Autobedrijf Verstegen Uw dealer
0413-250444

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Nell Dirks geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden loop er zo binnen als ik een vraag heb ben net nog geweest voor mijn navigatie en ben gelijk geholpen dat is daar gewoon geen probleem dus een heel tevreden klant ben ik.

20-11-2019
Piet Theijssen (Uden) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne, gemoedelijke sfeer met vaklui. Je voet je echt welkom. Én: lekker recht voor z'n raap, en daar houd ik van!

19-11-2019
G. Kempkens (Veghel) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg betrokken en heel erg persoonlijk en vriendelijk

19-11-2019
Stratman (Uden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de goede service en klant vriendelijkheid

22-10-2019
Karien Putman (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Waar de klant nog klant is

17-10-2019
dhr Ben Vogels (Beek en Donk) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage

15-10-2019
Joke van Osterom (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind een garage een echt mannen wereld. Dat vind ik bij Verstegen absoluut niet.

15-10-2019
Gerrie van Sinten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn dertig jaar klant bij garage Verstegen. Bij deze deaer voel ik me erg op mijn gemak, vriendelijk, behulpzaam, correct, ook interesse in de mens, mijn man is jongst leden opgenomen in een verzorgingshuis Alzheimer en ook daar hebben zei interesse in nu ik alleen in de garage kom. Ook het personeel is geweldig, in een woord, een geweldige warme en gastvrije garage, waar ik vertrouwen in heb.Proficiat dat er zulke bedrijven nog bestaan, ik hoor wel eens anders.

15-10-2019
Jan Bongers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een eerlijk bedrijf is die ook meedenken en rekening houden met de wensen van de klant

04-10-2019
A. Henger (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundig, geen verrassingen, klant gericht, oplossing gericht, niets teveel. Deze garage is voor mij "niet om de hoek" toch peins ik er niet over om daar weg te gaan. Zo'n bedrijf is een verademing in deze tijd.

02-10-2019
Henny van Lee (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage waar de afspraken nagekomen worden. Maar ook zeker fijn en vriendelijk personeel waar niets te veel is!

01-10-2019
Marc Feskens (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, meedenken, echt familie bedrijf.

01-10-2019
Frans Kerstens (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes ontvangen en geholpen.

17-09-2019
Anton en Gerda van Brand (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage en klantvriendelijk. Zijn al 18 jaar tot volle tevredenheid klant.

10-09-2019
Wilma van Daal (Beers) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat alles perfect en volgens afspraak verloopt door vriendelijk en geïnteresseerd personeel

10-09-2019
P. van de Wiel (uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Verstegen.

10-09-2019
Mevr.de Klijn (Langenboom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd zeer behulpzaam en betrouwbaar het is er schoon altijd wordt er koffie aangeboden ik ga er altijd met veel plezier naar toe .

03-09-2019
Genia van Hout geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is voor mij een betrouwbare en zeer klantvriendelijke garage. Oprecht en eerlijk. Ik stel het zeer op prijs dat zij altijd vriendelijk en bereid zijn om bij de servicebeurt van de auto mij naar huis te brengen en mij weer op te halen of zij komen de auto thuisbrengen. Of ik kan tijdens de servicebeurt op de daarvoor afgesproken tijd wachten in de klantvriendelijke ruimte met koffie.

28-08-2019
Karin v.b. geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vriendelijk en service op maat

20-08-2019
Gerard van der Linden (Berghem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, correctheid en de netheid mijn complimenten

20-08-2019
Ad Vos (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

men wordt goed en netjes ontvangen, en de auto wordt goed nagekeken en eventueel gerepareed.

13-08-2019
Rien Gaertner (0diliapeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk goede uitleg en goede service

13-08-2019
Eefje Kuipers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantgericht en vriendelijk personeel. Bedrijf waar klant nog koning is.

13-08-2019
anita kanen/prins (veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

staan altijd klaar staan je vriendelijk te woord en de service is goed

07-08-2019
Hans Renting (Heeswijk-Dinther) geeft de service van onze werkplaats een
10

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, direct geholpen, gerepareerd terwijl ik wachtte. Wat wil je nog meer?

06-08-2019
C.A.Franken (Uden) geeft de service van onze verkopers een
10

Deze dealer heeft veel vaste klanten en in gesprekken met andere kom je erachter dat zeer vele andere het zelfde denken over deze garage ze staan altijd voor iedereen klaar en zij nemen voor iedereen de tijd om het naar je zin te maken.

06-08-2019
Cor v d Kandelaar. (Volkel.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn al 45 jaar bij Verstegen dat zegt genoeg.

30-07-2019
Wim Schoppema (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 29 jaar tevreden klant bij een vertrouwd garagebedrijf, goede service en vriendelijk

23-07-2019
Mien Rutten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd uitstekend geholpen en dat is erg prettig.

20-06-2019
Angeline (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden, snelle afspraak dat ik de auto kon brengen voor service beurt, en altijd een leenauto beschikbaar

18-06-2019
ellen geeft de service van onze werkplaats een
10

fijn snel gastvrij deskundig

18-06-2019
Dhr. C P M (Riny) van den Berg (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Familie bedrijf Verstegen is een zeer goed, betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken waar je zeer netjes behandeld word.

12-06-2019
M.Koning (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik het volle vertrouwen heb

12-06-2019
Joop Brans (Son) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden met de contacten met het personeel, doen allemaal goed zijn best

22-05-2019
P. van Coolwijk (Odiliapeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben al heel lang klant en word altijd uitstekend geholpen en heel fijn behandeld uitstekend personeel

21-05-2019
Rudolph en Jacqueline Cornelissen (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit garagebedrijf is zeer aan te bevelen!! Geeft veel vertrouwen en is zeer transparant. Denk mee met de klant en is altijd zeer correct!!! Gewoon doen !!!!

07-05-2019
Ton C (Handel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto bedrijf Verstegen heeft een vakkundige uitstraling, persoonlijke benadering en voert de werkzaamheden naar alle tevredenheid uit. Al meer dan 20 jaar ben ik een zeer tevreden klant.

07-05-2019
Mari Hendriks (Uden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een no-nonsens garage met hartelijk en vriendelijk personeel, altijd fijn om binnen te lopen

30-04-2019
MGW Selten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb al jaren mijn Suzuki in onderhoud bij Verstegen en dit tot volle tevredenheid. Men houdt zich aan de afspraak en is correct in het afwikkelen van de gedane werkzaamheden.

24-04-2019
Sj. van Uden geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, en klantvriendelijk personeel!

23-04-2019
J B g van Wetten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

voor de klant vriendelijkheid en goede service

23-04-2019
Sjan vd Pol (Heeswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom daar al 7 jaar met mijn suzuki altijd netjes behandeld Ik ben zeer tevreden.

17-04-2019
Loes geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf

16-04-2019
Hoebe (Mill) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben een zeer te vreden klant en ik kom al meer dan 35 jaar bij autobedrijf verstegen

09-04-2019
t van der locht geeft de service van onze werkplaats een
9

goed geholpen vertrouwd adres

05-04-2019
P.mm..verstegen geen familie (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als ik niet tevreden zou zijn was ik allang naar een ander garage gegaan.

02-04-2019
Rien_Lia lamers (Mill) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke afspraken zeer vriendelijke receptie reparatie in overleg.

26-03-2019
Mevr. van Dijk (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer behulpzaam en prima service.

26-03-2019
Karien (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze bieden een fijne, prettige service. Klantvriendelijke medewerkers.

19-03-2019
Benny Lovink (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn een goede dealer zijn en als ik nog weer een auto koop dan zeker weer bij Verstegen!

19-03-2019
dhr Ben Vogels (Beek en Donk) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage wij zijn er met twee auto,s klant al jaren

12-03-2019
Denise Delisse van der Linden (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijk, vriendelijk, professioneel. Je bent geen nummer. Nog nooit ontevreden geweest over wat dan ook.

08-03-2019
Ger Brood (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zo ik al op U vragenlijst heb in getypt zijn mijn ervaringen vol lof,

07-03-2019
Henk van Bommel geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

06-03-2019
Vervoort (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze moeten me nog terug bellen en is nog niet gedaan

05-03-2019
Karin van Knegsel (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb mijn auto, Suzuki Celerion automaat, vorig jaar bij hen gekocht en de auto rijd zoals beloofd: super goed en zuinig!! Echt heel tevreden, men staat je ook altijd keurig te woord en geeft goede uitleg ( in het begin had ik wel eens een vraag). Ik woon vlak bij de garage van de dealer en dat geeft me een vertrouwd gevoel.

05-03-2019
C van den Berg (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over de verleende service

05-03-2019
Thom Beuker (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette en eerlijke verkoper. Niet opdringerig. Garage niet te groot, waardoor je ook als klant wordt gezien. Goede onderhandelingsmogelijkheid bij inruil oude auto. Oplossingsgericht!

05-03-2019
S.Soldaat geeft de service van onze werkplaats een
9

Gemoedelijk en klantvriendelijk

26-02-2019
Cor Franken (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

een dealer die zowel bij koop en later bij onderhoud waar maakt en betrouwbaar is.

26-02-2019
Mevr Raymakers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke medewerkers zowel bij verkoop, aan de balie als in de werkplaats.

19-02-2019
Joyce de Blouwe geeft de service van onze werkplaats een
7

Behandelt de klanten correct en vakkundig.

19-02-2019
Mary Willemsen (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt eerlijk advies.

19-02-2019
"mevr Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben prima geholpen, gastvrij en correct.

19-02-2019
Ruud Geerders (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Komen altijd de afspraken na. Personeel en eigenaar altijd opgewekt en hulpvaardig. Hebben inmiddels 12 Suzuki's gehad waarvan negen nieuwe. Zijn nog geen dag ontevreden geweest. De klant is er nog koning. Hoop dat ze nog lang doorgaan.

19-02-2019
Huub Scheepens geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte service, duidelijke afspraken, plezierige mensen die volgens mij ook echt plezier in hun werk hebben.

12-02-2019
Mevr. Raijmakers geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar! Uitermate goede service!De vriendelijke bejegening.

05-02-2019
Theo van Lokven (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hoge kwaliteit, vriendelijk personeel, prima service.

05-02-2019
Mia Adamidis geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is geweldig. Op de dag van mijn afspraak lag er sneeuw. Door negatieve ervaring rijd ik niet als er sneeuw ligt. Hier had men alle begrip voor. Mijn auto werd opgehaald (afstand Helmond - Uden is niet naast de deur) en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Voor deze service werd € 0,00 in rekening gebracht. Dit is service van de bovenste plank, nogmaals dank!

05-02-2019
Paula Kuypers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdqt ik zeer tevreden ben . Ze zijn klantvriendelijk, Hanteren nette prijzen,en hebben lekker koffie. Mijn collega heeft een nieuwe Vitara gekocht ,en sprak ook vol lof over garage Verstegen.

05-02-2019
Silvie van Doorn (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel!

05-02-2019
Sandra Kolsteeg (Veghel) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Autobedrijf Verstegen hangt een fijne sfeer, Personeel blijft er jaren werken, weinig wisseling. Ze kennen je bij naam en welke auto je hebt, weten ze ook als je ze aan de telefoon hebt. Goede service.Ze nemen de tijd voor je, erg prettig.

29-01-2019
N.G.P. van Hal (volkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.

29-01-2019
J.houben (Uden) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar,al die jaren heel netjes en goed geholpen,goed advies. Wij zijn zeer tevreden.

24-01-2019
Hans Hartog (Overlangel) geeft de service van onze verkopers een
9

Een eerlijk en goed autobedrijf. Waar wij graag komen. Al is het maar voor een kop koffie.

22-01-2019
M van rijbroek (Volkel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat we goed tevreden zijn

17-01-2019
Jürgen Thämelt (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb daar mijn gebruikte auto gekocht omdat ik bij ons in Veldhoven van diverse mensen heb gehoord dat het een super bedrijf is en bij de verkoop is de afhandeling mij het beste bevallen tot noch toe.en de auto ook boven verwachting.

17-01-2019
Cor .Scheepers (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik op alle punten zeer tevreden ben

16-01-2019
A Adriaanse geeft de service van onze werkplaats een
10

Na bijna 10 jaar kom ik er nog steeds, dat zegt genoeg. Of het nu een beurt of apk betreft, altijd van begin tot eind keurig verzorgd.

15-01-2019
M jansen (Volkel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is goed en keurig geregeld, laat je niet onnodig wachten

15-01-2019
peter verbakel (veghel) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben zeer tevreden over verstegen

08-01-2019
Otto van Gennip (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een uiterst klantvriendelijke garage, die doet en komt na wat ze belooft, wat willen we nog meer?

08-01-2019
Chantal geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en zeer goede service!

08-01-2019
Frans Kerstens (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gemoedelijk vertrouwd bedrijf

08-01-2019
E. Swaen geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, komen afspraken na. Erg vriendelijk en prettig in de omgang. Werken correct en je auto wordt netjes behandeld.

06-01-2019
R.a.a.j van ravenstein (Volkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijke Suzuki dealer

30-12-2018
Mevr Van Toor (Oss) geeft de service van onze werkplaats een
10

De beste Suzuki dealer in de omtrek !!!!!!

27-12-2018
Dhr bos (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ze waren een beetje vaag met de prijs van een groote beurt konden niet precies melden wat een grote beurt kost in mijn ogen een beetje vaag jammer

19-12-2018
Dorenbos (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bedrijf

18-12-2018
J.C.M. van Lanen (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en deskundige technici

18-12-2018
Mien Rutten (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben over autobedrijf Verstegen zeer tevreden!

17-12-2018
Fieke van hoof (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service aandacht betrokkenheid bjj de klant M.i. is service en aandacht bij verstegen nr 1

12-12-2018
Mevr. J. Raijmakers (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede prijs.

06-12-2018
Marianne van der Putten geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kan niets anders dan een 10 geven voor alle voorgaande vragen. Wij zijn meer dan 30 jaar klant van Verstegen en hebben verschillende auto's gehad. Zowel Suzuki als Alfa Romeo en Peugeot, maar ook Volvo en Citroen. Altijd via Verstegen en altijd op en top service. Ook al sta je kilometers ver weg met pech, zij helpen je of komen je halen. En altijd een leenauto bij reparaties of onderhoudsbeurten. Ook in geval van nieuwe auto's of inruil, niets te klagen! Dus in een woord SUPER! Ik rijd nu een Suzuki Alto omdat ik midden in het dorp woon en dus weinig rijd. Zo blij mee!

04-12-2018
Frans Hoogaars (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf goede service en klantvriendelijk

04-12-2018
M.Rombout (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen met veel verstand van zaken.

29-11-2018
Dhr. L. Doesburg (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte medewerkers. Er wordt goed gewerkt. Redelijke prijzen. Erg tevreden met deze Sx4 Cross.

27-11-2018
Benny lovink (Uden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je voelt hier thuis.

27-11-2018
Charles Kézér (Loosbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende garage. Goed en vriendelijk personeel. Is een familiebedrijf en dat merk je in alles.

27-11-2018
Toon van der Steen (Veghel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam je bent daar geen nummer maar een klant.

22-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Verstegen in UDEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen