Autocentrum Polanen B.V. Uw dealer
0348-412072

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

45 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Ruud Berkhof (Harmelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autocentrum Polanen B.V. levert uitstekende service, vriendelijk personeel met kennis van zaken. We komen , en kopen er graag!

30-07-2019
Wilma den Braber geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne medewerkers, zeer bekwaam. Goede service, altijd een leenauto beschikbaar.

24-07-2019
Dhr. W.van Eijk (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel fijne sympathieke dealer.

30-05-2019
wmbaas (bodegraven) geeft de service van onze werkplaats een
10

kom er al jaren ,nette mensen goede afspraken ,goede service

23-04-2019
G.A. Hartsink (Montfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom nu al 9 jaar nog nooit op fout enz kunnen betrappen je wordt gewoon netjes geholpen compliment.

09-04-2019
Jan (Montfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst. Goed geluisterd naar probleempje en dit adequaat opgelost. Erg vakkundige monteurs.

26-03-2019
C Roelandse (Kamerik.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autocentrum Polanen is gewoon goed.

05-03-2019
J. de Smet (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voldoet prima, betrouwbaar en duidelijk.

12-02-2019
Jm Van Dongen (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak is afspraak bij onze dealer . Stond thuis met een defecte accu binnen een half uur was het in orde gemaakt.

15-01-2019
A.T.M.Capiteijns van ver Velden (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij ervaren Autocentrum Polanen als zeer deskundig en betrouwbaar. Ze zijn duidelijk en men weet waar men aan toe is.

29-11-2018
SW Tuinman geeft de service van onze werkplaats een
8

prima geholpen

28-11-2018
Rinske Steeneveld (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service, prettige mensen, goed advies, eerlijk!

09-10-2018
Mw W rozendal geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben over hoe je benaderd wordt op de hoogte gehouden wordt voor dat de reparatie plaats vindt.zeer klant vriendelijk. Ik blijf als klant tot ik niet meer auto rijd

02-10-2018
Mw. F.J Antonisse (Montfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden, hulpvaardig en vriendelijk

18-07-2018
Wilma geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima vakgarage. Goede service en je krijgt altijd duidelijk kostenplaatje. Ook met pech staan ze voor je klaar!

17-07-2018
sander (woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles is gewoon prima ben heel erg tevreden

10-07-2018
Ritsaert Snijder (Portengen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Absoluut een heel goed bedrijf. Hier werken mensen die echt weten hoe een auto werkt. Top!

12-06-2018
Barbara Broekhof (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wanneer mijn Suzuki naar de garage moet, staat er altijd een leenauto voor mij klaar, zonder problemen. Mijn vragen worden duidelijk beantwoord en verder word ik altijd correct te woord gestaan.

30-05-2018
Dhr P.J.Capiteijns (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar en vakkundig.

24-04-2018
G.A. Hartsink (Montfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben nu al 10 jaar bij Polanen nog nooit geen problemen gehad

24-04-2018
Rinze (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, slagvaardig, klant- en oplossingsgericht. Nooit is iets teveel!

21-02-2018
Hennie Kamerbeek (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren bij deze garage en ik ben zeer tevreden over hun werk. Ook altijd goede uitleg en overleg, van wat er moet gebeuren. Ook vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je!

06-12-2017
Salverda (Benschop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en vakkundig personeel en werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Nooit mankementen na een bezoek aan deze dealer.

28-09-2017
Ritsaert Snijder (Portengen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, vakkundig, duidelijk, scherp geprijst.

26-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke en klantgerichte benadering

12-09-2017
sander ruting (woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede serivce ze staan altijd klaar voor je en wordt snel geholpen

15-08-2017
Wilma den Braber geeft de service van onze werkplaats een
10

Autocentrum Polanen is een betrouwbare garage met veel service. Ze staan altijd voor je klaar en zijn niet duur. Zeer vriendelijke medewerkers.

03-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Op tijd was de auto klaar en er werd gebeld over meerdere kosten Prettige service

03-08-2017
Sepholine Loman geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar en snelle service

26-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en prettige service

12-07-2017
J.Radix (woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede dealer die zijn naam waard is .

24-06-2017
A. Vergeer (Montfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, open eerlijk en behulpzaam

20-06-2017
Wim van Eijk (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autocentrum POLANEN B.V. is zeer goed en nauwkeurig.

04-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke en service gerichte garage waar de klant naar tevredenheid geholpen wordt.

17-05-2017
Tineke Ras (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik weet waar ik aan toe ben , vertrouwen in deze garage .

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service netjes behandeld nette mensen

18-04-2017
G.J. Branger (Woerden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling, zo mogelijk direct geholpen, keurige factuur. TOP!!!

11-04-2017
G.A. Hartsink (Montfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is er gewoon goed altijd word je netjes behandeld

28-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en correcte communicatie en afhandeling.

24-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, vakkundig en ze doen niet meer dan nodig is.

28-02-2017
Rinze (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer kundig, klantvriendelijk, flexibele en makkelijk toegankelijke dealer!

31-01-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraken over onderhoud worden nagekomen. Bij bijzonderheden wordt tijdig terug gekoppeld.

04-01-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service...persoonlijke benadering...kwalitatief goed werk

20-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan geen enkel negatief aspect bedenken. Altijd goed werk geleverd.

29-11-2016
Gerda Scippet (Linschoten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Serieuze vakbekwame monteurs. Vriendelijk, prettig altijd luisterende mensen

08-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen