AutoCity AVK B.V. Uw dealer
0570-624466

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr J.L.J.Vos (DEVENTER) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik werd altijd goed geholpen. Op mijn vragen kreeg ik prima antwoorden.

06-09-2019
Henk Achtereekte (Steenenkamer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer, die service waarmaakt!

04-09-2019
Ton Simons (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als je bij Autocity AVK binnenkomt is het net alsof je in een warm bad terechtkomt. Altijd vriendelijke medewerkers, die steeds tijd voor mijn probleem weten in te ruimen en dat met een vriendelijke lach doen. De medewerkers denken mee in oplossingen en houden mij altijd correct op de hoogte van de problemen en mogelijk daarmee samenhangende kosten.

03-09-2019
Sjoerd de Wit (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk op een zeer prettige wijze

27-08-2019
Bert de wild (bemmel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede vaklui eerlijke mensen met de beste service beregoeie garage

17-08-2019
R. Bolink geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, vertrouwd, gastvrij, gezellig, eerlijk!

13-08-2019
wim wichers (barhmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

13-08-2019
Wim Bijsterbosch (Welsum) geeft de service van onze werkplaats een
7

Zijn wel van goede wil, maar kun wegens drukte en vakantie de reparatie niet uitvoeren

06-08-2019
Peter Bothof (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het zijn vakmensen, echt aardig en vriendelijk en werkzaamheden zijn conform kosten opgave . Echt een top bedrijf

30-07-2019
S.hoolwerf geeft de service van onze werkplaats een
10

1 minpuntje. Ik had om 11.30 een afspraak. Om 12 uur hoorde ik wat er aan me auto gedaan moets worden en dat hij pas tegen 15 uur klaar zou zijn ivm lunch pauze.. gelukkig was hij eerder klaar. Mijn min puntje is.. waarom een afspraak maken tegen 12 uur . Als het dan lunch pauze is.. tuurlijk iederee moet eten . Maar dan zo lang wachten is niet fijn .ivm andere afspraken

17-07-2019
Dhr.de Haan geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig personeel en een zeer goede, vriendelijke service

16-07-2019
Mike Warnau (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een kleine dealer met een persoonlijke benadering. Vriendelijke mensen die met je meedenken!

09-07-2019
J.B. Inklaar (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een voortreffelijk en betrouwbare dealer. Hoort gewoon bij de familie. Je komt er graag.

02-07-2019
Herma Hulscher (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima sfeer.....perfecte service.....goede bereikbaarheid.....correcte behandeling

02-07-2019
R. Voortman. (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

je wordt netjes behandeld ,en de afspraken komen ze na.

14-06-2019
D.M.Mendel geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze staan altijd voor hun klanten klaar. Denken mee. Geven het gevoel dat ze je serieus nemen.

13-06-2019
Henk de Winter (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie mijn boordeling van mijn werkplaatsbezoek

13-06-2019
Gerrit Stam (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds weer is de klant koning bij AVK.

05-06-2019
Luuk en Ans Winkel (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig, vriendelijk en deskundig personeel met een no nonsens mentaliteit.

29-05-2019
F.van Os (Deventer.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben tevreden.

29-05-2019
Andries de Maaker geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaring met deze dealer is altijd hetzelfde. Men wordt correct en beleefd te woord gestaan. Er is persoonlijke aandacht en men is gastvrij. Klachten aan de auto ca. worden onderzocht en ,veelal, direct opgelost.

27-05-2019
mevr.e.h.w.verhaagen (warnsveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze zijn vriendelijk goede service

22-05-2019
Mw. C. Griekspoor geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima zaak, vriendelijke medewerkers. Zeer behulpzaam, ook als je geen afspraak hebt probeert men je zoveel mogelijk direct te helpen.

08-05-2019
Jeannette Thannhauser (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk ontvangst. Goede service. Zeer tevreden.

07-05-2019
André Hesdahl (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

AutoCity AVK geeft juiste en volledige informatie. Afgesproken afleverdatum werd vervroegd omdat er een "gaatje" was. Erg prettig. Bij de aflevering een mooi boeket voor mijn vrouw, niets voor mij. Jammer, zij krijgt de auto al ;). Nazorg prima.Na twee weken gebeld of alles in orde was.

07-05-2019
van Ingen geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijke ontvangst. De medewerkers denken met je mee. Afspraken worden nagekomen.

04-05-2019
mevrouw A. Knispel (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

heldere en goede informatie. Meedenken in het vinden van oplossingen. geen probleem vinden als je drie keer terug komt voordat je een beslissing neemt.

30-04-2019
Ineke Arendshorst (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij AutoCity zijn ze zeer vakkundig en altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over Auto City.

02-04-2019
e.waaners (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst reden van bezoek onderhoud auto en data afspreken.

28-03-2019
Hr Gerrit Balster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wegens vriendelijkheid. Correcte behandeling en alles wordt netjes overlegt zodat je niet voor een veranderde nota komt te staan na wat was afgesproken. Suzuki is zeker een aanrader voor anderen.

22-03-2019
Familie Besten (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf, goed en vriendelijk personeel, duidelijk over alle werkzaamheden die worden uitgevoerd en wat dit gaat kosten. Men heeft zelfs de auto gewassen, erg prettig.

20-03-2019
Dhr.de Haan (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap, goede service, zeer vriendelijk.

19-03-2019
Henk Korderijnk (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op alle fronten een zeer goede en betrouwbare garage.

19-03-2019
G.H. Veurtjes (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een heel fijne dealer, waar ik graag kom. De eigenaren en personeel geven je veel aandacht en vertrouwen. Binnenstappen voor alleen een bakkie en een praatje is geen probleem. Zeer plezierig allemaal. TOP!

19-03-2019
Mevr Onclin (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en geven goede service

05-03-2019
jos bingen (twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er fijn en persoonlijk geholpen

26-02-2019
Dhr Burger (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service,en klantvriendelijk

26-02-2019
Kelderman (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

19-02-2019
Guido Andrioli (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het gevoel dat je meer als een klant bent, oftewel heel speciaal voor de dealer. Je houdt er een fijn gevoel aan over.

19-02-2019
Ike.nagelkerke@gmail.com (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben ZEER tevreden.

19-02-2019
MEVR. H.A.Doedijns-Verbeek (Bathmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben en prettig word behandeld !

12-02-2019
Heintje Egberts (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage met goede ter zake deskundig personeel.

12-02-2019
Conny (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier wordt goede service geboden en je wordt meteen adequaat geholpen. Er is een heldere prijsopgave.

12-02-2019
René (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een professioneel bedrijf, altijd klaar voor raad en daad, vriendelijk personeel van hoog tot laag.

12-02-2019
Kasteel (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed geholpen.

12-02-2019
Geert Tepperik geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct behandeld, het werkplaats personeel is netjes en de afgesproken prijs indexatie was niets op aan te merken.

05-02-2019
lj.de wilde (deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is top.

05-02-2019
Dhr. H. de Man (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk personeel en prima kwaliteit auto's.

29-01-2019
Fred van der Beek (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed en vriendelijk geholpen.

12-01-2019
J.van Nieuwenhoven geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, wij hadden een klapband en zijn via de Suzuki service in Deventer terechtgekomen en dit is allemaal goed afgehandeld

08-01-2019
Peter bothof (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Echt vriendelijke mensen, prima service en ze leveren kwaliteit

01-01-2019
Richard Attema geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die hier werken hebben verstand van hun vak. Je komt hier laagdrempelig binnen wat erg fijn is. De sfeer is er altijd goed en onder genot van een kop koffie maken ze altijd even tijd voor je voor een praatje. In tegenstelling tot andere autodealers is het hier bij avk gewoon anders, daar kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

28-12-2018
Suzanne Hoenderdaal (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Doorgaans kom ik maar 1 x per jaar met mijn Suzuki naar de garage voor een grote onderhoudsbeurt en eventuele APK. De doodenkele keer dat er tussendoor iets is, wordt e.e.a. snel en zo mogelijk meteen verholpen. Prettige ontvangst en goede service door mij naar huis te brengen en weer op te halen. Na jaarlijks onderzoek word ik altijd gebeld over de bevindingen en de kosten. Kortom: goede beoordeling.

19-12-2018
Haa bonke (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service Aardige medewerkers zowel verkoop en werkplaats Laat niets te wensen over Kortom super

18-12-2018
Geke Vergeer (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Een uitstekend en vriendelijk bedrijf. Geweldige service. Kortom een Topbedrijf.

18-12-2018
Hans lamboo (Terwolde ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede en klant vriendelijk service

12-12-2018
Dhr. R van Rossum (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goed autobedrijf!

12-12-2018
Sandra van Die (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij hebben al jaren ervaring met deze dealer/garagae en zijn erg tevreden. Ze geven betrouwbare informatie, denken met je mee en zijn heel vriendelijk.

12-12-2018
Hr. G.S. Ferwerda (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

Met de aanschaf van de "Suzuki"was dit het eerste contact met AutoCity AVK B.V. Zoals eerder gemeld is dat contact met ons zeer goed verlopen. Over het contact na de aflevering kan ik nog geen objectief oordeel vellen. Auto is pas drie weken geleden afgeleverd. Maar ik heb wel vertrouwen in contact in de toekomst.

11-12-2018
Marten Ledeboer (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb ik al verteld

04-12-2018
Ton Jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden ben over de garage.

04-12-2018
Dhr. H. de Man (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service voor een goede prijs/kwaliteit. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

27-11-2018
Herma Hulscher (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst Duidelijke uitleg Er wordt met de klant meegedacht

27-11-2018
Mevr. Jansen-Wagenvoort (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en kennis van zaken.

27-11-2018
Marcel (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, vriendelijk en zeer kundig personeel.

25-11-2018
G.Kolkman (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede samenwerking , vriendelijk behulpzaam personeel zowel afd verkoop- receptie en de werkplaats.

24-11-2018
Fokke Linssen (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, goede informatie en alles overeen hetgeen is vooraf afgesproken en berekend prima uitgevoerd.

07-11-2018
N.J.Kuperus (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige zaak met aardige en belangstellende mensen waar de afspraken worden nagekomen en je meteen een seintje krijgt als er iets is.

07-11-2018
Familie Mendel geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers van AutoCity AVK B.V. hebben altijd een luisterend oor. Ze denken met de klant mee. Ze nemen de tijd om de klant aandacht te geven ook als het eigenlijk niet zo goed uitkomt. Ze geven wijzigingen op tijd door. Wij komen er graag (terug).

06-11-2018
C. Kappert (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Persoonlijk en klantvriendelijk

06-11-2018
Martina lokate (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen hier al jaren en zijn zeer tevreden.

06-11-2018
Grooten (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn bekwaam.

06-11-2018
F.Etman (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik wilde een andere auto voor mijn vrouw kopen en zonder opdringerig of te pushen kregen we een auto van onze keuze mee maar omdat de instap niet makkelijk was (mijn vrouw heeft artrose). is de keuze niet op die auto gevallen. Zonder te proberen om toch die auto te verkopen namen we afscheid. Gaf een goed gevoel niet als een wandelende portemonnee gezien te worden. En wat mijn eigen auto betreft de nieuwe wordt natuurlijk weer een Suzuki.

25-10-2018
Henk Achtereekte (Steenenkamer ) geeft de service van onze verkopers een
8

Betrouwbaar, duidelijke afspraken, komt afspraken na, benaderbaar, gemakkelijk in omgang.

23-10-2018
Anneke overmars (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig personeel eerlijke afspraken. Goede ervaring.

17-10-2018
G.Beumer (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden er zeer prettig en accuraat geholpen, wij zijn zeer tevreden.

16-10-2018
J Koel (Schalkhaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede sfeer, duidelijke afspraken, keurige benadering.

16-10-2018
marian hutten (twello) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en betrouwbaar. Zowel verkopers als de mensen uit de werkplaats.

16-10-2018
R Hermsen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, receptie en chef werkplaats uitermate servicegericht en altijd hulpvaardig. Overleggen is een sterk punt van deze mensen. Chapeau..

12-10-2018
L.E. Woutersen (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, zorgvuldig en een prettige garage, met gezellige werknemers. Al is mijn auto niet nieuw meer, rij er in met volle tevredenheid

09-10-2018
a.c.bot (olst) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat je er geweldig behandeld word.

09-10-2018
Peter en Tonnie Kroes Rensen geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, goede service, vriendelijk en tijdens het wachten koffie en een krant! En bij extra werk a.d. auto worden we geïnformeerd ook belangrijk!

03-10-2018
Anton en Linda (Raalte) geeft de service van onze verkopers een
9

De band en het vertrouwen over en weer van de eigenaren en personeel is in de 10 jaar nimmer geschaad. Afspraak is afspraak en bij inruil van jou oude auto behoefd er nooit zwaar onderhandeld te worden. Ze weten een relatie niet alleen op te bouwen met een klant maar wat nog belangrijker is deze band te onderhouden en te koesteren. Ik heb hen reeds 2 nieuwe klanten bezorgt welke inmiddels mijn mening over Autocity AVK delen.

02-10-2018
Chr.D.W. van Meurs (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

uiterst vriendelijk en correct; goede voorlichting over uit te voeren onderhoud en de te verwachten kosten; bij extra werkzaamheden eerst nog telefonisch toestemming gevraagd

02-10-2018
m.w overkamp geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer uitstekende en zeer goede garage.

26-09-2018
H A Wolbrink (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals vriendelijke lui, goede vaklui,en de koffie staat klaar.

26-09-2018
Brinkman (Schalkhaar) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij zijn er goed behandeld.

26-09-2018
dhr Dick van der Burgt (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

kundig personeel en goede afspraken te maken

25-09-2018
Gerrit Balster (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
9

vanwege vriendelijkheid,een luisterend oor,behulpzaamheid en correcte behandeling volgens de opgegeven tijd.

18-09-2018
Miranda Maarsen (Culemborg ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, heldere communicatie, afspraken worden nagekomen.

11-09-2018
Sjoerd de Wit (Diepenveen) geeft de service van onze verkopers een
8

Prettige garage

11-09-2018
Rian krieger (Heeten) geeft de service van onze verkopers een
10

Behulpzaam, vriendelijk, altijd een feestje om er even naar binnen te stappen. Bakje koffie erbij en altijd even tijd voor een praatje. En NOOIT opdringerig.

05-09-2018
Ina borkent (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service erg vriendelijke medewerkers goede behandeling ....ik ben erg positief over deze garage

04-09-2018
f. de klerk (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de klantvriendelijkheid en de service bij avk hoog in het vaandel staat

25-08-2018
Jan Middeldorp geeft de service van onze werkplaats een
10

prima mensen en service

21-08-2018
Trudy Casteel-Pol (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel fijne mensen goede uitleg koffie altijd klaar gewoon super

14-08-2018
Dhr. Demmers (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, correct, meedenkend met reparaties. Betrouwbare indruk.

09-08-2018
Y Massen (Bathmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service was prima .Duidelijke uitleg over auto en de koffie was prima.

08-08-2018
A van Bussel (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Al een aantal jaren zeer tevreden klant. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

07-08-2018
M.C. Klappe (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben er zeer vriendelijk en deskundig geholpen en men had alle tijd. ook goede service naar mijn familie toe, die zijn ook uitstekend geholpen

07-08-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
AutoCity AVK B.V. in DEVENTER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen