J & S Uw dealer
0223-635744

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Greta de Vries (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb mijn auto bijna 14 jaar en zolang is de auto er in onderhoud. En nog steeds zonder problemen

31-10-2019
Hans Nijhuis (Callantsoog) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige mensen.

23-10-2019
mevr. eijk (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat het een prettige sfeer heeft, klantvriendelijk is en vakkennis bezit

17-10-2019
D Langendoen (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes , vriendelijk en meedenken Volgens afspraak gereed

16-10-2019
Ellen van der Molen geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd prima geholpen en een fijn team.

15-10-2019
J den ouden (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen goede service

15-10-2019
Familie. Beijer (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en goede service. Ik kom graag bij deze garage. Ook vooraf prijsopgave is altijd prettig.

09-10-2019
ron van den berg (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

een familie gevoel fijn warm prettig

08-10-2019
Willem Pullen (Den Hrlder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden

08-10-2019
Dhr G.W.Balijon (AnnaPaulowna) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat we altijd keurig en correct behandeld zijn En tevreden over de werkzaamheden.

08-10-2019
G.J.Woolthuis (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
9

Voorgaande service, persoonlijke aandacht en kwaliteit van het geheel als dealer.

08-10-2019
Rieneke Freijsen (Anna Paulowna ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt altijd goed en vriendelijke geholpen.

02-10-2019
Henk Breeuwer (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

APK beurt gehad, weer een jaartje veilig rijden, prima uitgevoerd door vriendelijke mensen!

01-10-2019
Sake Hoogeveen (Midlum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren (20+) een prettig contact.

01-10-2019
Rinus de Jong (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en vakkundig personeel.

29-09-2019
AA Brouwer geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, luisterend oor.

24-09-2019
Castelijn (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg klantvriendelijk en behulpzaam.

24-09-2019
Dhr: G. Damen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met het verloop van de reparatie,s apk e.d. door mijn dealer. En een goed ontvangst van de receptioniste, en om een goed gesprek mee te voeren.

18-09-2019
Rene van de Werken (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

wordt er vriendelijk en netjes ontvangen en te woord gestaan. uitleg over wat er te gebeuren staat is ok

04-09-2019
T.P. Hollenberg (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuke en bekwame medewerkers. Persoonlijke touch. Goede service.

03-09-2019
Marian Cnossen (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

8 is een goed, dus prima

14-08-2019
Samuel van Sandijk (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, klantgericht. Goede prijsopgave vooraf of in overleg met extra werkzaamheden. Aardig personeel, goede onderhoudsbeurt voor uw Suzuki of oudere Suzuki.

23-07-2019
stuart (denhelder) geeft de service van onze werkplaats een
8

gezellig ontvangst

18-07-2019
H.de Boer (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende sfeer in de receptie en bij ontvangst. Wzh correct uitgevoerd.

16-07-2019
M.K. Hanse (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een bedrijf dat de klanten hoog in het vaandel heeft staan. Mensen komen er soms even buurten en een kopje koffie drinken. De menselijke maat is in dit bedrijf erg belangrijk.

09-07-2019
Dhr. J.A.P. Polane (den Helder.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al eerder vermeld, uitstekende service en klantvriendelijkheid.

03-07-2019
Jan Waard (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden stipt nagekomen, veranderingen worden vroegtijdig doorgegeven

02-07-2019
Frank Hoelandt geeft de service van onze werkplaats een
9

J&S is een betrouwbare dealer, waar je deskundig en vriendelijk wordt geholpen.

02-07-2019
E. Saad geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, eerlijk, gemoedelijk, klantgericht, kleinschalig, geen verkopers in dure pakken, vertrouwd

19-06-2019
J.L. Meijs (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik in mijn leven bij heel veel auto bedrijven ben geweest en er waren er meerdere heel goed, zo ook deze garage.

18-06-2019
Rob van Montfoort (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een goede garage, geen flauwekul. Geen gladde verkopers in een goedkoop maatpak. Ik kom er niet voor niets al 35 jaar...

18-06-2019
Ron van den berg (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een warm gevoel fijn en prettig ontvangt

18-06-2019
Sjanie visje (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer is gewoon zich zelf gebleven met andere woorden een warm mens.

18-06-2019
Max Spetter (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele prettige garage. Vriendelijk en erg behulpzaam

12-06-2019
Andries Visser (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk bedrijf met leuk en vakkundig personeel

11-06-2019
Ivonne Brandsma (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er is geen betere in Den Helder

16-05-2019
Andries Visser (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over J&S, prettig personeel en een fijn contact

14-05-2019
P.C.Vroegop (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn tevreden over de service die verleend word. De beurten worden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het personeel en de Baas zijn vriendelijk voor ons. Kortom we hebben niets te klagen.

24-04-2019
Matty van Selm Hoekstra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men word vriendelijk en vakkundig geholpen.

05-04-2019
v d spek geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede service

04-04-2019
Marion Wante (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

02-04-2019
Onno Krabshuis (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Weten ze wel

12-03-2019
Elena Smirnova (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is altijd een feest om hier te zijn! De service, de sfeer, de stemming, het omgaan met de klanten zijn helemaal perfect! Je voelt je altijd erg welkom en wordt snel geholpen. Uitstekend!

08-03-2019
Dhr.K.Mouthaan (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende monteurs, kortom J&S verdiend een 10.!!!

06-03-2019
C hoendervangers (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 20 jaar klant.

05-03-2019
Cisca Zerp (DEn Helder) geeft de service van onze werkplaats een
6

IK vond niet dat ik geweldig geholpen werd die dag stond om 7.50uur daar was iemand binnen reageerde niet , ben in de auto gaan zitten gewacht tot 8.05uur ,kon toen de sleutel afleveren. Kom bijna niet bij de Garage( goede auto) weet de openingstijden ook niet, maar je welkom voelen is anders!

05-03-2019
Carl Hensen (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk behulpzaam goede service

26-02-2019
c.j. van der steen (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

21-02-2019
Elisabeth van Haeften-Vendeville (Slootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn eerste Suzuki was een Jimmy, (nieuw gekocht) altijd veel plezier aangehad, altijd goed behandelt bij de dealer. Mijn tweede Suzuki is een Vitara, ook nieuw gekocht, wordt in Mei twee jaar oud, prettige auto!

21-02-2019
E. Saad geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke en betrouwbare dealer.

21-02-2019
Rinus Angevare geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij de afgelopen APK wordt kenbaar gemaakt dat er een klein beetje speling zit op een stuurkogel en dat dit bij de volgende onderhoudsbeurt vervangen moet gaan worden. Je wordt op de hoogte gehouden hoe de staat is van je auto. Afspraken die ze maken, o.a. garantie wordt keurig nagekomen en heb er niet om moeten vragen. Als je er komt is er altijd een vriendelijk woord en wordt je geholpen!

19-02-2019
Ron.R.A.Portier (Julianadorp.) geeft de service van onze werkplaats een
8

De goede afspraken voor het onderhoud.

19-02-2019
Jannie visser (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

06-01-2019
De heer J. de Wilde (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangst. Gelijk gestart met mijn mankement aan de auto. Goede voorlichting. Kan niet beter

02-01-2019
Rob Michel (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed, betrouwbaar, klantvriendelijk

02-01-2019
Wim van der Linden (Bergen NH) geeft de service van onze werkplaats een
10

Door onze dochter zijn we bij autobedrijf J&S terechtgekomen. De eerste indrukken waren zeer positief. Klantvriendelijkheid, deskundigheid, goede inruilprijs en matige prijzen voor de beurten waren / zijn voor ons doorslaggevend om bij dit bedrijf te blijven. Liever een wat grotere afstand afleggen, dan een slechte dealer. Dit hebben we bij ervaring ondervonden.

27-12-2018
Rob (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een fijne garage met fijne mensen.

11-12-2018
Willem Kooistra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle reparaties, klantvriendelijk en altijd een leen-auto of leen-fiets. En zeker niet onbelangrijk: Overleg als de reparaties duurder uitvallen.

05-12-2018
Tom Denissen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij J&S geen gezeur.

04-12-2018
Den ouden (Den helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze hebben goede service en zijn zeer vriendelijk

27-11-2018
Nicolette geeft de service van onze werkplaats een
10

De beste dealer die ik ken. Zeer klantvriendelijk, zeer betrokken en zeer vakkundig. En dat voor een goede prijs! Waar vind je dat nou nog??!! Nou bij J&S!!! Echt geweldig!

20-11-2018
m.Peters (DenHelder) geeft de service van onze werkplaats een
10

super te vrede erg vriendelijk

20-11-2018
Familie. Beijer (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoop. Er werd goed meegedacht en de inruilprijs van onze Splash was goed. De verkoper was absoluut niet opdringerig maar eerder heel plezierig te noemen. J en S raden wij zeker aan als je een auto wilt kopen.

13-11-2018
R. Van Beveren (Julianadorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk. Een betere garage kun je je niet wensen!

06-11-2018
Jan Carlebur (Den Heldet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie eerder antwoord 1

31-10-2018
ron van den berg (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

een fijne dealer goede en netjes geholpen voelt als een famile

31-10-2018
Mw. G. de Vries (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, kundig en vertrouwd personeel.

31-10-2018
Jessica Molenaar (Julianadorp ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ontzettend klantvriendelijk

30-10-2018
Tina Heitkönig (Julianadorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldige gastvrije en behulpzame mensen. Ouderwetse goede service verlenen zij.

30-10-2018
Mw DJ Stoel (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Weten precies wie je bent.altijd vriendelijk,belangstellend en geinteresseerd.

26-10-2018
Jack (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima mensen en service

23-10-2018
A.J. Dekker (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

al jaren daar mijn auto voor onderhoud

17-10-2018
Strating (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Als je daar binnenkomst ben je daar welkom en niet in de eerste plaats daar moeten we aan verdienen!!

16-10-2018
Mw. S. Bakelaar geeft de service van onze werkplaats een
8

De klantvriendelijkheid en kennis van het personeel waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Het altijd meedenken met de klant wordt door ons als zeer prettig ervaren

11-10-2018
Henk Breeuwer (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en vakbekwaam

09-10-2018
Dhr: G.Damen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat deze garage mij erg goed helpt en advies geeft als dat nodig is , en zeer klant vriendelijk , en altijd dat de reparatie's goed zijn uitgevoerd. Ik heb geen klagen over deze garage.

04-10-2018
B. Bruggeman geeft de service van onze verkopers een
9

Belangrijke redenen voor mij om aan autobedrijf J&S een negen te geven, zijn: - de vriendelijkheid, openheid en bereidwilligheid mee te denken; - het niet te opdringerig een nieuwe auto aan willen te praten; - de afstand tussen mijn huis en het bedrijf. Dit zegt niets over mijn waardering voor het moederbedrijf Suzuki. Dit zou ik meer met een 5 waarderen, door de misleidende aanbieding die ik kreeg. Een lokkertje, die men niet waar kon maken. Het was dat ik J&S hoog heb zitten, anders was ik naar een ander merk overgestapt. Vriendelijke groeten, ir. B. Bruggeman.

03-10-2018
C Marees (Callantsoog) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed geholpen zeer klantvriendelijk en duidelijk ,top!!

02-10-2018
c freijsen (Anna paulowna) geeft de service van onze werkplaats een
8

ze zijn vriendelijk geïnteresseerden meelevend wat ik heel belangrijk vind ! groetjesen

27-09-2018
Dhr. A.W.J. van Zon (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanwege de gezellige mensen en hun vakkennis.

26-09-2018
A P de Jong geeft de service van onze werkplaats een
9

Was prettig en was erg tevreden.

25-09-2018
J.g.m.van den Biggelaar (Den Heldervoelend) geeft de service van onze werkplaats een
6

De arbeider en de info lopen niet goed. Nooit een berichtje ontvangen dat mij auto aan de jaarlijkse beurt toe was

25-09-2018
J.Bakker (Ewycksluis) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een deskundige en vriendelijke behandeling.

20-09-2018
Dhr W.G.Pullen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden, doorgaan zo

20-09-2018
Dhr Bosch,G.J. (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen wachttijden men heeft altijd tijd voor de klant

19-09-2018
Richard Boomstra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundig en vriendelijk personeel.

12-09-2018
Fam. Roozendaal geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk goede service, weten waar ze het over hebben. kunnen en willen meedenken.

11-09-2018
Otto (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, prettige mensen, prima auto geleverd.

06-09-2018
H,W.Witteveen (den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ik zeer correct geholpen ben

04-09-2018
Dhr. E.G. Pieters (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage J&S was voor mij nieuw. De wijze waarop ik ben behandeld zowel bij aankoop als bij onderhoud APK geeft mij een groot vertrouwen.

03-09-2018
Diana Vogels (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct geholpen,ben heel blij met mijn Suzuki.

28-08-2018
André de Groot (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede kwaliteit van onderhoud, ze nemen de tijd voor je, houden zich aan hun afspraak.

28-08-2018
kees van der beek (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word altijd goed geholpen, de Suzuki vitara rijdt heerlijk mooie auto om te zien, een redelijke prijs bij inruil en ik vind ze altijd vriendelijk ik heb wel vertrouwen in deze garage

14-08-2018
Max Spetter (Julianadorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel prettig. Eerlijk en betrouwbaar.

07-08-2018
Apj michiels (Den oever) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zo een goede en vriendelijke garage top je voelt je thuus

31-07-2018
Dhr Pieter Scheele (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goede service ,vriendelijk en kundige medewerkers.geen baas, werknemers .Maar wergever/medewerkers mentalitijd.en staan als team voor elkaar klaar.

31-07-2018
Corrie seijkens (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Hij is goed

24-07-2018
Mevr. Margreet Hanse (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden met het bedrijf. De sfeer is altijd hartelijk en de contacten zijn een plezierige mix van zakelijkheid en sociaal contact. Je kunt altijd even langsgaan om een kopje koffie te drinken, de krant te lezen en te kijken naar de nieuwe auto's. Op dit moment wordt er verbouwd. Dat betekent dat het even allemaal wat minder overzichtelijk is maar het zal binnenkort weer een ruim en licht bedrijf zijn dat klanten nog meer service kan bieden.

19-07-2018
erik elbers (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden.

10-07-2018
S. Pepping geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, open, eerlijk.

04-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
J & S in DEN HELDER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen