Boonstoppel jr. B.V. Uw dealer
0182-622133

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Ton Blonk (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de aanpak van de beurt die mijn Suzuki heeft gehad.

30-08-2019
T.Dekker geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid en duidelijk over de kosten en er wordt overleg gepleegd als er reparaties nodig zijn aan de auto(had het zelf niet,maar hoorde het wel van klanten die bij me aan tafel zaten,toen mijn eigen auto een jaarlijkse controle beurt kreeg)

27-08-2019
Dhr. H. Molenaar geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk, flexibel en een No-nonsens onderhoudsbeurt. Erg prettig.

21-08-2019
Benschop a (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Jimmy krijgen ze niet bij de deur water dicht vele malen nieuw plasticfolie aan gebracht Wordt vervelend

20-08-2019
Joyce Geraerds Thesingh (Reeuwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige en respect volle hulp

13-08-2019
C.S. (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hele fijne garage, zeer vriendelijk personeel en de prijs valt mij altijd mee

13-08-2019
D. Sinoo geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben diverse auto's bij Boonstoppel Jr. gekocht en in onderhoud. Een heel fijne garage met een bijzonder goede service!

09-08-2019
ac gijsbertsen geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne betrouwbare garage,snelle service en vriendelijk personeel

06-08-2019
M. Rodenburg (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd vriendelijk geholpen en men doet er alles aan mijn auto zo spoedig mogelijk gerepareerd/gecontroleerd te krijgen. Afspraken worden goed nagekomen

10-07-2019
Jaap Brand (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer is eerlijk en oprecht en heeft tijd voor de klant,ook de service is heel goed zeker een aanrader. ik kom er al jaren terwijl er in Den Haag genoeg zitten suzuki dealers, kom ik liever bij Boonstoppel die hebben de tijd voor je en nemen je niet in de maling daar mag Den Haag over nadenken.

10-07-2019
maris den engelsman (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

van begin af aan 2014, geen klachten

24-06-2019
DIk Wolthers (Oudewater ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontspannen sfeer.

18-06-2019
H.Keijser (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige zaak waar alles volgens afspraak verloopt.

18-06-2019
Ella F.J. Crijns - Geerlof (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke dame/medewerkster aan de telefoon, die meedenkt met de klant en goed advies geeft!

12-06-2019
Nora Levits (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een persoonlijke en prettige bejegening. Goede uitleg en gedachtenwisseling mbt vragen.

12-06-2019
Gerard Driessen (Zevenhuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en leuke mensen

12-06-2019
Ab Jongen (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben weer prettig en professioneel geholpen.

05-06-2019
A.Ignacio . (Spica/Waddinxveen .) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie eerdere toelichting

04-06-2019
hans zijdel (bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

perfecte service met een dikke smile

13-05-2019
Mieke Tholen geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de service prima is en het personeelaltijd vriendelijk

07-05-2019
Jaap Ringeling (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig bedrijf. Ik wordt er altijd vriendelijk geholpen en de medewerkers hebben kennis van zaken. Aanrader......

23-04-2019
Siem Moerman (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Staan altijd klaar en zijn bereid goed advies tegeven.

23-04-2019
Chris. Kalverla (Ysbrechtum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage met veel verantwoordelijkheid naar de klant, waar een team werkzaam is met kennis en vakmanschap.

09-04-2019
c a straver (boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel

09-04-2019
Sander (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk Goede service Gratis leenauto Goed vertrouwen

19-03-2019
Marijke Boertje (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kan niets negatiefs verzinnen. Ben correct behandeld. En werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

18-03-2019
Diana de Koning (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een ontzettend klantvriendelijke en vakkundige garage. Denken altijd met je mee. Proberen in alles aan je wensen tegemoet te komen. Ik ben niet voor niets al 13 jaar trouwe klant!

17-03-2019
Saskia de Leng (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service

14-03-2019
T G Kaptein (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen prijsopgave gevraagd maar de kosten van een beurt staan op de site. Wel ingelicht over de bijkomende kosten die gedaan zijn.

12-03-2019
Fam. de Jong (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantvriendelijkheid en service is voor ons een belangrijke reden om bij deze garage te blijven, ook al is het buiten onze woonplaats.

22-02-2019
Marcel van Leeuwen (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima service, melding via email wanneer de afspraak staat. Beginnen op tijd en ze houden je goed op de hoogte.

12-02-2019
Nicole van Baaren (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Boonstoppel is een zeer vakkundige garage met hart voor de klant. De koffie/thee staat klaar en als je wilt wachten op de auto dan is er wifi en een krantje aanwezig.

12-02-2019
A.M.Klein Breteler (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken woorden goed nagekomen. Onderhoudsbeurt vakkundig gedaan.

12-02-2019
Gerard (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bereikbaar, goede communicatie en snel geholpen!

12-02-2019
Hannie Verkade (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, solide, vriendelijk, behulpzaam

06-02-2019
Manuel de Heer (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben erg tevreden met de Service die geleverd word en met de klantvriendelijkheid. Ze zijn zeer behulpzaam, deskundig en altijd meedenkend. Ik kom hier al jaren en ben uitermate tevreden over deze dealer. Je voelt je hier welkom en gewaardeerd.

30-01-2019
A.Brem (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Boonstoppel Jr. komt bij mij over als een betrouwbare dealer. Men staat me altijd keurig te woord. Als ik tussendoor langskom voor een probleempje, word ik direct keurige behandeld. Bijvoorbeeld een lekke band wordt direct gerepareerd waarbij geen kosten werden gerekend, lampje van de spanningsmeter bleef branden en de computer gestuurde onderdelen werden direct gerest. Kortom ik ben heel tevreden over deze dealer, vanaf het moment van aanschaf tot heden!

30-01-2019
Cornelisse (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles gaat volgens afspraak

22-01-2019
A van Laviere (Bleiswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

een 8 is ruim voldoende. Afspraak maken digitaal verloopt niet goed. Afspraak was niet over gekomen bij de werkplaats . Minpuntje. Werd overigens keurig opgepakt.

15-01-2019
M.Stofberg (Moerkapelle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service heel aardig en vakbekwaam personeel. Ze luisteren nog echt naar de klant.

15-01-2019
Alida (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage. Ik ben tevreden.

03-01-2019
Thea mevissen (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Helpen direct als het echt nodig is.

27-12-2018
Jan Kloet (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst en de kwaliteit van het werk ervaren wij als prettig en correct.

26-12-2018
Bob van Etteger (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

De receptionisten van de werkplaats zijn uitermate vriendelijk en hulpvaardig. Men neemt de tijd om de klant goed te woord te staan. De medewerkers van de werkplaats zijn vakbekwaam. De verkoop medewerkers zijn ook vriendelijk en niet drammerig om je iets te verkopen maar geven een goede voorlichting om je tot een goede keus te laten komen.

19-12-2018
M J de Graaf geeft de service van onze werkplaats een
7

zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

17-12-2018
Jolanda Hartman (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een heel prettig bedrijf, wanneer ik ook kom, ze maken tijd voor je en ik ga altijd tevreden de deur weer uit ! Dus ik ben een zeer tevreden klant! Mijn auto is altijd weer helemaal goed gemaakt!!

04-12-2018
Pieter de Roon (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

daar de ontvangst altijd spontaan en vriendelijk is, ook de duidelijkheid wat er aan de auto gedaan wordt. altijd goed vervangend vervoer.

02-12-2018
Ton Lemmens (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam en snel helpend personeel.

28-11-2018
dhr en mw den Engelsman-Geluk (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De scross is een probleemloze auto en aan de vragen die ik erover stel kan ik opmaken dat het personeel deskundig is en veel technische kennis heeft

23-11-2018
Marianne Lugthart (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en deskundig personeel

22-11-2018
Dhr. D.Vos (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel!

22-11-2018
P.koops (Zoetermeer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer , goede service zeer klantvriendelijk

22-11-2018
t.j.w. de vette (zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

07-11-2018
José Bos (Ammerstol) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk.

25-10-2018
AC van den Berg (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage

24-10-2018
Peije de Meij (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat een 9 te laag zou zijn

17-10-2018
Mevr.J.van Zwet van Veen (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

We worden altijd snel geholpen met duidelijke informatie over de werkzaamheden. Contact is altijd prettig. We hebben alleen maar goede ervaringen.

16-10-2018
Leendert Roossien (Gouda ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en snelle afhandeling

09-10-2018
c.v.berkhoudt (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer deskundig en vriendelijk personeel en er wordt aan de afspraken gehouden.

25-09-2018
Monique Bongaarts (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie service, klantvriendelijke bejegening, duidelijke uitleg omtrent werkzaamheden, vooraf prijsopgaaf, nooit gedoe. Echt een fijne dealer.

25-09-2018
F.A. Verdoold (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service behulpzaam vriendelijk personeel

25-09-2018
mw T.Dekker geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel, zijn klantvriendelijk, ze helpen je goed, je krijgt goede uitleg over de rekening van bijv. de jaarlijkse controle beurt.

15-09-2018
Bert Peters (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima mensen, komen afspraken na en staan voor wat ze beloven.

11-09-2018
Rien van Kempen (Alphen a/d Rijn) geeft de service van onze verkopers een
10

Ken deze al meer dan 20 jaar.

05-09-2018
A.Sol (Waddinxveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Gezellig mensen word goed netjes en correct geholpen ook na aflevering

04-09-2018
Nora Levits (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige medewerkers aan de balie van de werkplaats. Leggen zaken uit en communiceren heel plezierig!!

28-08-2018
Gerard Eikelenboom (Zevenhuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed

21-08-2018
Dhr. V. LEIJDEN (ALPHEN A/D RIJN) geeft de service van onze verkopers een
8

Een prima garage, ben nu ruim 8 jaar klant als er iets is wordt het zo snel mogelijk opgelost!

18-08-2018
Dineke Haagsman (Hazerswoude-Dorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige wijze van benadering door verkoper. Denkt mee bij keuze van type en uitvoering. Prima uitleg van de vele elektronische 'toeters en bellen'. Soepel proces ten aanzien van de inruilauto. Heb vertrouwen dat ook het after-sales traject zoals onderhoud en service van de auto hier in goede handen is.

14-08-2018
Dhr. M. Sinkeler (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf, met goede, attente en vakbekwame mensen, zowel bij de balie als bij de werkplaats. Vooraf is altijd duidelijk wat voor werkzaamheden er gaan plaatsvinden en er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd. Het kostenplaatje is vooraf duidelijk en ook bij aanvullende werkzaamheden wordt duidelijk gecommuniceerd over de bijkomende redenen voor die werkzaamheden en de bijbehorende kosten. De uiteindelijke financiële afhandeling verloopt prettig en overzichtelijk. Kortom: van begin tot eind is alles uitstekend geregeld. Ik heb lang geleden een bevriend stel ook ‘verwezen’ naar dit bedrijf en ook zij zijn sindsdien zeer tevreden klanten. Ik woon niet echt in de buurt en heb daardoor meerdere dealers dichter bij huis, maar ik rij altijd graag ‘om’ naar dit Topbedrijf!

08-08-2018
arie luyten (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima garage

26-07-2018
CPEM Wubben- van Dijck (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk!!

24-07-2018
G.G. van Loon geeft de service van onze werkplaats een
10

Top.

17-07-2018
Dhr. B.C.J.Borsboom (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goed en betrouwbaar bedrijf, goed en vriendelijk personeel, Ik kom er al vele jaren,en zal niet gauw naar een ander gaan!

11-07-2018
Leen de Waal geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb tot op heden en in het verleden goede ervaringen met deze dealer.

10-07-2018
M. Maertens (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is correct uitgevoerd = APK en onderhoud!

05-07-2018
Bea baartman (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer.

04-07-2018
H.C.keijser (Zandvoort) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles op tijd en volgens afspraak

04-07-2018
Esther Fernandes (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd heel goed en vriendelijk geholpen. De service van ****. is prima!

14-06-2018
Ella Crijns - Geerlof (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en attent personeel. zowel aan de telefoon als aan de balie...Je bent echt welkom als klant....

12-06-2018
Sjoerd Fokers (Alphen a/d Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk. Onderhoudsbeurten worden op afspraak goed en tegen een redelijke prijs uitgevoerd.

05-06-2018
JW Dogterom (Boskoop) geeft de service van onze verkopers een
7

De aflevering

01-06-2018
M. T (Bodegraven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, eerlijke prijs, vriendelijk personeel.

29-05-2018
Albert Jongen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kan niets bedenken wat zij zouden kunnen verbeteren. Als extra service werd mijn nieuwe telefoon door hun gekoppeld aan het bleutooth-systeem!

25-05-2018
Ruud Devilee (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

met Suzuki Boonstoppel weet ik waar ik aan toe ben

24-05-2018
Marian Verkerk. (Gouda.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is altijd wel een klein verbeterpuntje. Vandaar de 9. En nog steeds blij met mijn Alto. En de service ook prima. Leuk is dat het opviel dat ik geen koffie had gepakt. En of ik niet een kopje koffie wilde hebben? Dat heet oog hebben voor kleine details.

23-05-2018
Siem Moerman (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakbekwame vriendelijke meedenkende mensen

17-05-2018
Jolanda Hartman (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, als er iets is met mijn auto zoals 2 weken geleden dan wordt er gelijk naar gekeken. Dit was alleen wel op een zaterdag! Geen probleem voor mijn dealer! Ik werd keurig geholpen en mijn auto reed weer! Dus alle lof!! Ben zeer tevreden!

02-05-2018
Gerrit van beem (Waddinxveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service,beter kan niet denk ik. Ben er al lang klant.Heb er denk ik 6 auto's gekocht inmiddels.

30-04-2018
T.Dekker geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel en ze denken met je mee,er wordt overlegd met je als er wat vervangen of gerepareerd moet worden aan je auto! Vond het alleen wel jammer dat ik geen leenfiets meekreeg en dat had ik wel aangegeven per mail!

25-04-2018
Mevr Kuystermans geeft de service van onze werkplaats een
9

Blijf zo doorgaan

24-04-2018
W.v.d. Hoek geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor mij de perfecte garage, vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen.

15-04-2018
Chris. Kalverla (Ysbrechtum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben een tevreden klant. En ben daarbij bereid een aantal km te rijden naar mijn dealer.

12-04-2018
Dhr T G Kaptein (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hebben gedaan wat ik heb gevraagd. Bovendien ben ik zeer tevreden over de onderhoudskosten van mijn auto en het verbruik. Zomer en winter met en zonder caravan, korte en lange stukken ongeveer 1 liter per 15 km en dat met 140 000 op de teller.

27-03-2018
Piet Vos (oskoop) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al tientallen jaren een goed bedrijf om mee samen te werken

22-03-2018
Clement Castricum (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, Prijzen voor een dealer zijn niet (te) hoog, lekkere koffie, reparaties (die ik overigens al tijden niet heb gehad) zijn goed opgepakt en gedaan, goede service (ook bij onaangekondigde bezoeken).

22-03-2018
Henny Joling (Waddinxveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service . Kundige en vriendelijke mensen die goed meedenken.

21-03-2018
Ger Grootveld (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en goede service

20-03-2018
HM de Bruin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

mijn ervaring is wat we afgesproken hebben, ook is nagekomen. dus tevreden,

06-03-2018
Willy van der Elst (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als er problemen zijn wordt ik direct geholpen, krijg altijd ondersteuning, ook uitleg over bepaalde zaken en krijg altijd gratis vervangend vervoer als dit nodig mocht zijn. Heel vriendelijk en meelevend personeel. Geen onverwachte kosten en redelijke prijzen voor onderhoud en onderdelen.

06-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Boonstoppel jr. B.V. in WADDINXVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen