Autobedrijf Winkelhorst Uw dealer
0543-472873

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

30 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Jose (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed, vriendelijk personeel

03-09-2019
Andre -Annelies Spiekker (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zo lang als we bij Winkelhorst de 2 nieuwe auto 's gekocht hebben en in onderhoud daar zijn nooit geen onduidelijk gehad en zeer correct zijn behandeld

01-09-2019
G Splitthoff geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en goede service

09-07-2019
Marcel Waalderbos (Aalten.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant en altijd correct behandeld deze garage straalt vakbekwaamheid uit,nog nooit slechte ervaringen gehad. Ik zal iedereen deze garage aanbevelen en Suzuki is ook een zeer betrouwbaar automerk.

12-06-2019
H.Elijzen (Lichtenvoorde ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel! ??

09-04-2019
AFH Wissink (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
8

now nonsens prima gasten achterhoekse mentaliteit

06-03-2019
Hendrik Conradi (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte service, vriendelijk personeel en houden zich aan de afspraken.

19-02-2019
Evert Lammertink (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel dat kundigheid en flexibiliteit combineert in een voor de klant aantrekkelijke setting.

12-02-2019
Dhr. J.Ebbers (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima no nonsense garage.

17-01-2019
G.T.J.Tijdink (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
8

ontvangst,jaarbeurt,terugbrengen,prima monteur alles prettig geregeld.

08-01-2019
Olthof (Hengelo (o)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden.

18-12-2018
R. voltman (Winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige sfeer, snelle afhandeling van de afspraken. Klaar binnen de afgesproken tijd, netjes behandeld.

18-12-2018
J.Pamboer (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijke behandeling.Problemen naar wens uitgevoerd.

27-11-2018
Sandra Sheridan (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken komen ze na. Vriendelijk behandeld. Duidelijke uitleg gekregen.

08-11-2018
Narda Kempink (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb het volste vertrouwen in het bedrijf, het personeel en het werk dat zij leveren. Ik spreek uit 50 jaar ervaring met Automobielbedrijf Winkelhorst.

30-10-2018
Harrie ten Breteler (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je bent snel aan de beurt als je belt voor een afspraak als er wat is met de auto. Heb ooit schade aan de auto gehad dit werd snel geregeld ook het verzekeringswerk. Ben ook tevreden over de onderhoudsbeurt en kosten die daarvoor betaald moeten worden. En je kunt een auto lenen, als jouw auto in onderhoud is.

23-10-2018
D. Hoeksema (Winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, goede service. Bij bijzonderheden nemen ze contact op om erover in te lichten en te overleggen over volgende stappen .

18-10-2018
Dhr g te Pas (winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk ontvangst en klant gericht denken

02-10-2018
Marcel Waalderbos (Aalten.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correcte garage met vriendelijk personeel .

12-05-2018
jan willem meijer (WINTERSWIJK ) geeft de service van onze verkopers een
9

prettig ontvangen en het motto was doe maar gewoon

13-04-2018
S. Heinen - van Kooten (Aalten) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke verkoper. Duidelijk en kennis van zaken. Duidelijke afspraken, die zij ook nakomen.

21-03-2018
Harry Onnink (Aalten) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede betrouwbare garage met vriendelijke medewerkers die uitstekend zijn opgeleid en een gedegen kennis over de Suzuki in het algemeen bezitten.Vakmanschap staat hoog in het vaandel.

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd een correcte behandeling. Goede informatie en een snelle afhandeling van probleempjes. Goede uitleg

15-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goede service

24-10-2017
N. Kempink (Aalten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Na ongeveer 50 jaar klant bij Automobielbedrijf Winkelhorst, voor koop, inruil en reparatie, ben ik zeer tevreden en vol vertrouwen over dit bedrijf en zijn werknemers

23-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijke sfeer

26-09-2017
Andre-Annelies geeft de service van onze werkplaats een
9

We worden altijd correct en netjes behandeld .

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

goed en correct behandeld

02-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. De koffie of thee staat altijd klaar en bij eventuele vragen krijg ik altijd een goed en duidelijk antwoord. Ook wordt er duidelijk uitleg gegeven bij een reparatie en/of vervanging van een onderdeel waarom dit nodig was.

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk,houden zich aan afspraken,nette aflevering auto

15-03-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Winkelhorst in AALTEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen