Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Wilmink Enschede B.V. Uw dealer
053-4304630

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Schoondermark Marcel (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
5

Ze zijn onduidelijk tegenover ons geweest met betrekking tot de werkzaamheden cq. bandenwissel na nb 18000 km ! Levert Suzuki dan zulke slechte banden? Duidelijk geen reclame.

23-09-2020
Olaf (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig en vertrouwd garagebedrijf met vriendelijke, nette en deskundige medewerkers. Geeft altijd een prettig gevoel.

23-09-2020
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service en klant behandeling top.

22-09-2020
Ben Meijer (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Uiterst betrouwbaar, goede sfeer. Erg prettig zaken doen. (onder het genot van een kop koffie). Na de deal zelfs een biertje gedronken, ik, hij uiteraard niet.

09-09-2020
Helene de jong (enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij vinden het een zeer goed en fijn autobedrijf....SUPER!!!!!!!!

08-09-2020
mevr.F.L.van der Woude (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig.

01-09-2020
Jeroen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het personeel vriendelijk en ze denken mee. Vond alleen jammer dat het onderdeel zo duur was maar daar kunnen ze niks aan doen. Verder hebben ze zich keurig aan de afspraken gehouden. Toen bleek dat het iets langer duurde kreeg ik een leen auto zonder verdere kosten. prima toch

01-09-2020
esther snijders (hengelo ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede, duidelijke en snelle service. Mensen met begrip en humor, toppers.

01-09-2020
Annemiek Kiezebrink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Wilmink Enschede BV staat voor uitstekende service en zeggen wat ze doen en doen wat zij zeggen. Ik ben uitermate tevreden het is en blijft mijn autobedrijf!

29-08-2020
Benty Feunekes (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al 20 jaar vakbekwaam, zakelijk maar vriendelijk,voelde als goede bekenden.

26-08-2020
Mw. v.d. Hoff (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon doen, eerlijke en klantvriendelijke benadering.

25-08-2020
Dhr. Ben Meijer (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het liep even verkeerd met de factuur voor de vos standaard onderhoudsbeurt. Maar was ook snel weer geregeld. Mensen allemaal zeer vriendelijk. Heb ook een nieuwe auto gekocht bij hun. Dus helemaal top.

18-08-2020
HGM Snijders (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prima betrouwbare zaak, komen hier al vele jaren.

18-08-2020
Dhr. G. Jansen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig geholpen. Punctueel. Attent. Etc.

18-08-2020
dhr. M.Nijland geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk, deskundig.

16-08-2020
Dennis Geerdink. (Ambt-Delden.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service!

11-08-2020
Boone8 (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en positief.

11-08-2020
Frans Oude Aarninkhof (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goed team.

11-08-2020
Dhr Kraaijvanger (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Behulpzaam geduldig en erg goede service en meedenken met de klant.

21-07-2020
Dhr F.Habing (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en vriendelijk en goed personeel.

21-07-2020
Martin Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne klantvriendelijke en deskundige garage met op alle posities ter zake kundig en vriendelijk personeel!

15-07-2020
Philip Whale (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze hebben alles netjes gemaakt, was me kapot geschrokken van de prijs...was behoorlijk duur voor een Alto.

14-07-2020
E. Lammers (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbare medewerkers met een no nonsens werkwijze, waarbij het belang van de klant voorop staat, zodat je goed geïnformeerd en met een goed gevoel een nieuwe aankoop doet.

14-07-2020
Nengermsn (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede voorlichting, prijs en service.

13-07-2020
Henk Kiewik (Hengelo (o)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijn deskundig bedrijf waar je als klant graag naar toe gaat. De koffie staat altijd voor je klaar. Geen gehaast!

07-07-2020
Dhr. G.Jansen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Flexibel, komen zo veel mogelijk tegemoet aan de klantwens.

07-07-2020
GJ ter Riet (Haaksbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig personeel, zeer vakbekwaam.

23-06-2020
F. Riesthuis (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier, door welk personeelslid dan ook, altijd zeer prettig te woord gestaan en je hebt niet het gevoel dat er iets wordt opgedrongen. Service laat niets te wensen over.

23-06-2020
H.Vasterink (Hengelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier vriendelijk en correct geholpen.

23-06-2020
j.horstman (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf met een perfecte service.

16-06-2020
W.M.Platenkamp. (7551 BS Hengelo (o)) geeft de service van onze verkopers een
10

Na dat ik mijn wagen had ingeruild voor een nieuwe en tevreden ben over de gang van zaken, kom ik graag bij deze garage terug voor weer een nieuwe auto over een paar jaar. Ik blijf bij deze garage.

09-06-2020
ria poorthuis (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede behandeling. Vriendelijke mensen en goede aflevering.

02-06-2020
Bert knol (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correct geholpen.

02-06-2020
j.savenije (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct en zeer betrouwbaar en vriendelijk.

24-05-2020
Werner Redlich (Kilder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel en ze denken goed mee. Ik kreeg de auto volgens (prijs)afspraak terug en heel schoon gewassen. Fijne zaak.

21-05-2020
Nicoline (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden hier altijd goed geholpen: eerlijk en helder advies! Garage Wilmink denkt echt met je mee. Ga zo door!

19-05-2020
Sabine Van Loey (7511 PT) geeft de service van onze verkopers een
10

Je krijgt er een goede service, de mensen zijn er heel vriendelijk en gaan echt tot het uiterste.

19-05-2020
v.d.veen (enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijkheid.

13-05-2020
J.A ten Buuren (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heel keurig en netjes behandeld.

13-05-2020
H Buma geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage. Goede service, komen afspraken na.

12-05-2020
A. van den Berg (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, vakkundig, en benaderbaar personeel. Kortom: een prettig bedrijf!

05-05-2020
H. Doup geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf Wilmink is een prettige bedrijf waar je goed wordt geholpen. Fijne verkopers, fijn garagepersoneel. Tussen de beurten door mag je ook met problemen aankloppen.

22-04-2020
Robert Johannink geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, vriendelijk en gekwalificeerde medewerkers.

21-04-2020
A.Hagreize. (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn correct en vriendelijk.

21-04-2020
Marijke Noorman (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is goed.

11-04-2020
J.H.G. Schmit (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zou eigenlijk een 10 moeten zijn, zeker in vergelijking met vorige dealer, maar ergens kan het altijd nog iets beter.

07-04-2020
Stephan (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Enthousiaste en no nonsense uitstraling, heldere uitleg en goed gereageerd op onze wensen. Het koopvoorstel past perfect bij wat wij in gedachte hadden. Koop is snel tot stand gekomen.

01-04-2020
F.Habing (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goede service.

24-03-2020
Klaas Blom (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Kennen dit bedrijf meer dan 25 jaar en heeft ons altijd goede service geboden.

18-03-2020
Nel ter Braack (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Bij de onlangs uitgevoerde grote beurt was er van alles aan de hand met de auto. Ik werd er keurig over ingelicht en over de extra kosten.

17-03-2020
boller hph (haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende behandeling.

12-03-2020
M Schreiber geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer.

10-03-2020
K. Snijder (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Autobedrijf Wilmink is een klantvriendelijk bedrijf. Verkoper was meelevend, maar niet opdringerig. Meedenkend met de wensen van ons, afgestemd op ons gebruik.

10-03-2020
R-M. Wilmink geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren heel tevreden met het bedrijf, dat geld zowel voor nieuwkoop als onderhoud. Het personeel is altijd vriendelijk en erg attend. Wij hebben wel dezelfde naam maar zijn geen familie!!!

03-03-2020
Klein Ganseij (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Zet goed en vriendelijk.

03-03-2020
Robert Baalhuis (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima

27-02-2020
Dhr. Morsinkhof (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, betrouwbaar en kennis van zaken.

25-02-2020
H.A Kaspers (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele fijne dealer met goede verkopers ,we zijn er goed behandeld met goede uitleg ,nemen alle tijd voor je ,we hebben een leen auto meegekregen naar huis om te testen en mocht het de volgende dag weer terug brengen en dat hebben we heel prettig gevonden.

25-02-2020
chantal (losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

heb altijd goede service daar, bij aanrijding hebben ze me ook goed geholpen zodat de kosten verhaald konden worden

18-02-2020
R.Eektimmerman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en denken mee

11-02-2020
Han (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima en kundig personeel

11-02-2020
Jacqueline Kila (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben nu 11 jaar een kleine klant bij Wilmink. Ik heb nu mn 3e tweedehands Suzuki Alto omdat ik de eerste twee in de prak heb gereden. Garage Wilmink heeft me aldoor snel en heel goed geholpen met de verzekeringen bij autoschade, alle administratie daaromheen deden ze voor mij. Rust en zelfs een beetje troost werd geboden. Heel erg fijn. Als ik jaarlijks of halfjaarlijks bij Garage Wilmink kom voor een onderhoudsbeurt word ik meteen herkend. Ook aan de telefoon hoef ik niet uit te leggen wie ik ben. Alles wat gebeurt bij een onderhoudsbeurt is in overleg, niets gebeurt zomaar. De auto is dezelfde dag klaar en tussentijds kan ik een fiets of auto te leen krijgen. Mocht je een keer moeten wachten, dan is er een fijne koffiehoek.

06-02-2020
P.A.J. van der Veen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, toegewijd en deskundig personeel

04-02-2020
Jan kiers (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Ook hier vriendelijke benadering. Ze kennen zelfs mijn naam. Ze zijn attent en snel

28-01-2020
Coen lankheet (Losser) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik zal hun zeker aanbevelen. En kom er zeker weer en ze zijn allemaal vriendelijk.

21-01-2020
Dhr. Lars (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Wilmink Enschede is een klantvriendelijke en gastvrije autodealer. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je met service op maat. Ik heb nu enkele jaren een eigen auto die ik hier heb gekocht en heb alleen maar lof voor autobedrijf Wilmink in Enschede.

10-12-2019
Dhr. B.Bijen (Hengelo Ov) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles altijd perfect in orde. Snelle service, prijsafspraken, garantie en klantvriendelijkheid kan allemaal niet beter.

03-12-2019
E.Reinke geeft de service van onze verkopers een
9

Super aardige mensen , hebben de tijd , geven een goede uitleg en denken met je mee.

03-12-2019
Rob Nobels (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben snel en vriendelijk geholpen . wat wil je dan nog meer

20-11-2019
B. van Dissel (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaarheid

12-11-2019
Jeannette ertman geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en een zeer goede service. Fijne verkoper. Alles goed kunnen uitleggen en tevens alles regelen. Ook mee kunnen denken wat bij mijn situatie past. Niet opdringerig maar goed adviserend.

05-11-2019
Herman Hobbelink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto. Zowel de contacten voor de aanschaf van de nieuwe auto als de contacten daarna waren prima.

25-10-2019
W. Nijkamp (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt er netjes en eerlijk behandeld en ze nemen de tijd.

24-10-2019
mevr M . Luttikhuis (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Moet toch wat.

23-10-2019
Werner Redlich (kilder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel, ze dachten erg met me mee. Ik krijg de indruk dat ze éérst voor tevreden klanten gaan en dan pas voor hun eigen financiële voordeel.

23-10-2019
G.Boers (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer prettige dealer, die doet wat ze zeggen

15-10-2019
Dhr. J.G.A. Tenten (De Lutte) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de wijze waarop wij zijn benaderd en begeleid bij de koop van onze auto ons zeer aansprak. Konden op deze wijze een voor ons optimale keuze maken waarbij wij niet in een bepaalde richting werden geduwd en ons duidelijk werd gemaakt wat onze keuze voor ons betekende en inhield.

15-10-2019
Friedje Top (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage met vriendelijk en deskundig personeel.

09-10-2019
Kleinenberg (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

08-10-2019
Henny van der Beek (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend bedrijf en medewerkers.

02-10-2019
M A Reijmerink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik slecht ter been ben is de verkoper bij ons gekomen met de auto naar onze wensen.

02-10-2019
Demet (Haaksbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraak op gewenste datum kunnen plannen. Ook op zaterdagen.

01-10-2019
Henk Bouman geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles naar wens afgehandeld.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd netjes en correct behandeld.

17-09-2019
Martin Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer betrouwbare dealer met uitstekend personeel zowel technisch als ook verkoop en de receptie bemanning.

17-09-2019
J. de Wilde (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goede garage met kundig en vriendelijk personeel. Ze kennen je. Persoonlijke aandacht.

10-09-2019
Brenda Westendorp (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de service die zij geven en de werknemers zijn zeer vriendelijk en denken met je mee.

10-09-2019
kolvoort (almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Behandeling uitermate correct. Men denkt altijd oplossing gericht. Je bent er echt klant.

10-09-2019
HJ ter Riet (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima behandeling

03-09-2019
JAROSLAV BOUBIN (ENSCHEDE) geeft de service van onze werkplaats een
10

ten alle tijden staan ze paraat om te helpen

28-08-2019
Betty Welmers (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer correct behandelt en vriendelijk personeel. En lekkere koffie??

27-08-2019
G.M. Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar de afspraak altijd wordt nagekomen en welke uiterst bekwaam en vakkundig personeel in dienst heeft!

27-08-2019
H Snijders (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf met kundige en vriendelijke personeelsleden.

21-08-2019
H.Vasterink (Hengelo o) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundige voorlichting en zeer klantvriendelijk

30-07-2019
Nico van Vliet (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

De benadering door het personeel is persoonlijk en heel deskundig.

30-07-2019
Nengerman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geven goede adviezen zijn er niet op uit om zich te verrijken tav de klant

18-07-2019
Mevr. D. Teesink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kan altijd beter

16-07-2019
Theo groener (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

vaklui die zeggen wat ze doen en dit prima uitvoeren. ze kennen hun klanten, zijn goed bereikbaar en gaan net dat stapje verder, ook als de zaak net sluit.

02-07-2019
andre kuipers geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk goede afspraken

01-07-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Wilmink Enschede B.V. in ENSCHEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten