Citam Arnhem B.V. Uw dealer
026-3203355

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
L.G.J Bouwman (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een nette en goede garage.

23-10-2019
Henk Ockers (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer is perfect alles zeer goed geregeld

22-10-2019
Astrid Peeters (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage bieden ze een luisterend oor, extra service en ze denken met je mee.Oh ja en de koffie is ook lekker !

22-10-2019
geert van den bos (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk.,adequaat,goedkoop

08-10-2019
Mevr. TJH Teunissen-de Wit geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en bereidwillige medewerkers.

01-10-2019
H.Bobbink (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, aardig en bekwaam.

01-10-2019
A.B.T. Harmsen (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

De zeer kordate afhandeling van de aankoop en het geduld waarmee de nieuwe auto uitgelegd werd aan mij. Zonder het gevoel te hebben dat er haast was. Ook de kennis over de auto was uitstekend.

25-09-2019
Salari (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, ik kreeg een leen fiets mee, vriendelijk personeel.

24-09-2019
Dhr. H.G.Menthen (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goed gevoel aan over gehouden.

18-09-2019
Gerrie van Beek geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk personeel behulpzaam en ze verstaan hun vak. Altijd zorgzaam en Suzuki is voor mij een fijne auto zonder mankementen.

18-09-2019
C.B. Daaleman (Huiussen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden.

17-09-2019
José Kamphuis (Elst) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig en duidelijk

17-09-2019
A van Haften (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk. Zorgvuldig. Eerlijk en duidelijk.

13-09-2019
R Broekhuis (Arnhem ) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijk en vakbekwaam. Verkoper dacht goed met me mee.

11-09-2019
Mw Meuffels (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over communicatie, de reparaties die ze doen en de geweldige service.

11-09-2019
jgm janssen (Gendt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden, kan me geen betere garage wensen.

07-09-2019
Steven Maaswinkel (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service met een warm professioneel contact.

06-09-2019
Bas wilkens (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldige service, en erg vriendelijk en meedenkend personeel.

03-09-2019
Dhr. J. R. Milder geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd bereid om naar een juiste oplossing te kijken. Prima autobedrijf.

27-08-2019
Van Riemsdijk (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over Sitam Arnhem .

27-08-2019
E cobben geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat personeel erg vriendelijk is en zij meedenken wat nodig is

13-08-2019
Derry Bloemhard (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrokken bij de klant en deskundige afhandeling.

12-08-2019
Roeland van Lohuizen geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben al vele jaren uitstekende ervaringen met Citam in het onderhouden en repareren van onze Suzuki. Altijd info/kostenopgave vooraf. Afspraak is afspraak, en de receptionist is ook echt top, en een vakkundige en betrouwbare adviseur!

08-08-2019
Theo Jansen (Velp GLD) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst receptie - verkopers - monteurs. Word goed geholpen en krijgt goed advies.

02-08-2019
Mevr Degen (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en gastvrij, goede service.

01-08-2019
Barbara geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over de communicatie. Ga ervan uit dat het aanbevolen onderhoud nodig is. Kan het niet beoordelen vanwege te weinig technische kennis. Kosten vind ik hoog.

31-07-2019
Hans Annie Steenvoort Kroes. geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden altijd netjes geholpen ,we zijn zeer te vreden . Komen al jaren daar dat bewijst het toch al.!!????

31-07-2019
Gerard te Nijenhuis (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Citam is een bedrijf waar je je welkom voelt.

30-07-2019
J.janssen (Herveld) geeft de service van onze verkopers een
10

Daarom ben ik ook bij Suzuki gebleven

30-07-2019
Harry Gerritsen (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

service en bereidheid om mee te werken aan een goede deal voor beide partijen stond voorop, heel goed.

30-07-2019
Lidia Ram (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, duidelijke uitleg over reparatie en de kosten. Bij inruil normale prijzen. Leenfiets/auto mogelijk. Vriendelijk personeel.

23-07-2019
Ilse Peters geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, correct, volgens afspraak, duidelijke uitleg, meedenkend.

09-07-2019
J . Franken (Loenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super garage, kom er al jaren altijd vriendelijk en problemen worden goed op gelost

09-07-2019
Dirk Jansen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte benadering, zonder druk om deze auto te kopen

09-07-2019
O. Naafs geeft de service van onze werkplaats een
10

Makkelijk, geen gedoe, simpel, vriendelijk betrouwbaar

05-07-2019
Roel Struik geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed ontvangst duidelijke uitleg

02-07-2019
John bom (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik uitermate tevreden ben over de kwaliteit en service van Citam. Een topper

18-06-2019
Brigitte vd Sande (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare en eerlijke garage

18-06-2019
J.P. Jansen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne benadering toen wij voor het eerst in de showroom kwamen. Heel vriendelijke medewerkers. Totaal niet opdringerig. Heel goed begeleid in het totale proces.

11-06-2019
Jan Kruitwagen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn suzukidealer is voorkomend en betrouwbaar. Uit de werkplaats komen positieve geluiden over reparaties en de daarbij horende kosten. Men denkt met de klant mee en probeert de kosten te besparen .

06-06-2019
Ruud Albrecht (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte, vriendelijke behandeling

05-06-2019
Arno Mulder (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb in 1999, mn 1e nieuwe Suzuki Swift gekocht. Toen zaten ze nog in Arnhem centrum. Ben tot heden daags altijd nog een trouwe Suzuki rijder als mede klant bij Citam Suzuki Arnhem

05-06-2019
Gerrit den Hartog Barnhoorn (Renkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst en nemen de tijd voor je en goede service

04-06-2019
Pieter Bresser (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Rustig en vriendelijk personeel, prima merk auto!

30-05-2019
T. van Dijk (ARNHEM ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij citsm arnhem werkt vriendlijk personeel dat je persoonlijk lijkt te kennen. Ze zijn bereid met je mee te denken en geven je net dat extra stukje service!

22-05-2019
h jacobs (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed geholpen klantvriendelijk ook tegen mijn kleinzoon, hij vond het geweldig dat de auto onder een doek stond, oma kom gauw ik heb hem gevonden zo leuk

22-05-2019
Mevrouw Tijssen (Bemmel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden

14-05-2019
Hr.w h drooger (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel tevreden vriendelijk en deskundig personeel ook als je moet wachten kan je direct koffie krijgen.ik zou niet weten wat men daar kan verbeteren

07-05-2019
Dhr. A. Bouman geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst, Wordt vrij gelaten om rustig te kijken.

07-05-2019
J.T. (Hans) Smit (Arnhem (Rijkerswoerd)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer betrouwbaar bedrijf waar je na lange jaren als klant, volledig thuis voelt. ook de monteurs in de garage zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Een poosje geleden kreeg ik last van rugpijn (wat naar blijk nu chronisch te zijn) en ging het alarm van de bandspanning af, omdat ik zelf niet kon bukken ben ik naar de garage gekregen en één van de monteurs heeft voor mij de banden opgepompt en bij de ontvangstbalie werd mij koffie aangeboden. Helemaal top geregeld!

30-04-2019
Albert Vis (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

zie vorige toelichtingen

30-04-2019
W van Bergen (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sitam blijf zo door gaan ik ben zeer tevreden met jullie

20-04-2019
Paul Schoenmakers (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en service gericht. Betrouwbaarheid.

16-04-2019
Brigitte vd Sande (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar en eerlijk. En altijd vriendelijk zowel aan de balie als in de werkplaats.

26-03-2019
Dhr. A. Westdijk (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden koper.

19-03-2019
Loes Freijters (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben al jaren klant bij Citam Arnhem en ben altijd naar tevredenheid geholpen.

05-03-2019
E Mol (Velp) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service, fijne persoonlijke benadering, weet trouwe klanten te waarderen, kent je bij naam

05-03-2019
Floortje Tielens (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

superservice, zeer vriendelijk personeel dat daar al jaren werkt en betrouwbaar is, prijsopgave bij onderhoud wordt altijd van tevoren opgegeven, snelle reparaties, grote tafel om aan te wachten met koffie/thee, tijdschriften en zelfs een Sudoku-boekje (tafel staat wel een beetje in de tocht) Ik kom hier al 20 jaar en wil nooit meer een andere dealer.

28-02-2019
Jolanda de Haas (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij binnenkomst een vriendelijke begroeting, ze weten precies waar je voor komt. Goede uitleg.

22-02-2019
Denise van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden, eerlijk kostenplaatje, servicegericht!

20-02-2019
j.van den brink geeft de service van onze werkplaats een
9

De garage is klantvriendelijk effectief deskundig.

20-02-2019
GJ Rotmans (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede info omtrent verricht onderhoud. Geen onnodige kosten bij onderhoud. Prima service.

19-02-2019
b. Klijn (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact, volledigheid van zaken. Gaat zoals afgesproken, denken mee.

12-02-2019
Jeanne Been (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid, correct naar klant toe, geen lange wachttijd, schone garage/ werkplaats.

12-02-2019
Ruud van Ginhoven (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk personeel en ze denken met je mee.

12-02-2019
Mevr.Looper geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne garage in de buurt met professionele medewerkers.

12-02-2019
M v Hardeveld (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Niet alleen correct en professioneel maar ook persoonlijke touch. Ze kennen hun klanten.

09-02-2019
Marcus Benton (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel en goede service

30-01-2019
Hennie Noijens (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voorkomend, behulpzaam, duidelijk, snel etc. En belangrijkste, werkzaamheden volkomen naar tevredenheid uitgevoerd.

29-01-2019
Petra Nijmeijer (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prettig geregeld. Vriendelijk en deskundig personeel.

25-01-2019
hr. B.N.J. Driessen (rozendaal (gld)) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik zeer tevreden ben over citam arnhem ,ik word altijd keurig en correct te woord gestaan en ik vind de service uitstekend ! kortom ,niets dan lof voor deze dealer en het personeel !!

23-01-2019
Dhr. Kodde geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk personeel, prettige persoonlijke benadering, geduldig en hulpvaardig.

22-01-2019
Anja zewald (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk personeel, goed bereikbaar

22-01-2019
Willibrord Smiy (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en degelijk bedrijf met deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel

16-01-2019
Dhr. J. van der Horst (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct , vriendelijk én vakkundig , prijsbewust richting klant , ik ben er zeer tevreden over .

16-01-2019
Vissers geeft de service van onze werkplaats een
10

Citam Arnhem is een bedrijf dat zich houd aan afspraken.

16-01-2019
Berry Bussink (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden

15-01-2019
M van der Schaaf (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is correct: of je nu per telefoon of persoonlijk in de garage contact legt, antwoorden en afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen.

15-01-2019
Marian Kuijpers (Huissen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige sfeer met familiebedrijf trekjes Sinds 1989 klant Altijd korrekt en de problemen worden opgelost.

14-01-2019
M.Messing (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne garage. Prettige sfeer, behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen

12-01-2019
H.J.Smits (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het verliep allemaal zo als het moet zijn.

08-01-2019
A.W. de Vogel geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden worden altijd vriendelijk behandeld.

08-01-2019
Dr. F.Dorresteijn (HEVEADORP) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gastvrij vooraf prijsopgave onderdelen binnen 1 dag geleverd en gemonteerd.Ouderwetse service welke schaars is.

01-01-2019
Huib Hogenkamp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima zaak, klant vriendelijk, uitleg wat er gaat gebeuren

20-12-2018
Mw. G. Wijnveen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede en gezellige garage. Je wordt er vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Het werk wordt naar behoren uitgevoerd. Er ligt altijd voldoende leesvoer om de wachttijd te verkorten.

18-12-2018
JB. van Zoest (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben, en een prettige omgang met alle mensen heb.

18-12-2018
Peter de Geest (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen mooie praatjes vooraf, gewoon een duidelijke prijsopgave, duidelijke en eerlijke communicatie over reparaties, advies over de auto, afspraken werden keurig nagekomen en de rekening was overeenkomstig de prijsopgave.

18-12-2018
Dhr. R. Meeuwsen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vriendelijk personeel

18-12-2018
Gerda Willems geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangst, afspraak is afspraak, Klantvriendelijk en schone showroom en werkplaats heeft uitstraling. Geen agressieve verkooptechniek maar prettig in omgang. Leestafel voor wachtmomenten mag uitgebreider.

18-12-2018
Has (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed

11-12-2018
J janssen (Zetten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon compleet en prettig komen daar met een groot vakmanschap en de koffie staat klaar

04-12-2018
Marjon van Bussel (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaren bij deze dealer. De service is altijd uitstekend. Zeer tevreden.

29-11-2018
A.Guzelyagci (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
5

Meer uitleg geven over werkzaamheden aan auto

27-11-2018
Lidia Ram (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers die meedenken met je (laatst toen ik onverhoopt in tijdnood kwam boden ze me een leenauto aan als het niet tijdig gerepareerd kon zijn). Als je kort kunt wachten is er koffie of thee en wifi. Goede uitleg wat is gerepareerd. Bellen als bij de keuring en beurt blijkt dat de kosten hoog zijn. Er is een leenfiets en in nood een leenauto. Nu sinds twee jaar bij deze garage en ik er zeer tevreden mee. Lijkt me dat als men zo klantgericht werkt de medewerkers ook prettig werken.

27-11-2018
Ger - G.A. Daam (Elst gld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat zowel het afspreken en de uitvoering perfect is gegaan.

27-11-2018
Mevr. Annemarie de Lange (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sorry, heb ik wel gedaan met vraag 2 Duidelijk wbt werkzaamheden,tijd,prijs Vriendelijk, beleefd,geïnteresseerd en gevoel voor humor

22-11-2018
Dhr E. van der GRaaf (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Citam is heel service gericht en wil het de klanten correct voorlichten over de aankoop en onderhoud van het voertuig. Dat is al vele jaren onze ervaring.

21-11-2018
Richard W.M.Wolf. (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service , zelfs nadat ik mijn auto total loss reed bij een verkeersongeval.

20-11-2018
W.H Drooger (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren lang goede ervaring

06-11-2018
A.L.Lommert (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik altijd correct behandeld word.Ze zijn altijd behulpzaam en netjes en mijn auto is in goede handen .

06-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Citam Arnhem B.V. in ARNHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen