Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autobedrijf Verstegen Uw dealer
0413-250444

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Emeline Claassen (Den Bosch ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijk contact met de cliënt! Zij kennen de ins en outs van je wagen!

19-10-2020
Elly v KASTEREN Reijnders Ketelven (Veghel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam, vriendelijk, warm onthaal, alleen maar positief.

06-10-2020
APH.van Boxtel (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn auto is in goede handen.

06-10-2020
Mevr.de Klijn (Langenboom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klant vriendelijk, het is er schoon en zeer netjes.

15-09-2020
Leo van Daal (Beers) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt hier.

15-09-2020
Dhr. J. Kroep geeft de service van onze verkopers een
9

Vertrouwd, vriendelijk, professioneel. En een familiare omgeving.

15-09-2020
Gerrie van Sinten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben een zeer tevreden klant van garage verstegen. Je wordt daar als mens behandeld, eerlijk, betrouwbaar,vriendelijk, afspraak is afspraak, belangstellend ook naar je als persoon, gewoon geweldige servies in alle opzichten , klant vriendelijk zowel de jongere als de oudere personeel medewerkers. IN EEN WOORD TOP !!!

09-09-2020
A. van den Brand (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn zeer tevreden over onze dealer al 16 jaar.

01-09-2020
Charles Kezer (Loosbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig net bedrijf. Komen afspraak altijd na. Vriendelijk personeel. Kom er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld geweest.

01-09-2020
S. Adhin (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn eerlijk, vriendelijk, netjes en behulpzaam.

25-08-2020
Eefje Kuipers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare en correcte mensen.

25-08-2020
A. Henger geeft de service van onze werkplaats een
10

Een eerlijk een openhartig bedrijf waar de klant nog "koning" is. Afspraken worden altijd nagekomen. Er wordt werkelijk "meegedacht" met de klant. Service kan volgens mij niet beter!

18-08-2020
Gerard van der Linden (Berghem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitermate tevreden over de service en het meedenken van oplossingen is voor mij een pre om hier mijn auto te onderhouden.

18-08-2020
M vd Heijden (Boekel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

18-08-2020
Anita kanen/prins geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, altijd tijd voor een praatje. Vakkundig. Top bedrijf, we komen er al jaren.

12-08-2020
Karin geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, je wordt tussen door altijd netjes gebeld over de werkzaamheden en prijs indicatie, ze doen altijd hun best je zo snel mogelijk te helpen.

05-08-2020
Dhr v Dijk (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en fijne garage.

04-08-2020
Corry Vlasman (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.

14-07-2020
Piet Verkaart (Markt 52 5431EC Cuijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Bedankt voor de goede toelichting die jullie hebben gegeven bij het prive-iease van de Suzuki Ignis SUV.

14-07-2020
J.W.A. Smits (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant en zeer tevreden over service en vakbekwaamheid. Vriendelijke klantbehandeling.

08-07-2020
Dhr p kweens (Gemert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer is betrouwbaar en levert goede service.

07-07-2020
Luc Doesburg (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden op alle fronten.

07-07-2020
Dhr.J. Hofkens geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer leuke en enthousiaste mensen. Komen afspraken na en je voelt jezelf een klant en geen nummer, zoals bij veel dealer bedrijven die zo groot zijn.

07-07-2020
Toon Biemans (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Als er al iets te wensen is, wordt dit altijd prima ingevuld.

01-07-2020
Cor Franken (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel door de oprichter van het bedrijf en zijn opvolger zijn zeer prettige in de omgang met hun klanten.

30-06-2020
H.J. Grootenboer geeft de service van onze werkplaats een
9

De reeds lange ervaring met dit bedrijf geeft genoeg zekerheid.

23-06-2020
Dhr. J. Schimmel (Ravenstein ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant is koning. Je bent er geen nummer, ze kennen de klant bij naam. Vriendelijk personeel. Goede service.

23-06-2020
Willy van Beek (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom hier al jaren en wordt altijd zeer vriendelijk en vakbekwaam te woord gestaan.

17-06-2020
chantal (wanroij) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze hebben zeer goede service, en goed personeel.

16-06-2020
Elsinghorst (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, vriendelijk, houdt zich aan de afspraak.

09-06-2020
Gerda van den hazelkamp (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat blijft hetzelfde, volledig vertrouwen!

02-06-2020
Roeters jo (Den bosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed vertrouwen.

26-05-2020
Yvon (Uden) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, behulpzaam en denkt mee met de klant.

26-05-2020
J B g van Wetten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Verstegen is altijd in de jaren dat ik klant ben bij dit bedrijf goed voor mij geweest. Heb altijd in vertrouwen mijn auto daar voor alle service gebracht en hoop in de toekomst zo verder te gaan met dit bedrijf. Blijf zo doorgaan.

19-05-2020
noud lucius (nistelrode) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertrouwd adres, ben al ruim 10 jaar klant

19-05-2020
Van den broek (Ravenstein) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijne mensen. Vriendelijk.

05-05-2020
Mari Hendriks (Uden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid, afspraken worden goed nagekomen én er werd goed ingespeeld op het Corona gebeuren.

28-04-2020
E.Verwijst (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne suzukidealer, zeer klantgericht, komen gemaakte afspraken na.

26-04-2020
Thy geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

24-04-2020
Annie Boonaerts geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd voor je klaar mocht het nodig zijn.

21-04-2020
M. Homburg (Cuijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed.

21-04-2020
Bram Abraham (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke prijsopgave vooraf, prima uitleg en vriendelijk personeel.

15-04-2020
Sjan vd Pol (Heeswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn auto moest gekeurd worden en kon hem wegens ziekte niet brengen. Ze hebben hem netjes opgehaald en terug gebracht. En hadden hem ook nog gewassen. Dat noem ik nog eens service. Ben dan ook zeer tevreden over Verstegen.

14-04-2020
Jan Hellings (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden over het bedrijf.

08-04-2020
Gerrie v hees (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klopt altijd.

07-04-2020
Ton Couwenberg (Handel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundige eerlijke mensen met een glimlach. Gewoon een prettig gezelschap om je auto aan toe te vertrouwen.

07-04-2020
Frans v Veghel (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Verstegen zit je goed.

07-04-2020
Marion geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede communicatie, behulpzaam en kennis van zaken.

31-03-2020
Mevr.Pijnappels (Mill) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind dat ze altijd je vriendelijk te woord staan. Ze halen de auto op en brengen hem ook weer thuis. Ze maken een prijsopgave van te voren en bellen altijd of ze hem mogen maken voor de prijs. Ik zou mensen aanraden om met een auto voor onderhoud of voor keuring naar deze garage te gaan.

31-03-2020
jan van Uden geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed.

25-03-2020
Etienne van schaijk (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er niet voor niks al 35 jaar.

17-03-2020
Tom en Ans Fest (Grave) geeft de service van onze verkopers een
10

Gastvrije ontvangst door deskundige en vriendelijke verkoper. We voelden ons als potentiële kopers zeer welkom. Er werd direct de mogelijkheid geboden een proefrit te maken.

03-03-2020
Will van beek. (Uden.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen afsprakeen na

26-02-2020
Yvonne (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over de service en het contact.

25-02-2020
mevr Op den Kamp (udenhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, bedrijf met korte lijnen komt deskundig en betrouwbaar over.

25-02-2020
Betsie vd coolwijk verhallen (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik raad iedereen aan om met de Suzuki naar auto garage verstegen te gaan ze zijn erg vriendelijke en ze staan altijd voor je klaar. Het zijn gewoon TOPPERS .. in een woord . Geweldige mensen.ik ben erg tevreden.

18-02-2020
Stefanie brood (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg vriendelijk personeel. Hebben alle tijd voor je Gewoon super tevreden met mijn Suzuki!!!

18-02-2020
Van der Linden-Jensen (Grave) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ga zo voort.

08-02-2020
H van der Pas (Uden) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, flexibel, denkt mee en werkt voortdurend aan goed klantcontact.

21-01-2020
jo van lieshout (boekel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles goed geregeld.

21-12-2019
J houben (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staat altijd voor je klaar.

18-12-2019
Nell Dirks geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden loop er zo binnen als ik een vraag heb ben net nog geweest voor mijn navigatie en ben gelijk geholpen dat is daar gewoon geen probleem dus een heel tevreden klant ben ik.

20-11-2019
Piet Theijssen (Uden) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne, gemoedelijke sfeer met vaklui. Je voet je echt welkom. Én: lekker recht voor z'n raap, en daar houd ik van!

19-11-2019
G. Kempkens (Veghel) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg betrokken en heel erg persoonlijk en vriendelijk

19-11-2019
Stratman (Uden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de goede service en klant vriendelijkheid

22-10-2019
Karien Putman (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Waar de klant nog klant is

17-10-2019
dhr Ben Vogels (Beek en Donk) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage

15-10-2019
Joke van Osterom (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind een garage een echt mannen wereld. Dat vind ik bij Verstegen absoluut niet.

15-10-2019
Gerrie van Sinten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn dertig jaar klant bij garage Verstegen. Bij deze deaer voel ik me erg op mijn gemak, vriendelijk, behulpzaam, correct, ook interesse in de mens, mijn man is jongst leden opgenomen in een verzorgingshuis Alzheimer en ook daar hebben zei interesse in nu ik alleen in de garage kom. Ook het personeel is geweldig, in een woord, een geweldige warme en gastvrije garage, waar ik vertrouwen in heb.Proficiat dat er zulke bedrijven nog bestaan, ik hoor wel eens anders.

15-10-2019
Jan Bongers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een eerlijk bedrijf is die ook meedenken en rekening houden met de wensen van de klant

04-10-2019
A. Henger (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundig, geen verrassingen, klant gericht, oplossing gericht, niets teveel. Deze garage is voor mij "niet om de hoek" toch peins ik er niet over om daar weg te gaan. Zo'n bedrijf is een verademing in deze tijd.

02-10-2019
Henny van Lee (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage waar de afspraken nagekomen worden. Maar ook zeker fijn en vriendelijk personeel waar niets te veel is!

01-10-2019
Marc Feskens (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, meedenken, echt familie bedrijf.

01-10-2019
Frans Kerstens (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes ontvangen en geholpen.

17-09-2019
Anton en Gerda van Brand (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage en klantvriendelijk. Zijn al 18 jaar tot volle tevredenheid klant.

10-09-2019
Wilma van Daal (Beers) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat alles perfect en volgens afspraak verloopt door vriendelijk en geïnteresseerd personeel

10-09-2019
P. van de Wiel (uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Verstegen.

10-09-2019
Mevr.de Klijn (Langenboom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd zeer behulpzaam en betrouwbaar het is er schoon altijd wordt er koffie aangeboden ik ga er altijd met veel plezier naar toe .

03-09-2019
Genia van Hout geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is voor mij een betrouwbare en zeer klantvriendelijke garage. Oprecht en eerlijk. Ik stel het zeer op prijs dat zij altijd vriendelijk en bereid zijn om bij de servicebeurt van de auto mij naar huis te brengen en mij weer op te halen of zij komen de auto thuisbrengen. Of ik kan tijdens de servicebeurt op de daarvoor afgesproken tijd wachten in de klantvriendelijke ruimte met koffie.

28-08-2019
Karin v.b. geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vriendelijk en service op maat

20-08-2019
Gerard van der Linden (Berghem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, correctheid en de netheid mijn complimenten

20-08-2019
Ad Vos (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

men wordt goed en netjes ontvangen, en de auto wordt goed nagekeken en eventueel gerepareed.

13-08-2019
Rien Gaertner (0diliapeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk goede uitleg en goede service

13-08-2019
Eefje Kuipers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgericht en vriendelijk personeel. Bedrijf waar klant nog koning is.

13-08-2019
anita kanen/prins (veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

staan altijd klaar staan je vriendelijk te woord en de service is goed

07-08-2019
Hans Renting (Heeswijk-Dinther) geeft de service van onze werkplaats een
10

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, direct geholpen, gerepareerd terwijl ik wachtte. Wat wil je nog meer?

06-08-2019
C.A.Franken (Uden) geeft de service van onze verkopers een
10

Deze dealer heeft veel vaste klanten en in gesprekken met andere kom je erachter dat zeer vele andere het zelfde denken over deze garage ze staan altijd voor iedereen klaar en zij nemen voor iedereen de tijd om het naar je zin te maken.

06-08-2019
Cor v d Kandelaar. (Volkel.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn al 45 jaar bij Verstegen dat zegt genoeg.

30-07-2019
Wim Schoppema (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 29 jaar tevreden klant bij een vertrouwd garagebedrijf, goede service en vriendelijk

23-07-2019
Mien Rutten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd uitstekend geholpen en dat is erg prettig.

20-06-2019
Angeline (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden, snelle afspraak dat ik de auto kon brengen voor service beurt, en altijd een leenauto beschikbaar

18-06-2019
ellen geeft de service van onze werkplaats een
10

fijn snel gastvrij deskundig

18-06-2019
Dhr. C P M (Riny) van den Berg (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Familie bedrijf Verstegen is een zeer goed, betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken waar je zeer netjes behandeld word.

12-06-2019
M.Koning (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik het volle vertrouwen heb

12-06-2019
Joop Brans (Son) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden met de contacten met het personeel, doen allemaal goed zijn best

22-05-2019
P. van Coolwijk (Odiliapeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben al heel lang klant en word altijd uitstekend geholpen en heel fijn behandeld uitstekend personeel

21-05-2019
Rudolph en Jacqueline Cornelissen (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit garagebedrijf is zeer aan te bevelen!! Geeft veel vertrouwen en is zeer transparant. Denk mee met de klant en is altijd zeer correct!!! Gewoon doen !!!!

07-05-2019
Ton C (Handel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto bedrijf Verstegen heeft een vakkundige uitstraling, persoonlijke benadering en voert de werkzaamheden naar alle tevredenheid uit. Al meer dan 20 jaar ben ik een zeer tevreden klant.

07-05-2019
Mari Hendriks (Uden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een no-nonsens garage met hartelijk en vriendelijk personeel, altijd fijn om binnen te lopen

30-04-2019
MGW Selten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb al jaren mijn Suzuki in onderhoud bij Verstegen en dit tot volle tevredenheid. Men houdt zich aan de afspraak en is correct in het afwikkelen van de gedane werkzaamheden.

24-04-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Verstegen in UDEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten