Autobedrijf Schaap Uw dealer
0345-681436

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

67 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Cees de jong (Leerbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben ongeveer al 6 of 7 keer een auto gekocht altijd tevreden. En de koffie staat altijd klaar.

27-08-2019
Ad Roland ( Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men zegt wat men doet en doet wat men zegt

13-08-2019
Vincent Brons (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en erg klantvriendelijk

13-08-2019
H.Nieuwenhuijsen (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al heel wat jaren een goed en vertrouwd gevoel bij dit bedrijf...van begin af aan altijd zeer tevreden geweest en ben nog altijd verguld met deze deze heerlijke swift.Alle afspraken met garage altijd snel en naar tevredenheid uitgevoerd...TOP!

06-08-2019
Corrie Hemelop (Est) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt altijd heel goed geholpen op een zeer vriendelijke manier en er wordt met je mee gedacht over eventuele problemen. Een topservice van iedereen die er werkt.

12-07-2019
Tycho Oostendorp (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en service gericht

12-07-2019
Koch (B) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede reparatie, echter kosten vielen tegen omdat tussentijds niet gecommuniceerd is over bijkomende (hoge) kosten vanwege meer defecten dan verwacht/voorzien

10-07-2019
j.knol (geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

autobedrijf schaap is een bedrijf dat klantvriendelijk en behulpzaam is.ze staan altijd voor je klaar .

08-05-2019
Henk Vermeulen (Buren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service, goede informatie en prettig contact.

23-04-2019
g.a.. de bruin (gellicum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word goed ontvangen komen er extra kosten aan dan word dit gemeld

26-02-2019
Bas vd Wal (Leerdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig geholpen.... lokale dealer....

14-02-2019
Fred van den Berg (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima autobedrijf. Echt familiebedrijf, met 100% service. Geen dure maatpakken, geen marmer op de vloer, geen gladde autopraatjes, maar een no-nonsens bedrijf, waar prima zaken mee gedaan kunnen worden.

05-02-2019
Mevr. M.P.A.Martens (Echteld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word er altijd goed geholpen en de auto wordt gestofzuigd en gewassen, dat vind ik een enorme service.

05-02-2019
Gerrit van Beest (Beesd) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vakbekwame medewerkers. Goed bedrijf.

29-01-2019
Jan Lamboo (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel garage als showroom zien er altijd schoon en verzorgd uit.Je word er altijd vriendelijk en correct ontvangen. Als je moet wachten is er altijd koffie aanwezig,en men maakt een praatje. De eigenaar is een goed gastheer,en er is vakkundig personeel voor onderhoud en reparatie. Ik ben zeer tevreden.

15-01-2019
Corrie Hemelop (Est) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij autobedrijf Schaap is mijn auto in goede handen met de monteurs die er al jaren werken. Altijd super service!!!

31-12-2018
Marjan Zondervan (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles goed en altijd tijd voor uitleg

28-12-2018
C de Bruin Schelle (RHENOY) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen en ze zijn erg kundig

27-12-2018
Mevr van dam (Ravenswaaij) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer klantvriendelijk/

06-12-2018
M Sturkenboom (Houten) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij hebben al jaren een heel goede relatie met autobedrijf Schaap. Wij zijn zeer tevreden!

26-10-2018
Mari van Gelderen (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden en een betrouwbaar bedrijf

23-10-2018
Mevr. van Dijk (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service. Communiceert helder over het verloop en overlegt goed over de kosten aan de auto.

12-09-2018
Henk Vermeulen (Buren) geeft de service van onze verkopers een
10

Al jarenlang alleen goede ervaringen.

05-09-2018
mevr.j.knol (geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

dynamisch klantvriendelijk bedrijf die nog klaar staan voor hun klanten

18-07-2018
Rien (Titel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Hij is goed voor zijn klanten.

17-07-2018
Ronald verbeek (Vleuten) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goed en snel

17-07-2018
J.S. Arends (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangen, goede inruil en uitstekende aflevering van mijn Vitara. Na enige maanden had ik een telefonische vraag en werd goed geholpen. Daarbij viel me op, dat men mij nog kende.

19-06-2018
Mari van Voorden geeft de service van onze verkopers een
10

vakkundig, klantgericht, in 1 woord perfect.

23-05-2018
G.Hoveling geeft de service van onze werkplaats een
9

een uiterst betrouwbare garage, zeer vriendelijk en je wordt er goed en snel geholpen

26-04-2018
mevr j bolwijn (Heulelum) geeft de service van onze werkplaats een
8

om dat ze goed zijn

21-03-2018
Dave en Dikky Hoek (Beusichem) geeft de service van onze werkplaats een
7

Onderhoud tevreden uitgevoerd , maar een belofte nog niet na gekomen

27-02-2018
Jan Lamboo (Culemborg) geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een familie bedrijf waar je vriendelijk wordt ontvangen,en van goed advies word voorzien. Het is altijd prettig om er te komen.

09-02-2018
Ben en Anja de Wissel (De Meern) geeft de service van onze verkopers een
9

Perfect geholpen en voorlichting gehad over de auto. Bij aflevering alles helemaal goed uitgelegd.

23-01-2018
Dick van Zanten (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer goede service en contact

23-01-2018
Corrie Hemelop (Est) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen bij elk probleem of mankement aan de auto

16-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat alle contacten tot nu toe tot volle tevredenheid zijn geweest

26-12-2017
G.den Breems (Culemborg) geeft de service van onze verkopers een
9

goede dealer goede verkoper goede service goede inruilwaarde

20-12-2017
A Tromp geeft de service van onze werkplaats een
10

Fantastische service en super vriendelijk mensen en heldere prijzen...

29-11-2017
Dhr.H.B.van Straalen (Houten) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Autobedrijf Schaap is niets teveel en staat men altijd de klant altijd met raad en daad bij.

24-11-2017
Dolf Snuverink (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

al jaren lang klant en ken het bedrijf als eerlijk en betrouwbaar en meedenkend!

15-11-2017
Henk Vermeulen (Buren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service goed bejegening prettig

07-11-2017
Agnes Reuser (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
9

Al zo’n 20 jaar mijn dealer, zeer vertrouwd en zo langzamerhand weet de dealer wel wat mijn wensen zijn. Met andere woorden, ik zou alleen maar hoeven te bellen, type auto en kleur door geven bij de volgende keer. Duurt alleen nog wel even.

31-10-2017
rob sanders (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke en klantgerichte service

24-10-2017
Ton van der Rijst geeft de service van onze verkopers een
9

Leuke en spontane eigenaar geen vraag is te veel voor hem

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

nog maals ze zijn vriendelijk en niet te moeilijk om dingen voor elkaar te krijgen echt een familiebedrijf

05-09-2017
Rob Sanders (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het gewoon een goedecdealer is.

15-08-2017
Helma nieuwenhuijsen (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct behandeld en goede service en uitleg. Zeer vriendelijke behandeling....klant is echt koning.Heb alle vertrouwen in werkzaamheden uitgevoerd door monteurs werkplaats.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd keurig behandeld. Ze staan je altijd netjes te woord. Komen de gedane afspraken na

09-08-2017
Ronald Verbeek (Vleuten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles was goed

25-07-2017
Agnes Reuser (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is al tientallen jaren mijn Suzuki dealer. En ben hier zeer tevreden over.

19-07-2017
Corrie Hemelop (Est) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een klantvriendelijke garage is en altijd behulpzaam

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

sdat ze nooit moeilijk doen als wat vraagt

03-06-2017
Peter Verkerk (Deil) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is goed, klantvriendelijk en licht op tijd in als er iets onverwachts gebeurd. Mijn auto laat ik daar met een gerust hart achter.

18-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

herinneren me altijd eraan dat mijn auto naar de garage moet en bellen me zelfs voor een afspraak.

14-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, betrouwbaar en eerlijk

10-05-2017
Rob Sanders (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een dealer waar je gekend wordt en bekend bent, met een hoge servicegerichtheid en kennis van zaken.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijn flexible bedrijf die met zorg je auto onderhouden en repareren. bij Schaap ben je als klant koning.

05-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Ben zeer prettig en duidelijk geholpen

04-04-2017
J Bolwijn Vink (Heukelum) geeft de service van onze werkplaats een
8

een goede Dealer

25-03-2017
Dolf Snuverink (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

een bedrijf waar de klant nog koning is en erg mee denkend

09-03-2017
gijs kerpentier (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke behandeling,betrouwbare dealer,nieuws uptodate,vakmensen

01-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Het bedrijf heeft een zeer klantvriendelijke benadering zowel voor als na de aankoop!!

20-02-2017
Dick van Zanten (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
8

zij staan volledig achter hun merk, en stralen dat ook uit.

14-02-2017
Th.jansen (Buren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt goed geholpen

13-02-2017
Jan Lamboo (Culemborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben met garage Schaap

24-01-2017
Jos Kauffmann (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik al meer dan 7 jaar een uitstekende en zeer klantvriendelijke benadering zeer waardeer.

12-01-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer

13-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Schaap in BEESD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen