Autobedrijf Strikwerda Heerenveen B.V. Uw dealer
0513-767210

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

67 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
H. Put geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vond het jammer dat ik een tweede keer terug moest komen voor vervolg werkzaamheden. Verder ben ik zeer tevreden.

29-10-2019
Jacob van der Lep (Joure ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed luisteren naar de klant zijn wensen

22-10-2019
Dhr M Wester (Gorredijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je kan er altijd terecht voor vragen of reparatie. Indien nodig staat er een leenauto klaar. Personeel is vriendelijk en gastvrij. Showroom e.d. ziet er netjes uit.

08-10-2019
mw. Hekman (Steenwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling, ook de ligging is gunstig qua eigen woonplaats. Ook fijn dat ik altijd een leenauto meekrijg.

03-10-2019
H. v.d. Burg (Wolvega) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er zullen misschien wel betere zijn

19-09-2019
Ype Blijstra (Sneek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor de eerste keer ben ik dik tevreden.

18-08-2019
F. Kooistra geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne persoonlijke benadering, helder en eerlijk advies en goed meedenken met de persoonlijke situatie.

02-08-2019
Jan Brinksma geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden altijd keurig na gekomen, VOS beurten klopppen qua geld altijd.

31-07-2019
Mevr. de Boer (Sneek) geeft de service van onze werkplaats een
6

Wij hebben nog te weinig evaring in vergelijk met van den Brug Sneek

13-06-2019
Pietsje Remerie (De Hoeve) geeft de service van onze werkplaats een
8

Attent, vriendelijk, uitleg leenauto, uitleg wat er vervangen is voor de keuring en kleine beurt.

12-06-2019
Jan Kroes (Sneek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik al eerder aangaf dat ik zeer tevreden ben.

24-05-2019
A. Verheijen (Balk) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima mensen, erg service gericht. Ik voel me er welkom

21-05-2019
Dhr. drs. Sophocles Tryfonides (--------------------------------------------------) geeft de service van onze werkplaats een
7

Voor het Autobedrijf Strikwerda is SUZUKI een bijproduct [mooi meegenomen]. Ze promoten SUZUKI niet echt! Misschien omdat ze meer aan TOYOTA denken.

07-05-2019
T.dijkstra (Bantega) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uistekende service.en klantvriendelijkheid

27-04-2019
Dhr. IJsselmonde geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar en vakkundig.

23-04-2019
Mw. A.J. van Heuzen-Pletting (Wolvega) geeft de service van onze werkplaats een
10

wordt goed behandeld, vriendelijk personeel.

05-04-2019
A. Engelen geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is snel, goed en vriendelijk. Tijdens het wachten tot de auto gereed is staat de koffie/thee altijd klaar in een prettige omgeving.

20-03-2019
Jan Punter geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en vlot geholpen.

05-03-2019
Ingrid duistermaat (Noordwolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrokken , vriendelijk

26-02-2019
ag bindels (joure) geeft de service van onze werkplaats een
9

Algehele afwikkeling/ binnenkomst brengen van de auto leenauto mee terug reparatie /keuring /prijsopgaaf vooraf / vriendelijkheid personeel ja dan denk ik das verdiend die 9

05-02-2019
Dhr.P.Notenbomer geeft de service van onze verkopers een
8

We zijn vlot en deskundig geholpen. De zaken zijn in een ontspannen sfeer onder het genot van een kopje koffie afgehandeld. Jammer dat er geen kantoorruimte voor de verkoper aanwezig was. De afhandeling moest plaats vinden in de showroom.

18-12-2018
H. Reuvers (De Pol) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid

30-10-2018
Jacob van der lep (Joure) geeft de service van onze verkopers een
10

Beleefd corrrect

30-10-2018
Dhr. J. Petit geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer behulpzaam bij aanpassen van binnenspiegel prima afhandeling van lichte schade

16-10-2018
Hennie Put-Soeten (Luinjeberd) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er vriendelijk geholpen en mijn auto is in goede handen tijdens het onderhoud.

16-10-2018
Thea van Barlingen (Oosthem) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima contact gehad met de verkoper. Alle vertrouwen in dit bedrijf voor de toekomst.

16-10-2018
Gerrit Bil (Sneek) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne oprechte mensen, een goede communucatie, gastvrij en een goede info en dito aflevering van de nieuwe auto.

09-10-2018
Dhr. J de Vries (Sneek) geeft de service van onze verkopers een
10

prettig contact, goede service

02-10-2018
K de Koning geeft de service van onze werkplaats een
9

Een klantgericht bedrijf met klantvriendelijk -en deskundige medewerkers waar men de tekortkomingen van de importeur goed oplost.

18-09-2018
R. Lafeber geeft de service van onze verkopers een
8

Wij hebben bij autobedrijf Strikwerda een nieuwe Suzuki gekocht. De verkopers die dit met ons hebben afgehandeld waren zeer vriendelijk en plezierig in de omgang. Toen er een probleem ontstond is deze door Strikwerda voor ons naar tevredenheid opgelost.

28-08-2018
aafje wouda- posthumus (langezwaag) geeft de service van onze werkplaats een
10

we zijn zeer tevreden over het personeel van strikwerda. vriendelijk en behulpzaam. bieden je koffie aan als je even moet wachten. service is prima , je wordt gelijk geholpen.

14-08-2018
Marijke (Heerenveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, vakkundige mensen, fijne sfeer, super service!

10-07-2018
Simon Talman (joure) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn tevreden over de verkoop de receptie en de werkplaats

03-07-2018
Arthur Verheijen (Balk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke medewerkers, iedereen groet netjes. Tijdens het wachten wordt er meerdere keren koffie aangeboden (en die koffie is nog erg lekker ook!). de auto was binnen de afgesproken tijd klaar en stond keurig weer buiten klaar. Zonder verder veel herrie, gedoe of wat dan ook. Een erg prettig adres waar je bijna van zou zeggen, "moest ik er maar vaker naar toe"

19-06-2018
A de Vries geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en duidelijkheid over de kosten. Vriendelijke medewerkers die je terwille zijn.

29-05-2018
r.r.huisman geeft de service van onze werkplaats een
10

uistekend behandeld

23-04-2018
Dhr. drs. Sofoklis Tryfonidis (Mildam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een betaalapparaat die alle credit en debit cards accepteert is een sine qua non voor zo een bedrijf.

17-04-2018
Dhr M.Koster (Wolvega) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk ontvangen en komen afspraken na

27-03-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige omgang, Betrouwbaar.

09-01-2018
J. Petit (Wolvega) geeft de service van onze werkplaats een
8

Door mijn lengte zocht ik een auto met een in hoogte verstelbare binnenspiegel. Vele dealers zeiden: "dat kan niet". Bij Strikwerda zeiden ze direct "dat lossen we op in overleg met onze leverancier van autoruiten". Om een lang verhaal kort te maken: wij zeer tevreden en Strikwerda een nieuwe klant rijker !

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goede behandeling en wat ik zeer belangrijk vind : De kosten worden zeer goed in de hand gehouden .

23-11-2017
KJ de Koning geeft de service van onze werkplaats een
9

Doen erg hun best het mij naar de zin te maken. Komen deskundig en meedenkend met de klant over. Verschuilen zich niet achter smoesjes waneer, zoals in mijn geval t.av.de levering voor een trekhaak voor de 4wd Ignis. Wat van de medewerkers van suzuki nederland (Vianen) niet gezegd kan worden. Soms kan de importeur van de dealer nog leren..!!

07-11-2017
Ron Hottinga (Sloten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, goede informatie over de uit te voeren werkzaamheden, nette en geordende werkplaats, al het personeel (verkopers, baliemedewerkers, chef werkplaats, monteurs) bijzonder correct en behulpzaam, onderhoudswerkzaamheden worden berekend met van te voren vastgestelde prijzen (VOS onderhoudsbeurten). Over extra werkzaamheden wordt de klant prima geïnformeerd.

07-11-2017
mevr.L.Hekman (Steenwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik wordt correct ontvangen en behandeld, nog 1 punt van aandacht: bij de APK wordt/is het autostoeltje verwijderd, maar niet weer teruggeplaatst, misschien onkunde van de monteur? Volgende keer graag helemaal correct afleveren

11-10-2017
arthur verheijen (balk) geeft de service van onze verkopers een
10

Eerlijk, oprecht, geen verkooppraatjes maar een helder en duidelijk advies. En de vragen buiten het reguliere verkoopgebeuren werden meer dan perfect opgelost

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en zeer klantgericht

03-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
7

Nog geen ervaring verder dan de verkoop

03-10-2017
Jan Krist (Sneek) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer netjes geholpen

19-09-2017
Dhr. R. Maijer geeft de service van onze werkplaats een
10

Inmiddels hebben we een tweede auto geleased via strikwerda. beide auto's zijn keurig en op tijd geleverd. vriendelijke bekwame werkplaats. Niets dan lof.

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
7

over het algemeen goed contact

01-08-2017
Hans Reuvers (De Pol (steenwijkerland)) geeft de service van onze verkopers een
9

Men wordt er altijd zeer vriendelijk ontvangen. Krijgt alle informatie die je wilt hebben. Men maakt een zeer positieve indruk.

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct en met vertrouwen geholpen

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

prima bedrijf doet wat ze zeggen.

27-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

correct vriendelijk nuchter

24-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed afspraak

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb uitstekend contact gehad met de dealer. Een medewerker heeft mij zelfs opgehaald van huis om de Suzuki ignis te halen. Verder heeft hij mij verder geholpen om voor mijn partner een private lease auto te regelen. Wij zijn nu nog in afwachting van die auto.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ervaar deze dealer als zeer servicegericht en klantvriendelijk!

17-05-2017
Dhr. Anne Haayes (Heerenveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

als ik aan een nieuwe auto toe ben kom ik graag terug.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

omdat men niet met debit of credit card kan afrekenen, maar gewoon met pinpasje of contant.

10-05-2017
KR de Boer (Lippenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met een plezierig management en dito medewerkers.

28-03-2017
kappetein (heerenveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

totale afhandeling correct

01-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over het contact en de service van autobedrijf Strikwerda uit Heerenveen.

21-02-2017
De heer en mevrouw Kielstra (Wijnjewoude) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goede en snelle service

13-02-2017
j vrieswijk (Terschelling ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk netjes en goede service

19-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Prijs en kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Wat mij het meest verbaasde, ze hadden de auto door de wasstraat gehad. Top.

25-10-2016
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Persoonlijk Servicegericht Vriendelijk Duidelijk

13-09-2016
visser (sneek) geeft de service van onze werkplaats een
10

snelle service, vriendelijke mensen

06-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Strikwerda Heerenveen B.V. in HEERENVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen