Auto Avenue Tilburg B.V. Uw dealer
013-5443330

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
annette witlox (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden.

07-11-2019
Dhr. C. Dumont (Berkel-Enschot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij nemen de tijd om klanten op een rustige en duidelijke wijze uitleg te geven {evt. bij een kop koffie} over datgene waar de klant vragen over heeft gesteld.

29-10-2019
Kees Dielissen (Berkel-Enschot) geeft de service van onze verkopers een
9

Een welkom gevoel, een thuisgevoel. Er straalde ‘warmte’ vanaf.

29-10-2019
Dhr. Bub Engelen (Loon op Zand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Avenue Gijsbers B.V. is net zoals vroeger Gijsbers Automobielen al was, een keurige, nette en aanbevelenswaardige (Suzuki-)autodealer. Handelt alles konform gemaakte afspraken af. Géén nare achteraf-tegenvallers. Chapeau voor zowel (werkplaats-)receptie als voor afd. verkoop, die ook zeer adequaat gereageerd heeft op een mogelijke aankoop van een andere auto. Hier kun je nog wat afspreken. Zou hier zonder problemen wederom een andere auto kopen.

22-10-2019
M.g.m. Van Kempen (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al ruim 40 klant. Een vertrouwd adres voor mij.

22-10-2019
j h m van hooff (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word er altijd vriendelijk en netjes geholpen.

02-10-2019
Nel van Kasteren (Berkel-Enchot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon Goed. Vriendelijk.

01-10-2019
JM Haneveer (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goed.

01-10-2019
ahh van dun (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is naar wens. Dikwijls is ontvangst minder. Hier uitstekend.

01-10-2019
C. H. A. V Summeren (Sint Odenrode ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben er heel erg goed tevreden over

17-09-2019
Mevr. van den Bosch (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen en erg vriendelijk.

10-09-2019
Mevr van Steen geeft de service van onze werkplaats een
8

Deze dealer zou ik iedereen aanbevelen, goede service, ze staan altijd vriendelijk te woord,zowel via telefoon of mail. Ik ben ronduit tevreden.

08-09-2019
P vd Dries (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik vind het een prima garage met vriendelijk en kundig personeel. Auto wordt altijd prima onderhouden en als er iets aan mankeert of men stelt iets vast dan informeren ze me altijd vooraf. Zo krijg ik niet te maken met onverwachte kosten.

03-09-2019
Kees Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne zaak waar we graag komen en altijd goed worden geholpen

03-09-2019
Anja Arnold (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk, leggen uit wat er moet gebeuren en denken met je mee.

03-09-2019
Marc Verheijen (Udenhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles klopt, afspraken worden nagekomen snelle levering vd auto.

20-08-2019
R van Uden geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden

16-08-2019
Belinda van Alphen (TILBURG ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uiterst tevreden over De Auto Avenue Gijsbers. Daar kan ik echt van op aan!

13-08-2019
Jan Maes (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat ik zeer tevreden ben over hoe ze met de klanten omgaan

07-08-2019
Louis (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg, informatie. Enthousiaste verkoper.

07-08-2019
Mw. S. van Gool geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

06-08-2019
c.m.Libregts (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ervaringen nogmaals.

30-07-2019
H.v.N. (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevredenheid

30-07-2019
Wil van Gool (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en prima service.

26-07-2019
Marianne de Roos (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heeel tevreden en alles goed uitgevoerd!

16-07-2019
Dhr de Ruijter (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles kompleet.

16-07-2019
J.Brands (Boxtel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf professioneel en correct

02-07-2019
Beppie van Emmerik (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, en gewoon heel tevreden

19-06-2019
Wim in 't Groen (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service,deskundige vriendelijke medewerkers!

13-06-2019
Dhr G.R. Marshall (Geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

aardige mensen, zeggen ongeveer wat het kost en hoelang ik moet wachten, tot de auto klaar is.

29-05-2019
Irma Rouwendal (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealerbedrijf goede service klantvriendelijk personeel ga zo door !

23-05-2019
Marc Verheijen (Udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt van eerste bezoek tot uiteindelijke levering van de auto, behulpzaam, meedenkend, nette offerte, snel regelen van proefrit,

23-05-2019
MACM Dickens (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niks op aan te merken prima mensen,en je wordt vriendelijk behandeld. Ik heb wel eens minder meegemaakt.

23-05-2019
Jan Stuart (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en kennis van zaken

22-05-2019
Liesbeth van der Schoof (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik beveel De Auto Avenue Gijsbers B.V. van harte aan . Ik ben echt tevreden over de geboden deskundige en excellente service. De showroom en met name de klant/gastruimte zijn heel aantrekkelijke ruimten. Je ontvangt vantevoren een prijsopgave van het geplande onderhoud. Uitleg over de faktuur . Er staat altijd een leenauto klaar. Bovendien krijg je je auto ook lekker schoon terug.Contact via mail/digitale afspraken zijn prettig en eenvoudig.

21-05-2019
T kluitmans (Oisterwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel vriendelijk behulpzaam en het klop wat er is afgesproken

21-05-2019
Rinus van Poppel (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Buiten onze klacht zijn we goed tevreden

16-05-2019
Yvonne martens (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Prijsopgave voor onderhoud klopt ook altijd. Houden zich aan gemaakte afspraken. Ik stap niet makkelijk over naar een andere dealer want dat kan alleen maar tegenvallen. Blijf dus maar Suzuki rijden

14-05-2019
Oomis l (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke personeel mooie uitstraling

07-05-2019
C. van Leeuwen geeft de service van onze werkplaats een
9

correct behandeld, snelle levering en vriendelijkheid en mooie inruilprijs

07-05-2019
P.Gevers (Vught) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer, klantgerichte service, maakt goede afspraken, is vriendelijk naar de klant en behulpzaam. Wat mij betreft aanbevelings waardig !

01-05-2019
Bobian Heeren (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk,vakkundig personeel, vooraf prijsopgaven en duidelijke afspraken die zij ook nakomen.Bij problemen denken ze ook mee.

30-04-2019
Karin Woelders geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijke medewerkers, top service en goede auto's. Ik ben echt een Suzuki rijder, betrouwbare auto's.

30-04-2019
Mevr. A.C.T.M. van Helvert Groffen (Berkel Enschot) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ruim op tijd een bericht krijg voor het maken van een afspraak. Altijd een duidelijke prijsopgave over de te verwachten kosten.

23-04-2019
Mevr Tet van Kollenburg geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dezelfde redenen die ik al gegeven heb vriendelijkheid vakkundigheid en behulpzaamheid.

23-04-2019
Fons de kok (Berkel enschot) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er graag en men is altijd vriendelijk

02-04-2019
Lucia Heerkens geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg vriendelijke, attente en behulpzame medewerkers. Ze nemen ook tijd voor je, ik ben erg tevreden.

20-03-2019
R Bartelse (Rucphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen zijn vriedelijk proberen extra werkzaamheden gelijktijdig uit tevoeren maar dat lukt niet altijd.

21-02-2019
Ton pankow (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage.

19-02-2019
Ron heessels (Oisterwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en duidelijke uitleg.

05-02-2019
Dhr G v d Ven geeft de service van onze werkplaats een
6

Verkopers zeer teleurstellend, hebben totaal geen interesse in je.

05-02-2019
nico Joppe geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, een persoonlijke benadering bij binnenkomst en vertrek.

05-02-2019
Ireen (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel

30-01-2019
Mevr.M.F.Mes-Rustenburg (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service vriendelijk personeel ruimtelijke en schone garage. Eigenaar vriendelijk en harde werker.

29-01-2019
Dhr. F. Mutsaers geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt goed en vakkundig geholpen.

23-01-2019
Yvonne Janssens geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige sfeer, vriendelijk personeel en ‘n goede service.

23-01-2019
dhr. P. Olieslagers (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
8

komen afspraken na, goede bereikbaarheid en klantvriendelijke benadering van het persooneel naar klanten, ze kennen de klant

22-01-2019
awm klein geeft de service van onze werkplaats een
8

Garage waarbij de als klant wordt gewaardeerd

22-01-2019
Maas G J M G (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

er werken mensen die verstand van zaken hebben.zowel met mensen omgaan als met verstand van auto s

22-01-2019
H.F.J.Vorstenbosch (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik geen enkele negatieve dingen ben tegengekomen

03-01-2019
Guus van Zuylen (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt correct ontvangen, afspraken worden nagekomen, vriendelijke medewerkers

03-01-2019
Loes vissers (Oisterwijk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Service

19-12-2018
S.H.Goey (Goirle) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik vind een 9 een uitstekend cijfer, meer krijgen jullie niet.

19-12-2018
Tooske (Oisterwijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Prettig en kundig.

22-11-2018
Mirjam geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct en volgens afspraak, was van tevoren gebeld over wat er extra gedaan moest worden i.v.m de leeftijd van mijn auto.

22-11-2018
Hennie V Tuijn (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn auto is 2 maanden tevoren Apk gekeurd met steekproef van RWD. Ik neem aan dat er dan vooral naar de banden wordt gelijken . 2 maanden daarna dus de beurt en er is nog geen 300 km intussen mee gereden en toch moest er ern nieuwe band onder, dat vind ik heel vreemd

06-11-2018
Freddie de Roeck (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen en klant vriendelijk

06-11-2018
Hans (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

een goede garage met korte lijntjes die ook zijn afspraken na komt.

30-10-2018
Resy van Riel-Schapendonk (Dongen) geeft de service van onze verkopers een
9

aandacht, goede afspraken

16-10-2018
Jacques Maas ('s Gravenmoer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het contact is maar kort. Bestaat uit afspraak maken. Bespreken wat een beurt inhoudt. Kosten vooraf op papier. En op basis van de ervaring die je hebt ga je er vanuit dat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd. En het is de toon tijdens het contact die de muziek maakt.

10-10-2018
jan van hooff (udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles wordt altijd keurig en netjes afgehandeld

10-10-2018
Dhr marinussen (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Altjjd vriendelijk en behulpzaam hoe vaak wij ook vragen hebben overal mogelijkheden van de auto

10-10-2018
Joep Laurs (Palestrinastraat 20 Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
7

Mijn schoonzoon werkt bij de Avenue in de werkplaats , en daardoor word ik goed behandeld.

09-10-2018
Annoniem (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Informeel. Geen dure inrichting. Ontvangst met koffie en rustig kunnen rondkijken. Prettige sfeer die past bij het merk wat ze verkopen.

09-10-2018
ton van dun (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik vind de benadering prima

03-10-2018
Mw. S. Las geeft de service van onze werkplaats een
9

De Auto Avenue Gijsbers geeft vooraf goede informatie over zelf te bepalen tijdstippen waarop de auto onderhouden kan worden. Er is een prijsopgave beschikbaar, het personeel is vriendelijk en neemt voldoende tijd om de vragen te beantwoorden en de prijs is betaalbaar. Een aanrader!

02-10-2018
Petra v.d Dries (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een garage waar het prettig binnenkomen is, je wordt vriendelijk begroet, men vraagt of men je kan helpen en biedt zelfs een kopje koffie aan. Alle vragen kunnen worden gesteld en men neemt de tijd voor de klant. Een proefrit maken is altijd mogelijk daar doet men niet moeilijk over. Vriendelijk personeel dus een aanrader als je een nieuwe of andere Suzuki zoekt

02-10-2018
Jordi Claessen (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een leuk bedrijf en je wordt er goed geholpen.

28-09-2018
jjcm graafmans (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden al jaren klant.

26-09-2018
Dhr. M. de Wilde (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer mooie zaak met vriendelijk personeel, goede service na aankoop. Fijn om tijdens onderhoud te kunnen wachten in de ruime showroom met een kop koffie of thee.

26-09-2018
F. Beerendonk (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaren bij ****en ik heb nog nooit klachten gehad. Het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en staat altijd voor me klaar.

25-09-2018
kuijpers geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jaren tevreden klant. De inrichting bij binnenkomst/ aanmeld balie is wat rommelig; hopelijk is dat van korte duur!

24-09-2018
G van den Bosch (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en goed geholpen.

18-09-2018
Ineke Biemans (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt goed en perfect geholpen en te woord gestaan en je krijgt de gelegenheid voor een kopje koffie te drinken bij het wachten.

11-09-2018
Ruud de Beijer (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prettige en sympathieke garage met deskundig personeel

11-09-2018
Wil Ceron (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prijs kwaliteit is OK.

11-09-2018
Anja (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke bejegening door al het personeel wat rondloopt. Service is uitstekend en dit is fijn wanneer je van verder weg komt.

11-09-2018
c janssen (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn zeer tevreden ,worden met respect behandeld en altijd keurig van alles op de hoogte gebracht.

04-09-2018
Gust de kock (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Vertrouwelijk . Heb er al meerder gekocht.

28-08-2018
Dhr van Geelen geeft de service van onze werkplaats een
10

Worden idd tijdig geïnformeerd ivm beurt en apk, vooraf prijsopgave en tijdens beurt op de hoogte gehouden ivm onvoorziene reparaties en advies hierover. Hebben volledig vertrouwen in auto avenue!

21-08-2018
Jan Trommelen (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
8

mooi bedrijf goed bereikbaar vriendelijke mensen niet opdringerig je krijgt de tijd om rond te kijken en als je een vraag hebt krijg je een fatsoenlijk antwoord ze hebben netjes op tijd de auto afgeleverd gewoon goed al verschillende keren meegemaakt bij andere bedrijven dat ze beloftes doen die ze niet nakomen hier gewoon alles goed geregeld

21-08-2018
Michel van Gastel (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer betrouwbare dealer op gebied van Suzuki en Mitsubishi, absolute aanrader. Klant staat centraal met goede adviezen!

15-08-2018
Martin Hamers (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik daar al meer dan 30 jaar goed behandelt wordt.

14-08-2018
Mevr. Malcontent (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam personeel. Eerlijke informatie.

14-08-2018
Fam.libregts (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
8

Korrekte behandeling/afwerking

14-08-2018
Nico van Oosterhout (Tilburg ) geeft de service van onze verkopers een
8

Spontaan niet opdringerig

07-08-2018
Ruud de Beijer (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettig bedrijf met deskundig en klantvriendelijk personeel.

07-08-2018
Wil van Gool (Tilburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima bedrijf, klantvriendelijk en goede sfeer!

07-08-2018
A Jooren (Udenhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goed bedrijf. Heeft nog gevoel van familiebedrijf. Betrouwbaar en goede service voor redelijke prijs.

07-08-2018
Marij van de Put (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, door wie je als klant wordt behandeld. Over de werkzaamheden kan ik weinig zeggen. Ik ga er vanuit dat ik eerlijk behandeld wordt en dat de werkzaamheden, als genoemd in de offerte, uitgevoerd worden.

24-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Avenue Tilburg B.V. in TILBURG
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen