Automobielbedr. Schreurs Uw dealer
0548-518860

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

95 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr. S.J. Sihasale ( Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke bedrijf. Ze staan ten allen tijde voor je klaar.

20-11-2019
h.bruggink (Laren gdl) geeft de service van onze verkopers een
10

Goeie en fijne dealer allemaal oke

19-11-2019
J. Hulsegge (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig, servicegericht en betrouwbaar. Al jarenlang een bijzonder prettige garage!

29-10-2019
dhr G Pluimers (RIJSSEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel fijne mensen, correct, eerlijk en betrouwbaar. Ga zo verder garage Schreurs.

23-10-2019
Ton van der Kleij geeft de service van onze werkplaats een
9

Je krijgt het gevoel dat je echt als klant belangrijk bent. Prettige sfeer.

23-10-2019
mw. B R Poelman (daarle) geeft de service van onze werkplaats een
9

een 10 is als de auto ook nog zou zijn gewassen en stofvrij was gemaakt, maar eigenlijk is het een 10

15-10-2019
Ko Meerwaldt (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een vakbekwaam en vriendelijke benadering gekoppeld aan een betrouwbare afhandeling.

01-10-2019
Mevr.J m meijer-pots (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een zeer goede garage. Medewerkers zijn deskundig en heel hulpvaardig. Niets is teveel om je probleem op te lossen.

03-09-2019
Gert Bladder (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel waar ik mijn auto met een gerust hart achterlaat.

13-08-2019
Leidi Hospers (Wierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare garage en perfecte afhandeling

09-07-2019
Teun en Joke Smit (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, netheid, afspraken nakomen,service,geplande tijd klaar.

19-06-2019
Wim Lankamp (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen, goed contact,in overleg dingen doen.

21-05-2019
K.stellingsma (Nijverdal ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon tevreden

14-05-2019
Mevr. Koolhaas-van Papenrecht geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig, betrouwbaar, goede service

01-05-2019
Dhr. D. Hoogakker (Winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

De correcte en klantvriendelijke wijze waarop alles afgehandeld wordt.

30-04-2019
Wim Tiehuis (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren een vaste klant van het automobielbedrijf Schreurs en ik ben nooit teleurgesteld.

26-03-2019
P Kamp (Wierden) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk

07-02-2019
Erwin Hoekstein. geeft de service van onze werkplaats een
8

Mooi jong team dat weet wat klanten willen en verwachten.

05-02-2019
Bob de Kaste (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
10

altijd een goed advies

29-01-2019
Gerard Elzebroek (Holten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service uitleg en klantvriendelijkheid zeer goed.

22-01-2019
Jacqueline Bloemhof (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, nette vriendelijke garage. Altijd mooie auto’s

08-01-2019
Albert ter Harmsel (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen bij Suzuki Schreurs zijn vriendelijk en vakbekwaam. En de Suzuki Ignis bevalt me uitstekend!

08-01-2019
Van der veen (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke en correcte mensen. Auto jaren geleden bij hen gekocht een al die tijd daar in onderhoud. Zeer tevreden

12-12-2018
Ton Van der Kleij (Wateringen) geeft de service van onze verkopers een
9

Mede door de geringe omvang van het bedrijf heb ik een prettig, gemoedelijke contact met de mensen. De klant staat hier nog voorop !

27-11-2018
S.J. Sihasale (Nijverdal) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijn/goed en professioneel bedrijf. Klantgericht.

22-11-2018
Peter Schipper (Huis Ter Heide) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een eerlijk en fijn familie bedrijf, waar de klant nog klant is en geen nummer. De auto wordt met liefde behandeld en je krijgt eerlijk advies! Ik rij met liefde een aantal dichterbij mijn huisadres gelegen Suzuki dealers voorbij om mijn auto hier met een gerust hart achter te laten.

06-11-2018
Mevr.Fokkert (Nijverdal ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het goed is en je wordt netjes geholpen En meteen een kopje koffie top Super

24-10-2018
gerrit pluimers (rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

correct vriendelijk goedgevoel ook met vragen beantwoorden kortom komen eerlijk over van harte aanbevolen

16-10-2018
Johan Reimink (Wierden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed overleg op een vriendelijke manier.

16-10-2018
Mevr . Hondeveld (Markelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed netjes en vriendelijk

16-10-2018
H.Bouman (Nijverdal) geeft de service van onze verkopers een
8

Persoonlijke benadering.

15-10-2018
R. Stijntjes geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig

11-10-2018
mw. B R Poelman (Daarle, voorheen Enter) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit kleine familiebedrijf geeft vertrouwen, service, informeert tijdig over reparaties en overlegt altijd. Geen verkooppraatjes, wij hebben een oudere Swift en ons vertrouwen in Schreurs is groot!

09-10-2018
Ans Meijer (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
9

Garage geeft goede informatie. Is altijd vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je.

25-09-2018
W B (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakbekwaam! Goede service. Klantvriendelijk.

18-09-2018
Dhr. Nguyn geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, staan altijd klaar en nemen de tijd, fijn compact bedrijf.

18-09-2018
dhr.JH Meerwaldt (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede,vriendelijke,ter zake doende informatie

18-09-2018
Harry Wansink (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij zijn vriendelijk en je wordt er goed behandelt en komen altijd afspraken na.

28-08-2018
Jan Harbers (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede en deskundige begeleiding bin de aan koop van een andere auto.

28-08-2018
Mevr H H .Andorka Gal van Musscher (Enter ) geeft de service van onze verkopers een
8

goede behandeling

24-08-2018
Gert Bladder (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk personeel en goed geholpen.

09-08-2018
Teun en Joke Smit (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn betrouwbaar doen geen dingen wat niet nodig is, een kleine reparatie kan er altijd tussen door en die word correct uitgevoerd.

07-08-2018
Dhr. De Beus (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke en goede service. Perfect contact. Vakmanschap. Nuchterheid.

01-08-2018
Marion Elbersen (Hellendoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben bij zo wel de Nieuwe als de vorige auto erg goed geholpen.

24-07-2018
Leidi Hospers (Wierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Automobielbedrijf Schreurs is een betrouwbare garage en je wordt er erg vriendelijk geholpen.

17-07-2018
Dhr. Moret (Twenterand) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakbekwaam en prettig personeel

10-07-2018
René Nossin geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met vriendelijke en snelle hulp. Ter zake kundig en ook nog extra inzicht in de kosten i.v.t. Leenauto is nooit een probleem. Super club!!

27-06-2018
j,h,m,grondhuis (nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
8

zeer goede service

26-06-2018
Justin Smit (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en helpen overal goed mee

26-06-2018
F B de Kaste (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

heb daar 2 auto,s gekocht spreekt voor zig tog

19-06-2018
Wim Lankamp (Rijssen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, altijd even bellen wat er gedaan wordt aan de auto. Ik kan ook s,avonds de auto brengen.

13-06-2018
Mevr. van Papenrecht geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een betrouwbare, vakkundige, vriendelijke, hulpvaardige bedrijf

12-06-2018
F B de Kaste (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

iemand die voor suzuki gaat raad ik deze zeker aan

05-06-2018
Jacqueline Bloemhof (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk leuke mensen meedenkend en mooie auto’s niet de standaard auto’s

29-05-2018
ingrid (nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar. welkom gevoel. geen verassingen achteraf. als er meer kosten bij komen word je van te voren gebeld. om met je afgespreken of je akkoord gaat.

25-05-2018
mevr de Mooij (nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat het een goede garage is je word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

25-05-2018
E Brinkman (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is vriendelijk, ze zijn betrouwbaar en de service is erg goed! Ze weten wie ik ben en problemen zijn zo verholpen

15-05-2018
k.stellingsma (nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne werkplaats en schoon en bij kleine storing word je gelijk geholpen

15-05-2018
Yvonne van het Reve (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super en behulpzaam mensen erg tevreden over, staan altijd voor je klaar.

19-04-2018
Wim Tiehuis (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Niet alleen het merk Suzuki, maar ook de mensen van de garage Schreurs hebben mijn vertrouwen in al die jaren, dat ik klant was alleen maar bevestigd.

12-04-2018
Henk van Pijkeren (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
8

We werden prettig geholpen

31-01-2018
Albert ter Harmsel (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
9

We kregen bij de Suzuki-dealer Schreurs een goed advies en een goed bod voor onze vorige auto. Alle afspraken werden nagekomen. En de auto (Suzuki Ignis automaat) rijdt fantastisch.

23-01-2018
W Schaap geeft de service van onze verkopers een
8

goed behandeld en uitgelegd.

07-11-2017
dhr g pluimers (rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik zeer tevreden ben over de werkzaamheden en het personeel

31-10-2017
Ben ten Doeschot (Hengelo ov) geeft de service van onze werkplaats een
8

Volmaakt is een 10, heb geen factuur gehad

31-10-2017
Mevr. Frederiks (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij autobedrijf Schreurs werken uitsluitend aardige mensen. Men is klantvriendelijk en er is een goede service. Bovendien is er contact, overleg en advies over de uit te voeren werkzaamheden.

26-10-2017
Dhr Johan bosschers (Holten ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voldoet geheel aan mijn wensen

24-10-2017
J van der Zeeuw geeft de service van onze verkopers een
10

Wij beoordelen de dealer met een 10 , omdat deze zeer hartelijk en professioneel was, het ontbrak aan niets.

24-10-2017
mw. B R Poelman (Enter) geeft de service van onze werkplaats een
10

Menskracht, bedrijfsvoering, afspraken, alles klopt en is bijzonder prettig!

17-10-2017
Dhr. D.Hoogakker (Winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

de balie is goed bereikbaar. vragen worden meestal correct en duidelijk beantwoord. dit alles betekent dat ik vertrouwen heb in dit automobielbedrijf.

05-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage, altijd vriendelijk, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Gewoon een fijn gevoel dat alles in goede handen is. Staan altijd klaar voor raad en daad.

03-10-2017
bertus landeweerd (nijverdal) geeft de service van onze verkopers een
9

zievorige

20-09-2017
G.Gottemaker (Hellendoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

heel vriendelijk en behulpzaam

19-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren zakelijk en privé met de auto bij Automobielbedrijf Schreurs we zijn daar zeer tevreden over, ze helpen correct en houden ons in alle opzichten goed op de hoogte.

22-08-2017
B de Kaste (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd vriendelijk ontvangen

15-08-2017
Leidi Hospers (Wierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik wordt altijd correct behandeld en krijg goede uitleg over de verrichte werkzaamheden.

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prima bedrijf vriendelijk en terzake kundig.

18-07-2017
Timmer (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed overleg, vriendelijk, geen gezeur over 1 liter benzine als je een andere auto mee krijg om mee naar huis te rijden....als de auto een beurt krijg......dus ...volledig tevreden !??????

18-07-2017
Raymond Stijntjes (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege vriendelijkheid, snelheid, deskundigheid

20-06-2017
Everard Scholten (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al vele jaren klant bij garage Schreurs en heb in die jaren al verschillende Suzuki's in onderhoud gehad bij hen. Ik ben daarbij altijd prima geholpen en voel me als klant zeer gewaardeerd.

20-06-2017
Ben Nijhof (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een uitstekende en waardige Suzuki dealer waar je op terug kunt vallen, luistert naar de wensen van de klant en waar het onderhoud in heel goede handen is.

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar met afspraken en uitvoeren van het noodzakelijke werk. Goede sfeer.

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Voelt als een warm bad. Gemoedelijk, ongedwongen je voelt je te gast.

16-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette bediening

11-04-2017
Dik Bontius (Holten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk en correct en men stond ons altijd keurig te woord! Personeel uit de werkplaats idem dito. Rij je weg word er nog gezwaaid! Klasse bedrijf!!!

11-04-2017
gerard elzebroek (holten) geeft de service van onze verkopers een
9

jarenlang goede samenwerking

22-03-2017
dhr de Vos (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

uiterst goede garage waar je altijd correct te woord wordt gestaan bij vragen en uiterst vakbekwame mensen kan deze dealer bij iedereen aanbevelen

21-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Vakkundig,betrouwbaar en klantvriendelijk.

17-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Verse koffie terwijl je wacht. Een krant. Een iets gezelliger wachtruimte zou aan te bevelen zijn.

14-03-2017
Mevr. Meijer (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke en gedreven mensen die proberen alles voor hun klanten te doen.

21-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf en bemensing!

21-02-2017
Anneke Krabshuis (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt er altijd hartelijk ontvangen, heb ik vragen dan worden ze netjes beantwoordt.

21-02-2017
Mevr. GJ Fokkert-Egberts (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het Was goed

18-10-2016
Mevr. J.H. Frederiks (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen, klantvriendelijk, klantgericht, duidelijke informatie.

14-09-2016
Marcel (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke service. Goede kennis en advies. Komt afspraken na.

08-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Automobielbedr. Schreurs in RIJSSEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen