Autobedr. Martin Sanders Uw dealer
050-5010850

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

59 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
B Vogelzang (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke en goede service.

15-10-2019
Anneke Haeloop-Rosema (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en zeer correct en nooit te beroerd om je ergens me te helpen. ook al is het niet iets waarvoor ze een rekeningkunnen schrijven. Erg klant vriendelijk

07-10-2019
Gerard van den Dungen (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed geholpen jaren al klant bij deze dealer

20-08-2019
Diana van Putten (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, en een betrouwbare garage.

08-08-2019
dhr Wessels (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede, eerlijke, no nonsense garage

04-08-2019
Familie Visser (Kiel-Windeweer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne zaak, vriendelijk en kundig personeel. Je hebt nooit het idee dat je teveel betaalt.

16-07-2019
Nico v/d avoird geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes en prima uitgevoerd zelfs zaken gedaan die bij afleveren vorige dealer niet gedaan waren.

12-07-2019
A. Nanning (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, zeer klantvriendelijk.

09-07-2019
Ina Boessenkool geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, no-nonsense garage

02-07-2019
L.J. van der Ploeg (Haulerwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat bij deze garage de behandeling uiterst correct en vriendelijk is

02-07-2019
Mooij geeft de service van onze werkplaats een
5

Door een foutief advies over een dure reparatie is mijn vertrouwen gezakt !

12-06-2019
h.c. mulder (roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

perfecte service, betrouwbaar en flexibel, duidelijk naar de klant

14-05-2019
A H de Jong (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al vele jaren klant bij Autobedrijf Martin Sanders en altijd goed geholpen. Ook de monteurs hebben goede kennis van de auto's wat ik ook erg belangrijk vindt. Je krijgt waar voor je geld en ook zijn ze eerlijk naar mij als klant toe. Voor mij is het een top garage.

02-05-2019
W poelman (Leek ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

27-03-2019
Stinissen (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijke personeel

15-01-2019
marten smidtman (winschoten) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede en vakkundige service door vriendelijke mensen

08-01-2019
Mevr. Spaan (Roden.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze staan altijd klaar.

11-12-2018
E.Diertens (Leek) geeft de service van onze werkplaats een
7

tevreden

05-12-2018
Jacob de boer (Grootegast) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind het een goede dealer van Suzuki.

28-11-2018
B vogelzang (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voelt goed

22-11-2018
Dhr. W. Timmer geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en vriendelijk ontvangst.

24-10-2018
Jan Zwerus (Hoogkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede dealer. Nette en schone garage.

09-10-2018
A,Haseloop-Rosema (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd zeer hulpvaardig en betrouwbaar.

29-09-2018
T. van Duinen (Leek.) geeft de service van onze werkplaats een
9

We hadden een akkefietje met een steenmatter en ze hebben het prima opgelost. Vriendelijk!

25-09-2018
Geert Wubs (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf *** is een garage met oog voor de klant, waarbij met de klant wordt meegedacht.

12-09-2018
middel (donkerbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

niet moeilijk

04-09-2018
Henk Mulder (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een garage waar je volledig op kunt vertrouwen.

21-08-2018
Louw van der Ploeg (Haulerwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en duidelijk. Onderhandelingen niet nodig omdat direct over acceptabele bedragen werd gesproken zoals ikzelf die van tevoren had overwogen. Bovendien een klein bedrijf met goede recensies.

07-08-2018
Hendrik Postma (Ureterp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alleen maar goed Goede Mensen

03-08-2018
Diana van Putten (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en eerlijk personeel. Van te voren een goede indicatie van wat de beurt/reparatie gaat kosten. Auto wordt netjes afgeleverd en de koffie/thee staat altijd klaar. Kortom dikke pluim voor Autobedrijf ***.

01-08-2018
Joop Mak (Leek) geeft de service van onze verkopers een
10

prima garage, goede persoonlijke contacten en kundig

31-07-2018
Ina Boessenkool (Haren) geeft de service van onze verkopers een
8

betrouwbaarheid

24-07-2018
Dhr. Wessels (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima Garage. Ze verstaan hun vak. Nooit verassingen altijd goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk.

24-07-2018
Mevr. Nanning (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer en zeer kundig personeel. Enorm klantvriendelijk.

17-07-2018
Jan meijboom (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en houden zich aan hun afspraak.

12-06-2018
Dhr A H de Jong (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er werken ervaren monteurs die ook zeer behulpzaam zijn. Ze zijn erg vriendelijk en hebben een goede services naar de klanten toe

19-04-2018
Jan Zwerus (Hoogkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

De dealer houdt zijn woord. Afspraak is afspraak en die staat. Verder is de showroom en garage netjes.

25-10-2017
Jaap Bouma geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geprijsd. Meedenkend. De auto was merkbaar beter na de onderhoudsbeurt.

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een prima autodealer. De service is uitstekend. En na jarenlange ervaring kan ik zeggen dat ook de werkplaats altijd goed werk levert en dat ik nooit voor verrassingen kom te staan. Ze zijn deskundige en klantvriendelijk. Persoonlijk zou ik iets meer kleur aan de collectie in de showroom toevoegen.

13-10-2017
Tamara Wilkens geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, aardig, duidelijk, kleinschalig, goede service

10-10-2017
Jan de Rode (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service .

10-10-2017
Mevr. A.C. Niks (Leek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren klant en heb vertrouwen in de monteurs, die mijn auto onderhoudsbeurten geven en indien nodig reparaties uitvoeren.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

bevalt goed

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte persoonlijke service.

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij autobedrijf Martin Sanders zijn ze zeer deskundig, uitermate vriendelijk en altijd zeer behulpzaam als je voor een kleinigheid komt. Je wordt keurig gebeld als er meer werkzaamheden moeten gebeuren als werd verwacht, ook wordt dan het kostenplaatje meegedeeld.

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

altijd klantvriendelijk blijven

18-07-2017
MM de Vries (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Kleine problemen worden gelijk opgelost wanneer je langs komt. Van te voren krijg je altijd te horen wat de onkosten zullen zijn. Een fijne garage om heen te gaan.

24-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

In mijn situatie verdient het bedrijf dit cijfer door het afhandelen, overleg en afleveren van de auto.

19-06-2017
bhr. h.c. mulder (roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer behulpzaam, staan altijd voor je klaar, goede uitleg, geen gezeur

20-04-2017
Dhr S. Wiersema (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een nette en relatief kleine garage qua personeel. Het ziet er zeer verzorgd uit en ik ken de mensen bij naam, iets wat ik prettig vind. Verder ervaar ik het team als deskundig, al met al een aanrader voor Suzuki liefhebbers

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant bij deze garage en heb alleen maar goede ervaringen bij hen. Betrouwbaar en eerlijk!

12-04-2017
Wolter Poelman (Leek leek ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
4

Onderhoud en garantie wordt niet altijd netjes uitgevoerd of er worden 'standaard' dingen vergeten zoals bijv. Ruitenwissers die strepen nadat er onderhoudsbeurt is geweest. Ook worden garantie dingen niet altijd gelijk netjes opgelost. Bij mij zaten er vlekken op de binnenkant van het dak, dit viel onder garantie. Er werd andere binnenkant erin gezet, echter zat deze Schots en scheef. Hiermee hebben ze mij naar huis laten gaan. Pas nadat ik er later over terug belde, hebben ze een nieuwe besteld en mocht ik later terug komen. Dit echter zonder compensatie reiskosten.

21-03-2017
Mvr H - Bakker. e-v Buist (Een) geeft de service van onze werkplaats een
10

voor mij is dit de beste garage.

01-03-2017
Anja Spaan. geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlotte bediening, goed gemotiveerde mensen, goede service.

14-02-2017
jan eekhof (roden) geeft de service van onze werkplaats een
10

een goeie garage,kosten worden opgegeven,waar nodig worden bepaalde werrkzaamheden gedaan ,andere niet nodig zijn worden achterwege gelaten

13-02-2017
G Krist (Foxwolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

duidelijke uitleg over extra werkzaamheden

01-12-2016
Fred Bos (Niekerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze dealer is een fijne garage met kundig en vriendelijk personeel. Er is persoonlijke aandacht voor de klant, niet alleen tijdens het bezoek.

09-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

goede dealer. heldere afspraken.

17-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen