Autobedrijf H. Kroon Veenendaal B.V. Uw dealer
0318-528178

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Fred & Gerda Assink (Heelsum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerste kennismaking met Suzuki en firma Kroon . Beide bevalen ons zeer goed . De medewerkers in de verkoop zijn helder en duidelijk ,leggen geen druk op wat erg prettig is. Nu voor het eerst kennis gemaakt met de receptie en garage ,ook hier is alles soepel en vlot verlopen . Wij voelen ons wel thuis bij Kroon Veenendaal

20-11-2019
Cornelis van der Neut (Veenendaal ) geeft de service van onze verkopers een
9

Familieleden van mij zijn er klant en zijn héél tevreden over de service die je bij Autobedrijf H. Kroon krijgt.

13-11-2019
K. Kok (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en deskundige behandeling, nakomen va afspraken.

30-10-2019
Menno Jansen geeft de service van onze werkplaats een
9

Pech gehad en hoe het opgelost wordt ... helemaal top....prima geregeld.

23-10-2019
Agnes Glerum (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, prettige mensen.

22-10-2019
R. Bouman (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne garage , vriendelijk , behulpzaam . Altijd Koffie

17-09-2019
H van lienden (Eck en Wiel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aangezien de termijn van de garantie was vervallen heb ik toch een coulance gekregen.

14-09-2019
Nelis Pitlo (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed en snel geholpen.

03-09-2019
H.Noordeloos (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen.

31-08-2019
Louise Poelert (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

De vriendelijkheid van het personeel.

23-08-2019
G. L. Van Riet (Scherpenzeel ) geeft de service van onze verkopers een
8

Ben goed geholpen

21-08-2019
Jolanda Slakhorst geeft de service van onze werkplaats een
9

Al ruim 25 jaar ben ik een zeer tevreden klant van autobedrijf Kroon. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik zie al vele jaren dezelfde, vertrouwde gezichten, wat voor mij betekent dat Kroon een goede werkgever is. Ik voel me er thuis, gewaardeerd als klant en heb veel vertrouwen in dit autobedrijf.

20-08-2019
Anton Jan Vosmeer geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid en zeer goede service en vooraf goede en duidelijke prijsafspraak !

13-08-2019
Theo Meijer (Overberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede recencie met duidelijke afspraken.Prettig personeel.Hulpvaardig

06-08-2019
van de Haar (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service!

28-07-2019
S. Radjkoemar (Wageningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk, snelle (re)actie op mijn vragen, altijd een gaatje voor mij voor een afspraak, open, prettig iemand om vragen te stellen

17-07-2019
G. Stapel en G. Swagers (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede servicegerichte, aardige medewerkers in het totale bedrijf. Een echte garage om aan te raden

16-07-2019
Sigrid Loenen geeft de service van onze werkplaats een
9

Er zullen altijd (kleine) verbeter puntjes zijn, nobody is perfect, maar overall een superfijn bedrijf!! Zeer prettig, vakkundig, vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend

10-07-2019
Joke Karthaus-de Man (Oosterhout gld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correcte behandeling! Altijd duidelijke uitleg! Niet alleen belangstelling voor de auto, maar ook voor de bestuurder! Gewoon: Perfecte garage!!!!!!!

10-07-2019
H Quint (Rhenen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en klant vriendelijk staan direct voor je klaar en de monteurs zijn goed en behulpzaam. De receptie is ook goed en weet waar men het over heeft. Alle lof voor Kroon garage

03-07-2019
pm valkenburg (veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

02-07-2019
Wim Ipskamp (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie vorige

12-06-2019
Methorst geeft de service van onze werkplaats een
10

eerlijk en betrouwbaar

30-05-2019
Peter Mol (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne vakkundige garage klant vriendelijk en service gericht

29-05-2019
R Schouten van der Velden (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijke verkoop en goede service

21-05-2019
GJ Ruitenbeek (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden

07-05-2019
T Plantinga Berkhoff (Veenendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk en behulpzaam en de gemoedelijke sfeer.

07-05-2019
R van Dusschoten (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het een fijne zaak .

16-04-2019
G. Swagers en G. Stapel geeft de service van onze werkplaats een
10

een eerlijke fijne garage met super aardige medewerkers. Dit al vele jaren zo ervaren!

03-04-2019
Gerritse geeft de service van onze werkplaats een
9

Al tientallen jaren zijn we klant, tot volle tevredenheid. Wil geen andere dealer!

02-04-2019
Barend de Vries (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en leuk bedrijf goed vakbekwaam personeel en je voelt dat je welkom bent.

02-04-2019
K Noordeloos (Arnhem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Garage biedt goede service en eerlijkheid. Brengen niet onnodig kosten in rekening. Gaat het langer duren dan gepland krijg je netjes een leenauto mee. Ook het personeel is erg vriendelijk en enthousiast, wat het niet erg maakt te moeten wachten op je auto. Kortom een erg fijne garage. Hier breng ik mijn auto met een gerust hart naartoe!

05-03-2019
Dhr C.M.Huikekeshoven (Ede) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is niet de kroon Veenendaal maar EDE !!!!

03-03-2019
A. van Veldhuizen (Leersum) geeft de service van onze werkplaats een
8

De klant wordt vriendelijk tewoordgestaan en behandeld. Er wordt naar je geluisterd. Er wordt met je overlegd over onvoorziene reparaties. Kortom: helemaal tevreden over alles. Loop al jaren bij deze garage en nooit problemen gehad. Ik ben een erg tevreden klant.

20-02-2019
Roel van Beek (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Staan altijd gelijk voor je klaar.

16-02-2019
j.van soest (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en fijne mensen.

12-02-2019
R.Vlug (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
7

Deze mensen hebben de meeste ervaring met mijn auto, dus kunnen zij het beste onderhoud en reparaties verrichten.

09-02-2019
JB Helms (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
9

het is een prettige garage word er altijd vriendelijk geholpen kan niet beter.

23-01-2019
G. van den Berg van 't Voort (LIENDEN) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf de eerste "kennismaking" tot deze reparatie , waar tussen door ook nog even de koop van twee ÏGNISsen , zeer goed met deze "mensen " van deze SUZUKI dealer door "de " deur te kunnen .

23-01-2019
M. Hutink (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd gelijk voor me klaar, of het nou om een ruitenwisser gaat of wat anders, hoef nooit lang te wachten ??

15-01-2019
wil (zetten) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima garage, aardige mensen, niks op aan te merken.

01-01-2019
Frans Beumer (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat de service en klantvriendelijkheid geweldig zijn

28-12-2018
Jan van Zoeren (RHENEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

uitstekende service, vriendelijke, deskundige medewerkers

26-12-2018
Pieter Boers (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, correct, verstand van zaken, plezierige omgeving met altijd koffie er bij en goede service en aandacht.

06-12-2018
Annie van de Pol (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben inmiddels 15 jaar klant bij Suzuki H. Kroon in Veenendaal en ben in deze jaren altijd fijn en correct geholpen.

04-12-2018
Nelis Pitlo (Veenendaal.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst keurig geholpen wat willen we nog meer.koffie was ook goed het was af.??

04-12-2018
H.J Opperman (Rhenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, goede uitleg, de koffie staat altijd klaar, en goede service.

27-11-2018
Mevr.J.Bijl-Willebrand/Hr.A.Bijl. geeft de service van onze werkplaats een
8

goede garage-correcte medewerkers-prima vaklui.

23-11-2018
H.Noordeloos (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service duidelijk over het kosten plaatje zeer klant vriendelijk.

23-11-2018
Wim Puijk (Achterberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer betrouwbaar, je weet waar je aan toe bent.

21-11-2018
Rob Florijn (Renswoude ) geeft de service van onze verkopers een
10

10 erg vriendelijk en goed geholpen en alle tijd genomen voor onze wensen

06-11-2018
de wit (veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

het is efficient

03-11-2018
Jn van der voort (Leiderdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er goed geholpen . Vriendelijk personeel Verkoopt geen onzin praatjes Ook wanneer je terug komt met een" klacht " Wordt je correct geholpen

30-10-2018
Ad Heystek (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, duidelijk informatie er wordt actief meegedacht en goede adviezen gegeven.

23-10-2018
Nellie van Bale (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat autobedrijf Kroon werkt met vriendelijk en correct personeel, je veel mogelijkheden hebt om een afspraak in te plannen en je vooraf netjes wordt gebeld als er extra kosten boven water komen tijdens de APK en beurt.

23-10-2018
Gerard (Veenendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Super geholpen en snelle service!!!!!

23-10-2018
Penny de Groot (Elst utr.) geeft de service van onze werkplaats een
10

service en vriendelijk

09-10-2018
Bernadette van den Hoek van Maarschalkerwaart (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst, goede service en uitleg.

02-10-2018
Erik Akkermans (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Kroon is een autobedrijf waar mensen werken die nog gewoon mens zijn, en niet gemaakt zijn, ze zijn spontaan vriendelijk meedenken en oplossings gericht en dat is alles wat ik als klant wens, goeden voorlichting over hun product wat ze verkopen zonder daar druk op te leggen bij verkoop de klant is gewoon klant.

02-10-2018
Mevr van Barreveld geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service nette behandeling vriendelijk personeel

02-10-2018
dhr A.F Vermeulen (Bennekom) geeft de service van onze verkopers een
9

Een solide bedrijf. Je bent geen nummer, de klant staat centraal. Korte lijnen binnen de organisatie. Men geeft goede service

27-09-2018
Myranda Ruis (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers van dit bedrijf zijn kundig, meedenkend en voeren de reparaties goed uit. Als er problemen zijn vinden we altijd een oplossing.

25-09-2018
Lida Ursinus (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik vind het een prettige bedrijf en zal het aan iedereen aanbevelen om daar een auto te kopen mijn schoonmoeder heeft zelf een auto van kroon en praat ook niks anders dan lof er over

05-09-2018
Kees van Ieperen (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een bedrijf met hart voor zijn klanten en voor Suzuki.

17-08-2018
h hovestad (kesteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed

14-08-2018
Sjaak van Kooten (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel verkoopteam als onderhoudsteam zeer kundig, vriendelijk en hebben service in een hoog vaandel staan. Je bent hier geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

01-08-2018
Mw. MT Drost (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren vaste klant. Denken met je mee. Helpen problemen op te lossen. Erg tevreden klant

01-08-2018
H.Noordeloos (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantgericht en goede service top.

26-07-2018
Piet Zwijnen (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geen praatjes gewoon doen !

17-07-2018
Jeanet geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service, aardig personeel. Altijd bereid te helpen als er iets plotseling aan de hand is met de auto

17-07-2018
Arie van´t Voort (4033HE Lienden) geeft de service van onze verkopers een
9

**** was zeer spontaan , gaf op technische vragen korte en begrijpelijke uitleg . Tevens liet hij zich niet kennen over de laatste 100.- EURO, maar was spontaan en positief .

11-07-2018
Wim van de wardt (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima autobedrijf vriendelijke personeel en zeer goed te woord gestaan ben erg tevreden

10-07-2018
R. P. Broekhuijzen (Elst ut) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar, vriendelijk, informatief en makkelijk toegankelijk.

10-07-2018
dhr. J. van Manen (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bertouwbare dealer en goede service.

06-07-2018
Arie van´t Voort (4033HE Lienden) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij verre na de aanschaf van zeker 20, twintig, nieuwe auto´s de laatste 12, twaalf, jaren heeft KROON VEENENDAAL , na bij een andere SUZUKI dealer al zo´n drie weken aan het onderhandelen , zonder positief resultaat , was KROON een openbaring en hebben wij twee IGNIS hybrids aangeschaft . O ja , een dingetje ging niet naar mijn zin ,een speldje , of pin de laatste jaren , kon hij voor mij niet regelen , daar ze niet leverbaar zijn . Helaas , ik ben al bijna zestig jaar een AUTOSPELDJES verzamelaar en ik heb er vele , echter nu lukte het niet bij de aanschaf van een nieuwe auto . Of lukt het wellicht toch via de importeur .

03-07-2018
Theo Kaaijk (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Odat ik aljaren een tevreden klant ben nooit klachten heb en altijd tevreden ben ontvangen

20-06-2018
Ansje van der Wegen geeft de service van onze verkopers een
10

Zij kennen ons als klant en leveren hoogwaardige service. Zij denken met je mee. Dienen je goed van advies en hebben nagenoeg voor elk probleem een oplossing.

19-06-2018
Bianca Bosselaar (Voorhout (ZH)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en duidelijke afspraken!

07-06-2018
mevr J van Tuil (Amerongen) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat alles uitstekend wordt geregeld

06-06-2018
Nelis Pitlo geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede ontvangst Nette behandeling, spontan gesprek was het gevolg. En de koffie stond klaar.

05-06-2018
Van ginkel (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is vriendelijk en vakkundig. Goede service. De klant is koning

31-05-2018
Bob Wingbermuhle (Veenendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk ontvangen. Ook wel eens zonder afspraak geholpen. Je mag mee lopen naar de werkplaats.

30-05-2018
C.Bosman (Rhenen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een plezierige garage. Je wordt altijd netjes en correct geholpen. Als er dingen buiten de beurt vallen dan nemen ze eerst contact met je op en wordt je op de hoogte gesteld van de kosten en dan is het aan jou of je het doet.

22-05-2018
Wouter J. van Gestel (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

kom hier al zo'n 35 jaar. Nog nooit problemen gehad. Geweldige garage, van vader op zoon. Familiebedrijf. De omgang is vriendelijk, duidelijk, gastvrij en altijd is er een heerlijk bakkie leut. Prijzen eerlijk. Nooit verrassingen, je word ingelicht als er iets moet gebeuren en men is vrij te beslissen, wat je natuurlijk doet. Je wilt een betrouwbaren auto. Al met al, niet voor niets heel veel trouwe klanten.

17-05-2018
Jan van Zoeren (RHENEN) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer professionele en prettige, deskundige bejegening van de verkoper.

15-05-2018
G Methorst (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk correct eerlijk vakkundig vooraf alles duidelijk dus zeer betrouwbaar adres.

05-04-2018
Bernadette (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige dealer, klantvriendelijk en altijd op de hoogte van eerder gemaakte afspraken.

04-04-2018
M. Ruis (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je klachten worden serieus genomen en er word eerlijk gezegd hoe of wat er met je auto aan de hand is of is gebeurd. Vriendelijk personeel en geen lange wachttijden.

04-04-2018
Dhr. J.G. Wever (Rhenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kroon staat voor uitstekende service en kwaliteit! Suzuki Kroon: een aanrader en niet alleen voor Suzuki, ook andere merken kunnen rustig aan het vakmanschap van de monteurs worden overgelaten.

27-03-2018
JB Helms (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

was voor mij de eerste keer dat ik bij deze dealer was met mijn auto,maar werd daar heel netjes geholpen.

21-03-2018
Els Leeuwenburgh (Leersum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben met autobedrijf Kroon positieve ervaring opgedaan en hun kwaliteit, service en klantvriendelijkheid spreekt ons aan. Een prima Suzuki dealer die met de klant meedenkt om problemen snel op te lossen.

20-03-2018
mike groot (veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

men word goed behandeld, men is duidelijk in hun verhaal betreft de reparatie, duidelijk met de prijs en levertijd van het onderdeel

27-02-2018
Pieter Boers (Bennekom) geeft de service van onze verkopers een
10

Familiebedrijf met oog voor de klant. Vriendelijk, gastvrij, hoge servicegraad en kundig personeel.

27-02-2018
Dik Mekking (Wageningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Geen mening

08-02-2018
Ariesen (Rhenen) geeft de service van onze verkopers een
9

Naar tevredenheid geholpen.

30-01-2018
Ditta Reemst (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage, goede service en altijd vriendelijk en gastvrij!

23-01-2018
A.C. Boer (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima garage, waar je als echte "klant" wordt behandeld.

10-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf

09-01-2018
Tims (Veenendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en dit al vele jaren

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Heel tevreden over de service nu al bijna 15 jaar

26-12-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf H. Kroon Veenendaal B.V. in VEENENDAAL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen