Autobedrijf Tulp Uw dealer
0598-393227

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

10 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Bert Daems (Hoogezand) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden en klantvriendelijk! Vervangend vervoer nooit geen probleem! Prima dealer!

07-08-2019
J Reitsema (Hoogezand) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super servies klantvriendelijk en deskundig

06-05-2019
Frans Sluijter (Oldambt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed onderhoud, goede uitleg, prijzen zijn redelijk.

30-04-2019
Ben Visser (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende werkzaamheden, zeer vriendelijk personeel en altijd een open en eerlijke benadering.

19-02-2019
dhr. F,Koning (Zuidlaren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en aardige medewerkers. Ook met de baas zelf kun je goed overleggen over het benodigde onderhoud en de uit te voeren werkzaamheden. Er wordt niets op gedrongen.

19-12-2018
joop kerdijk (sappemeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service ,vakmanschap vriendelijkheid is dit alles prima in orde

16-05-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

prettig contact, snelle service, Kleine dingen worden direct verholpen, eerlijk,

11-10-2017
joop kerdijk (sappemeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Tulp heeft een geweldige service met vriendelijke en vakkundige monteurs

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

netjes duidelijk klantvriendelijk

08-04-2017
Ben Visser (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier betreft het vakmensen met een zeer prettige persoonlijke benadering en die tevens in staat zijn om heldere uitleg te geven die ook voor een leek begrijpelijk zijn.

17-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen