Autobedrijf Iliohan Uw dealer
0545-473111

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

29 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. A. Mulder (Neede) geeft de service van onze werkplaats een
7

toen ik mijn Suzuki na de onderhoudsbeurt en de APK keuring op kwam halen was alleen de receptioniste aanwezig die mij het APK formulier overhandigde. Ik vroeg welke werkzaamheden er waren gedaan aan mijn auto. Ze wist het niet maar ik zag het staan op het formulier. Er waren enkele onderdelen vervangen, ik had er graag tekst en uitleg bij gehad. Op de factuur die ik later thuis kreeg stond een uiteindelijk bedrag van ongeveer 350 euro. Ik vind eigenlijk dat ik dan best recht heb op tekst en uitleg bij het ophalen van de auto. Het is een stukje service, de klant betaalt er genoeg voor. Dit is misschien een stukje positieve feedback voor Iliohan. Verder is het personeel superaardig.

05-08-2019
veldhoen (eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede serves en vriendelijk aan de balie en telefoon

11-06-2019
Hr. W Jansen (Borculo) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en vriendelijk en de service is goed

05-06-2019
hennie klein kis kamp (neede) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden

13-04-2019
dhr hfharperink (borculo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat de klantenserviceprima is.

27-03-2019
Jan (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, betrouwbaar, eenvoudig.

12-02-2019
G.Slotboom (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een goede en fijne garage, met de juiste mensen op de juiste plaats.

16-10-2018
Dhr. Nils Kupper geeft de service van onze werkplaats een
9

No-nonsense aanpak.

04-10-2018
Dhr. C.v.d.Lugt (Barchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Als gepensioneerd chef werkplaats van concurerend merk is dit een echte dorps garage waar een 1 op 1, technisch gesprek gesprek kan plaats vinden.

20-09-2018
Dhr van Amerongen (Ruurlo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst vriendelijk en goede service.

24-07-2018
Anita Mulder (Neede) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service, vriendelijk en goed personeel, kortom totaal niets op aan te merken

17-07-2018
Mevr. Brummelman (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk, terzakekundig.

13-06-2018
Dhr Veldhoen (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede services en klantvriendelijk. je wordt altijd geholpen als er iets hebt met de auto.

15-05-2018
Mevr. Wijnbergen (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer capabel personeel.

15-05-2018
G j hengeveld (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Houd zich aan de afspraken

04-05-2018
dhr M.Lievestro (Borculo) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service is perfect en ze helpen je goed en klant gericht

01-05-2018
Leo Harbers (Groenlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleine garage, direct contact met uitvoerend personeel dat zeer vakkundig en vriendelijk is. Daarnaast een goede service tegen een acceptabele prijs.

01-05-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima geholpen van afspraak tot onderhoudsbeurt.

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Verbeteringen zijn er altijd

03-10-2017
Dhr.C.v.d.Lugt (Barchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst en uitleg werkzaamheden ( samen werkzaamheden etc.besproken als auto techchneut met autotechneuit) spreek dus uit ervaring in autobranche.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vakbekwame medewerkers, vriendelijk en behulpzaam in contact, zijn altijd bereid mee denken en te zoeken naar alternatieven.

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

prima service en hulpvaardige en vriendelijke medewerkers

19-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf. Goede service! Kwaliteit!

22-06-2017
J.W. Smid geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf zoals het moet zijn.

25-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen. Ook al eens met pech op zondag. Heel klantvriendelijk

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is klein dynamisch bedrijf waarbij de klant hoog aan geschreven staat de klant en de auto kennen ze door en door de eerlijkheid en de kennis waar ze mee werken is erg prettig zo weet je precies waar je aan toe bent ook voor eventueel leen auto enz alles hebben ze in huis ze zijn gewoon een prima bedrijf

28-03-2017
rudie ter hogt (haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

een net bedrijf met goede service en aandacht voor de klant. en je rijd er gewoon altijd met een goede auto weg wat er ook mee is geweest.

24-12-2016
Nynke (Neede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes en correct behandeld. Zijn de afspraken nagekomen.

24-11-2016
G.J. Nijland (Vorden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam

08-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen