Auto Meer Katwijk Uw dealer
071-4031925

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

35 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Hr. Esse hulshof (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf, correcte service met vriendelijk personeel met hart voor hun werk.

10-09-2019
E.W. van den Haak (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service en klantvriendelijkheid zijn groot. De uitstraling en ervaring over de jaren heen bevestigen dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is.

20-08-2019
Hans Pesant (leiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij vinden het een prima bedrijf, klantgericht/vriendelijk en normale mensen. Geen gladde verkooppraatjes en nog goede service.

14-08-2019
Jan verhoeven (Leiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en uitstekende service.

07-08-2019
Jan van Duivenboden (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service met een grote S

17-07-2019
Hr A. Houtman (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd de voor de klant voordeligste oplossing bedenken. Houdt zich altijd aan afspraken. Nooit problemen met nazorg.

13-03-2019
Van der blom geeft de service van onze werkplaats een
8

Eerlijk en vertrouwd met humor.

01-03-2019
Sjoerd D. (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima no nonsense garage. Vaste monteurs die tevens het klantencontact onderhouden en altijd bereid zijn om even mee te denken.

27-02-2019
Frans van Starkenburg geeft de service van onze werkplaats een
8

Zie vorig commentaar, een 8 is ruim voldoende

28-12-2018
H Hermans (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service vriendelijk personeel

05-09-2018
HPJ .Gerritsen (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vertrouwd bedrijf

04-09-2018
Liesbeth vd Haak (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Automeer is degelijk en betrouwbaar. De mensen zijn hulpvaardig en vriendelijk

28-08-2018
cor van bemmel (leiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

ophaal en breng service

14-08-2018
Hans Pesant (leiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel. Kan altijd terecht met vragen en werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

07-08-2018
Jan van Duivenboden (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service gericht en vakmanschap, en doen wat zij beloven en super dealer !

24-07-2018
Mevrouw Nederveen (Noordwijk aan Zee) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en punctueel

17-07-2018
P. Van Dongen geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze garage luistert naar eventuele klachten en wensen en worden zeer goed opgelost. Daarnaast goede service en klantvriendelijk.

13-07-2018
Mevrouw Ria de Ronde geeft de service van onze werkplaats een
10

Nooit klachten, men denkt altijd mee, je kunt er altijd terecht voor alles (aan de auto??) Kortom al 8 jaar tevreden met de mensen bij Automeer Katwijk

04-07-2018
Ferdinand Vonk (Zoeterwoude-Rijndijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel.Altijd behulpzaam en correct afhandelen.Als je alleen een vraag heb wordt je ook goed te woord gestaan.Vakkundig personeel en aan te raden bij kennissen en familieleden.

06-06-2018
Esse Hulshof (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkplaats schoon en overzichtelijk met in wachtruimte automaat voor verschillende dranken. Personeel Correct en vriendelijk

10-10-2017
Liesbeth vd Haak (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor deze keuring maar vooral in het verleden werd ik altijd snel en goed geholpen, het probleem verholpen voor zeer redelijke prijzen. Auto meer is een zeer menselijk en integer bedrijf. Ik ben er super tevreden over.

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het gewoon een goede dealer is.

01-08-2017
JF. Heeremans (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer is betrouwbaar en ik word als klant netjes behandeld.

04-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben bijzonder tevreden over Automeer Katwijk b.v. omdat ik altijd correct geholpen word met een goede service. En mijn auto heeft nooit pech.

25-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

service, snelheid, betrouwbaar, kundig

19-06-2017
Een tevreden klant (Wassenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleine garage waar service en persoonlijk contact nog heel gewoon is. Doen alleen de werkzaamheden die nodig zijn om de auto in topconditie te houden. Ik ben er al 14 jaar tevreden klant.

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn altijd vriendelijk en je wordt altijd goed te woord gestaan

12-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Plezierig, zowel bij aankoop als onderhoud. Korte lijnen, laagdrempelig. Interieur getuigt van hart voor de zaak.

11-04-2017
S. Duit (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Luisteren goed naar de klant. Reparaties worden in overleg met de klant uitgevoerd. Het kost geld maar je gaat met een tevreden gevoel weer uit de garage. Na de laatste reparatie en de extra service kijk ik elke dag weer met plezier naar mijn auto. Het is een topteam bij Automeer.

22-03-2017
P.C. Adriaanse (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, zeer deskundig en behulpzaam

14-02-2017
Arie Boudewijn (Leiderdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kennis van zaken, vriendelijk, luisterd naar de klant, je voelt je er thuis, proberen je niet iets aan te praten, maar doen gewoon wat noodzakelijk en goed is.

28-11-2016
Gydo Zonneveld (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk

08-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

totaal is alles in orde.

16-09-2016
Hr. E Hulshof (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

ja, de altijd zee correcte en snelle afhandeling van normale klachten de afgelopen jaren

04-09-2016
John W. Kimmel (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen waren, correct, 'to the point' en zakelijk. Het regende en er werd mij een auto aangeboden, waar ik niet om had gevraagd, gedurende de service. Auto was klaar op afgesproken tijd.

30-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen