-08-2019
Jan Maes (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat ik zeer tevreden ben over hoe ze met de klanten omgaan

07-08-2019
Louis (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg, informatie. Enthousiaste verkoper.

07-08-2019
Mw. S. van Gool geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

06-08-2019
c.m.Libregts (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ervaringen nogmaals.

30-07-2019
H.v.N. (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevredenheid

30-07-2019
Wil van Gool (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en prima service.

26-07-2019
Marianne de Roos (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heeel tevreden en alles goed uitgevoerd!

16-07-2019
Dhr de Ruijter (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles kompleet.

16-07-2019
J.Brands (Boxtel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf professioneel en correct

02-07-2019
Beppie van Emmerik (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, en gewoon heel tevreden

19-06-2019
Wim in 't Groen (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service,deskundige vriendelijke medewerkers!

13-06-2019
Dhr G.R. Marshall (Geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

aardige mensen, zeggen ongeveer wat het kost en hoelang ik moet wachten, tot de auto klaar is.

29-05-2019
Irma Rouwendal (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealerbedrijf goede service klantvriendelijk personeel ga zo door !

23-05-2019
Marc Verheijen (Udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt van eerste bezoek tot uiteindelijke levering van de auto, behulpzaam, meedenkend, nette offerte, snel regelen van proefrit,

23-05-2019
MACM Dickens (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niks op aan te merken prima mensen,en je wordt vriendelijk behandeld. Ik heb wel eens minder meegemaakt.

23-05-2019
Jan Stuart (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en kennis van zaken

22-05-2019
Liesbeth van der Schoof (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik beveel De Auto Avenue Gijsbers B.V. van harte aan . Ik ben echt tevreden over de geboden deskundige en excellente service. De showroom en met name de klant/gastruimte zijn heel aantrekkelijke ruimten. Je ontvangt vantevoren een prijsopgave van het geplande onderhoud. Uitleg over de faktuur . Er staat altijd een leenauto klaar. Bovendien krijg je je auto ook lekker schoon terug.Contact via mail/digitale afspraken zijn prettig en eenvoudig.

21-05-2019
T kluitmans (Oisterwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel vriendelijk behulpzaam en het klop wat er is afgesproken

21-05-2019
Rinus van Poppel (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Buiten onze klacht zijn we goed tevreden

16-05-2019
Yvonne martens (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Prijsopgave voor onderhoud klopt ook altijd. Houden zich aan gemaakte afspraken. Ik stap niet makkelijk over naar een andere dealer want dat kan alleen maar tegenvallen. Blijf dus maar Suzuki rijden

14-05-2019
Oomis l (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke personeel mooie uitstraling

07-05-2019
C. van Leeuwen geeft de service van onze werkplaats een
9

correct behandeld, snelle levering en vriendelijkheid en mooie inruilprijs

07-05-2019
P.Gevers (Vught) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer, klantgerichte service, maakt goede afspraken, is vriendelijk naar de klant en behulpzaam. Wat mij betreft aanbevelings waardig !

01-05-2019
Bobian Heeren (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk,vakkundig personeel, vooraf prijsopgaven en duidelijke afspraken die zij ook nakomen.Bij problemen denken ze ook mee.

30-04-2019
Karin Woelders geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijke medewerkers, top service en goede auto's. Ik ben echt een Suzuki rijder, betrouwbare auto's.

30-04-2019
Mevr. A.C.T.M. van Helvert Groffen (Berkel Enschot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ruim op tijd een bericht krijg voor het maken van een afspraak. Altijd een duidelijke prijsopgave over de te verwachten kosten.

23-04-2019
Mevr Tet van Kollenburg geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dezelfde redenen die ik al gegeven heb vriendelijkheid vakkundigheid en behulpzaamheid.

23-04-2019
Fons de kok (Berkel enschot) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er graag en men is altijd vriendelijk

02-04-2019
Lucia Heerkens geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg vriendelijke, attente en behulpzame medewerkers. Ze nemen ook tijd voor je, ik ben erg tevreden.

20-03-2019
R Bartelse (Rucphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen zijn vriedelijk proberen extra werkzaamheden gelijktijdig uit tevoeren maar dat lukt niet altijd.

21-02-2019
Ton pankow (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage.

19-02-2019
Ron heessels (Oisterwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en duidelijke uitleg.

05-02-2019
Dhr G v d Ven geeft de service van onze werkplaats een
6

Verkopers zeer teleurstellend, hebben totaal geen interesse in je.

05-02-2019
nico Joppe geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, een persoonlijke benadering bij binnenkomst en vertrek.

05-02-2019
Ireen (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel

30-01-2019
Mevr.M.F.Mes-Rustenburg (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service vriendelijk personeel ruimtelijke en schone garage. Eigenaar vriendelijk en harde werker.

29-01-2019
Dhr. F. Mutsaers geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt goed en vakkundig geholpen.

23-01-2019
Yvonne Janssens geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige sfeer, vriendelijk personeel en ‘n goede service.

23-01-2019
dhr. P. Olieslagers (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
8

komen afspraken na, goede bereikbaarheid en klantvriendelijke benadering van het persooneel naar klanten, ze kennen de klant

22-01-2019
awm klein geeft de service van onze werkplaats een
8

Garage waarbij de als klant wordt gewaardeerd

22-01-2019
Maas G J M G (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

er werken mensen die verstand van zaken hebben.zowel met mensen omgaan als met verstand van auto s

22-01-2019
H.F.J.Vorstenbosch (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik geen enkele negatieve dingen ben tegengekomen

03-01-2019
Guus van Zuylen (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt correct ontvangen, afspraken worden nagekomen, vriendelijke medewerkers

03-01-2019
Loes vissers (Oisterwijk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Service

19-12-2018
S.H.Goey (Goirle) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik vind een 9 een uitstekend cijfer, meer krijgen jullie niet.

19-12-2018
Tooske (Oisterwijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Prettig en kundig.

22-11-2018
Mirjam geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct en volgens afspraak, was van tevoren gebeld over wat er extra gedaan moest worden i.v.m de leeftijd van mijn auto.

22-11-2018
Hennie V Tuijn (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn auto is 2 maanden tevoren Apk gekeurd met steekproef van RWD. Ik neem aan dat er dan vooral naar de banden wordt gelijken . 2 maanden daarna dus de beurt en er is nog geen 300 km intussen mee gereden en toch moest er ern nieuwe band onder, dat vind ik heel vreemd

06-11-2018
Freddie de Roeck (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen en klant vriendelijk

06-11-2018
Hans (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

een goede garage met korte lijntjes die ook zijn afspraken na komt.

30-10-2018
Resy van Riel-Schapendonk (Dongen) geeft de service van onze verkopers een
9

aandacht, goede afspraken

16-10-2018
Jacques Maas ('s Gravenmoer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het contact is maar kort. Bestaat uit afspraak maken. Bespreken wat een beurt inhoudt. Kosten vooraf op papier. En op basis van de ervaring die je hebt ga je er vanuit dat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd. En het is de toon tijdens het contact die de muziek maakt.

10-10-2018
jan van hooff (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles wordt altijd keurig en netjes afgehandeld

10-10-2018
Dhr marinussen (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Altjjd vriendelijk en behulpzaam hoe vaak wij ook vragen hebben overal mogelijkheden van de auto

10-10-2018
Joep Laurs (Palestrinastraat 20 Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
7

Mijn schoonzoon werkt bij de Avenue in de werkplaats , en daardoor word ik goed behandeld.

09-10-2018
Annoniem (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Informeel. Geen dure inrichting. Ontvangst met koffie en rustig kunnen rondkijken. Prettige sfeer die past bij het merk wat ze verkopen.

09-10-2018
ton van dun (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik vind de benadering prima

03-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Avenue Tilburg B.V. in TILBURG
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten