Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Citam Arnhem B.V. Uw dealer
026-3203355

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Natasja Oosterveld (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne en betrouwbare garage die een gastvrije service bieden!

23-09-2020
Fam. Stipkes (Huissen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen. Kijken naar je gezinssituatie en geven een voorbeeld van een auto aan. Wij mogen volledig zelf het besluit maken en er wordt niets opgedrongen. Wij zijn al jaren klant bij de Citam en zijn zeer tevreden over de medewerkers en de verkopers. Tot nu toe nog nooit iets vervelends ervaren bij de Citam.

23-09-2020
C.N Chen (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuk en vriendelijk personeel! Duidelijk en snel.

15-09-2020
Astrid Peeters (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk, luisteren goed naar wensen, denken en adviseren mee.

08-09-2020
Mevr.Dikkers (Elst) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd klantvriendelijk.

08-09-2020
J. van der Horst (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier wordt dienstverlening en service met hoofdletters geschreven, bedankt nogmaals!

01-09-2020
Laura Engels (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle, vriendelijke, nauwkeurige en professionele service. Altijd bereid om dingen uit te leggen of te benoemen. Erg fijn bedrijf met fijne mensen.

26-08-2020
H.J. Picone (Dieren.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel goed.

26-08-2020
JW Elbers (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geholpen.

26-08-2020
Prof. ir. Hendrik M. Goudappel (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb jarenlange goede ervaring met dit uitstekende en klantvriendelijke bedrijf.

25-08-2020
Van Riemsdijk J (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles naar wens.

25-08-2020
Mevr. Renée. M. Fontain (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geadviseerd door vriendelijke verkoopmedewerker, vriendelijke ontvangst bij de receptie en dicht bij huis!!

25-08-2020
Bouwman (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Het maakt bij citam Arnhem niet uit welke verkoper je helpt, van binnenkomst tot het weg rijden in je nieuwe Suzuki is een feest! De service en het contract en de bereikbaarheid, maar ook het geduld, dit bedrijf is top! Wij zijn Suzuki fan, en voor degene die twijfelt ga in gesprek met de verkoper, vraag een proefrit... En je bent om!

25-08-2020
T. de Zwart (Heveadorp) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben zeer tevreden over de betrouwbaarheid van Suzuki, een prettige garage met goede service en integere verkoop.

13-08-2020
Dhr. Rienk W. Dirksen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer deskundig personeel waar ik vertrouwen in heb voor mijn Suzuki, en ook waar je van op aan kan als je afspreekt voor een onderhoudsbeurt. Ook prettig met onderhandeling voor een nieuwe auto waar ik er al twee bij Citam Arnhem gekocht hebt, en met een gunstige prijs terug voor mijn Opel. Mijn Dealer blijft Citam Arnhem.

12-08-2020
Rsc van rijn (Hoogmade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed, correct en professioneel geholpen door verkoper. Uitstekende service bij afhandeling van kleine onderhoudspunten aan de auto en 2x mooie leenauto meegekregen. Wat ons betreft komen we hier nog jaren!

11-08-2020
Roeland van Lohuizen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertrouwde gezichten die de afspraken nakomen, en zelfs regelmatig onze verwachtingen overtreffen. Wij hebben een wat oudere Suzuki, maar er wordt actief meegedacht om die veilig maar ook binnen ons budget op de weg te houden.

30-07-2020
Alfred Hoexum (Velp Gld) geeft de service van onze verkopers een
8

Geheel tevreden, behalve over parkeersensoren vòòr. Daarvoor ben ik teruggewenst naar de garage, maar het is nog steeds niet 100%.

28-07-2020
Hans Annie Steenvoort Kroes. (zevenaar.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al 15 jaar bij Citam Arnhem en nu de 6de auto gekocht. We worden altijd zeer goed geholpen.

28-07-2020
annie biesheuvel (velp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en prettige behandeling.

28-07-2020
Gerard te Nijenhuis (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijna zaak waar ik al jaren kom, niet alleen vanwege het merk Suzuki maar ook om de klant benadering.

28-07-2020
Mevr.Y. v.Hensbergen-Herbst (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, eerlijk, klantvriendelijk, betrokken.

28-07-2020
Ben Peters geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, betrouwbaar.

21-07-2020
Mevr. M den Hartog geeft de service van onze werkplaats een
10

Als ik aan de medewerkers van Citam Arnhem denk, komen de volgende woorden in mij op: vriendelijk, meedenkend, accuraat, eerlijk.

21-07-2020
S Wilkens (Didam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service.

21-07-2020
Mevr Degen (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd klantvriendelijk en goede service.

21-07-2020
Catharina Berndsen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact, overleg wat te repareren, eerlijk over de noodzaak er van. Eerlijkheid staat voor ons hoog in het vaandel. 4 nieuwe banden b.v. terwijl advies was nu 2 en voor de winter andere 2... doe dan nu maar gelijk 4, dan hebben we daar geen omkijken meer naar.... en 1 x de kostenpost.

14-07-2020
Mevr.Korteling-Dekker (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer vriendelijk personeel. Top.

14-07-2020
Dhr. R. Spaan geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf met een duidelijk oog voor service! Er wordt meegedacht over de passende oplossing en als er problemen zijn dan worden die snel opgelost.

14-07-2020
Inge kwint (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Kundige verkoper, duidelijke uitleg. Aardig personeel. Goed geholpen met alles.

12-07-2020
Jan (Elst gld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Familiebedrijf waarbij klant gevoel heeft dat hij belangrijk is. Bv er werd mij 3 x gevraagd of ik iets wilde drinken. Vergelijk dat maar eens met grote dealers?

07-07-2020
Mevr. J.H.W. Bos-Hartman (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Citam is een Dealer die doet wat hij moet doen en duidelijk in overleg bij op stapel staande kosten. Dit is iets wat je overal zou verwachten, maar helaas gaat het ook anders, dus wij zijn blij met deze dealer.

07-07-2020
Henk Goor en Sandor Meinen (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garagebedrijf met een familiaire uitstraling in ontvangst, behandeling balie en service in de werkplaats. Hier voelt het dat de klant op plaats 1 staat. Goede ontvangst door beide baliemedewerkers, een kort fijn gesprek met de verkoopadviseur bij aankoop en een keurig opgeleverde auto na de beurt in de werkplaats kortom, directie wees trots op het gehele team.

24-06-2020
Pieter Bresser (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, prettige sfeer.

23-06-2020
Theo W.H. Jansen (Velp (gld)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke verkopers, receptie, monteurs en baas. Goede service, goed geholpen altijd.

18-06-2020
Diana van den Berg (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Formidabel.

16-06-2020
GJ Rotmans (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Overall plaatje klopt. Goede service. Geen opdringerige verkoop. Informatie is to the point.

16-06-2020
J. Hietbrink (Scherpenzeel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Servicegericht, klantvriendelijk, afspraken nakomen.

16-06-2020
Marten van der Schaaf (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alleen maar pluspunten: de afspraken zijn altijd duidelijk en kloppen ook; ik kwam een kwartier te vroeg maar werd vriendelijk ontvangen, kreeg koffie, hoefde bovendien minder lang te wachten dan mij was gezegd - altijd prettiger dan wanneer het omgekeerd is! Alle personeelsleden met wie ik contact heb gehad, waren voorkomend en klantgericht.

09-06-2020
Mevr. I.P. van den Broek (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben wel eens bij een andere dealer geweest om een tweedehands auto te kopen. De eigenaar daar was zo onaardig (zwak uitgedrukt) dat ik de auto niet heb willen kopen. Ik ben toen naar Zuid-Limburg gegaan om eenzelfde auto te kopen. Bij deze dealer denk ik niet dat ik zo'n situatie zo snel zal meemaken.

02-06-2020
Mevr Brigitte van de Sande (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen er al jaren, is vertrouwd en eerlijk.

02-06-2020
F Timmer geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig ,denkt met klant mee. Zeer tevreden.

02-06-2020
Dhr. M. Elfferich (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk!

26-05-2020
Wim vink (Herveld) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik had een tien gegeven maar die koffie.

26-05-2020
John Bom (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen en goede service. Prima niks op aan te merken.

26-05-2020
Dick Jaquet (Herveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima vertrouwd bedrijf, deskundig en vriendelijk personeel, gemoedelijk bedrijf in een grote stad.

26-05-2020
GJ van den Bergh Gerda (Elst ( Overbetuwe)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geef dit cijfer omdat deze we hier onze tweede nieuwe auto hebben gekocht. Zijn bij verschillende andere garages geweest maar Citam Arnhem is voor ons een fijne betrouwbare garage. Je wordt er vriendelijk, correct, klantgericht geholpen. Goede service.

26-05-2020
Mevr. Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service.

19-05-2020
E.A.J. van de Grift (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijke mensen.

14-05-2020
Theo Roelofs (ARNHEM ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren een tevreden klant en een fantastische auto.

12-05-2020
H. Harhangi (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
6

Niet goed opgekomen voor de klant.

12-05-2020
Jeroen Polman (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren tevreden klant bij Citam.

05-05-2020
S. de Haas (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Ze staan vrijwel altijd voor me klaar en ik heb erg veel vertrouwen in de mensen die er werken.

05-05-2020
Arno Mulder (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 21 jaar een trouwe en zeer tevreden klant.

28-04-2020
Mevr. A.de Lange (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan niet beter!!

28-04-2020
Dhr. L. Valk geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correct en goede communicatie, heldere afspraken en goed uitgevoerd.

28-04-2020
Mevr. van Dolderen (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben drie jaar klant bij de Citam en ben er blij mee!! Het personeel is vriendelijk en bekwaam. Ook al is het er druk, er wordt altijd tijd voor je gemaakt!

28-04-2020
Hans Smit (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig personeel, er hangt een prettige sfeer daar. Ik kom er graag.

28-04-2020
Dhr J Aardema geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren word ik zeer naar tevredenheid geholpen.

27-04-2020
Wilkens (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service. Meedenkend en klantvriendelijkheid staat voorop.

21-04-2020
Gerhard en Peter Meenks van den Broek (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Citam Arnhem is een topgarage met zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

21-04-2020
Paul Schoenmakers (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bijzonder tevreden, omdat de mensen van Citam met raad en daad klaar staan als ik iets heb met mijn auto.

17-04-2020
Hennie Noijens (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Normaal zeg ik: een 10 bestaat niet, immers een 10 staat voor perfectie en dus is een 9 de max. Need I say more?

15-04-2020
Peter Meijer (Herveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zijn netjes en vriendelijk geholpen. Ook is plan van onderhoud doorgenomen met ons.

14-04-2020
Wg van Bergen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk en je wordt goed geholpen.

11-04-2020
elly spoelstra (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben vriendelijk en correct geholpen.

08-04-2020
Nicky Joosse geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap, goede service en klantvriendelijkheid zijn hier top!

07-04-2020
F.A.Timmermans (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

We zijn heel tevreden over de behandeling, geen overhaaste vragen, gewoon eerst lekker kopje koffie, niet meteen over de aankoop praten, was gewoon goed.

07-04-2020
Ruud Albrecht (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid en goede service.

31-03-2020
Mw. H.F. Kip (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit bedrijf, deze garage, staan kwaliteit en service hoog aangeschreven. De medewerkers zijn toegankelijk, benaderbaar. Vragen worden met zakelijk inzicht beantwoord.

25-03-2020
H.van Os (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 35 jaar een zeer betrouwbare garage.

24-03-2020
Dhr.D.J.Dijkink (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede ontvangst, luisterend oor, deskundig advies, prettige sfeer en meedenkend! De verkoper kwam zeer betrouwbaar over!!

24-03-2020
GJ Rotmans (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijke uitleg. Overzichtelijk werkplaats. Persoonlijk contact met monteur mogelijk.

10-03-2020
R. Meeuwsen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service.

10-03-2020
Hans Adamse (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, prettige ontvangst.

10-03-2020
Fam. Baars (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een vertrouwd adres, ik ben in al die jaren (15) nog nooit teleurgesteld en de koffie staat klaar je wordt er vriendelijk en beleefd geholpen.

04-03-2020
Hanneke de P. geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrokken personeel, goede service, belangstelling voor persoon en auto. Klantvriendelijk.

25-02-2020
Joeri Udvardi (Huissen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al 35 jaar klant en een goede relatie opgebouwd. Mijn ervaring is dat deze dealer weet hoe ze met de klanten moeten omgaan. En geen gladde verkooppraatjes , zoals bij veel dealers.

25-02-2020
fred adding (arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

voelt als een warm familie bedrijf

25-02-2020
Fonk (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en service.

20-02-2020
B van der Horst (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

De open ontvangst, spontane mogelijkheden voor een proefrit , de goede uitleg. Niet pushen , wat ik als zeer prettig ervaarde. Goede uitleg bij aflevering. De tijd voor genomen en een prettige ervaring van gemaakt. Nog niet gebeld maar dat klopt volgens de afgesproken termijn. Hulpvaardig met verkopen “oude auto “ . Service tot dusverre zeer tevreden over. Zeker een aanrader.

18-02-2020
Th baltussen geeft de service van onze werkplaats een
10

Word altijd zeer correct geholpen

12-02-2020
Mevr. M.Looper geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, aardig en klant gericht personeel.

12-02-2020
Paul van Roon (Arnhem ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ja wijzigen zeer tevreden over Het team van Suzuki Arnhem,en ook met de nieuwe Swift ,een 9 omdat er anders niets overblijft om aan te werken.

04-02-2020
marja ypenburg. geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige benadering, serieus genomen, zij staan voor Suzuki.

04-02-2020
Dhr. Van den Bos (Oss) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, behulpzame en betrouwbare garage waar ik al 10 jaar klant ben naar volle tevredenheid.

28-01-2020
Huib Hogenkamp (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima en volgens mij eerlijke zaak.

22-01-2020
Willibrord smit (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer, vriendelijk personeel dat in oplossingen denkt ipv problemen

21-01-2020
R. Nuyens (Gendt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Plezierige garage die afspraken goed nakomt.

17-01-2020
j.van den brink (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een betrouwbare klantvriendelijke deskundige behandeling.

25-12-2019
Henk Goor / Sandor Meinen (Arnhem. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer ervaren verkoper bij de aankoop, zeer nette en verzorgde showroom. Geen drang van je moet kopen, maar we zijn blij dat u bij ons aankoopt. Vriendelijke ontvangst receptie en gedegen uitleg van de werkzaamheden. En monteurs die jouw niet kennen, maar wel met de auto je zien aankomen, groeten je vriendelijk. Een garage die zeker een aanbeveling verdiend als geheel team.

10-12-2019
T.W.Cornelese (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Garage goed bereikbaar. Vlotte bediening zeer goed personeel. Voortvarende directie en en goede technische monteurs.

26-11-2019
Mw. de Weerd (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goede ontvangst en professionele behandeling bij de aanschaf van mijn Suzuki. Weten waar ze et over hebben en verkopen de auto met passie. Vooral het contact is zeer prettig.

21-11-2019
A. Derksen geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoopadviseur, goed voorgelicht.

19-11-2019
L.G.J Bouwman (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een nette en goede garage.

23-10-2019
Henk Ockers (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer is perfect alles zeer goed geregeld

22-10-2019
Astrid Peeters (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage bieden ze een luisterend oor, extra service en ze denken met je mee.Oh ja en de koffie is ook lekker !

22-10-2019
geert van den bos (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk.,adequaat,goedkoop

08-10-2019
Mevr. TJH Teunissen-de Wit geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en bereidwillige medewerkers.

01-10-2019
H.Bobbink (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, aardig en bekwaam.

01-10-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Citam Arnhem B.V. in ARNHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten