Autobedrijf van Rennes BV Uw dealer
0316-526592

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rob Dijkstra (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke en persoonlijke behandeling

05-09-2019
Annie Hoogveld (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn zeer klant vriendelijk, je wordt correct geholpen.!

27-08-2019
Ruud Scheerder (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service. Erg klantvriendelijk zowel aan de balie als in de werkplaats.

14-08-2019
Henny en Gemma (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap, uiterst klantvriendelijk, het is een familiebedrijf en daar ben je onderdeel van. Je bent ook geen klant/nummer.

13-08-2019
Suzanne Volleberg (Babberich) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service bij zowel aankoop als onderhoud

06-08-2019
Stephanie geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit autobedrijf word je als klant goed geholpen; men denkt mee, geeft goed onderbouwd advies en is volledig transparant over de kosten. De werkzaamheden worden altijd conform afspraak uitgevoerd en bij afwijkingen wordt netjes en tijdig afgestemd. Heel erg fijn.

25-07-2019
Fam.Steens (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Van Rennes B.V. heeft nog aandacht voor de klant in de positieve zin van het woord. Kent zijn klanten ook goed niet opdringerig. Koffie staat altijd klaar. Ook voor een gewoon praatje is altijd tijd.

23-07-2019
Henny geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst in showroom; Uitgebreide proefrit; Ruim tijd ingeruimd voor offerte en wensenpakket. Veel aandacht tijdens de aflevering met uitgebreide uitleg van de diverse functies van de auto; En na ca 2 weken een vervolgafspraak waarbij nog aanvullende vragen konden worden beantwoord + controle in de werkplaats van alle vloeistoffen. Onze eerste Suzuki en direct een goed gevoel mede dankzij de aankoopbegeleiding.

23-07-2019
Konink geeft de service van onze werkplaats een
8

Iets beter communiceren over wat de kosten zijn

09-07-2019
Mw Willems (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig contact, correcte informatie

19-06-2019
Han Bohlken (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede dealer, deskundig, vlotte service

19-06-2019
Charles ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super bedrijf! Zeer gemotiveerde medewerkers.

17-06-2019
Dhr Fabian (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, lekkere koffie en altijd in voor een praatje

12-06-2019
Monique Blom (Velp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom er al jaren. Fijne garage!

08-06-2019
P. de Kievit (Duiven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle afhandeling, gratis leenauto. 13.00 uur gebracht, 15.30 uur klaar. Alles waar wij om vroegen uitgevoerd. Voor een prijs die Suzuki belooft.

05-06-2019
Henk Teunissen (--) geeft de service van onze werkplaats een
9

de gemaakte afspraken worden correct uitgevoerd,binnen een redelijk korte termijn

05-06-2019
B. Giuliano- Cornelissen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het erg prettig is de hele opzet. Je voelt je er erg op je gemak .

23-04-2019
Dhr.P.H.Scharmga (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Familie bedrijf met hartelijk ontvangst de koffie staat klaar en nemen de tijd voor ja. Al vele jaren client van de garage met diverse auto"s

23-04-2019
E van de Velde geeft de service van onze werkplaats een
9

je merkt dat het een familiebedrijf is, doen altijd net iets meer

17-04-2019
Mevrouw B Rietveld geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel en directie altijd vriendelijk, behulpzaam en een luisterend oor. Niets is te veel. Kwaliteit en service hoog in het vaandel. Een prettig bedrijf!

02-04-2019
Dhr Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Van Rennes is een zeer klantgericht en meedenkend autobedrijf, altijd op zoek naar de beste oplossing.

26-03-2019
Max Peters. (Arnhem.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al meer als 30 jaar een zeer tevreden klant bij auto bedrijf van Rennes. Alles gaat in overleg. Hier voor mijn dank.

26-03-2019
Fam. J.P. Magielsen (‘s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij kwamen aanvankelijk alleen bij deze dealer om een bepaalde kleur te bekijken welke bij een andere dealer niet mogelijk was. Bij de eerste ontmoeting met de medewerker van deze dealer werden wij uiterst vriendelijk geholpen ook al zouden wij in eerste instantie de auto elder aanschaffen. Dit heeft mede bepaald dat wij voor onze huidige dealer hebben gekozen. Bij binnenkomst bij de dealer worden wij altijd uiterst vriendelijk gegroet en heeft men alle tijd voor ons.

26-03-2019
Dhr j de boom (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Waren erg begaan met mijn fysieke beperkingen, waarvoor ik ze heel erg veel dank verschuldigd ben.

20-03-2019
Dhr de Theije (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, uitstekende uitleg bij aflevering van de Vitara. Kom al jaren bij deze garage, altijd super service.

13-03-2019
Ciel Kroesen geeft de service van onze werkplaats een
9

Servicegericht, prettige contacten.

19-02-2019
Marjo jansen (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer, betrouwbaar, klantvriendelijk.

19-02-2019
mevr.R.Hendriks (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

06-02-2019
J. van den Berg (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf Van Rennes B.V. is een prettig kleinschalig bedrijf waar je niet als nummer maar als persoon wordt benaderd. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Je kunt altijd terecht voor vragen en/of problemen.

06-02-2019
Freek Demilt (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlotte service, deskundig, klantvriendelijk, meedenkend.

06-02-2019
Bas Soeters (Zevenaar) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooi, goed, eerlijk bedrijf.

05-02-2019
Pieter hoogland (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Familiebedrijf met een professionele uitstraling en daarbij ook de sociale aspecten niet vergeet; kortom een heel goed bedrijf.

05-02-2019
w fredriks (zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

goedeservice

23-01-2019
Mevr. Marion Lamers (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een familiebedrijf waar zéér fijne en kundige mensen werken. Zij hebben véél aandacht voor de klant en bij dit bedrijf heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik bedonderd word én dat voelt héél fijn.

22-01-2019
D . Janssen (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki is een prima auto , eerst alto gereden , nu celerio , geen onkosten gehad , goede inruilwaarde , vaste kosten beurt , en goede service !!

09-01-2019
Mevr E Polman (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word vantevoren geïnformeerd over prijs enz .. en ze zijn vriendelijk ..

19-12-2018
Frans Koppenberg (Elden (gem. Arnhem)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het "dorpse" karakter van dit familie bedrijf spreekt mij zeer aan

05-12-2018
J.v.Looijengoed (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jarenlang betrouwbare dealer.

04-12-2018
Frans van Koert (Zeddam) geeft de service van onze verkopers een
9

prima service als er een probleem voordoet wordt er altijd gekeken naar een oplossing en probeert men het naar tevredenheid te verhelpen.

04-12-2018
L.T.H.M. JANSEN (DOETINCHEM) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk. En de monteurs weten waar ze over praten.

03-12-2018
Nicoline van Renselaar-Jurriëns (Velp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit is mijn derde Suzuki van deze dealer met wie ik uitstekende ervaringen heb. Plezierig en betrouwbaar familiebedrijf.

27-11-2018
Rob Slakhorst (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Naar volle tevredenheid al vele jaren klant. Perfecte service en klantvriendelijkheid.

22-11-2018
J Krul (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen klachten over mijn Dealer.

20-11-2018
Mike (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige persoonlijk benadering. Personeel komt vertrouwenwekkend en betrouwbaar over. De geleverde diensten zijn prima en men zal je zeker niet op onverwachte hoge kosten jagen.

07-11-2018
W.J.G. de Muder (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt hier zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Je voelt je hier als vriend en niet als klant.

07-11-2018
Laura blom (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

9 is een goed cijfer.

06-11-2018
Dhr H. Verbücheln (Didam) geeft de service van onze verkopers een
10

Een erg goede service, klantvriendelijk en ze nemen alle tijd voor je om alles uit te leggen.

06-11-2018
C van k- Saarloos (Nijmegen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, geen verborgen kosten maar eerst overleg, goede service, nette showroom

31-10-2018
M.a. Nijhof (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid / klantgerichtheid, , vaktechnisch volledig op de hoogte, nakomen van afspraken.

30-10-2018
J. van Veldhuizen geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer klantvriendelijk familiebedrijf, en vakkundig personeel

30-10-2018
w van Dissel geeft de service van onze werkplaats een
10

goede serves en aardig

30-10-2018
Mevr. Wübbels (Lochem ) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een prettig familiebedrijf en er is veel persoonlijke aandacht. Wij voelen ons daar op ons gemak en hebben het gevoel dat ze met ons meedenken.

16-10-2018
Mom (Weidestraat 11) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriedelijk enduidelijk

09-10-2018
Mevr. H. Krist (Zevenaar.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben altijd naar tevredenheid geholpen.

25-09-2018
Eddy Veumer (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte dealer. Altijd correct geholpen! Super tevreden.

25-09-2018
Andre en Joke van Kampen (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een oud familie bedrijf waar de klant koning is , kom er graag ook al is het voor een kopje koffie te drinken en even bij te praten ook niet vergeten de werkplaats monteurs zijn altijd vriendelijk

20-09-2018
P.Roth (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Door het hoge werkplaats uurtarief van 90 euro is het een 7. Anders zou het een 8 zíjn

18-09-2018
Piet Elderman (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt! Kwaliteit, duidelijkheid en perfect kontakt.

04-09-2018
Dhr. JH Hakstege (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke autodealer, perfect geholpen en nette eerlijke prijzen.

30-08-2018
B.melgers (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben netjes behandeld, toen ik de wagen ging kopen niks geen gezeur gemekker afspreken en kopen die wagen.

28-08-2018
l de kruijf (duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

vakmanschap,vriendelijk ontvangst,accurate utvoering.

22-08-2018
Wilco Stienezen (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, kant vriendelijk

18-08-2018
Mirjam Verschure (Groessen) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Van Rennes B.V.. Ik ben goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Men nam de tijd voor me en was uitnodigend vooral te bellen of komen met vragen.

14-08-2018
Simone Zoutman (Westervoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, begripvol. Kwaliteit en service staat voorop.

14-08-2018
Stok (Westervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn correct, je voelt je op je gemak , ze nemen de tijd voor je , ik vraag altijd uitleg over de reparatie en dat is geen enkel probleem, denken mee met afspraken maken , ik krijg als het nodig is een leen auto mee , vaak wacht ik en is er koffie of thee en tijdschriften , krant . Koffie wordt altijd aangeboden de klant wordt in de watten gelegd.

14-08-2018
ton helsloot (zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een bedrijf waar je op kunt bouwen. afspraak is afspraak

08-08-2018
0 geeft de service van onze verkopers een
8

sterke bezetting en een pretige uitstraling van zowel verkoop als werkplaats

06-08-2018
Dhr. Bert Berends (Zevenaar) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat ik er naar wens word geholpen ,met zeer vriendelijk personeel ,verkopers en eigenaar met z'n vrouw . De koffie staat er altijd klaar en worden fantastisch geholpen ,ook direct, als er iets mis mocht zijn.

01-08-2018
Stefan Bos geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik en mijn vrouw kopen al jaren na volle tevredenheid onze auto's bij ****.. Dit doen wij vanwege de zeer goede service die zij leveren. De mensen kennen ons bij voornaam of achternaam, zijn gastvrij, deskundig en begrijpen de betekenis van het woord klantvriendelijkheid. Top geregeld, ook als er wel eens een klacht is!

01-08-2018
Maria Ross (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

behulpzaam, vriendelijk. komen na wat ze zeggen.

31-07-2018
Familie C.W. Laven (Groessen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al 45 jaar klant bij Autobedrijf Van Rennes B.V. en zijn altijd eerlijk en correct behandeld door hen. Ze zijn vriendelijk en met alles zeer behulpzaam. We zijn en blijven klant van deze dealer!

25-07-2018
Cor Koudijs (Wehl) geeft de service van onze verkopers een
9

Het hele proces naar uiteindelijk de aankoop was prettig zonder hobbels geen getouwtrek zeg maar. De verkoper voelde mij feilloos aan wat ik van autobedrijf **** verwachte. Daarom een score 9

25-07-2018
Steens (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar men nog tijd heeft voor de klant en aandacht boven aan staat.

24-07-2018
Han Bohlken (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

makkelijk afspraak maken, was goed ingepland, gastvrij ontvangen, goede feed back, prijs conform afspraak Mag helaas pas over een jaar weer terugkomen...

24-07-2018
Freek Demilt (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraken, klantgericht, prima service en vakkennis.

18-07-2018
Gerrit Klijnhout (Zev6) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en kwaliteit.

17-07-2018
Gerard Huitink (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een bedrijf waar je als klant ook als klant wordt behandeld dus als koning.

10-07-2018
J.H. Bosch (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat wij al 25 jaar een Suzuki rijden en ook zo lang bij hun komen en voor elk probleem ook een oplossing hebben, en als we zien hoe we geholpen zijn bij onze aankoop van een Ignis. Dan kan u als Suzuki van hun nog wel wat leren, als het gaat om klant vriendelijkheid.

10-07-2018
Fam. Scheper. geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige familie-achtige dealer waar je warm wordt ontvangen, prettige sfeer.

26-06-2018
Ton Smeenk (Tolkamer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf Van Rennes is een prettig garagebedrijf dat nog op een persoonlijke manier met zijn klanten omgaat. En de service is altijd correct.

26-06-2018
Annemieke van de Weerd geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, snelle reactie op vragen en goede afhandeling ervan. Prettig in de contacten.

12-06-2018
Rob van der heijden (Zevenaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon een top bedrijf Zeer vriendelijk personeel Zeer deskundige personeel

12-06-2018
Dhr W. Hagen (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Servicegericht. Kundig en vriendelijk Afspraken worden stipt nagekomen.

12-06-2018
Mevr. M. Könings geeft de service van onze werkplaats een
8

betrouwbaar-goede service en dienstverlenend- reparaties worden goed uitgevoerd met garantie. Op korte termijn altijd een reparatie afspraak of als ik iets vreemds hoor aan de auto gelijk door naar de werkplaats. Vooraf een belletje voor de APK-of de winter/zomerbanden wisselen.

05-06-2018
E. Beumer (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon prima. Goede service en perfecte uitleg.

23-05-2018
Ad de Kruijf (Angerlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit is de 2e nieuwe Suzuki die ik hier kocht.

08-05-2018
Sylvia Dudzinski (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service. Super vriendelijk. Super goed.

08-05-2018
Dhr P.Scharmga (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede contacten en ontvangst

08-05-2018
B Rietveld geeft de service van onze verkopers een
10

Een bedrijf die deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan en waar maakt naar zijn klanten Een bedrijf waar niets te veel is en waar je zeker weet dat het goed is! Een bedrijf waar je graag binnen stapt

01-05-2018
M Durant (Zevernaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn tevreden omdat wie dan ook van Autobedrijf van Rennes bv klaar staan voor hun klanten TOP

30-04-2018
Mevr. D. Wijgers geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij deze garage wordt je correct te woord gestaan en worden de te verwachten reparaties duidelijk toegelicht.

24-04-2018
Rob Slakhorst (Arnhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Al jaren zeer tevreden. Dit is inmiddels de derde nieuwe auto die ik hier aanschaf. Altijd vriendelijke ontvangst en goede betrouwbare service.

24-04-2018
Mariet Minor geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed geweest. Klant vriendelijk.

24-04-2018
H.Fr. (Babberich) geeft de service van onze verkopers een
9

Fam.bedrijf met zorg voor de klant

16-04-2018
J koster (Zevenaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit Autobedrijf is een fijne garage die ik iedereen aanraad ,om hun auto te kopen en laten onderhouden. Fijne garage waar ik graag kom. Personeel is erg kundig en vriendelijk.

12-04-2018
Mevr. Neel v. Lavieren (Zevenaar) geeft de service van onze verkopers een
10

het is een fijne garage vriendelijke personeelsleden en monteurs en altijd verse koffie klaar.

21-03-2018
ben van brink (zevenaar) geeft de service van onze verkopers een
9

baas kent de klanten, persoonlijke benadering

20-03-2018
Mevr.R.Hendriks van den Boom (Zevenaar) geeft de service van onze verkopers een
9

de mensen zijn behulpzaam ,vriendelijk en ze dringen je niets op

14-02-2018
Desiree Meijer geeft de service van onze verkopers een
10

Al 30 jaar klant en niet voor niets. Super klantvriendelijk, eerlijk en top service!!! Denken met je mee en helpen waar het kan. Speciaal dank aan de verkoper die ons geweldig heeft geholpen om de goede keuze te maken.

07-02-2018
Ernst Pennekamp geeft de service van onze verkopers een
10

Wij hebben nu de vijfde Suzuki gekocht bij Autobedrijf Van Rennes en zijn altijd zeer tevreden geweest over aankoop, onderhoud en service.

23-01-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf van Rennes BV in ZEVENAAR
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen