Fleming B.V. Uw dealer
050-5426200

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr.I.vd Veen (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was heel blij, dat de dealer mij gelijk liet komen, na mijn telefoontje. En dat ze het ook gelijk gingen repareren. De chefmonteur wist gelijk wat er aan mankeerde. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Ik ben heel erg tevreden en ik zal ze zeker aanbevelen.

03-09-2019
Sylvia van der Werff (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij autobedrijf Fleming werken zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Je wordt als klant goed te woord gestaan en voorgelicht over de gang van zaken.

03-09-2019
Wilco Oelen geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte afhandeling, gemakkelijk in maken van afspraken. Nette ontvangst en goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.

28-08-2019
Dhr F.e tawaang (Groningen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed vakkundig vriendelijk en snel geholpen

27-08-2019
Ben van Huis (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top bedrijf, klantvriendelijk, behulpzaam, bij bezoek warm welkom.

13-08-2019
Martin Schepel geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijke verkoper, niet opdringerig.

09-08-2019
dhr S van der Brug (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

tot nu toe (1jaar en 4mnd) goed en vriendelijk geholpen

07-08-2019
Gerrit, Rouke Broersma (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al plm 35 jaar klant van Fleming,dat zegt op zich voldoende.Men wordt er zeer klantvriendelijk ontvangen.

06-08-2019
p.zomer (roden) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima autobedrijf, prima service, het enige nadeel was/is, kwam op een bloedhete dag voor een onderhoudsbeurt en het was bijna niet te harden in de zaak vanwege de hitte. Kon wachten op mijn auto, maar het uur duurde lang ivm de hitte binnen, een airco zou absoluut niet misstaan op hete zomerdagen, niet alleen voor de klanten maar ook voor het personeel.

30-07-2019
Ymm (Groningen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Erg klantvriendelijke goede garage. Zeer tevreden.

23-07-2019
Rob van der Ploeg (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, vriendelijk personeel en uitstekende werkplaats.

16-07-2019
dhr. E.D.Post (Garmerwolde) geeft de service van onze werkplaats een
8

Al vele jaren klant bij Fleming B.V. en steeds tot volle tevredenheid. Word steeds vriendelijk te woord gestaan door de receptie en de werkplaats levert voortreffelijk werk.

09-07-2019
Roelie Zwiers geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Kwaliteit voor weinig geld.

12-06-2019
Dhr.nm hoving (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fleming staat voor je klaar!

07-06-2019
Mariska Ennes-Boutier (Haren GN ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al 23j bij deze garage. Helaas heb ik een kop staart ongeluk gehad waardoor mijn auto Total löss is. Men heeft mij prima opgevangen en naar huis gebracht.

06-06-2019
Harry de Jongh (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, met goede werkplaats. Info klopt altijd.

06-06-2019
B. Blaauw (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is o.k. Een 9 voor een onverwachte verbetering. Een 10 is voor de Hogere Macht voorbehouden.

29-05-2019
Annelies.Ouwerkerk (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super menselijk en gezellig.

29-05-2019
russo (groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ze zijn vlot en deden direct een goed inruilbod en we konden een proefrit in de juiste versie maken, dit klinkt allemaal logisch maar we overwogen ook 2 andere auto's en die voldeden hier niet aan. Ook handig is dat ze flexibel zijn in meegeven leenauto of fiets ook als je dat ad hoc bedenkt. Het valt me wel op -ik reed begin deze eeuw ook enkele jaren Suzuki en kwam bij Fleming- dat de onderhoudskosten meer gestegen zijn dan ik dacht.

21-05-2019
Mevr. M. Hillenga (Groningen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, eerlijk, betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

21-05-2019
K.v.Goethem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer correcte behandeling

08-05-2019
Fokje vogelesang (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijke mensen

07-05-2019
Dhr. F. Kremer geeft de service van onze werkplaats een
8

Vlotte en correcte service.

07-05-2019
dhr. R.C.Lamfers geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Flemming zit u goed en vertrouwd, (geen praatjes maar daden zoals afgesproken) prima garage!

30-04-2019
Mevr. Norder geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is naar wens verlopen, het kon niet beter.

24-04-2019
Jacob Dijk (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte en professionele afhandeling. Voorkomend en vriendelijk. Afspraken worden correct nagekomen. Uitstekende service en voorlichting.

24-04-2019
R. Ipema geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn bij de aankoop van onze nieuwe suzuki ignis goed begeleid en op de hoogte gehouden van de voortgang van van de levertijd, en bij aflevering van de auto uitgebreid uitleg gehad.

23-04-2019
Anouchka (Stadskanaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service

23-04-2019
Fokke van der Leij (Zuidbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijk, klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

17-04-2019
Lies Zuidinga (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenenaar en personeel zijn altijd vriendelijk , correct en deskundig. Zij kennen hun klanten . Met plezier verzetten zij het klokje of koppelen de telefoon. Voor mij ingewikkeld, maar voor hen een fluitje van een cent.

12-04-2019
Peter Frericks (Nieuwe Pekela) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima betrouwbare dealer.

09-04-2019
J.Datema (Aduard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Pretige garage. Goede ontvangst, Heldere uitleg over de autobeurt Kan niet beterr

04-04-2019
P. van Tol (Hoogezand) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service afspraken worden nagekomen altijd op tijd klaar bij servicebeurt kan ik altijd op wachten maar vooral service is erg belangrijk op vragen altijd een gericht antwoord gekregen.

27-03-2019
M. Beima geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst, duidelijke afspraken, goed werk en fijne mensen.

26-03-2019
J. Brugts geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon het beste autobedrijf waar ik ooit geweest ben.

06-03-2019
Rica Nuninga. geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze suzukimedewerkers en dan ook allemaal van administratie tot werkplaats tot verkopers. En meer. Zijn allen voorkomend netjes en je hebt het gevoel dat je welkom bent als klant zonder dat men overdreven verkooppraatjes heeft. Een hele fijne zaak waar ik heel graag mijn auto’s koop en in onderhoud geef.

12-02-2019
T. Terpstra (Assen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar afspraken komen ze na en op tijd. De ambiance kan beter.

05-02-2019
mevr C. HALMA (WINSCHOTEN) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijke duidelijke correcte benadering. zeer tevreden over de afhandeling

01-02-2019
B. Grootjans geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke ontvangst, correcte afhandeling

30-01-2019
Joke Hazenberg (Groningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er vakkundig en vriendelijk behandeld

29-01-2019
Mevr H.Philips geeft de service van onze verkopers een
9

we werden goed geholpen en ze waren vriendelijk

29-01-2019
Albert schuitema (Haren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klant gericht, en verder een goede service

22-01-2019
Joke C.M. van Velthoven (Haren (Gr.)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het gehele personeel is zeer vriendelijk, koffie altijd gratis verkrijgbaar. Ik vertrouw het bedrijf blind.

16-01-2019
Ben van Huis (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jarenlang zeer tevreden over het bedrijf en over alle medewerkers van receptie, verkoop, monteurs. Warm welkom, koffie staat altijd klaar. Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, kundig personeel. Je kunt je geen betere garage wense

09-01-2019
Bert Oostergetel (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct, redelijke prijs voor reparaties. Betrouwbaar bedrijf.

08-01-2019
Bert Bakker (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

zoek een goede garage dan komt het met die auto's wel in orde. helemaal als het een Suzuki is.

21-12-2018
Wessel Moorman (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct behandeld.

12-12-2018
Doede Douma (Bedum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en overleg omtrent bijzonderheden

11-12-2018
Mevr. M.E. van Vonderen geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze staan altijd voor je klaar en het zijn aardige mensen.

05-12-2018
mevr Schuiling geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling door personeel en kundig qua uitvoering werkzaamheden.

05-12-2018
Jan (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

keurig bedrijf goede communicatie

04-12-2018
Piet Lukkien (Harkstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf. Vriendelijke verkopers met kennis van zaken. Ik voel me bij dit bedrijf nog mens en geen nummer.

27-11-2018
B. Bruinsma (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede kwaliteit, aardig en vakkundig personeel

09-11-2018
Gretha Bouwman (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al 24 jaar klant. Dat komt omdat ik steeds een betrouwbare auto kreeg voor redelijke prijzen. Ik wordt altijd direct geholpen als er toch iets moet gebeuren en word goed geïnformeerd over de kosten. De prijzen zijn redelijk en ik word altijd hartelijk ontvangen. Maar met een Suzuki hoef je niet vaak een beroep op ze te doen.

06-11-2018
Wim (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk personeel. Houden zich aan de afspraken. Kom al jaren bij de garage en ben er zeer tevreden over.

30-10-2018
Ger Broersma (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fleming is een zeer betrouwbare dealer.De gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.Wil je wachten op het gereedkomen van de onderhoudsbeurt,wordt er altijd koffie of thee aan geboden en anders wordt er altijd passend vervoer aangeboden.Kortom een eerlijk en prettig bedrijf.

30-10-2018
Hans Rats (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed uitgevoerde onderhoudsbeurt ! Prijsafspraken klopte ! vriendelijk personeel en heerlijke koffie ik voel me daar thuis !

30-10-2018
Mevr. Oosterveld (Groningen) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik heb alleen nog een koop ervaring, in de toekomst zal ik iets meer over de werkplaats en afspraken vertellen.

24-10-2018
Mevrouw S. Dokter (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en correcte bejegening. Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. Prettige wachtruimte,. kortom ik voel mij als klant gewaardeerd en serieus genomen.

23-10-2018
H. Reawaruw geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed ontvangst, vriendelijke personeel en kundig. Goede uitleg van werkzaamheden.

17-10-2018
fam. apg van Galen (Ezinge) geeft de service van onze verkopers een
10

de goede ontvangst en je alle tijd en ruimte geven om je auto uit te zoeken

11-10-2018
dhr haak geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima geholpen!

10-10-2018
Cor Hubers geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een uitstekende garage met vriendelijk, deskundig personeel. Voelt heel vertrouwd. Heerst een ontspannende sfeer en je voelt je altijd welkom. Bij binnenkomst word je meteen welkom geheten en wordt een kopje koffie aangeboden. Wij zijn zeer content met automobielbedrijf ***.

10-10-2018
dhr. E.D.Post geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige benadering naar de klanten, goede service en een ter zake kundige werkplaats.

05-10-2018
Mevrouw Stäbler (Muntendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte afhandeling .

27-09-2018
Nico hoving (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijkheid !

26-09-2018
G.J.J. Vonk (Zuidlaren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle, betrouwbare service en vriendelijk deskundig personeel.

25-09-2018
Dhr westerhof geeft de service van onze werkplaats een
10

persoonlijk en aardig en correct

18-09-2018
J. Elema (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Fleming B.V. is een bedrijf dat de klanten een goede en betaalbare service levert.

18-09-2018
J de Ronde (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Denken mee met de klant, maar qua tijd is niet altijd speling. De telefonische bereikbaarheid kan beter.

08-09-2018
S. Arends (Winschoten) geeft de service van onze verkopers een
9

n.v.t.

05-09-2018
Schilte F geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel Accuraat Duidelijkheid Uitstekende service

28-08-2018
Gerhard Rienks geeft de service van onze verkopers een
8

De benadering als klant is laagdrempelig , er wordt niet uit de hoogte op je neergekeken, iedereen is gelijk en wordt ook zo benaderd.

19-08-2018
M. Beima geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ga met plezier naar deze garage. Vanaf het eerste contact en daardoor de aankoop van de auto. Alle werkzaamheden zijn sindsdien ook naar volle tevredenheid verricht. Kwestie van vertrouwen. Ik bemoei me met het rijden, tanken en zo nu en dan naar de wasstraat. Al het andere houden de mensen van Fleming in de gaten. Hele geruststelling.

14-08-2018
H.Hoeboer (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage. Vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Klant is hier nog koning!

07-08-2018
Egbert (Den Ham Gn) geeft de service van onze werkplaats een
10

1 woord GEWELDIG

31-07-2018
D van der veen (Groningen) geeft de service van onze verkopers een
8

Alles goed

31-07-2018
Mw. A. Knip geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en vriendelijk personeel

24-07-2018
Sjouke (Grijpskerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en klantgericht

17-07-2018
Jurrien Groen (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, geen verrassingen

10-07-2018
Mevr. Licht (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kon binnen afzienbare tijd terecht. Werd gebeld zodra ze een beeld hadden van de kosten en alles wat ze wilden doen werd overlegd. Toen ik de auto kwam ophalen is nogmaals uitgelegd wat er aan de auto gedaan was. Ik werd dezelfde dag gebeld dat ik hem weer op kon komen halen en toen stond hij schoon en netjes voor me klaar om mee te nemen.

04-07-2018
Mevr.M.Friso-Cazemier geeft de service van onze werkplaats een
7

Ze zijn vriendelijk...goede uitleg...ik ben dol de hond die er rondloopt..als hij/zij dood gaat hopelijk loopt er weer zo'n hond rond...dan is het zeer prettig om te wachten.....

19-06-2018
k w bos (roodeschool) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima personeel je word snel en netjes geholpen en het werk is prima, aleen jammer dat er geen leenfiets meer was die was andere jaren wel aanwezig

12-06-2018
Fieke Bootsma (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bedrijf is zeer klantvriendelijk en bieden een goede service.

10-06-2018
K.van Goethem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vlotte behandeling komen afspraken na

05-06-2018
Lies Zuidinga (Groningen) geeft de service van onze verkopers een
8

Deskundig en klantvriendelijk personeel

27-05-2018
harry Eijpe (winschoten) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede garage, je wordt gebeld als er onverwachte reparaties zijn met de kosten erbij wanneer het gerepareerd wordt. de balie is vriendelijk en behulpzaam.

26-05-2018
Rene erik de vries (groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel goed

23-05-2018
Dhr. Martinus geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam en betrouwbaar.

22-05-2018
Iwema (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk.correcte zaak rn personeel

16-05-2018
Mevr. S. Dokter (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden correct nagekomen, Personeel is vriendelijk en beleefd. Ik wordt"herkend", d.w.z. dat ik niet elke keer hoef te zeggen wie ik ben. Het bij de naam aangesproken te worden geeft een vertrouwd gevoel.

02-05-2018
A. Korma (Haren) geeft de service van onze werkplaats een
8

De communicatie bij Suzuki is goed. Het personeel is vriendelijk. Er wordt gebeld, overlegd, wat er allemaal aan de auto zou moeten gebeuren, wat het gaat kosten en duidelijk uitgelegd waarom.

02-05-2018
Ger Broersma (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat Fleming BV zeer betrouwbaar overkomt en ik daar al ruim 30 jaar klant ben en zeer tevreden ben

02-05-2018
Homme Zwiep geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Automobielbedrijf Fleming zijn de medewerkers oprecht geïnteresseerd in de situatie van de klant en ze geven waardevolle adviezen bij de aankoop van een auto. Het contact met de medewerkers, verkoop en werkplaats, verloopt op een prettige wijze en afspraken en toezeggingen worden nagekomen.

24-04-2018
Selina geeft de service van onze verkopers een
9

Eerlijk, open en betrouwbaar

19-04-2018
G.Stam (Hoogezand) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig ontvangst. Goede uitleg.

13-04-2018
R. Smalbil geeft de service van onze werkplaats een
8

Voldoende.

12-04-2018
m.o koolman geeft de service van onze werkplaats een
8

ik kom er al jaren

05-04-2018
Petra Dijkstra (Boornbergum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage. Houdt zich aan de prijsafspraak. Bellen vtv over de prijs. Deze was zelfs lager bij het afrekenen. Vriendelijke personeel. Kortom helemaal goed????

04-04-2018
mevr. a. wilpstra (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk eerlijk vakmanschap

28-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Fleming B.V. in GRONINGEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen