Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Boonstoppel jr. B.V. Uw dealer
0182-622133

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Silvia de wit (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind het een goede dealer, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

30-06-2020
CA Donkers geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk vakkundig personeel, goede service.

16-06-2020
Ron Loendersloot (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ga bij Boonstoppel altijd met een goed gevoel weer de weg op. Goede uitleg en geen onnodige reparatie's; de auto krijgt in ons geval het onderhoud wat bij het gebruik hoort.

09-06-2020
Mevr. Boersma (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, ook de verkoop afdeling, prima koffie en niets is te veel.

02-06-2020
Ab Jongen (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wederom weer netjes en correct behandeld.

28-05-2020
Marlies Wubben (Bodegraven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en vast personeelsbestand, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kom hier al jaren en ben altijd zeer tevreden.

26-05-2020
E. Agten (Haastrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Boonstoppel heeft een goede service en is duidelijk in de communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

26-05-2020
Mevrouw Stofberg (Moerkapelle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardig behulpzaam personeel.

19-05-2020
Mevrouw E.F.J. Crijns -Geerlof (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige, klantvriendelijk behandeling aan de telefoon en in de werkplaats. Tijdens het wachten in de showroom worden de RIVM regels in acht genomen. Afstand, schermen en hygiëne worden nageleefd.

19-05-2020
Carla IJsselstijn (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Professionele dealer. Werkplaatsmedewerkers super klantvriendelijk.

14-05-2020
Siem Moerman (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Attent en vakbekwaam.

07-05-2020
Jack Schouten geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant en zeer tevreden over deskundigheid, service, vriendelijkheid en meedenken.

07-05-2020
Marcel van Leeuwen (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima sevice, vriendelijk personeel en ook deskundig. Nooit klachten over onderhoud of reparaties. prima dealer!

05-05-2020
Sandra van Rijn geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele vriendelijke werknemers en hele goede service.

26-04-2020
Dhr. Van Herk geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, afspraak is afspraak, correcte behandeling.

21-04-2020
J.m.lit (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over boonstoppel'. Auto prima al zou ik wel een andere willen maar die hebben jullie niet voor mij, ben er al een paar maal voor geweest daar om blijf ik maar in deze rijden.

21-04-2020
A.Lemmens (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf met goede service en zeer vriendelijk personeel.

15-04-2020
C a straver. (Boskoop.) geeft de service van onze werkplaats een
8

De garage is vlakbij.

02-04-2020
H.J.Boesveld (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel vriendelijk personeel. Bij de garage staan ze altijd voor je klaar.

02-04-2020
Chris Kalverla (Ysbrechtum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een garage die kennis/kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan. Een tevreden Suzuki klant.

31-03-2020
Mevr. A. Bezemer (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst, goed geholpen er waren wat extra mankementen, ze hebben mij hier keurig over gebeld of ze uitgevoerd mochten worden.

31-03-2020
A. Bolta (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede dealer, vriendelijk personeel en correct uitgevoerde reparatie. Geen onnodige kosten worden in rekening gebracht.

31-03-2020
HM de Bruin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word prettig geholpen en het personeel is vriendelijk.

25-03-2020
Sjoerd Folkers (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende verkopers waar goed mee te praten is. Receptie uitstekend. Nooit klachten over over onderhoud en reparaties. Vriendelijke medewerkers.

24-03-2020
Dhr. T G Kaptein (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer van een betrouwbaar merk, vriendelijk en kundig personeel en men houdt zich aan de afgesproken tijd. Melden eventuele grotere reparaties en vragen daarvoor toestemming. Voor kleinere reparaties vooraf toestemming gegeven tot een x bedrag.

24-03-2020
J van Zwet van Veen (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer hulpvaardig en kundig. Wij zijn altijd zeer tevreden.

17-03-2020
Bert Peters (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Beste dealer in de regio.

17-03-2020
Mevr E.M Smit Ypeij (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super dealer en super vriendelijk personeel.

11-03-2020
W. Verweij (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst bij de receptie, ziet er allemaal proffesioneel uit!

05-03-2020
M J de Graaf (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

een goede garage zijn altijd behulpzaam

25-02-2020
F.A. Verdoold (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en goed personeel

19-02-2020
Mieke Tholen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede telefonische bereikbaarheid, geen keuze menu. Vriendelijk en correct behandeld

12-02-2020
Gerard Driessen (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede garage en leuk personeel leggen alles uit zo doorgaan

11-02-2020
F.Visser geeft de service van onze verkopers een
9

vertrouwd en prettig

28-01-2020
Clement Castricum (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij de kleine dingen die ik aan mijn Suzuki heb moeten laten doen is alles zeer soepel zonder overdreven kosten behandeld. De 'problemen' zijn in één keer opgelost en service en kwaliteit staan bij Suzuki hoog in het vaandel. Ik heb totaal nog geen reden gehad om naar een andere garage uit te kijken. Ook kennen zij de Suzuki als hun binnenzak zodat de reparatie perfect wordt uitgevoerd. En dat alles met een vriendelijk gezicht. Bij kleine reparaties wordt er vaak niet eens een rekening gestuurd.

20-11-2019
B Rüegg geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, makkelijk, simpel en snel.

29-10-2019
P.Koops (Zoetermeer ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijk en een perfecte service, alle tijd voor je.

29-10-2019
F. Versteeg (Gouda) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en technisch perfect

15-10-2019
Theo Scholten geeft de service van onze verkopers een
9

Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt konden we gelijk een proefrit gaan maken met het gewenste model dat in de showroom stond. De proefrit was zonder meer geslaagd. Het was voor het eerst dat we in een niet Europese auto reden, maar ik vermoed dat er hierna geen Europese auto meer gaat komen. Na de proefrit hadden we nog wat wensen voor extra's die we in en op de auto wilden hebben. Deze konden bijna allemaal ingewilligd worden, alleen de automatisch dimmende binnenspiegel is geen optie bij een Suzuki Swift, jammer. Bij de aflevering werd alles nog eens, onder het genot van een kopje koffie afgehandeld waarna in de auto gezeten van alles en nog wat werd uitgelegd. Na een paar dagen werd gebeld of alles naar wens was, klasse.

08-10-2019
Dr. J.A. Algera (Waddinveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen van de receptie zijn buitengewoon aardig, maar ook kundig. Voorts is men behulpzaam en pro-actief. Mij werd de laatste keer zelfs het gratis gebruik van een fiets aangeboden, zodat ik niet lopend naar huis hoefde ( ca. 25 minuten lopen). Nu lekker op de fiets. Nadat de auto ( kleine beurt ) klaar was werden we gebeld en kon ik op de fiets weer terug.

02-10-2019
Silvia (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig afspraken te maken, alles wordt van te voren duidelijk afgesproken. Bij bijzonderheden word je in kennis gesteld. Bij onderhoudsbeurt kun je in de wachtruimte wachten tot je auto klaar is. Fijne stoelen, verse koffie of thee, en voldoende tijdschriften en kranten om de tijd door te komen.

24-09-2019
wim Huurman (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd keurig met afspraken gewoon een fijne garage.

16-09-2019
Loek Klein Brereler (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst ter zake kundig en meedenkend met de klant om tot een oplossing te komen als er problemen zijn.

10-09-2019
Ton Blonk (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de aanpak van de beurt die mijn Suzuki heeft gehad.

30-08-2019
T.Dekker geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid en duidelijk over de kosten en er wordt overleg gepleegd als er reparaties nodig zijn aan de auto(had het zelf niet,maar hoorde het wel van klanten die bij me aan tafel zaten,toen mijn eigen auto een jaarlijkse controle beurt kreeg)

27-08-2019
Dhr. H. Molenaar geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk, flexibel en een No-nonsens onderhoudsbeurt. Erg prettig.

21-08-2019
Benschop a (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Jimmy krijgen ze niet bij de deur water dicht vele malen nieuw plasticfolie aan gebracht Wordt vervelend

20-08-2019
Joyce Geraerds Thesingh (Reeuwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige en respect volle hulp

13-08-2019
C.S. (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hele fijne garage, zeer vriendelijk personeel en de prijs valt mij altijd mee

13-08-2019
D. Sinoo geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben diverse auto's bij Boonstoppel Jr. gekocht en in onderhoud. Een heel fijne garage met een bijzonder goede service!

09-08-2019
ac gijsbertsen geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne betrouwbare garage,snelle service en vriendelijk personeel

06-08-2019
M. Rodenburg (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd vriendelijk geholpen en men doet er alles aan mijn auto zo spoedig mogelijk gerepareerd/gecontroleerd te krijgen. Afspraken worden goed nagekomen

10-07-2019
Jaap Brand (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer is eerlijk en oprecht en heeft tijd voor de klant,ook de service is heel goed zeker een aanrader. ik kom er al jaren terwijl er in Den Haag genoeg zitten suzuki dealers, kom ik liever bij Boonstoppel die hebben de tijd voor je en nemen je niet in de maling daar mag Den Haag over nadenken.

10-07-2019
maris den engelsman (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

van begin af aan 2014, geen klachten

24-06-2019
DIk Wolthers (Oudewater ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontspannen sfeer.

18-06-2019
H.Keijser (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige zaak waar alles volgens afspraak verloopt.

18-06-2019
Ella F.J. Crijns - Geerlof (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke dame/medewerkster aan de telefoon, die meedenkt met de klant en goed advies geeft!

12-06-2019
Nora Levits (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een persoonlijke en prettige bejegening. Goede uitleg en gedachtenwisseling mbt vragen.

12-06-2019
Gerard Driessen (Zevenhuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en leuke mensen

12-06-2019
Ab Jongen (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben weer prettig en professioneel geholpen.

05-06-2019
A.Ignacio . (Spica/Waddinxveen .) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie eerdere toelichting

04-06-2019
hans zijdel (bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

perfecte service met een dikke smile

13-05-2019
Mieke Tholen geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de service prima is en het personeelaltijd vriendelijk

07-05-2019
Jaap Ringeling (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig bedrijf. Ik wordt er altijd vriendelijk geholpen en de medewerkers hebben kennis van zaken. Aanrader......

23-04-2019
Siem Moerman (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Staan altijd klaar en zijn bereid goed advies tegeven.

23-04-2019
Chris. Kalverla (Ysbrechtum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage met veel verantwoordelijkheid naar de klant, waar een team werkzaam is met kennis en vakmanschap.

09-04-2019
c a straver (boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel

09-04-2019
Sander (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk Goede service Gratis leenauto Goed vertrouwen

19-03-2019
Marijke Boertje (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kan niets negatiefs verzinnen. Ben correct behandeld. En werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

18-03-2019
Diana de Koning (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een ontzettend klantvriendelijke en vakkundige garage. Denken altijd met je mee. Proberen in alles aan je wensen tegemoet te komen. Ik ben niet voor niets al 13 jaar trouwe klant!

17-03-2019
Saskia de Leng (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service

14-03-2019
T G Kaptein (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen prijsopgave gevraagd maar de kosten van een beurt staan op de site. Wel ingelicht over de bijkomende kosten die gedaan zijn.

12-03-2019
Fam. de Jong (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantvriendelijkheid en service is voor ons een belangrijke reden om bij deze garage te blijven, ook al is het buiten onze woonplaats.

22-02-2019
Marcel van Leeuwen (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima service, melding via email wanneer de afspraak staat. Beginnen op tijd en ze houden je goed op de hoogte.

12-02-2019
Nicole van Baaren (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Boonstoppel is een zeer vakkundige garage met hart voor de klant. De koffie/thee staat klaar en als je wilt wachten op de auto dan is er wifi en een krantje aanwezig.

12-02-2019
A.M.Klein Breteler (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken woorden goed nagekomen. Onderhoudsbeurt vakkundig gedaan.

12-02-2019
Gerard (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bereikbaar, goede communicatie en snel geholpen!

12-02-2019
Hannie Verkade (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, solide, vriendelijk, behulpzaam

06-02-2019
Manuel de Heer (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben erg tevreden met de Service die geleverd word en met de klantvriendelijkheid. Ze zijn zeer behulpzaam, deskundig en altijd meedenkend. Ik kom hier al jaren en ben uitermate tevreden over deze dealer. Je voelt je hier welkom en gewaardeerd.

30-01-2019
A.Brem (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Boonstoppel Jr. komt bij mij over als een betrouwbare dealer. Men staat me altijd keurig te woord. Als ik tussendoor langskom voor een probleempje, word ik direct keurige behandeld. Bijvoorbeeld een lekke band wordt direct gerepareerd waarbij geen kosten werden gerekend, lampje van de spanningsmeter bleef branden en de computer gestuurde onderdelen werden direct gerest. Kortom ik ben heel tevreden over deze dealer, vanaf het moment van aanschaf tot heden!

30-01-2019
Cornelisse (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles gaat volgens afspraak

22-01-2019
A van Laviere (Bleiswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

een 8 is ruim voldoende. Afspraak maken digitaal verloopt niet goed. Afspraak was niet over gekomen bij de werkplaats . Minpuntje. Werd overigens keurig opgepakt.

15-01-2019
M.Stofberg (Moerkapelle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service heel aardig en vakbekwaam personeel. Ze luisteren nog echt naar de klant.

15-01-2019
Alida (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage. Ik ben tevreden.

03-01-2019
Thea mevissen (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Helpen direct als het echt nodig is.

27-12-2018
Jan Kloet (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst en de kwaliteit van het werk ervaren wij als prettig en correct.

26-12-2018
Bob van Etteger (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

De receptionisten van de werkplaats zijn uitermate vriendelijk en hulpvaardig. Men neemt de tijd om de klant goed te woord te staan. De medewerkers van de werkplaats zijn vakbekwaam. De verkoop medewerkers zijn ook vriendelijk en niet drammerig om je iets te verkopen maar geven een goede voorlichting om je tot een goede keus te laten komen.

19-12-2018
M J de Graaf geeft de service van onze werkplaats een
7

zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

17-12-2018
Jolanda Hartman (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een heel prettig bedrijf, wanneer ik ook kom, ze maken tijd voor je en ik ga altijd tevreden de deur weer uit ! Dus ik ben een zeer tevreden klant! Mijn auto is altijd weer helemaal goed gemaakt!!

04-12-2018
Pieter de Roon (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

daar de ontvangst altijd spontaan en vriendelijk is, ook de duidelijkheid wat er aan de auto gedaan wordt. altijd goed vervangend vervoer.

02-12-2018
Ton Lemmens (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam en snel helpend personeel.

28-11-2018
dhr en mw den Engelsman-Geluk (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De scross is een probleemloze auto en aan de vragen die ik erover stel kan ik opmaken dat het personeel deskundig is en veel technische kennis heeft

23-11-2018
Marianne Lugthart (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en deskundig personeel

22-11-2018
Dhr. D.Vos (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel!

22-11-2018
P.koops (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer , goede service zeer klantvriendelijk

22-11-2018
t.j.w. de vette (zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

07-11-2018
José Bos (Ammerstol) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk.

25-10-2018
AC van den Berg (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage

24-10-2018
Peije de Meij (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat een 9 te laag zou zijn

17-10-2018
Mevr.J.van Zwet van Veen (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

We worden altijd snel geholpen met duidelijke informatie over de werkzaamheden. Contact is altijd prettig. We hebben alleen maar goede ervaringen.

16-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Boonstoppel jr. B.V. in WADDINXVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten