Van Boven Emmen B.V. Uw dealer
0591-618128

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr. H. Hinders (Erm) geeft de service van onze werkplaats een
7

Autobedrijf van Boven is een goed en betrouwbaar garage. Zoals een ieder wordt ook bij deze garage wel eens fouten gemaakt. Wat wel storend is dat bij een normale onderhoudsbeurt altijd extra onderhoudswerkzaamheden worden geconstateerd. Ook als je per jaar maar 10.000 km rijdt. Je bent altijd honderden € 's meer kwijt. Dat wrijft wat en levert vaak iiritaties op. Bij een aantal zaken heb ik dan ook vraagtekens, maar ik blijf geloven in de betrouwbaarheid van de garage. Daarom vind ik een ruim voldoende voor deze garage op zijn plaats.

05-03-2019
Johan Breukelman (Odoornerveen) geeft de service van onze verkopers een
8

kleinere dealer. vind het prettig dat men mij bij voornaam kent. hou niet van dat megagrote gedoe

03-03-2019
Henk Stuiver (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Boven doet zijn / haar stinkende best voor de klant. Ook al kunnen zij een bepaald probleem niet oplossen zullen zij toch naar een oplossing blijven zoeken!

26-02-2019
Bruins (Weiteveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en prettige sfeer

26-02-2019
mevr . i bruintjes (emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een vriendelijke benadering. Goede voorlichting van wat er gaat gebeuren.

05-02-2019
Dhr.Peters (Barger-Compascuum) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk met goede service

29-01-2019
Henk Tip (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst, keurige wachtruimte, vriendelijke medewerkers, adequaat overleg over uit te voeren reparatie

29-01-2019
Christ Meulendijks (Exloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid en service zijn prima. Je krijgt vooraf de juiste informatie en de werkzaamheden en kosten zijn volledig volgens afspraak uitgevoerd. Ze besteden alle aandacht aan de vragen die je hebt en geven alle gewenste toelichting.

23-01-2019
A. Voors (Dalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prijs/kwaliteit/goede service/ vriendelijkheid, alles top !!! Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

22-01-2019
GH Gerdes (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed

22-01-2019
André Muller (Weiteveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Van Boven werkt deskundig, servicegericht en klantvriendelijk personeel.

19-01-2019
H. J. Schuurke (Sleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Meedenken over oplossingen. Wij voelen ons hier zeer op ons gemak.

15-01-2019
Ap Ensink, hr. (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden en nooit geen reden om te klagen.

15-01-2019
K KEURS (EMMEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

dit cijfer geld alleen voor onderhoud van de auto en receptie .

19-12-2018
Erwin en Jacquelien Grondstra (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk ontvangst bij de receptie, goede service en behandeling ..

13-12-2018
Eilko Levinga (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook nu weer zijn de werkzaamheden aan mijn Suzuki Swift tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het is een familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer. Ook is fijn dat je de auto keurig gewassen terug krijgt. Bovendien prima advies gekregen over het vervangen van de banden.

11-12-2018
H.Soedarmo (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldige service. Klantvriendelijkheid en behulpzaam

11-12-2018
Roy hartman (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en correct service en vriendelijk

27-11-2018
Dhr Th.Post geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijk personeel.

27-11-2018
Jos Groot (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

een Drent geeft geen 10

21-11-2018
Willie Feijen geeft de service van onze verkopers een
10

Afgelopen jaren is ons gebleken dat Autobedrijf Van Boven een betrouwbare zaak is waar we altijd hartelijk ontvangen worden en snel geholpen zijn.

20-11-2018
henk visser (klazienaveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goeie service fijne en vriendelijk personeel en mooie showroom en goeie koffie tijdens het wachten.

20-11-2018
v. DOORN geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn klantvriendelijk Behulpzaam. Helpen direct. Het bevalt mij gewoon goed.

20-11-2018
Marriët Berghuis (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

We worden altijd erg goed geholpen en op de hoogte gehouden. Het voelt erg vertrouwd.

06-11-2018
Anne Nijland. geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend!

06-11-2018
G. Helms (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima, doet wat ze zeggen

30-10-2018
Inge Wiebing (Emmer-compascuum ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt vriendelijk en goed geholpen

24-10-2018
L.Welink en F Welink Peters (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn zeer goed geholpen.

11-10-2018
L.de Vries geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben heel tevreden

10-10-2018
P.M.Pool (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zéér goede service, betrouwbaar, hartelijk ontvangst.

02-10-2018
T. van Klinken (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette en vlotte afhandeling. geen onverwachte kosten.

02-10-2018
mw. J.C. Nieudorp (Nieuw-Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg klantvriendelijk. Correct en snel geholpen naar volle tevredenheid.

25-09-2018
Miranda Beettjer (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, altijd meedenkend in oplossingen, vakkundig onderhoud, betaalbare prijzen, geen onverwachtse verrassingen. Al zeker 15 jaar klant bij Van Boven, bevalt zeer goed.

25-09-2018
J. Christians (Alteveer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakbekwaam, vriendelijk personeel en prima service

11-09-2018
j b maatje (erica) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles netjes en eerlijk afgehandeld en het personeel goed en eerlijk en netjes

29-08-2018
Silvia Wassen (Oosterhesselen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, altijd snel en alles in goed overleg

29-08-2018
Dhr P.AFaasse (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

28-08-2018
J.Sluter (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service van de zaak is prima en de afhandeling is zeer menselijk.

15-08-2018
SE van Dijk (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles goed maar geen vooral genoemde prijsopgave

14-08-2018
Richard de Wolff (Valthe) geeft de service van onze verkopers een
9

transparante , eerlijke onderhandelingen

09-08-2018
Ed Post (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontvangst. ,werk aan auto en verdere contact is prima

07-08-2018
Dhr. Jos Pieters (Roswinkel) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel, vakbekwaam. Denken met je mee. Uitstekende service, met bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer. Ik werd altijd snel geholpen.

31-07-2018
R.Pomper geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundig en klant vriendelijk en duidelijk in uitleg.

31-07-2018
Roelof.Hofkamp (Nieuw Weerdinge) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd correct behandeld en de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens afspraak.

24-07-2018
Christ Meulendijks (Exloo) geeft de service van onze verkopers een
10

De informatie en service van de dealer zijn altijd correct. Ook bij de aanschaf van de nieuwe auto wordt goede en open informatie gegevens zonder je onder druk te zetten om een nieuwe auto te kopen. Ook de aflevering was volledig volgens afspraak. Kortom; met een goede deal, goede informatie en afwikkeling rijden wij weer met veel plezier in een nieuwe auto. Wij hopen weer jaren te kunnen genieten van deze betrouwbare auto en meedenkende dealer.

18-07-2018
Joop Middelburg (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk. Goede service.

17-07-2018
Gerrit Kloese geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon omdat je er eerlijk en correct word behandeld je word er altijd snel geholpen

11-07-2018
Dhr. IJzerman geeft de service van onze werkplaats een
10

klant vriendelijk, prima service,sfeer en uitstraling!

04-07-2018
Mirjam henkes (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al jaren ben heel tevrede over de serviice

04-07-2018
vos jan (klazienaveen) geeft de service van onze verkopers een
9

ze zijn vriendelijk

21-06-2018
Dhr. H. Stuiver (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals reeds eerder aangegeven wordt men vlot en vriendelijk geholpen

20-06-2018
Jan (Emmen ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Klacht omtrent auto word te makkelijk afgerond

19-06-2018
jf sok v/d velde (emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

mijn auto al 16 jaar in onderhoud bij van boven en heb nooit geen klachten gehad wordt altijd keurig geholpen ook bij de winterbeurt

12-06-2018
Marga voor de Poorte Gossen . (Zweeloo.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon een super berdrijf . Idereen is op elkaar in gewerkt . Gewoon een pico bello zaak .

07-06-2018
André Muller (Weiteveen) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk, goede service inzake aankoop en/of afhandeling van onderhoud , indien auto in te ruilen bij aankoop dan goede inruilwaarde

05-06-2018
A.Velema (Odoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, duidelijk en kundig. Dit is al meer dan 30 jaar mijn garage !!

05-06-2018
Wim uit Coevorden (Coevorden) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd een goede service volgens afspraak

02-06-2018
L.Mink. geeft de service van onze werkplaats een
8

Er zou terug gebeld worden wat niet is gebeurd. kan gebeuren, over het algemeen tevreden.

31-05-2018
Dhr. J Jansen (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service. houden zich aan afspraak en doen ook iets extras

31-05-2018
G.Lubbers (Erm) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en klantgericht bezig, klant wordt ingelicht bij evt. extra onkosten; tijdens het wachter staat de koffie klaar.

11-05-2018
L.H. Kuipers (Erica) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct behandeld nog nooit geen moeilijkheden gehad

08-05-2018
DHR Peters (Ootmarsum .) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er netjes en keurig behandeld .

08-05-2018
Mevr H.Hendriksen geeft de service van onze werkplaats een
9

Gratis leenauto, klantvriendelijk. Prettig telefonisch contact. Goede service bij onverwachtse storing.

01-05-2018
Henk en Gesina Braam (Gees) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig ontvangst, alle tijd voor de klant en prettige gesprekken

24-04-2018
mevrouw Bosch geeft de service van onze verkopers een
9

De verkoper verkoopt een auto met passie.

14-04-2018
M. Emmen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik zou een leenfiets meekrijgen. Op de dag dat ik de auto bracht regende het hard; een monteur heeft mij met de auto thuisgebracht. Toen de auto klaar was, werd ik thuis opgehaald; geweldige service!

12-04-2018
Dhr Brinks. geeft de service van onze werkplaats een
9

degelijke vakkundige garage met vriendelijk personeel

05-04-2018
E.Egberts geeft de service van onze werkplaats een
9

Word goed ontvangen en onderhoud goed uitgevoerd

28-03-2018
Derk Appeldorn (Nieuw-Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al jaren, een van de weinige goede autobedrijven in mijn regio. Afspraken zijn tot op heden altijd nagekomen. Service en reparatie is gewoon goed. Duidelijk en eerlijke handelswijze. Ook als je een ander merk auto hebt.

13-03-2018
Renate Katerberg (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, prachtige leenauto meegekregen

07-03-2018
H.K. Weggen (Aalden) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed telefonisch bereikbaar, mooie showroom, schoon en prima koffie, fijne ontvangstruimte

07-02-2018
Klaas Hoonakker (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Garage en receptie medewerkers zijn uitstekend. Verkoop medewerkers mogen wel wat meer scholing krijgen en open staan voor nieuwe informatie m.b.t. "verbrandingsmotoren. Ik heb het idee dat zij niet openstaan of bewust de nieuwe ontwikkeling niet vertellen aan de klanten. Jammer,

23-01-2018
Mevr. VOORS (Dalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Totaalplaatje gewoon top .

23-01-2018
Ensink.A.T. (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ikben zeer tevreden over deze garage en blijf ook klant.

16-01-2018
Dhr Slagter (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd correct behandeld

03-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik heb alleen van de receptie en de magazijn medewerker gebruik gemaakt en dat is vlot en vriendelijk verlopen.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij de aanschaf keurig geholpen. Bij de bandenwissel idem dito.

19-12-2017
Eilko Levinga (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Swift heeft een prima 90.000 beurt gehad bij Van Boven. Het factuurbedrag kwam overeen met de prijsopgave.

13-12-2017
Wietse Berkepies (Exloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom gemiddeld twee keer per jaar bij mijn Suzuki-dealer en de werkzaamheden worden altijd goed verricht.

13-12-2017
G. Kloese (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage om naar toe te gaan eerlijk en betrouwbaar en een goede service

12-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige benadering van de klant. Koffie, tijdschriften, kranten als je moet wachten tot de auto klaar is. Als het onderhoud langer duurt, is er een leenauto beschikbaar. Monteurs nemen contact op als er iets overlegd moet worden bijvoorbeeld m.b.t. een te vervangen onderdeel.

11-12-2017
Mevr. P. Pool (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service! Duidelijke uitleg over evt. mankementen en de te doene reparaties. Kostenuitleg vóóraf. Aangename wachtruimte.Aandacht voor de wachtenden tijdens reparatie/gratis check. Príma gratis leenauto!

07-12-2017
Bert uiterwijk (Dwingeloo) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij zijn daar prima geholpen en zouden daarom zeker weer een Suzuki willen kopen

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

wordt altijd vriendelijk en correct geholpen goed overleg van de reparaties die moeten gebeuren

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben goed geholpen door aardig personeel. Geen verassingen achteraf. Overleg over extra werkzaamheden.

06-12-2017
Harm kost (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
8

Het was goed

05-12-2017
Erwin en Jacquelien Grondstra (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijkheid, Goede kennis en uitleg.. en eerlijk en voldoet aan onze wensen...

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie over werkzaamheden en kosten.

26-11-2017
J.koster (Musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

tot nu toe perfecte service wachtruimte goed monteurs goed en perfecte uitleg rekening volgens afspraak

21-11-2017
s de vries (nieuw buinen) geeft de service van onze verkopers een
10

vriedelijk en zeer spontaan en staat direct klaar met de koffie

16-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service prettige garage

15-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

enigste minpuntje is de receptie - zou wat meer focus op en voor de klant mogen hebben. Voorbeeld: in plaats van "loop maar even naar de werkplaats en vraag naar .....", dat ze de werkplaats zelf even bellen dat er iemand aankomt / of zelf even meelopen.

08-11-2017
L.Houkes (Sleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig bedrijf, hulpvaardige mensen, komen afspraken na

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en betrouwbaar.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ze dat verdienen

24-10-2017
F. Windt (Ter Apel) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

18-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Voor mij is een 8 geven ,een grote voldoende ,tot nu toe. De ervaring die wij hebben is zeker positief. Tot nu toe.

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

sfeer werkplaats goed, koffie ook, geen misverstanden over afspraken, goed werk

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

nogmaals vriendelijk personeel.

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

een goed bedrijf.

04-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Van Boven Emmen B.V. in EMMEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen