Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Wilmink Enschede B.V. Uw dealer
053-4304630

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Nengermsn (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede voorlichting, prijs en service.

13-07-2020
Henk Kiewik (Hengelo (o)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijn deskundig bedrijf waar je als klant graag naar toe gaat. De koffie staat altijd voor je klaar. Geen gehaast!

07-07-2020
Dhr. G.Jansen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Flexibel, komen zo veel mogelijk tegemoet aan de klantwens.

07-07-2020
GJ ter Riet (Haaksbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig personeel, zeer vakbekwaam.

23-06-2020
F. Riesthuis (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier, door welk personeelslid dan ook, altijd zeer prettig te woord gestaan en je hebt niet het gevoel dat er iets wordt opgedrongen. Service laat niets te wensen over.

23-06-2020
H.Vasterink (Hengelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier vriendelijk en correct geholpen.

23-06-2020
j.horstman (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf met een perfecte service.

16-06-2020
W.M.Platenkamp. (7551 BS Hengelo (o)) geeft de service van onze verkopers een
10

Na dat ik mijn wagen had ingeruild voor een nieuwe en tevreden ben over de gang van zaken, kom ik graag bij deze garage terug voor weer een nieuwe auto over een paar jaar. Ik blijf bij deze garage.

09-06-2020
ria poorthuis (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede behandeling. Vriendelijke mensen en goede aflevering.

02-06-2020
Bert knol (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correct geholpen.

02-06-2020
j.savenije (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct en zeer betrouwbaar en vriendelijk.

24-05-2020
Werner Redlich (Kilder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel en ze denken goed mee. Ik kreeg de auto volgens (prijs)afspraak terug en heel schoon gewassen. Fijne zaak.

21-05-2020
Nicoline (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden hier altijd goed geholpen: eerlijk en helder advies! Garage Wilmink denkt echt met je mee. Ga zo door!

19-05-2020
Sabine Van Loey (7511 PT) geeft de service van onze verkopers een
10

Je krijgt er een goede service, de mensen zijn er heel vriendelijk en gaan echt tot het uiterste.

19-05-2020
v.d.veen (enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijkheid.

13-05-2020
J.A ten Buuren (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heel keurig en netjes behandeld.

13-05-2020
H Buma geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage. Goede service, komen afspraken na.

12-05-2020
A. van den Berg (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, vakkundig, en benaderbaar personeel. Kortom: een prettig bedrijf!

05-05-2020
H. Doup geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf Wilmink is een prettige bedrijf waar je goed wordt geholpen. Fijne verkopers, fijn garagepersoneel. Tussen de beurten door mag je ook met problemen aankloppen.

22-04-2020
Robert Johannink geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, vriendelijk en gekwalificeerde medewerkers.

21-04-2020
A.Hagreize. (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn correct en vriendelijk.

21-04-2020
Marijke Noorman (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is goed.

11-04-2020
J.H.G. Schmit (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zou eigenlijk een 10 moeten zijn, zeker in vergelijking met vorige dealer, maar ergens kan het altijd nog iets beter.

07-04-2020
Stephan (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Enthousiaste en no nonsense uitstraling, heldere uitleg en goed gereageerd op onze wensen. Het koopvoorstel past perfect bij wat wij in gedachte hadden. Koop is snel tot stand gekomen.

01-04-2020
F.Habing (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goede service.

24-03-2020
Klaas Blom (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Kennen dit bedrijf meer dan 25 jaar en heeft ons altijd goede service geboden.

18-03-2020
Nel ter Braack (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Bij de onlangs uitgevoerde grote beurt was er van alles aan de hand met de auto. Ik werd er keurig over ingelicht en over de extra kosten.

17-03-2020
boller hph (haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende behandeling.

12-03-2020
M Schreiber geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer.

10-03-2020
K. Snijder (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Autobedrijf Wilmink is een klantvriendelijk bedrijf. Verkoper was meelevend, maar niet opdringerig. Meedenkend met de wensen van ons, afgestemd op ons gebruik.

10-03-2020
R-M. Wilmink geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren heel tevreden met het bedrijf, dat geld zowel voor nieuwkoop als onderhoud. Het personeel is altijd vriendelijk en erg attend. Wij hebben wel dezelfde naam maar zijn geen familie!!!

03-03-2020
Klein Ganseij (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Zet goed en vriendelijk.

03-03-2020
Robert Baalhuis (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima

27-02-2020
Dhr. Morsinkhof (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, betrouwbaar en kennis van zaken.

25-02-2020
H.A Kaspers (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele fijne dealer met goede verkopers ,we zijn er goed behandeld met goede uitleg ,nemen alle tijd voor je ,we hebben een leen auto meegekregen naar huis om te testen en mocht het de volgende dag weer terug brengen en dat hebben we heel prettig gevonden.

25-02-2020
chantal (losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

heb altijd goede service daar, bij aanrijding hebben ze me ook goed geholpen zodat de kosten verhaald konden worden

18-02-2020
R.Eektimmerman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en denken mee

11-02-2020
Han (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima en kundig personeel

11-02-2020
Jacqueline Kila (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben nu 11 jaar een kleine klant bij Wilmink. Ik heb nu mn 3e tweedehands Suzuki Alto omdat ik de eerste twee in de prak heb gereden. Garage Wilmink heeft me aldoor snel en heel goed geholpen met de verzekeringen bij autoschade, alle administratie daaromheen deden ze voor mij. Rust en zelfs een beetje troost werd geboden. Heel erg fijn. Als ik jaarlijks of halfjaarlijks bij Garage Wilmink kom voor een onderhoudsbeurt word ik meteen herkend. Ook aan de telefoon hoef ik niet uit te leggen wie ik ben. Alles wat gebeurt bij een onderhoudsbeurt is in overleg, niets gebeurt zomaar. De auto is dezelfde dag klaar en tussentijds kan ik een fiets of auto te leen krijgen. Mocht je een keer moeten wachten, dan is er een fijne koffiehoek.

06-02-2020
P.A.J. van der Veen (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, toegewijd en deskundig personeel

04-02-2020
Jan kiers (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Ook hier vriendelijke benadering. Ze kennen zelfs mijn naam. Ze zijn attent en snel

28-01-2020
Coen lankheet (Losser) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik zal hun zeker aanbevelen. En kom er zeker weer en ze zijn allemaal vriendelijk.

21-01-2020
Dhr. Lars (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Wilmink Enschede is een klantvriendelijke en gastvrije autodealer. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je met service op maat. Ik heb nu enkele jaren een eigen auto die ik hier heb gekocht en heb alleen maar lof voor autobedrijf Wilmink in Enschede.

10-12-2019
Dhr. B.Bijen (Hengelo Ov) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles altijd perfect in orde. Snelle service, prijsafspraken, garantie en klantvriendelijkheid kan allemaal niet beter.

03-12-2019
E.Reinke geeft de service van onze verkopers een
9

Super aardige mensen , hebben de tijd , geven een goede uitleg en denken met je mee.

03-12-2019
Rob Nobels (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben snel en vriendelijk geholpen . wat wil je dan nog meer

20-11-2019
B. van Dissel (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaarheid

12-11-2019
Jeannette ertman geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en een zeer goede service. Fijne verkoper. Alles goed kunnen uitleggen en tevens alles regelen. Ook mee kunnen denken wat bij mijn situatie past. Niet opdringerig maar goed adviserend.

05-11-2019
Herman Hobbelink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto. Zowel de contacten voor de aanschaf van de nieuwe auto als de contacten daarna waren prima.

25-10-2019
W. Nijkamp (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt er netjes en eerlijk behandeld en ze nemen de tijd.

24-10-2019
mevr M . Luttikhuis (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Moet toch wat.

23-10-2019
Werner Redlich (kilder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel, ze dachten erg met me mee. Ik krijg de indruk dat ze éérst voor tevreden klanten gaan en dan pas voor hun eigen financiële voordeel.

23-10-2019
G.Boers (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer prettige dealer, die doet wat ze zeggen

15-10-2019
Dhr. J.G.A. Tenten (De Lutte) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de wijze waarop wij zijn benaderd en begeleid bij de koop van onze auto ons zeer aansprak. Konden op deze wijze een voor ons optimale keuze maken waarbij wij niet in een bepaalde richting werden geduwd en ons duidelijk werd gemaakt wat onze keuze voor ons betekende en inhield.

15-10-2019
Friedje Top (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage met vriendelijk en deskundig personeel.

09-10-2019
Kleinenberg (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed

08-10-2019
Henny van der Beek (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend bedrijf en medewerkers.

02-10-2019
M A Reijmerink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik slecht ter been ben is de verkoper bij ons gekomen met de auto naar onze wensen.

02-10-2019
Demet (Haaksbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraak op gewenste datum kunnen plannen. Ook op zaterdagen.

01-10-2019
Henk Bouman geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles naar wens afgehandeld.

24-09-2019
Dhr willink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd netjes en correct behandeld.

17-09-2019
Martin Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer betrouwbare dealer met uitstekend personeel zowel technisch als ook verkoop en de receptie bemanning.

17-09-2019
J. de Wilde (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een goede garage met kundig en vriendelijk personeel. Ze kennen je. Persoonlijke aandacht.

10-09-2019
Brenda Westendorp (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de service die zij geven en de werknemers zijn zeer vriendelijk en denken met je mee.

10-09-2019
kolvoort (almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Behandeling uitermate correct. Men denkt altijd oplossing gericht. Je bent er echt klant.

10-09-2019
HJ ter Riet (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima behandeling

03-09-2019
JAROSLAV BOUBIN (ENSCHEDE) geeft de service van onze werkplaats een
10

ten alle tijden staan ze paraat om te helpen

28-08-2019
Betty Welmers (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer correct behandelt en vriendelijk personeel. En lekkere koffie??

27-08-2019
G.M. Knipmeijer (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar de afspraak altijd wordt nagekomen en welke uiterst bekwaam en vakkundig personeel in dienst heeft!

27-08-2019
H Snijders (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf met kundige en vriendelijke personeelsleden.

21-08-2019
H.Vasterink (Hengelo o) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundige voorlichting en zeer klantvriendelijk

30-07-2019
Nico van Vliet (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
9

De benadering door het personeel is persoonlijk en heel deskundig.

30-07-2019
Nengerman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geven goede adviezen zijn er niet op uit om zich te verrijken tav de klant

18-07-2019
Mevr. D. Teesink (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kan altijd beter

16-07-2019
Theo groener (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

vaklui die zeggen wat ze doen en dit prima uitvoeren. ze kennen hun klanten, zijn goed bereikbaar en gaan net dat stapje verder, ook als de zaak net sluit.

02-07-2019
andre kuipers geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk goede afspraken

01-07-2019
Marga van Huizen (Almelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid, meedenken en geduld goede uitleg

25-06-2019
Luc ter Horst (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wegens volledige tevreden heid!

18-06-2019
Mevr. A. ten Duis (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, altijd netjes geholpen en duidelijke uitleg

12-06-2019
Ben Bult (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes behandeld

12-06-2019
J.G.M. Veldhuis (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik vind dat ze spontaan met je meedenken met extra dingen voor de auto, ze leggen alles op een rustige nette manier uit zonder dat je druk voelt dat je zo snel mogelijk weg moet. En bovenal zijn ze erg klantgericht.

11-06-2019
F nijlant (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede dealer

07-06-2019
Bert Goes geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en informatie door alle medewerkers

31-05-2019
johan broen (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

zowel verkopers, receptie als monteurs, staan je altijd vriendelijk te woord en je krijgt als je moet wachten altijd een lekker kopje koffie

29-05-2019
joop ten Buuren (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed en prettig geholpen

22-05-2019
Marcel Mebius (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en prettig te woord gestaan door de diverse medewerkers. Vooraf prijsopgave gekregen dus geen verrassingen bij het afrekenen.

14-05-2019
André van den Berg (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Open en toegankelijk bedrijf met vriendelijk en hulpzaam personeel!!!

07-05-2019
Mevr. Schouten (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar,goede uitleg,fijn en vriendelijk kontakt, met de medewerkers.

02-05-2019
A.Hagreize. (Enschede.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al vanaf het begin dat Wilmink Suzuki kreeg ik ben blij met Suzuki en met Garage Wilmink

30-04-2019
Olaf (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima en geweldig garage bedrijf. Een vertrouwd garage adres. Vriendelijke en deskundig personeel

30-04-2019
Frans Misana (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke medewerkers goede service niet opdringerig zeer klant vriendelijk

30-04-2019
G.Moes. (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima auto bedrijf, voor al ook omdat er een vestiging in Hengelo zit.

21-04-2019
Reinke (Dinkelland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne prettige auto dealer , correct , duidelijk en vriendelijk .

20-04-2019
Dennis Geerdink. (Ambt-Delden.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen correcte afhandeling!

02-04-2019
Dhr. T.van Uhm (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Contacten/persoon zijn vriendelijk en getuigen van expertise bij vraagstelling.

02-04-2019
C. ter Steege (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Prima service.

27-03-2019
HvdS (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk bedrijf en goede prijs bij inruil/aankoop , service beurten op afspraak en klaar terwijl u wacht!.

26-03-2019
Hr. J.H.G. Schmit (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zou eigenlijk een 10 kunnen zijn, maar door mijn werk als adviseur KAM (Kwaliteit, Arbeid en Milieu) weet ik dat het altijd nog iets beter kan en dat het belangrijk is dit aan te moedigen. Niet denken: "nu is het goed".

26-03-2019
Jan kiewik (Ootmarsum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer deskundige vriendelijke mensen van jong tot oud.

26-03-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Wilmink Enschede B.V. in ENSCHEDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten