Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

J & S Uw dealer
0223-635744

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
stuart (denhelder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en altijd welkom.

18-06-2020
Dhr. J.A.P. Polane geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima klant benadering en service.

17-06-2020
Rinus Angevare geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig behandeld, auto was aan het eind van de dag niet klaar door extra werkzaamheden maar zonder te vragen kreeg ik een leen auto mee!

09-06-2020
erik elbers (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage komt sympathiek over.

09-06-2020
Hermse/ de graaf (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze altijd vrolijk zijn en doen wat ze beloven.

09-06-2020
Andries en Gerry Visser (Den Helder ) geeft de service van onze verkopers een
10

J&S is een vriendelijk bedrijf dat ons al jaren een goed en betrouwbaar gevoel geeft, wij voelen ons er thuis,

09-06-2020
Mevrouw Beemster (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn Suzuki laat me tot nu toe niet in de steek. Dus kom ik weinig bij de dealer. Maar als er iets is wordt ik snel en vriendelijk geholpen. Bijvoorbeeld een lampje en een keer schade door toedoen van anderen.

02-06-2020
Anita Kwinkelenberg (,t Zand N.H.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, altijd een oplossing, redelijke kosten, ben al jaren klant en zeer tevreden .

30-05-2020
Arie Woort (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een ouderwets familiebedrijf, die altijd voor u klaar staat.

12-05-2020
gerrit hoornsman (midwoud) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

28-04-2020
G. Becker geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke benadering, goede service en duidelijke uitleg.

28-04-2020
I. Post (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne, nette garage. Vriendelijk personeel. Altijd goed geholpen.

22-04-2020
Xandra Dijkema (Wieringerwaard ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende en vriendelijke service.

21-04-2020
Dhr.G.Dijkstra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en en prima personeel.

10-03-2020
Hortencia (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

07-03-2020
Mary listelle (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service gerichte receptie en eigenaar en kundige monteurs die goed werk leveren.

04-03-2020
csg hoendervangers (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage.

03-03-2020
c van der spek (DenHelder) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd prettig en vriendelijk geholpen

26-02-2020
dhr w gerssen (den-helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

je wordt netjes geholpen vriendelijk personeel en vakkundig

25-02-2020
Dhr. E. Lassche (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service en klant gericht.

20-02-2020
F. Bohlmeijer (Julianadorp) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst, goede professionele uitleg, meedenkend en een stel goede vakbekwame monteurs. Ik ben al jaren klant en zou niets anders willen.

21-01-2020
Cor oosterbeek (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk. Vakkundig personeel.

08-01-2020
Fam. R. Meijer (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit autobedrijf heeft de kennis in huis en worden regelmatig bijgeschoold. Ze zullen je nooit met een kluitje in het riet sturen.

31-12-2019
Mevr de Haan Moeijes (Schagen) geeft de service van onze verkopers een
9

Komt betrouwbaar over

17-12-2019
ron van den Berg (den helder) geeft de service van onze verkopers een
9

een fijne dealr fijn prettige je wordt onthaald als of je familie bent

12-11-2019
Greta de Vries (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb mijn auto bijna 14 jaar en zolang is de auto er in onderhoud. En nog steeds zonder problemen

31-10-2019
Hans Nijhuis (Callantsoog) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige mensen.

23-10-2019
mevr. eijk (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat het een prettige sfeer heeft, klantvriendelijk is en vakkennis bezit

17-10-2019
D Langendoen (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes , vriendelijk en meedenken Volgens afspraak gereed

16-10-2019
Ellen van der Molen geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd prima geholpen en een fijn team.

15-10-2019
J den ouden (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen goede service

15-10-2019
Familie. Beijer (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en goede service. Ik kom graag bij deze garage. Ook vooraf prijsopgave is altijd prettig.

09-10-2019
ron van den berg (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

een familie gevoel fijn warm prettig

08-10-2019
Willem Pullen (Den Hrlder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden

08-10-2019
Dhr G.W.Balijon (AnnaPaulowna) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat we altijd keurig en correct behandeld zijn En tevreden over de werkzaamheden.

08-10-2019
G.J.Woolthuis (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
9

Voorgaande service, persoonlijke aandacht en kwaliteit van het geheel als dealer.

08-10-2019
Rieneke Freijsen (Anna Paulowna ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt altijd goed en vriendelijke geholpen.

02-10-2019
Henk Breeuwer (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

APK beurt gehad, weer een jaartje veilig rijden, prima uitgevoerd door vriendelijke mensen!

01-10-2019
Sake Hoogeveen (Midlum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren (20+) een prettig contact.

01-10-2019
Rinus de Jong (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en vakkundig personeel.

29-09-2019
AA Brouwer geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, luisterend oor.

24-09-2019
Castelijn (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg klantvriendelijk en behulpzaam.

24-09-2019
Dhr: G. Damen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met het verloop van de reparatie,s apk e.d. door mijn dealer. En een goed ontvangst van de receptioniste, en om een goed gesprek mee te voeren.

18-09-2019
Rene van de Werken (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

wordt er vriendelijk en netjes ontvangen en te woord gestaan. uitleg over wat er te gebeuren staat is ok

04-09-2019
T.P. Hollenberg (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuke en bekwame medewerkers. Persoonlijke touch. Goede service.

03-09-2019
Marian Cnossen (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

8 is een goed, dus prima

14-08-2019
Samuel van Sandijk (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, klantgericht. Goede prijsopgave vooraf of in overleg met extra werkzaamheden. Aardig personeel, goede onderhoudsbeurt voor uw Suzuki of oudere Suzuki.

23-07-2019
stuart (denhelder) geeft de service van onze werkplaats een
8

gezellig ontvangst

18-07-2019
H.de Boer (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende sfeer in de receptie en bij ontvangst. Wzh correct uitgevoerd.

16-07-2019
M.K. Hanse (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een bedrijf dat de klanten hoog in het vaandel heeft staan. Mensen komen er soms even buurten en een kopje koffie drinken. De menselijke maat is in dit bedrijf erg belangrijk.

09-07-2019
Dhr. J.A.P. Polane (den Helder.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al eerder vermeld, uitstekende service en klantvriendelijkheid.

03-07-2019
Jan Waard (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden stipt nagekomen, veranderingen worden vroegtijdig doorgegeven

02-07-2019
Frank Hoelandt geeft de service van onze werkplaats een
9

J&S is een betrouwbare dealer, waar je deskundig en vriendelijk wordt geholpen.

02-07-2019
E. Saad geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, eerlijk, gemoedelijk, klantgericht, kleinschalig, geen verkopers in dure pakken, vertrouwd

19-06-2019
J.L. Meijs (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik in mijn leven bij heel veel auto bedrijven ben geweest en er waren er meerdere heel goed, zo ook deze garage.

18-06-2019
Rob van Montfoort (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een goede garage, geen flauwekul. Geen gladde verkopers in een goedkoop maatpak. Ik kom er niet voor niets al 35 jaar...

18-06-2019
Ron van den berg (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een warm gevoel fijn en prettig ontvangt

18-06-2019
Sjanie visje (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer is gewoon zich zelf gebleven met andere woorden een warm mens.

18-06-2019
Max Spetter (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele prettige garage. Vriendelijk en erg behulpzaam

12-06-2019
Andries Visser (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk bedrijf met leuk en vakkundig personeel

11-06-2019
Ivonne Brandsma (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er is geen betere in Den Helder

16-05-2019
Andries Visser (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over J&S, prettig personeel en een fijn contact

14-05-2019
P.C.Vroegop (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn tevreden over de service die verleend word. De beurten worden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het personeel en de Baas zijn vriendelijk voor ons. Kortom we hebben niets te klagen.

24-04-2019
Matty van Selm Hoekstra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men word vriendelijk en vakkundig geholpen.

05-04-2019
v d spek geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede service

04-04-2019
Marion Wante (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

02-04-2019
Onno Krabshuis (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Weten ze wel

12-03-2019
Elena Smirnova (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is altijd een feest om hier te zijn! De service, de sfeer, de stemming, het omgaan met de klanten zijn helemaal perfect! Je voelt je altijd erg welkom en wordt snel geholpen. Uitstekend!

08-03-2019
Dhr.K.Mouthaan (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende monteurs, kortom J&S verdiend een 10.!!!

06-03-2019
C hoendervangers (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 20 jaar klant.

05-03-2019
Cisca Zerp (DEn Helder) geeft de service van onze werkplaats een
6

IK vond niet dat ik geweldig geholpen werd die dag stond om 7.50uur daar was iemand binnen reageerde niet , ben in de auto gaan zitten gewacht tot 8.05uur ,kon toen de sleutel afleveren. Kom bijna niet bij de Garage( goede auto) weet de openingstijden ook niet, maar je welkom voelen is anders!

05-03-2019
Carl Hensen (Den Helder ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk behulpzaam goede service

26-02-2019
c.j. van der steen (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

21-02-2019
Elisabeth van Haeften-Vendeville (Slootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn eerste Suzuki was een Jimmy, (nieuw gekocht) altijd veel plezier aangehad, altijd goed behandelt bij de dealer. Mijn tweede Suzuki is een Vitara, ook nieuw gekocht, wordt in Mei twee jaar oud, prettige auto!

21-02-2019
E. Saad geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke en betrouwbare dealer.

21-02-2019
Rinus Angevare geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij de afgelopen APK wordt kenbaar gemaakt dat er een klein beetje speling zit op een stuurkogel en dat dit bij de volgende onderhoudsbeurt vervangen moet gaan worden. Je wordt op de hoogte gehouden hoe de staat is van je auto. Afspraken die ze maken, o.a. garantie wordt keurig nagekomen en heb er niet om moeten vragen. Als je er komt is er altijd een vriendelijk woord en wordt je geholpen!

19-02-2019
Ron.R.A.Portier (Julianadorp.) geeft de service van onze werkplaats een
8

De goede afspraken voor het onderhoud.

19-02-2019
Jannie visser (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

06-01-2019
De heer J. de Wilde (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangst. Gelijk gestart met mijn mankement aan de auto. Goede voorlichting. Kan niet beter

02-01-2019
Rob Michel (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed, betrouwbaar, klantvriendelijk

02-01-2019
Wim van der Linden (Bergen NH) geeft de service van onze werkplaats een
10

Door onze dochter zijn we bij autobedrijf J&S terechtgekomen. De eerste indrukken waren zeer positief. Klantvriendelijkheid, deskundigheid, goede inruilprijs en matige prijzen voor de beurten waren / zijn voor ons doorslaggevend om bij dit bedrijf te blijven. Liever een wat grotere afstand afleggen, dan een slechte dealer. Dit hebben we bij ervaring ondervonden.

27-12-2018
Rob (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een fijne garage met fijne mensen.

11-12-2018
Willem Kooistra (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle reparaties, klantvriendelijk en altijd een leen-auto of leen-fiets. En zeker niet onbelangrijk: Overleg als de reparaties duurder uitvallen.

05-12-2018
Tom Denissen (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij J&S geen gezeur.

04-12-2018
Den ouden (Den helder ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze hebben goede service en zijn zeer vriendelijk

27-11-2018
Nicolette geeft de service van onze werkplaats een
10

De beste dealer die ik ken. Zeer klantvriendelijk, zeer betrokken en zeer vakkundig. En dat voor een goede prijs! Waar vind je dat nou nog??!! Nou bij J&S!!! Echt geweldig!

20-11-2018
m.Peters (DenHelder) geeft de service van onze werkplaats een
10

super te vrede erg vriendelijk

20-11-2018
Familie. Beijer (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoop. Er werd goed meegedacht en de inruilprijs van onze Splash was goed. De verkoper was absoluut niet opdringerig maar eerder heel plezierig te noemen. J en S raden wij zeker aan als je een auto wilt kopen.

13-11-2018
R. Van Beveren (Julianadorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk. Een betere garage kun je je niet wensen!

06-11-2018
Jan Carlebur (Den Heldet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie eerder antwoord 1

31-10-2018
ron van den berg (den helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

een fijne dealer goede en netjes geholpen voelt als een famile

31-10-2018
Mw. G. de Vries (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, kundig en vertrouwd personeel.

31-10-2018
Jessica Molenaar (Julianadorp ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ontzettend klantvriendelijk

30-10-2018
Tina Heitkönig (Julianadorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldige gastvrije en behulpzame mensen. Ouderwetse goede service verlenen zij.

30-10-2018
Mw DJ Stoel (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Weten precies wie je bent.altijd vriendelijk,belangstellend en geinteresseerd.

26-10-2018
Jack (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima mensen en service

23-10-2018
A.J. Dekker (Den Helder) geeft de service van onze werkplaats een
9

al jaren daar mijn auto voor onderhoud

17-10-2018
Strating (Den helder) geeft de service van onze werkplaats een
8

Als je daar binnenkomst ben je daar welkom en niet in de eerste plaats daar moeten we aan verdienen!!

16-10-2018
Mw. S. Bakelaar geeft de service van onze werkplaats een
8

De klantvriendelijkheid en kennis van het personeel waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Het altijd meedenken met de klant wordt door ons als zeer prettig ervaren

11-10-2018
Henk Breeuwer (Julianadorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en vakbekwaam

09-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
J & S in DEN HELDER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten