Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

AutoCity AVK B.V. Uw dealer
0570-624466

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Gerrit Balster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt geholpen zoals afgesproken en een luisterend oor voor de klant.

01-04-2020
Dhr. Karadayi (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantviendelijk, betrouwbaar en vakkundig.

31-03-2020
Mevr.Esther Brugman (Lettele) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant bij AVK. De klant is koning is wat mij betreft van toepassing. Persoonlijke service. Je voelt je altijd welkom. Niets is te veel gevraagd. En ik kan het weten...op dit moment meerdere Suzuki's in onderhoud bij AVK.

31-03-2020
George Rullmann Schmidt (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Suzuki is een betrouwbaar, pittig karretje. De baas vd garage, is een prettige vent en die van de werkplaats is ook heel aardig met een kundige uitstraling.

31-03-2020
G.H. Veurtjes (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een heel fijne dealer. Zeer vakbekwaam, vriendelijk en klantgericht. Als vaste klant kan ik er ook terecht voor slechts een leuk gesprekje met een kop koffie, als dat toevallig zo uitkomt.

17-03-2020
Riekie Heijink (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb mijn auto bij een andere dealer gekocht. En kwam hier terecht voor een vraag. Werd zo geweldig geholpen, daarom blijf ik bij deze dealer. Zeer tevreden over personeel en directie.

10-03-2020
Harry Koel (Schalkhaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage, prettig personeel.

10-03-2020
Marcel (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een goede service en vriendelijk en kundig personeel.

05-03-2020
J van Roekel (Vorden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijk, behulpzaam en zakelijk! En voor wie dat ook belangrijk vindt de koffie is ook ok!!

03-03-2020
T. Stevens-Wesselink geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage waar ik al jaren als Suzuki rijder kom. Vriendelijk en deskundig personeel. Bij reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden wordt men vooraf op de hoogte gebracht van de te verwachte kosten.

25-02-2020
Herma Hopster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrouwbare garage waarin de medewerkers altijd genegen met je mee te denken. Ik voel me thuis bij de garage, degelijk vakmanschap en zeer betrokken en klantvriendelijk personeel.

25-02-2020
h.j.Harink (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en inlichting

21-02-2020
Jos Bingen (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt erg vriendelijk en snel geholpen ik ben erg tevreden

18-02-2020
L. Venneman (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede prijsopgave mogelijke kosten van reparatie. Vriendelijk , eerlijk , betrouwbaar personeel. Breng en haal service ivm slechte weer na overleg.

11-02-2020
Geert Tepperik (Heeten ) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige mensen, zeer correct en een fijne zaal en goede show room

28-01-2020
Marlies Bierdrager (Diepenveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben nu een aantal jaren klant bij AutoCity AVK. Ben zeer tevreden over de service, zowel bij de verkoop als bij de jaarlijkse beurt en bandenwissel. De koffie staat altijd klaar en de mensen hebben oog voor de mens. Prima bedrijf waar ik graag kom.

23-01-2020
Arjan Nales (Dj Con Nalez) (Terwolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Waarom een 10 omdat ze dat verdienen . Voor mij al meer dan 4 jaar. Prima service en vooral meedenken..

21-01-2020
Michel (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer persoonlijke benadering! Uiterst professionele garage.

14-01-2020
Arjan (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige garage en een fijn koopsgesprek. Duidelijke uitleg en afgeleverd zoals afgesproken.

14-01-2020
Waanders geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en netjes geholpen en snel.

31-12-2019
A.J. Hesdahl (DEventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

AutoCity AVK is een zeer professionele dealer. Vriendelijk en bekwaam personeel. De prijzen zijn zeer redelijk. Kom hier zeker weer terug!

04-12-2019
Jb de caluwe (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

We waren overal zeer tevreden over

26-11-2019
C. Kappert geeft de service van onze verkopers een
8

Je word op een prettige manier ontvangen. Om tot een goede aankoop te komen krijg je voldoende informatie en er word geen druk uitgeoefend om tot een besluit te komen.

26-11-2019
Mevr. E. Rodoe (Capelle ad IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een dikke pluim voor het team die altijd voor je klaar staan en niet te vergeten het werk wat ze afleveren. In een woord fantastisch !!!

21-11-2019
B. Tiemens (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige mensen die me een gevoel van vertrouwen geven.

23-10-2019
Yvonne van Hal (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd netjes, vriendelijk, kundig geholpen. Een erg prettige garage en goede service.

22-10-2019
Mw. Janny Lubbers geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoek je een bedrijf dat met je meedenkt en kijkt wat er mogelijk is: dan ben je bij AVK aan het goede adres!

17-10-2019
Melvin Koster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijke personeel.

08-10-2019
Annelies Blok geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne en betrouwbare dealer met oog voor de wensen van de klant

06-10-2019
Peter Kroes geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, prijsopgave prettige sfeer etc. en alles goed na oplevering!

01-10-2019
H A Wolbrink (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk.en verstand van zaken.

01-10-2019
R Hermsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraken, vriendelijk personeel, correcte benadering van klant.

25-09-2019
Bosbouwbedrijf E-J van Roekel geeft de service van onze verkopers een
10

Accuraat , helder/duidelijk, eerlijk en belangstellend!! Goede communicatie !

17-09-2019
Mevr. Tijhuis (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende service. Authentieke, eerlijk en vriendelijke verkopers. Bij het ophalen van de auto krijg je een prachtige bos bloemen en je wordt na een week gebeld of de auto bevalt.

17-09-2019
Dhr. H. Heerink (Twello) geeft de service van onze verkopers een
9

Reserve wiel kost 345,-euro verschrikkelijk duur. Navigatie kost 300,- euro en kan je niet updaten, daarom is deze ook te duur. DAAR MOET SUZUKI IETS AAN DOEN. Dit zijn de twee negatieve punten, verder alles positief.

10-09-2019
Dhr J.L.J.Vos (DEVENTER) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik werd altijd goed geholpen. Op mijn vragen kreeg ik prima antwoorden.

06-09-2019
Henk Achtereekte (Steenenkamer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer, die service waarmaakt!

04-09-2019
Ton Simons (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als je bij Autocity AVK binnenkomt is het net alsof je in een warm bad terechtkomt. Altijd vriendelijke medewerkers, die steeds tijd voor mijn probleem weten in te ruimen en dat met een vriendelijke lach doen. De medewerkers denken mee in oplossingen en houden mij altijd correct op de hoogte van de problemen en mogelijk daarmee samenhangende kosten.

03-09-2019
Sjoerd de Wit (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk op een zeer prettige wijze

27-08-2019
Bert de wild (bemmel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede vaklui eerlijke mensen met de beste service beregoeie garage

17-08-2019
R. Bolink geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, vertrouwd, gastvrij, gezellig, eerlijk!

13-08-2019
wim wichers (barhmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

13-08-2019
Wim Bijsterbosch (Welsum) geeft de service van onze werkplaats een
7

Zijn wel van goede wil, maar kun wegens drukte en vakantie de reparatie niet uitvoeren

06-08-2019
Peter Bothof (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het zijn vakmensen, echt aardig en vriendelijk en werkzaamheden zijn conform kosten opgave . Echt een top bedrijf

30-07-2019
S.hoolwerf geeft de service van onze werkplaats een
10

1 minpuntje. Ik had om 11.30 een afspraak. Om 12 uur hoorde ik wat er aan me auto gedaan moets worden en dat hij pas tegen 15 uur klaar zou zijn ivm lunch pauze.. gelukkig was hij eerder klaar. Mijn min puntje is.. waarom een afspraak maken tegen 12 uur . Als het dan lunch pauze is.. tuurlijk iederee moet eten . Maar dan zo lang wachten is niet fijn .ivm andere afspraken

17-07-2019
Dhr.de Haan geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig personeel en een zeer goede, vriendelijke service

16-07-2019
Mike Warnau (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een kleine dealer met een persoonlijke benadering. Vriendelijke mensen die met je meedenken!

09-07-2019
J.B. Inklaar (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een voortreffelijk en betrouwbare dealer. Hoort gewoon bij de familie. Je komt er graag.

02-07-2019
Herma Hulscher (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima sfeer.....perfecte service.....goede bereikbaarheid.....correcte behandeling

02-07-2019
R. Voortman. (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

je wordt netjes behandeld ,en de afspraken komen ze na.

14-06-2019
D.M.Mendel geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze staan altijd voor hun klanten klaar. Denken mee. Geven het gevoel dat ze je serieus nemen.

13-06-2019
Henk de Winter (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie mijn boordeling van mijn werkplaatsbezoek

13-06-2019
Gerrit Stam (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds weer is de klant koning bij AVK.

05-06-2019
Luuk en Ans Winkel (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig, vriendelijk en deskundig personeel met een no nonsens mentaliteit.

29-05-2019
F.van Os (Deventer.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben tevreden.

29-05-2019
Andries de Maaker geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaring met deze dealer is altijd hetzelfde. Men wordt correct en beleefd te woord gestaan. Er is persoonlijke aandacht en men is gastvrij. Klachten aan de auto ca. worden onderzocht en ,veelal, direct opgelost.

27-05-2019
mevr.e.h.w.verhaagen (warnsveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze zijn vriendelijk goede service

22-05-2019
Mw. C. Griekspoor geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima zaak, vriendelijke medewerkers. Zeer behulpzaam, ook als je geen afspraak hebt probeert men je zoveel mogelijk direct te helpen.

08-05-2019
Jeannette Thannhauser (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk ontvangst. Goede service. Zeer tevreden.

07-05-2019
André Hesdahl (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

AutoCity AVK geeft juiste en volledige informatie. Afgesproken afleverdatum werd vervroegd omdat er een "gaatje" was. Erg prettig. Bij de aflevering een mooi boeket voor mijn vrouw, niets voor mij. Jammer, zij krijgt de auto al ;). Nazorg prima.Na twee weken gebeld of alles in orde was.

07-05-2019
van Ingen geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijke ontvangst. De medewerkers denken met je mee. Afspraken worden nagekomen.

04-05-2019
mevrouw A. Knispel (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

heldere en goede informatie. Meedenken in het vinden van oplossingen. geen probleem vinden als je drie keer terug komt voordat je een beslissing neemt.

30-04-2019
Ineke Arendshorst (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij AutoCity zijn ze zeer vakkundig en altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over Auto City.

02-04-2019
e.waaners (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst reden van bezoek onderhoud auto en data afspreken.

28-03-2019
Hr Gerrit Balster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wegens vriendelijkheid. Correcte behandeling en alles wordt netjes overlegt zodat je niet voor een veranderde nota komt te staan na wat was afgesproken. Suzuki is zeker een aanrader voor anderen.

22-03-2019
Familie Besten (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf, goed en vriendelijk personeel, duidelijk over alle werkzaamheden die worden uitgevoerd en wat dit gaat kosten. Men heeft zelfs de auto gewassen, erg prettig.

20-03-2019
Dhr.de Haan (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap, goede service, zeer vriendelijk.

19-03-2019
Henk Korderijnk (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op alle fronten een zeer goede en betrouwbare garage.

19-03-2019
G.H. Veurtjes (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een heel fijne dealer, waar ik graag kom. De eigenaren en personeel geven je veel aandacht en vertrouwen. Binnenstappen voor alleen een bakkie en een praatje is geen probleem. Zeer plezierig allemaal. TOP!

19-03-2019
Mevr Onclin (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en geven goede service

05-03-2019
jos bingen (twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er fijn en persoonlijk geholpen

26-02-2019
Dhr Burger (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service,en klantvriendelijk

26-02-2019
Kelderman (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

19-02-2019
Guido Andrioli (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het gevoel dat je meer als een klant bent, oftewel heel speciaal voor de dealer. Je houdt er een fijn gevoel aan over.

19-02-2019
Ike.nagelkerke@gmail.com (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben ZEER tevreden.

19-02-2019
MEVR. H.A.Doedijns-Verbeek (Bathmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben en prettig word behandeld !

12-02-2019
Heintje Egberts (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage met goede ter zake deskundig personeel.

12-02-2019
Conny (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier wordt goede service geboden en je wordt meteen adequaat geholpen. Er is een heldere prijsopgave.

12-02-2019
René (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een professioneel bedrijf, altijd klaar voor raad en daad, vriendelijk personeel van hoog tot laag.

12-02-2019
Kasteel (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed geholpen.

12-02-2019
Geert Tepperik geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct behandeld, het werkplaats personeel is netjes en de afgesproken prijs indexatie was niets op aan te merken.

05-02-2019
lj.de wilde (deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is top.

05-02-2019
Dhr. H. de Man (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk personeel en prima kwaliteit auto's.

29-01-2019
Fred van der Beek (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed en vriendelijk geholpen.

12-01-2019
J.van Nieuwenhoven geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, wij hadden een klapband en zijn via de Suzuki service in Deventer terechtgekomen en dit is allemaal goed afgehandeld

08-01-2019
Peter bothof (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Echt vriendelijke mensen, prima service en ze leveren kwaliteit

01-01-2019
Richard Attema geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die hier werken hebben verstand van hun vak. Je komt hier laagdrempelig binnen wat erg fijn is. De sfeer is er altijd goed en onder genot van een kop koffie maken ze altijd even tijd voor je voor een praatje. In tegenstelling tot andere autodealers is het hier bij avk gewoon anders, daar kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

28-12-2018
Suzanne Hoenderdaal (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Doorgaans kom ik maar 1 x per jaar met mijn Suzuki naar de garage voor een grote onderhoudsbeurt en eventuele APK. De doodenkele keer dat er tussendoor iets is, wordt e.e.a. snel en zo mogelijk meteen verholpen. Prettige ontvangst en goede service door mij naar huis te brengen en weer op te halen. Na jaarlijks onderzoek word ik altijd gebeld over de bevindingen en de kosten. Kortom: goede beoordeling.

19-12-2018
Haa bonke (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service Aardige medewerkers zowel verkoop en werkplaats Laat niets te wensen over Kortom super

18-12-2018
Geke Vergeer (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Een uitstekend en vriendelijk bedrijf. Geweldige service. Kortom een Topbedrijf.

18-12-2018
Hans lamboo (Terwolde ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede en klant vriendelijk service

12-12-2018
Dhr. R van Rossum (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goed autobedrijf!

12-12-2018
Sandra van Die (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij hebben al jaren ervaring met deze dealer/garagae en zijn erg tevreden. Ze geven betrouwbare informatie, denken met je mee en zijn heel vriendelijk.

12-12-2018
Hr. G.S. Ferwerda (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

Met de aanschaf van de "Suzuki"was dit het eerste contact met AutoCity AVK B.V. Zoals eerder gemeld is dat contact met ons zeer goed verlopen. Over het contact na de aflevering kan ik nog geen objectief oordeel vellen. Auto is pas drie weken geleden afgeleverd. Maar ik heb wel vertrouwen in contact in de toekomst.

11-12-2018
Marten Ledeboer (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb ik al verteld

04-12-2018
Ton Jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden ben over de garage.

04-12-2018
Dhr. H. de Man (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service voor een goede prijs/kwaliteit. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

27-11-2018
Herma Hulscher (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst Duidelijke uitleg Er wordt met de klant meegedacht

27-11-2018
Mevr. Jansen-Wagenvoort (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en kennis van zaken.

27-11-2018
Marcel (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, vriendelijk en zeer kundig personeel.

25-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
AutoCity AVK B.V. in DEVENTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten