Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Citam Arnhem B.V. Uw dealer
026-3203355

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Henk Goor en Sandor Meinen (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garagebedrijf met een familiaire uitstraling in ontvangst, behandeling balie en service in de werkplaats. Hier voelt het dat de klant op plaats 1 staat. Goede ontvangst door beide baliemedewerkers, een kort fijn gesprek met de verkoopadviseur bij aankoop en een keurig opgeleverde auto na de beurt in de werkplaats kortom, directie wees trots op het gehele team.

24-06-2020
Pieter Bresser (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, prettige sfeer.

23-06-2020
Theo W.H. Jansen (Velp (gld)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke verkopers, receptie, monteurs en baas. Goede service, goed geholpen altijd.

18-06-2020
Diana van den Berg (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Formidabel.

16-06-2020
GJ Rotmans (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Overall plaatje klopt. Goede service. Geen opdringerige verkoop. Informatie is to the point.

16-06-2020
J. Hietbrink (Scherpenzeel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Servicegericht, klantvriendelijk, afspraken nakomen.

16-06-2020
Marten van der Schaaf (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alleen maar pluspunten: de afspraken zijn altijd duidelijk en kloppen ook; ik kwam een kwartier te vroeg maar werd vriendelijk ontvangen, kreeg koffie, hoefde bovendien minder lang te wachten dan mij was gezegd - altijd prettiger dan wanneer het omgekeerd is! Alle personeelsleden met wie ik contact heb gehad, waren voorkomend en klantgericht.

09-06-2020
Mevr. I.P. van den Broek (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben wel eens bij een andere dealer geweest om een tweedehands auto te kopen. De eigenaar daar was zo onaardig (zwak uitgedrukt) dat ik de auto niet heb willen kopen. Ik ben toen naar Zuid-Limburg gegaan om eenzelfde auto te kopen. Bij deze dealer denk ik niet dat ik zo'n situatie zo snel zal meemaken.

02-06-2020
Mevr Brigitte van de Sande (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen er al jaren, is vertrouwd en eerlijk.

02-06-2020
F Timmer geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig ,denkt met klant mee. Zeer tevreden.

02-06-2020
Dhr. M. Elfferich (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk!

26-05-2020
Wim vink (Herveld) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik had een tien gegeven maar die koffie.

26-05-2020
John Bom (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen en goede service. Prima niks op aan te merken.

26-05-2020
Dick Jaquet (Herveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima vertrouwd bedrijf, deskundig en vriendelijk personeel, gemoedelijk bedrijf in een grote stad.

26-05-2020
GJ van den Bergh Gerda (Elst ( Overbetuwe)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geef dit cijfer omdat deze we hier onze tweede nieuwe auto hebben gekocht. Zijn bij verschillende andere garages geweest maar Citam Arnhem is voor ons een fijne betrouwbare garage. Je wordt er vriendelijk, correct, klantgericht geholpen. Goede service.

26-05-2020
Mevr. Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service.

19-05-2020
E.A.J. van de Grift (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijke mensen.

14-05-2020
Theo Roelofs (ARNHEM ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren een tevreden klant en een fantastische auto.

12-05-2020
H. Harhangi (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
6

Niet goed opgekomen voor de klant.

12-05-2020
Jeroen Polman (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren tevreden klant bij Citam.

05-05-2020
S. de Haas (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Ze staan vrijwel altijd voor me klaar en ik heb erg veel vertrouwen in de mensen die er werken.

05-05-2020
Arno Mulder (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 21 jaar een trouwe en zeer tevreden klant.

28-04-2020
Mevr. A.de Lange (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan niet beter!!

28-04-2020
Dhr. L. Valk geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correct en goede communicatie, heldere afspraken en goed uitgevoerd.

28-04-2020
Mevr. van Dolderen (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben drie jaar klant bij de Citam en ben er blij mee!! Het personeel is vriendelijk en bekwaam. Ook al is het er druk, er wordt altijd tijd voor je gemaakt!

28-04-2020
Hans Smit (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig personeel, er hangt een prettige sfeer daar. Ik kom er graag.

28-04-2020
Dhr J Aardema geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren word ik zeer naar tevredenheid geholpen.

27-04-2020
Wilkens (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service. Meedenkend en klantvriendelijkheid staat voorop.

21-04-2020
Gerhard en Peter Meenks van den Broek (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Citam Arnhem is een topgarage met zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

21-04-2020
Paul Schoenmakers (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bijzonder tevreden, omdat de mensen van Citam met raad en daad klaar staan als ik iets heb met mijn auto.

17-04-2020
Hennie Noijens (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Normaal zeg ik: een 10 bestaat niet, immers een 10 staat voor perfectie en dus is een 9 de max. Need I say more?

15-04-2020
Peter Meijer (Herveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zijn netjes en vriendelijk geholpen. Ook is plan van onderhoud doorgenomen met ons.

14-04-2020
Wg van Bergen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk en je wordt goed geholpen.

11-04-2020
elly spoelstra (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben vriendelijk en correct geholpen.

08-04-2020
Nicky Joosse geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap, goede service en klantvriendelijkheid zijn hier top!

07-04-2020
F.A.Timmermans (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

We zijn heel tevreden over de behandeling, geen overhaaste vragen, gewoon eerst lekker kopje koffie, niet meteen over de aankoop praten, was gewoon goed.

07-04-2020
Ruud Albrecht (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid en goede service.

31-03-2020
Mw. H.F. Kip (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit bedrijf, deze garage, staan kwaliteit en service hoog aangeschreven. De medewerkers zijn toegankelijk, benaderbaar. Vragen worden met zakelijk inzicht beantwoord.

25-03-2020
H.van Os (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 35 jaar een zeer betrouwbare garage.

24-03-2020
Dhr.D.J.Dijkink (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede ontvangst, luisterend oor, deskundig advies, prettige sfeer en meedenkend! De verkoper kwam zeer betrouwbaar over!!

24-03-2020
GJ Rotmans (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijke uitleg. Overzichtelijk werkplaats. Persoonlijk contact met monteur mogelijk.

10-03-2020
R. Meeuwsen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service.

10-03-2020
Hans Adamse (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, prettige ontvangst.

10-03-2020
Fam. Baars (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een vertrouwd adres, ik ben in al die jaren (15) nog nooit teleurgesteld en de koffie staat klaar je wordt er vriendelijk en beleefd geholpen.

04-03-2020
Hanneke de P. geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrokken personeel, goede service, belangstelling voor persoon en auto. Klantvriendelijk.

25-02-2020
Joeri Udvardi (Huissen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al 35 jaar klant en een goede relatie opgebouwd. Mijn ervaring is dat deze dealer weet hoe ze met de klanten moeten omgaan. En geen gladde verkooppraatjes , zoals bij veel dealers.

25-02-2020
fred adding (arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

voelt als een warm familie bedrijf

25-02-2020
Fonk (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en service.

20-02-2020
B van der Horst (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

De open ontvangst, spontane mogelijkheden voor een proefrit , de goede uitleg. Niet pushen , wat ik als zeer prettig ervaarde. Goede uitleg bij aflevering. De tijd voor genomen en een prettige ervaring van gemaakt. Nog niet gebeld maar dat klopt volgens de afgesproken termijn. Hulpvaardig met verkopen “oude auto “ . Service tot dusverre zeer tevreden over. Zeker een aanrader.

18-02-2020
Th baltussen geeft de service van onze werkplaats een
10

Word altijd zeer correct geholpen

12-02-2020
Mevr. M.Looper geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, aardig en klant gericht personeel.

12-02-2020
Paul van Roon (Arnhem ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ja wijzigen zeer tevreden over Het team van Suzuki Arnhem,en ook met de nieuwe Swift ,een 9 omdat er anders niets overblijft om aan te werken.

04-02-2020
marja ypenburg. geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige benadering, serieus genomen, zij staan voor Suzuki.

04-02-2020
Dhr. Van den Bos (Oss) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, behulpzame en betrouwbare garage waar ik al 10 jaar klant ben naar volle tevredenheid.

28-01-2020
Huib Hogenkamp (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima en volgens mij eerlijke zaak.

22-01-2020
Willibrord smit (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer, vriendelijk personeel dat in oplossingen denkt ipv problemen

21-01-2020
R. Nuyens (Gendt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Plezierige garage die afspraken goed nakomt.

17-01-2020
j.van den brink (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een betrouwbare klantvriendelijke deskundige behandeling.

25-12-2019
Henk Goor / Sandor Meinen (Arnhem. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer ervaren verkoper bij de aankoop, zeer nette en verzorgde showroom. Geen drang van je moet kopen, maar we zijn blij dat u bij ons aankoopt. Vriendelijke ontvangst receptie en gedegen uitleg van de werkzaamheden. En monteurs die jouw niet kennen, maar wel met de auto je zien aankomen, groeten je vriendelijk. Een garage die zeker een aanbeveling verdiend als geheel team.

10-12-2019
T.W.Cornelese (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Garage goed bereikbaar. Vlotte bediening zeer goed personeel. Voortvarende directie en en goede technische monteurs.

26-11-2019
Mw. de Weerd (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goede ontvangst en professionele behandeling bij de aanschaf van mijn Suzuki. Weten waar ze et over hebben en verkopen de auto met passie. Vooral het contact is zeer prettig.

21-11-2019
A. Derksen geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoopadviseur, goed voorgelicht.

19-11-2019
L.G.J Bouwman (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een nette en goede garage.

23-10-2019
Henk Ockers (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer is perfect alles zeer goed geregeld

22-10-2019
Astrid Peeters (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage bieden ze een luisterend oor, extra service en ze denken met je mee.Oh ja en de koffie is ook lekker !

22-10-2019
geert van den bos (arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk.,adequaat,goedkoop

08-10-2019
Mevr. TJH Teunissen-de Wit geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en bereidwillige medewerkers.

01-10-2019
H.Bobbink (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, aardig en bekwaam.

01-10-2019
A.B.T. Harmsen (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

De zeer kordate afhandeling van de aankoop en het geduld waarmee de nieuwe auto uitgelegd werd aan mij. Zonder het gevoel te hebben dat er haast was. Ook de kennis over de auto was uitstekend.

25-09-2019
Salari (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, ik kreeg een leen fiets mee, vriendelijk personeel.

24-09-2019
Dhr. H.G.Menthen (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goed gevoel aan over gehouden.

18-09-2019
Gerrie van Beek geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk personeel behulpzaam en ze verstaan hun vak. Altijd zorgzaam en Suzuki is voor mij een fijne auto zonder mankementen.

18-09-2019
C.B. Daaleman (Huiussen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden.

17-09-2019
José Kamphuis (Elst) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig en duidelijk

17-09-2019
A van Haften (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk. Zorgvuldig. Eerlijk en duidelijk.

13-09-2019
R Broekhuis (Arnhem ) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijk en vakbekwaam. Verkoper dacht goed met me mee.

11-09-2019
Mw Meuffels (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over communicatie, de reparaties die ze doen en de geweldige service.

11-09-2019
jgm janssen (Gendt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden, kan me geen betere garage wensen.

07-09-2019
Steven Maaswinkel (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service met een warm professioneel contact.

06-09-2019
Bas wilkens (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldige service, en erg vriendelijk en meedenkend personeel.

03-09-2019
Dhr. J. R. Milder geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd bereid om naar een juiste oplossing te kijken. Prima autobedrijf.

27-08-2019
Van Riemsdijk (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over Sitam Arnhem .

27-08-2019
E cobben geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat personeel erg vriendelijk is en zij meedenken wat nodig is

13-08-2019
Derry Bloemhard (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrokken bij de klant en deskundige afhandeling.

12-08-2019
Roeland van Lohuizen geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben al vele jaren uitstekende ervaringen met Citam in het onderhouden en repareren van onze Suzuki. Altijd info/kostenopgave vooraf. Afspraak is afspraak, en de receptionist is ook echt top, en een vakkundige en betrouwbare adviseur!

08-08-2019
Theo Jansen (Velp GLD) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst receptie - verkopers - monteurs. Word goed geholpen en krijgt goed advies.

02-08-2019
Mevr Degen (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en gastvrij, goede service.

01-08-2019
Barbara geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over de communicatie. Ga ervan uit dat het aanbevolen onderhoud nodig is. Kan het niet beoordelen vanwege te weinig technische kennis. Kosten vind ik hoog.

31-07-2019
Hans Annie Steenvoort Kroes. geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden altijd netjes geholpen ,we zijn zeer te vreden . Komen al jaren daar dat bewijst het toch al.!!????

31-07-2019
Gerard te Nijenhuis (Oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Citam is een bedrijf waar je je welkom voelt.

30-07-2019
J.janssen (Herveld) geeft de service van onze verkopers een
10

Daarom ben ik ook bij Suzuki gebleven

30-07-2019
Harry Gerritsen (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

service en bereidheid om mee te werken aan een goede deal voor beide partijen stond voorop, heel goed.

30-07-2019
Lidia Ram (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, duidelijke uitleg over reparatie en de kosten. Bij inruil normale prijzen. Leenfiets/auto mogelijk. Vriendelijk personeel.

23-07-2019
Ilse Peters geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, correct, volgens afspraak, duidelijke uitleg, meedenkend.

09-07-2019
J . Franken (Loenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super garage, kom er al jaren altijd vriendelijk en problemen worden goed op gelost

09-07-2019
Dirk Jansen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte benadering, zonder druk om deze auto te kopen

09-07-2019
O. Naafs geeft de service van onze werkplaats een
10

Makkelijk, geen gedoe, simpel, vriendelijk betrouwbaar

05-07-2019
Roel Struik geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed ontvangst duidelijke uitleg

02-07-2019
John bom (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik uitermate tevreden ben over de kwaliteit en service van Citam. Een topper

18-06-2019
Brigitte vd Sande (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare en eerlijke garage

18-06-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Citam Arnhem B.V. in ARNHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten