Van Boven Emmen B.V. Uw dealer
0591-618128

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Jonge (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

prettig bedrijf met goede werknemers

10-10-2019
ed. netters (7858 Eeserveen/dr) geeft de service van onze werkplaats een
9

een correcte en vlotte service en vriendelijk personeel . wij zijn zeer tevreden over alles van hun kant.

09-10-2019
Rita Luth geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik over de service zeer tevreden ben !

08-10-2019
mevr. Nieudorp (Nieuw-Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig op tijd geholpen. Van te voren overleg over eventuele reparaties en/of vervanging. Eindprijs klopte exact met de opgegeven kosten. Prettige ruimte om te wachten. Goeie stoelen. Wifi beschikbaar en een dagkrant/tijdschriften. En last but not least, prettige medewerkers.

17-09-2019
Renate Windt Hendriks (Ter apel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een top bedrijf, alles is perfect, zoals het hoort te gaan, alles is toppie. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

08-09-2019
Mevr Mulder geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.vriendelijk personeel.duidelijke antwoorden.

04-09-2019
H.kuiper (Klazienaveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Van tevoren eerst nog gebeld voor vervanging van de ruitenwisser blad terwijl ik dit ook had doorgegeven

03-09-2019
Dirk Gommer (Veenoord ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig zaken doen. Vriendelijke mensen.

27-08-2019
H Bakker (Schoonoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Van Boven is een hele goede suzuki daler als mijn auto daar is voor een beurt of de keuring en ze vinden een mankement wat prijzig is wordt ik altijd gebeld ook al heb ik van tevoren gezecht als er iets kapot is gewoon maken want mijn auto moet 100% zijn dan nog bellen ze dat deden ze bij deze keuring ook het profiel van de banden was voor de keuring nog wel goed maar dan zou ik binnen een paar maanden er weer staan voor nieuwe banden dus heb ik gezecht gewoon vervangen met andere woorden zij doen wat de klant wil, en ik krijg ook altijd een goede leenauto mee de laatste leenauto was een s cross een super auto rijd heerlijk het was een testauto

22-08-2019
SE van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zorgvuldigheid

13-08-2019
Klaas (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

Komen hier al 20 jaar. Vriendelijke mensen. Staan altijd voor je klaar. Hebben altijd een oplossing en zijn eerlijk.

06-08-2019
T.Velzel (Coevorden) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

01-08-2019
E.Post (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en verstand van zaken

30-07-2019
Michiel Schrader geeft de service van onze verkopers een
10

Ontvangst, aflevering, informatie en ze namen alle tijd.

30-07-2019
Dhr.P.A.Faasse (Schoonebeek) geeft de service van onze verkopers een
9

Zijn altijd bereid om je tot dienst te zijn.Het is een genot hoe ze je als klant helpen niets is hen te veel.

30-07-2019
L.C van Berkel (Nieuw-Amsterdam ) geeft de service van onze verkopers een
8

neem de tijd ervoor goed contact goede service

30-07-2019
Jos Groot (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij worden altijd goed geholpen door bijzonder aardige medewerkers. Goede ontvangst en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Zeer goede service.

27-07-2019
Jos Pieters (Roswinkel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon een prima bedrijf.

16-07-2019
Mvr J Harmers (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden ik word altijd heel goed geholpen en de service is top

02-07-2019
JAN VOS geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb de auto sinds 1-6-2018. Ik heb nog maar 1339 KM en er moet helemaal naar gekeken worden en nieuwe olie ik dacht dat de eerste beurt gratis was maar ik moest wel 192 euro betalen voor zo weinig km, en dat viel me tegen daarom geef ik hem nog een 9 ,ik heb altijd opel gereden en dit is mijn eerste Suzuki

21-06-2019
Dhr. A.Velema geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren een vertrouwd en goed contact met eigenaar en personeel. Vriendelijke en adequate receptioniste. Vakbekwame monteurs en eerlijke verkopers. Goede dienstverlening m.b.t. wachtijden, halen/brengen of tijdelijk vervangende auto.

18-06-2019
janny Holman (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes en vriendelijk te woord gestaan

04-06-2019
Richard de Wolff (Valthe) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede dealer

30-05-2019
B.van der Weide (Klazienaveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk hulpvaardig

29-05-2019
Struis A.C.M. (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede behandeling. Alles volgens afspraak. Erg vriendelijk.

21-05-2019
Jan de Vries (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals gewend zijn we al heel lang een tevreden klant, zowel bij de verkoop als het onderhoud zijn er nooit problemen, altijd top en altijd een goede communicatie.

21-05-2019
L.H. Kuipers (Erica) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage echt een aanrader

20-05-2019
Marga voor de Poorte Gossen . (Dalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd heel vriendelijk en zeer goede en klant vriendelijke mensen, Je merkt dat je gewardeer wordt, En dat is mijn Garage

15-05-2019
Dhr. Vlierman (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

autobedrijf van boven is in mijn ogen een eerlijk en betrouwbaar bedrijf waar ik zeer naar mijn zin mijn auto heb gekocht en in onderhoud heb.

14-05-2019
Pietje Pool (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service,prima ontvangst,aangenaam wachten dmv aanbieding koffie/thee/leesmateriaal/WiFi. Duidelijke uitleg over een evt.probleem aan de auto. Kosteloos "dingetjes"zonder afspraak doen. Top!

17-04-2019
Dhr. H. Hinders (Erm) geeft de service van onze werkplaats een
7

Autobedrijf van Boven is een goed en betrouwbaar garage. Zoals een ieder wordt ook bij deze garage wel eens fouten gemaakt. Wat wel storend is dat bij een normale onderhoudsbeurt altijd extra onderhoudswerkzaamheden worden geconstateerd. Ook als je per jaar maar 10.000 km rijdt. Je bent altijd honderden € 's meer kwijt. Dat wrijft wat en levert vaak iiritaties op. Bij een aantal zaken heb ik dan ook vraagtekens, maar ik blijf geloven in de betrouwbaarheid van de garage. Daarom vind ik een ruim voldoende voor deze garage op zijn plaats.

05-03-2019
Johan Breukelman (Odoornerveen) geeft de service van onze verkopers een
8

kleinere dealer. vind het prettig dat men mij bij voornaam kent. hou niet van dat megagrote gedoe

03-03-2019
Henk Stuiver (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Boven doet zijn / haar stinkende best voor de klant. Ook al kunnen zij een bepaald probleem niet oplossen zullen zij toch naar een oplossing blijven zoeken!

26-02-2019
Bruins (Weiteveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en prettige sfeer

26-02-2019
mevr . i bruintjes (emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een vriendelijke benadering. Goede voorlichting van wat er gaat gebeuren.

05-02-2019
Dhr.Peters (Barger-Compascuum) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk met goede service

29-01-2019
Henk Tip (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst, keurige wachtruimte, vriendelijke medewerkers, adequaat overleg over uit te voeren reparatie

29-01-2019
Christ Meulendijks (Exloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid en service zijn prima. Je krijgt vooraf de juiste informatie en de werkzaamheden en kosten zijn volledig volgens afspraak uitgevoerd. Ze besteden alle aandacht aan de vragen die je hebt en geven alle gewenste toelichting.

23-01-2019
A. Voors (Dalen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prijs/kwaliteit/goede service/ vriendelijkheid, alles top !!! Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

22-01-2019
GH Gerdes (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed

22-01-2019
André Muller (Weiteveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Van Boven werkt deskundig, servicegericht en klantvriendelijk personeel.

19-01-2019
H. J. Schuurke (Sleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Meedenken over oplossingen. Wij voelen ons hier zeer op ons gemak.

15-01-2019
Ap Ensink, hr. (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden en nooit geen reden om te klagen.

15-01-2019
K KEURS (EMMEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

dit cijfer geld alleen voor onderhoud van de auto en receptie .

19-12-2018
Erwin en Jacquelien Grondstra (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk ontvangst bij de receptie, goede service en behandeling ..

13-12-2018
Eilko Levinga (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook nu weer zijn de werkzaamheden aan mijn Suzuki Swift tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het is een familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer. Ook is fijn dat je de auto keurig gewassen terug krijgt. Bovendien prima advies gekregen over het vervangen van de banden.

11-12-2018
H.Soedarmo (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldige service. Klantvriendelijkheid en behulpzaam

11-12-2018
Roy hartman (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en correct service en vriendelijk

27-11-2018
Dhr Th.Post geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijk personeel.

27-11-2018
Jos Groot (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

een Drent geeft geen 10

21-11-2018
Willie Feijen geeft de service van onze verkopers een
10

Afgelopen jaren is ons gebleken dat Autobedrijf Van Boven een betrouwbare zaak is waar we altijd hartelijk ontvangen worden en snel geholpen zijn.

20-11-2018
henk visser (klazienaveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goeie service fijne en vriendelijk personeel en mooie showroom en goeie koffie tijdens het wachten.

20-11-2018
v. DOORN geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn klantvriendelijk Behulpzaam. Helpen direct. Het bevalt mij gewoon goed.

20-11-2018
Marriët Berghuis (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

We worden altijd erg goed geholpen en op de hoogte gehouden. Het voelt erg vertrouwd.

06-11-2018
Anne Nijland. geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend!

06-11-2018
G. Helms (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima, doet wat ze zeggen

30-10-2018
Inge Wiebing (Emmer-compascuum ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt vriendelijk en goed geholpen

24-10-2018
L.Welink en F Welink Peters (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn zeer goed geholpen.

11-10-2018
L.de Vries geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben heel tevreden

10-10-2018
P.M.Pool (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zéér goede service, betrouwbaar, hartelijk ontvangst.

02-10-2018
T. van Klinken (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette en vlotte afhandeling. geen onverwachte kosten.

02-10-2018
mw. J.C. Nieudorp (Nieuw-Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg klantvriendelijk. Correct en snel geholpen naar volle tevredenheid.

25-09-2018
Miranda Beettjer (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, altijd meedenkend in oplossingen, vakkundig onderhoud, betaalbare prijzen, geen onverwachtse verrassingen. Al zeker 15 jaar klant bij Van Boven, bevalt zeer goed.

25-09-2018
J. Christians (Alteveer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakbekwaam, vriendelijk personeel en prima service

11-09-2018
j b maatje (erica) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles netjes en eerlijk afgehandeld en het personeel goed en eerlijk en netjes

29-08-2018
Silvia Wassen (Oosterhesselen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, altijd snel en alles in goed overleg

29-08-2018
Dhr P.AFaasse (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

28-08-2018
J.Sluter (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service van de zaak is prima en de afhandeling is zeer menselijk.

15-08-2018
SE van Dijk (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles goed maar geen vooral genoemde prijsopgave

14-08-2018
Richard de Wolff (Valthe) geeft de service van onze verkopers een
9

transparante , eerlijke onderhandelingen

09-08-2018
Ed Post (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontvangst. ,werk aan auto en verdere contact is prima

07-08-2018
Dhr. Jos Pieters (Roswinkel) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel, vakbekwaam. Denken met je mee. Uitstekende service, met bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer. Ik werd altijd snel geholpen.

31-07-2018
R.Pomper geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundig en klant vriendelijk en duidelijk in uitleg.

31-07-2018
Roelof.Hofkamp (Nieuw Weerdinge) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd correct behandeld en de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens afspraak.

24-07-2018
Christ Meulendijks (Exloo) geeft de service van onze verkopers een
10

De informatie en service van de dealer zijn altijd correct. Ook bij de aanschaf van de nieuwe auto wordt goede en open informatie gegevens zonder je onder druk te zetten om een nieuwe auto te kopen. Ook de aflevering was volledig volgens afspraak. Kortom; met een goede deal, goede informatie en afwikkeling rijden wij weer met veel plezier in een nieuwe auto. Wij hopen weer jaren te kunnen genieten van deze betrouwbare auto en meedenkende dealer.

18-07-2018
Joop Middelburg (Emmen) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk. Goede service.

17-07-2018
Gerrit Kloese geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon omdat je er eerlijk en correct word behandeld je word er altijd snel geholpen

11-07-2018
Dhr. IJzerman geeft de service van onze werkplaats een
10

klant vriendelijk, prima service,sfeer en uitstraling!

04-07-2018
Mirjam henkes (Schoonebeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al jaren ben heel tevrede over de serviice

04-07-2018
vos jan (klazienaveen) geeft de service van onze verkopers een
9

ze zijn vriendelijk

21-06-2018
Dhr. H. Stuiver (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals reeds eerder aangegeven wordt men vlot en vriendelijk geholpen

20-06-2018
Jan (Emmen ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Klacht omtrent auto word te makkelijk afgerond

19-06-2018
jf sok v/d velde (emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

mijn auto al 16 jaar in onderhoud bij van boven en heb nooit geen klachten gehad wordt altijd keurig geholpen ook bij de winterbeurt

12-06-2018
Marga voor de Poorte Gossen . (Zweeloo.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon een super berdrijf . Idereen is op elkaar in gewerkt . Gewoon een pico bello zaak .

07-06-2018
André Muller (Weiteveen) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk, goede service inzake aankoop en/of afhandeling van onderhoud , indien auto in te ruilen bij aankoop dan goede inruilwaarde

05-06-2018
A.Velema (Odoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, duidelijk en kundig. Dit is al meer dan 30 jaar mijn garage !!

05-06-2018
Wim uit Coevorden (Coevorden) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd een goede service volgens afspraak

02-06-2018
L.Mink. geeft de service van onze werkplaats een
8

Er zou terug gebeld worden wat niet is gebeurd. kan gebeuren, over het algemeen tevreden.

31-05-2018
Dhr. J Jansen (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service. houden zich aan afspraak en doen ook iets extras

31-05-2018
G.Lubbers (Erm) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en klantgericht bezig, klant wordt ingelicht bij evt. extra onkosten; tijdens het wachter staat de koffie klaar.

11-05-2018
L.H. Kuipers (Erica) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct behandeld nog nooit geen moeilijkheden gehad

08-05-2018
DHR Peters (Ootmarsum .) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er netjes en keurig behandeld .

08-05-2018
Mevr H.Hendriksen geeft de service van onze werkplaats een
9

Gratis leenauto, klantvriendelijk. Prettig telefonisch contact. Goede service bij onverwachtse storing.

01-05-2018
Henk en Gesina Braam (Gees) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig ontvangst, alle tijd voor de klant en prettige gesprekken

24-04-2018
mevrouw Bosch geeft de service van onze verkopers een
9

De verkoper verkoopt een auto met passie.

14-04-2018
M. Emmen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik zou een leenfiets meekrijgen. Op de dag dat ik de auto bracht regende het hard; een monteur heeft mij met de auto thuisgebracht. Toen de auto klaar was, werd ik thuis opgehaald; geweldige service!

12-04-2018
Dhr Brinks. geeft de service van onze werkplaats een
9

degelijke vakkundige garage met vriendelijk personeel

05-04-2018
E.Egberts geeft de service van onze werkplaats een
9

Word goed ontvangen en onderhoud goed uitgevoerd

28-03-2018
Derk Appeldorn (Nieuw-Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er al jaren, een van de weinige goede autobedrijven in mijn regio. Afspraken zijn tot op heden altijd nagekomen. Service en reparatie is gewoon goed. Duidelijk en eerlijke handelswijze. Ook als je een ander merk auto hebt.

13-03-2018
Renate Katerberg (Emmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, prachtige leenauto meegekregen

07-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Van Boven Emmen B.V. in EMMEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen