Wilmink Enschede B.V. Uw dealer
053-4304630

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
B. van Dissel (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaarheid

12-11-2019
Jeannette ertman geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en een zeer goede service. Fijne verkoper. Alles goed kunnen uitleggen en tevens alles regelen. Ook mee kunnen denken wat bij mijn situatie past. Niet opdringerig maar goed adviserend.

05-11-2019
Herman Hobbelink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto. Zowel de contacten voor de aanschaf van de nieuwe auto als de contacten daarna waren prima.

25-10-2019
W. Nijkamp (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt er netjes en eerlijk behandeld en ze nemen de tijd.

24-10-2019
mevr M . Luttikhuis (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Moet toch wat.

23-10-2019
Werner Redlich (kilder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel, ze dachten erg met me mee. Ik krijg de indruk dat ze éérst voor tevreden klanten gaan en dan pas voor hun eigen financiële voordeel.

23-10-2019
G.Boers (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer prettige dealer, die doet wat ze zeggen

15-10-2019
Dhr. J.G.A. Tenten (De Lutte) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de wijze waarop wij zijn benaderd en begeleid bij de koop van onze auto ons zeer aansprak. Konden op deze wijze een voor ons optimale keuze maken waarbij wij niet in een bepaalde richting werden geduwd en ons duidelijk werd gemaakt wat onze keuze voor ons betekende en inhield.

15-10-2019
Friedje Top (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage met vriendelijk en deskundig personeel.

09-10-2019
Kleinenberg (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

08-10-2019
Henny van der Beek (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend bedrijf en medewerkers.

02-10-2019
M A Reijmerink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik slecht ter been ben is de verkoper bij ons gekomen met de auto naar onze wensen.

02-10-2019
Demet (Haaksbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraak op gewenste datum kunnen plannen. Ook op zaterdagen.

01-10-2019
Henk Bouman geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles naar wens afgehandeld.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd netjes en correct behandeld.

17-09-2019
Martin Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer betrouwbare dealer met uitstekend personeel zowel technisch als ook verkoop en de receptie bemanning.

17-09-2019
J. de Wilde (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goede garage met kundig en vriendelijk personeel. Ze kennen je. Persoonlijke aandacht.

10-09-2019
Brenda Westendorp (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de service die zij geven en de werknemers zijn zeer vriendelijk en denken met je mee.

10-09-2019
kolvoort (almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Behandeling uitermate correct. Men denkt altijd oplossing gericht. Je bent er echt klant.

10-09-2019
HJ ter Riet (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima behandeling

03-09-2019
JAROSLAV BOUBIN (ENSCHEDE) geeft de service van onze werkplaats een
10

ten alle tijden staan ze paraat om te helpen

28-08-2019
Betty Welmers (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer correct behandelt en vriendelijk personeel. En lekkere koffie??

27-08-2019
G.M. Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar de afspraak altijd wordt nagekomen en welke uiterst bekwaam en vakkundig personeel in dienst heeft!

27-08-2019
H Snijders (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf met kundige en vriendelijke personeelsleden.

21-08-2019
H.Vasterink (Hengelo o) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundige voorlichting en zeer klantvriendelijk

30-07-2019
Nico van Vliet (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

De benadering door het personeel is persoonlijk en heel deskundig.

30-07-2019
Nengerman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geven goede adviezen zijn er niet op uit om zich te verrijken tav de klant

18-07-2019
Mevr. D. Teesink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kan altijd beter

16-07-2019
Theo groener (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

vaklui die zeggen wat ze doen en dit prima uitvoeren. ze kennen hun klanten, zijn goed bereikbaar en gaan net dat stapje verder, ook als de zaak net sluit.

02-07-2019
andre kuipers geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk goede afspraken

01-07-2019
Marga van Huizen (Almelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid, meedenken en geduld goede uitleg

25-06-2019
Luc ter Horst (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wegens volledige tevreden heid!

18-06-2019
Mevr. A. ten Duis (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, altijd netjes geholpen en duidelijke uitleg

12-06-2019
Ben Bult (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes behandeld

12-06-2019
J.G.M. Veldhuis (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik vind dat ze spontaan met je meedenken met extra dingen voor de auto, ze leggen alles op een rustige nette manier uit zonder dat je druk voelt dat je zo snel mogelijk weg moet. En bovenal zijn ze erg klantgericht.

11-06-2019
F nijlant (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede dealer

07-06-2019
Bert Goes geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en informatie door alle medewerkers

31-05-2019
johan broen (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

zowel verkopers, receptie als monteurs, staan je altijd vriendelijk te woord en je krijgt als je moet wachten altijd een lekker kopje koffie

29-05-2019
joop ten Buuren (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed en prettig geholpen

22-05-2019
Marcel Mebius (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en prettig te woord gestaan door de diverse medewerkers. Vooraf prijsopgave gekregen dus geen verrassingen bij het afrekenen.

14-05-2019
André van den Berg (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Open en toegankelijk bedrijf met vriendelijk en hulpzaam personeel!!!

07-05-2019
Mevr. Schouten (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar,goede uitleg,fijn en vriendelijk kontakt, met de medewerkers.

02-05-2019
A.Hagreize. (Enschede.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al vanaf het begin dat Wilmink Suzuki kreeg ik ben blij met Suzuki en met Garage Wilmink

30-04-2019
Olaf (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima en geweldig garage bedrijf. Een vertrouwd garage adres. Vriendelijke en deskundig personeel

30-04-2019
Frans Misana (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke medewerkers goede service niet opdringerig zeer klant vriendelijk

30-04-2019
G.Moes. (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima auto bedrijf, voor al ook omdat er een vestiging in Hengelo zit.

21-04-2019
Reinke (Dinkelland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne prettige auto dealer , correct , duidelijk en vriendelijk .

20-04-2019
Dennis Geerdink. (Ambt-Delden.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen correcte afhandeling!

02-04-2019
Dhr. T.van Uhm (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Contacten/persoon zijn vriendelijk en getuigen van expertise bij vraagstelling.

02-04-2019
C. ter Steege (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Prima service.

27-03-2019
HvdS (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk bedrijf en goede prijs bij inruil/aankoop , service beurten op afspraak en klaar terwijl u wacht!.

26-03-2019
Hr. J.H.G. Schmit (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zou eigenlijk een 10 kunnen zijn, maar door mijn werk als adviseur KAM (Kwaliteit, Arbeid en Milieu) weet ik dat het altijd nog iets beter kan en dat het belangrijk is dit aan te moedigen. Niet denken: "nu is het goed".

26-03-2019
Jan kiewik (Ootmarsum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer deskundige vriendelijke mensen van jong tot oud.

26-03-2019
Mevr.Gerda Douwsma--Stevens (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbaar.

19-03-2019
Dhr. E.G Oude Engberink (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn altijd vriendelijk behulpzaam en geven een goede service.

19-03-2019
Erna geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, betrouwbare garage. Doen wat ze zeggen, denken mee. Personeel zeer behulpzaam ook voor zaken waarvoor dat niet zou hoeven. Beurten keurig uitgevoerd. Zijn eerlijk m.b.t. wachttijden of regelen vervangend vervoer. Ik beveel deze garage en haar personeel gaarne aan.

19-03-2019
H.Buma (Boekeo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling. Komen afspraken na.

19-03-2019
marty veldhuis (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is helemaal niks op aan te merken, het was gewoon perfect.

19-03-2019
J.P.Wouda (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De verkoper was enthousiast en deskundig en ik werd uitstekend geholpen. Ook de proefrit mochten we uitvoerig gebruiken om tot een beslissing te komen. Alle lof .

19-03-2019
Annemiek Kiezebrink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en behulpzame mensen werken bij mijn autodealer en ze staan altijd voor jouw klaar!!

13-03-2019
Jacqueline Kila (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel veel kwaliteit voor een lage prijs. Ook voor de kleine beurs. Collegiale omgang en fijne sfeer tussen afdelingen Werkplaats, Receptie, Verkoop. Zeer nette en geordende afdelingen. Veel kennis van verzekeringen, zeer hulpvaardig bij schade. Laagdrempelige receptie door snelle hulp bij de balie (ze laten je niet voor Jan Joker staan wachten met je ouwe Suzuki). Autobedrijf Wilmink: voor als je fatsoenlijk behandeld wilt worden.

12-02-2019
Harrie Aarnink (De Lutte) geeft de service van onze verkopers een
10

Ken dit bedrijf al jaren als zeer betrouwbaar. Deed vroeger zaken met dit bedrijf. Vorige auto kwam oorspronkelijk ook van dit bedrijf.

11-02-2019
Harrie Bos geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk Goede service Verstand van zaken Inruilprijs

07-02-2019
martinus bos (losser) geeft de service van onze verkopers een
8

altijd de afspraken goed en tijdig nagekomen, overigens de koffie was ook uitstekend

06-02-2019
visser (hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, kundig en goede service.

05-02-2019
Marcel Smits (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn vriendelijk geholpen en de service is prima.

03-02-2019
J. Telman (Eibergen) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geholpen, niet opdringerig.

03-02-2019
Frits Wilbrink (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de tijd en uitleg van de verkoper. Alle vragen werden uitvoerig doorgenomen.

23-01-2019
C.Jaran (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een uitmuntende service en klantgerichtheid

22-01-2019
Rie van de Graaf (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is voor mij een plezierige garage om heen te gaan. Ze zijn altijd bereid je te woord te staan en te helpen en van advies te voorzien. Jammer dat de Splash niet meer gemaakt wordt anders had zeker al een nieuwe gekocht en natuurlijk bij Wilmink

22-01-2019
mevr E.K-N (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn ervaring is alleen maar positief .Daarom beveel ik Garage Wilmink Enschede zeker aan bij anderen

15-01-2019
H .S (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd netjes en correct behandeld.Iedereen is altijd even vriendelijk

15-01-2019
Lukie Oosterhuis (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende garage en een vrouwvriendelijke benadering. Bij kleinigheden zoals verwijderen van de demontabele trekhaak kan ik altijd een beroep op hen doen. Vriendelijk personeel.

08-01-2019
F.schukkink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Top garage en profesionele verkopers

05-01-2019
Dhr. W.Nijkamp (losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

wordt er netjes en eerlijk behandeld

03-01-2019
J Knobben geeft de service van onze verkopers een
9

Ben erg tevreden over autobedrijf Wilmink. De open houding van personeel heb ik als zeer prettig ervaren. Het geduld en de bereidheid tot herhaaldelijke uitleg, het geven van informatie, ook over punten waar ik zelf niet bij had stilgestaan. Ook het enthousiasme, het blij voor me zijn met de nieuwe auto is plezierig. Nadat de contracten zijn getekend en ik al een maand met mijn nieuwe auto rij, blijft de houding van personeel onveranderd. Dus positief.

07-12-2018
Mevr. Slotboom (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden.

05-12-2018
G.? geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage goed en zeer vriendelijk personeel de klant is hier nog een mens en geen nummer!

22-11-2018
Francien Ahuis (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn zo als het hoort onzettend vriendelijk eerlijk en ook behulpzaam Had alleen gehoopt dat hij mooi schoon terug kwam

21-11-2018
van Straalen (Hengelo O) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

20-11-2018
hr j kel (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goede afwikkelen van de auto en afleveren.

13-11-2018
Liedenbaum J. (De Pollrn) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

06-11-2018
Hr R .steenkamp (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen en perfecte service

06-11-2018
Dhr.dirk kroezen (Enschede ) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige omgang

06-11-2018
dhr.Kollen (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

zie vorige opmerkingen

30-10-2018
Dhr Eman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Wilmink, zijn ze altijd super klant vriendelijk en ze staan je altijd netjes te woord, ook regelen ze de schade voor je af, zonder dat je er zelf om kijk naar hebt. Ik ben altijd super tevreden.

23-10-2018
Arnold vaneker (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage met een eerlijk en duidelijk verhaal, meer wil ik niet

23-10-2018
B.R. Schoppert (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klant riendelijk, deskundig, attent, denken mee met klant.

23-10-2018
Bert Goes (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service.

17-10-2018
Friedje Top (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goed geleid bedrijf met vriendelijk personeel in het bijzonder in het bijzonder de vestigingsleider ***

16-10-2018
Frans Oude Aarninkhof (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed team

16-10-2018
E. Slinger (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en vriendelijk, terzakekundig personeel. Alle lof !

16-10-2018
Bennie kamphuis (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

bijzonder prettig in omgang met de klant.

03-10-2018
Mevr. Teesink geeft de service van onze verkopers een
9

Geweldig bedrijf..je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Bekwaam personeel en het allerbelangrijkste is de betrouwbaarheid.

02-10-2018
G.Boers (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbare dealer. Ze doen geen onnodige dingen. Ze bespreken eventuele problemen met je.

02-10-2018
M A Reijmerink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en aardige mensen.

25-09-2018
Carin Pisa (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk oprecht eerlijk

18-09-2018
Olaf (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig en betrouwbaar autobedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel.

11-09-2018
Regine Schoondermark (7513 WE ENSCHEDE) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantviendelijkheid is top. Idem de service en uitleg.

11-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Wilmink Enschede B.V. in ENSCHEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen