Autobedrijf van der Boon Uw dealer
0172-508142

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

62 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr. van Egmond (Alphen aan den rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles verloopt altijd soepel snel vakkundig en zeer vriendelijk.

27-08-2019
E.Douma (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
10

1 altijd vriendelijk personeel 2 betrouwbaar 3 no nonse bedrijf 4 gezellig bedrijf ondanks wat mindere wachtruimte (is eigenlijk niet belangrijk) 5 altijd goede en realistische inruilprijzen gehad.

16-07-2019
Dhr. R. van Loosbroek (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij autobedrijf van der Boon krijgt de klant alle persoonlijke aandacht, eerlijke informatie en de auto de juiste behandeling met een correcte prijs/ kwaliteitverhouding.

01-07-2019
Peter Boogaard (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn erg tevreden over deze garage. Wij worden altijd op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen.

25-06-2019
C.J.M. Bijlemeer (Leimuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel en goed geholpen Goed personeel Goede uitleg Normale prijzen

30-05-2019
Mart van Diemen (Valkenburg ZH) geeft de service van onze werkplaats een
10

een hele goeie garage

09-04-2019
Wil van Westerop (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgericht bedrijf, dat de afspraken nakomt en veel zekerheid biedt.

14-03-2019
Mevr. H.M. van der Linden (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een heel fijn bedrijf waar de klant centraal staat, men neemt altijd de tijd voor je als je vragen hebt. Als klant wordt je ook altijd herkend ook al ben je heel lang niet geweest maw het is niet zo'n afstandelijk bedrijf als de meeste. In andere bedrijven heb ik ervaren dat men erg vriendelijk is als er nog een auto verkocht moet worden maar wanneer dat is gebeurd ben je als klant vergeten.

07-02-2019
J.Verhorst (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed en correct in het helpen en afwerken.

05-02-2019
Dhr. M. Roberts (Alphen aan denRijn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en kent hun klanten. De service is uitstekend vinden wij, en wij hebben totaal geen verstand van auto's dus vertrouwen wij op de mensen die hier werken en dat is nog nooit tegengevallen.

29-01-2019
Ria en Ton van Donk (Alphen aan denieuwe Rijn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat dit nog bestaat in 2019 echte mensen en ouderwetse service! Houden zo.

22-01-2019
Ria van Troost (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden

15-01-2019
b.m (nieuw-vennep) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ga zo door, prima, niks mis mee, prettige dealer/garage om te komen.

15-01-2019
Viola Timman geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf van der Boon is zeer klantvriendelijk met ervaren personeel. Ik kan altijd als ik hulp nodig heb langskomen en wordt meteen geholpen.

15-01-2019
D. Barthen (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind men daar professioneel eerlijk en men denkt mee.

13-11-2018
Mw.Maria Baggen (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en netjes bedrijf,goede service en vriendelijk personeel.

06-11-2018
Aart Spek (Roelofarendsveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nog ouderwets vriendelijke en bekwame mensen, waar vindt je dat nog in deze "snelle" wereld ?

06-11-2018
Patrick Boots (Woubrugge) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, nette mensen die je helpen, altijd een leenauto, en de auto altijd netjes met service afgeleverd

28-10-2018
Jan van der Geest (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt snel en goed behandeld en bijna iedereen loopt er in werkkleding , daar hou ik van .

18-10-2018
Wim Stikvoort (De Zilk ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare No nonsense garage/dealer afspraak is afspraak ????

09-10-2018
Henk en Willy Heijnis (Wormerveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Onze ervaring tot nu toe is heel erg positief.

19-09-2018
Jolanda van der meer geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd prima geholpen, nooit verrassingen, vriendelojk en deskundig personeel

07-08-2018
Gerard Wassenaar (g.wassenaar@solcon.nl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en betrouwbaar bedrijf

31-07-2018
Wies van Loosbroek (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met personeel dat voor je klaar staat! Als je een klacht hebt, een schade of je hebt je ogen laten vallen op een nieuwe auto, ieder op zijn gebied staat je vriendelijk te woord en denkt met je mee. Het is echt “mijn” garage!!!!

26-07-2018
ton spekman (nieuwveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service wordt op tijd gebeld als er iets is

24-07-2018
Irene Bonneveld (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service ,altijd aardig.beleeft.

17-07-2018
Jan van Vliet (Woubrugge) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij komen al 42 jaar hier en zijn dik tevreden.

11-07-2018
W. Kruger (Midwoud) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig personeel, klantgericht en zoeken praktische oplossingen. Wat Sil een Suzuki rijder nog meer?

26-06-2018
Tjalling Boon (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk ,betrouwbaar ,kundig ,prima autobedrijf waar ik al jaren met plezier kom.

21-06-2018
mevr. S Nes geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, betrouwbare garage

19-06-2018
Jan Loogman (Burgerveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede garage

15-05-2018
Dhr. R (R0b).J.W. van Loosbroek (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

een klantenservice gerichte dealer, alles klopt van ontvangst, doorspreken, behandeling van de auto, tot en met de afhandeling.

24-04-2018
E.Douma (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een ouderwets servicegericht bedrijf. En met ouderwets bedoel ik degelijk, vriendelijk en eerlijk bedrijf. Geen overbodige toeters en bellen en gladde verkopers maar normale , nuchtere mensen die je op een goede wijze een auto verkopen. Het bedrijf is geen modern glazen paleis en dat hoeft ook niet, het gaat er om of je daar een auto wil kopen en onderhouden. Doen ze dat niet goed dan ben je snel weg. Maar ik kom er al 30 jaar. Dus.......

04-04-2018
H.M. van der Linden (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf wat zijn klanten kent zelfs aan de telefoon herkent men je als je je naam zegt en daarnaast ook belangrijk ze geven eerlijk aan of iets wel of niet moet gebeuren. soms zeggen ze dat volgende keer iets moet worden vervangen.

15-02-2018
M. van Roode (Kudelstaart ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd heel vriendelijk geholpen en goede service en je kan altijd terecht !

03-01-2018
Carola van Klink (oude wetering) geeft de service van onze werkplaats een
9

service,kwaliteit en vriendelijkheid

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Bekwame medewerkers die de klanten tegemoet komen en meedenken met de klanten.

13-12-2017
Peter Boogaard geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn erg tevreden over de service en de vriendelijke en persoonlijke benadering van de medewerkers van de garage.

27-11-2017
Maria baggen (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met vriendelijk personeel

21-11-2017
S.Waltman (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed bedrijf waar service in het vaandel staat en niet te duur is

14-11-2017
P. Vos (Nieuwkoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Autobedrijf van der Boon zijn wij al jaren klant en we worden altijd tot volle tevredenheid geholpen. We worden als klant uiterst serieus en respectvol behandeld. Een top-bedrijf!

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word er vriendelijk geholpen alles is goed geregeld geen verrassingen gewoon super.

12-09-2017
Mw. Dambrink (Rijnsaterwoude) geeft de service van onze werkplaats een
10

afspraken op korte termijn mogelijk. vriendelijk personeel. leenauto beschikbaar correcte verrichting van de werkzaamheden/ oplossing van problemen

05-09-2017
mevrouw Astrid V.M. van Velzen (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende dienstverlening en vriendelijke medewerkers

26-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

koop al jaren auto's daar

26-07-2017
Mevr Kruger (Midwoud) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige garage, denken mee, gaan meteen aan de slag als er speciale wensen zijn

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Beste service

12-07-2017
Geert Konings (Ter Aar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staat altijd bereid ( ook voor andere merken auto's in mijn bezit ). Kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden altijd uitstekend en met duidelijke uitleg ook mbt de kosten.

26-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers van autobedrijf van der boon in Leimuiden zijn altijd vriendelijk en behulpzaam waarvoor je ook komt.

23-05-2017
Ton Meijer (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, werken prima op afspraak en overleggen bij onvoorziene (meer)kosten

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

v d boon is een nette garage met nog ouderwetse service,maar zijn ook thuis met internet om te boeken savonds auto halen en brengen is heerlijk als je samen werkt een leenauto is als je op tijd besteld beschikbaar of even een lift naar huis no nonsense mentaliteit en dat spreekt ons aan open voor verzoeken bv auto smiddags klaar kan ook en dat is prettig

15-04-2017
Ageeth de Kuijer (Aalsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals,ben zeer te-vrede over Garage vd Boon.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt netjes te woord gestaan en helpen problemen op te lossen. Goede service en vriendelijk personeel.

28-03-2017
Irene Bonneveld (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Van de boon prima service ,vriendelijke medewerkers ,staan altijd voor me klaar.

21-03-2017
cobie zandvliet (leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk en goed te woord gestaan

22-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima samenwerking, service klantvriendelijk

16-02-2017
Henk v Leeuwen (Kudelstaart) geeft de service van onze werkplaats een
10

nette behandeling

15-02-2017
Willem van der laan (Hoogmade ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare garage

29-01-2017
Hans Mol (Nieuwkoop) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk, know-how, nette prijs, goed bereikbaar

14-12-2016
Jaap Vessies (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar en goede service, gemakkelijk online afspraak maken. Vriendelijk personeel in voor een praatje en een lekker kop koffie

22-11-2016
Susan Waltman (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd klantvriendelijk, je kunt altijd wachten op de auto.Er is voldoende koffie, je kunt de krant lezen en meestal een gezellig praatje. Wanneer er iets extra's aan de auto gedaan moet worden, dan komt iemand even overleggen.

17-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Receptie wacht ruimte kan beter.

21-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen