Automobielbedr.Moret B.V. Uw dealer
0115-649000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
De heer en mevrouw Van den Bulck-Maerman (-) geeft de service van onze verkopers een
10

4,5 jaar geleden zijn wij over gegaan op Suzuki, toen kochten we een nieuwe Alto én een nieuwe Celerio (we hadden toen al een oud model Alto), we waren hierover zeer tevreden en hebben nu de Celerio ingeruild voor een Ignis. De vriendelijkheid van de verkopers en monteurs staat ons erg aan. We komen daar graag.

17-11-2019
Jac de Bruin (Hulst) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb op al mijn vragen een zeer gedetailleerd antwoord gekregen. Ook werd mij gevraagd of ik een proefrit wilde maken. Over eventuele aanpassingen aan de auto kon ook onderhandeld worden, voor mij was belangrijk dat de spiegels dicht klappen op het moment dat de auto gesloten wordt. De aflevering was op een leuke manier verzorgd. Ik wens Automodel in Terneuzen dan ook nog veel verkoop toe voor veel tevreden klanten.

05-11-2019
dhr. Hannie Blaakman (hoofdplaat) geeft de service van onze verkopers een
9

Kundige mensen, vriendelijk, goede service, kunt altijd terecht voor vragen, ruime keuze van auto's.

29-10-2019
Dhr. Lyalls geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service. Kundig, vriendelijk, nemen de tijd voor uitleg, denken mee met de klant, snel klaar in combinatie met kwaliteit (vandaag brengen, morgen ophalen: APK, VOS onderhoudsbeurt, remschijven, blokken, cilinders enz laten uitvoeren op de Swift. Kortom ben zeer tevreden.

23-10-2019
Jaap Muilwijk geeft de service van onze werkplaats een
8

Moret is een betrouwbare en nette garage welke de gemaakte afspraken nakomt. Ik heb met Suzuki nog nooit problemen gehad.

22-10-2019
Rita Marie van den Berg (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn daar al meer dan 40 jaar klant tot volle tevredenheid en Suzuki tot nu toe een betrouwbare auto was

15-10-2019
F Michiels (Ijzendijke) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede service, goede kennis, klantvriendelijk, correcte prijs

15-10-2019
Leo venus (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is goed

15-10-2019
de potter stanny (hulst) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is daar heel goed

08-10-2019
Ronnie Agterhuis (Terneuzen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik rij al ruim 35 jaar Suzuki en heeft me nog nooit in de steek gelaten Ook de service van Automobielbedrijf Moret is fantastisch zodat het voor mij geen vraag was waar ik mijn nieuwe auto zou gaan kopen Juist ja Automobielbebrijf Moret .

08-10-2019
richard.carolien. (Ihzendijke. ) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede service. Vriendelijk personeel. moret staat gewoon zeer goed bekend. Erg belangrijk.

24-09-2019
n faas (terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden klant.

11-09-2019
Jacques de Buck (Hoek) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige manier van meedenken en verkopen

02-08-2019
JPK (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette ontvangst, alles comform afspraak.

16-07-2019
Dhr de Bruin (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
9

De medewerkers van de dealer Moret hebben hun best gedaan om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Alleen ben ik niet zo te vreden over de manier hoe Suzuki met terug roep acties omgaan!!!

12-06-2019
DHR.TRIENKO FOLKERSMA (WESTDORPE) geeft de service van onze werkplaats een
10

BEN ZEER TEVREDEN OVER DEZE GARAGE.ZEER CORRECT,KOMEN DE AFSPRAKEN NA EN GEVEN VOORAF DE KOSTEN OP.GEEN ENKEL PROBLEEM,DUS EEN 10.

12-06-2019
V tuning (Axel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf met altijd de zelfde en vertrouwde gezichten

08-06-2019
Christian Wieme (Philippine) geeft de service van onze werkplaats een
8

Veel succes met de overname en voortzetting van het garagebedrijf !

05-06-2019
G. De Braal (Terneuzen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Vriendelijk personeel.

05-06-2019
JH Hamelink (Terneuzen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijke mensen.

05-06-2019
Niek Vergouwe (Breskens) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klant vriendelijk goede service .

04-06-2019
Lia Brekelmans (Hoofdplaat) geeft de service van onze werkplaats een
9

snel en kundig, vriendelijk

15-05-2019
fam Biesbroeck-Dewachter (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles was perfect in orde, afspraken werden prima nagekomen en alles in een zeer vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

30-04-2019
JDJ van Drongelen (Kloosterzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne ontvangst en de afhandeling is correct volgens afspraak

23-04-2019
L.j. Cijsouw geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en heel vriendelijk

23-04-2019
boussen (sluiskil) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd goed behandel

17-04-2019
S. Mannaert (Kloosterzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bevalt gewoon prima.

02-04-2019
Ron Goossen (Cadzand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om te beginnen leuke ontvangst en verder alles volgens afspraak. Prima garage.

26-03-2019
Debusschere Martine (Axel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke onthaal en degelijke uitleg. Ook het feit dat bij de afhaling mijn vrouw bloemen kreeg en de telefonische vraag, enkele dagen nadien, over de tevredenheid, gaven een meerwaarde.

26-03-2019
Dhr.J.T.Segers (Hoek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een niet moeilijk doen strategie en klaarstaan als dat nodig mocht zijn!

21-03-2019
E.M.A. Kloosterman (Axel) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede garage en service

12-03-2019
M.L.Gielis (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst, informatie van te voren, waarborg voor eventuele pechhulp, uitleg bij de rekening ,ruime mogelijkheden om een geschikte tijd in te [plannen ,goede receptie , gastvrij .

28-02-2019
Corina van Bellen (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak op tijd, prijsopgave van te voren en klopt precies, vriendelijke ontvangst, tijdens wachten regelmatig koffie aangeboden.

27-02-2019
Diederick Benjaminsz (Sluiskil) geeft de service van onze werkplaats een
8

De behandeling is correct. Duidelijke factuur. Je weet wat er is gebeurd en je weet van tevoren wat je moet betalen.

20-02-2019
Adri (Sluiskil) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk en niet opdringerig. Had een goed gevoel bij mijn aankoop.

19-02-2019
Bart Versluys (Groede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie showroom en vriendelijke behandeling ,correcte uitvoering van de werkzaamheden.

05-02-2019
Mevr. Neeteson (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben heel tevreden over Moret. Ze zijn duidelijk in het geven van informatie en heel klantvriendelijk. Ze geven ook goede service.

05-02-2019
Nico (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed vriendelijk laagdrempelig

18-12-2018
Mevr.v.d.Berg_ Vinke geeft de service van onze verkopers een
10

Een prettige zaak met vriendelijke mensen, weten wat ze verkopen, houden zich aan gemaakte afspraken en geven goede service. Mijn vorige Suzuki wagon r ook bij deze dealer gekocht en heb ik bijna 14 jaar met veel plezier mee gereden en bij deze dealer in onderhoud gehad.

18-12-2018
J.A.P.Somers geeft de service van onze verkopers een
10

Wij hebben alles naar tevredenheid ervaren. Autobedrijf Moret vinden wij een klantvriendelijk bedrijf Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest.

17-12-2018
Marlies Kroes (Breskens) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service en klantvriendelijkheid zijn prima bij Moret!

14-12-2018
Dhr. F. Bakker (Axel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles netjes geregeld en klantvriendelijk

28-11-2018
WILLEM WESTBROEK (sAS VAN gENT) geeft de service van onze werkplaats een
10

als ik bel, word ik netjes te woord gestaan door de dames van de receptie, er wordt dan een afspraak gemaakt die ze nakomen, dus wat wil je nog meer

22-11-2018
Jaap (Koewacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en vriendelijke service. Afspraken worden nagekomen. Wachtruimte is goed om te vertoeven.

22-11-2018
W van Opdurp (Sluis) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik heb mijn auto in geruild en daar heb ik mijn prijs voor gekregen die ik wilde. Ik heb goed kunnen onderhandelen met de verkoopmedewerker. Ik ben tevreden over de gang van zaken.

20-11-2018
j bast van de velde (breskens) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is goed.

11-11-2018
AHAD (Terneuzen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, deskundig en behulpzame personen.

30-10-2018
marc verploeg (aardenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

wij heben al ongeveer 6 suzuki autos daar gekocht en we waren tot nu tevreden

14-10-2018
s de potter (hulst) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd vriendelijk en oprecht.

09-10-2018
C J van Sprundel (Goes) geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie ligging, geeft over ieder model waar je belangstelling voor hebt goede uitleg neemt de tijd voor je

03-10-2018
Herman Sijnesael (Sas v Gent) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en goede service.

01-10-2018
Ecm Pauwels (Axel) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en gewoon een goede garage.

25-09-2018
jolanda (terneuzen) geeft de service van onze verkopers een
10

super service

04-09-2018
piet coppieters (sluiskil) geeft de service van onze werkplaats een
8

ze zijn vriendelijk en behulpzaam en je krijg goeie service.

28-08-2018
F. Michiels (Ijzendijke) geeft de service van onze verkopers een
9

staan steeds vriendelijk voor de klanten klaar en goede monteurs

15-08-2018
Jmp van Duuren (Ijzendijke) geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk en alle afspraken nagekomen

07-08-2018
Geleijn Verlinde (Sluiskil) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn eerlijk en gaan recht door zee

31-07-2018
Willy Vermeulen (Terneuzen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima garage, heel aardige verkopers en goede service

25-07-2018
jaap van buren (zaamslag) geeft de service van onze verkopers een
9

goede dealer zeer correct behandeld ben niet anders gewend

24-07-2018
Cor en Maria van Beemen (Sas van Gent) geeft de service van onze verkopers een
10

De medewerkers hebben allen zeer goede kennis van hun product en zijn zeer klantvriendelijk.

24-07-2018
Bart versluys (Groede) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en vakkundige benadering en manier van werken.

11-07-2018
Eric Snoeck (Zaamslag) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende service, zeer vriendelijk personeel en een vakkundige afhandeling van de service beurt.

05-07-2018
J Smeets (Koewacht) geeft de service van onze werkplaats een
7

EEN VLOTTE VAKKUNDIGE BEDOENING

04-07-2018
Jac de Bruin (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men wordt er zeer netjes ontvangen indien gewenst kan men een kopje koffie of iets anders drinken. Verder heb ik veel vertrouwen in het afgeleverde werk.

27-06-2018
Ingrid schautteet faas (Groede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heel vriendelijke ontvangst, zowel in de garage als aan de telefoon!

19-06-2018
Jan Hamelink (Terneuzen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk, kundig en professionele mensen.

12-06-2018
'Sjaak Casteleijn (Terneuzen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn bijzonder goed geholpen, ga zo voort

12-06-2018
ag de jonge (ijzendijke) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden

31-05-2018
Mw. M. Moelker geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede zeer betrouwbare garage en vriendelijk gekwalificeerd personeel

23-05-2018
C.Vercauteren (Axel) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige ontvamgst. Duidelijke uitleg over Ignis. Goede inruilprijs van mijn SX4

23-05-2018
Frans de Briuijne (Philippine) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb geen lease auto , geen garantie meer , maar ik krijg altijd een keurig verslag achteraf van de gedane werkzaamheden met uitleg over kosten , en over onverwachte kosten word ik altijd tijdig op de hoogte gebracht . Dan kunnen we beslissen of we het laten uitvoeren of een nieuwe kopen.

16-05-2018
J de Bruijne (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen niets op aan te merken

15-05-2018
Dhr. Cijsouw (Hoek) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede ontvangst en goede informatie gekregen over onze nieuwe auto. Nam alle tijd voor ons. Ook de gemaakte offerte was heel duidelijk en overzichtelijk. Toen we de auto op de afgesproken datum ophaalden waren we blij verrast. De auto werd onthuld en we kregen een prachtige grote bos bloemen. Zo doorgaan autobedrijf Moret. We komen graag bij jullie

15-05-2018
R.M van den Berg (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service,vriendelijk en behulpzaam

09-05-2018
Barbara Maris-Prenger (Terneuzen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Vertrouwd en vriendelijk

08-05-2018
kloosterman E.M.A (axel) geeft de service van onze verkopers een
10

goede ontvangst en vriendelijkheid

08-05-2018
Luc & Chris van Peteghem - de Bruyn (Kloosterzande) geeft de service van onze verkopers een
9

De vriendelijkheid, deskundigheid en bij het afhalen van de auto werd er zowaar een klein feestje gebouwd.

08-05-2018
Ben Roijers (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte omgang en uitvoering.

02-05-2018
kloosterman (axel) geeft de service van onze verkopers een
10

persoonlijk benadering was zeer goed behulpzaam en zeer vriendelijk duidelijke uitleg

25-04-2018
Freddy Lams (Axel) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede monteur, minder aan de balie

24-04-2018
R. Goossen (Cadzand ) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima ontvangst en correcte afhandling en uitleg over de suzuki ignis.

24-04-2018
R van Noort (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en betrouwbaar zowel de zaak de directie en het personeel

24-04-2018
Sim van den Bos (Jos Everaardstraat 34 St. Jansteen) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke en behulpzame mensen zonder opdringerig te zijn

27-03-2018
Coby Nieuwelink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben super tevreden

27-03-2018
M.L. Gielis (Hulst) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijke bejegening . Zeer correct i.v.m afspraken maken . Vooraf kostenopgave . Technisch advies na keuring en onderhoud. Aanbod vervangend vervoer . Blij met verzekering bij pech .

27-03-2018
Diederick Benjaminsz (Sluiskil) geeft de service van onze verkopers een
9

uitstekende behandeling

13-03-2018
Trienko Folkersma (Westdorpe) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is gewoon een prettig bedrijf met aardige en ik denk ook deskundige mensen. ook de mensen aan de receptie zijn zeer voorkomend.

06-03-2018
B. de Booy (Kloosterzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende behandeling

27-02-2018
Hr J De Reu (IJzendijke) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik gewoon tevreden ben.

24-02-2018
J.C van drongelen . (Terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden en heb geen klachten .

21-02-2018
Familie Heirman (Sint-Jansteen) geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijke uitleg over gebruik te kopen model, vorige aankopen/onderhoud steeds als prima beschouwd en ervaren, dit bedrijf heeft door de jaren heen een zeer betrouwbaar imago opgebouwd!

13-02-2018
A J M de Windt (Oostburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

nu rijden we in onze 3 de Suzuki en steeds goed geholpen als je er komt ,maar meestal is dat maar 1 keer per jaar.

25-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Medewerkster aan de receptie komt niet echt vriendelijk over. Misschien een cursus klantvriendelijkheid.... Voor de rest geen klagen. Andere medewerker is altijd heel vrolijk en vriendelijk.

23-12-2017
bennie boerman (terneuzen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed vriendelijk correct

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage vertegenwoordigt een goed product en men staat hier ook volledig achter! Laatste onderhoudsbeurt is volledig volgens afspraak verlopen. Er is wederzijds vertrouwen!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer vriendelijk personeel, altijd tijd en aandacht voor een praatje en een bakkie koffie.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden

13-12-2017
W.Westbroek (Sas van Gent) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd goed en vakkundig geholpen

06-12-2017
Geleijn Verlinde (Sluiskil) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer te vrede over de garage *** . Ik denk dat mijn toelichting wel duidelijk genoeg is geweest .Waarom dan nog eens een aparte toelichting dit kost mij een berg met tijd dus doe even de moeite om mijn vorige toelichting hier verder op intevullen

06-12-2017
JDJ van Drongelen (Kloosterzande) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer correct en sociale benadering.

14-11-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Automobielbedr.Moret B.V. in TERNEUZEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen