Automobielbedrijf Klok & Thissen Uw dealer
0251-252122

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M ramakers (Heemskerk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het zeer vriendelijke mensen zijn waar je goed en netjes geholpen wordt.

23-10-2019
J.W. de Ruitet (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette en vriendelijke behandeling. Tijd voor een praatje en prima service.

23-10-2019
Mevr J.de wit geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn niet opdringerig en komen eerlijk en betrouwbaar bij mij over

09-10-2019
Bob van Leeuwen (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
8

De Suzuki Jimny van mijn vrouw en mijn Suzuki Vitara zijn in goede handen. Alerte en snelle hulp van vaklui. Prettige mensen.

01-10-2019
Cor Tervoort (badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Luisteren goed naar de klant en proberen de eventuele klachten op te lossen.

10-09-2019
Ron Hoogland (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar en vriendelijk

27-08-2019
Hendrik-Jan Bleumink (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijke en deskundige dealer. Topservice, een aanrader!

20-08-2019
A Peperkamp (Uitgeest) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij verwachten dat zij gewoon goed zijn want wij hebben nog geen echte ervaring met Suzuki .

15-08-2019
Michel (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service fijn geholpen .

13-08-2019
Winfred (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima klein bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Kundig en makkelijk benaderbaar personeel.

13-08-2019
G.Bartholomee (Wijk aan Zee) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er is vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt en meedenkt. De service is uitstekend: informatie is helder en ter zake. Bij de receptie krijg je een lekker kopje koffie en er liggen kranten. De eigenaar heeft tijd voor een praatje. Een fijne garage waar ik graag kom.

24-07-2019
Maarten Schultz (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Een bedrijf waar service nog kan en aanwezig is! Vriendelijkheid en kennis van zaken volop aanwezig! Men neemt de tijd voor je ook als je alleen maar komt voor een vraag! Staan ook niet meteen meteen vette rekening klaar als ze een klein ongemakje voor je verhelpen! Gezellig en kundig bedrijf!

23-07-2019
D.G. van Bruchem (Limmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima autobedrijf, wordt snel en vakkundig geholpen, prettige kontakten met de klant. Afspraken worden korrekt nagekomen.

23-07-2019
Van der Slot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wat een kanjers. We hebben er onze auto gekocht en er in onderhoud hoewel we daarvoor uit Amsterdam naar Heemskerk moeten hebben we het er graag voor over. TOP

16-07-2019
W Kieft (IJmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wist niet wat ik moest doen met 2 jaar aangeschafte paste SX4 2e hands maar ze hebben de auto bekeken en gedaan wat er moest worden gedaan. Ben tevreden.

03-07-2019
dhr A.J.L. Bakels (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
9

nogmaals, ik ben zeer correct en vriendelijk behandeld

13-06-2019
Dhr. R. Poll (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

op een deskundige en prettige manier te woord gestaan

12-06-2019
Dhr. Zanen geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer met zeer vriendelijke en kundige mensen.

05-06-2019
van Oosten (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk benadering, eerlijk en duidelijk in uitleg.

04-06-2019
Fam Schotten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette jongens, service gericht, klant vriendelijk en vakmensen

29-05-2019
R. Charles (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

De persoonlijke aandacht is opvallend. de dealer denkt mee om waar mogelijk de kosten te beperken.

08-05-2019
R Dijkstra (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al meer dan 10 jaar bij deze garage en wordt altijd vriendelijk en correct behandeld

02-05-2019
Joop Westgeest geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze staan altijd voor je klaar als er wat is. Maar dat is niet zo vaak nodig bij Susuki. Het zijn gewoon goede autos. En een goede garage.

23-04-2019
Mevr. J Leering (IJmuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, vriendelijke ontvangst. Goede service, zeer toegankelijk.

12-04-2019
Arnoud geeft de service van onze werkplaats een
9

Beoordeling zegt al genoeg. Gewoon erg goed!

10-04-2019
José Bakker (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen. Ze zijn altijd behulpzaam en niets is te veel. Kortom gewoon een fijne garage waar je geholpen wordt zoals je geholpen wilt worden.

09-04-2019
mevrouw J. van Bremen (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede behandeling, vriendelijk en hulpvaardig

09-04-2019
Win (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met vriendelijk en deskundig personeel.

09-04-2019
fam. crombeen (beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Niet arrogant en laat de klant in waarde.

26-03-2019
Evert IJsselmuiden (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een automobielbedrijf waar de klant nog koning is. Voelt gelijk vertrouwd en een prima garantie. Ook op een tweedehands auto. Ze doen wat ze beloven. Echt een voorbeeld voor vele anderen.

19-02-2019
Jo Daemen en Ellen Hofstraat (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een goede garage! Graag wens ik meer toekomstachtige zaken, zoals elektrisch etc , of wat te denken over het vervangen de huidige auto etc...

13-02-2019
Jacques Hop (Velserbroek) geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een Suzuki dealer waar de drempel plezierig laag ligt, je wordt er plezierig en vriendelijk ontvangen, maar ook de productkennis en het advies daarbij is ruim aanwezig. Een bedrijf waar je je snel thuis voelt, vandaar de beoordeling met een 10.

08-02-2019
Rop (Alkmaar ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed. Daar rij ik een paar kilometer voor om.

05-02-2019
Dhr Duijn (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

De afspraken werden correct nagekomen. Klantvriendelijk. En passie voor auto's.

05-02-2019
Cor Bijl (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en zij hebben verstand van zaken.

05-02-2019
Ger Noorman (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service lekkere koffie komen afspraken na

29-01-2019
R v.d. Water (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klok & Thissen doen echt hun best om je al klant goed te helpen voor een zeer redelijke prijs.

28-12-2018
M. van Breemen (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, meedenkend. Goede prijsafspraken.

28-12-2018
Mw. E.Vos (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Kleinschalig bedrijf waar het persoonlijke contact voorop staat en dat geeft een goed gevoel.

18-12-2018
P.Voormeer (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer goed geïnformeerd en ook al was de verkoper er niet, goed werk. 1e rit voorgesteld echt prima alleen de schade van de trekhaak en de daarvan afhandeling interieur niks gehoord das minder.

29-11-2018
Ina (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat dit een garage is, waar de klant nog koning is. Zij bieden nèt dat stukje meer service als een ander. Super behulpzaam, goede vaklui en als iets niet nodig is, dan zeggen ze het ook. Fijne garage.

20-11-2018
Mevr ramakers baas (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima.

06-11-2018
BJ van der Wateren (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

prettige ontvangst, aandacht en uitleg

23-10-2018
Jan scheerman geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel,behandeling Suzuki Nederland minder. versleten wiellager na 22444 km geen coulance!

02-10-2018
Piet de Niet (Heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon goed

19-09-2018
Mevr. L.van het Kaar (Egmond Binnen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijke ontvangst en informatie. Geen gladde verkooppraatjes. Korte lijnen m.b.t proefritten, lease maatschappij en contact. Er straalt vertrouwen uit de contacten.

14-09-2018
Sandra (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en snelle service. Ook als er tussendoor iets is, kun je langskomen en wordt er, indien mogelijk, gelijk naar gekeken. Erg fijn!

12-09-2018
j de graaf (heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede zaak klasse

11-09-2018
H.v.d.Bos (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij altijd goed worden behandeld en vriendelijk.

09-09-2018
Piet de Niet (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klaar terwijl je wacht

05-09-2018
Ron Hoogland (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn vriendelijk de service is goed. Je wordt correct behandeld.Ze zijn nooit te beroerd om je te helpen of je nu 1 keer kom of 10 keer ze blijven vriendelijk en correct.

05-09-2018
Dhr.v.d.Meerendonk (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Doelgericht en deskundig

29-08-2018
fam van lieshout (heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

ga zo door hou het lekker laagdrempelig

21-08-2018
Yvonne van Hoof (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima afspraken over prijsopgave, zeer tevreden over geleverde werk en ophaal- en thuisbrengservice!

16-08-2018
Mevr. Walraven geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben vriendelijk geholpen. Er is vakkennis aanwezig en verschillende keuzes worden voorgelegd. Ik ben erg tevreden over alles.

07-08-2018
Dhr Schotten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met vakkundig personeel

02-08-2018
Mevr. D.v.d. Berg (Assendelft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klok & Thissen is al tig jaar onze garage en dealer. We waren 1 van zijn eerste klanten, toen nog Daihatsu dealer en nu dus Suzuki. Tot volle tevredenheid.

31-07-2018
Dhr. L.Sanders geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn bereid om iets extra's voor je te doen. Wij krijgen niet het gevoel dat er geen minuutje extra voor ons is. Als klant voel je je thuis.

31-07-2018
H Hoenderdos geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over werkzaamheden en communicatie

24-07-2018
J.W de Ruiter (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en klantvriendelijk.

10-07-2018
Mirjam de Huu (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede uitleg over de reparaties Afspraak maken verloopt soepel Auto is dezelfde dag klaar

03-07-2018
Flossie (Beverwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werd telefonisch op de hoogte gebracht over het aflopen van mijn lidmaatschap van de Suziki service onderweg. Flexibel om op een voor mij handige dag om het onderhoud uit te voeren. Kosten werden vooraf gespecificeerd en tijdens onderhoud opgemerkte nodige reparaties werden ook telefonisch doorgegeven met een kostenplaatje. We zijn sowieso erg blij met onze Swift. Je hebt weinig omkijken naar die auto en als er wat is, wordt het prima geregeld. Vriendelijke service!

13-06-2018
Ruud Poll (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

keurig te woord gestaan door baliemedewerker en afhandeling van onderhoudsbeurt goed afgehandeld

13-06-2018
Rocco Hooiveld (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
7

Duidelijke receptie/planning en vriendelijk,bereid om mee te denken,ik ben 2 maal goed geholpen met de apk,wel vond ik het jammer dat de monteur de ramen niet aan had gesloten en er zaten vrij veel zwarte vinger afdrukken op de gele-auto ondanks dat deze al oud is.

25-05-2018
Ad van Hoesel (Wijk aan Zee) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, kennis van zaken, staan altijd voor je klaar.

09-05-2018
mevrouw J. Braakhekke - van Bremen geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben altijd netjes en correct geholpen.

08-05-2018
Helga Loos (Castricum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service duidelijke communicatie

24-04-2018
Pauline Bezuijen (Wijk aan Zee) geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk en eerlijk verhaal. Goede service: ik werd thuis opgehaald toen ik m’n nieuwe auto kon ophalen. Verder werd verteld dat ik altijd welkom ben voor vragen etc.

14-04-2018
A.W.Booij (IJmuiden) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon "recht door zee" geen addertjes onder het gras en klantgericht. Kleinschalige dealer op de "grote" autoboulevard maar wel met een specifiek merk.

13-04-2018
Ton Bakels (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer wordt je als klant prima behandeld

13-04-2018
Hr. B. Koolbergen (Haarlem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Aardige mensen en goede verhouding prijs/kwaliteit.

12-04-2018
Mw. Franka van der Venne (Velserbroek) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben prettig en proffesioneel geholpen

08-04-2018
Cor Bijl (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed bedrijf en prettige mensen

27-03-2018
Rob Bremer geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage met uitstekende service met 'hart' voor de zaak

02-03-2018
Ir H.A. de Beer geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn behandeld door prettige mensen met verstand van zaken.

28-02-2018
Dhr. A. Duijn (castricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is echt een bedrijf waar de service nog kan .

27-02-2018
Daan Bleumink geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service, je wordt als klant serieus en goed behandeld. Ze zijn erg open over het hele proces en rekenen een eerlijke prijs. Een aanrader!

27-02-2018
H. van der Zon (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service. Meteen behulpzaam bij reparaties.

14-02-2018
j.c. visser (spierdijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima voorlichting prettig contact niet opdringerig goed en eerlijk overleg t.a.v. de inruil

09-02-2018
H. Welp (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Klein maar zeer gezellig en enthousiast

05-02-2018
Dhr. N. van Leeuwen (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk team, accuraat en deskundig.

23-01-2018
Henk Willems geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vertrouwd

23-01-2018
Stef Horn (Uitgeest) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk neemt de tijd goede uitleg verstand van zaken

16-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede en plezierige service. Kosten van periodieke beurt niet tevoren opgegeven, maar waren relatief laag. Je moet vertrouwen in een bedrijf hebben en zij verdienen het.

10-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

We hebben een prettige verstandhouding

27-12-2017
Mevr. C. van Egmond geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn servicegericht, zeer klantvriendelijk. Ze denken in oplossingen en niet in problemen.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage met vriendelijke mensen die met je mee denken en verstand van zaken hebben.

05-12-2017
john de graaf (heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede mensen en prettige mensen

28-11-2017
Gerard leegwater (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

We kunnen altijd bij ze terecht doen nergens moeilijk over .

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prettig ontvangen, nog geen ervaring met servicenivo.

20-10-2017
Ron Hoogland (Heemskerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Ze zijn klant vriendelijk geven een goede uitleg luisteren goed wat de klant wil en nemen de tijd voor je en hebben een goede service's

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik heb wel vertrouwen in de toekomst

03-10-2017
Mevr. J Dijkman Dulkes (Castricum) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen luisteren naar je . En je wordt prettig geholpen. Ik had een dag en tijd afgesproken en toen ik dat moest veranderen was dat geen probleem. Kon gewoon wat later komen. Dat was fijn. Voor mij is het een goed en fijn bedrijf waar ik volgend jaar gewoon weer terug kom.

03-10-2017
Mevr. Joke Kramers (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, meedenkend en correct.

29-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, vriendelijk en duidelijk.

26-09-2017
Schotten (Heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke kleine dealer met geweldig personeel

20-09-2017
Mevr. Kuil Stengs (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage, geen problemen mee gehad. Bellen keurig op tijd om te melden dat de auto weer klaar staat.

17-09-2017
Piet de Niet (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zonder commentaar wordt de auto gereed gemaakt

07-09-2017
L thompson (Ijmuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd meteen geholpen en kon wachten met een bak koffie en alles ging vlot en heel klant vriendelijk

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles prima geregeld volgens afspraak.

02-08-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Automobielbedrijf Klok & Thissen in HEEMSKERK
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen