Autobedr. Harry Nijboer Lemelerveld B.V. Uw dealer
0572-378750

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

91 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
J.van Nieuwenhoven (Wijhe) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke benadering

03-08-2019
H.J.Meijer (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is eerlijk en correct.

17-07-2019
Els Jansen (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een prettig betrouwbaar bedrijf

02-07-2019
Dhr Meems (Lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service,snel en zakelijk en toch ook vriendelijk. Goede kwaliteit!

02-07-2019
h. sibelt (lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk

12-06-2019
Arnold Huisman (Lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden, goede service, klantvriendelijk.

05-06-2019
Henny en Lisette Bloo (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze garage is zeer betrouwbaar en heeft een goede service. De sfeer is erg prettig. Wij komen er al zo’n 20 jaar en wij bevelen deze garage van harte aan bij anderen!

29-05-2019
Mikel mulder (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service klantvriendelijk houden zich aan de prijsopgave

07-05-2019
Gerard Wieferink (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is gewoon een fijne garage waar ik graag mag komen , lieve aardige mensen zeer vriendelijk en betrouwbaar

23-04-2019
Dhr. A. de Wit (Hoonhorst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Servicegericht.

21-03-2019
B Lipman geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen

29-01-2019
Hein Eilert (Heino) geeft de service van onze werkplaats een
10

komen afspraken altijd na

19-01-2019
Gerrie Wermink (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en behulpzaam, goede service

16-01-2019
Lucas Dijk (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf. Al >20 jaar klant.

15-01-2019
a.m.Haen (raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst , start reparatie keurig op tijd , goede uitleg en klaarstaan leen auto . montage ekstra kosten banden keurig gemeld en toestemming gevraagd al met al mooi op tijd klaar Begrijpt u dat ik zeer tevreden ben

27-12-2018
Gerlof Veldhuis (Dalfsen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijk en deskundige benadering

11-12-2018
Tonnie Hutten (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon een goeie garage

22-11-2018
Margreet koetsier (Olst) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat ik er van op aan kan ,dat ik een goede service krijg,bij ****

10-10-2018
Henny Rijpma (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gemoedelijk bedrijf, je voelt je daar op je gemak. En straalt vertrouwen en eenvoud uit.

27-09-2018
R. Slegh (Grootebroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed accuraat bedrijf met eerlijke vriendelijke mensen

26-09-2018
W. Offenberg geeft de service van onze verkopers een
9

Goede en serieus ontvangst. Wij kwamen informeren over een evt aankoop van een Suzuki. Er werd ruim de tijd geboden en na eenkop koffie werd een proefrit aangeboden en een volgende afspraak werd gemaakt.

25-09-2018
B.walraven (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service,vriendelijke mensen.

12-09-2018
W Goes (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goos

21-08-2018
N geeft de service van onze werkplaats een
10

Een autobedrijf waardoor je netjes en vriendelijk behandeld wordt en goede service verleend.

14-08-2018
Dhr R Bosman (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super!

31-07-2018
Fred Potgieter (Hellendoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer begaan met klant en goede adviezen en service

11-07-2018
Mevr W Addink (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik daar altijd terecht kan voor advies iedereen altijd klaar staat te helpen waar het kan . Vriendelijke mensen goede service

10-07-2018
Albert van dijk (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze meedenken met de mensen zeker in ons geval omdat wij van ver moeten komen ze veel communiceren om de tijd voor ons zo kort mogelijk te houden super service altijd een auto beschikbaar om te gaan shoppen met de vrouw en aan het einde van de dag de auto gewassen uitgezogen klaar staat voor ons ze proberen er zelfs rekening mee te houden dat we zonder file’s naar huis terug kunnen

05-07-2018
h. sibelt (lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

zoals geschreven Vriendelijk en tijd voor de klant

05-07-2018
Mevr. Maatman geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig en vertrouwd.

05-06-2018
Tj lorkeers (Heeten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles prima

30-05-2018
m.van der vegt (Heino) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima afspraken mee te maken afspraak=afspraak. Korte lijnen en betrokken mensen. Wij zijn nu 8 jaar klant tot volle tevredenheid.

24-05-2018
Arnold Huisman (Lemelerveld.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig pand zowel van binnen als van buiten, klantvriendelijk, goed opgeleide monteurs die hun vak verstaan.

23-05-2018
Hans Lammers (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goede dealer die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ze verlenen service en helpen je verder, ook wanneer ze er niet direct beter van worden.

23-05-2018
Wieferink Gerard (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar , zeer correkt , vriendelijke omgang

23-05-2018
mikel mulder (raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

*** is een goede zaak en gemaakte prijsafspraken worden nagekomen

08-05-2018
Am Hutten (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel 100 procent zeer goeie garage ga er graag heen onze volgende auto is zeker weer een suzuki

24-04-2018
Frits van Ginkel (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garagebedrijf, goede service, directe communicatie en zeer klantvriendelijk

27-02-2018
Yvonne van der Meij-Bakker (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een bijzonder betrouwbare garage waar vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel de klant tegemoet treedt.

07-02-2018
J.Scheffer (Wezep) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goed en een fijne garage. De mensen zijn klantvriendelijk.

23-01-2018
R. Klein Koerkamp geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede vriendelijke ontvangst. Goede uitleg van de werkzaamheden en de tijdsplanning. Betrouwbaar adres en geen onnodige reparaties.

16-01-2018
mevr. Wichink Kruit (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

op alle fronten volledig tevreden.

20-12-2017
Dietvorst L (Rozenburg 3181 ED 1) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al 25 jaar klant SUPER

20-12-2017
G.Veldhuis (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk, deskundig en goed

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede, betrouwbare servicebeurten, niet te duur. Prettige garage.

13-12-2017
a.m haen (raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

ALs ik er terug kom en ik was zelf chef monteur van een Mercedes werkplaats en chef werkplaats bij de gelderse tramwegen dan wil dat toch wel wat zeggen.trouwens ook chef in een renault garage

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service, klantvriendelijk

05-12-2017
Wieferink Gerard (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon prettig om er te zijn

30-11-2017
Henny Rijpma (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie ontvangst, alles lekker relaxt, precies wat je nodig hebt in dit soms zo hectische leven.

31-10-2017
Lucas Dijk (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, waar ik al 20 jaar naar volle tevredenheid kom.

10-10-2017
R. Slegh (Grootebroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbare dealer

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriendelijk, goede service en deskundig.

26-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Tot nu toe (en dat is al een heel poosje) heb ik uitstekende ervaringen met het bovengenoemde autobedrijf

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel.

03-08-2017
Wil Addink (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima service aardige mensen ik kom er graag

27-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd naar tevredenheid behandeld en nooit geen slechte ervaring gehad.

25-07-2017
Hennie Locht (Hattem) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk; er wordt meegedacht.

14-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service vriendelijk

13-07-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Alle rust en tijd om vragen te beantwoorden. Proefrit prima verzorgd. Nazorg uitstekend. Goede inruilprijs en veel persoonlijke aandacht! Een aanrader.

12-07-2017
wpg gpes (deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service klantvriendelijke ontvangst

12-07-2017
Jos Bruggeman (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima bedrijf correct in zaken doen heel prettig allemaal.

30-06-2017
Lucas Dijk (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al 20 jaar klant van deze dealer. Zeer klantvriendelijk en gezellig team!

20-06-2017
Hans Lammers (Raalte) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij deze dealer wordt je altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Ze hebben echt tijd en oog voor de belangen van hun klanten en komen met een goed advies.

20-06-2017
Tj lorkeers (Nieuwe heeten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar goed overleg mag gewoon meekijken tijdens de werkzaamhden

30-05-2017
Mw. C Pronk (Raalte) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze handelen vlot en correct

30-05-2017
Rob Mulder (Heeten) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie zaak die je een welkom-gevoel geeft. Het hele aankoopproces is duidelijk, geen verborgen achterafjes, proefrit auto staat klaar, aflevering prima. Er hoefde geen navraag te worden gedaan over de eerste ervaringen: ik had zelf al gemeld hoe uitstekend de Ignis was bevallen.

30-05-2017
C Kok (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Zowel voor klant als auto.

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel bij aankoop als ook later bij controlebeurten is de benadering door dit autobedrijf prettig en betrouwbaar.

12-05-2017
E snel geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede services

20-04-2017
A.M.Hutten Iepensingel 110 8102XS (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word korrekt behandeld vriendelijk personeel als je even moet wachten krijg je koffie uitstekend

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Alles verloopt altijd in goed overleg.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel prettig geholpen!!!!

10-04-2017
Fam. van der Kolk (Wijhe) geeft de service van onze verkopers een
8

Wat er afgesproken wordt word ook nagekomen Onze 3de Suzuki bij dit autobedrijf

06-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Korte lijnen en duidelijke info en communicatie.

04-04-2017
Dhr. M.G.van der Vegt (Heino) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar, geen dikdoenerij. De beide eigenaren meer dan eens gesproken. Had een paar maanden terug een afspraak voor de werkplaats, en gevraagd of ik dan de Celerio automaat kon uitproberen. Door omstandigheden was op de dag van de afspraak de Celerio niet aanwezig kreeg ik de Vitara van een van de medewerkers mee, dat vond ik echt heel jofel.

28-03-2017
Leo Pronk (Lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, "gratis" leenauto, maakt (ook zonder afspraak) altijd tijd voor klant, gaat voor ieder probleem voor best passende oplossing, zeer meedenkende werkplaatschef, keurig opgeruimde werkplaats, showroom en terrein. Goede website, echter matig werkende app.

21-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze behandelen mij als klant zeer persoonlijk.

03-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

01-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

prima behandeling, alles in overleg. Al meer dan 30 jaar klant.

22-02-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

netjes en correct behandeld en alles duidelijk uitgelegd.

21-02-2017
Dietvorst L (Rozenburg 3181 ED 1) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom er nu twintig jaar bijna en ben erg tevreden over deze dealer , hoewel ik uit Rotterdam kom en altijd daar kom voor onderhoud

26-01-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

klant vriendelijk en tijd voor de klant nemen goed gevoel bij

24-01-2017
am haen (raalte) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb nooit problemen gehad

20-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

tevreden ga zo door

09-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk contact

06-12-2016
Arnold Huisman (Lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantvriendelijk, goede uitleg van werkzaamheden en kosten, korte wachttijd, luisterend oor naar eventuele wensen. Ze hebben ons zeer goed en netjes geholpen met de invoer van onze super mooie Suzuki Kizashi 2,4L Sport. Daarnaast is het werkplaats personeel vrolijk en klantvriendelijk wat je al merkt als je binnen wandeld.

29-11-2016
Lucas Dijk (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 19 jaar een tevreden klant van deze dealer.

08-11-2016
Ronald Slegh (Grootebroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers zijn vriendelijk, accuraat, eerlijk en hebben verstand van zaken. Ik rijd 48 jaar auto en vind dit een zeer goed garagebedrijf in vergelijking met de andere 12 waar ik klant ben geweest

06-09-2016
Gerrie Wermink (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

wordt altijd correct geholpen en de medewerkers staan altijd voor je klaar

17-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedr. Harry Nijboer Lemelerveld B.V. in LEMELERVELD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen