Autobedrijf van Veen B.V. Uw dealer
0592-333010

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Fam. JGA.GALESLOOT (Bovensmilde ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het ontvangst is vriendelijk , en men neemt de tijd voor hun klanten .

26-11-2019
Dhr. Groenhof geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel, goede service en klantgericht.

03-11-2019
Mevr. Illing geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf van Veen is een nette en een zeer vriendelijke bedrijf wij wonen eerst 11 jaar in Nederland en vinden jullie toch het beste en het personeel is voorkomend.

22-10-2019
R van Sen geeft de service van onze werkplaats een
7

Gemiddeld bedrijf. Geen opgeruimde schone moderne werkplaats, uitgevoerd werk is geheel in overeen stemming met aan gave bij inlevering auto. Bandendruk is bv niet gecontroleerd.

07-10-2019
Klaas Hummel (Zuidlaren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Erg goed bedrijf.

01-10-2019
Renée geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kocht een paar maanden geleden een andere auto en moest dus ook op zoek naar een andere dealer voor onderhoud. Ik had goede dingen gehoord over Van Veen, het eerste contact was goed, prima service en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Ook toen ik laatst met een defect te maken kreeg werd het snel opgelost! Super!

24-09-2019
V.M.Ponten (Gasteren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden over de service. Kreeg een vervangende auto mee. Service beurt en APK zijn volgens afspraak uitgevoerd. En mijn auto stond gewassen weer voor mij klaar.

11-09-2019
Ruud (Nieuwe Pekela) geeft de service van onze werkplaats een
0

Nog nooit zo'n slechte dealer meegemaakt. Hij moet door importeur verplicht worden om werkzaamheden onder garantie uit te voeren, helaas is het dan ook niet goed gedaan. Het beste kan Suzuki zijn slogan veranderen in eens een Suzuki nooit meer een Suzuki.

10-09-2019
Jan Kooi (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf dat de klant waardeert en naar je luistert.

27-08-2019
A. Knoops geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke leuke verkoper, erg spontaan en hulpvaardig

26-07-2019
Ger en Harry (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige vriendelijke medewerkers, goed service.

23-07-2019
herman kolk geeft de service van onze werkplaats een
10

op alle fronten tevreden

16-07-2019
John Schutte (Zeijen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima ervaringen. Geweldige service en zeer klantvriendelijk. Eerlijk en reële manier van handelen.

16-07-2019
Kuipers G geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, goed geholpen

03-07-2019
Ank Klompmakers geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd goed en correct geïnformeerd.

02-07-2019
Harm Braam (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

* Al bij de eerste kennismaking heel open en vriendelijk gesprek * Vakbekwaamheid * Zeker aan te raden als dealer

01-07-2019
Dhr. L.Bolhuis (Vries) geeft de service van onze werkplaats een
9

uitstekende afspraakm en zeer correct nagezien

12-06-2019
Harrie Koenes (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb een schrijven ontvangen voor een apk keuring, met een opgave van de kosten. Maar mijn auto moest ook een kleine beurt ondergaan, en dat was niet aangekondigd in de brief.

12-06-2019
Fenneke van Gent geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er vriendelijk en correct behandeld en geholpen.

07-06-2019
Nico (assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Snelle adequate afhandeling, duidelijke prijzen vooraf, en als het anders wordt, meteen gebeld.

30-05-2019
Angelina Barlinckhoff (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service en eerlijk advies

29-05-2019
S.d (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, correct en goede service

29-05-2019
K.Feijen (Bovensmilde) geeft de service van onze werkplaats een
8

de ervaring die we hadden met onze vorige auto welke ook hier was gekocht en zij ook Suzuki verkopen zijn zodoende hier gebleven. uitstekende ervaring, zowel reparatie als onderhoud.

17-05-2019
j keuning (assen) geeft de service van onze werkplaats een
7

ruim voldoende op elk gebied

07-05-2019
Geeske Kragt (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uiterst betrouwbaar adres en denk mee over haalbare oplossingen.

30-04-2019
Dhr Bergsma (Zuidlaren ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Van Veen íets al 23 jaar mijn vaste dealer.

09-04-2019
Frank Duut (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

De kwaliteit van alles.

26-02-2019
Mevr. Illing (Vries) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben heel tevreden met autobdrijf van Veen.

06-02-2019
VD Werff (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed en prettig.

05-02-2019
Roelie Wolf (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima personeel en heel vakkundig!

29-01-2019
Jantinus wekema (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Worden goed behandeld

24-01-2019
G. Kajuiter (Westerbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komt de gemaakte afspraken na, is duidelijk in uitleg over de werkzaamheden die moeten gebeuren. En niet onbelangrijk de vriendelijke en ontzorgende benadering.

23-01-2019
Klasina Altepost (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk en snel geholpen.

22-01-2019
Dhr Bach (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden met de 3e auto van Van Veen

15-01-2019
Mieke van Veen (Smilde) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers

15-01-2019
f smidt rouwkema geeft de service van onze verkopers een
9

zeer tevreden

08-01-2019
Jan van Wijk (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het bedrijf ziet er verzorgd uit, zowel binnen als buiten. Het personeel is klantvriendelijk en (ook) keurig gekleed. Afspraak is afspraak. Verder ben ik tevreden over de service. En over de Suzuki waar ik in rij. Dit geldt ook voor mijn vrouw. Het bedrijf weet zich goed te profileren, groeit en straalt dat ook uit.

27-12-2018
Alex (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kan altijd beter niemand is volmaakt.

18-12-2018
Paula Tent (Assen) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg vriendelijk en behulpzaam !!

11-12-2018
Harrie Koenes (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijkheid, duidelijke uitleg en correcte uitvoering van afspraken. Extra handelingen worden van te voren besproken, met opgave van kosten.

04-12-2018
Sylvia van der Werff (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Van Veen is een nette en georganiseerde garage waar je door prettig personeel uitstekend wordt geholpen. Het is voor mijn een eindje rijden vanuit mijn woonplaats Veendam naar Assen, maar dat is het zeker waard!

25-11-2018
Harm Buursma (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goede service en correcte afhandeling van de beurt en auto schoon afgeleverd.

20-11-2018
Mevr.B.Weessies geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over het autobedrijf van Veen.

30-10-2018
r.bastiaans geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijke

18-10-2018
C. van Ringelenstein (Wijster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct en duidelijk.

16-10-2018
Dhr. L.Bolhuis (Vries) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede uitleg over de reparatie, vooraf prijsopgave. Zeer vriendelijk en behulp.De vooraf prijsopgave klopte met de factuur.

16-10-2018
De Jong (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima te woord gestaan, prijsopgave vooraf bleek achteraf mee te vallen, adequate wachtruimte

10-10-2018
Mw. Derks geeft de service van onze werkplaats een
8

Leenauto een service zijn

08-10-2018
Arie Rojinga (Beilen) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles moet goed zijn om een beter cijfer te krijgen !

02-10-2018
1 geeft de service van onze werkplaats een
6

Werkplaats is niet meer van deze tijd, vuile vloer, niet opgeruimd, monteurs met smerige werkkleding.

02-10-2018
Jan.kooi. (Assen) geeft de service van onze verkopers een
8

"familiebedrijf"

25-09-2018
Fred van Deelen (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Plezierige ontvangst, de verkoper begreep duidelijk wat ik wilde en paste daar zijn offerte op aan. Bij aflevering werd ik niet overspoeld door een overvloed aan uitleg, maar werd ik duidelijk wegwijs gemaakt in het gebruik van de auto.

28-08-2018
Wytse Klijnstra (Eelde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie communicatie en feedback!

23-08-2018
Piet dansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb al een toelichting gegeven

26-07-2018
PJ van der Veen (Rolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk. Over de uitvoering van het onderhoud heb ik geen klachten. Prima services.

24-07-2018
mevrouw J.Wieringa (groningen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig in de omgang fijne benadering

17-07-2018
J. Zwalua (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden

11-07-2018
Angelina Veening (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer klantvriendelijk

10-07-2018
D.G. Nijveldt (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage. Ik voel me er altijd welkom. Men neemt de tijd voor mij als klant en ik voel me er erg gewaardeerd.

10-07-2018
Dhr A.T.Bezemer. (Assen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

De garage van Veen is zeer goed in alle opzichten, een fijne service.

20-06-2018
Ton Broeders (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, deskundig makkelijk bereikbaar

20-06-2018
T. Martens (Beilen) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service en vakmensen

12-06-2018
Fenneke van Gent (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijkheid, geduldig en als ik vragen heb kan ik rustig terug gaan en krijg uitleg of ze verhelpen het.

12-06-2018
Frans van buchem (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bedrijf met vakkundige mensen en vooral vriendelij

24-05-2018
Geeske Kragt (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als klant word ik vriendelijk en correct ontvangen. De communicatie is vlot, helder en duidelijk. Vragen worden in begrijpelijke taal beantwoord!

16-05-2018
Harrie Koenes (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nakomen van afspraken geeft vertrouwen.

15-05-2018
W.Torleij (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed autobedrijf en een hele goede service.

15-05-2018
Bert Vennik (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat hij goede autos verkoopt Suzuki

06-04-2018
J.Zwaluaa (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze doen goed hun best

05-04-2018
Wim van de Hoef (Appelscha) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantgericht, ter zake kundig, en vooral niet opdringerig. Ben zeer te spreken over de verkoper.

20-03-2018
Dhr. H. Klok geeft de service van onze werkplaats een
8

zeer goede service

17-03-2018
BERGSMA (Zuidlaren ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hij is al 20 jaar mijn dealer. Ik ben zeer tevreden. Gelukkig is hij dealer van Suzuki . Na ruim 7 jaar SX4 rijdt ik nu al 2 jaar probleemloos in Suzuki Vitara! !!

13-03-2018
J.A.Morrien (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke behulpzaam personeel terzake kundig en duidelijk. Het autowassen na de beurt vind ik top en dat moeten ze zeker blijven doen .

13-02-2018
J. Bach (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede begeleiding bij verkoopproces

07-02-2018
J.D de Boer (Veenhuizen) geeft de service van onze verkopers een
8

Ruime toonzaal, vriendelijk personeel, voldoende aanbod in zowel nieuwe- als occasions

30-01-2018
jaap vellinga (assen) geeft de service van onze verkopers een
8

te weinig ervaring met deze dealer

30-01-2018
Dhr Barreveld. geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een goede garage. Komen afspraken goed na.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Het lange wachten op hulp bij pech!

28-12-2017
Dhr & Mevr Kuiper (Zwartsluis) geeft de service van onze verkopers een
9

Als je bij vd Veen binnen komt is het net of je er al jaren loopt maar het was onze 1 e keer dat we binnen kwamen Dat geeft een fijn gevoel daarom zeker aan te bevelen bij andere mensen.

26-12-2017
H.T.Buursma (Assen) geeft de service van onze verkopers een
9

Een smetje aan de auto ondekt die niet aan het showroom model zat.

19-12-2017
Henk Hartman (Scheemda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn garage zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. En dat ook nog binnen de afgesproken termijn. Meer kan ik niet wensen!

19-12-2017
Dhr. G. Kajuiter geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel nette en correcte medewerkers . mooie uitstraling van het bedrijf.

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
7

HET BEDRIJF OPZICH KRIJGT VAN MIJ EEN 9 [NEGEN] MAAR DEGENE MET WIE IK CONTACT HAD EEN 6 [ZES]

15-12-2017
Marnix Grobben (Norg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer correct en ter zake kundig

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

verder goed auto bedrijf je kun er altijd in gesprek komen.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

goede en duidelijke uitleg bij aflevering van de auto

06-12-2017
Dhr H.Warringa geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service ,en vriendelijke personeel

06-12-2017
S.Hoekzema (Norg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Over het algemeen prettige werkplaatsbalie Goede technici Uitvoering werkzaamheden prima. Niet veel klachten

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk en rustig de afspraken en vragen toegelicht.

21-11-2017
Torleij (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een top garage

14-11-2017
C van Ringelenstein (Wijster) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, correct, deed mij goede aanbieding, aflevering van de auto goed en goede uitleg gegeven.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima garage en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

07-11-2017
M. van Zanten (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekend bedrijf, prettige ontvangst, goede communicatie.

02-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

ik ben tevreden en ik beoordeel dit met een 8 !

31-10-2017
Dhr. van den Dolder (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Een garage waar de klant geen absoluut geen nummer is, maar echt een tevreden klant. Men behandeld de klant al 35 jaar gewoon en dat past bij hun werkwijze.....doe maar gewoon, zonder franje!

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte vriendelijke behandeling, kan altijd langskomen, wordt zo mogelijk gelijk geholpen, mis wel een stoel bij de balie omdat wat langer staan voor mij lastig is.

22-10-2017
K.hummel (Zuidlaren) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon een goed en eerlijk bedrijf

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak gemaakt voor onderhoud. Keuze gekregen wanneer. Van tevoren inzicht gekregen in de kosten Er werd gebeld over extra onderhoud. En tevens wanneer de auto klaar was

10-10-2017
Annet (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen, goede service

05-10-2017
Jan van Gent (Assen) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijkheid

05-09-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf van Veen B.V. in ASSEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen